Cara Ngrampungake Babagan Atomgrad Raid 1 Ing COD MW 2, atomgrad Ep. 01 Rumput Walkthrough | Perang modern 2 (mw2) | game8

Atomgrad ep. 01 Walkthrough Raidthrough

Contents

Sampeyan bakal ngliwati banyu kanggo njaluk wacana anyar, nanging sampeyan kudu nyekel tangki udara saka meja ing sisih kiwa dhisik. Yen sampeyan terus, sampeyan bakal entuk priksa.

Cara Ngrampungake Babagan Atomgrad Raid 1 ing COD MW 2

Hei cah! Dina iki aku arep mulang sampeyan carane ngrampungake episode atomgrad Raid 1 ing COD MW 2.

Wiwit aku dadi booster profesional ing kene ing pabrik sing ningkatake pabrik, Raid AtomGrad Boosting minangka salah sawijining proyek saben dinane. Aku mbantu klien ngalahake serangan atardgrad kanthi rutin. Iki sebabe aku mutusake kanggo menehi pandhuan kanggo gratis yen sampeyan pengin nggawe dhewe.

Tanpa luwih ado, ngidini lunga!

Apa sing dadi serangan atom?

Raids terus crita babagan kampanye perang modern modern. Dheweke minangka mode telung bagean sing duwe siluman, tumindak, lan teka-teki-teka-teki. Bebarengan, dheweke rumangsa seneng karo nirog endhog nalika nelpon tugas.

Kanthi Musim 1 Reloaded, Babagan 1: Atomgrad episode 1 metu tanggal 14 Desember 2022. Iki minangka limang episode musiman. Saben musim perang modern 2 bakal duwe episode Raid anyar.

Cara ngrampungake episode atomgrad Raid 1

Assignment Raid

Sampeyan kudu ngrampungake tantangan lan entuk tugas sing ditarik sadurunge bisa menyang RAID.

Ana telung cara kanggo njaluk tugas sing ditarik:

1. Nindakake tantangan saben dina ing Multiplayer utawa Spesifikasi Ops.

2. Panggonan ing Sembarang WARZONE 2 BR PLAYLISLD’R.

3. Gunakake helikopter uwal pungkasan ing DMZ kanthi paling ora $ 30,000 awis.

Sawise sampeyan entuk tugas mundur, sampeyan bisa nggawa rong squadmates sampeyan karo sampeyan utawa gabung karo kanca sing wis duwe. Mung siji wong ing grup kasebut kudu duwe kapercayan kanggo wong liya.

Wong sing duwe tugas sing ditindhes bisa nggawe gropyokan sajrone minggu lengkap. Sampeyan utawa kanca-kanca kudu nindakake salah sawijining telung tugas maneh sawise ngreset mingguan kanggo njaluk tugas sing anyar.

Ngrampungake tantangan saben dinane bisa uga paling gampang, amarga spek ops saben dina bisa luwih akeh wektu. Ing sisih Warzone, DMZ bisa dadi pilihan sing mbebayani lan mbuwang wektu, nanging pemain Royale perang ora kudu ngalami masalah sing paling dhuwur ing 20.

1. Ngatasi masalah teka-teki kanggo mbukak lawang kapal selam

Ing wiwitan serangan, mateni mungsuh apa wae sing sampeyan deleng. Banjur, tindakake banyu ing sisih tengen mburi fasilitas, ing ngendi sampeyan bakal weruh kamar kanthi lampu abang ing ndhuwur lawang. Mlebu ing kamar. Ing tengah ruangan minangka meja kanthi papat layar. Yen sampeyan menet tombol abang ing tembok ing sisih tengen monitor, sampeyan bakal menyang kamar liyane kanthi papat TV sing padha. Kamar pertama yaiku ruangan utama, nanging kanggo ngrampungake cipher iki, sampeyan kudu nggunakake loro kamar.

Episode atomgrad Raid 1 Langkah 1

Kanggo nindakake iki, saben anggota Trio sampeyan kudu njupuk peran sing beda. Duwe loro pemain kasebut kanthi cara sing kapisah, kanthi pamuter siji ing saben ruangan. Bakal nganti wong katelu kanggo maca kode kasebut.

Pamuter sing dadi tanggung jawab maca kode kasebut bakal ana ing ruangan utama, ngadeg ing pojok ing sisih kiwa ngawasi ing endi kothak kode. Ing kothak kode, sampeyan bisa ndeleng telung karakter. Kode iki bakal dadi campuran huruf lan nomer saka Amerika Serikat lan Rusia.

Episode atomgrad Raid 1 Langkah 2

Wong sing duwe kode kasebut kudu ujar utawa njlentrehake huruf pisanan, lan loro pemain liyane kudu nggunakake monitor keamanan kanggo siklus liwat kamera nganti bisa nemokake layar gedhe lan huruf. Sawise pamuter nemokake huruf pisanan sing cocog karo kode pisanan ing kothak kasebut, dheweke kudu nelpon nomer sing ana ing ngisor iki serat kasebut. Tindakake langkah iki maneh kanggo saben loro huruf sabanjure ing kothak kode. Sampeyan bakal entuk kode telung angka ing pungkasan.

Wong sing ngerti kode kasebut kudu nyelehake nomer telu menyang mesin ing sisih tengen TV ing kamar pertama. Kanggo ngrampungake langkah iki, sampeyan kabeh kudu ngalih peran, amarga pamuter sing padha ora bisa nggunakake kothak kode luwih saka sapisan.

