Tips Pariwara IO Interaktif, Tips Freelancer Hitman | Gamerradar

Tips Freelancer 8 Hitman kanggo njupuk sindikasi

Ana uga akeh lokasi sing dikunci saka wiwitan, lan iki bakal mboko sithik nalika entuk XP sajrone misi kanggo nambah tingkat penguasaan. Dhaptar lengkap wilayah sing sampeyan bukak kunci kaya ing ngisor iki:

Freelancer – Sampeyan Ngontrol

Hitman: Freelancer nambahake sawetara jinis gamelan anyar menyang resep urutane game game normal.

Conto penting iki yaiku sing diarani “Strategi Strategi”.

Ing endi game utama bisa diterangake minangka versi VIP minangka pembunuh, ing ngendi pamuter kasebut duwe target sing nemokake target lan nyuntingake sesat sing rinci uga Gear, Agen 47 Nduwe Ngurus Kanggo Dheweke.

Ing Hitman: Freelancer, Ora ngono. Luwih akeh pengalaman mandiri, ing ngendi akeh karya sekitar dadi pembunuh dilebokake ing tangan pamuter.

Pemain kudu mbangun lan njaga arsenal gear, nanging uga mutusake apa sing bakal digawa menyang misi, nimbang pros lan kontra duwe kapasitas gear winates lan risiko kanggo entuk peralatan.

Kamardikan Pemain Exkanding

Cara liya sing freelancer menehi kebebasan kanggo pamuter yaiku kanthi menehi pilihan kanggo nggawe sindikasi sing bisa ditindakake – Kabeh adhedhasar gaya game sing disenengi para pemain, lan bisa uga ora bisa dipercaya karo jinis kejahatan tartamtu pamuter. Kesempatan kanggo sukses marang sindikasi kasebut kanthi gumantung karo alat sing kasedhiya nalika pamuter nalika miwiti misi.

Tanpa pawang, para pemain uga bisa uga bisa nindakake peran penting kanggo nindakake karya lan investigation dhewe, kanthi ngenali target ing misi pertunjukan.

Kabeh minangka kesempatan sing bisa direncanakake, lan dieksploitasi, dening pamuter sing apik kanggo nggabungake ing safouse lan improvising nalika ana kedadeyan sing ora dikarepake ing misi.

Tembung pungkasan

Tombol ing kene, yaiku Hitman: Freelancer nempatake rencana strategis kanggo misi menyang tangan pamuter. Mode game gumantung ing unsur kanthi acak, sing digulung kanthi mandiri. Mode game menehi pamuter kabeh sing kasedhiya, nanging Ora ana jaminan manawa objektif, bisa uga ana nalika misi. Kanggo sukses, mula kanggo mesthekake yen objektif mbayari bisa, kanthi nggawa gear sing pas, utawa milih kombinasi lokasi sing bener, nggawa Gear lan Objektif.

Ing Sense Hitman: Freelancer beda banget karo game utama – ora ana crita misi tangan tangan kanthi mateni adat khusus, sing mesthi bisa. Saben Takedown Ikon Hitman: Freelancer minangka konstruksi mekanika game sistemik lan alesight lan kreatifitas pamuter.

Tips Freelancer 8 Hitman kanggo njupuk sindikasi

Tips Freelancer Hitman

Duwe sawetara tips freelancer hitman bakal menehi kauntungan nalika sampeyan mlebu ing jagad anyar iki, amarga rogoelike alam tantangan kasebut tegese sampeyan kudu ngatasi kontrak kanthi cara sing beda yen sampeyan pengin sukses. Tanpa net safety saka nyimpen lan ngganti manawa sampeyan kudu bali sajrone kampanye pamuter siji, sampeyan kudu menehi reaksi kanthi cepet kanggo kedadeyan sing ora dikarepke yen ana kedadeyan, lan ora ana kemungkinan kaloro. Sinau target sadurunge nggawe pamindhahan minangka kunci, dadi sampeyan ora kudu ngatasi galak sing sejatine bisa ngrusak asil saka misi sampeyan.

Iki penting, kaya yen target sampeyan bakal lolos, bakal bisa ngelingake wong liya lan bakal ana keamanan sing angel kanggo nglanggar senjata lan barang-barang sing dialami kanthi cukur saka mata uang game ing game. Gagal ora dadi pilihan, dadi tindakake Tips Freelancer Hitman iki kanggo miwiti karir anyar ing sikil tengen.

1. Ngatur savehouse kanthi ngrampungake tantangan lan penguasa

Yen wis dirampungake ing Freelancer Hitman sampeyan sing paling apik banget lan luwih saka sithik, nanging matur nuwun ana pirang-pirang cara kanggo minterake. Pisanan yaiku kanthi ngrampungake tantangan Freelancer kanggo entuk tropi kanggo ditampilake, kanthi meh 100 barang sing beda kanggo mbukak kunci – sanajan minangka target sing kudu ditarik luwih dhuwur. Cara liya yaiku kanthi entuk XP sajrone misi, sing bakal menehi hadiah kanthi akeh kosmetik kanggo nambah dhasar omah.

