Pengontrol Game Pc paling apik ing 2023 | Tom To pandhuan, pengontrol Xbox paling apik kanggo 2023: Microsoft, SCUF, Powera, lan liya-liyane – Verge

Controller Xbox paling apik kanggo tuku saiki

Contents

Dening Antonio G. Di Bentedetto, panulis nutupi tawaran teknologi lan nuduh buletin, tuku pandhuan, lan pandhuan hadiah. Sadurunge, dheweke ngenteni 15 taun ing industri fotografi.

Pengontrol game PC paling apik ing 2023

Pengontrol game PC paling apik nyedhiyakake alternatif sing apik kanggo nggunakake mouse lan keyboard lan luwih apik kanggo wong-wong sing wis ngalih saka game ing konsol kanggo muter ing PC.

Ora kaya karo Xbox Series X, PS5 utawa malah Nintendo Switch, PC paling serbaguna ing input. Kejabi Bluetooth, PC duwe akeh port USB ekstra kanggo nggunakake penganten nganggo kabel utawa pengontrol kanthi 2.4 GHZ DONGLE kanggo latensi sing luwih murah. Kita wis nyoba puluhan pengontrol game PC paling apik liwat kombinasi tes nyata nalika main Game PC paling apik lan nggunakake piranti lunak kaya GamePad Tester kanggo ndeleng kepiye tanggapan lan tombol.

Apa sampeyan nggoleki kontroller premium kanthi fitur level ‘Pro’ utawa pengin penganten kabel sing apik banget sing ora bakal ngrusak bank, ana sing bisa digunakake kanggo saben anggaran lan saben jinis tukang game PC.

Dhaptar cepet

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pengontrol game PC paling apik kanthi cepet. Apa sampeyan nggoleki pengontrol nirkabel premium kanthi pilihan pangaturanisasi sing apik utawa kabel kabel sing bisa dipercaya sing isih akeh fitur migunani, ana sing ana ing kene kanggo saben anggaran lan saben jinis tukang game PC.

1. Pengontrol nirkabel xbox

Kontrol game PC paling apik sakabèhé

Pengontrol nirkabel Xbox bisa nyambung menyang PC nggunakake kabel USB-C, Bluetooth utawa USB dongle lan nggunakake baterei AA. Genggeman tektur ing mburi nggawe gampang terus lan game PC paling asli dioptimalake kanggo pengontrol iki.

2. Hyperx clutch gladiating

Controller game PC paling apik ing anggaran

Glindiate Hyperx Clutch minangka pengontrol kabel sing kapal kanthi kabel 10 kaki. Ana rong tombol mburi sing bisa diprogram uga pemicu kunci kanggo narik nembak sing luwih cepet ing game FPS. Glindiate Hyperx Clutch minangka pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki sawetara fitur level pro kanthi anggaran.

Pengontrol pro paling apik

3. Seri Xbox Elite 2

Pengontrol game pro paling apik

Seri Xbox Elite 2 minangka pengontrol sing bisa disesuaikan sing nyambung menyang PC liwat USB-C utawa nirkabel nggunakake Bluetooth. Nduwe papat paddles mburi, besar swotfable lan entuk kasus sing kudu diisi.

4. Controller Ultimate 8bitdo

Controller Game Paling Apik Kanggo Konektivitas

Kontrol Ultiment 8Bitdo bisa nyambung menyang PC liwat USB-C, kanthi nirkabel nganggo dongle USB utawa liwat Bluetooth yen sampeyan milih konfigurasi ndhuwur. Wis rong tombol mburi lan bisa disesuaikan karo piranti lunak utama 8bitdo.

Controller Game PC Paling Apik

Gamesir T4 Kaleid minangka pengontrol kabel sing uga duwe bungkus ing sawetara fitur level pro kaya tombol rai, tombol Turbo lan Joysticks kanthi sensor efek. Pengontrol uga jelas lan duwe loro lampu rgb ing sisih loro.

Controller retro paling apik

Controller Game Retro PC Paling Apik

Pro 8bitdo bisa nyambung menyang PC nggunakake kabel USB-C utawa nirkabel liwat Bluetooth. Nduwe D-Pad D-pad sing apik banget, tombol joymetrisical, rong mburi lan bisa disesuaikan kanthi piranti lunak utama 8bitdo ing PC.

Pengontrol PC Best Sampeyan bisa Tuku Dina iki

Napa sampeyan bisa dipercaya pandhuan Tom

Penulis lan editor nglampahi wektu nganalisa lan mriksa produk, layanan, lan aplikasi kanggo mbantu nemokake apa sing paling apik kanggo sampeyan. Temokake luwih lengkap babagan carane tes, nganalisa, lan tingkat.

Kontrol game PC paling apik sakabèhé

1. Pengontrol nirkabel xbox

Kontrol game PC paling apik sakabèhé

Spesifikasi

Ukuran: 6.0 x 4.0 x 2.4 inci
Stiket analog: staggered

Alasan kanggo tuku

Kompatibel karo kabeh
Optimized kanggo paling game
Telung jinis konektivitas

Alasan kanggo ngindhari

Ora ana baterei sing bisa diisi ulang
USB nirkabel mbutuhake adaptor

Pengontrol nirkabel Xbox minangka pengontrol game PC paling apik kanggo umume wong amarga umume game PC nawakake dhukungan asli kanggo. Iki tegese sampeyan ora kudu ngatur dhewe kanthi nggunakake program kaya rewasd Lan kabeh pituduh sing sampeyan deleng ing game bakal padha karo tombol ing pengontrol sampeyan sing ora kaya ngono yen sampeyan nggunakake pengontrol PlayStation kaya Edge dualsense. Barang liyane babagan pengontrol nirkabel Xbox yaiku bisa nyambung menyang PC kanthi kabel USB-C utawa nirkabel nganggo Bluetooth.

Controller nirkabel Xbox kanggo Xbox Series X / s nawakake sawetara perbaikan kanggo dhukungan kanggo dhukungan USB-C, desain D-Pad sing anyar lan grip tekstur sing luwih gampang ditahan tangan sampeyan. Isih ana salah sawijine kekurangan sanajan ora bisa dibonggar lan mbutuhake rong baterei AA. Isih, yen sampeyan ora butuh padhang maneh utawa pilihan pangaturan khusus liyane, pengontrol nirkabel Xbox minangka pilihan sing kuwat kanggo game ing PC.