Nindakake perkara sing padha. Duwe kode anyar sing ujar saben surat kanthi banter kaya wong sing weruh monitor ngrungokake. Cocog nomer telu lan dilebokake menyang mesin ing sisih tengen.

Saiki sampeyan kudu nindakake perkara sing padha kaping telune, karo wong sing durung dilebokake ing kode kasebut. Ketik kode pungkasan kanggo mbukak lawang ing wilayah sing sampeyan asal saka (banyu).

Sajrone dekoding nomer loro lan katelu, sampeyan bakal entuk simbol nomer papat utawa kaping lima ing kothak kode. Ana pratandha palsu kanggo mbuwang sampeyan. Yen ora ana wong ing monitor ndeleng simbol sing sampeyan bakal njlentrehake, ngliwati lan nimbali surat nganti sampeyan duwe telung nomer kanggo dilebokake ing mesin kode ing sisih tengen.

2. Saiki sampeyan nglangi, akeh.

Sampeyan bakal ngliwati banyu kanggo njaluk wacana anyar, nanging sampeyan kudu nyekel tangki udara saka meja ing sisih kiwa dhisik. Yen sampeyan terus, sampeyan bakal entuk priksa.

Cathetan: Mung siji tank udara ana. Kanggo ngliwati trowongan banyu, sampeyan kudu ngliwati tangki saka siji wong menyang sabanjure nalika sampeyan nglangi. Jalur diwiwiti langsung, nanging sampeyan bakal mungkasi gapura kanthi tombol abang.

Siji wong kudu ambegan udhara saka tank lan terus tombol kanggo mbukak gapura lan supaya wong liya liwat. Banjur ana wong sing kudu nyurung tombol abang ing jero gapura supaya lawang mbukak kanggo wong katelu. Mung kepungkur gapura iki minangka set tangga sing nyebabake priksa ing endi sampeyan bisa metu saka banyu.

Kanggo terus maju, sampeyan kudu mlumpat menyang banyu ing tangga lan mudhun menyang lorong banjir. Ana bakal tripwires, Dadi coba ngindhari sabisa. Nalika sampeyan nglangi balai, tongkat ijo ijo bakal nuduhake sampeyan menyang lawang ing sisih tengen. Nglangi liwat bukaan ing sisih liya.

Episode atomgrad Raid 1 Langkah 3

Mudhun lorong iki, giliran ngiwa ing giliran pisanan, lan nglangi ing potongan rusak. Terus mudhun lorong iki nganti panah putih ing tembok pitutur marang kowe supaya bener. Kaping pisanan, sampeyan kudu pindhah menyang sisih kiwa lan gunakake kanthong udara ing njero gagang elevator. Waspada kanggo kabel trip. Iki uga bakal nambah checkpoint anyar ing ngendi wong bisa respawn aman yen mati.

Episode atomgrad Raid 1 Langkah 4

Banjur bali menyang dalan sampeyan teka lan ngetutake panah putih ing tembok menyang lawang. Mbukak lawang lan tindakake panah putih nganti tekan bolongan ing lemah. Ana akeh kabel trip ing kene, mula ati-ati. Kirimi wong sing ora duwe tangki udara kanggo mateni, amarga sapa wae sing mati ing kene bakal diuripake ing checkpoint ing lift, utawa yen ana wong sing duwe lengen waja, dikirim dhisik amarga jeblugan kasebut ora bakal mateni.

Sampeyan bakal nyilem dadi trowongan sing dawa lan sempit, lan tetep urip, sampeyan kudu tetep nuduhake tank udara. Terus langsung lan tindakake lampu kanggo njaluk menyang papan sing sampeyan bisa nglangi lan menek metu. Iki bakal nyelehake sampeyan ing wilayah sing katon kaya sing mineshaft.

Tindakake wacana menyang area liyane sing kudu mudhun lan nglangi liwat terowongan sing diisi banyu. Pagar wire bakal ana ing kene, dadi tetep ing sisih kiwa pager. Tandha kuning kanthi panah bakal nuduhake sampeyan carane nggawe giliran ing kene. Mung tetep nganggo hawa sing ora ana sing mati.

Sampeyan bakal bisa nemokake lawang kanggo bunker sing sampeyan bisa nglangi menyang permukaan. Iki minangka papan mriksa utawa aman.

3. Nguripake generator lan mbukak lawang

Ing njero bunker, ana generator. Siji pemain kudu tetep ing jejere generator lan uripake. Kirimake pamuter mudhun ing lawang jero banyu nganggo tank udara. Pamuter nomer telu kudu mlebu ruangan ing sisih kiwa lawang ing endi ana tombol abang lan tahan. Kaya lawang tombol abang pungkasan, sing kudu ditahan, lan pamuter ing generator kudu gabung karo pamuter ing lawang supaya bisa nglangi.

4. Ngilangke armory

Sampeyan bakal nemokake ruangan sing kebak gaman lan alat ing sisih ndhuwur tangga. Ana sawetara mungsuh ing kene, supaya mateni lan siyap kanggo perang luwih gedhe. Sampeyan kudu nyingkirake kabeh ing Armory.

Wiwitane, kabeh sampeyan bakal duwe lorong karo mungsuh lan Juggernaut. Njupuk metu, banjur goleki ing kamar pungkasan ing sisih tengen kanggo tombol abang. Yen sampeyan menet, sampeyan bisa mbukak lawang sing beda.

Iki njupuk sampeyan menyang kamar kanthi lampu ijo lan bolongan ing lantai. Nyelehake lan tindakake trowongan terus maju. Iki bakal nyelehake sampeyan menyang trowongan kanthi lampu abang. Njaga mripat kanggo drone bom. Sampeyan bakal mungkasi ing kamar bunder kanthi sawetara bagean sing beda.

