Rolas game dewan sampeyan bisa muter karo kanca-kanca kanthi vakeh | Inovasi | Majalah Smithsonia, 11 game papan online kanggo muter karo kanca 2023 nganyari

11 Game Papan Online kanggo muter karo kanca 2023 nganyari

Milan Solusi Smithsonian Editor Diguociate Digsocs Assorasi Majumine, Sejarah.

Rolas game papan sampeyan bisa muter karo kanca saka kadohan

Mailan kanthi gampang

Kanthi mayuta-yuta wong ing saindenging jagad nglatih secara sacara sosial lan tetep ing omah, game video kaya “crossing kewan: Horizons” lan versi “The Sims” francais luwih populer tinimbang sadurunge. Nanging minangka penawaran digital nganti pirang-pirang hawa anyar, versi dewan virtual saka boom pra-pandemi ing hobbys board game hobby-luwih bisa diakses tinimbang sing bisa dikakses.

Kanggo ndhukung wong-wong sing golek cara kanggo ngalihake perhatian saka pandemi coronavirus novel, lan aja metu menyang jagad kanggo tuku game papan, Smithsonian Majalah wis ngrokok koleksi 12 game sing bisa diputer karo kanca kanthi online.

Kurban sawetara saka klasik kayata monopoli lan clue kanggo game sing luwih anyar kaya wingspan, tiket kanggo numpak lan codenames. Saben dhaptar kalebu rega game minangka penerbitan, platform (aplikasi resmi, Layanan Copycat, utawa Service distribusi sing nampilake game, lan main param├Ęter. Kanggo pilihan liyane, priksa Simulator Tabletop (waca Entri ing Dune kanggo informasi luwih lengkap) lan TontonTopia (ndeleng Entrion), lan Arena Papan, Alat Gratis Ora ana download sing dibutuhake.

Tiket kanggo numpak

Tiket kanggo numpak

Regane: Version Web Web Gratis; App biaya $ 6.99 nganti $ 9.99

Ing ngapusi njupuk numpak sepur nyata, nimbang trekking ing ndonya liwat tiket kanggo numpak. Kasedhiya limang platform digital, versi online game gawe ketagihan berjuang kanthi edition fisik, kanthi pemain sing narik kawigaten lan nglumpukake kertu sepur sing cocog kanggo nuntut rute Railway Amerika, “Miturut Publisher Day Wonder.

Pilihan Game sing cocog saka siji wong sing cocog karo papat pesaing intelijen buatan kanggo pass-and-play (ing endi peserta pass telpon utawa sesi virtual kanthi komunitas online, lan Showdowns remot karo kanca sing uga duwe app kasebut. Paket ekspansi sing nampilake peta Eropa, Asia, negara-negara Nordic, Swiss, India, Jerman, Inggris, Prancis lan Pennsylvania kasedhiya kanggo tuku game.

Yen sampeyan ngarep-arep nyoba tiket kanggo numpak tanpa splurging ing aplikasi sing larang, nimbang ndhaptar karo pirang-pirang dina kanggo ngupayakake Game Trial Back-Back Scaled-mburi.

Dune

Dune

Regane: Gratis mod (cendhak kanggo modifikasi, utawa tambahan penggemar kanggo game sing ana) sing kasedhiya liwat tabletop liwat ($ 19.99 ing uap)

Dune, salah sawijining Smithsonian Picks majalah kanggo game papan paling apik ing 2019, adhedhasar novel fiksi ilmiah 1965 ing taun 1965 kanthi jeneng sing padha. Pemain Mimpin fraksi sing saingan kulawarga sing mulia, guild lan pesenan agama kanggo netepake dominasi ing planet mandul; Minangka subtitle kasebut nuduhake, game kasebut kanthi campuran “kanthi cetha, diplomasi lan pengkhianatan.”