Controller game PC paling apik ing anggaran

2. Hyperx clutch gladiating

Controller PC Budget paling apik karo sawetara fitur level pro

Review Ahli:

Spesifikasi

Ukuran: 6.1 x 4.3 x 2.5 inci
Stiket analog: staggered
Hyperx Clutch Clutch Hyperx paling apik

Kita mriksa luwih saka 250 yuta produk saben dina kanggo rega sing paling apik

Alasan kanggo tuku

Entheng kanthi kualitas mbangun padhet
Tombol mburi sing bisa digunakake lan kunci pemicu

Alasan kanggo ngindhari

Pemicu kunci bisa luwih tepat

Ora kaya console, nalika lagi dolanan ing PC, sampeyan paling mungkin lungguh ing meja sampeyan. Kanggo alasan iki, akeh tukang game PC sing sejatine luwih milih pengontrol kabel liwat nirkabel. Pengontrol kabel bakal kurang latensi lan sampeyan ora kudu kuwatir yen diisi. Glindiate Hyperx Clutch minangka pengontrol PC paling anyar saka Hyperx Properti Aksesori PC lan Packet ing sawetara fitur level pro kanthi mung $ 35.

Ing sisih mburi Hyperx Clutch Blind, sampeyan bakal nemokake rong tombol mburi sing bisa digunakake karo pemicu kunci. Tombol mburi gampang kanggo program lan sampeyan bisa ngatur apa sing ditindakake ing pengontrol dhewe tinimbang kudu download maneh aplikasi liyane. Kunci Pemicu bisa uga ora duwe setelan akeh kanggo seri Elite 2 utawa pengontrol gaya liyane, nanging sampeyan kudu nyuda pemicu kanthi setengah. Klambi Clutch Hyperx Lengkap, Seneng banget ing tangan lan uga bisa digunakake ing Xbox Series X / S.

Pengontrol game pro paling apik

3. Seri Xbox Elite 2

Controller Game Premium Paling Apik

Spesifikasi

Ukuran: 6.0 x 4.0 x 2.4 inci
Stiket analog: staggered

Alasan kanggo tuku

Pancen kepenak banget

Alasan kanggo ngindhari

Luar biasa larang
Mupangate Limited liwat Controller Standard

Seri Xbox Elite 2 lan seri Xbox Elite sing luwih murah 2 inti digunakake ing bagean paling apik saka pengontrol nirkabel Xbox. Sampeyan duwe tata letak tombol sing padha nanging pilihan pangaturan khusus liyane kaya sing luwih tradisional D-Pad sing bisa sampeyan layang ing fly lan papat mburi paddles mburi. Microsoft uga ngidini sampeyan nyetel tegangan batang analog pengontrol uga pemicu. Sampeyan ora mbutuhake Baterei karo Seri Xbox Elite 2.

Yen rega terus-terusan sampeyan njupuk bathi XBOX Elite Series 2, mula sampeyan bisa ngluncurake versi sing luwih murah sing ana ing pirang-pirang reresik sing diarani Series Xbox Elite 2 inti. Nyekel iku ora teka karo aksesoris kaya padhang jengsik, paddles mburi utawa kasus sing nggawa. Nanging, sampeyan bisa ndandani kahanan paddle kanthi gampang karo Aksesoris $ 12 Sing dak prinsip iki duwe padhang papat maneh tegese sampeyan ora kudu njupuk jempol jempol sampeyan ora bisa map kabeh tombol pasuryan kanggo dheweke. Seri Xbox Elite 2 minangka pilihan sing paling apik kanggo sing pengin salah sawijining pengontrol game PC paling apik nanging seri Xbox Elite 2 minangka pilihan sing luwih apik kanggo para anggaran sing isih pengin pengontrol ‘Pro’.

Controller Game Paling Apik Kanggo Konektivitas

4. 8bitdo Ultimate

Pengontrol sing apik sing dilengkapi dermaga ngisi daya

Spesifikasi

Ukuran: 6.04 x 3.96 x 2.5 inci
Stiket Analog: Offset

Alasan kanggo tuku

Ngisi daya klebu
Pilihan Konektivitas Akeh

Alasan kanggo ngindhari

Versi bluetooth duwe tata letak tombol Nintendo

Kontrol Ultimate 8bit minangka pilihan liyane kanggo tukang game PC amarga sawetara macem-macem jinis kanggo nyukupi saben anggaran. Paling anyar 8 Controller C 8bitdo minangka sing paling murah ing $ 20 kanggo versi kabel lan $ 30 kanggo versi nirkabel nanging sampeyan kantun tombol mburi loro. Kangge, Ultimate 8itdo.4G bisa dadi $ 50 lan dilengkapi dermaga ngisi lan dongle usb supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi nirkabel. Bluetooth Ultiment 8Bitdo ing sisih liya supaya sampeyan nyambung liwat usb-c utawa nirkabel nganggo bluetooth utawa sing kalebu 2.4GHZ DONGLE.

Siji bab sing kudu dieling-eling yaiku Bluetooth angka 8bitdo nggunakake tata letak Tombol Nintendo karo B ing sisih ngisor tinimbang a. Nanging, apa ana karo efek joysticks bale tegese sampeyan ora kudu kuwatir babagan tongkat mabur. Preduli versi 8bitdo pokok sing sampeyan pilih, iku pengontrol sing nyaman banget kanggo nggunakake lan uga duwe salah sawijining D-Pad sing paling apik yen sampeyan dadi platformer utawa Retro Irrote. Sampeyan uga bisa nggunakake piranti lunak utama 8bitdo kanggo remap tombol lan kanggo calibrate joystick pengontrol, pemicu lan geter. Pokok 8bitdo minangka serbaguna saka pengontrol amarga kepenak kanggo nyekel tangan sampeyan.