Pay manungsa waé menyang rong mesin kode sing pas ing jejere sampeyan mlebu. Sampeyan bakal nemokake kamar abang lan kamar putih bluish sawise wilayah kasebut. Nyingkirake kabeh mungsuh lan goleki kanggo ndeleng apa sing kedadeyan. Kamar lan teka-teki iki bakal dadi pungkasan.

5. Wektu kanggo teka-teki akhir

Sawise Armory kosong, siji wong kudu ngadeg kanthi panel kontrol ing kamar abang lan liyane ing panel kontrol ing kamar biru. Sampeyan bisa sesambungan karo panel kasebut kanggo ndeleng kode kaya sing ana ing ruangan ciper pungkasan, nanging sampeyan ora kudu ndeleng monitor. Kode kasebut ana ing kamar, lan sampeyan pengin entuk tampilan cepet lan terus maju. Kamar iki bisa mbebayani banget.

Episode atomgrad Raid 1 Langkah 5

Mesin kode kudu siyap kanggo wong katelu. Kanggo mbukak kothak kode kanggo pamuter telu, masarakat ing kamar abang lan biru kudu mencet tombol panel kontrol ing wektu sing padha. Banjur pamuter kode bisa nggunakake kothak kode kanggo miwiti proses cipher.

Episode atomgrad Raid 1 Langkah 6

Iki akeh kaya cipher pisanan sing sampeyan bubar, nanging iki duwe watesan lan mungsuh mungsuh. Kode kasebut bakal ujar serat, lan masarakat ing kamar abang lan biru kudu ujar nomer kanthi cepet utawa ngerti yen minangka simbol palsu supaya bisa ngliwati.

Sawise nomer pisanan nomer dilebokake ing mesin kanthi bener, drone bom kanthi bener bakal nyerang ruangan abang, lan kamar biru bakal diisi nganggo mungsuh lan mungsuh AI sing mati. Mateni mungsuh lan bom drone, nanging adoh saka gas. Banjur ngalih peran, amarga kaya saiki, sampeyan kudu milih wong anyar kanggo kothak kode ing rong. Baleni langkah-langkah kode kanggo entuk nomer. Kanggo pesawat katelu, tindakake maneh.

Kamar biru paling angel, lan nalika wektu saya mudhun, set kapindho lan katelu nggawe luwih angel. Kanggo babak mengko, aku kudu menehi memori sing paling apik ing kamar biru, amarga gas lan mungsuh dadi hard kanggo golek kode ing kode kasebut.

6. Urip nganti lawang mbukak

Sawise mbukak, sampeyan kudu nglawan mungsuh AI lan drones bom sing terus mlebu nganti entek. Ngrusak bom sing bisa dilebokake ing kothak kode. Cedhak mburi, bakal ana sing gedhe.

Sampeyan bisa pindhah menyang kene, nanging ombak prajurit iki lan drone bom tenan angel. Timku nemokake manawa paling apik kanggo ndhelikake kothak ing sekitar mesin kode lan jam tangan saka sudhut sing beda nalika tetep bebarengan. Yen ana wong sing adoh banget saka klompok kasebut, bakal angel digawe maneh.

Langkah pungkasan kanggo kabeh wong sesambungan karo lawang ing antarane kothak kode lan mesin input yen wektu metu lan lawang mbukak. Saiki sampeyan wis rampung episode Raid pertama ing Perang Modern 2, sampeyan bisa nonton potongan.

Tuku Pengolahan Raid Atomgrad

Ora kabeh wong duwe regu utawa wektu kanggo ngatasi gropyokan iki nanging isih pengin rampung lan entuk hadiah sing nyenengake.

Iki ing ngendi kita mlebu. Kita bisa mbantu ngrampungake RAID AtomGRAD kanthi layanan peledhek atas.

Sampeyan bisa muter karo regu premade kita utawa kita bisa mlebu ing akun lan tindakake kanggo sampeyan malah luwih murah. Apa wae sing sampeyan seneng, bisa digunakake kanggo kita. Aja ragu-ragu kanggo sesambungan saiki.

  • AtomGrad Raid
  • atomgrad episode 1

Atomgrad ep. 01 Walkthrough Raidthrough

Mw2 - atomgrad ep 1 spanduk

Atomgrad ep. 01 Apa misi RAID Co-OP sing ditampilake ing Call of Duty: Warfare Modern 2. Waca kanggo kolam reresik lengkap atomgrad ep. 01 Kalebu Cara nemokake tim Echo, lokasi kabeh fragmen Intel, dhaptar gaman sing ditemokake ing misi, lan ganjaran sing dijupuk saka ngrampungake misi.

Dhaptar konten

  • Walkthrough misi
  • Solusi teka-teki
  • Lokasi Fragmen Intel
  • Dhaptar Senjata
  • Dhaptar Ganjaran
  • Pandhuan sing gegandhengan

Atomgrad ep. 01 Misi Walkthrough

Atomgrad ep. Ringkesan misi

mw2 - atomgrad ep 1

Kapten Harga, GAZ, lan Farah Wangsul ing Babagan 1 saka mode game Raid anyar amarga nyusup garis mungsuh sing dianggep minangka papan perlindungan sing soviet-era.

Kanthi Alex Keller lan sisa tim Echo durung bali, telu kasebut ditugasake kanggo nemokake papan sing ana lan ngrampungake rekeneSomitas saka fasilitas kasebut.

