Crosshair lan Kode Valorant paling apik kanggo muter rangking – Dot eSports, priksa kode crosshair sing paling valoror sing paling apik lan ngerti carane ngaturake | Warta Tech

Priksa kode crosshair paling apik lan ngerti carane nyetel dheweke

Contents

Kode: 0; p; o; 1; d; 1; 0b; 0; 1b; 0

Crosshair lan Kode Valorant paling apik kanggo muter ditingkat

Dianyari 1 September 2023

Dianyari kaca!

Valorant Pilihan pangaturanisasi Crosshair mbukak kemungkinan tanpa wates kanggo kombinasi crosshair, lan implementasine sistem Crosshair Code wis gampang nyalin lan nuduhake crosshair. Kanthi macem-macem crosshair saiki luwih gampang diakses, tantangan saiki golek sing paling apik kanggo digunakake ing Valorant Ringkesan mode saingan.

Dadi apa crosshair sing paling apik? Ya, ana sawetara faktor sing kudu dipikirake. Sampeyan kudu katon cukup kanggo sampeyan ndeleng lan ora bisa dicampur karo latar mburi nanging ora gedhe lan ngganggu yen angel ndeleng mungsuh kasebut. Yen nerangake ide lan saran, iku apike kanggo nggoleki para profesional kanggo inspirasi.

Mangkene sawetara crosshair paling apik kanggo play play in Valorant. Yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa mriksa lengkap lengkap kabeh kode crosshair pro Player.

Apa setelan crosshair paling apik Valorant?

Ing pungkasan dina, utawa ing mburi bunder utawa match, crosshair sing paling apik yaiku sing sampeyan golek sing paling akeh nggunakake. Nanging ana ciri umum sing dituduhake ing antarane sing paling apik.

  • Ukuran tegese kabeh: A crosshair sing gedhe banget lan kalebu akeh pemain mungsuh bisa dadi ngrusak, nggawe luwih angel mencet headshots. Nanging siji sing cilik luwih angel kanggo nglacak lan nyemplungake.
  • Gampang kanggo ndeleng nanging ora ngganggu: Pemain wis seneng-seneng nggawe lan nuduhake crosshair sing nyenengake sajrone taun kepungkur, kaya gelas belang, nanging iki umume luwih optimal kanggo ditingkat. Nanging yen bisa digunakake kanggo sampeyan, kanthi cara, pindhah.
  • Cyan ana cara kanggo pindhah. Putih lan Ijo dadi pilihan sing apik, nanging Cyan crosshairs kelet paling apik.

Shroud

Shroud bisa uga duwe profesional sing cendhak banget Valorant Karir (Saiki), nanging katrampilan FPS dheweke ora bakal ditakokake. Ndadékaké kualifikasi Lor Amérika Lor pungkasan taun 2022, mega-streamer sijine luwih fokus ing Valorant Nanging ganti crosshair minangka sawetara wektu.

Crosshair sing paling anyar sing paling anyar lan umume, crosshair sing paling apik luwih cilik, nanging sing kita ragu-ragu ing Shroud?

Kode crosshair lan setelan Shroud

  • Werna: Cyan
  • GAMBAR: ON
    • Opacity: 1
    • Kebaliran: 1
    • Opacity: 1
    • Length: 12
    • Kebaliran: 4
    • Offset: 5

    Tenz

    Salah sawijining pemain mekanik sing paling apik ing game kasebut, pamuter Pro sing wis dilayani kanthi piala kanggo asmane, lan streamer sing populer kanthi cepet, mula ora ana kepinginan wong sing pengin niru PlayStyle Tenz. Kaya Pros liyane, dheweke eksperimen karo gaya crosshair sing beda, nanging iki sing wis dienggo akhir-akhir iki.

    Kode lan Setelan Crosshair Tenz

    • Werna: Cyan
    • Garis: Off
    • Dot tengah: Off
    • Kesalahan Gesang lan Gerakan: Off
    • Garis Inner: On
      • Opacity: 1
      • Length: 5
      • Kebaliran: 2
      • Offset: 2

      Yay

      Amarga standar sing dhuwur kanggo awake dhewe lan prestasi ing LAN Internasional, akeh wong nganggep salah sawijining pemain sing paling apik ing saindenging jagad, yen ora paling apik. Dheweke kesengsem akeh wong sing duwe pro lan streamer liyane wiwit ngupayakake crosshair. Iku cilik nanging tepat lan sampurna kanggo pamuter prowess mekanik yay.

      Kode lan Setelan Crosshair Yay

      • Werna: Putih
      • Garis: Off
      • Dot tengah: Off
      • Kesalahan Gesang lan Gerakan: Off
      • Garis Inner: On
        • Opacity: 1
        • Length: 4
        • Kebaliran: 2
        • Offset: 0

        Scream

        Scream, Mesin Kepala legendaris kanggo Karmine Corp, digunakake kanggo nggunakake Dot Crosshair sing paling ala, sing katon cocog kanggo gaya siji tutul. Nanging luwih anyar, mlebu ing musim 2023, dheweke milih gaya crosshair sing luwih gedhe, meh padha karo shroud.

        Kode lan setelan crosshair Scream

        • Werna: Cyan
        • Garis: Off
        • Dot tengah: Off
        • Kesalahan Gesang lan Gerakan: Off
        • Garis Inner: On
          • Opacity: 1
          • Length: 10
          • Kebaliran: 2
          • Offset: 1

          Mesthi wae, ing pungkasan dina, sampeyan kudu eksprimen karo setelan crosshair nganti sampeyan nemokake sing paling nyaman. Kajaba iku, sampeyan saiki bisa nyalin salin crosshair sing sampeyan tontonake ing game menyang profil sampeyan.