2. Mbukak kunci wilayah anyar safhouse kanthi nambah tingkat penguasa

Ana uga akeh lokasi sing dikunci saka wiwitan, lan iki bakal mboko sithik nalika entuk XP sajrone misi kanggo nambah tingkat penguasaan. Dhaptar lengkap wilayah sing sampeyan bukak kunci kaya ing ngisor iki:

  • Lemari klambi – Penguasaan 2
  • – Penguasaan 4
  • Ndhuwur – Penguasaan 6
  • Garasi – Tingkat Penguasaan 8
  • Njaba – Tingkat penguasaan 12
  • Jupuk Shooting – Tingkat Level 13
  • Wikipedia – Tingkat penguasaan 16
  • – Tingkat penguasaan 18
  • Kantor – Tingkat penguasa 20
  • Gym – Tingkat Penguasa 22
  • Kamar turu – Tingkat Penguasa 31
  • Nyuwil – Tingkat Penguasa 32

3. Target sindicates adhedhasar PlayStyle sampeyan

Yen sampeyan miwiti kontrak anyar, sing pertama yaiku milih sindikah kriminal sing sampeyan bakal lunga. Ana wolung saka total, lan saben sindikasi duwe jinis tujuan mbayar tartamtu sing ana gandhengane karo dolanan tartamtu. Penting banget nalika sampeyan miwiti ngrampungake akeh tujuan sing bisa dibayar, kanggo mbiayai cadhangan sampeyan kanggo mbiayai tumbas ing mangsa ngarep, coba sticken sampeyan ing ngisor iki banjur pilih sindik sing paling cocog :

  • Trafficking Senjata: Mateni bedhil lan njeblug
  • Kejahatan Eco: Trap lan Kills Kacilakan
  • Farma Big: Racun mateni
  • Trafficking Organ: Melee mateni lan sedations
  • Pembunuhan: Mateni bisu
  • [Variabel, dicethakak√© nalika miwiti kontrak
  • Ops PSY: Buta lan ngindhari deteksi
  • Espionage: Tetep ora bisa dilacak lan nggunakake siluman

4. Priksa Tutupan kanggo Tujuan Intel lan Payout Lokasi

Sadurunge milih ing ngendi misi sabanjure, deleng Belanja kanggo Kabeh Wilayah sing kasedhiya kanggo ndeleng sepira target lan safes ana kanggo adol bonus. Sampeyan uga bisa ndeleng apa tujuan sing ditawakake, lan rencana peralatan sing sampeyan lakoni kanthi cocog kanggo kasempatan sukses. Elinga yen lokasi pungkasan sing sampeyan kunjungi, sampeyan bakal ngadhepi pimpinan syndicate, saengga mikirake wilayah endi sing paling apik kanggo pertunjukan kasebut.

5. Mbukak kunci senjata anyar kanggo nggawe arsenal sampeyan

Ana sawetara cara kanggo entuk senjata jeneng domain anyar kanggo nggawe arsenal sing kasedhiya, lan miwiti ngisi tembok sing nutupi bagian gedhe saka safehouse sampeyan. Sampeyan bisa nemokake dheweke lagi turu sajrone misi, nompo saka stas, utawa tuku saka supplier yen ana sing kasedhiya, sanajan kudu duwe langka sing dipasang ing area misi kanggo nggawa dheweke bali. Sawise saben misi sampeyan uga bakal diwenehi persediaan kanthi persediaan, saka ngendi sampeyan bisa milih siji item kanggo ditambahake menyang koleksi sampeyan kanggo panggunaan ing mangsa ngarep.

6. Njupuk Kursi lan Safes Crack kanggo Bonus Merces

Nggawe keseimbangan mata uang game kasebut penting kanggo tuku gaman lan barang, lan ana sawetara cara sing gampang ditindakake gumantung karo intel lokasi sampeyan. Yen ana kursi, iki minangka tambahan NPCs sing bisa dijupuk kanggo bonus awis, sanajan sampeyan kudu ngati-ati supaya ora bisa kompromi tujuan misi nalika nindakake. Safek Freelancer Hitman uga bisa nyedhiyani manawa sampeyan kokain, dadi tindakake tandha peta menyang wilayah sing bener banjur gunakake kamera kanggo mindhai kode sing cedhak kanggo nemokake kode kasebut.

7. Elinga latihan sampeyan

Nalika nggarap Kontrak Freelancer Hitman Sampeyan bakal nggawe lokasi lokasi saka kampanye utama, kanthi kabeh kesempatan kanggo ‘kacilakan’ gumantung saka rute target sampeyan ditugasake. Sampeyan uga bisa nggunakake kode keypman 3 Hitman sing padha kaya sadurunge, saengga bisa nggayuh barang-barang kasebut kanggo nyolong wilayah sing ora aman. Yen sampeyan butuh refresh, sampeyan bisa bali menyang kampanye lan muter maneh kontrak kanggo ngelingake dhewe babagan crita Mission Hitman 3 lan Assassinations kasedhiya kanggo nambah kawruh.

8. Sampeyan bisa ngaso yen sampeyan butuh wektu mikir

Sanajan sampeyan kudu nyambung karo server online kanggo muter mode Freelancer Hitman lan kontrak rogerman minangka kesepakatan siji sing ora ana sing bisa digunakake utawa luwih kasedhiya, misi ora bisa dirampungake ‘urip’ lan sampeyan isih bisa ngaso game kasebut. Iki menehi sampeyan kesempatan kanggo mikir babagan langkah sabanjure, delenga peta lan tujuan sampeyan, banjur diterusake nalika siap terus kerja.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.