Atomgrad ep. 01 Walkthrough

Nyiyapake

Mungsuh njupuk

Ing jero banyu

Prajurit Loot

Perang modern 2 - njaluk kode

Tank udara

Nyilem liwat bolongan kanthi cahya abang

Swap tank hawa udara

Tangga

Nglangi kiwa

Pananda kuning

Generator

Mbusak mungsuh Armory

Kamar kanthi lampu ijo

Tindakake lampu abang

Kode maneh

Bom urutan kode

Ngenteni lawang bledosan

Lawang bledosan

Cara Ngrampungake Atomgrad Ep. 01 teka-teki raid

Kode urutan pertama

Warfare modern 2 - lokasi Terminal Abang

Perang modern 2 - kode urutan pisanan

Perang Modern Modern 2 - Lokasi CCTV

Perang Modern 2 - Ketik sandhi

Perang modern 2 - kode huruf

Perang modern 2 - kode urutan pertama

Perang modern 2 - kode urutan pertama

Warfare modern 2 - kode terminal abang

Kode urutan nomer loro

Perang modern 2 - kamar biru aktif

Warfare modern 2 - Red Kamar Aktifake

Perang Modern Modern 2 - Lokasi sandhi Sebagean Secant

Perang modern 2 - terminal pass

Perang modern 2 - kode kamar biru

Perang moder modern 2 - mbantah dawane

Kode urutan kapindho duwe watesan wektu

Warfare modern 2 - watesan wektu teka-teki

Kode urutan nomer loro bakal mbutuhake tim kanggo ngetik kode ing pigura wektu, yen ora ana huruf bakal diganti kabeh lan tim sampeyan kudu ngetik kabeh wektu metu.

  • Kode Pisanan: 60 detik
  • Kode kapindho: 40 detik
  • Kode katelu: 30 detik

Drajang bom lan prajurit mungsuh bakal terus-terusan

Perang modern 2 - mungsuh-mungsuh kamar teka-teki

Kamar abang lan anggota ruangan biru kudu njaga kanggo drones bom lan prajurit mungsuh nalika bakal terus-terusan lan nyerang dheweke.

Atomgrade ep. 01 Lokasi fragmen Intel

Kepiye cara fragmen Intel

Ora. Lokasi
1 Sawise mlebu ing wilayah sing aman, mlumpat longkangan. Sampeyan banjur bakal nemokake fragmen intel ing a peti.
2 Sawise ngalahake Juggernauts loro, sampeyan bakal nemokake a hard drive ing sisih kiwa ing mburi lorong.

CATETAN: Kita saiki nganyari babagan bagean iki.

Atomgrad ep. 01 Dhaptar Senjata

Kabeh senjata atom

Ketik Gaman
Rifle Serangan Kastov-74U, Kastov 545, & taq-m
Smg Vaznev-9k, Minibak & Vel 46
Marksman Ebr-14 (miwiti Senjata)
Shotgun Lockwood 300
Handgun P890 (miwiti Senjata)
Lmg Rapp h

Kabeh telung pemain bakal miwiti misi kanthi Ebr-14 lan P890.

Dhaptar Ganjaran ing atomgrad Ep. 01

Operator gaz

Kabeh pemain sing ngrampungake atom atom. 01 RAID bisa mbukak kunci Gaz minangka operator anyar ing Spesiak Spesialisasi.
Cara Mbukak kunci Kabeh Operator lan Skins

Kesulitan Veteran

Perang modern modern 2 - kangelan veteran atomgrad

Pemain bisa nantang tingkat kangelan sing luwih dhuwur kanggo atomgrad EP. 01 RAID kanthi milih tingkat veteran. Sampeyan uga bisa mbukak kunci kanthi ngrampungake atombrad EP. 01 RAID paling ora sapisan.

Ganjaran Misteri Misteri

Warfare modern 2 - Ganjaran kasus misteri

Sampeyan uga bisa entuk kasus misteri nalika ngrampungake serangan atom. Kasus misteri ngemot barang-barang acak kaya lambang Gaz sing eksklusif lan kertu nelpon!

Pandhuan tugas: Pandhuan Warfare Modern 2 (MW2)

Perang modern modern 2 - Raid sebagian.png

Kabeh misi RIDS

Ora. Jeneng Misi
1 Atomgrad ep. 01

Pandhuan Raid Liyane

Komentar

Penulis

Telpon tugas: Tim Walkthrough Modern (MW2)
Artikel iki digawe dening tim penulis lan tukang game Elit.
Mratelakake panemume babagan artikel utawa kirim menyang kene.
Mratelakake panemume babagan artikel utawa kirim

Kita ing game88 matur nuwun kanggo dhukungan.

Supaya kita nggawe artikel paling apik bisa, nuduhake koreksi, panemu, lan pikirane 「Atomgrad ep. 01 Rumput Walkthrough | Perang modern 2 (mw2) 」 karo kita!

Nalika nglaporake masalah, mesthine bisa dadi spesifik kanggo nyedhiyakake rincian kayata kahanan masalah kasebut lan apa efek sing ana.

Apa sampeyan pengin ngirim informasi iki?