          Penulis staf timbal Valorant, uga nutupi CS: Go, game FPS, judhul liyane, lan industri ayat liyane sing luwih amba. Nonton lan nulis eSports wiwit taun 2014. Sadurunge nulis kanggo dexerto, upcomer, splyce, lan myspace piye wae. Jack kabeh game, master ora ana.

          Priksa kode crosshair paling apik lan ngerti carane nyetel dheweke

          Ing game Valorant, saben pemain bisa milih karakter khusus sing diarani “Agen,” inspirasi dening negara sing beda.

          Dening: ht tech
          Dianyari ing: Aug 1223, 20:22 IST

          Valorant minangka game sing cedhak karo mbesuk ing ngendi para pemain bisa kerja bareng karo tim. Saben pamuter bisa milih karakter khusus sing diarani “agen,” inspirasi dening negara sing beda. Sawetara agen sing paling populer ing game kasebut yaiku Sage, Reyna, Omen, lan liya-liyane. Game kasebut akeh game game, lan umume padha kerja ing rong tim 5 pemain saben. Saben tim dipérang dadi rong fraksi, penyerang lan defender. Agen-agen kasebut duwe kabisan khusus sing bisa nggunakake sawetara kaping, lan dheweke uga duwe kemampuan sing kuat supaya bisa ngisi daya, mati, ngempalaken utawa entuk target.

          Kode Crosshair Valoror paling apik

          Kanggo nyurung peringkat ing Valororant, penting kanggo nyetel setelan lan golek crosshair sing bener. Kanggo ora sadar, crosshair minangka bagean tengah layar ing layar sing sampeyan duwe salib kanggo nggambarake ing endi tujuane bedhil disetel menyang. Nalika sensitivitas mouse mbantu ngarahake, crosshair sing apik nyiram gangguan lan mbantu sampeyan target target. Yen sampeyan miwiti Valororant, sampeyan duwe crosshair standar sing bisa cukup gedhe. Mangkene crosshair khusus sing digunakake dening pemain sing misuwur kaya tarik, tenz, lan boaster, bebarengan karo kode.

          Sampeyan bisa uga kasengsem ing

          Laptop tablet mobiles

          OnePlus Nord 2 8GB RAM

          • Sierra Grey
          • 8 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          • Cemlorot lintang
          • 6 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          • Ireng
          • 6 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          • Titanium Ireng
          • Panyimpen 128 GB

          Acer Aspire 5 A515 57G laptop

          • 16 GB RAM
          • 512 GB SSD

          Asus Vivobook 15 x515JA BQTOP3W3WS

          • Perak Transparent
          • 8 GB RAM
          • 512 GB SSD

          Lenovo ideapad 3 15iml05 81wb012din laptop

          • 8 GB RAM
          • 256 GB SSD

          HP Pavilion 15 EC2004Ax

          • Bayangan ireng
          • 8 GB DDR4 RAM
          • 512 GB SSD

          • Ireng
          • 6 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          Lenovo tab m10 ditambah karo gen 3rd

          • Badai abu-abu
          • 6 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          • Glowing grey
          • 4 GB RAM
          • Panyimpen 64 GB

          • Emas nyata
          • 3 GB RAM
          • 32 Panyimpen GB

          Nyetel valorar crosshair

          Miturut loadout, ing Valoror Crosshair ing setelan, ana macem-macem pilihan lan slider:

          Uga maca: nggoleki smartphone? Kanggo Priksa Finder Mobile Klik kene.

          Garis: Sisih njaba saka crosshair njaba disorot kanthi ireng. Iki mbantu crosshair sampeyan mandhiri saka obyek sing berwarna.

          Fade Crosshair kanthi kesalahan murub: Yen crosshair iki, separo ndhuwur crosshair bakal siram yen semprotan gaman otomatis sing nembak mati nalika sampeyan mandheg nembak.

          Tampilake crosshair pamuter sing spekter: Setelan iki ngidini sampeyan ndeleng crosshair tim sampeyan sajrone pertandingan.

          Werna Crosshair: Ana wolung warna ing kene kanggo dipilih. Sampeyan bisa nggunakake warna sing sregep lan sregep supaya ora bisa dicampur karo desain peta.

          Garis njero lan njaba: sampeyan bakal weruh pirang-pirang geser kanggo garis batin lan njaba. Sampeyan bisa nyetel opacity, dawa, kekandelan, lan jarak kanggo nggawe crosshair sampeyan dhewe.

          Pusat Dot: Iki menehi pilihan kanggo duwe titik ing tengah crosshair sampeyan. sampeyan bakal bisa ngganti opacity lan kekandelan saka titik yen diaktifake.

          Kode Crosshair Valoror paling apik

          Diwenehi ing ngisor iki minangka kode crosshair sing paling apik sing digunakake dening streamers lan pemain pro. Kode kasebut dadi crosshair sing apik lan diuji sing bakal entuk sampeyan ing trek sing bener. Sampeyan uga bisa cetak kanggo nggawe pointer sing sampurna.

          Kode Crosshair Valoror paling apik:

          • Aspas Crosshair
          • Boaster crosshair
          • Demon1 Crosshair
          • Derks crosshair
          • Hiko crosshair
          • iitztimmy crosshair
          • Leo Crosshair
          • Mimi Crosshair
          • Nats Crosshair
          • Scream Crosshair
          • Shroud Crosshair
          • Tarik Crosshair
          • Tenz Crosshair
          • Yay Crosshair
          • Zmjjk Crosshair
          • Crosshair Valorant lucu

          Kanthi bantuan saka kode crosshair iki, sampeyan bisa dadi pro ing game sampeyan.

