Ratingai Bizhu lan Best Best Best | Dampak Genshin | Game8, Impact Genshin Bahan Munggah Bizhu | Pcgamesn

Bahan-bahan Munggah Genshu Munggah Bizu

Contents

2. A ewu impen ngambang

Ratingai Bizhu lan Banget Paling Apik

Baizhu minangka pangguna Dendro sing dadi peran utama yaiku penyembuhan sing nggawe artefak dendro lan stats hp kanggo ndhukung pesta kasebut. Deleng BIZHU sing paling apik, gaman, artefak, tim Comp, lan peringkat saka karakter iki ing Pandhuan Grosshin iki!

Pandhuan karakter Aaizhu
Pandhuan Nggawe Sajian khusus
Lagagearia Bab
Jantung penyembuhan Tumindak 2 Tumindak 3

Dhaptar konten

  • Rating Aai lan Info
  • Banget paling apik
  • Artefak paling apik
  • Senjata paling apik
  • Tim Paling Apik
  • Konstelasi paling apik
  • Bahan
  • Apa sampeyan kudu narik
  • Cara nggunakake
  • Bakat (katrampilan)
  • Cara njaluk
  • Info Game
  • Pandhuan sing gegandhengan

Rating Aai lan Info

Informasi karakter

Ranking dhaptar Tier

DPS utama Sub-DPS Nyokong Eksplorasi
N / a N / a

Statsai Bizhu

Hp Serangan Pertahanan Stat Ascension
Lvl 20 2,695 62 101 HP 0%
Lvl 80 11,777 170 441 Hp 28.80%

Kekuwatan lan kelemahane Bizhu

Kekuwatan
• Penyembuhan partai sing kepenak banget saka katrampilan unsur kasebut.
• Shield Nambahake resistan sing apik kanggo gangguan.
• Aplikasi Dendro Off-Field ing bledosan.
• HP% Scaling Mupangate loro-lorone penyembuhan lan buff dendro.
• bisa nyetir reaksi dendro minangka pangguna katalis.
Kelemahane
• DMG Low ing kabeh wilayah saka kit.
• Keperluan energi dhuwur.
• Aplikasi Dendro ing ngisor kahanan AoE.
• Shield minangka kertas tipis lan ora bisa slamet gedhe.

Baizhu paling apik mbangun

Dhukungan Bizu mbangun

Dhukungan Dendro

1. Favonius codex

2. Prototipe amber

3. Fragmen Kurban

4. Tales Singles of Dragon Slayers

Sands: HP% utawa mbayar ulang energi

Gotlet: Hp%

Bunder: HP%

Dhukungan Bizu iki mbangun fokus ing aplikasi dendro kanggo nyiyapake reaksi nalika nyedhiyakake penyembuhan lan tameng. Iki paling apik digunakake kanggo tim comps sing fokus ing reaksi dendro kayata hiperbloom utawa mbebayani.

Penyembaran lengkap

1. Favonius codex

2. Prototipe amber

3. Tales Singles of Dragon Slayers

Sands: HP% utawa mbayar ulang energi

Gotlet: Hp%

Bunder: HP% utawa bonus penyembuhan

Alternatif alternatif iki nggawe fokus ing penyembuhan murni. Nglengkapi stat hp karo claming laut bisa uga bisa menehi sawetara dmg off-field. Sampeyan uga bisa ngganti karo Nobleste yen sampeyan ora kudu entuk manfaat saka overheal, utamane yen partai sampeyan dudu dendro-centric.

Baizhu DPS mbangun

Nyebarake dps utama

1. Pengeling-eling TulayuTullah

2. A ewu impen ngambang

3. Mutiara Solar

Sands: Penguasa Unsur

Gotlet: Bonus dendro dmg

Bunder: Kritik tarif utawa crit DMG

Minangka DPS utama, Baizhu bisa mbangun reaksi panyebaran yen sampeyan pengin mbangun dheweke minangka nggawa, utamane amarga dheweke duwe 100% munggah ing dendro minangka pangguna katalis. Elinga yen milih DPS utama mung cocog karo target tunggal minangka jangkoan minangka pangguna MEEE.

