Spesialis | Telpon saka tugas wiki | Fandom, Pangguna Saka Duty: Spesialis Ops 4 – saben karakter lan kabisan sing dicethakake | Pcgamesn

Telpon saka tugas: Black Ops 4 spesialis – saben karakter lan kabisan sing dicethakake

Sing kabeh telpon saka tugas: ops ireng 4 spesialis? Saiki game ora ngerti apa ana sing ngerti babagan tambahan paling anyar Treyearch menyang seri FPS kolosal. Bali saka Black Ops 3, spesialis minangka karakter sing bisa dipilih sadurunge miwiti pertandhingan – dheweke kapisah kanggo sistem nggawe kelas lan kanthi efektif menehi peran ing paprangan lan nyengkuyung kerja.

Spesialis

Kanggo panggunaan istilah liyane, deleng spesialis. Kanggo kabisan lan gaman sing diduweni, deleng kemampuan lan senjata spesialis spesialis. Kanggo perang modern modern 2 prestasi, deleng prestasi / telpon saka tugas: perang modern 2.

Spesialis Apa karakter sing bisa dimainake ing Telpon saka tugas: ops ireng iii lan Telpon saka tugas: Ops Ireng 4 Multiplayer. Saben spesialis dirancang kanthi swara lan pribadine sing unik, beda karo prajurit bebarengan umum ing game sadurunge.

Isi

  • 1 Telpon saka tugas: ops ireng III
    • 1.1 spesialis
    • 2.1 spesialis
    • 2.2 mbukak gambar
    • 3.1 ops ireng III

    Telpon saka tugas: ops ireng III []

    Ing Ops ireng III, Saben wong duwe senjata sing unik lan kemampuan unik, nanging pemain mung bisa milih sing digunakake sajrone saben pertandhingan.

    Senjata utawa kemampuan sing dipilih dadi bisa digunakake kanggo wektu sing cendhak sawise pamuter ngisi daya listrik; Meter tenaga diisi kanthi otomatis liwat wektu, nanging ngisi luwih cepet liwat skor entuk.

    Pemain uga mung bisa nggunakake siji spesialis saben pertandhingan; Pilihan spesialis ditindakake sadurunge miwiti match. Ana sangang ahli spesialis, sing kapacak ing ngisor iki.

    Ana papat spesialis sing kasedhiya saka level 1; “RUIN” Walsh, Alessandra “Outrider” Castillo, David “Nabi” Wilkes lan Erin “Baterai” Bakok. Dheweke “Seraph” Zhen-Zhen ora dikunci ing level 22, Nomad “ing tingkat 45” Reaper “ing tingkat 40, lan Krystof” Firebreak “Hejek ing level 46. Saben bisa dikunci kanthi mbuwang token mbukak kunci ing gaman utawa kemampuan dheweke.

    Sawise miwiti Multiplayer sepisanan, pamuter bakal diwenehi token mbukak kunci kanggo mbukak kunci salah siji saka gawan papat, lan game bisa dadi pilihan iki kanggo para pemilihan iki. Spesialis pungkasan, Danny “Blackjack” Li, bisa dikunci liwat nganakake kontrak mercenary, kanthi ngrampungake kontrak mingguan. Saben kontrak mercenary ngidini panggunaan Blackjack kanggo wektu winates sak jam saben minggu.

    Ing njaba kabisan lan gaman khusus, gamelan padha kanggo kabeh spesialis. Saben spesialis duwe waja sing bisa disesuaikan sing estetika. Dheweke uga duwe kuotasi sing unik, kadhang ngomong karo spesialis liyane sajrone urutane critane game utawa ing wiwitan match.

    Amarga ora ana bedane ing penampilan spesialis dening tim utawa ora ana spesialisasi tim, supaya bisa luwih gampang para pemain kanggo nyathet mungsuh kabeh duwe mungsuh kabeh duwe lampu abang ing awak supaya luwih gampang mbedakake dheweke saka kanca.

    Lampu kasebut ana ing macem-macem wilayah ing saben spesialis saben bahu, pundhak, pundhak, pengawal sikut lan sikut, lan ing sirah. Sajrone gamelan kabeh pemain sing ramah ora bakal duwe lampu, nanging pemain mungsuh bakal duwe lampu. Yen mungsuh mateni lampu kasebut bakal mateni sing bisa nggawe mbedakake para pemain mati utawa grapyak.