          Tindakake Tech Tech kanggo berita lan ulasan teknologi paling anyar, uga tetep nganggo ing Twitter, Facebook, Google News, lan Instagram. Kanggo video paling anyar, langganan saluran YouTube.

          Tanggal Diterbitake: 12 Agustus, 20:22 IST

          Sale

          Laptop tablet mobiles

          OnePlus Nord 2 8GB RAM

          • Sierra Grey
          • 8 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          • Cemlorot lintang
          • 6 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          • Gunung geni ireng
          • 8 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          • Jade Green
          • 8 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          • Ireng
          • 6 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          • Abu-abu arang
          • 4 GB RAM
          • Panyimpen 64 GB

          Samsung Galaxy Tab S8 Plus

          • Salaka
          • 8 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          Samsung Galaxy Tab S7 Fe 128GB

          • Ireng Ireng
          • 6 GB RAM
          • Panyimpen 128 GB

          Acer Aspire 7 A715 42G laptop

          • Charcoal Ireng
          • 8 GB DDR4 RAM
          • 512 GB SSD

          Lenovo ideapad slim 3 15iml05 81wb0158in laptop

          • 4 GB RAM
          • 256 GB SSD

          Acer Swift Go SFG14 41 NX KG3si 002 laptop

          • 8 GB RAM
          • 512 GB SSD

          • Salaka alami
          • 8 GB DDR4 RAM
          • 512 GB SSD

          Kisah sing gegandhengan

          Sabanjure artikel diwiwiti

          Download aplikasi HT kanggo maca
          Tech lan crita liyane:

          Kategori

          Telpon kanthi rega

          Telpon Ponsel

          Topik Trending

          Trending carane

          © 2022 HindustTanim Tech

          Seksi Ndhuwur

          • Warta
          • Mobile
            • Warta mobile
            • Ulasan Ponsel
          • PC laptop
            • Laptop / pc berita
            • Ulasan PC laptop
          • Werearles
            • Warta Barang
            • Ulasan Kambing
          • Game
            • Warta Game
            • Ulasan Gaming
          • Tv
            • Warta TV
            • Ulasan tv
          • Gadget
            • Finder mobile
            • Finder Laptop
            • TABLET FISHER
          • Nyaranake
            • Nyaranake mobile
            • Nyaranake laptop
            • Tablet disekseni
          • Mbandhingake
            • Perbandingan Ponsel
            • Perbandingan laptop
            • Tablet perbandingan
          • Foto
          • Video
          • Crita web
          • Carane
          • Liyane
            • Acara Samsung
            • Acara Apple
            • Kanggo sampeyan
            • Peralatan Omah

          Jelajahi TECH

          • Babagan awake dhewe
          • Hubungi kita
          • Peta Situs
          • RSS
          • Katentuan Pangginaan supados langkung
          • Kebijakan Privasi

          Hak Cipta © HT Media Limited
          Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

          135+ Kode Valoror Crosshair paling apik (2023)

          Kode Crosshair Valoror paling apik

          Apa sampeyan nggoleki crosshair sing paling apik kanggo mbantu target? Uga, kanggo sing ora dianggep, valorant nyedhiyakake sampeyan kanthi gampang nggunakake crosshairs saka kanca utawa pemain saka tim pro kaya fnatic, banter, prx, lan liya-liyane. Crosshair ing game Multiplayer kaya Valorant minangka unsur penting, mbantu sampeyan njupuk ing sisih tengen lan ora ngganggu sampeyan. Lan sampeyan bakal rumangsa kaya pro yen nembak sampeyan nyambungake crosshair pemain Valant favorit sampeyan. Dadi, sampeyan siyap kanggo nyoba sawetara crosshair sing paling populer lan dadi pemain sing paling apik? Ayo goleki kode crosshair paling apik kanggo pemain, streamer profesional, lan liya-liyane.

          Cathetan : Kode iki kanthi otomatis nyetel garis, garis utama, garis njaba, lan titik ing setelan crosshair. Temokake crosshair favorit sampeyan ing ngisor iki. Gunakake pandhuan crosshair salinan salinan lan sinau cara nggunakake crosshair iki. Kiriman iki pungkasan dianyari tanggal 15 September 2023, kanggo nyakup salib anyar lan nganyari sing ana.

          Pemain Valorant Pro Pemain Crosshair Kode

          Saka menang ing rangking lobbies kanggo menang turnamen utama, crosshair iki wis mbantu pros nindakake kabeh. Kita dhaptar kode crosshair kanggo sawetara pro paling populer ing pemandangan ekstra Estorts Valorant ing kene.

          Tenz Crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; c; 5; h; 0; m; 0L; 0O; 0; 0; 1; c; 4; 1; 1;

          Valorant Tenz New Crosshair

          Shroud Crosshair

          Kode: 0; p; o; 0.166; 0L; 7; 0O; 4; 0a; 1; 0f; 0; 1b; 0

          Sejatine salah sawijining pemain pro sing paling populer ing shooting wong yaiku Michael Grzesiek aka Shroud. Dheweke asring ngganti crosshair nanging bubar miwiti nggunakake crosshair putih klasik klasik iki. Werna putih bisa gampang mripat lan mbantu visibilitas ing tembok peteng.