Controller Game PC Paling Apik

5. Gamesir T4 Kaleid

Akeh fitur proyek ing rega anggaran

Review Ahli:

Spesifikasi

Ukuran: 6.14 x 4.21 x 3.31 inci
Stiket Analog: Offset

Alasan kanggo tuku

Tombol pasuryan mekanik
Hall Efek Aloysticks lan Pemicu

Alasan kanggo ngindhari

Gamesir T4 Kaleid minangka pengontrol sing menarik kanggo ngomong paling ora amarga menehi fitur level level ‘pro’ kanthi rega sing luwih cocog. Nanging, siji guwa yaiku iki pengontrol kabel lan ora bisa digunakake kanthi nirkabel. Nanging, sampeyan entuk rong tombol mburi, joysticks kanthi sensor efek dewan, tombol pasuryan mekanik, fungsi turbo lan malah RGB mung $ 42. Saliyane PC, Gamesir T4 Kaleid uga bisa digunakake ing Android uga ing ngalih Nintendo lan ana uga setelan kanggo mbuwang tombol A lan B.

Dene piring ngarep game t4 kaleid jelas, nangani pengontrol wis garing lan duwe etchings ing kabeh pengontrol nirkabel Xbox kanggo menehi grip sing luwih apik. Kejabi bisa ndeleng PCB pengontrol, ana rong lampu rgb sing disesuaikan ing salah siji sisih pengontrol. Siji bab sing dakkarepake babagan game t4 kaleid yaiku sampeyan bisa ngrampungake tombol mburi, ngontrol lampu RGB lan malah ngaktifake Turbo sisih ing Controller dhewe. Tombol Praupan Mekanik Wenehi klik sing apik banget kanthi mung mung lelungan sing tepat. Gamesir T4 Kaleid minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin nambah RGB sethithik menyang Battlestation tanpa bakal ilang.

Controller Game Retro PC Paling Apik

6. 8Bitdo Pro 2

Controller retro paling apik ing PC

Spesifikasi

Ukuran: 6.042 x 3.96 x 2.5 inci
Kayu analog: asimetris

Alasan kanggo tuku

Alasan kanggo ngindhari

Tata Tombol Ngatur Tombol Nintendo

Pro 8bitdo Pro 2 minangka pilihan sing apik yen sampeyan wis teka saka PS5 utawa PS4 lan pengin pengontrol game PC kanthi control simetrial. Nanging, uga cocog kanggo platformer platformer lan retro minangka tombol D-pad lan pasuryan. Pro 8bitdo kasedhiya ing pirang-pirang rempah-rempah sing beda-beda kalebu gaya gameboy siji uga varian ungu sing jelas lan cetha. Nduwe port USB-C ing mburi Yen sampeyan pengin nggunakake kabel, sanajan sampeyan uga bisa nyambung menyang PC nggunakake Bluetooth.

Kaya Ultimate 8bitdo, 8bitddo Pro 2 duwe rong tombol mburi sing bisa disesuaikan lan sampeyan bisa nggawe rekaman luwih apik lan nggawe njiwet liyane lan nggawe tweaks liyane nggunakake piranti lunak perusahaan ing PC utawa ing ponsel. Sampeyan uga pengontrol multi-platform kanthi dhukungan kanggo saklar, Mac, Android, iOS lan Apple TV saliyane PC. A mode ngalih ing mburi nggawe gampang ngalih ing antarane platform. Pro 8itdo Pro 2 duwe pak baterei baterei 1000 mAh nanging 8bitdo uga menehi pilihan kanggo nggunakake rong baterei AA yen sampeyan pengin. Ana versi mung nganggo kabel sing luwih murah $ 35 tinimbang $ 50. Pro 8bitdo Pro 2 minangka pengontrol game PC paling apik yen sampeyan seneng karo simetris joymetris.

Cara milih kontroller game PC paling apik kanggo sampeyan

Nalika njupuk pengontrol game PC sing paling apik kanggo sampeyan, akeh faktor sing dimainake lan ana sawetara pitakon sing kudu sampeyan takon dhisik.

Kanggo wiwitan, apa sampeyan pancen butuh pengontrol nirkabel utawa nganggo kabel sing ora apik? Kajaba iku, sampeyan pengin pengontrol pihak pertama resmi saka Microsoft utawa sampeyan mbukak kanggo nyoba pengontrol pihak katelu tinimbang? Pungkasane, sampeyan apik karo pengontrol saham utawa sampeyan pengin pengontrol nganggo fitur level ‘Pro’ sing bisa digunakake? Apa sampeyan pengin tombol mburi utawa paddles mburi minangka prekara liyane sing kudu dipikirake lan bakal dadi loro utawa apa sampeyan pengin papat supaya sampeyan bisa nyathet kabeh tombol pasuryan ing pengontrol sampeyan.

Sawise sampeyan wis mangsuli pitakon iki lan mikir babagan jenis pengontrol sing cocog kanggo sampeyan, sabanjure sampeyan pengin dianggep yaiku rega. Pengontrol kaya seri Xbox seri 2 utawa Edge dualsense luwih larang tinimbang pengontrol nirkabel Xbox uga pengontrol pihak Xbox uga pengontrol pihak katelu uga pengontrol pihak katelu uga pengontrol pihak katelu saka perusahaan kaya 8bitdo, Gameir lan Hyperx.

Ing wektu sing padha, yen tongkat mabur dadi masalah kanggo sampeyan ing jaman kepungkur, mula sampeyan pengin pengontrol karo efek joyirticks kaya gametooth game 8bitdo. Konektivitas minangka prihatin liyane sing luwih gedhe, utamane yen sampeyan luwih seneng karo pengontrol nirkabel. Nalika Bluetooth bisa luwih trep, ngenalake luwih akeh tinimbang nggunakake pengontrol sing dilengkapi 2.4 GHZ USB DONGLE. Nanging, yen lag minangka perkara sing sampeyan kuwatir, banjur arep nganggo kabel mesthi dadi taruhan paling apik.

Untunge, ana macem-macem pengontrol ing dhaptar iki kanggo saben jinis pc jinis lan saben jinis anggaran. Kita uga terus nliti model anyar lan nyoba macem-macem pengontrol kanggo mbangun dhaptar iki luwih, mula tetep dirungokake.

Cara Nguji Kontrol Game PC Paling Apik

Yen arep nyoba pengontrol game PC paling apik, kita njupuk pendekatan rong langkah.

Kaping pisanan, kita muter karo awake dhewe lan sijine kanthi cepet kanthi macem-macem game saka jinis sing beda. Iki mbantu kita nemtokake manawa saben pengontrol bakal ngadeg liwat wektu lan yen pengontrol tartamtu bisa ngalami drift stip utawa masalah liyane ing dalan. Kita uga nyoba metu saben pilihan sambungan sing beda lan ndeleng kanthi cara nggunakake nganggo kabel kabel utawa nirkabel utawa dongle USB yen ana sing kasedhiya.