    Pesen ing ngisor iki katon ing kiriman saben spesialis. Katon kanggo nggodha menyang crita Black 4, sing melu Spesialis Rekrut Meyer Meyer: Savannah Mason-Meyer:

    +++Sukses Decrypt
    Analytics: null
    Tags: null
    Header mungkasi +++
    ??: (Mbusak Tenggorokan) “Adhedhasar syarat sing diwiwiti ing wiwitan proses pengadaan iki, aku yakin manawa intelijen kasebut nglumpukake sampeyan kanggo ngatasi wong-wong ing ngarepe sampeyan bakal dadi subjek sing paling apik kanggo Program Sampeyan. Salajengipun, aku percaya yen tanduran sing wis ditemtokake ing antarane dheweke bakal verifikasi temuanku. Minangka pitunjuk, intelijen diklumpukake, nggunakake pirang-pirang langkah- “
    ?? 2: “Apa sampeyan yakin dheweke ora ngerti babagan pengawasan sampeyan?”
    ??: “Ya, Pak, aku nyatakake reputasi.”
    ?? 2: “Ana liyane kanggo stake ing kene saka reputasi sampeyan.”
    ??: “Pak, ya Pak.”

    ?? 2: “Sae sanget. Ninggalake Kita. Kita ora tau ana ing kene. Kita durung nate ujar.”

    Ulasan GamePot Extlert

    Telpon saka tugas: Black Ops 4 spesialis – saben karakter lan kabisan sing dicethakake

    Bloms 4 spesialis

    Sing kabeh telpon saka tugas: ops ireng 4 spesialis? Saiki game ora ngerti apa ana sing ngerti babagan tambahan paling anyar Treyearch menyang seri FPS kolosal. Bali saka Black Ops 3, spesialis minangka karakter sing bisa dipilih sadurunge miwiti pertandhingan – dheweke kapisah kanggo sistem nggawe kelas lan kanthi efektif menehi peran ing paprangan lan nyengkuyung kerja.

    Ing Black Ops 4 spesialis kabeh teka karo skenario pamuter siji sing dirancang kanggo nambah sawetara narasi lan konteks nalika uga ngenalake para pemain saka saben karakter. Sampeyan uga kudu nyathet yen ing Multiplayer saben tim mung bakal bisa duwe salah siji saka saben spesialis, mula aja ngarep-arep bisa tumpukan kabisan. Pungkasan, sawetara spesialis uga nawakake lampiran bespoke kanggo gaman tartamtu, kayata geni sing ditindhes.

    Pungkasane kita saiki ngerti kabeh telpon saka tugas: ops ireng 4 spesialis lan kemampuan dheweke, dadi gabung karo kita kabeh, saka pendatang anyar kanggo rai sing wis kenal.

    Telpon saka tugas: Spesialis Black Ops 4

    Nomad

    • Peralatan: Tambang bolong – Nyambung trip bledosan sing nyambung kanggo nggawe tripWires Methal.
    • Kemampuan: unit k9 – nyerang asu sing bisa didhawuhi kanggo ngetutake sampeyan utawa patroli lokasi sing wis ditemtokake

    nabi

    • Peralatan: goleki – tambang kejut sing nggegirisi sing nggoleki para pemain mungsuh, lumpuh dheweke ing kontak.
    • Kemampuan: Tempest – bedhil gaya taktis sing nembak kanthi temenan kanthi tliti.

    Baterei Ops 4 Spesialis

    Baterai

    • Peralatan: Kluster – Grenade sing nempel ing permukaan lan ngeculake sawetara granat sing luwih cilik.
    • Kemampuan: Mesin Perang – Pelancar Grenade sing murub mumbul grenades sing ngrusak sawise wektu sing cendhak utawa kanthi nyentuh mungsuh langsung.

    Nabrak

    • Peralatan: serang-serasan – Majalah Ammo sing nyedhiyani skor bonus kanggo njupuk mungsuh lan kasedhiya kanggo tim kabeh.
    • Kemampuan: Tak-5 – Nambani, ningkatake kesehatan Max, lan mbusak tatu kanggo pangguna lan nganti papat sekutu sing diangkah; Kerjane liwat tembok, uga.

    AJAX

    • Peralatan: 9-bang – grenade taktis sing murub lan stuns; bisa dimasak kanggo nyingkirake luwih saka sapisan.
    • Kemampuan: Shieldallistik tameng – Nggawe tameng pertahanan kanthi pistol mesin sing dibangun.

    Miniatur YouTube

    Recon

    • Peralatan: Sensor Dart – Peralatan Intel sing ngungkapake mungsuh ing cedhak karo minimap lan katon kanggo kabeh wong ing tim kasebut.
    • Kemampuan: Pulsa visi – pindai wilayah sekitar kanggo mbukak mungsuh kanggo wektu. Katon kanggo kabeh tim sampeyan.