Driver dendro

1. Wandering evenstar

2. Hakushin Ring

Sands: Recharge Elemental utawa Energi

Gotlet: Penguasa Unsur

Bunder: Penguasa Unsur

DPS iki mbangun Bizhu Fokus kanthi nggunakake serangan normal kanggo nyetir dendro lan nyiyapake reaksi dendro utawa pemicu, utawa reaksi burgeon.

Prioritas bakat Bizhu

Dhukungan Didrialitas
1st Bledosan lan katrampilan unsur
2 Serangan normal

Minangka dhukungan penyembuhan, bakat kanggo level baizhu loro bledosan lan katrampilan unsur dheweke, amarga nambah penyembuhan lan tameng dhasar. Skip leveling serangan normal yen sampeyan ora ngrancang nggunakake dheweke minangka pembalap reaksi dendro.

BIZWU ARTFACTS paling apik

Rangkang Artifact Aaizhu

Artifact Artifak Bonus
Paling apik Kenangan Deepwood 2-pc: Bonus dmro dmg + 15%
4 pc: Sawise katrampilan unsur utawa bledosan mungsuh mungsuh, target ‘dendro res bakal dirampungake 30% kanggo 8s. Efek iki bisa dipicu sanajan karakter sing dilengkapi ora ana ing lapangan.
2 Segara Hued Clam 2-pc: Marasake bonus + 15%
4 pc: Yen karakter karo nambani artefak iki minangka anggota partai, 1 busa bakal katon. Iki nglumpukake HP sing ditambani sajrone 3 detik, banjur njeblug lan menehi 90% saka hp sing ditambani minangka DMG kanggo mungsuh sing cedhak. Penyembuhan sing diklumpukake maksimal 30.000 hp, kalebu Over-Heal. Mung bisa dadi 1 foam aktif, nanging tetep sanajan sampeyan ngganti. FOAM CD yaiku 3.5s.
3rd Nobleste Objole 2-pc: Bledosan unsur dmg + 20%.
4 pc: Nggunakake bledosan unsur nambah kabeh ATK anggota pesta 20% kanggo 12s. Efek iki ora bisa tumpukan.

Artifak 4-bintang Alternatif

Artifact Artifak Bonus
Instruktur 2-pc: Nambah Mastery Elemental Miturut 80.
4 pc: Sawise micu reaksi unsur, nambah kabeh keprigelan unsur partai Pesta kanthi 120 kanggo 8s.

Bizhu Senjata Paling Apik

Peringkat Senjata Bizhu

Gegaman Informasi Senjata
1st Kaluhuran JadeLall Stat bonus: Hp 10.8%
Efek katrampilan: Kanggo 3S sawise nggunakake bledosan unsur utawa nggawe Shield, karakter sing dilengkapi bisa entuk efek Regalia seri regial: mulihake 4.5 Energi saben 2.5s, lan bathi 0.3% Bonus DMG Elemental kanggo jinis unsur sing cocog kanggo saben 1.000 hp HP sing diduweni, nganti 12%. Regalia Jade Regalia isih bakal ditrapake sanajan karakter sing dilengkapi ora ana ing lapangan.
2 Favonius codex Stat bonus: Energi Recharge 10.0%
Efek katrampilan: Crit hits duwe 60% kasempatan kanggo ngasilake partikel unsur sing sithik, sing bakal regenerasi 6 energi kanggo karakter kasebut. Mung bisa kedadeyan sapisan 12s.
3rd Tales Singles of Dragon Slayers Stat bonus: Hp 7.7%
Efek katrampilan: Nalika ngoper karakter, karakter anyar njupuk lapangan duwe atk tambah 24% kanggo 10s. Efek iki mung bisa kedadeyan saben 20s.

Senjata Gratis-Kanggo-Play kanggo Bizhu

Gegaman Informasi Senjata
Prototipe amber Stat bonus: Hp 9.0%
Efek katrampilan: Nggunakake bledosan bledosan unsur 4 Energi saben 2s kanggo 6s. Kajaba iku, kabeh anggota partai bakal regenerasi 4% HP saben 2s kanggo durasi iki.