Saka kene, kita banjur nggunakake TESTER hardware Tester Gamepad kanggo mriksa kesalahan karo joystick lan tombol. Yen produsen pengontrol duwe piranti pangaturan khusus dhewe, kita mbukak salah sawijining PC game paling apik Lan ndeleng kepiye intuisi kanggo nggunakake tombol sing tetep lan jinis kustomisasi liyane kaya ngganti zona mati ing joystick pengontrol. Yen ora ana piranti lunak kustomisasi, kita nggunakake program kaya REWASD kanggo nyoba lan nindakake dhewe.

Kanggo informasi luwih lengkap, priksa Cara Kita Tes Halaman kanggo pandhuan Tom.

Controller Xbox paling apik kanggo tuku saiki

Saka dhasar lan terjangkau kanggo premium lan ultra-customizable, iki minangka pengontrol sing paling apik kanggo Xbox. Lan padha kerja karo PC, uga.

Dening Antonio G. Di Bentedetto, panulis nutupi tawaran teknologi lan nuduh buletin, tuku pandhuan, lan pandhuan hadiah. Sadurunge, dheweke ngenteni 15 taun ing industri fotografi.

Dianyari Jul 7, 2023, 7:01 PM UTC | Komentar

Nuduhake crita iki

Yen sampeyan tuku barang-barang saka link Verge, media VOX bisa uga entuk komisi. Ndeleng pernyataan etika kita.

Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging kita urip ing umur emas pengontrol. Gamepads ing pasar saiki luwih kualitas, luwih serba guna, lan liyane disesuaikan tinimbang apa wae saka sawetara konsol generasi kepungkur. Yen sampeyan lagi dolanan ing seri Xbox X utawa seri (utawa PC Windows), saiki sampeyan duwe plethora pilihan pihak katelu saka pedhang saka powera, SCUF, Nacon, lan Pantai Penyu, uga Kontrol Pesta Pertama. Dina Controller “Little” Murah “sing katon apik banget nanging ora bisa digunakake.

Aku wis ngenteni wektu kanggo main kabeh jinis game (pameran wong pisanan, pejuang pisanan, aksi wong katelu-petualangan, balapan, indie roguelike, lsp.) kanggo nguji sudhut pengontrol xbox sudhut, lan bisa uga ora cocog yen pengontrol nirkabel standar Xbox paling standar yaiku Controller Xbox paling apik kanggo umume. Iku nggawe pengontrol PC sing apik banget.

Nanging nalika de facto Xbox GamePad nyerang imbangan kualitas sing tepat, kepenak, lan rega, ana sawetara alternatif sing kudu diblokirake – wiwit saka Xbox Elite Series 2 lan SCUF Instings Pro kanggo Naluri Anggaran kaya pengontrol kabel Powera sing ditambahake.

Apa sing kita goleki

Konektivitas

Iku nirkabel? Apa ndhukung Bluetooth? Utawa mung nganggo kabel? Yen mangkono, apa kabel sing bisa diganti?

Kualitas

Apa rumangsa murah utawa digawe kanthi apik? Masalah glitches utawa linuwih nalika nyoba?

Fitur Ekstra

Apa duwe handy extras kaya tombol sing bisa digunakake, utawa tambahan?

Kustomisasi

Sampeyan bisa ngrekam tombol utawa nyetel nganggo profil software khusus? Apa ana flarmetic sing nyenengake kanggo ngrancang?

Regane

Apa regane larang regane, rata-rata, utawa apa ana ing premium sing tajem?

Controller Xbox paling apik kanggo umume wong

Pengontrol nirkabel xbox

Kontroller Xbox Wireless Xbox Nduwe Tombol Tampilake Dhukungan kanggo Klip lan Potret layar lan Nuduhake Online, Dhukungan Bluetooth, lan Port USB-Carge.

Konektivitas: XBOX Wireless, Bluetooth, Wired / Tipe Konektor: Usb-c / Tombol mburi MAPPable: Ora / Kustomisasi Software: Ora / Daya: Baterei AA utawa Tambah-ing Recharge

Oke, aku wis ngerti apa sing sampeyan pikirake. “Controller paling apik kanggo Xbox minangka salah sawijining Xbox?”Iki bisa uga ora ana brainer, nanging controller” standar “iki kanthi bener-bener entuk judhul iki minangka pilihan sing paling apik kanggo paling apik kanggo tukang game Xbox. Sampeyan bisa uga ora duwe sawetara fitur tambahan sing bakal kita lakoni ing opsi premium, nanging pengontrol iki minangka distilasi patang generasi lan pirang-pirang pengontrol pihak katelu sadurunge – lan nuduhake.

Iki minangka pengontrol XBOX sing terjangkau ing njaba, Thanks kanggo Protokol properti Microsoft. Nalika sawetara bisa uga sengit yen ana ing baterei AA tinimbang sel sing dibangun, uga ateges fleksibel, saéngga bisa ngilangi baterei utawa paket baterei. Uga bisa dadi aksesoris kabel nganggo kabel USB-C, lan baterei sing bisa diganti karo sampeyan ora macet karo pengontrol sing ora bisa digunakake sawise nggunakake taun.

Controller Xbox standar katon apik banget, ngrasa gedhe, muter gedhe, lan kasedhiya ing warna sing adhem.

Batré AA ora cocog, nanging sampeyan uga bisa nggunakake pack sing bisa diisi ulang, kaya iki Hori.

Manungsa waé kanggo Detail: Microsoft warna-cocog karo tombol Xbox sing entheng kanggo pengontrol.

Nanging pad Xbox-Judanya Isunaké ora mung gedhe amarga konektivitas kasebut. Hardware kasebut dhewe apik banget kanggo rega sing njaluk $ 60. Tongkat, tombol, pemicu, lan D-pad sing wujud sungok sing rumangsa kenceng, kanthi terakhir sing duwe pembekatan sing marem. Yen sampeyan minangka penggemar game gelut hardcore, sampeyan bisa uga luwih apik dilayani dening tongkat arcade utawa pengontrol pro sing ora bisa digunakake dening Genre kasebut – nanging pengontrol nirkabel Xbox minangka jack sing luar biasa -Luwih-dagang.