Asli dirilis ing taun 1979, “Sprawling Sci-Fi Epic” -Sapa “Politik, ekologi, agama lan teknologi,” miturut Rachel Taafman saka Smithsonian-Nalika mundur ing taun 1984 kanggo promosi adaptasi film David Lynch ing buku, nanging kabukten lan ora bakal metu saka produksi. Saiki, luwih saka 40 taun sawise diluncurake, versi paling anyar saka game iki pungkasane nampa.

Kanggo muter dune meh kabeh, download tabletop, “kothak wedhi anyar” sing ngidini pangguna Internet-Savvy kanggo nggawe model game 3-D dhewe. Muter “Kaya sing sampeyan lakoni ing urip nyata,” cathetan situs web platform, njupuk, goyangake lan mbuwang potongan game digital, saliyane kanggo ngilangi meja “nalika sampeyan kelangan game.”

Versi dhasar simulator tabletop, kasedhiya saka uap kanggo $ 19.99, dilengkapi 15 game klasik, kalebu catur, poker, domino lan backgammon. Nanging kekuwatan sing bener saka alat serbaguna iki dumunung ing kapasitas kanggo konten sing digawe pangguna.

Pemain bisa nggunakake fungsi bengkel uap kanggo digitalisasi game sing dikarepake, saka game dewan kayata Pendhapan Catan

Catan

Regane: Sawetara fitur gratis, nanging mbutuhake game dhasar (500 emas, utawa $ 3.99 ditambah nganggo emas gratis 100 kanggo mlebu) kanggo mbukak kunci kabeh mode game; ekspansi lan skenario khusus sing kasedhiya minangka tumbas game

Pilihan: Pemimus tabletop duwe mod sing nampilake game Catan base lan paket ekspansi; Sadurunge Perselecessor Catuan Univerecessor, aplikasi sing diarani Catal Classic, kasedhiya kanggo tuku liwat App Store lan Google Play nanging ora maneh nganyari lan bisa uga kena glitches.

Versi online saka Catan, semesta Cathan teknis ing release multi-platform iki, nduweni kabeh pesona sing padha karo nyata, sing nyembah pemain kanggo ngrampungake pulo kanthi sumber daya sing nduweni. Kajaba iku, fitur-fitur digital mung kalebu kustomisasi avatar, ruangan chatting game, pesaing intelijen buatan lan macem-macem tingkat kesulitan. Pangguna saingan kanggo entuk poin kemenangan kanthi mbangun pamukiman lan kutha, lan dagang karo pemain liyane. Wong pisanan nganti tekan sepuluh titik menang.

Catan Universe biasane dadi pertandhingan pertandhingan telung pemain game Catan Base, nanging amarga panjaluk anyar, fitur iki ora kasedhiya kanggo sementara. Pangguna mbayar isih bisa melu game bebarengan, lan produsen Catan ngarep-arep bisa urip maneh game gratis sawise ngapep pangembangan backend situs.

Konten Gratis-Kanggo-muter isih kasedhiya kalebu pertandhingan gratis kertu konstasi saka rong pamuter Catan: Duel lan “kedatangan” Catan “tutorial sing mbukak kunci tunggal-player a.Aku. match. Sawise ndhaptar, pangguna nampa bonus 100 potongan emas lan rong gulung, sing bisa digunakake kanggo mbukak kunci fitur khusus utawa tuku paket pemedhang kayata segara, kutha lan ksatrat, saingan kanggo Catan. Game dhasar lengkap, uga saben ekspansi, biaya 500 emas (utawa $ 3.99 kanggo 400 emas, digunakake magepokan karo bonus sign-up 100 emas).

Kanggo Tips Nguasai Catan Juli, deleng Juliana Kaplan Bisnis insider.

Sagrada

Sagrada

Regane: $ 6.99 nganti $ 9.99

Kaya Katedral Barcelona sing menehi game iki, Sagrada dikenal kanthi apik kanggo visual sing apik banget. Pemain nganggep peran tukang gawean sing dituju karo nggawa kaca sing nggumunake Laagrada Famili kanggo urip, saingan liwat “Diceting Liwat” Diceting “kanggo nggawe jendhela sing paling apik.