Kabeh senjata sing disaranake kanggo baizhu

Aaizu tim paling apik comps

Baizhu luwih unggul ing safety tim kanthi nambani lan tameng, sing cocog kanggo tim sing utama DPS kanthi cetha kaya Cyno lan Alhaitham. Dheweke uga apik kabeh kanggo nyebar, saya tambah akeh, tim burger lan hiperbloom comps minangka pilihan panglipur.

Tim Hyperbloom Aaizhu

Nyokong Utama-dps Sub-DPS Sub-DPS
Baizhu Cynno Nahida Yelan
Baizhu Alhaitham Raiden Yelan
Baizhu Ayato Shinobu Nahida
Baizhu Kaveh Shinobu Xingqiu

Tim Aaizhu iki fokus kanggo micu hiperbering kanthi reaksi kasebut nalika ana lapangan. Disaranake nggawa dendro nomer loro kanggo ngalami résonansi kanggo unsur penguasaan unsur. Sawetara tim ing ndhuwur uga bisa nggabungake supaya bisa ngrusak.

Baizhu sing agravate / Tim Sprebers

Nyokong Utama-dps Sub-DPS Sub-DPS
Baizhu Alhaitham Yae miko Fischl
Baizhu Cynno Nahida Fischl
Baizhu Alhaitham Yae miko Nahida

Baizhu bisa ngganti zhongli ing tim sing cepet, uga nutupi slot dendro kanggo sampeyan nambah electro utawa dendro liyane. Tim Triple Dendro karo Alhaitham lan Nahliida uga sregep, yen sampeyan duwe applicator elektro sing efektif kaya YAE Miko.

Tim Baju Burgeon

Nyokong Utama-dps Sub-DPS Sub-DPS
Baizhu Alhaitham Thoma Xingqiu
Xingqiu Baizhu Thoma Yelan

Tim Burgeon karo Bizhu nutupi penyembuhan saka jeblugan dhewe uga ngetrapake dendro nalika Off-Field. Baizhu uga bisa tumindak minangka driver Dendro Solo yen dheweke dadi DPS utama ing pesta kasebut.

Baizhu ing Tim Bloom Nilu

Nyokong Utama-dps Sub-DPS Sub-DPS
Baizhu Nahida Nilu Xingqiu
Baizhu Alhaitham Nilu Yelan

Baizhu nyedhiyakake penyembuhan kanggo tim Nilu Bloom comps, sing Frees karakter kaya Kokomi, Barbara, utawa Yaoyao kanggo tim liyane.

Tims DPPS Main Bizhu

Utama-dps Nyokong Sub-DPS Sub-DPS
Baizhu Nahida Yae miko Fischl

Tim iki fokus ing reaksi panyebaran karo baizhu minangka dps utama. Sampeyan uga bisa milih kanggo buffer serangan normal kaya Yun Jin, utawa buffer umum kaya Mona kanggo mbantu nambah dmg pribadi.

Konstelasi Bizhu

Genshin - Baizhu

Konstelasi lan Efek

Konstelasi Bizhu
C1 Pengamatan sing ati-ati Diagnosis universal entuk 1 biaya tambahan.
C2 Incisive IntIF Yen karakter aktif sampeyan duwe mungsuh sing cedhak karo serangan kasebut, Aaizhu bakal ngeculake Sprite Gossamer: Splice. Sprite Gossamer: Splice bakal miwiti serangan sadurunge bali, mimpin 250% ATK ATK minangka dendro DMG lan marasake 20% kanggo 20% Diagnosis universalPenyembuhan normal SPRUS ‘S Gossamer Sprite. DMG ngatasi cara iki dianggep dianggep minangka hag skill hawa. Efek iki bisa dipicu sapisan 5s.
C3 Kabeh aspek stabil Nambah level Revivifikasi holistik dening 3. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.
C4 Seni kuno pemahaman Kanggo 15 jam sawise Revivifikasi holistik digunakake, baizhu bakal nambah kepemimpinan unsur anggota partai sing cedhak karo 80.
C5 Ebb sing didhelikake lan aliran Nambah level diagnosis universal dening 3. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.
C6 Ngilangi qi angkoro angkoro Nambah DMG DMG urusan semangat spapventivitas holistik kanthi 8% saka Bizhu HP. Kajaba iku, nalika Sprima Gossamer utawa Gossamer Sprite: Splice Hits lawan, Ana 100% kasempatan kanggo ngasilake salah sawijining tameng sing apik banget. Efek iki mung bisa dipicu sapisan dening saben sprite gossamer utawa gossamer sprite: Splice.