Siji-sijine perkara sing bener-bener kurang dibandhingake karo pilihan pinarat yaiku tombol sing luwih dhuwur, lan piranti lunak sing cocog karo kelet sing kalebu kelet kanthi barang-barang kaya barang-barang, sing kalebu $ 69.99 nganti $ 99.94 Gumantung saka konfigurasi. Ana akeh sing seneng babagan pengontrol kasebut, apa sampeyan nggawe dhewe utawa milih siji saka macem-macem warna Microsoft terus.

Controller Xbox murah

Controller kabel Powerera sing ditambahake

Controller kabel powerera sing ditambahake minangka pengontrol kabel-pikiran sing duwe budget kanggo Xbox lan PC sing nyambung liwat mikro USB lan nampilake rong tombol sing disesuaikan ing mburi. Ditawakake ing macem-macem warna lan desain sing dilisensi.

Konektivitas: Kabel / Tipe Konektor: USB Micro / Tombol mburi MAPPable: Kalih / Kustomisasi Software: Ora / Daya: Kabel

Yen sampeyan nggoleki pengontrol sing gedhe nanging sampeyan ora duwe dhuwit akeh kanggo nglampahi – lan sampeyan ora mikir kabel – Controller kabel sing ditambahake Powerera nawakake nilai sing ora bisa ditrapake tanpa ngorbanake akeh. Regane ritel lengkap yaiku $ 37.99, nanging sawetara colorway bisa dicelup nganti kurang saka $ 25. Ngomong Warna, Controller Wired Jaringan Ditambahake ing macem-macem Hues lan Desain, kalebu sing dilisensi saka franchises game kaya Efek Massa lan FALLOUT. Sawetara desain kasebut bisa uga nggawe sampeyan curiga yaiku knockoffs sing murah, cringe-inju, nanging kualitas pengontrol bisa uga kaget nalika sampeyan nggunakake.

Pengontrol kabel sing ditambahake powerera cukup nawarake gedhe, kanthi macem-macem warna lan desain unik.

Tombol mburi sing bisa disesuaikan gampang digunakake tanpa cara.
Yen mung pengontrol iki duwe USB-C tinimbang Micro USB.

Pisanan, ayo entuk kekurangan paling gedhe saka cara: nggunakake sambungan USB Micro (reged, aku ngerti). Paling ora entuk kabel sing dawa, sing bisa dicopot, nanging ora duwe konektor sing dibalikke. Matur nuwun, ora liya babagan pengontrol iki krasa banget. Kualitas mbangun mung apik, lan malah duwe rong tombol mburi mapDable sing dibangun menyang genggeman – sing apik banget kanggo regane murah.

Sisane pengontrol kabel powerera sing ditambahake minangka totoan meja akeh, nanging kabeh tumindak kabeh kanggo rega sing terjangkau ridiculously. Ora ana pemicu impuls, nanging yen ana fitur sing murah, aku bakal ujar manawa pilihan sing cocog. Ing sisih flip, pengontrol kabel sing ditingkatake dilengkapi garansi rong taun, sing kaping pindho minangka pilihan sing regane kaya Microsoft Elite Series 2.

PowerRa nawakake akeh bangku kanggo Buck karo Control Wired Wired Yen sampeyan lagi ing anggaran sing ketat. Yen sampeyan duwe rasa pengontrol Elite nanging anggaran pengontrol standar, Power Fusion Pro 3 minangka alternatif sing apik yen sampeyan ora mikir yen nganggo kabel. Katon kaya Microsoft Elite Series 2, lengkap karo papat tombol mburi, micu Locker, lan genggeman, nanging luwih murah. Fusion anyar (luwih entheng tinimbang sing sadurunge, ditambah karo kasus sing luwih kompak lan $ 10 luwih murah – nawakake regane cukup kanggo $ 79.99 (utamane yen wiwit adol). Fusional BE 2 isih apik, utamane yen sampeyan luwih seneng karo paddle mburi sing bisa dicopot menyang tombol sing dibangun, nanging ing wektu iki, mung cocog kanggo pilihan kasebut utawa yen diskon sing akeh banget.

Power Fusion Fusion Pro 3

Fusion Pro 3 minangka versi paling anyar saka Powerera sing paling terjangkau kanggo pengontrol premium kaya seri Xbox elit 2. Nerangake karo tongkat swappable, cincin gesekan, kasus zip kompak, lan nampilake tombol papat sing bisa diprogram ing mburi.

Kontrol PC paling apik 2023

Pengontrol game kasebut duwe pinggiran nalika muter ing PC game.

Kontrol PC paling apik 2023 - IGN image

Dianyari: Sep 13, 2023 6:28
Dikirim: Sep 13, 2023 11:26

The Controller Core XBOX Apa pilihan kita kanggo pengontrol PC sing paling apik, nanging akeh pilihan apik liyane, saka anggaran nganti dhuwur, siap main paling apik Game PC. Langsung menyang tampilan rinci ing pilihan kita kanggo pengontrol PC paling apik, utawa priksa dhaptar ing ngisor iki:

TL; Dr – Iki minangka pengontrol PC paling apik:

A Keyboard keyboard lan Mouse Game ora mesthi pilihan input paling apik kanggo a PC game. Pengontrol bisa menehi sampeyan ing game tartamtu, lan kanthi becik, kita wis nliti lan riset ton gamepads, nggawa sepuluh saka favorit – lan klik ing kene kanggo nemokake ing Inggris.

Pengontrol PC paling apik

1. Controller Core XBOX

Controller PC paling apik

Controller Core XBOX

Controller Core XBOX

Seneng tata letak Xbox sing akrab ing Controller Ergonomic kanthi tombol sing bisa digunakake, d-pad tactile, lan akeh pilihan konektivitas.

Yen sampeyan lagi nggoleki pengontrol kanthi desain kualitas lan akeh fleksibilitas ing cara nggunakake game ing PC, Controller Core XBOX minangka papan sing kudu diwiwiti. Microsoft nggawe pengontrol Ergonomic sing gampang dicekel kanggo ditambahake genggeman ing sisih, mburi, lan pemicu. Mesthi wae, duwe tata letak XBOX sing akrab, nalika mayoritas tombol kasebut bisa digunakake, lan D-Pad luwih taktik tinimbang Xbox One Airle.