    Torsi

    • Peralatan: kawat razor – Selehake kawat rasuk kanggo ngrusak lan sithik mungsuh sing nyoba nyabrang.
    • Kemampuan: Barricade – Tutup tutup sing dikuatake nalika ngamanake tujuan. Iki nggedhekake lapangan gelombang mikro sing dibangun sing alon lan ngrusak mungsuh. Pamilik bisa mateni tutup ing karep.

    Spesialis Black Ops 4 Seraph

    Seraph

    • Peralatan: Tac-Depong – Beacon sing bisa ngidini kanca-kancane kanggo spawn menyang wilayah sekitar.
    • Kemampuan: Annihilator – Caliber kanthi revolver sing murub sing murub kanthi penembus peluru sing tambah.

    Ruin

    • Peralatan: Gun gun – Cepet pindhah menyang dhuwur lan lokasi liyane
    • Kemampuan: Grav slam – Kabel sing ringkes, agresif sing ngirim radius jeblugan sudhut.

    Firebreak

    • Peralatan: inti reaktor – ngetokake lapangan radiasi sing ngrusak sing luka mungsuh lan nyuda kesehatan maksimal kanggo wektu. Ngrusak sampeyan yen sampeyan ngisi daya dawa.
    • Kemampuan: Purifier – Flamethrower sing nembak aliran geni sing terus-terusan, mungsuh sing ngencengi nganti pirang-pirang.

    Jordan Terusake mantan editor PCGamesn Wakil, Yordania wiwit isih tinggal. Nalika dheweke ora main pelangi enem pengepungan, sampeyan bakal nemokake wong sing nggegirisi ing game FPS utawa muter maneh 4.

    Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

    Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.

    Spesialis

    Telpon saka tugas: Ops Ops 4 ndeleng ngasilake spesialis, utawa karakter kanthi kemampuan tartamtu sing dadi sistem kelas iki. Ops Ireng 4 nggawa sawetara spesialis saka Black Ops 3 bebarengan karo sawetara pasuryan anyar.

    Sinau kabeh babagan spesialis ops ireng ing ngisor iki. Spesialis diurutake dening jinis peran.

    AJAX

    AJAX minangka tank, nyabrang lumantar beteng mungsuh lan nyedhiyakake tutup mobile menyang tim dheweke amarga nglanggar lan ngresiki liwat battlespace.

    Ajex.jpg

    Kemampuan khusus: Ballistic Shield – tungang pertahanan transfer kanthi pistol mesin sing dibangun.

    Peralatan Spesialis: 9-Bang – grenade taktik sing murub lan stun. Bisa dimasak kanggo nyuda kaping pirang-pirang.

    Baterai

    Munitions Letupan Tinggi minangka kunci kanggo ngresiki hakaks, lan karusakan sing njeblug yaiku kabatihan khusus.

    Abattery.jpg

    Kemampuan khusus: Mesin Perang – Pelancar Grenade sing murub mumbul granat sing ngrusak sawise wektu sing cendhak utawa kanthi nyentuh mungsuh langsung.

    Peralatan Spesialis: Grenade kluster – grenade sing nempel ing permukaan lan ngeculake sawetara granat sing luwih cilik.

    Nabrak

    Ing push kritis, kacilakan nyedhiyakake tim lan sumber daya tambahan sing dibutuhake kanggo ngatasi mungsuh.

    Acrash.jpg

    Kemampuan khusus: Tak-5 – nambani, ningkatake kesehatan Max, lan mbusak tatu kanggo pangguna lan nganti papat sekutu sing diangkah. Dianggo liwat tembok.

    Peralatan Spesialis: Serangan serang-serang. Kasedhiya kanggo kabeh wong ing tim.

    Firebreak

    Firebreak minangka papan kerja sing ngresiki ruangan, netepake perimeter saka denah daerah kanthi nggunakake kekuwatan geni.

    Afirebreak.jpg

    Kemampuan khusus: Purifier – Flamethrower sing pucuk gubuk sing rame, mungsuh scorching ing jarak cedhak.

    Peralatan Spesialis: Inti reaktor – ngetokake lapangan radiasi sing ngrusak sing luka mungsuh, nyuda kesehatan maksimal kanggo wektu.

    Nomad

    Ngrungokake pelatihan slamet, nomad wis nguwasani seni ambush minangka alat utama dheweke kanggo ngatasi musuhe.

    Anomad.jpg

    Kemampuan khusus: Nyerang asu – asu nyerang sing bisa didhawuhi sampeyan utawa patroli lokasi sing wis ditemtokake.