Rating Konstelasi Paling apik

Rating Efek Konstelasi / Merga Merit
C1 ★ ★ ☆ • Nambah 1 Jagung Skill Elements Luwih, nyuda syarat mbayar energi.
C2 ★ ★ • Ngengingi mungsuh karo karakter apa wae ngirimake versi ketrampilan Bizhu, sing ditrapake dendro lan nambani sekutu kanggo 20% potensial keterampilan kasebut.
C6 ★ ★ • Nambah DMG saka serangan proyekile bledosan, lan menehi karakter aktif dadi tameng gratis magepokan karo C2.

C2 lan C6 minangka rasi lintang sing paling apik

Konstelasi Bizhu sing paling apik ing C2 lan C6, sing ngidini dheweke bisa ngobati lan nggawe tameng kanthi rutin tanpa bledosan. Iki uga ngaktifake Bizhu supaya terus-terusan ngetrapake dendro ing lapangan.

Nanging, Baizhu wis dadi karakter sing apik ing C0. Kabeh konstelasi kasebut nambah efisiensi minangka dhukungan Off-Field nanging ora dibutuhake yen sampeyan pengin dheweke minangka penyembuhan sampeyan.

Munggah Munggah Bizu lan Bahan bakat

Bahan Munggah Bizu

Mora × 20000

Mora × 40000

Mora × 60000

Mora × 80000

Mora × 100000

Mora × 120000

Lokasi pertanian violetgrass

Bahan Tenaga Bizhu

Apa sampeyan kudu narik kanggo baizhu?

Apa bizhu apik?

Genshin - Apa Baizhu?

Nalika ngomong babagan dhukungan, Aaizhu minangka Penyambungan sing luar biasa pemain bisa digunakake ing jurang lan overworld. Sampeyan kudu narik baizhu yen sampeyan ora duwe penyembuhan sing kuwat kaya Kokomi.

Nanging, yen sampeyan nggoleki aplikator Dendro, sampeyan isih kudu duwe karakter Dendro Off-Field sing kaya Nahida utawa Dendro, amarga aplikasi dheweke ora kuwat ing kahanan Aoe.

Cara Gunakake Baizhu

Bakat pasif

Genshin - Pratinjau Bizhu

Nalika Bizhu ing pesta kasebut, ngempalaken barang panen tartamtu sajrone eksplorasi bakal mulihake jumlah HP kanthi karakter sing aktif.

Skills Elemental

Genshin - Pratinjau Bizhu

Proyoti Summon Skill Bizhu sing ngrembug Dendro DMG menyang mungsuh sing cedhak, banjur bali menyang ngobati kabeh pesta.

Bledosan unsur

Genshin - Pratinjau Bizhu

Burstal unsur Bizhu nggawe tameng Dendro sing bisa regenerasi saben sawetara detik. Saben-saben shield regenerates, mungkasi, utawa istirahat, bakal ngobati karakter lan deal dendro dmg ing mungsuh sing cedhak.

Serangan normal

Genshin - Aasi Bizhu Serangan

Serangan normal Bizhu rada ringkes, lan mung digunakake yen sampeyan nggunakake DPS utama.

Bulat Bizhu (Skills)

Serangan normal: klasik klasik

Katrangan Bakat
Nindakake nganti 4 serangan sing deve dmg kanggo mungsuh ing ngarepe. Serangan ngisi
Nganggo pirang-pirang stamina tartamtu kanggo nyerahake dermo dermro kanggo mungsuh ing ngarepe sawise wektu casting cendhak.

