GTA 5 Bukak Timeline, tanggal 5 release

Contents

Minangka Eve Natal, Rockstar diterbitake 5 gambar anyar.

Game Rockstar mungkasi dhukungan kanggo PlayStation 3 lan Xbox 360 versi online uga konektivitas klub sosial kanggo sing lan game liyane konsol.

DLC Major Paling Anyar Kanggo Tetes Maling Otomatis Grand Resping “Kontrak”. Tegese terus-terusan crita GTA V lan bakal dadi critane DLC sing wis dikarepake nanging ora entuk.

.

15 Desember 2020

Game Rockstar nambah pulo anyar kanggo njelajah (lan ngrampok) ing GTA kanthi online nganggo heist Cayo Perico.

11 Agustus 2020

Khusus Spesialis Musim Panas Los Santos nambah kendharaan lan misi co-op ing GTA kanthi online kanthi tema sing nyenengake musim panas.

11 Juni 2020

. Game kasebut bakal dianyari kanggo njupuk kauntungan saka konsol anyar. . Pangguna PC bakal terus ndeleng nganyari uga.

12 Desember 2019

Heist anyar ditambahake ing GTA kanthi online nglibatake kasino.

23 Juli 2019

Sawise pirang-pirang nganyari DLC cilik ing taun kepungkur, ing Casino Kontras ing sisih lor-wétan Los Santos pungkasane mbukak bisnis meh 6 taun sawise release GTA V.

Rockstar wis sibuk-seneng ngeculake versi remix saka mode game sadurunge, nanging karo Mati Mati Online Dadi fokus utama, Rockstar bisa ngencengi DLC anyar: Perang Arena. Mode kasebut nggawa pertempuran kendharaan apokaliptik menyang arena bank maze.

24 Juli 2018

Dipuntedahake macem-macem relasi lan game Rockstar, game rockstar ngenalake gtao: sawise jam sing nggawa petualangan anyar menyang Los Santos Nightlife.

30 Januari 2018

.

Sawise ngeculake Viseris Anis Savesttra lan Lampadati, Mobil Olahraga Olahraga lan Mobil ADTER GROTTI GT500 lan Mode quota udara dirilis.

12 Desember 2017

Heists Doomsday nawakake cara anyar kanggo nyimpen San Andreas lan jagad iki. .

17 Oktober 2017

Luwih akeh kendaraan lan pesawat dibebasake kanggo roto smuggler banjur ngowahi balapan dadi cara anyar kanggo nyetir, mabur, lan drive maneh sekitar GTA online. Mengko ing wulan Halloween bali.

Sawise pirang-pirang release kendaraan lan mode mungsuh anyar kanggo ekspansi DLC sadurunge, run smuggler dirilis kanggo GTA Online.

30 Juni 2017

.

Sawise sawetara wulan, macem-macem diskon lan bonus, DLC DLC DLC Big yaiku Gunrunning. Pemain uga diwanti-wanti mlebu ing GTA kanthi online kanggo njaluk Ing ngarep.

25 April 2017

Tagihan minangka mode mungsuh, pembalap cilik njupuk stunt racing menyang level sing luwih cilik.

11 April, 2017

Sawise Khusus Kanggo Pemain Bali ing Mode Crita, Adipati O’Death saiki kasedhiya kanggo kabeh ing GTA-GEN online kanthi online.

11 April, 2017

Mode Tanah Grab Ageng minangka Jupuk anyar kanggo njupuk-flag.

4 April, 2017

28 Maret, 2017

.

21 Maret 2017

The Hijak Ruston ditambahake lan pencipta balapan stunt entuk nganyari.

14 Februari 2017

Dina Valentine bali ing GTA kanthi online kanthi ngasilake barang saka taun sadurunge.

.

Januari 2, 2017

. .

20 Desember 2016

13 Desember 2016

.

Oktober 4th, 2016

Sawise rong wulan minggu bonus ing Gtao, sing ditunggu-tunggu DLC sing dawa lan njaluk DLC dibebasake. Padha karo konten VIP sampeyan bisa mbentuk klub motor / gang motor lan njupuk usaha bisnis ing Los Santos lan Blaine County.

Agustus 2, 2016

Pencipta konten kanggo GTAO dianyari kanggo nyakup balapan stunt lan mode mungsuh anyar sing diarani rombongan dibebasake.

Enem balapan stunt tambahan lan telung liyane kendaraan ditambahake ing stunts cunning gta online.

12 Juli 2016

Rockstar nyenengake masarakat lan balap karo stunting licik DLC sing nampilake kendharaan liyane lan akeh langit-langit sing nyenengake nalika sampeyan ngubengi ing ndhuwur San Andreas.

21 Juni 2016

Power Play dibebasake mung mode mungsuh liyane sing bakal njupuk sampeyan bali menyang game video sing digunakake. Rockstar uga ngeculake telung mobil paling anyar minangka bagean saka . Loro liyane dibebasake siji ing wektu sabanjure.

7 Juni 2016

. Sampeyan saiki bisa tuku kantor lan gudang kanggo barang sing haram.

3 bisa 3rd, 2016

Mode mungsuh liyane sing judhul Mlebu lan metu dibebasake. ikel5

12 April 2016

Rockstar nambah mode inci kanthi inci kanthi Minivan Vapid dadi Customizable ing Benny.

April 5th, 2016

Tornado kasedhiya kanggo ngatur ing Benny nampilake pilihan lowrider sing biasane bakal nggawe geng kouth Ls kanthi nesu.

15 Maret 2016

. Sampeyan saiki bisa ngatur slametvan, Virgo, lan nggawe fraksi sing wis dibebasake sadurunge Donk Nunggang. .

Februari 26, 2016

Rockstar nambah mode badhak badhak anyar kanggo New-GTA online. Iki minangka premis sing gampang: Tentara cilik “para pemburu” nyoba njupuk tank badhak badhak.

10 Februari 2016

Rilis DLC Valentine sing nampilake barang-barang saka pembiayaan Valentine asli sing kasedhiya kanthi item anyar kalebu variasi Roosevelt Varian sing malah luwih akeh pilihan pangaturan.

28 Januari, 2016

.

23 Desember 2015

Nambahake kejutan perayaan, Rockstar nggawa salju, nambah mode mungsuh Beast vs Slasher anyar, lan ngeculake Tampa menyang Realm GTA.