Kunci kanggo ngamanake kamenangan yaiku ngenali dadu sing sampurna (kaya sing beda karo warna lan nomer) kanggo saben panel jendela – pilihan sing dipilih kanthi aturan babagan penempatan persagi. Mecah aturan kasebut kanthi mbuwang kertu alat khusus, saliyane adaptasi kanggo ketemu “nuntut nuntut patron sampeyan” nalika bebarengan njaga “santai seni signature sampeyan,” uga panggonan ing dalan sing pertama. Puter dhewe, mungsuh A.Aku., karo kanca utawa karo anggota omahmu.

Monopoli

Monopoli

Regane: Gratis karo akun Pogo utawa kasedhiya minangka app kanggo $ 3.99

Platform: Pogo, App Store lan Google Play

Alternatif: Monopoli uga kasedhiya minangka mod ing tabletop Simulator

Game perdagangan klasik, ing endi pemain tuku, perdagangan lan njaga properti kutha Atlantik ing ngarep-arep nyetir kompetisi kasebut menyang bangkrut, kasedhiya kanggo muter online kanthi gratis liwat portal portal game. Ndhaptar kanggo akun kanggo saingan karo kanca, a.Aku. utawa pangguna online liyane, nanging disiapake kanggo ngrampungake langganan klub Pogo ($ 6.99 saben wulan) kanggo ngakses situs tanpa iklan.

Kanggo pengalaman sing luwih dhuwur, download aplikasi monopoli resmi liwat Toko App utawa Google Play. Digunakake dening MARMALADE Game Studio, app kasebut kanggo animasi 3-D, ora ana iklan, lan offline Multiplayer, lan offline, aturan sing bisa disesuaikan kanggo nyepetake game sing dawa banget.

Warga desa

Warga desa

Regane: Gratis

Platform: Waca rangkeng-

Pendhaftaran “Drafting & Desain Drafting” bangunan ing sawise pesawat abad pertengahan, njaluk pemain kanggo nuntun wilayah sing angel kanggo milih kesejahteraan. Minangka kaca kickstarter game nerangake, petani desa kudu “ngupayakake wong sing bener kanggo mbentuk chain produksi lucat nalika ngimbangi produksi panganan lan kapasitas bangunan.”Wong sing duwe karep sing paling makmur.

Versi digital saka warga desa kasedhiya kanthi gratis karo akun TintahTopia dhasar. Kaya Simulator Tabletop, TontonTopia nggambarake awake dhewe minangka “arena online kanggo dolanan game papan kaya ing urip nyata.”Platform saiki duwe fitur meh 900 game, sing ana ing awal pembangunan lan mulane ditawarake gratis kanggo pangguna supaya bisa nyoba. Nggawe Akun TintahTika gratis, nanging ngakses game tartamtu mbutuhake langganan premium. Sawetara game gratis kanggo main nganggo pangguna sing winates nanging butuh langganan kanggo nabrak nomer pemain.

Game Gratis Liyane sing kasedhiya liwat Tab├ętopia kalebu Lisboa, Arsitek Kraton Kulon lan Smithsonian Game Papan Paling apik ing 2018 Pick Everdell. Game Premium kalebu Anachrony: Modul, Pocket Mars And Artefcts, Inc.

Pandemi

Pandemi

Regane: $ 4.99 nganti $ 19.99

Diwenehi krisis kesehatan global saiki, pandemik bisa uga kaya pilihan hiburan sing jelas. Nanging game kasebut, sing njaluk luwih akeh pemain kanggo nylametake jagad saka penyakit agawe, sejatine luwih gedhe tinimbang sing bisa digunakake tinimbang sing paling akeh sing dibutuhake, utawa paling gangguan.