Diagnosis universal

Katrangan Bakat
Ngontrol gossamer sprite sing lelayaran lan serangan lawan sing cedhak, dendro dmg. Sawise nindakake 3 serangan utawa yen ora ana lawan sing cedhak, Sprite bakal bali, ngobati kabeh anggota pihak sing cedhak adhedhasar Bizhu Max Hp.

Revivifikasi holistik

Katrangan Bakat
Langsung negara kajelasan pulsing, nggawe tameng lancar sing nyerep dermro dmg kanthi efektifitas 250%. Shields lancar bakal ngobati karakter aktif sampeyan adhedhasar Bizhu, lan nyerang mungsuh kanthi ngeculake semangat spiritve, dendro dmg ing kahanan ngisor iki:
– Yen karakter ana ing pangayoman tameng lancar lan tameng lancar digawe.
– Yen efek tameng lancar entek, utawa yen wis surem.

Limang bathi ing salawas-lawase

Katrangan Bakat
Baizhu entuk efek beda miturut HP saiki saka karakter aktif saiki:
• Nalika HP kurang saka 50%, Baizhu entuk 20% bonus penyembuhan.
• Nalika HP padha karo utawa luwih saka 50%, Baizhu entuk 25% dendro DMG bonus.

Kabeh iku saka Bumi

Katrangan Bakat
Karakter sing ditambani Tameng lancar bakal entuk taun efek sing disenengi: Saben 1.000 4,000 HP HP sing ora ngluwihi 50.000, yaiku Hyperbloom, lan reaksi burgeon, lan reaksi burgeon sing dianiaya dening 2%, dene reaksi reaksi DMG Miturut karakter kasebut bakal tambah 0.8%. Efek iki tahan 6s.

Kahanan Herbal

Katrangan Bakat
Nalika Bizhu ing pesta kasebut, sesambungan karo barang-barang panen panen tartamtu bakal ngobati karakter aktif saiki kanggo 2.5% HP APA ALA.

Kepiye Entuk Baizhu

Narik saka Banner Bizhu

Efek Genshin - Baizhu Banner kanggo Fase 2 versi 3.6

Bizhu nggawe debut lan kasedhiya ing Phase 2 versi 3.6, sing mlayu saka 2 Mei 2023 Nganti 23 Mei, 2023. Banner dheweke mlayu bebarengan karo Ganyu Rerun lan rilis karakter 4-bintang, Kaveh.

Wiwit baizhu minangka karakter eksklusif 5-bintang Eksklusif, dheweke mung bisa dipikolehi liwat winates Acara Acara Pengarepan. Iki minangka spanduk sing luwih dhisik, saengga bisa uga duwe reras ing mangsa ngarep. Tetep Dianyari Kanggo luwih nganyari!