          Shroud Valorant Crosshair Dianyari

          BLG WHOVY’S

          Kode: 0; s; 1; p; c; 8; u; 00ff7fff; o; 0.6; b; 1; f; 0; 0t; 1; 0L; 0A; 0; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; c; 8; t; 00ff7fff; s; 0.511; o; 1

          GAMING BILIBILI BLG WEWHY CRETHAIR

          Asuna (100 maling) Crosshair

          Kode: 0; p; o; 1; f; 0; 0t; 1; 0l; 2; 0A; 1; 0f; 0; 1

          Asuna 100theves Crosshair Valorant

          Navi cned Kode crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; h; 0; f; 0; 0O; 0O; 1; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1

          Navi Cned paling anyar Valarorant Crosshair

          Yay Kode crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; h; 0; d; 1; m; 1; 0L; 0O; 1; 0f; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;

          Yay Valorant el Diablo Crosshair

          Cairan Jamppi Crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; h; 0; 0l; 4; 0O; 0; 0A; 1; 0f; 0; 1

          Pamuter Flex Cairan Jamppi Tim Cairan nggunakake crosshair putih cilik ing Valorant. Iki nyebabake gangguan minimum lan luwih katon ing paling akeh peta sing paling valoror. Yen sampeyan pengin master target, gunakake kode crosshair iki lan mlumpat menyang game sing paling valant saiki.

          Cairan Jamppi Crosshair Dianyari

          Contone boostio crosshair

          Kode: 0; p; c; 5; h; 0; 0; 0o; 0A; 0; 0; 1O; 0; 1. 0

          Jahitan ala kayata juosi juara vct boostio crosshair

          Fnatic Derke Crosshair

          Kode: 0; p; o; 1; d; 1; 0b; 0; 1b; 0

          Derbe fnatis VTER 2024

          Contone Jawgemo Crosshair

          Kode: 0; c; 1; s; 1; p; 8; u; 00b5fff; h; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 1; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1. 0; s; c; 0; s; 0.628; o; 1

          Contone Jawgemo juara VCT Crosshair paling anyar 2023

          Cairan Nat Crosshair

          Kode: 0; p; c; 1; o; 1; f; 0; 0t; 1; 0O; 2; 0A; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1

          Nats Cairan dianyari crosshair valorant

          Ge skrossi Valaror Crosshair

          Kode: 0; p; c; 1; h; 0; f; 0L; 0O; 0O; 0A; 1; 0F; 0; 1;

          Prodigy India Aces ing Tahap Internasional kanthi Ijo ora ana crosshair. SCROSSI, sing dadi utama Jett, bisa katon njupuk gelut awal, matur nuwun kanggo crosshair statis lan mripat iki.

          Ge skrossi valororr crosshair paling anyar

          Fnatic Leo Kode crosshair

          Kode: 0; p; c; 5; o; 1; 0t; 1; 0L; 1; 0; 0; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1;

          Loyo fnatic paling anyar crosshair

          aspa Kode crosshair

          Kode: 0; p; o; 1; 0t; 1; 0L; 3; 0o; 1; 0A; 0.358; 0f; 0; 1b; 0

          Aspas Valorant Crosshair paling anyar

          Fnatic Babad Valaror Crosshair

          Kode: 0; p; c; 7; o; 1; 0t; 1; 0L; 2; 0O; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1

          Babad FNATIK Dianyari Crosshair

          Fnatic boaster Crosshair

          Kode: 0; p; o; 1; d; 1; z; 3; 0b; 0; 1b; 0

          Juara VNATIC BOASTHIR FNATAIR

          G2 Shahzam Crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; c; 1; o; 0.723; f; 0; 0t; 1; 0L; 3; 0O; 2; 0A; 1; 0f; 0; 1b; 0; 1

          Mantra Valorant Pro lan pemenang sing menang ing Shahzam minangka kapten saka Sentinels Invincible. Dheweke wiwit pindhah menyang G2, lan thanks kanggo kode crosshair sing prasaja iki, Shahzam isih ana ing papan leaderboard sing paling aktor. Garis ijo tipis kanthi garis besar apik kanggo tujuan lan visibilitas sing luwih apik nalika nglawan mungsuh.

          G2 Shazam Crosshair Valorant

          Contone Demon1 Kode crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; 1; f; 0; 0t; 1; 0O; 0; 0; 1; c; 1; 1;

          Ing wawancara anyar, demokrasi nyebutake kenapa dheweke ora ngganti crosshair asring paling penting. Cilik Crosshair Putih Kanthi garis burut ireng bisa dadi kode favorit sampeyan sing digunakake. Putih mbantu sampeyan nglacak shade sing luwih peteng lan ireng mbantu ing lingkungan sing cerah. Celah cilik ing antarane garis yaiku kanggo mbantu sampeyan nyetel kepala mungsuh kanthi luwih akurat.