Kanggo muter pandemik, siji kanggo limang pemain tumindak minangka tim ahli sing dilengkapi lan, yen kabeh mlaku, mungkasi spate wabah virus. Saben pamuter nganggep peran khusus, kayata ilmuwan, ahli operasi utawa peneliti; kabeh peran teka kemampuan sing unik. Tujuane yaiku kanggo lelungan antara kutha lan pusat riset, stemming panyebaran papat penyakit nalika temok riset saka obat. Yen pemain nemokake kabeh papat tamba ing wektu, dheweke menang game kasebut.

Pandemik lan macem-macem paket ekspansi kanthi teknis mung kasedhiya minangka pemain siji- utawa Multiplayer-game lokal (tegese individu kudu muter A.Aku., Sambungake menyang game liwat jaringan internet sing padha utawa pass kanthi piranti dolanan), nanging sing tuku uap platform distribusi bisa nggunakake fitur platform distribusi bisa nggunakake kendali iki. Ndeleng Kabel Kanggo informasi luwih lengkap babagan nyetel remot play bebarengan.

Codenames

Codenames

Regane: Gratis

Platform: Versi online sing ora resmi diumumake ing Horsepaste.com

Codenames Publisher Gamlisher Games Edition Planching versi online game populer, sing nyembulake loro tim nglawan saben liyane kanthi tembung pamareng, akhir April. Nanging, nanging, game game Aficionados bisa ngakses versi petualangan Agen GRATIS kanthi gratis liwat Horepaste.com.

Kanggo muter, mung bukak situs kasebut, pilih pengenal game (kaya sandhi) lan basa) lan mbukak utawa mateni wektu, banjur klik “Go.”Situs kasebut bakal ngasilake link kanggo bareng karo kanca-kanca. Versi koperasi saka game-ing endi pemain kerja minangka tim siji tinimbang saingan karo saben liyane – kasedhiya ing CODENAMESGREEN.com.

CLUE

CLUE

Regane: Free versi teknologi gratis sing kasedhiya online; Edisi resmi saka $ 3.99 nganti $ 11.99

Versi clue retro sing bener-misteri game partai sing njaluk pemain teka-teki karakter sing ditindakake dening kriminal lan apa sing digunakake kanggo free liwat arcadespot, nanging sing dikarepake, ketinggalan jaman Antarmuka dilengkapi watesan, sing paling penting kanggo main karo kanca sing adoh. Isih, yen sampeyan mung golek fix solo cepet, utawa yen sampeyan duwe kanca sak kamar lan anggota kulawarga sing lenggah lan giliran ing ngarep komputer, versi iki bakal nindakake trik.

App Clue resmi, kasedhiya liwat App Store, Google Play lan Steam, animasi kanthi gampang digunakake. Main marang game a.Aku., utawa nyambung karo kanca kanggo matchup online. “Season Pass” nampilake sepuluh papan anyar-kalebu rekreasi Victorian London sing diikat sherlock holmes lan dr. Watson lan arkeologi arkeologi Mesir inspirasi dening Novel Agatha Christie – uga kasedhiya kanggo tuku.

Wingspan

Wingspan

Regane: $ 7.99 DLC (Konten sing bisa didownload) kanthi tuku simulator tabletop ($ 19.99)

Alternatif: Uga kasedhiya kanggo pangguna Premium TintahTopia

Wingspan, game papan eclectic sing ngowahi pemain menyang para penggemar Avian sing makarya kanggo narik pengunjung sing saingan sing saingan, wis menangake accolide sing kalebu SmithsonianDhaptar Game Board Best-Wiwit Nggawe Debut ing 2019. Digawe dening BIENTER Elizabeth Hargrave, game diakoni amarga rigor ilmiah, ilustrasi sing nyekel lan premis sing unik.