Paket Pandhuan Banner

Klik kanggo ndeleng Pandhuan Banner!
Info Banner Pengarepan SIM Kabeh pengin

Informasi Game Bizhu

Voiselin Aaiggu

Pikiran babagan baizhu

Watak Pikiran Game
Hu Tao Baizhu? Ugh, wong kasebut.
Keqing Kabeh wong duwe iman ing dr. Katrampilan medis Bizhu. Dheweke pancen wong sing kudu mlebu nalika sampeyan ora ngerti apa sing salah karo sampeyan. Oh. Gosip, sampeyan ujar? Siji-sijine sing dakkenal yaiku sejatine sejatine sejatine rasa obat. Iku ora mung bocah sing nemu pait, mula aku uga ngejar sawetara kenangan sing nggegirisi, uga!
Qiqi Aku ora bisa ngeling-eling dr. Pasuryan Biizhu. Nanging aku ora mikir.
Shenhe Kualitas ramuan obat-obatan kasebut kaya sing apik, dheweke uga gampang lan terus-terusan. Miturut perbandingan, ula cilik ing gulu dheweke ora nyaring. Haha, aja kuwatir, aku ora ngangkat driji, aku ora bakal lunga menyang padu karo ula.
Xiangling Aku bisa mambu kembang mist! Iku kudu dr. Baizhu! Apa sing ditindakake ing kene? Uh- sampeyan ora apa-apa? Apa sampeyan krasa samar? Apa weteng weteng sampeyan? Utawa iku tenggorokan? Aku wis entuk, sampeyan kesel saka kabeh petualangan kasebut! Ora. Sampeyan apik? Phew! Yen ora, dheweke bakal nggawe sampeyan ngombe obat-obatan obat tradisional – mula dadi pait!
Xiao Sampeyan pengin. Baizhu nggawe obat kanggo njupuk rasa nyeri? Aku ngerti maksud sampeyan, nanging obat Futal ora ana pengaruh ing Adepti.
Xinyan Dr. Preskripsi Bizhu minangka pucuk nalika njaga swara. Aku nindakake kinerja sing ora cocog kanggo dheweke minangka matur nuwun, nanging. ula dheweke terus ngubengi gulu. Haha, saiki bebek nganti dr. Lengan Aaizhu saben-saben aku ngubengi. Aku mung nemokake sawise ula kasebut sensitif banget kanggo getaran.
Yaoyao Dr. Preskripsi Bizhu cukup efektif. Lagi pait, iku mesthi, nanging dheweke mesthi ujar babagan obat: “pait sing luwih apik”! Dadi aku njaluk. Huh? Pait banget kanggo sampeyan? Aja kuwatir, aku wis entuk sawetara tanggal calon ing kene. Salah sawijine sawise rampung obat sampeyan bakal njupuk rasa adoh.

Pikirane Bizhu babagan wong liya

Watak Pikiran Game
Ganyu Babagan Ganyu Sing nganggo getih Adepti duwe konstitusi sing kuwat. Sanajan dheweke lara utawa tatu, dheweke ora mbutuhake obat-obatan kanggo pulih. Dheweke ora kaya fana rata-rata sampeyan, sing bakal ditinggalake kanthi masalah sisa jangka panjang yen ora nampa perawatan medis sawise cedera serius.
Hu Tao Babagan HU Tao Pendekatan beda: Kita duwe prabédan ideologi, kabeh. Aku ora duwe karep karo direktur hu. Yen ana apa-apa, aku rumangsa luwih waspada karo aku. Pertemuan kesel: Baizhu: Yen bisa, aku kanthi tulus pengin direktur hu bakal luwih wicaksana babagan praktik bisnis dheweke.
Changsheng: Oh, supaya sampeyan ora lali babagan wektu nalika dheweke nyebarake flyer ing njaba Farmasi Bubu.
Baizhu: Aku mung pengin dheweke ora bakal prihatin babagan Qiqi nalika dheweke ora duwe apa-apa sing luwih apik.
Changsheng: Muni kaya sampeyan duwe prekara.
Baizhu: Dudu aku njupuk masalah karo direktur hu. Iku mung saben-saben dheweke nyulik qiqi, aku kudu lunga menyang kamenteri urusan sipil kanggo njaluk wong liya kanggo ngatasi kabeh. Iku. Cukup kesel.
Keqing Babagan Keqing Yen aku kudu mbebayani babagan kesehatan dheweke saka wacan rai, aku bakal nganggep kekarepan Yuheng amarga amarga dheweke kebiasaan wektu sing suwe kanggo ngobong minyak. Yen dheweke pengin njaga kesehatane, dheweke kudu mandheg kerja lan santai saka wektu. Sayange, dheweke pancen ambisi, lan misale jek kanthi sambutan kanggo perdagangan kesehatan dheweke kanggo karir. Sanajan aku arep ngandhani dheweke, aku wedi yen dheweke ora bakal ngrungokake aku.
Qiqi Babagan Qiqi Ya, sampeyan wis ngira kanthi bener. Pengawetan benang “Kesadaran Qiqi yaiku kasunyatane adepti. Sampeyan uga thanks kanggo Qiqi sing aku bisa ngatasi cara kanggo nylametake wong sing dipateni. Wiwit ADEPTI njupuk melas ing bocah iki lan malah nggunakake seni kanggo njaga dheweke ing sisih iki, aku mikir yen aku entuk kesempatan kanggo njaga dheweke ing sekitar farmasi kasebut. Ora ana cilaka, apa ana?
Tighnari Babagan Tighnari Ah, dadi sampeyan duwe kenalan saka Sumeru Akademiya? Ing kasus kasebut, apa aku bisa ngatasi sampeyan kanggo ngenalake aku ing tighnari iki? Aku duwe akeh pitakonan babagan obat-obatan herbal sing dakkarepake.
Xiao Babagan Xiao Baizhu: Mung jiwa sing paling apik sing bisa digunakake kanggo njaga urip kanthi mateni roh-roh jahat. Aku sepisan cukup kanggo ndeleng panenane dhemit kanthi mripatku. Malah dheweke nggawa dheweke bali menyang farmasi kanggo ngurus dheweke sedina. Sayange, aku ora ngerti identitas sejati ing wektu kasebut, lan ora duwe kesempatan kanggo ngomong karo dheweke sadurunge dheweke lunga dhewe.
Changsheng: Nanging sampeyan wis ndeleng dheweke wiwit saiki, durung sampeyan? Ora ana alesan sing duka.
Baizhu: Ya, sampeyan bener.
Yaoyao Babagan Yaoyao Saben-saben dheweke main dolanan karo Qiqi, dheweke sambat babagan rasa obat lan takon yen aku ora duwe pait. Yen obat kasebut bakal nylametake uripe wong liya, sing peduli ngrasakake rasa sengit, hmm?
Zhongli Babagan Zhongli AH, Zhongli. Ya, aku bisa ngomong yen dheweke ngerti banget. Dheweke bisa nindakake pacelathon sanajan ngrembug topik ceruk kaya obat kuna. Dheweke uga kudu duwe sawetara kabiasaan lan praktik kanggo awake dhewe nalika urip sehat. Sakit sirah umum utawa demam kudu ora ana masalah kanggo dheweke, mula dheweke ora mbutuhake resep saka aku.