Ana macem-macem versatilitas ing Nyambungake Controller Core XBOBBOOK menyang PC kanthi USB-C kanggo ngilangi input lag lan Bluetooth minangka alternatif nirkabel minangka alternatif nirkabel. Ana uga pilihan nirkabel lency kasedhiya yen sampeyan duwe adaptor nirkabel Xbox kanggo PC. Malah kalebu 3.5mm jack kanggo sampeyan headset, Watesan jumlah kabel sing mlaku ing antarane sampeyan lan PC. Nanging, dikuatake dening baterei AA, sing katon rada archaic kanggo 2023.

2. Controller kabel Powerera sing ditambahake

Controller PC Anggar Paling apik

Controller kabel Powerera sing ditambahake

Controller kabel Powerera sing ditambahake

Nangkep gamepad kabel iki kanggo ngirit dhuwit nalika isih entuk kabeh input sing dibutuhake, ditambah karo loro tombol cilik lan rong tombol cilik kanggo trabasan kasebut.

The Powerera Meningkat pengontrol kabel minangka pilihan sing kuwat, ditugu panyambungan nirkabel supaya bisa nggebug rega rega murah $ 40-lan asring didol kanthi kurang. Manawa, sampeyan ora bakal entuk Bluetooth kanggo entuk sawetara tumindak Telpon Game, Nanging USB Micro bisa dicopot nganggo PC sampeyan langsung saka kothak. Lan wiwit sampeyan bisa nyemplungake ing komputer, sampeyan ora bakal kuwatir babagan golek baterei ing laci sampah sampeyan ing sawetara wulan.

Controller dhewe ora nyasar adoh banget saka bentuk lan aran saka pengontrol Xbox Microsoft dhewe, sanajan rada entheng, ora ana genggeman, lan iku luput sing digosok. Nanging, sampeyan entuk rong motor getar kanggo ngrasakake tumindak lan kabeh tombol sing dibutuhake kanggo game sampeyan. Malah njupuk kaca saka buku pengontrol Xbox Elite: ing sisih ngisor pengontrol konversi Powerera, sampeyan bakal nemokake rong tombol cilik sing bisa dadi trabasan kanggo ngadhepi tombol.

3. Logitech F310

Controller PC Murah Murah Ultra

Logitech F310

Pengontrol kabel sing murah sing ngirimake dual joysticks, bumper, trigger, lan tombol-sawetara sing bisa diprogram.

Apa sampeyan minangka tukang game sing susah lan tikus mouse sing mbayangake awake dhewe arang nggunakake gamepad? Logitech F310 minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan, amarga mung biaya udakara $ 20, nanging kalebu kabeh sing dibutuhake kanggo nyambut gunakake kanggo nggunakake pengontrol. Opsi iki ngirimake dual joysticks, bumper lan pemicu, papat tombol pasuryan standar, lan d-pad wolung arah, dene sepuluh tombol bisa diprogram kanggo ngatur gamepad menyang kabutuhan.

Saiki, minangka logitech F310 sing sampeyan pengin nggunakake kabeh wektu? Mbok menawa ora, minangka cekak, genggeman sing cendhak ora nggawe ergonomis sing apik banget, lan joysticks ora 100 persen. Nanging sing ora preduli kanggo bledosan cekak, lan pengontrol bakal nggawe urip kanthi gampang nalika nyopir kendaraan ing game kaya Maling Auto V utawa Peperangan 2042. Iki uga nganggo kabel, nyambungake liwat USB, sanajan plug-and-play lan ngirim input ngisor kanggo tumindak paling cepet.

4. Pengontrol rukun turtle

Controller PC Wired Paling Apik

Pengontrol rukun turtle

Pengontrol rukun turtle

Njupuk kabeh tumindak ing gamepad kabel sing dikempalken fitur iki kanggo nampilake audio Custivizability Audio, tombol on-the-fly, lan genggeman tektur.

Sifat plug-and-play ing Pengontrol rukun turtle sampurna kanggo sapa wae sing pengin nambahi pengontrol kabel menyang PC. Iki nyambung liwat USB-A cord sing bisa dicopot, lan ana plabuhan headset ing pengontrol, mbantu mbatesi kabel nggawe persiyapan PC. Pantai Turtle luwih apik karo keprungu super manungsa kanggo nambah isyarat audio subtle lan kontrol audio kanggo volume, game lan pemantauan mic, lan pemantauan mic.

Sampeyan bakal cepet cepet kanggo ngontrol game kanthi kontrol gaya X-box saka pengontrol Turtle Beach, saengga sampeyan wis siyap kanggo game Xbox game Pass lan judhul sing kasedhiya. Padhang rong mburi ing gamepad kanggo tumindak cepet, dene tombol On-The-Fly mung kasedhiya kanthi papat profil sing beda-beda ing pregamane. Pungkasan, rampunge tekstur ing paling kontrol lan genggaman digawe kanggo handuk sing aman.

5. Controller DUALSONSE SONY

Controller PC Bluetooth paling apik

Controller DUALSONSE SONY

Controller DUALSONSE SONY

DualSense nyaman kanggo genggeman lan nawakake haptis sing nyengsemaken lan pemicu adaptif kanggo luwih akeh kecemplung ing tumindak kasebut.

The Controller DUALSONSE SONY ndadekake gampang kanggo nyambung menyang PC nggunakake Bluetooth, sing tegese bakal dadi pilihan sing kuwat minangka pengontrol telpon kanggo game mobile. Nanging, yen sampeyan nggoleki sambungan sing luwih stabil kanthi kurang latensi, sampeyan bisa tansah dipasang ing USB-C kanggo pilihan kabel. Lan ora kaya inti XBOX, yen sampeyan nggunakake kanthi nirkabel, sanajan urip baterei saya akeh sing dikarepake.

Do Dealsense Sony ngganti estetika saka DualShock, nggawe gamepad sing luwih apik, luwih gampang sing bisa nawakake skema kontrol sing padha lan stik simetris simetris. Dhukungan uap ana ing pengontrol, Nalika haptics lan advant lan pemicu adaptif bisa digunakake ing PC nggunakake sambungan kabel. Kanthi game eksklusif PlayStation luwih pungkasan pungkasane thanks kanggo port PC, fungsionalitas dualsense ing PC nggawe cara paling apik kanggo main game kasebut.