21 Desember 2015

. Barang Natal ing GTA Online bali bebarengan karo sawetara sing anyar.

15 Desember 2015

Sawise wulan nganyari proyek cilik lan akhir minggu Rockstar ngeculake eksekutif lan kriminal liyane DLC kanggo GTA-GEN online kanthi online. Saliyane kendharaan susun anyar, loro senjata anyar, lan bantalan anyar (kalebu kapal layar), para pemain bisa uga duwe utawa dadi pengawal kanggo pemain liyane kanthi bahan bakar.

29 Oktober 2015

Kejutan Halloween dirilis kanggo GTA Online. Loro kendaraan pembunuh ditambah karo gaman lampu senter, cat topeng / rai anyar, lan mode mungsuh Slasher anyar.

20 Oktober 2015

Sasi liyane silar sing mungkasi kanthi ngeculake DLC Lowriders kanggo GTA Online nampilake rong kendaraan anyar lan pirang-pirang pilihan kanggo sawetara wong liya. .

15 September 2015

Sawise wulan sepi ing wulan Agustus, RockStar ngeculake acara nganyari freemde kanggo gta online yaiku cara anyar sing anyar, streamline kanggo main kerja sajrone roam gratis. DLC iki menehi tandha sing pertama mung kanggo platform-gen anyar. Ora luwih nganyari kanggo wong tuwa-lawas bakal digawe. The Editor rockstar Uga debut ing konsol PS4 lan Xbox One karo nganyari acara freemde.

Gangguan entuk bagean 2 rilis kanthi barang sing luwih larang regane kanggo mbuwang dhuwit sampeyan. Stasiun radio “lab” uga nggawe kabeh konsol.

DLC Kekeringan DLC Akhir Kanthi Pelepasan Gangguan Gangguan 1 kanggo GTA Online. Pembaruan fitur luwih saka emas tinimbang simpenan serikat. Lan barang-barang sing larang regane.

13 Mei 2015

Contest Video Editor Video Pco Pra. Tantangan kasebut yaiku nggawe video musik kanggo “ninggalake” kanthi wavves.

18 April 2015

Aja duwe PC game monster kanggo main GTA V Maxed? Game Rockstar menehi ribut ribut digital khusus PC.

Kanthi Versi Peluncuran Versi Pc enggal, Rockstar menehi introduksi kanggo editor video sing dianyari.

Pratinjau Pratinjau GTA V kanggo PC dikirim dening game Media. Barang-barang sing digoleki kanggo versi PC.

2 April 2015

.

Potret anyar dikirim kanggo GTA V ing PC lan trailer diumumake kanggo minggu ing ngisor iki.

9 Maret 2015

Video heist heist heist cendhak katelu rampokan bank.

6 Maret 2015

Video Heist Short liyane dibebasake nuduhake hydra dicolong saka Angkatan Laut. Iki ing ndhuwur Rockstar ngumumake stasiun radio anyar sing diarani “Lab” kanggo debut karo versi PC. Mengko ing dina Rockstar Kirimake sawetara tips babagan nyetel kru kanggo HEIS.

5 Maret 2015

. Regane ngenteni? Dheweke nggawe kasus sing apik kanggo sing. Rockstar Kirimake Video Short sing nuduhake heist ing Humane Labs uga, sing bertepatan karo pratinjau. ikel5

27 Februari 2015

Rockstar ngeculake 15 gambar anyar kanggo versi PC GTA V.

Heists disetel kanthi rilis 10 Maret nanging versi PC GTA V tundha wulan liyane nganti 14 April 2015.

13 Januari 2015

Mung rong minggu adoh saka release PC, Rockstar tundha nganti 24 wulan Maret 2015. Ing gerbong regane diucapake sadurunge teka kanggo konsol. Spek PC uga dicethakake.

18 Desember 2014

Rockstar mbungkus preinan kanthi acara online kejutan GTA GTA sing tahan wiwit Desember menyang Januari.

16 Desember 2014

. .

18 November 2014

Maling Auto V mlebu ing Gen sing anyar kanthi dibebasake ing PlayStation 4 lan Xbox One.

12 November 2014

Rockstar menehi informasi tambahan babagan GTA sing anyar-Gra online kalebu jumlah propor ing titah kasebut.

10 November 2014

Kanthi 8 dina nganti dibebasake, game rockstar ngungkapake trailer peluncuran anyar kanggo PlayStation 4 lan Xbox One:

IGN nemu pratinjau pisanan saka versi versi anyar-gen saka Auto Vermen Versi anyar. Iki dicethakake yen tampilan wong pisanan bakal ditambahake lan tampilan sing luwih cedhak mbutuhake luwih saka overhaul grafis sing gampang. Luwih pratinjau ngomong babagan populasi pejalan kaki lan kewan sing saya cepet ditambahake ing pertandhingan online GTA pamuter.

31 Oktober 2014

Ing Heels of the San Andreas ulang tahun, Rockstar mengeti Halloween karo akhir minggu rp & gta $ ditambah diskon kanggo macem-macem barang sing kapentingan lan kontes snapmatic.

Rincian dicethakake kanggo konten eksklusif teka ing versi GTA V sing anyar saka GTA V kanggo ngasilake pemain saka sing terakhir. Kendaraan anyar, misi sisih, lan bedhil rel dituduhake ing gambar.

23 Oktober 2014

Rockstar mengeti ulang tahun kaping 10 saka gta san andreas karo akhir minggu acara khusus kanggo gta online nampilake diskon ing klambi ijo lan kontes snapmatic.

!

Ing ulang tahun Rockstar Pisanan GTA V ngeculake akeh gta v lan gta online Artworks minangka wallpaper.

12 September 2014

Rockstar negesake tanggal rilis kanggo versi maling anyar sing anyar-Gen. .

Rockstar njupuk langit kanthi nganyari sekolah penerbangan San Andreas kanggo gta online. Fitur nganyari kanggo telung pesawat anyar lan coquette klasik ditambah nganggo sandhangan udara anyar lan job uga.

1 Juli 2014

Negara Ammu-Bangsa Sponsor Kamardikan Day khusus sing mlaku setengah saka wulan Juli. ‘Merica.