Tanggal Rilis Bizhu

Versi Genshin Impact 3.6 Fase 2
Efek Genshin - Versi 3.6 Parade Providence
Tanggal rilis 2 Mei 2023

Baizhu dirilis tanggal 2 Mei, 2023 ing fase kapindho versi 3.6.

Pandhuan sing gegandhengan Genshin

Efek Genshin - Watak

Dhaptar kabeh karakter

Karakter kanthi unsur
Pyro Anemo Elektro Hydro
Dendro Geo Cryo

Bahan-bahan Munggah Genshu Munggah Bizu

Mangkene ing endi peternakan kabeh karakter Dendro sing bakal teka, bahan munggah Bizhu, kalebu pira sing dibutuhake kanggo bahan bakat lan karakter.

Bahan-bahan Munggah Genshu Munggah Bizu

Diterbitake: 3 Mei 2023

Nyoba golek Bahan Munggah Bizu? Separo kapindho 3.6 Nganyari urip, tegese sampeyan bisa uga bisa nyekel Bizhu lan Kaveh. Kita wis nglumpukake dhaptar bahan-bahan munggah saka Bizhu, supaya sampeyan bisa entuk akeh pangguna dendro iki kanggo njupuk kabeh kanggo level 90.

Baizhu minangka karakter dendro lima bintang ing dampak Genshin, lan ndeleng Banner lan kabisan Bizhu, katon kaya duka sing kuat. Mangkene carane njaluk kepala wiwit saka bahan munggah sadurunge dipikirake BIZHU sing paling apik.

Bahan Munggah Karakter

Fase Munggah Tingkat karakter Bahan Mora
1 20 1x Nagadus Emerald Sliver, 3x Violetgrass, SPORING FUNGAL 3X 20.000
2 40 3x Nagadus Emerald Fragment, Ring Evergloom 2x, 10x Violetgrass, 15x Jamur Spora 40.000
3 50 6x Nagadus Emerald Fragment, Dering 4x Evergloom, 20x Violetgrass, 12x Luminescent serbet 60.000
4 60 3x Nagadus Emerald Chunk, 8x Ring Evergloom, 30x Violetgrass, 18X Luminescent serblen 80.000
5 70 6x Nagadus Emerald Chunk, 12x Ring Evergloom, 45x Violetlass, 12x bledug kista kristal 100.000
6 80 6x Nagadus Emerald Gemsstone, Cincin Evergloom 20x, 60x Violetgrass, 24x Cystalline Cyst Debu 120.000