          Contone setan Demon vct crosshair

          Nrg Victor Kode crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; c; 1; u; 000000ff; h; 0; 0; 0; 0; 0f; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; t; 600000ff

          NRG Victor VT Crosshair

          Navi Suygetsu Crosshair

          Kode: 0; p; h; 0; f; 0; s; 0; 0L; 3; 0O; 0A; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;

          Navi Suygetsu 2023 Crosshair

          Kode Valoror Crosshair kanggo Pros Liyane

          Kita wis ndhaptar kode crosshair saka pemain pro pro sing luwih valorant luwih akeh yen ora kejawab pemain favorit sampeyan ing ndhuwur. Priksa kode sing luwih crosshair ing kene:

          Jeneng Pemain Pro Kode crosshair
          Redgar 0;P;u;000000FF;o;1;d;1;z;1;f;0;s;0;0t;1;0l;1;0o;0;0a;1;0e;0.2; 1b; 0
          Twisten 0; s; 1; p; c; 5; u; ff0060ff; h; 0; 0A; 0; 0. 0; 1; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s;.688
          Net njaga 0; p; c; 1; h; 0; m; 0L; 0o; 0A; 0; 1O; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1 0; 1f; 0
          Pengawal Valyn 0; s; 1; p; h; 0; f; 0; 0O; 0O; 0; 0A; 1; 0F; 0; 1;
          Pengawal Trent 0; p; c; 5; h; 0; 0L; 4; 0A; 0A; 1; 0; 1; 0; 1m; 0; 1
          Pengawal Junip 0; p; c; 5; o; 1; 0t; 1; 0L; 0o; 1; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          Panas MIBR 0; p; c; 5; h; 0; f; 0; 0L; 0O; 0A; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1;
          Mibr rglmeister 0; p; h; 0; f; 0; 0L; 0O; 0; 0A; 1; 0f; 0; 1; 0; 1
          MURIZZZZZZZZZZZ 0; p; h; 0; d; 1; f; 0L; 0v; 2; 0A; 0; 1T; 0; 1T; 0; 1T; 0; 1A; 0; 1m; 0; 1f; 0
          Mibr Frz 0; p; h; 0; 0L; 3; 0o; 2; 0a; 1; 0f; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1
          MIBR JZZ 0; p; h; 0; 0L; 4; 0O; 0; 0A; 1; 0f; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1
          Mel 0; P; 0; s; 1; p; 0; 0; 0O; 0; 0; 1; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 1b; 0
          Navi Anget1 0; p; h; 0; d; 1; f; 0; 2; 0v; 3; 0A; 0F; 0; 1; 0; 1
          Navi Zyppan 0; s; 1; p; u; 33dd00ff; h; 0; 0v; 0O; 1; 1; 0; 1 0; 1f; 0
          Navi Shao 0; p; h; f; 0; 0L; 3; 0O; 0A; 0A; 1; 0f; 0; 1
          NRG S0M 0; s; 1; p; c; 8; u; 000000ff; h; 0; f; 0; 0A; 1; 0F; 0; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0
          NRG Ardiis 0; c; 1; s; 1; p; u; 00008bff; h; 0; 0; 0O; 0; 0. 0; 0 s; 0.677; o; 1
          Nrg fns 0; p; h; 0; 0b; 0; 1L; 3; 1; 1A; 1; 1; 1; 0; 1m; 0; 1
          Nrg kacilakan 0; p; c; 1; h; 0; f; 0; 0O; 4; 0A; 0A; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          Contone Ethan 0; p; o; 1; 0t; 1; 0l; 2; 0a; 1; 0f; 0; 1b; 0; 1
          Contone C0m 0; p; o; 1; f; 0; s; 0; 0t; 1; 0O; 0O; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          Raksasa awan 0; p; c; 8; u; 0000fffff; h; 0; b; 1; 0O; 0; 0; 0; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          Buta Fit1nho 0; c; 1; s; 1; p; c; 5; u; 00126dff; h; 0; 0; 0; 0; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; s; c; 5; s; 0.848; o; 1
          Banter sora 0; p; h; 0; 0L; 3; 0o; 2; 0a; 1; 0f; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1
          Sora banter 0; s; 1; p; u; 000000ff; o; 1; d; 1; f; 0; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1
          Prx f0rsaken 0; p; 1; f; 0; 0t; 1; 0O; 1; 1; 1; 1; 0; 1; 1; 1; 0; 1; 1; 1; 1; 0; 1 0
          Drx Mako 0; s; 1; p; c; 1; o; 1; f; 0; 0; 0; 1l; 0; 1O; 0; 1 0; 1f; 0
          FUTPORPT QRAXS 0; s; 1; p; 1; f; 0; 0O; 0O; 2; 0; 1; c; 5; 1; 1.142; o; 0.829
          FUTPORPORT MOJJ 0; p; c; 7; o; 1; d; 1; z; 0; 0; 0T; 0O; 0O; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0;.121; 1b; 0
          Mrfallin Futup 0; p; 0; p; c; 5; u; 020f0ff; h; 0; f; 0O; 0O; 0; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          FUTPORPTAN 0; s; 1; p; 1; f; 0; 0O; 0O; 2; 0; 1; c; 5; 1; 1.142; o; 0.829
          FUTPORPT QW1 0; p; u; a020f0ff; o; 0.298; f; 0; 0t; 1; 0L; 0o; 0O; 1; 0A; 0f; 0; 1
          Sen Pancada 0; p; c; 5; h; 0; 0L; 3; 0O; 0; 0A; 1; 0f; 0; 1; 0; 1
          L1NK 0; p; h; 0; d; 1; 0b; 0; 1b; 0
          Kc Scream 0; s; 1; p; c; 5; o; 1; d; 1; z; 0; 0; 0t; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; c; 6; s; 0.949; o; 1
          Kc Nivera 0;s;1;P;c;6;o;1;d;1;z;1;f;0;s;0;0t;1;0l;1;0o;0;0a;1;0f; 0; 1b; 0
          Kc shin 0; p; c; 7; o; 1; f; 0; s; 0; 0O; 0; 0A; 0; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          Kc xms 0; p; 0; p; c; 1; u; 00008bff; 0; f; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0F; 0; 0; 0; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1. 0