Kasedhiya minangka DLC Simulator Tabletop (Ora Kaya Mods, sing biasane gratis, modifikasi panggunaan konten asli, DLCS digawe langsung dening perusahaan game lan asring mbayar dhuwit sing akeh banget Estisika Dewan Signature, sanajan sawetara pangguna nyatakake yen fungsi game bisa nggunakake nganyari. DLCS Liyane sing ditawakake Simulator Simulator kalebu scythe, game seja gumantung ing taun 1920an, lan Boss Monster: Game Kertu Dungeon.

Perjuangan Twilight

Perjuangan Twilight

Regane: $ 6.99 nganti $ 9.99

Perjuangan Senja, pesawat game strategi loro-wong sajrone Perang Dingin, Lubang Amerika Serikat nglawan U.S.S.R. Ing balapan kanggo netepake dominasi global liwat “pengaruh politik lan upaya.”Kasedhiya minangka app, versi digital perjuangan twilight njupuk tingkat ketegangan sing padha sing ngliwati inkarnasi fisik, sing rinci babagan urutan sejarah sing nyata nalika njaga rasa gamelan sing nyata.

Hone katrampilan kanthi muter a.Aku. lawan utawa nggunakake tutorial ing game, banjur sambung karo kanca kanthi online kanggo pertunjukan cutthroat. Pangguna uga bisa tuku paket ekspansi mini sing diarani sataran twilight: giliran nol. Saben katrangan app, ekspansi ngidini para pemain kanggo njelajah kahanan wiwitan alternatif kanggo superpower sing saingan, mikir babagan pitakonan sing ana ing antarane Western Alliets.

Game of Life

Urip

Regane: $ 2.99 nganti $ 4.99

Ing game urip, kaya ing urip nyata, akeh sing isih ana kanggo kasempatan: ing kasus iki, whims saka rodha spun kanthi acak. Pamuter lomba kanggo nggayuh pensiun, derajat garwar, judhul kerja, sifat lan wong sing dikasihi ing dalan. Individu sing pensiun karo menang sing paling akeh kasugihan.

Versi app, dikembangake dening studio sing padha kanggo monopoli utawa clue digigologis, nggambarake perjalanan iki kanthi rinci babagan game 3-D saka game sing digawe saka Game Checkered Milton Bradley di 1860. Puter, karo kanca utawa karo anggota rumah tangga, saingan ing versi “Mode Cepet” saka game dhasar utawa ing minigames eksklusif.

Entuk crita paling anyar ing kothak mlebu saben minggu.

Mailan kanthi gampang

Milan Solusi Smithsonian Editor Diguociate Digsocs Assorasi Majumine, Sejarah.

11 Game Papan Online kanggo muter karo kanca [2023 Update]

game papan online paling apik | Game Dewan Online kanggo bocah | Game online karo kanca

Ana uga hubungan afiliasi ing kaca iki, tegese kita entuk komisi cilik apa wae sing sampeyan tuku. Minangka Associate Amazon Kita entuk saka tuku kualifikasi. Tulung riset dhewe sadurunge tuku online.

Apa sampeyan nggoleki game papan online sing paling apik kanggo muter dhewe utawa karo kanca-kanca?

Yen mangkono, sampeyan wis ndharat ing kaca sing pas! Ing artikel iki, kita nuduhake 11 Game Dewan Klasik Sing Bisa Play Online. Kita milih dheweke adhedhasar rating pangguna lan umpan balik positif saka wong sing wis main ing jaman kepungkur.

Nanging sadurunge kita nerusake dhaptar kita, mula kita bisa nuduhake sawetara perkara penting babagan bedane antarane game online lan game papan fisik.

Tabel konten

Game game online. Game Papan Fisik

Ana perang sing terus-terusan kanggo sing luwih apik: Muter game online utawa main game fisik.

Sawetara ujar manawa muter online luwih apik amarga luwih praktis lan trep, dene liyane ora setuju lan ujar manawa kegiatan fisik isih luwih nyenengake lan stimulasi.