Tunjuk kesalahan lan ngirim umpan balik

Sunting Kirim

  • Telpon saka tugas: perang perang modern 2 (MW2) Walkthrough & Pandhuan
  • Mantu
  • Atomgrad ep. 01 Walkthrough Raidthrough

Menu Walkthrough

Nganyari lan Patch Cathetan

Nganyari utama

  • Nganyari 1 nganyari (16 November)
  • Mangsa 1 Reloaded (14 Desember)
  • Nganyari 2 (15 Februari)

Nganyari bocah cilik

  • Nganyari 1.03 cathetan patch
  • Tanggal 11/1/2022 Nganyarake cathetan patch lan fix bug
  • Update 11/3/2022 lan pamuter pertunjukan bug
  • 1.08 cathetan patch: lampiran tuning fix nganyari
  • Nganyari 11/9/2022: Reset saben minggu
  • Nganyari 11/10/2022 Nganyari: Ndveri driver Nvidia
  • Nganyari 11/18/2022: Menu Bug Menu Sosial
  • Nopember 22 nganyari cathetan patch (Musim 1)
  • Nganyari 12/2/2022: Nelusuri lan FPS Drop Fix kanggo PC
  • Cathetan 1 Cathetan Cathetan Patch (Musim 1)
  • Nganyarake 12/16/2022: nyuda fix cugging
  • Tanggal 12/16/2022 Update Patch Cathetan lan Ndandani bug
  • 12/19/2022 Update Cathetan Patch
  • 01/13/2023 Update Cathetan Patch
  • 01/20/2023 Update Patch Cathetan
  • 01/30/2023 Update Patch Cathetan
  • 02/16/2023 Update Patch Cathetan

Tips & Trik

Pandhuan Multiplayer

  • Cara Tingkat cepet
  • Cara Mbukak kunci Kabeh Camos
  • Cara Mbukak kunci Kabeh Card Nelpon
  • Cara Mbukak kunci Camo Gold
  • Ana mode hardcore ing mw2?
  • Rekam tempur lan cara mriksa rasio KD
  • Pandhuan Killstreak: Killstreaks Paling apik
  • Loaning paling apik
  • Optik paling apik
  • Cara Mbukak kunci Kabeh Operator
  • Cara Mbukak kunci Kabeh Emblem
  • Cara Mbukak kunci Kabeh Senjata
  • Cara Mbukak kunci Slimline Pro
  • Cara Mbukak kunci Mastery Camos
  • Cara muter layar pamisah
  • Cara Mbukak kunci Kabeh Charms
  • Kepiye cara golek bungkus pertempuran musim 1
  • Cara Mbukak kunci Kabeh Stiker

Fitur Game

  • Gunmith 2.0 Pandhuan
  • Dasar Tembakan: Kabeh Mekanika Menembak Anyar
  • Pandhuan Gedung: Basis & Teknik Pertempuran
  • Pandhuan kendaraan: Cara nggunakake & ngatur kendharaan
  • Kabeh Telpon Katentuan & Callouts ing game & Callouts
  • Kontrol lan setelan sing paling apik
  • Cara Geser Batal
  • Cara Ngatur Loadout Sampeyan
  • Cara muter ing wong katelu
  • Dhaptar Ganjaran Kampanye
  • Kepiye carane ngrampungake gerakan
  • Suwene pira Modern Warfare 2 ‘?
  • Pandhuan Killstreak & Scorestreak
  • Cara Dolphin nyilem
  • Cara Skip Cutcenes
  • Bedhil paling apik kanggo kampanye kasebut
  • Pandhuan Perks
  • Nganyarke lapangan
  • Cara Ngirit Mods Custom
  • Mode hardcore
  • Pandangan Play

FAQ

  • Cara ngubungake akun aktifitas
  • Yaiku obrolan game ing game?
  • Kepiye cara ngewangi?
  • Apa sampeyan bisa ngatur operator?
  • Critane nganti saiki
  • Yaiku perang modern 2 dadi remake?
  • Apa tutup level maksimal?
  • Sampeyan bisa ngganti crosshair?
  • Sampeyan bisa prestise?
  • Cara Ngganti Jeneng Sampeyan
  • Apa sing dadi gelut?
  • Apa sing ana gaman?
  • Ganjaran ing Ganti Gegaman Gunung Dew
  • Rilis Twitch Drop tanggal lan dhaptar Ganjaran
  • Ganjaran Game Caesar Little Caesar
  • Apa sing dienggo?
  • Cara mriksa senjata sampeyan
  • Dhaptar kabeh kuotasi pati
  • Cara Nguripake Fidelityfx CAS?
  • Apa sampeyan kudu tuku Pasti?
  • Ganjaran Game Game Jack Link
  • Dhaptar Ganjaran Progress
  • Ngobrol lan Nandi Jeneng Layanan
  • Cara Mbukak kunci Latar layar Kabeh
  • Yaiku acara kaping pindho xp teka mw2?
  • Dhaptar trek perang lan cara nglengkapi
  • Nalika bebas-dolanan akhir minggu?
  • Apa sing kills longshot?
  • Apa sing mateni titik kosong?
  • Cara Nggawe Grup (Kulawarga)
  • Yaiku mw2 teka kanggo ngalih nintendo?
  • Apa sing mateni operator?
  • Kepiye cara entuk Ganti Game Perdana lan Akun Link
  • Cara katon offline
  • Pira bedhil ing perang modern 2?
  • Kepiye entuk Ganjaran Cdl Utama 2
  • Dalan acara Ronin Season 2
  • Kepiye Entuk Kills Pertahanan Objektif
  • Musim 2 Battle Pass and Ganjaran

Warzone 2.0

Warta & Acara Paling Anyar

  • Warzone 2.0 tanggal release
  • Apa wektu bakal Warzone 2.0 release?
  • Yaiku warzone 2.0 Gratis kanggo muter?
  • Yaiku warzone 2.0 Platform Cross?
  • Platform sing kasedhiya
  • Tanggal lan wektu Pre-Muat
  • Requirements Sistem
  • Status server
  • Apa Matchmaking Berbasis Skill ?