          Koi koldamamenta 0; s; 1; p; c; 7; u; 625999ff; h; 0; d; 1; z; 0; 1; 0; 1
          Koi Sheydos 0; p; c; 7; o; 1; f; 0; 0t; 1; 0O; 2; 0A; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          Sayf 0; p; c; 7; h; 0; d; 1; z; 3; 0b; 0; 1b; 0; 1
          C9 XEPPA 0; p; c; 5; o; 1; 0t; 1; 0O; 0O; 0; 1T; 0; 1O; 0; 1O; 0; 1 0; 1f; 0
          Prx d4v41 0; p; c; 1; h; 0; 0L; 1; 0O; 1; 0A; 1; 0F; 0; 1
          Soulcas Cairan 0; p; c; 1; o; 1; d; 1; 0L; 0A; 0; 1L; 0; 1T; 0; 1. 0; 1 0
          keseimbangan 0; p; c; 1; h; 0; m; 1; 0a; 1.000; 0L; 1; 0t; 3; 0O; 0; 0f; 0; 1b; 0; 1m; 0; 1m; 0; 1
          Edward Gaming Zmjjkk (Kang Kang) 0; p; 0; s; 1; p; c; 7; o; 1; f; 0; 0O; 0A; 0; 0. 0; 0 0; a; o; 1; d; 1; 0b; 0; 1T; 0; s; c; 0; s; 0;.591; o; 1
          Banter saadhak 0; p; c; 5; o; 1; d; 1; 0b; 0; 1b; 0
          Banter kurang 0; p; c; 1; o; 1; f; 0; 0O; 4; 0A; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          PRX JINGGG 0; s; 1; p; c; 8; u; 000000ff; h; 0; 0; 0; 0; 0; 1; c; c; 5; c; 5; s; 0; o; 1
          Zeta tennn 0; p; h; 0; 0L; 4; 0O; 0; 0A; 1; 0f; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1
          Zeta Sugarz3ro 0; p; c; 1; o; 1; f; 0; 0t; 1; 0O; 2; 0A; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1
          T1 xeta 0; p; c; 5; h; 0; f; 0; 0O; 4; 0A; 0A; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1
          T1 Sayahaputerer 0; s; 1; p; c; 1; 0t; 1; 0L; 0O; 1; 0; 0; 1; c; 1; s; 1; s; 1;.75; o; 1
          Timba drx 0; p; h; 0; f; 0L; 3; 0o; 2; 0A; 1; 0f; 0; 1
          Getun nephh 0; s; 1; p; c; 5; 0t; 1; 0A; 0; 1l; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 0; 1; 0; s; c; 5; s; 0; o; 1
          Blg Knight 0; s; 1; p; u; 000000ff; h; 0; f; 0L; 0; 0A; 0; 0; 1; c; c; 0; s; 0.347; o; 1
          BLG Rin 0; s; 1; p; c; 1; h; 0; f; 0L; 0O; 0A; 0A; 0; 1; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s;.289
          Blg Yosemite 0; s; 1; p; u; 000000ff; o; 0.6; f; 0; 0t; 1; 0L; 2; 0v; 0; 0O; 0A; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1;
          BLG Biank 0; c; 1; s; 1; p; c; 1; h; 0; 0; 0O; 0A; 0A; 0A; 0F; 0; 1; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1. 0; s; c; 1; s; 0.627; o; 1
          G2 Petra 0; c; 1; p; c; 1; o; 1; m; 0; 0; 0; 1; 0; 1T; 0; 1T; 0; 1T; 0; 1A; 0; 1m; 0; 1f; 0
          Mit b3ta 0; p; 0; s; 1; p; 000000ff; h; 0; 0; 0A; 0A; 0; 1; 0; 1; 0; 1. u; 000000ff; h; 0; 0L; 3; 0O; 2; 0A; 1; 0f; 0; d; 0;
          Og rawfiul 0; s; 1; p; c; 1; o; 1; 0t; 1; 0O; 0O; 0A; 0; 1; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s; 0; s;.836; o; 0 0.725
          Edward Gaming Chichoo 0; p; c; 1; o; 1; f; 0; s; 0; 0O; 2; 0A; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1
          Edward game ora ana 0; s; 1; p; c; 5; o; 1; f; 0; 1; 1; 1; 0; 1; 1; 1; d; 0;
          DRX Buzz 0; s; 1; p; c; 5; h; 0; 0t; 1; 0O; 0; 0; 1; c; 5; o; 1
          Gen.G k1ng 0; s; 1; p; c; 5; 0t; 1; 0v; 0v; 2; 0F; 0; 1; c; c; 5; s; 0; o; 1
          Prx soko 0; p; o; 0.619; d; 1; f; 0; s; 0; 0t; 1; 0L; 0; 0A; 0A; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1
          Ge ayrin 0; s; 1; p; c; 7; h; 0; 0t; 1; 0O; 0O; 0; 0; 0; s; c; 5; o; 1
          Krü Esports Nagz 0; s; 1; p; c; 1; o; 1; d; 0L; 0; 0; 0; 1T; 0; 1T; 0; 1O; 0; 1 0; s; c; 1; o; 1
          Krü Esports Axeddy 0; c; 1; s; 1; P; c; 5; u; 000000ff; h; 0; 0; 0O; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0; 0;.355; 0f; 0; 1O; 2; 1A; 1; 1m; 0; 1f; 0; s;.7; o; 1
          Krü Esports Melser 0; p; c; 1; h; 0; f; 0; 0O; 4; 0A; 0A; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          Krü Esports Daveeys 0; p; c; 7; o; 1; f; 0; 0t; 1; 0O; 2; 0A; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          Krü Esports Klaus 0; p; c; 1; h; 0; s; 0; 0L; 3; 0O; 0A; 1; 0F; 0; 1; 1;
          PRX Benkai 0; s; 1; p; c; 1; h; 0; 0; 0o; 0A; 0; 1; c; 5; o; 1;
          Edward Gaming Smoggy 0; s; 1; p; c; 2; o; 1; d; 1; f; 0; 1; c; 0; o; 1
          FPX Nizhaotzh 0; s; 1; p; 1; d; 1; 0b; 0; 1b; 0
          Skadoodle 0; p; o; 1; 0t; 1; 0L; 2; 0A; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 0; 1; 0
          dapr 0; p; c; 1; o; 1; f; 0; 0L; 3; 0A; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1;
          Summit1g 0; p; o; 1; 0L; 5; 0O; 2; 0a; 1; 0f; 0; 1b; 0; 1
          Babybay 0; p; c; 5; h; 0; f; 0L; 0O; 0; 1T; 0; 1O; 0; 1O; 0; 1 0; 1f; 0
          Mazino 0; p; c; 1; h; 0; 0L; 4; 0o; 2; 0A; 1; 0f; 0; 1
          FPX AAAAAY 0;s;1;P;u;FF00FFFF;h;0;f;0;0l;3;0v;3;0o;2;0a;1;0f;0;1t;0;1l;0;1v; 0; 1g; 1; 1o; 0; 1A; 0; 1m; 0; 1f; 0; s; 1