Bahan Munggah Bakat

Tingkat Bahan Mora
2 3X piwulang emas, 6X jamur spora 12,500
3 2x Pandhuan kanggo Emas, 3x Luminescent serbuk sari 17,500
4 4X Pandhuan kanggo Emas, 4x Luminescent serbuk sari 25,000
5 6X Pandhuan kanggo Emas, 6x Luminescent serbuk sari 30.000
6 Pandhuan 9X kanggo Gold, 9x Luminescent serbuk sari 37,500
7 4x filsafat emas, 4x bledug cyst cyst cyst, 1x Worldspan Fern 120.000
8 6x filsafat emas, 6x glethakaken cyst cyst 6x, 1x Worldspan Fern 260.000
9 12x filsafat emas, 9x bledug cyst cyst crystalline, 2x Worldspan Fern 450.000
10 16x filsafat emas, 12x bledug kista kristal, fern 2x worldspan, 1x makutha wawasan 700.000

Bahan-bahan Bahan Bahan Bizhu Genshu

Spora, serbuk sari, lan bledug kista

Kanggo level ketrampilan Bizhu, sampeyan butuh spora jamur, serbuk sari, lan bledug kindeng. Iki minangka mungsuh tetes lan bisa ditemokake nalika njupuk macem-macem jamur sing beda. Sampeyan kudu pindhah menyang Sumeru, ing ngendi sampeyan bakal nemokake jamur ing saindenging wilayah utamane ing wilayah alas kayata mawtimaya alas lan Vanaranana, sanajan bisa ditemokake ing chasm.

Violetgrass

Kembang wungu sing nyusup iki bisa ditemokake ing tebing macem-macem wilayah pegunungan ing saindenging Liyue. Sampeyan uga bisa entuk saka Menggeng ing Dihua Marsh ing Liyue kanthi ngetutake cabang dialog. NPC, Babak, Herbal Gui, lan Verr Goldet uga stock lima violetgrass sing refres saben telung dina.

Ring Evergloom

Senjata mistik iki bisa dipikolehi kanthi ngantem utusan sing ana bersenjata saka kabar-bersenjata, bos anyar bakal mengaruhi Genshin 3.6 nganyari.

Impact Genshin Bahan Bizu Dendro

Chain item Nagadus Emerald dikenalake karo unsur dendro lan minangka kunci kanggo saben dalan dendro karakter dendro. Teror jadeplume nyelehake permata kasebut, sanajan yen sampeyan tuku bledug azoth saka Exchange Stidust, sampeyan bisa ngonversi jewel liyane menyang garis Nagadus anyar.

Impact Bahan Binati Munggah Balizhu

Bahan munggah balah Bizhu Fuint Munggah Emas lan bisa dipikolehi saka Domain Taishan Mansion ing Rebo, Sabtu, lan Minggu. Sampeyan uga butuh makutha saka wawasan lan barang sing ora dingerteni, kita bakal ngerti lan nganyari pandhuan iki yen kita luwih ngerti.

Worldspan Fern

Sampeyan bakal butuh fern Worldspan yen sampeyan pengin njupuk bakat pertempuran Bizhu ngluwihi tingkat enem. Supaya bisa nganiaya barang iki, sampeyan kudu ngrampungake kasunyatan wiwitan domain lan nglawan penjaga kerja Oasis Apep.

Yaiku kanggo golek bahan Bizhu ing dampak Genshin – sampeyan uga bisa nggunakake Pandhuan Kode Genshin Impak kanggo entuk Primogems gratis, lan muga-muga Land Baizhu ing banner pengaruh gandum sabanjure ing 3.6 nganyari.

Gina Lees Gina seneng ngumbara dataran ing Valheim, njelajah sistem sing disunting ing Starfield, lan nirter bintang honkai, lan kritirs bintang liyane ing game medeni. Kagawaké dedikasi kanggo menehi manajemen game, dheweke uga nyakup fantasi Minecraft lan akhir.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.