Apa sampeyan luwih seneng yen sampeyan entuk seneng lan hiburan. Nanging kanggo menehi sampeyan ide babagan bedane antarane game fisik lan game online, iki minangka diskusi babagan kaluwihan.

Game fisik luwih marem amarga interaksi sing dilengkapi, kaya kontak mripat lan ngomong babagan perencanaan strategis (utamane karo dolanan koperatif).

Kajaba iku, kanthi game fisik ora perlu ditekan babagan upgrade lan nganyari. Apa sing sampeyan deleng yaiku apa sing sampeyan entuk. Yen sampeyan pengin upgrade, sampeyan bisa tuku set ekspansi – nanging game papan fisik sampeyan ora bakal mbutuhake nganyari kanggo versi anyar utawa mbayar upgrade.

Ing tangan liyane, yen sampeyan pengin sampeyan nganyarke, versi online luwih gampang ditindakake. Tinimbang nggawe pesenan utawa mlebu toko, sampeyan bisa klik mouse kaping pirang-pirang lan download set ekspansi.

Game Papan Fisik luwih migunani kanggo kesehatan tinimbang game digital, wiwit mbuwang akeh wektu ing komputer bisa nyebabake mripat lan mundur, lan penyakit liyane. Tetep pikirane, game digital sampeyan kudu diatur kanthi ketat kanggo ngindhari akeh wektu sing digunakake online.

Nanging game online luwih bisa diakses – sampeyan bisa muter ing ngendi wae, kapan wae. Sampeyan ora kudu nggawa pirang-pirang game dewan sing beda karo sampeyan, kabeh sing dibutuhake yaiku laptop utawa telpon sampeyan.

Kajaba iku, riset nuduhake yen game online ngembangake koordinasi mripat tangan. Malah ana panaliten sing bisa mbuktekake efek positif game online ing wong sing duwe dysleksia.

Saiki sampeyan wis ndeleng kaluwihan lan kekurangan kaloro, sampeyan pengin sampeyan pengin muter game papan fisik utawa njupuk game online.

Kanggo sing seneng ide main game dewan ing piranti digital, kene dhaptar game game online sing paling apik ing kana!

1. Monopoli

monopoli | monopoli online | Multiplayer game papan online

Monopoli online kaya sing elegan lan classy minangka game papan fisik, kajaba luwih akeh lan kontemporer. Menehi pengalaman game sing padha, amarga aturan game padha, nanging sampeyan bisa uga nemokake luwih gampang lan luwih gampang.

Apa sing paling unik babagan versi online iki yaiku sampeyan bisa muter monopoli kanthi fitur “tunggal pamuter”. Yen Muter Piyambak, Sampeyan Muter Ngalahake Tantangan Tantangan lan Stimulating AI.

Mesthi wae, game bengi luwih nyenengake lan nyenengake nalika main karo kanca utawa kulawarga, saengga sampeyan minangka pilihan sing apik yen sampeyan ora duwe wong liya kanggo golek sawetara pemain liyane.

Monopoli versi iki duwe fitur online lan offline “4 Multiplayer”. Ing mode Multiplayer offline, telpon tumindak kaya game dewan, dene kanca-kanca ing antarane giliran. Ing mode Multiplayer online, sampeyan bisa nyambung karo telpon kanca, lan uga wong liya saka kabeh ndonya.

MARMALADE Game Game nyatakake yen Monopoli online nawakake pengalaman sing apik, utamane kanthi fitur “ora pop-up”. Iki bebas risiko lan wis disetujoni. Gumantung ing telpon lan toko play, uga duwe tumbas ing-app kanggo fitur sing luwih nyenengake.

Pros

  • Grafis lan animasi nggumunake lan dirancang kanthi apik.
  • Pemain bisa ngobrol karo saben liyane, sing ditambah karo kanca-kanca.
  • Fitur Game Anyar nambah kasenengan kanggo kabeh pengalaman.