Ngendi golek Darth Vader ing Fortnite Bab 4 Season 2, Fortnite: Ngendi golek Darth Vader | Stash nerd

Fortnite: Endi golek Darth Vader

Siji lan padha.

Ngendi golek Darth Vader ing Fortnite Bab 4 Mangsa 2

Miturut bocor Forvernite / Penambang Data, Darth Vader Boss NPC wis spekulasi kanggo ngasilake pulo dina iki (12 Mei 2023) udakara jam 9.00 W├ętan. Wiwit tekane ing bab 3, duwe dheweke ing pulo minangka bagian saka kolaborasi bintang patuh patuhur x bintang perang sing akeh nggawe rasa. Sing ujar, nemokake dheweke bakal njelajah.

Adhedhasar informasi sing ditemokake ing file kasebut, Darth Vader bakal ditimbulake sisih lor sisih lor Bastion Brutal. Pejuang dasi dheweke kudu nggawe landmall ing landmark sing diarani bounce. Kanggo referensi sing luwih apik, yaiku tembelan cilik sing bisa ditemokake ing pojok sisih lor salju / es biome. Iki minangka cara wiwit wiwitan saka Fortnite Bab 4, lan saiki, pungkasane bisa nggawe pangerten kenapa game epik sing ditinggalake.

Darth Vader Boss NPC bisa ditemokake ing Landmark Fortnite sing Disebut Baik ‘n bounce

Mangkene ngendi Darth Vader bakal ngasilake nalika bali sesuk ing 9 AM et (miturut file lokasi tantangan)

Kambi iki, keturunan “tiba saka Republik” bakal dibebasake sampeyan kudu mbantu ngalahake dheweke.

Pengin ngerti apa sing bisa digunakake ing toko ing toko sesuk? Priksa ramalan kanggo toko barang-barang berturut

Kaya sing kasebut, Boss NPC sing ditresnani iki bakal ana ing sacedhake bip ‘n bouncing. Nanging, dheweke ora bakal ijen. Diwenehi kaluputan klon ing pulau ing pulo kasebut, kontingen cilik saka 501st Legion bakal ngladeni minangka pengawal pribadi (ora butuh dheweke, jujur). Wiwit Boss Darth Vader NPC arang banget musuhan, trooper klon ngiringan dheweke bakal bisa murub para pemain ing ngarsane.

Kuwi sing kedadeyan, mesthine bisa digoleki sanalika bisa lancip saka wedhus lan fokus geni ing Darth Vader. Nanging, sing paling apik ing pertempuran bakal mbutuhake mikir cepet. Ngelingi sepira kuat dibandhingake karo boss pimpinan liyane kayata Hultichcard, Pemain kudu ngrancang sadurunge miwiti serangan.

Darth Vader Boss NPC minangka salah sawijining paling angel ing Battnite Bab 4 musim 2, nanging ora dadi abadi

Boss Darth Vader NPC disetel kanggo bali ing sekitar 13 Mei lan bakal diklompokake karo tentara 501st.

Uga katon manawa checkpoints clooper clone disetel kanggo diaktifake pulo sekitar Mei 7th.

Sanajan dadi Gusti Allah lan bisa nggunakake kekuwatan kekuwatan kayata narik, push, lan kabisat, Darth Vader ora abadi. Nanging, ing pertempuran, para pemain kudu nggawe titik kanggo njaga jarak sing aman utawa dheweke kudu ngusir lampu-lamparis nalika mbuwang kaya frise. Sing dikandhakake, sanajan dheweke kuat, kanthi bantuan saka lampu, kekuwatan kekuwatan, lan bedhil DC-15 Blaster sing luwih gampang tinimbang wektu kepungkur.

Dheweke wis nuding poin lan tameng tameng 700 saben, cara sing gampang ditangani karo bos Darth Vader NPC yaiku nggunakake jarang petugas bakar. Amarga poin basis-rerasan basis geni, bakal chip adoh ing titik hit dheweke langsung, lan ing teori, kudu luwih gampang kanggo ngalahake dheweke. Nggunakake senapan sniper abot kanggo karusakan sirah sing ora bisa ditindakake.

Siji lan padha.

Mbukak kunci Ganjaran Kosmetik iki, kalebu trooper klon sing terlatih, kanthi entuk reputasi galaksi

Sing dikandhakake, wong-wong sing ngatur ngalahake dheweke ing pertempuran bakal bisa milih lan nggunakake Lampu Darth Vader. Senjata iki ora bisa dipikolehi kanthi latihan karo pelatih Jedi utawa Sith sing ana ing pulo kasebut. Kajaba saka hadiah iki, Pemain uga bakal entuk 200 titik reputasi galaksi. Dheweke bisa digunakake kanggo mbukak kunci freebies saka perang Star Stared pass ing Fortnite Bab 4 musim 2.

Bus Pertempuran terus menyang Fortnite Bab 4 Mangsa 4 enggal! Priksa toko Fort Fortnite Final dina iki!

Fortnite: Endi golek Darth Vader

Lokasi Fortnite Darth Vader

Penggemar perang Royale isih ngenteni kesempatan sing bakal sesambungan karo Galaxy Star Wars ‘Far-off. Sanajan wis ana pirang-pirang bintang perang sing gegandhengan karo Star Wars Fortnite Acara ing jaman biyen, pemain isih bungah. Sing nahan bener, khusus nalika prospek mbutuhake perang karo Darth Vader lan potensial kanggo njupuk lampiran kasebut. The 21.10 nganyari kanggo Fortnite Ngijini sampeyan melu pertempuran karo Darth Vader bebarengan karo wong liya sing wani nindakake. Sanajan ana gelut marang boss NPC ing acara sadurunge, sing duwe Vader jumeneng. Ora mung ngalahake bos iki kanthi ora sengaja angel, nanging ngerti kepiye carane perang ing pisanan, bisa uga kaya tantangan. Sing ora bakal dadi masalah, mula, amarga sampeyan kudu ngerti lokasi Darth Vader ing Fortnite 21.10.

Lokasi Darth Vader ing Fortnite

Fortnite Darth Vader Lokasi Shuttle

Sayange, Darth Vader Spawns ing Fortnite Peta ing lokasi acak. Pola timbalane bisa uga ana ing dina iki, sanajan informasi kasebut ora bisa diakses mung.

Warta sing apik yaiku nemokake Darth Vader ora mung gumantung ing kesempatan. Pemain bisa ndeleng kapal angkasa Vader ngubengi peta nalika ing Bus Pertempuran. Dheweke bakal bisa nyelehake ing papan landing kapal kasebut lan nemokake vader yen bisa ngetutake kapal angkasa nganti tekan. Balok biru ing peta uga nuduhake lokasi landing kapal pertama kapal kasebut.

Related:

Fortnite: Ngendi golek sarung tangan grap

Sanajan sampeyan duwe pilihan kanggo ndharat ing kapal, sampeyan kudu ngerti yen ora entuk bathi luwih akeh. Vader, sawise kabeh, yaiku NPC sing bisa diarepake. Dheweke malah diiringi Stormtrooper, sing bakal motret para pemain yen ndeleng dheweke. Pancen, dheweke ora seneng karo tujuan sing padha karo film kasebut. Sadurunge nglawan, sampeyan pengin nemokake senjata sing layak.

Yen sampeyan uga pengin golek lan ngalahake legendaris Darth Vader, Fortnite kasedhiya ing PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Serion X | S, lan PC.