6. Xbox elite Series 2 Controller

Pengontrol pc paling dhuwur

Xbox elite Series 2 Controller

Xbox elite Series 2 Controller

Entuk Kustomisasi AmpLe ing pengontrol dhuwur-dhuwur iki kanthi kontrol somaplan, pemicu trowongan, paddles mburi ekstra, lan tombol sing bisa digunakake maneh.

Yen sampeyan lagi pengontrol sing nawakake desain Xbox sing akrab nanging amps kanthi kapabilitas, sampeyan ora bisa salah karo Xbox elite Series 2 Controller. Model iki nampilake papat paddles mburi sing bisa duwe tumindak dhewe utawa ngganti fungsi tombol pasuryan, dene kabeh tombol ing gamepad bisa digunakake. D-Pad, kemah mburi, lan tongkat analog uga kabeh semprotan sembrik, lan sampeyan isih bisa trigger trowongan sing ditresnani ing elit asli.

Seri Elite 2 Controller nambahi baterei sing bisa diisi ulang yen pengontrol inti XBOX. Saliyane Xbox nirkabel, yen sampeyan wis adaptor, ana Bluetooth, supaya gampang dipasangake karo PC utawa Smartphone. Sampeyan apik kanggo pindhah nalika sampeyan luwih seneng duwe sambungan kabel latency sing kurang, kanthi USB-c.

7. 8Bitdo Pro 2

Controller PC paling apik kanggo Game Retro

8Bitdo Pro 2

Entuk Sensilitas lan Sensitif Retro lan modern ing pengontrol iki sing duwe profil sing bisa diaturake ing fly kasebut.

Kanthi katon retro lan fungsi modern, ing 8Bitdo Pro 2 minangka pilihan sing apik kanggo muter game klasik ing PC – lan game anyar uga. Pasuryan 8bitdo Pro 2 menehi pangerten nggunakake pengontrol SNES Klasik, nanging pengalaman kasebut kudu luwih apik Thanks kanggo desain ergonomik modern, tombol kualitas, lan geter. Uga ndhukung macem-macem platform lan bisa nyambung menyang PC liwat USB-C utawa Bluetooth kanggo 20 jam.

Ing 8Bitdo Pro 2, sampeyan bakal nemokake kontrol gaya Nintendo standar, sanajan sampeyan bisa nggunakake tombol kanggo cocog karo kontrol game. Kangge, sampeyan entuk stik stylic-gaya gaya simetris lan rong mburi mburi sing ngidini sampeyan njaga jempol ing tongkat. Kustomisasi uga ngidini sampeyan nindakake tombol sing luwih apik, swap prilaku tongkat lan paksi, utawa nyetel ambane aktuasi pemicu, lan ana kontrol gerakan.

8. Razer Wolverine V2 Chroma

Controller RGB PC Paling Apik

Razer Wolverine V2 Chroma

Razer Wolverine V2 Chroma

Lampu RGB Subtle, Ngalih Tactile, Tombol Ekstra, lan Pemicu Rambut nyedhiyakake fleksibel ing babagan cara pengontrol iki.

The Razer Wolverine V2 Chroma Apa controller kabel nganggo kabel nganggo kapabilitas sing luar biasa, lan sampeyan bisa njupuk kauntungan saka pasokan listrik sing konsisten. Iki amarga gamepad iki nawakake tandha razer kanthi sekumpulan Razer ing pinggir gamepad, supaya sampeyan nambahi gamelan kanggo urutane critane critane critane game tanpa dadi gangguan. Lampu kasebut malah bisa nanggapi informasi saka game tartamtu, utawa sampeyan duwe efek liyane kanggo nyebutake awake dhewe.

Lampu RGB, bau Wolverine V2 minangka salah sawijining kéwan gamepad, nampilake switche-tactile razer Razer kanggo tombol tumindak lan D-Pad, supaya sampeyan ora entuk rasa squishy saka kontrol. Tongkat responsif teka nganggo tutup swaplan, dene papat tombol ing sisih ngisor, sepasang tombol pundhak ekstra, lan kunci pemicu rambut nyedhiyakake akeh fleksibilitas sampeyan. Lan pengontrol dibangun kanggo Xbox, saengga bisa ngormati tata letak sing akrab.

9. Razer Kitsune

Kelet Fight Stick Paling Apik

Razer kitsune ngaso ing puteran

Razer Kitsune

Go kanggo desain tanpa laku karo batang perang iki sing duwe kabeh sing sampeyan butuhake kanggo para lawan ing turnamen.

Yen sampeyan main game arcade utawa game sing apik, apa sampeyan milih lan milih kelet kelet, lan kanggo PC, Razer Kitsune minangka pilihan standout. Tinung kalebu tongkat khas ing pengontrol, nduweni desain sing ora bisa ditawakake tombol sing obah kanthi lengkap. Sanajan bisa digunakake, ana kaluwihan, kalebu macem-macem cara kacepetan milliseconds sing luwih cepet ing game sing luwih apik lan luwih gampang ditrapake kanthi gampang. Ngluwihi kontrol arah, sampeyan entuk kabeh tombol sing kudu sampeyan kanggo para lawan ing piranti sing dilisensi PlayStation iki.

Razer Kitsune minangka ukuran sing cocog, supaya tangan loro-lorone bisa ngaso nalika entheng lan cukup kompak kanggo nindakake turnamen. Sing ujar, pengontrol isih ngrasa kuwat lan awet, lan tombol duwe obah optik sing sepi lan kaget banget. Yen sampeyan pengin rasa sing beda, tombol kasebut minangka swappable panas. Razer uga kalebu jalur lampu sing paling kerajutan ing pinggir pengontrol lan kunci turnamen kanggo nyegah sampeyan ora sengaja.

10. Gran Turismo DD PRO

Roda Balap PC Paling Apik

Gran Turismo DD PRO

Kanggo kontrol edan lan umpan balik Force Kuat, njupuk rodha drive langsung iki nampilake kontrol sing anyar, tongkat arah 5-cara sing unik, lan set loro baja.