17 Juni 2014

Rockstar dadi strategi perusahaan utama lan ngeculake nganyari “sing ora dibatalake” dudu hipster “.

9 Juni 2014

Sajrone acara E3 Sony, Auto maling Virin resmi ngumumake PC, PlayStation 4, lan Xbox One kanthi release Fall 2014.

Nganyari umur dhuwur dirilis nyedhiyakake apartemen dhuwur lan proyek anyar kanggo GTA Online. Ditambah kendaraan anyar, bullpup bullpup, lan barang liyane.

11 April 2014

Nambahake alat nitahake, Jobs sing saiki digawe. Pilih kanggo nggawe kayekten, gta, terus, utawa gaya serangan.

Update bisnis dibebasake sing nampilake proyek online gta online anyar, kendaraan paling dhuwur, rong senjata anyar, lan sandhangan sing cocog.

13 Februari 2014

Rockstar ngeculake konten khusus pembunuhan khusus. Paket bertema gangster 1920-an duwe proyek online gta anyar, klambi anyar, Gusenberg Gun Sweeper Gun, lan mobil sing apik albany roosevelt.

4 Februari 2014

Nganyari Klub Sosial nambah watesan anggota kanggo para kru. Sampeyan saiki bisa nganti 1000 wong ing kru sing digawe pangguna!

24 Desember 2013

!

19 Desember 2013

!(mode disebut “Jupuk” digawe ing GTA Online. .

Babak pertama nitahake alat digawe kasedhiya kanggo GTA Online. Pemain saiki bisa nggawe balapan lan matine. ikel5

19 November 2013

Sing pisanan (gratis!) DLC kanggo GTA V lan GTA online dirilis: Update pantai bum. .

29 Oktober 2013

Artworks resmi Franklin lan Chop dibebasake minangka wallpaper.

Tema kanggo PlayStation 3 lan Xbox 360 digawe kasedhiya. .

18 Oktober 2013

GTA V kasedhiya kanggo download saka pasar Xbox Live Marketplace.

Auto Grand Theft Otomatis digunakake kasedhiya nanging ora ana masalah nalika para pemain ngalami akeh kewan omo nalika nyoba entuk online.

17 September 2013

16 September 2013

Rockstar ngeculake aplikasi gratis kanggo iFruit lan manual game lengkap. Mengko ing review dina kanggo GTA V dikirim dening macem-macem toko media.

13 September 2013

Rockstar Kiriman Pelancongan Midight Night kanggo Amerika Lor lan Inggris. Mengko ing dina iki situs web resmi GTA V dianyari lan bagian pungkasan saka lelungan digawe kasedhiya. .

12 September 2013

.com – situs web fiksi nyabrang menyang jagad nyata. .

Bebarengan karo wawancara Dan Houser, Polygon diwenehi karya seni anyar kanggo nuduhake – karya seni sing gedhe banget.

11 September 2013

Informer Game Kirimake pratinjau gta online dhewe. Rincian sing luwih lengkap sinau babagan aspek Multiplayer GTA V.

9 September 2013

. Hunt scavenger bisa nemokake kabeh gambar anyar.

6 September 2013

Situs web resmi GTA Vanyari maneh kanthi informasi lan gambar luwih lengkap. Karya resmi kanggo Lester uga dibebasake.

5 September 2013

Kanthi woro-woro unik, pemenang seminar Epsilon diumumake kanthi cara sing unik uga Stoppers kultus.

4 September 2013

IGN Kirimake tangan pertama-On Preview GTA Online. Ora perlu ngomong yen kita ora bakal kuciwa.

3 September 2013

Kita kenek rong minggu nganti dibebasake Tandha lan pratinjau pisanan sing pungkasan dikirim. Potret anyar uga dituduhake dening toko media sing apik banget.

30 Agustus 2013

Gulung Stone lan Pitchfork menehi katrangan resmi pisanan babagan gra V’s soundtrack lan rockstar ngisi sawetara rincian liyane kalebu pratinjau stasiun radio.

29 Agustus 2013

Trailer nomer papat dibebasake kanthi judhul “Trailer resmi” wiwit GTA V wis ilang emas sawetara dina sadurunge.

24 Agustus 2013

Maling Auto V diumumake yen duwe “Go Emas” dening Game Rockstar liwat komentar babagan Newswire.

23 Agustus 2013

Situs web resmi GTA V dianyari maneh kanthi sawetara fitur konten sing ora dikunci. Ana uga 8 Screenshot resmi sing ditambahake menyang galeri.

20 Agustus 2013

Iki diumumake yen GTA V bakal kasedhiya minangka Rilis Digital Dina 1 – lan sawetara dina mengko GTA V informasi pra-mbukak saka PSN Eropa sing diusir kanggo mbukak informasi audio Eropa. Whoopsies.

16 Agustus 2013

Prestasi GTA 5 (lan uga, tropi) dikirim dening Xbox360achie.org. Akeh perkara sing menarik. ikel5

15 Agustus 2013

GAMEPLAY GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS. Pikiran ditiup dening fitur GTAO bakal ngemot. Pratinjau uga dirilis dening media game.

13 Agustus 2013

Situs web GTA V resmi dianyari – lan dikuripake kanthi nyata – karo gambar anyar lan fitur babagan urip ing Los Santos & Blaine County.

31 Juli 2013

Tarif Esrb Amerika Grand Theft Auto V Diwasa sing dadi kejutan kanggo sapa wae. Papan klasifikasi Australia uga tarif unedited Gta v R18+.

29 Juli 2013

Rockstar ngeculake 12 gambar anyar ing judhul “Urip Cepet”.

9 Juli 2013

Trailer Gamelan GTA V pisanan sing pertama dibebasake. Kita duwe 143 layarCompap digawe saka trailer.

Suwene ORWARI GAME ORDERFRERS MELAYU Rilis Artikel Anyar GTA V. Artikel pisanan yaiku babagan kustomisasi, ing endi diskusi babagan bedhil lan mobil mlebu. Artikel nomer loro yaiku babagan pertempuran lan tutup, lan kepiye cara nambah ide saka game kepungkur kanggo mbantu ngembangake pertempuran saka GTA IV.

Toko Media uga ngrilis 15 gambar anyar.