Mode game

  • Dhaptar Warzone 2.0 mode game
  • Cara Main DMZ
  • Cara main Battle Royale
  • Ora trios
  • Cara Muter Mode Game Duos

Tips & Trik

  • Pandhuan pamula kanggo Warzone 2.0
  • Pandhuan benteng
  • Pandhuan Situs Ireng
  • Kabeh lokasi utama Ashika Island DMZ DMZ DMZ
  • Bangunan 21 Key lan Lokasi
  • Apa sing ana collap?
  • Kepiye cara loadout sampeyan
  • Apa sing tuku stasiun?
  • Warzone paling apik 2.0 louuts
  • Kabeh misi lan hadiah DMZ DMZ
  • Pandhuan ngobrol Proximity
  • Apa gulag?
  • Cara Ping Mung
  • Kepiye cara sistem interogasi?
  • Cara njaluk kasus gaman ing DMZ
  • Barang sing paling apik kanggo rampokan
  • Kepiye cara entuk kontrak Nuke
  • Cara Mbukak kunci Kabeh Kulit Kendaraan
  • Setelan paling apik kanggo Warzone 2.0
  • Cara Nguripake Tap Kontekstual
  • Apa codball?
  • Apa sing ndhukung sampeyan pilih tata?
  • Bedhil paling apik kanggo warzone 2.0
  • Cara ngisi kendharaan
  • Kabeh lokasi tombol DMZ DMZ
  • Lokasi paling apik kanggo nyelehake
  • Setelan audio paling apik kanggo ngrungokake sikil
  • Kunci Kantor lan Lokasi Taraq
  • Tombol Tombol Toolbox Power lan Lokasi
  • Yum Yum Burger Back Kamar Tombol lan Lokasi
  • Kushouse Konstruksi Kushaak lan Lokasi
  • Taraq Kali Kali Taraq Kunci lan Lokasi
  • Apa Mupur Banget Mbalik menyang Warzone 2.0?
  • Cara golek lokasi Emas Tengkorak Emas lan Kapal Kapal
  • Kepiye cara entuk token perang?
  • Tombol lan lokasi toko Ahmed Grosir
  • Tombol Panyimpanan Timur lan Lokasi
  • Apa Prajurit AQ?
  • Apa Pulau Rebirth ing Warzone 2.0?
  • Misi Ireng Ireng Ireng
  • Cara Ngrampungake Kontrak Safecracker
  • Mbangun RPK paling apik
  • Sampeyan bisa Play Screen Split ing Warzone 2.0?
  • Mbangun taq-56 paling apik
  • Kunci Kantor Pos Downtown
  • Fennec 45 Mbangun
  • Cara ngrampungake Kontrak Intel Aman
  • Mbangun M13B paling apik
  • Cara ngrampungake Kontrak Bahan Nuklir Aman
  • Tombol lan Lokasi Shack Mountaintoptop
  • Tombol Tas lan lokasi duffel Longshoreman
  • Tombol Kamar Ihtaq Warehouse lan Lokasi
  • Cara Nambah Wong ing Warzone 2.0
  • Kunci Pangsapuri Tombol South Bank lan Lokasi
  • Tombol kontrol kamar kontrol Rohan minyak lan lokasi
  • Enfer tombol kamar lan lokasi
  • CH7 Aman Rekam Tombol Kamar lan Lokasi
  • Lencana ngurmati misi terkenal putih
  • Lokasi Dumpster Dumpster Mati
  • Tombol lan lokasi Kit lan lokasi Senjata
  • Kunci lan lokasi Cache Kapal Hafid
  • Kunci lan lokasi ilmuwan
  • Kunci apartemen Zaya South Zaya
  • Kelas sniper paling apik
  • Bank Of Kantor Kunci lan Lokasi
  • Cara mriksa Warzone 2.0 stats
  • Cara main Mini Royale
  • Cara Entuk Building 21 Senjata
  • Apa sampeyan butuh PS Plus utawa Xbox Live kanggo muter?
  • Sampeyan bisa ngganti tunjangan?
  • Tombol lan lokasi Sattiq tamu lan lokasi
  • Apa refill asimilasi?
  • Pulo Ashika
  • Yaiku plunder menyang warzone 2?
  • Nalika Jailbreak?
  • Sampeyan isih bisa muter warzone 1?
  • Apa sing mulihake pakurmatan ing Mupurgence?
  • Kepiye cara njaluk kasus senjata ashika Island
  • Kepiye cara entuk token Treasure Sea

Warzone 2.0 kewan omo

  • Dhaptar Warzone 2.0 kewan omo
  • Ora bisa ngajak kanca bug
  • Ngliwati bug phase downing
  • Kesalahan DEV 356 bug
  • Lobbies ora ngisi bug
  • Profil sampeyan ditandatangani
  • Bug Token Max
  • Operator Executions Bug
  • Tuku MW2 kanggo ngakses kabeh kesalahan
  • Cara Ndandani Kode Kesalahan: 0x887A0005
  • Cara Ngatur Kesalahan 2012
  • Kewan lobi swasta (Dev Kesalahan 292, 11642, lan 401)
  • SULITAN SVANNAH ERROR lan Cara Ndandani
  • Gulag Respawn Bug lan Cara Ndandani

Warzone 2.0 peta

Kampanye

Gaman

Kabeh gaman miturut kelas

  • Kabeh gaman melee
  • Kabeh gaweyan lan sideshar
  • Kabeh bedhil serangan
  • Kabeh bedhil perang
  • Kabeh bedhil Marksman
  • Kabeh bedhil submori (SMGS)
  • Kabeh bedhil mesin Cahya (LMGS)
  • Kabeh Shotguns
  • Kabeh bedhil sniper
  • Kabeh peluncur
  • Rifle Sniper paling apik
  • Rifle Serangan Paling apik
  • Kelas QuickScope paling apik
  • Bedhil submachine paling apik
  • Rifle Markkman paling apik
  • Kelas Assault Paling Apik
  • Bedhil paling apik