PC minangka papan kanggo nemu game racing simulasi, supaya bisa main game sing serius banget lan kadang-kadang bisa nyambung pirang-pirang layar layar lan layar ultrawide. Kanggo pengalaman sing luwih immersive, sampeyan butuh rodha balap, lan Gran Turismo Fanatec yaiku apa sing dadi racers profesional lan penggemar Sim Pinjaman. Minangka jeneng kasebut bisa uga menehi saran, gembong drive langsung nyambungake motor gedhe langsung menyang setir kanggo kontrol setir kanggo kontrol sing luwih apik lan meksa.

Yen sampeyan nggoleki kinerja, Gran Turismo DD Pro ngirim, menehi 5nm torsi saka Gran Turismo DD Pro, nanging bisa nganti 8/0 kit boost 180 sing kapisah. Sampeyan kudu ngrasakake narik saben giliran lan kejut saka saben nabrak, nggawe pergelangan tangan sawise sirkuit cendhak. Roda kasebut duwe antarmuka sing gampang digunakake kanthi kontrol sing gampang, landuran sing unik, lan ditransfer, dene set loro pedal baja PC iki ngrampungake rodha balap pc epik.

Ngendi njaluk kendhali PC paling apik ing Inggris

Ora cocog yen pengontrol Xbox nduwur dhaptar ing kene, nanging sampeyan wis entuk sawetara pilihan gumantung manawa laptop utawa PC sampeyan bisa uga Bluetooth. Yen sampeyan duwe Bluetooth kanggo digunakake, sampeyan ora mbutuhake USB adaptor PC, lan bisa milih pengontrol Xbox One, utawa malah Playstation Duulshock 4 kanggo ngindhari biaya tambahan. Nanging, yen sampeyan pengin nimbang kabeh pilihan sampeyan, Iki pengontrol PC paling apik sing kasedhiya ing Inggris. Aja ndeleng pengontrol ing ngisor iki? Klik ing kene.

Controller Core XBOX

Controller Core XBOX

Controller kabel kabel

Controller kabel kabel
Controller PC Anggar Paling apik

F310 Gamepad (Biru)

Controller PC Anggar Paling apik

PLAYSTATION 5 Controller Wireless Dualsense

PLAYSTATION 5 Controller Wireless Dualsense
Controller PC Bluetooth paling apik

Xbox elite control controler seri 2

Xbox elite control controler seri 2
Pengontrol pc paling dhuwur

Ultimate Wolverine

Controller PC paling apik kanggo game FPS

Stratus duo

Siap metu saka kothak

SN30 PRO

Controller PC paling apik kanggo game retro

Ngalihake Pro Controller

Ngalihake Pro Controller
Ayo menyang Nintendo Controller

Spektris ditambahake

Gelut alpha alpha

Gelut alpha alpha

Racer-pc ts-pc

Roda Balap PC Paling Apik

FAQ Controller Paling apik

Sampeyan bisa nggunakake pengontrol konsol ing PC?

Jawaban cekak kanggo pitakonan iki ya. Umume pengontrol PC paling apik yaiku Console Controler sing sampeyan sambungake PC. Ngerteni cara nyambungake menyang komputer sampeyan yaiku wiwit entuk angel. Coba deleng pandhuan kita kanggo nyambungake pengontrol ps5 menyang PC lan masangake pengontrol Xbox menyang PC kanggo mbantu miwiti.

Apa pengontrol luwih apik tinimbang mouse lan keyboard kanggo game PC?

Singkat, ora mesthi. Nalika main game PC kanthi pengontrol bisa uga katon sorporve marang kabeh sing tepat ing pasamuan keyboard lan tikus, sampeyan ora kudu peduli karo wong liya babagan cara muter game PC.

Sawise kabeh, game PC kaya main game sing paling apik, pengalaman game ing ultrawide lan aspek aspek super-jubah sing ora bisa dingerteni ing konsol, utawa mung duwe pigura pigura sing paling dhuwur.

Kepiye sampeyan bisa main pengalaman kasebut kanggo sampeyan, Lan yen sampeyan seneng karo kita, sok-sok luwih becik njalari karo pengontrol tinimbang terus-terusan liwat keyboard lan mouse meja sampeyan. Iki bisa dadi nyata yen sampeyan bakal main game ing TV game layar gedhe ing kursi sampeyan. Nalika ana lapboards kanggo nggawa pengalaman game PC sing bener kanggo ruang tamu, pengontrol sing apik kanggo njaga barang-barang lan kepenak.

Cara milih pengontrol PC sing paling apik

Milih pengontrol PC sing paling apik yaiku akeh sing milih kontrol konsol paling apik kanggo sampeyan. Kabeh iku gumantung karo pilihan. Yen sampeyan seneng konfigurasi pengontrol Xbox liwat pengontrol ps5 paling apik, mula sampeyan pengin pengin pengontrol xbox klasik. Yen sampeyan nggoleki apa sing luwih disesuaikan, sampeyan bakal pengin nganggo controller khusus kaya seri Xbox Elite. Lan, yen sampeyan mung rumangsa pengontrol sak ngalih pro, sampeyan uga bisa melu. Ana akeh pilihan sing kasedhiya!

Sampeyan bisa nggunakake pengontrol PC ing dek uap?

Padahal ing Kukus dek Rawuh karo tombol tombol ukuran lengkap, paddles mburi, lan tongkat analog, isih ana kasus sing digawe kanggo nggunakake pengontrol PC, kayata piranti kasebut digandhengake menyang a monitor game utawa sampeyan njupuk kesempatan kanggo mode Multiplayer. Untunge, genggaman game ndhukung macem-macem pengontrol lan nggawe dheweke gampang dipasangake.

Dek uap nawakake Bluetooth, saengga meh wae pengontrol kanthi pilihan konektivitas kasebut kudu bisa digunakake kanthi piranti. Umume Xbox, PlayStation, lan Pengontrol Nintendo malah diakoni kanthi uap, lan ing pengontrol Playstation, pangguna antarmuka kanggo cocog karo kendali PlayStation. Sampeyan ora perlu kuwatir karo pengontrol XBOX, amarga duwe pangaturan tombol sing padha karo Uap uap. Sampeyan uga bisa duwe pengontrol kabel sing disambungake menyang dek uap liwat USB-C. Dadi, bisa uga pengontrol kudu sabanjure Aksesoris Deck uap sampeyan milih.

Kevin Lee yaiku IGN’s’s CEATEO nganyari editor. Tindakake wong ing Twitter @baggingspam