2 Juli 2013

  • 360 edition bakal nggunakake rong disk, nanging bok manawa disk pisanan mung bakal digunakake kanggo nginstal wajib (8 GB) lan ora bakal dibutuhake maneh kajaba kanggo nginstal maneh.
  • Versi PS3 mung duwe siji disk, lan uga bakal nginstal 8 GB wajib nginstal.
  • Dheweke ujar manawa dheweke bakal ngeculake video game game resmi resmi.
  • Saiki dheweke isih ora duwe info kanggo kita babagan versi PC, lan saiki “fokus kanggo ngirim pengalaman paling apik kanggo para konsol wong saiki.”

26 Juni 2013

Game Brady wis mbukak pre-order kanggo Pandhuan Strategi Otomatis Resmi V. Uga gamestop ngumumake yen bakal menehi poster gratis kanggo wong-wong sing pre-order Maling Auto V saka dheweke. Poster nampilake karya seni tutup seni lan heis.

11 Juni 2013

Ing taun iki E3 Sony ngumumake dheweke bakal adol gta v v sing eksklusif sing ngemot game lan playstation 3 ramping. Dheweke uga bakal adol headset maling mafft $ 179 179 eksklusif.

Rockstar banjur rilis 9 gambar sing katon ing acara pers E3 Sony.
ikel5

23 Mei 2013

Rockstar ngumumake edisi edisi khusus GTA V kasedhiya kanggo pre-order.

16 Mei 2013

Rockstar ngeculake salah siji gambar anyar, lan telung layar versi berkualitas sing katon ing pratinjau kepungkur.

13 Mei 2013

Telung karya seni anyar sing digunakake kanggo para trailer katelu dibebasake.

7 Mei 2013

2 Mei 2013

Gelombang pratinjauan kapindho cocog ing internet. Luwih akeh sinau babagan gamelan lan heis. Liyane 24 gambar sing ditemokake ing pratinjau yaiku resmi Rilis dina sabanjure. Karya tambahan uga dituduhake ing sawetara pratinjau.

30 April 2013

Rockstar ngeculake trio treler sing nampilake saben protagonis. Kabeh telu padha bebarengan ing video ing ngisor iki.

29 April 2013

Ing ulang tahun ulang taun GTA IV, kontes wiwit nyelehake dhewe ing GTA V minangka anggota epsilon.

2 April 2013

27 Maret 2013

Sawise meh rong wulan sepi, rockstar ngrilis 10 gambar anyar.

31 Januari 2013

Rockstar ngumumake tanggal release resmi 17 September 2013.

4 Januari 2013

Dina diwiwiti kanthi rilis 4 karya seni resmi kanggo download sadurunge poster promosi kalebu Franklin & Chop lan Michael ing ngarep tandha anggur.

Rockstar mbebasake versi lengkap saka kabeh gambar sing dirilis sing dibebasake sing ditampilake ing pratinjau. Ana rong tambahan ora nate diluncurake kanthi digital.

24 Desember 2012

Minangka Eve Natal, Rockstar diterbitake 5 gambar anyar.

30 November 2012

Game Rockstar ngeculake karya seni Trevor kanggo didownload.

14 Nopember 2012

Trailer nomer loro kanggo Grand Theft Auto V dirilis. Akeh tumindak ing siji iki.

13 November 2012

Nalika trailer countdown ditambahake ing papan trailer ing mangsa ngarep, Rockstar ngeculake kriya sing digunakake kanggo Tutup Informer Game kanggo didownload.

November 12-16, 2012

Miwiti Senin Senin 12, Pratinjau saka media game liyane kalebu IGN lan akeh saka Eropa dirilis. Sawetara informasi anyar wis sinau lan akeh gambar anyar nggawe dalan online sajrone minggu. Sawetara wawancara dikirim uga dikirim uga. Ing dina Jumuah tanggal 16 loro lan artikel lan artikel IGN kanggo ngrusak pratinjau lan wawancara menyang sawetara titik sing luwih gampang. ikel5

8 November 2012

Game informer ngeculake pratinjau pertama ing Maling Auto V. Akeh informasi sing dibungkus kalebu apa sing nggawe GTA V dadi khusus. Akeh gambar sing apik banget ditampilake.

Game Informer GTA 5 Tutup

5 November 2012

Rockstar ngumumake trailer kapindho bakal dirilis tanggal kaping 14 November, lan uga wiwit ngidini pre-pesenan Auto V sing paling gedhe kanggo miwiti. Karya ‘Pantai’ ” wis dianyari uga.

30 Oktober 2012 2012

Rockstar negesake maling Auto V bakal ngeculake ing musim semi 2013 ing antarane informasi cilik liyane. Karya anyar ditampilake uga, lan karya seni liyane saka tampilan Eceran dikirim ing Internet.

24 Oktober 2012

Rong Sasi Sawise Game Rockstar Gambar ngeculake kriya resmi kanggo GTA 5 kanthi irah-irahan “Pest Control”.

24 Agustus 2012

22 Agustus 2012

20 Agustus 2012

Game Rockstar ngeculake telung layar sing judhul “transport” kanthi janji liyane ing minggu.

12 Juli 2012

Game Rockstar ngeculake 2 gambar resmi ing pitakonan lan sesi jawaban ing newswire.

22 Maret 2012

IBNED Rilis informasi resmi babagan sistem kru anyar Rockstar kanggo Multiplayer ing Max Payne 3 lan judhul mbesuk kalebu Grand Theft Auto V. ikel5

3 November 2011

Game Rockstar ngeculake pernyataan sing menehi rinci babagan game. Banjur padha ngluncurake kaca Splash situs web resmi.

2 November 2011

Nopember 2nd ndeleng trailer GTA V pertama. Iki nuduhake Los Santos, sawetara deso lan pirang-pirang karakter sing bisa main peran penting ing game kasebut.

25 Oktober 2011

Ing tanggal 25 Oktober, Game Rockstar kaget karo jagad kanthi woro-woro kejutan ing Twitter. Dheweke mung ngirim tag hash #gtav lan dihubungake karo situs web resmi sing nampilake logo GTA V lan menehi tanggal kanggo trailer resmi pisanan.

Logo Resmi GTA V

Kabeh konten sing digawe lan properti saka Igta5.com lan ora bisa diterbitake tanpa ijin ditulis. © 2011-2023 igga5.com

Komentar iki bakal dilaporake menyang admin sing bakal mriksa komentar lan mbusak yen prelu. Apa sampeyan yakin?