Dhaptar senjata senjata

Lampiran

Lampiran miturut Kategori

Bug lan bug mbecike

Bug Multiplayer

  • Lampiran tuning dipatèni
  • Spawn tanpa bug gaman utama
  • Partai Lobi Cacing Fix
  • Fungsi hacking tembok / ping fungsi dipatèni
  • Ndandani bug multipliker
  • Cara ngakses Operator Oriator & Vault
  • Post-Coction XP & Weapon Ranking Cahaya Ilang Bug
  • GAME GRATIS BUG
  • Tantangan Camo Emas ora mbukak kunci bug
  • Partai Xbox luwih saka 3 bug
  • Cara Ndandani Service Layanan Ora kasedhiya
  • Kesalahan dev 11063 lan carane ndandani
  • Gabung kesalahan versi sing beda

Kewan omo liyane

  • Kesalahan Wektu Wektu Kukus
  • Nganyari 1.03 Bug: Kesalahan instalasi PS5 PS5 Patch
  • Kesalahan Jeneng Tampilan
  • Cara Ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake audio
  • Ora ditemokake adaptor dxgi sing didhukung
  • Kesalahan Puget Lakes lan carane ndandani
  • Data akun Fetching saka Kesalahan Platform lan Cara Ndandani
  • Kode kesalahan: Diver
  • Cara Ndandani Kesalahan DEV 11557
  • Jeneng gratis ing Bug Hud
  • Kesalahan Puet Altus lan Cara Ndandani
  • Kesalahan Travis Rilea lan Cara Ndandani

Prestasi

  • Dhaptar tropi
  • Buaya
  • Kudu angin
  • Ora ana wektu sing ilang
  • Cara sing angel mati
  • Aja ndemek dek!
  • Laku nggawe sampurna
  • Pencurian lanang
  • Drive drive
  • Nestie
  • Gun

Peta

  • Kabeh Peta Multiplayer
  • Farm 18
  • Mercado Las ABMAS
  • Breenbergh Hotel
  • Al Bagra Benteng
  • Raceway Mahkota
  • El Asilo
  • Kedutaan Besar
  • Santa Sena Border
  • Zarqwa Hydroelectric
  • Taraq
  • Taraq (Perang Gedung)
  • Taraq (invasi)
  • SA’ID (Perang Lemah)
  • Saranjang Teluk (Perang Gedung)
  • Guijarro (perang gelombang)
  • Kapan kiriman sing arep mw2?
  • Tembak omah

Mode game

Karakter Kampanye

  • Kabeh karakter lan operator
  • Kapten John Harga (Barry Sloane)
  • Simon “Ghost” Riley (Samuel Roukin)
  • GENERI SHEHERD (Glenn Morshower)
  • Kyle “Gaz” Garrick (Elliot Knight)
  • Kolonel Alejandro Vargas (Alain Mesa)
  • Hassan Zyani (Ibrahim Renno)
  • Kate Laswell (rya kihlstedt)
  • Sgt. Yohanes “Sabun” MacTavish (Neil Ellice)
  • Panglima Kuburan Phillip (Warren Kore)
  • Farah Karim (Claudia Doumit)
  • Diego Salgado (Ramon Fernandez)
  • Valeria Garza (Maria Elisa Cargo)
  • Núñez (Ace Marrero)
  • Rodolfo Parra (Bayardo de Murguia)
  • Nikolai (Stefan Kapičić)

Blueprints

Blueprints dening kelas senjata

  • Dhaptar Blueples Serangan Serangan
  • Dhaptar sniper riffels
  • Dhaptar Blueprints Handgun
  • Dhaptar Melee Blueprints
  • Dhaptar Blueples Pertempuran
  • Dhaptar Blueprints Gun submachine
  • Dhaptar ShotGun Blueprints
  • Dhaptar Marksman Rifle Blueprints
  • Dhaptar Gedhung Gun Lampu Cahya

Mantu

  • Pandhuan RAID: Cara Mbukak kunci lan Main Rids
  • Atomgrad ep. 01 Walkthrough Raidthrough
  • Cara njaluk tugas lan kunci
  • Apa serangan duwe matchmaking?
  • Dhaptar hadiah kasus misteri

Spek ops

  • Kabeh misi OPS Spek
  • Profil ngisor
  • Defender: MT. Zaya
  • Game Gun: MT. Zaya
  • DISIED Area
  • Dhuwur lemah

Peralatan

  • Dhaptar kabeh peralatan
  • Kabeh peralatan taktis
  • Kabeh peralatan layon
  • Kabeh upgrade lapangan