          Kode Crosshair Valorant

          Pamuter Valati uga ngetutake akeh streamer lan pencipta konten. Pemain iki minangka pemain Ex-pro utawa wis sinau babagan cara nggawe game sing nyenengake. Salah sawijining bagean sing nglipur babagan game sing paling valor yaiku sing digunakake. Iki sebabe kita wis nyusun kode crosshair saka ndhuwur / YouTube Streamers ing ngisor iki:

          Kyedae (100 maling) crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; c; 8; u; ffc0cbff; h; 0; b; 1; 0; 0. 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; c; 4; s; 0.673; o; 1

          100 Pencerikna Kyedae Valarant Crosshair

          Hiko (100 maling) crosshair

          Kode: 0; p; c; 8; u; 800360ff; o; 0.962; b; 1; 0O; 0; 0m; 1; 0S; 0.338; 0e; 0.338; 1b; 0

          Tilas Valorant Pro saiki wis dadi streamer full-time kanggo 100 maling, Hiko asring bisa katon kanthi nggunakake crosshair jambon mawar ing Valorant. Yen sampeyan ngetrapake kode iki, Crosshair katon cilik lan prasaja nanging warna khusus iki bisa dadi apik ing peta valorant kaya singapur, utawa ora ana.

          100 Pencerik Hiko Valorant Crosshair

          Tarik Valaror Crosshair

          Kode: 0; p; h; 0; 0o; 2; 0a; 1; 0f; 0; 1b; 0

          Tarik Valarant Streamer paling anyar

          iitztimmy Valaror Crosshair

          Kode: 0; p; 0; s; 1; p; c; 5; u; 00009bff; o; 0; 0O; 0A; 0A; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; a; u; 00008bff; o; 1; d; 1; 0L; 0O; 1; 0F; 0; 1; c; 5

          Pemenang Penghargaan Saya 2022 kanggo Valorant asring katon luwih fokus nalika muter game. Salah sawijining kunci kanggo sukses ing Valorant yaiku rata-rata crosshair sederhana. Iki bisa gampang kanggo pamuter anyar ing game supaya gampang lan fokus ing papan sing tepat liwat celah sing apik ing tengah. Gunakake kode crosshair iki saiki; Sampeyan bisa uga menang penghargaan Stratera sabanjure Valorant.

          iitztimmy Kode Valorant Crosshair

          Cairan RateJonas Crosshair

          Kode: 0; p; c; 5; o; 1; d; 1; z; 4; 0b; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1b; 0

          Dikenal kanggo Lineups Sova Jonas apik banget nalika nerangake crosshair. Dheweke nggunakake Cyan Dot Crosshair, yaiku Kode sing paling digunakake ing adegan Valoror Pro. Cyan karo outline bisa migunani lan kabeh sing kudu ditindakake yaiku nembak titik kasebut.

          Cairan rata-rata Valororant Crosshair anyar

          Pokimane Valaror Crosshair

          Kode: 0; p; c; 5; o; 1; 0L; 2; 0A; 1; 0; 1l; 0; 1O; 8; 1; 0; 1;.172

          Pokimane Steamer Valorant Crosshair

          Sinatraa Valorant Crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; c; 5; o; 1; 0t; 1; 0A; 0A; 0; 1; c; 5; 1; 1.178

          Sinatraa Valorant Pro Crosshair

          TSM Subroza Crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; c; 8; u; 000000ff; h; 0; 0; 0T; 0O; 1; 0A; 0A; 0A; 0A; 0A; 1; 0A; 1; 0A; 0A; 0; 1b; 0; s; c; 4; o; 0.933

          Dianyari TSM Subroza Valarant Crosshair

          xqc Crosshair

          Kode: 0; p; c; 7; u; ff2301ff; h; 0; f; 0; 0O; 0O; 0; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1

          XQC Valorant Crosshair Dianyari

          Valkyrae Crosshair

          Kode: 0; p; c; 7; h; 0; d; 1; z; 4; f; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1b; 0; 1

          100thieves Valkyrae Valarorant Crosshair paling anyar

          Kode Valoror Crosshair kanggo streamers liyane

          Saliyane kanggo para pemain Pro, kita dhaptar kode crosshair kanggo luwih valamer sing luwih penting ing kene. Apa kita luput babagan sembarang streamer favorit sampeyan? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki, bebarengan karo kode crosshair paling anyar, lan kita bakal nambah ing dhaptar.