Komentar (74)

Dardyclanhd (tamu) 09 Mei 2013
Gta v<3 comes out in 130 days its not that long now (-:. Aman (tamu) 31 Maret 2013
Dj (tamu) 04 Maret 2013
Napa sampeyan wong push maneh
Yaaay (tamu) 31 Januari 2013

Saiki kita kudu ngenteni GTA V, nanging kabeh wong bakal seneng main kerja sing apik kanggo publisher paling apik

Sawetara penggemar GTA sing p!Sed Off (tamu) 31 Januari 2013

Rockstar khas. Dheweke nindakake kanthi saben game getih! Yen karyawan Rockstar mesthi telat, bakal dadi misteri babagan cara njaga tugas.

Jayson (tamu) 08 Januari 2013

Aku wis nunggu game iki nganti suwe, lan musim semi saya suwe saya gedhe tinimbang sing dakkarepake. Aku ngarep-arep tanggal rilis, spesifik bakal enggal teka. Maling Auto 5 bakal dadi gedhe.

Treefitty (tamu) 05 Januari 2013
Uga butuh update sing dibutuhake.
nmgvdni87yfd (tamu) 16 Oktober 2012
Aku rumangsa ora metu ing taun 2012 amarga demo sing nuduhake ateges bisa nyoba nyoba
Treefitty (tamu) 27 Agustus 2012
Sampeyan temenan anyar ing game rockstar.
Jamesmiththesnail (tamu) 27 Agustus 2012

Pendapatku. GTA 5 bakal dirilis ing wulan Oktober. Kanggo wiwitan sing bisa dideleng, Rockstar ngompa pemain kasebut kanggo GTA 5 nganggo gambar. Wong-wong bungah banget kanggo dolanan kasebut, kenapa sampeyan bakal miwiti para pemain, yen game bakal metu taun ngarep? Dheweke ora bisa ngluncurake gambar ing saindenging Natal lan setengah taun ngarep, game liyane bakal berjuang.1 titik minangka liyane game bakal metu taun ngarep banjur ana ing wulan Oktober – Desember. Kapindho, BioShock wis telat, aku ngerti paling sampeyan bisa uga wis krungu babagan iki, nanging slot Oktober iki bakal apik kanggo GTA 5, wong-wong dikumpulake kanggo Natal, ora mung bakal dadi Rockstar – Nanging uga bakal entuk dhuwit sing akeh banget, sampeyan bisa mikir minangka tambahan. . Ing trailer duwe 3 bom ukuran sing padha karo saben swiwi, lan ing layar Screenshot, nduweni lapisan keterangan kebangkrutan sing ditambahake yen versi trailer duwe lapisan kurang. Modifikasi cilik nanging isih nuduhake Rockstar bisa tetep kabeh glitches lan bug lan fokus ing realisme kendaraan bisa uga? Saiki alesan pungkasan sing bisa uga ora ana sing dakkira, yaiku ing piring mobil kasebut wis ditulis kanthi tulisan. Mbok menawa apa-apa, nanging sampeyan ngerti apa rockstar kaya endhog Paskah: P

Nggawe komentar

Nyuwun sewu, komentar wis dipatèni kanggo artikel iki.

GTA 5 Bukak Bukak Timeline – Deleng acara warta utama sing diluncurake lan konten GTA V sing dirilis.

Kabeh Konten & Desain © Simon ‘PSY’ Elliott & Igta5.COM 2010-2023

Tanggal GTA 5 Tanggal

Tanggal 31 Januari 2013 Game Rockstar kanthi resmi dikonfirmasi manawa GTA 5 bakal ngeculake September 17 September 2013 Kanggo PlayStation 3 lan Xbox 360. Kabeh tanggal release GTA 5 sing bisa dideleng yen ora ana gangguan lan spekulasi. Akeh toko online sijine tanggal minangka cara kanggo nyengkuyung wong pra-order GTA 5 – Dheweke dudu pejabat. ikel5

GTA V dirilis ing Jepang 10 Oktober 2013.

Maling Auto V dirilis ing PlayStation 4 lan Xbox One tanggal 18 Nopember, 2014. Versi PC pungkasanipun metu tanggal 14 April 2015.

Maling Auto V dirilis ing PlayStation 5 lan Xbox Series X | s 15 Maret, 2022 karo GTA Online dadi game mandiri.

Konten Download Download (DLC)

Nganyari bum pantai – 19 November 2013
Dina Valentine’s Massacre Khusus – 14 Februari 2014
Nganyari bisnis – 4 Maret 2014
Nganyari umur – 13 Mei 2014
Aku dudu nganyari Hipster – Juni 17 Juni 2014
Dinten Kamardikan Khusus – 1 Juli 2014
Nganyari sekolah san andreas – 19 Agustus, 2014
Pembaruan Tim Paling Anyar – 2 Oktober 2014
Kaget Perayaan – 18 Desember, 2014
Heists online gta – 10 Maret 2015
Gerah entuk entuk bagean 1 – 10 Juni 2015
Gerah entuk entuk bagean 2 – 8 Juli 2015
>>> Cathetan: Gain-goC-gaman minangka update utama pungkasan kanggo konsol gen lawas.
Acara Freemode Update – 15 September, 2015
Lowriders – 20 Oktober 2015
Kaget Halloween – 29 Oktober, 2015
Eksekutif lan kriminal liyane – 15 Desember, 2015
Kaget Perayaan 2015 – 21 Desember 2015
Zona Selehake (Mini DLC) – 28 Januari, 2016
Dadi tandha katresnanku – 10 Februari 2016
Lowrider: Klasik Custom – 15 Maret 2016
Inch kanthi inci (mini DLC) – 12 April 2016
Ing lan metu (Mini DLC) – 3 bisa 3rd, 2016
Luwihcara petualang ing keuangan lan felony – 7 Juni 2016
Power Play (Mini DLC) – 21 Juni 2016
Cengking – 12 Juli 2016
Bikers – Oktober 4th, 2016
Impor / Ekspor – 13 Desember 2016
Cengking – 14 Maret 2017
Racers cilik – 25 April 2017
Gunrunning – 13 Juni 2017
Run Smuggler – 29 Agustus, 2017
Plancar Transformasi – 17 Oktober 2017
Heist Doomsday – 12 Desember 2017
Seri Super Olahraga San Andreas – 20 Maret 2018
Sawise jam – July 19, 2018
Perang Arena – 10 Desember, 2018
Intan Casino & Resort – 18 Juli 2019
Heist Casino Diamond – 5 Desember 2019
Los Santos Musim Panas Khusus – 11 Agustus 2020
Los Snatori Tuners – 20 Juli 2021
Kontrak – 15 Desember, 2021

Informasi Pra-Pengumuman

Ing ngisor iki minangka informasi sing diklumpukake sadurunge pengumuman tanggal rilis. Kita bakal tetep ing kene kanggo nuduhake sethithik mikir lan kepiye maju kanthi woro-woro kasebut.