Toko Toko

  • Dhaptar Kabeh Bundel Toko
  • Bundle Toko Operator
  • Bundle toko patroli wengi
  • Bundle Toko Jacked_in
  • KuningJacket
  • Wangsulane siksa
  • Bundle Operator Pogba
  • Daging Daging
  • Mwii Pro Pack: Desert Rogue
  • Kinetik
  • Neymar jr. Bundle Operator
  • Komando Ksatria
  • Pertunjukan
  • Warfighter Eksekutif
  • Kasar
  • Atom sunrise
  • Manungsa taktik 1.0
  • Ditanduri
  • Greased lan camo’d
  • Direkrut
  • Naga ukiran
  • La catrina
  • Raw Tiger
  • Paket Peluncuran CDL
  • Edisi Vault
  • VII: Sloth
  • Synthwave
  • Bungkus pati
  • Fuerzas esececaires
  • Warfighters tanpa wates: eth.3n
  • Endah
  • Kulit Pèngetan
  • Boneyad
  • Ngumbah asam
  • VII: rakus
  • Gusti Abang
  • Cryogen
  • Damsyik Forge
  • Fringe Taktik
  • GRIMM: Paket Layung
  • Paket tim Faze Atlanta
  • Paket Tim Boston Breach
  • Paket Tim Florida Mutineers
  • Paket Tim Tim London Royal Ravens Royal
  • Paket Tim Tim Los Angeles Guerrilas
  • Paket Tukang Maling Los Angeles
  • Paket Tim Minnesota Rokkr
  • Paket Tim Subliners New York
  • Paket Tim Optic
  • Paket Tim Surge Seattle Surge
  • Paket Tim Toronto Ultra
  • Paket Tim Vegas Legion
  • Langit peteng
  • Pejuang ngarep
  • Sawise burner
  • Bundle Raid: Musim 1
  • Paket Hadiah Holiday
  • Tracer Pack: Operator Klaus
  • Merry Mayhem
  • Rod Panas
  • Apex Rush
  • Dune stalker
  • Overgrown 2
  • Fringe taktik 2
  • Tracer pack: Taun Anyar
  • Tokyo dalan-dalan
  • Potongan tebal
  • Notifikasi kula 1.0
  • Piksel sampurna
  • Rose Dark
  • Umur tembaga
  • Manungsa taktik 2.0
  • Neon sing ora becik
  • Aliran Negara
  • Pejuang ngarep
  • Paket Sabuk
  • Tracer pack: Damsyik Forge 2
  • Game urip
  • Synthwave 2
  • Tengah wengi merc
  • Psychedelic
  • Taun terwelu
  • Plum bungah
  • Bom stiker
  • Candestine
  • Menara Spartan

Warta & Acara Paling Anyar

  • Warta & Acara Paling Anyar
  • Tanggal rilis lan countdown wektu
  • Standard, Cross-Gen, lan Edisi Vault
  • Cara pre-order & kabeh bonus pre-order
  • Syarat Sistem Minimal & Disaranake
  • Cara Nggawe Perang Modern Modern 2
  • Kabeh platform sing kasedhiya
  • Ana crossplay?
  • Warfare modern 2 Bukak Beta Ganjaran
  • Kabeh fitur anyar & mekanik gamelan anyar
  • Apa Kampanye Co-OP Kasedhiya?
  • Bakal mw (2019) transfer kulit menyang mw2?
  • Dhaptar treler & video game
  • Apa sampeyan butuh nomer telpon kanggo muter?
  • Dhaptar aktor swara
  • Bakal perang modern 2 duwe zombi?
  • Yaiku mw2 server mudhun?
  • Dhaptar pangowahan saka beta
  • Makarov mbukak: pemandangan post-kredit sing diterangno
  • Cara Mbukak kunci Kulit Burger King Operator Burger
  • Dhaptar Kabeh Promosi
  • Kepiye carane entuk c.O.D.E. Paket Pelindung
  • Jadwal MASY LEAGUE MASY

Peringkat

  • 1 Kepiye muter Hardpoint lan Best L.
  • 2 Pangsapuri ilmuwan Zaya Kidul K.
  • 3 Belang Senjata Bellicose
  • 4 Babak Anti-Armor: Cara njaluk.
  • 5 pila loading paling apik lan lampiran
  • Ndeleng liyane

Kita ora bisa nemokake papan pesen sing sampeyan goleki.

Warta Game

Inti armored 6: Lampu Rubak Rubak | Ayo coker pungkasan

Inti armored 6: Lampu rubak rubak

Tokyo Game Show Show 2023 aliran alun teri Square: Kabeh diumumake lan jadwal

Perbagangan mlaku-mlaku ing bagean rencana pria kontroversial

2023 Jadwal Rilis Game Video lan Tanggal Rilis

Game populer

Efek Genshin

Starfield

Honkai: Star Rail

Pokemon Scarlet lan Violet (SV)

Gapura Baldur 3

Monster pamburu munggah: sunbreak

Pokemon Unite

Legenda Zelda: Tangis Kraton

Pahlawan Embah Fire

Diablo 4 (D4)

Game Disaranake

Pokemon Legenda: Arceus

Legenda zelda: napas alam liar

Super Smash Bros. Ultimate

Snap Pokemon anyar

Hyrule Warriors: umur bencana

Fantasi Akhir VII Memori

Elden Ring

Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang

© 2021-2022 Publishing Activision, Inc. Aktivitas, Telpon saka Kewajiyan, Telpon saka tugas Vanguard, Telpon saka Perang Warzone, Warzone, lan Ricochet Anti-Cheatmarks Publishing, Inc. Kabeh merek dagang lan jeneng perdagangan minangka properti sing nduweni.

Hak cipta video game sing digunakake ing konten lan hak properti intelektual liyane kalebu panyedhiya game.
Isi sing diwenehake ing situs iki digawe kanthi pribadi miturut anggota departemen editor game.
Kita nolak hak kanggo nggunakake maneh utawa repost konten sing dijupuk tanpa ijin kayata data utawa gambar menyang situs liyane.

  • Katentuan Pangginaan supados langkung
  • Kebijakan Privasi
  • Kebijakan Komunikasi Eksternal
  • Opt-Out
  • Pitakon
  • Perusahaan operasi
  • Iklan
  • Iklan video