    Peralatan Spesialis: Tambang bolong – traps sing bisa nyambung kanggo nggawe tripWires Methal.

    Nabi

    Makili pinggir gaman pertempuran, nabi sing nggunakake teknologi kanggo ngganggu taktik lawan lan nyegah supaya ora ditutup.

    Aprophet.jpg

    Kemampuan khusus: Tempest – bedhil taktis sing nembak kanthi tiwas kanthi listrik kanggo nyirami mungsuh lan pasangan squad ing jarak cedhak.

    Peralatan Spesialis: Golek kejut tambang – taktik sing bisa mburu mungsuh lan kaget karo lumpuh sementara.

    Recon

    Arek.jpg

    Penghapatan kesadaran situasional nggawe anggota sing ora pati penting saka unit apa wae, amarga menehi Intel kritis ing gerakan mungsuh.

    Kemampuan khusus: Pulsa visi – pulsa ing saubeng├ę kanggo mbukak mungsuh kanggo wektu. Katon kanggo kabeh wong ing tim.

    Peralatan Spesialis: Sensor dart – peralatan sensor sing ngumumake mungsuh ing jarak mini. Katon kanggo kabeh wong ing tim.

    Ruin

    Saben regu mbutuhake rusher kanggo nerusake maju lan ngatasi jotosan dhisikan kanthi kekuwatan gedhe, lan rusak yaiku ujung tumbak.

    Telpon saka tugas ireng ops 4 20181220153841.jpg

    Kemampuan khusus: Grave Slam – kabisat sing cekak lan agresif sing ngirim jeblugan radius sekitar sudut pandang.

    Peralatan Spesialis: Gunuh bedhil – pindhah kanthi cepet menyang leren lan lokasi liyane.

    Seraph

    Prajurite sing disiplin lan ora sopan, Seraph ndhawuhi strategis kontrol kontrol peta, ngarahake tim dheweke kanggo kamenangan.

    Telpon Duty® BLACK Ops 4 20181220153852.jpg

    Kemampuan khusus: Annniihilator – caliber dhuwur revolver sing murub karo rubah sing cilaka kanthi seng nembus.

    Peralatan Spesialis: Tac Depak – Beacon Deploon sing ngidini kanca-kancane kanggo masang menyang wilayah sekitar.

    Torsi

    Kanthi hadiah kanggo konstruksi sing wis ditambahake, torsi ngilangi aliran pertempuran kanthi ngamanake strategis lan posisi.

    Telpon saka tugas ireng ops 4 20181220153822.jpg

    Kemampuan khusus: Barricade – Ngasilake Perlindhungan Cover sing dikuatake nalika ngamanake tujuan. Dibangun ing kolom mikro ngeculake lan ngrusak mungsuh. Pamilik bisa mateni tutup ing karep.

    Peralatan Spesialis: Wire Razor – panggon wire kanggo ngrusak lan mungsuh sing alon-alon sing nyoba nyabrang.

    Nol

    Ops ireng 4 - Zero.jpg

    Minangka ahli keamanan cyber, nol maneh konfigurasi pertempuran kanthi mateni lan ngganggu mungsuh kanggo nyegerake tim dheweke.

    Senjata Masalah Khusus: Ice Pick – Piranti hacking sing kuat sing ora mateni sistem komputer mungsuh lan nyolong utawa ngrusak peralatan kasebut.

    Peralatan Spesialis: Gangguan – Grosir EMP sing ngganggu peralatan mungsuh lan tampilan sirah-head.

    Outrider

    Outrider Grand Black 4 Operasi Ladis 4 01-WM.png

    Pramuka Lanjut, Outrider Battak paprangan, pelacakan mudhun lan ngrusak mangsane kanthi akurasi mihir.

    Senjata Masalah Khusus: Sparrow – busur sing dicelupake nganggo panah sing bisa dicopot sing bisa ngilangi target kanthi nembak siji.

    Peralatan Masalah Khusus: Hawk – drone kamera pilotable sing bisa ngetrenake lan kanthi visual satrune ing radius.

    Spesialis

    Pengumuman OP4 01A.jpg

    A Assassin Methophal saka Asal-Usul, Spesialis minangka spesialis Senjata Melee lan pembunuh sing tepat.

    Senjata Masalah Khusus: Kumelun – Grenade asap karo radius gedhe sing ngidini spektrum kanggo ndeleng mungsuh ing njero asap.

    Peralatan Masalah Khusus: Blade Shadow – Motong mungsuh ing Mealee ing sawetara wong katelu. Muter menyang jarak cedhak lan ngindhari bedhil.