Adhedhasar game kepungkur saka Rockstar Kita bisa spekulasi nalika game bisa dibebasake, utawa sanajan tanggal release bisa uga diumumake.

GTA IV Pembangunan lan Jadwal Rilis

Pembangunan ing Grand Theft Auto IV diwiwiti ing Rockstar Lor ing Minggu Minggu Rilis ing Oktober 2004. Nalika RockStar North Nglampahi Pembangunan Ing Judhul Game Rockstar liyane saka Studios Liyane Sawise 2004, Fokus utama yaiku ing GTA IV. Kanthi woro-woro resmi ing Mei 2006, GTA IV wiwit direncanakake kanggo diluncurake ing wulan Oktober 2007, nanging akeh pratinjau ing wektu kasebut nalika konten-konten kasebut wis rampung, game kasebut ditanduri kewan omo lan ngalami masalah. Iki mungkin amarga GTA IV minangka game Rockstar sing paling anyar sing digawe kanthi nggunakake mesin rage rage (Rockstar Advanced Games Engine). Sadurunge, mung siji-sijine game liyane sing wis nggunakake Rage yaiku Game Rockstar: Tenis meja, sing tumindak minangka demo teknologi kanggo mesin anyar, lan lingkungan terlampir.

Bagean saka wektu pangembangan dawa yaiku versi game Xbox 360 lan PS3 kasebut dikembangake dening sisih. Umume pangembang cenderung nggawe game ing siji konsol banjur port menyang liyane, sing biasane ngasilake game sing kurang apik ing sisih siji. Iki nyebabake masalah liyane: amarga PS3 minangka konsol sing luwih anyar lan arsitektur kasebut tegese pangembangan luwih rumit, ana laporan versi PS3. Pancen, kabeh pratinjau awal adhedhasar versi Xbox 360 versi. Ora nganti mengko, yen ana sing metu saka Rockstar diidini ndeleng versi PS3.

Ing wulan Agustus 2007, kita ngerti manawa game kasebut wis telat nganti April 2008. Sampeyan butuh telung setengah taun kanggo nggawe GTA IV, kalebu BREAKING ING GRATIS GAME NEW lan GAMPANG FISIKASI FISIKASI EHUPHORIA. Pungkasane, game dibebasake minangka janji ing April 2008 – 2 taun sawise pengumuman resmi. ikel5

Sawise GTA IV

Sawise April 2008, sawetara tim ing Rockstar Lor terus berkembang kanggo makarya ing isi episodik kanggo GTA IV. Liyane padha dipisahake kanggo nggarap panebusan mati mati, sing dirilis ing Mei 2010. Judhul liyane, agen, saiki dikembangake dening Rockstar North nanging kita ngerti babagan judhul iki lan ora duwe ide nalika direncanakake.

Preduli, kita ngerti Rockstar North durung gratis kanggo GTA 5 Minangka akeh sing kudu ditindakake kanggo GTA IV. RockStar bisa uga duwe pembangunan pamisah ing studio liyane, nanging sejarah pangembangan game GTA sing disimpen ing RockStar North (biyen DMA Desain), kanthi sawetara outsourcing kanggo studio liyane kanggo portorms liyane (e.g. menyang Xbox karo GTA III, Wakil Kutha lan San Andreas, lan menyang PC kanggo GTA IV).

Dadi, apa tegese kanggo tanggal rilis GTA 5?

Tegese ana pangembang sing luwih sithik kanggo nggarap. Nanging, Rockstar saiki duwe pengalaman nggarap lingkungan sing mbukak, kanthi tengah wengi Klub Tengah: Los Angeles, Red Redemption, lan agen rockstar paling akeh nggunakake. Tim nafsu uga mbiyantu Team Tim Bondi karo l.A. Noire. GTA 5 kudu mbutuhake luwih cepet kanggo njaluk game kanthi lancar, mula bisa fokus ing konten lan mesthine butuh tenaga kerja sing kurang. Yaiku teori kasebut, apa wae.

Cukup ngomong! Nalika kita bisa ngarep-arep tanggal 5 rilis GTA 5?

Yen kita menehi wong telu setengah taun (aku.e. Wektu njupuk GTA IV bakal digawe, kalebu nggunakake mesin anyar), kita bakal ngarep-arep bisa ndeleng ing wulan Oktober 2011. Nanging karo proyek liyane sing bakal ditindakake, nalika bisa dikembangake ing studio liyane, game rockstar ora mungkin promosi luwih saka siji game ing salah sawijining game. Yen dheweke wiwit ngupayakake GTA 5 sadurunge Max Payne 3 (dirilis ing Mei 2012) lan Agen (TBA), akeh perhatian bakal ditarik saka game iki. Maling Auto minangka jeneng gedhe lan game rockstar kudu ngati-ati supaya ora nglirwakake judhul liyane.

Sawetara situs web game utama sing nglaporake Sumber wis ngomong tanggal 5 taun 2012 2012 wis teka. Mesthi sumber kasebut ora dijenengi. Kajaba iku, Max Payne 3 dirilis ing Mei 2012 (telat rong wulan saka tanggal sadurunge) sing tegese yen GTA V Dilebokake ing taun 2012, bakal mengko ing taun kasebut. Sayange karo wektu tundha rong wulan kasebut nggawe Payne sisih tengen ing tengah taun uga ana kemungkinan “apik” sing apik banget “sing apik” banget GTA V bisa ditarik maneh menyang taun 2013. Konten sing bisa didownload uga nggawe urip game saengga gumantung saka pira Payne DLC dirilis, GTA V bisa uga diusir menyang taun 2013.