          Jeneng Streamer Kode crosshair
          Faze Shanks 0; p; 0; c; 1; s; 1; p; c; 5; 00d00ff; h; 0; 0; 0O; 0O; 0O; 0.317; 0f; 0; 1L; 3; 1O; 1; 1A; 0.616; 1m; 0; 1f; 0; a; c; 4; o; 0.515; m; 1; 0t; 1; 0L; 3; 0v; 3; 0A; 1; 0; 1; c; 1; 1; 1;
          etos 0; p; c; 5; h; 0; 0t; 6; 0L; 1; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1
          Lotharhs 0; p; o; 1; d; 1; z; 3; 0b; 0; 1b; 0
          G2 Mimi 0; p; c; 5; u; 896413ff; o; 0.25; s; 0; m; 1; 0l; 4; 0O; 0a; 1; 0f; 0; 1T; 1; 1; 1; 1.0; 1m; 0; 1f; 0
          Harmii 0; s; 1; p; c; 1; h; 0; 0t; 4; 0L; 0o; 1; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          Sykkuno 0; p; c; 8; u; 08babaff; o; 1; d; 1; 0; 0f; 3; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 1; 0; 1f; 0
          HIGATV 0; p; o; 1; 0t; 1; 0L; 3; 0o; 2; 0A; 1; 0F; 0; 1; 0; 1; 0; 1
          Mixwell 0; p; h; 0; 0L; 4; 0a; 1; 0f; 0; 1b; 0
          Ora ana apa-apa 0; p; c; 1; o; 0.964; 0L; 7; 0O; 7; 0A; 1; 0f; 0; 1b; 0
          Kuartal 0; p; c; 5; o; 0.964; m; 1; 0t; 4; 0L; 1; 0A; 1; 0f; 0; 1b; 0
          Dasnerth 0; s; 1; P; c; 6; o; 1; d; 1; 0; 0A; 1; 0; 1; c; c; c; 0; o; 1
          Wardell 0; s; 1; p; h; 0; 0t; 1; 0O; 0o; 1; 0F; 0; 1; o; 1
          Prod 0; p; c; 5; o; 1; 0t; 1; 0L; 0A; 0A; 1; 0f; 0; 1
          Jasper7se 0; p; c; 5; o; 1; 0b; 0; 1t; 5; 1; 1; 1; 1; 1; 0; 1;
          Stewie2k 0; p; 1; f; 0; 0L; 0o; 5; 0; 1T; 0; 1T; 0; 1 0
          Starmitten 0; p; c; 8; u; 65daffff; o; 0; b; 1; 0O; 0O; 0; 0f; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;
          Akirindao 0; s; 1; p; c; 6; h; 0; 0; 0O; 0A; 0; 1; c; 5; o; 1;
          Mittiii 0; s; 1; p; h; 0; 0L; 3; 0O; 0A; 1; c; c; 1; o; 1;
          Grimm 0; s; 1; p; c; 7; u; c900fffff; f; 0; 0A; 0; 1t; 1; 1O; 0; 1 1; 1m; 0; 1f; 0; s; s; 0.9; o; 1

          Kode crosshair valoror sing umum lan lucu

          Abang Dot Crosshair

          Kode: 0; p; c; 7; h; 0; f; 0; 0; 1t; 1; 1O; 1; 1; 1; 0; 1m; 0; 1m; 0; 1m; 0; 1

          Valoror Red Dot Crosshair

          Crosshair Klasik Green

          Kode: 0; p; c; 8; u; 00ff08ff; b; 1; 0v 0v; 0A; 0A; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1; 0; 1;

          Valorant Klasik Green Green Crosshair

          Mripat googly Kode Valhair Valorant

          Kode: 0; c; 1; s; 1; p; 4; o; 1; d; 1; z; 5; 0; a; 0.556; 0t; 10; 0L; 20; 0v; 0; 0; 0O; 1; 1l; 1; 1. 1; 1; 14. 1A; 1; 1s; 0.064; 1E; 0.375; s; c; 3; s; 0.628; o; 1

          Crosshair Mripat Lucu

          Gelas nerd Kode crosshair

          Kode: 0; s; 1; p; 2; o; 1; d; 1; a; 0.374; f; 0; 0t; 10; 0L; 0v; 0; 0G; 1; 0A; 0A; 0; 0;.374; 0f; 0; 1L; 7; 1v; 0; 1G; 1; 1O; 20A; 0.374; 1m; 0; 1f; 0

          Gelas Nerd Crosshair

          Kucing crosshair Kode Valorant

          Kode: 0; p; 8; u; u; ff69b4ff; h; 0; d; 1; 0; 0; 0; 0O; 0O; 0O; 1; 0f; 0; 1T; 9; 1v; 0; 1G; 1; 1O; 3A; 1; 1; 0; 1m; 0; 1m; 0; 1m; 0; 1

          Crosshair Kucing Lucu

          Pitakonan Paling Sering

          Apa crosshair mengaruhi tujuane?

          Ya, teknis crosshair minangka gangguan visual ing layar. Dadi gumantung saka cara sampeyan nyetel.

          Apa Dot Crosshair luwih apik?

          Ora ana crosshair sing luwih apik, umume pro nggunakake dot utawa crosshair cilik kanggo tujuan sing luwih apik.