Nganyari Mei 2012:

Ing tanggal 1 Mei 2012, Rockstar ngumumake rencana DLC Payne DLC sing luwih dhuwur ing taun 2012. Kita ora percaya yen Rockstar pengin ngetrapake awake dhewe lan pengin adol akeh DLC sabisa, supaya bisa nunjukake menyang Auto Grand Theft Maling 2013.

Nganyari Agustus 2012:

Max Payne DLC dikonfirmasi menyang Oktober. Saliyane ulang tahun 10 taun Maling Maling Maju ing wulan Oktober iki lan bisa uga kalebu ing taun 2013 kanthi macem-macem barang kayata GTA III taun kepungkur. Titik kasebut nambah kemungkinan tambahan saka Auto 2013 Auto 5.

Titik liyane kanggo nggawa strategi pemasaran Rockstar. Nalika Rockstar siap kanggo ngeculake game kabeh wong ngerti. Wis pirang-pirang wulan kanggo ngeculake informasi kasebut wiwit mili. Nganti saiki game rockstar isih tetep sepi babagan GTA 5. Apa informasi sing dikonfirmasi sethithik wiwit woro-woro kasebut wis teka saka warta game rockstar umum kayata sistem kru diwiwiti kanthi maksimal 3. Yen tanggal Oktober utawa 2012 wis teka, kita bisa uga ngerti saiki.

Pernyataan keuangan Q1 Fiscal 2013 uga nuduhake Grand Theft Auto V ing antarane BioShock Tanpa wates ing Februari 2013 lan XCOM 2014:

Take-loro GTA 5 release

Nganyari Oktober 2012:

Sawise dadi rumor sawise wulan, ora resmi Informasi ing pungkasane, Auto Grand Maling V bakal ngraji tutup saka masalah Desember. Nggunakake GTA IV minangka referensi, masalah GI nampilake game kasebut 5 wulan sadurunge tanggal rilis asli (May-Oktober). Diwenehi, GTA V bisa duwe rilis ing May 2013.

Ndeleng kabeh ing ndhuwur, kita bisa ndeleng tanggal release GTA 5 sing bakal diumumake kadang taun 2012, kanthi Rilis nyata ing awal taun 2013. Yen Game Rockstar pengin nempel ing normal Jadwal release kanggo game GTA (Oktober) bisa uga ngenteni tunggu kanthi cukup dawa lan ora bakal bisa ndeleng pengumuman tanggal sing dirilis nganti tengah taun 2013. Nanging, kanthi wektu pangembangan ekstra kudu ditrapake kanthi becik!

Iki kabeh spekulasi lan sampeyan bakal entuk jawaban sing beda ing ngendi wae. Kita mung mikir pelajaran sejarah ringkes bisa mbantu nerangake kenapa kita ngarepake yen kita nindakake.

Nganyarake tanggal 30 Oktober, 2012:

Kabeh info ing kene dibangun kanthi kawruh sing kita kumpul sajrone taun-taun (lan wulan kepungkur) – mesthi dibayar. Game Rockstar ngumumake yen GTA V bakal ngeculake musim semi 2013 nanging tanggal sing tepat isih durung dingerteni. Bisa uga katon apik nanging bisa beda-beda saben wulan. Spring kalebu Maret, April, lan bisa uga GTA 5 kudu dibebasake ing pirang-pirang wulan kasebut. Tetep Dianyari kanggo Nganyari!

Nganyari 31 Januari 2013:

Wiwit pengumuman rockstar game sadurunge tetep sepi babagan gta v. Saben dina dheweke meneng, rilis tanggal kita bakal ditolak menyang musim semi. Nalika Januari teka ing cedhak lan tutup kasebut mbukak luweh kaya sing dijanjekake, Rockstar ora nate ujar apa-apa sing entuk sawetara seni sing ora bisa diluncurake.

Malah kanthi jendhela sing diwenehake ing musim semi 2013, Maling Auto V tundhuk. Game kasebut dikonfirmasi dening game rockstar supaya bisa dirilis tanggal 17 September 2013. Sayange game rockstar ora bisa goyangake tilas wektu kanthi game. Tundha sing paling dhuwur Max Payne 3 menehi pangarep-arep kanggo Grand Theft Auto V bakal ngeculake nalika Rockstar ujar. Oh uga. ikel5

Thanks kanggo sampeyan kabeh sing mlebu kompetisi tanggal rilis!

Anyar-Gen: PS4, Xbox One, PC

Versi GTA V sing anyar saka GTA V ing PS4 lan Xbox One dirilis tanggal 17 September, 2014. Versi PC disetel kanggo tanggal 28 Januari, 2015 nanging ditundha nganti 24 Maret 2015 mung rong minggu sadurunge tanggal asli. Banjur tanggal 24 Februari Versi PC wis telat maneh, isih setaun nganti 14 April 2015, 2015.

Newer-Gen: PS5, Xbox Serion X

Maling Auto V sing disetel kanggo diluncurake ing konsol generasi katelu tanggal 11 Nopember, 2021 kalebu PlayStation 5. Iki mengko tundha menyang musim semi 2022. Game kasebut pungkasane dirilis tanggal 15 Maret, 2022.

Yen sampeyan duwe pikirane, aja langsung mlebu menyang forum GTA V lan ngrembug ide sampeyan ing kana!

Kabeh konten sing digawe lan properti saka Igta5.com lan ora bisa diterbitake tanpa ijin ditulis. © 2011-2023 igga5.com

Komentar iki bakal dilaporake menyang admin sing bakal mriksa komentar lan mbusak yen prelu. Apa sampeyan yakin?

Tuku maling maling Auto v lan Grand mfft otomatis online

Pegi 18

  • Panganiaya deskriptor PER
  • Obat-aktor Deskriptor Pek
  • PELI PESCRIPTOR BANGSA BAD

Pengalaman Blockbusters Blockbusters Grand Theft Auto V lan Grand Theft Auto Online – Saiki nganyari kanggo Generasi Anyar kanthi visual sing nggumunke, Loading luwih cepet, PLUS IKTER EXCLIFRIEAL PLAYERS.

  • Panganiaya deskriptor Pek
  • Obat-aktor Deskriptor Pek
  • PELI PESCRIPTOR BANGSA BAD

Pangembang pangembang rockstrance game publisher rockstar game link

Fitur tombol

Gtao tuners desktop2048x880

Maling Auto Online

Temokake pilihan pilihan lan cara kanggo muter nalika sampeyan menek pidana rangking los santos lan blaine kabupaten ing pengalaman online sing paling dhuwur.

GTavPop417 Desktop2048X880

Maling Auto V

Nalika hustler jalanan enom, rampokan bank sing pensiun lan psychopath sing nggegirisi lan wedi karo alangan, dheweke kudu narik sawetara heists mbebayani kanggo slamet ing kutha sing ora bisa dipercaya.

Paket Starter Perusahaan Kriminal Enterprise

Paket Starter Enterprisment Enterprisment

Paket Starter Perusahaan Kriminal minangka cara paling cepet kanggo pemain online GTA online anyar kanggo jumping pidana sing paling apik kanthi nggunakake $ 1,000.000 kanggo GTA $ 10,000.000 yen dituku kanthi kapisah.

MazebankwestectOnliLocOFFICEFTOP2048X880

Bukak Kakaisaran Kriminal sampeyan

Bukak Bisnis Usaha Maze Bank West, riset teknologi senjata sing kuat saka bunker gunnutning ing njero lemah lan gunakake pabrik dhuwit palsu kanggo miwiti operasi palsu.

Armada kendharaan sing kuat

Armada kendharaan sing kuat

Nyuwek lurung-lurung kanthi sawetara 10 kendaraan kinerja dhuwur kalebu supercar, motor, dune sing bisa dienggo Fav, helikopter, mobil rally lan liyane. Sampeyan uga bakal entuk properti kalebu garasi mobil 10 kanggo nyimpen armada sing tuwuh.

MarkManrifle Desktop202048X880

Senjata, Busana & Tato

Sampeyan uga bakal entuk akses menyang peluncur grenade kompak, bedhil Marksman lan bedhil kompak bebarengan karo klambi balap stunt, tato biker lan liya-liyane.

Tuku Kartu Awis Shark Kanggo PC

Awis yaiku King ing kutha iki. Ngatasi masalah dhuwit sampeyan lan mbantu entuk apa sing sampeyan pengin liwat Los Santos lan Blaine County karo tuku awis bungkus awis kanggo maling Auto Online.

Kertu awis Shark Megalodon

Card Card Awis Whale Shark

Kertu Awis Hipp Putih

Kertu Awis Bull Shark

Kertu Awis Tiger Shark

Video

GTA Online: Kontrak - Saiki Saiki

GTA Online: Kontrak

Gta online: los santos tuners

GTA Online: Dolan maring Pulo Cayo Perico

Gta online: heist cayo perico

Gta online: los santos musim panas khusus

Gta online: mbukak racing roda

GTA Online: Heist Cantik Berlian

GTA Online: Pembukaan Grand of Diamond Casino & Resort

GTA Online: Perang Arena

Gta online: sawise jam

Gambar

GTA V gambar 00

Gambar GTA V 01

Gta v gambar 02

GTA V Screenshot 03

Gambar GTA V 04

Gambar GTA V 05

GTA V gambar 06

GTA V gambar 07

GTA V gambar 08

Basa sing didhukung

Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol (Spanyol), Portugis, Polandia, Korea, Jepang, Cina Tradisional, Singkatan, Spanyol (Meksiko)

Requirements Sistem

Prosesor proses OS OS 7 SP1 Intel Intel Core 2 Quad Cpu Q6600 @ 2.40ghz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Prosesor quad (4 CPU) @ 2.Grapik Grafis 5GHMB memori 4GB NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11) disk disk 110GB

Disaranake

Prosesor os OS 7 SP1 Prosesor Intel inti i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUS) Memori Memori 8GB Graphics Grafis 660 2GB / AMD HD 660 2GB / AMD HD7870 2GB Disk Disk disk 110GB

Luwih saka konten lan owah-owahan program sing bisa didownload lan pangowahan bakal ngganti syarat sistem kanggo game iki. Mangga deleng pabrikan hardware lan www.rocksargames.COM / SOKONGAN kanggo informasi kompatibilitas saiki. Sawetara komponen sistem kayata chipset mobile, Integrasi, lan kertu grafis AGP bisa uga ora cocog. Spesifikasi sing ora didaftar bisa uga ora didhukung dening publisher.

Syarat liya: Instalasi lan play online mbutuhake Log-in Log-in to and Rockstar Games Club Club (13+) Jaringan; Sambungan Internet sing dibutuhake kanggo aktif, play online, lan verifikasi entitlement berkala; Pemasangan Software sing dibutuhake kalebu platform klub rockstar, platform, Chromium Visual C ++ 2008 SP1.

FAQ

Kepiye cara ndownload tuku digital saka toko rockstar?

Ing endi aku bisa nemokake tumbas mata uang virtual saka toko rockstar?

Ngendi aku bisa nemokake kabijakan mbalekaken maneh Rockstar?

Ing endi aku bisa nemokake panrimo kanggo pesenanku?

Tandha merek & hak cipta
Game Rockstar, Inc. 622 Broadway, New York, NY, 10012. © 2001-2022. Game Rockstar, RockStar North, Grand Theft Auto, GTA lima, maling maling maling online, lan minangka tandha / logo / hak cipta kanggo njupuk interaktif. Dolby lan simbol double-D minangka merek dagang saka laboratorium Dolby. © 1999-2004 Dolby Laboratorium. Kabel sing kapisah bisa dibutuhake kanggo RDTV lan Dolby Digital; didol kanthi kapisah. Nggunakake Video Bink. © 1997-2022 dening Epik Game Piranti, Inc. Game iki kalebu piranti lunak Autodesk ® skrip, © 2013 Autodesk, Inc. Ikon rating kasebut minangka merek dagang Asosiasi Perangkat Lunak hiburan. Kabeh tandha lan merek dagang liyane yaiku properti sing nduweni. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Game Rockstar, Inc. Kèndêl ingsun | Game Rockstar lan R * minangka tandha lan logo njupuk-loro interaktif. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Kabeh merek dagang sing dirujuk ing kene minangka properti sing nduweni. Toko Rockstar dioperasikake dening XSolla.