Honkai: Tanggal Ril Rail | Rock Paper Shotgun, Honkai: Star Rail Rilis Wektu lan Tanggal – Polygon

Kapan Honkai: Bukak balan Rail

Jawaban sing luwih kompleks yaiku yen pengaruh Genshin ana ing pirang-pirang game liyane sing duwe hoYo sae, kalebu seri Honkai Efek, sing dadi Honkai: Star Rail teknis entek kaping papat. Pemain sing kenal karo Honkai Impact 3rd bakal ngerteni sawetara pasuryane sing akrab ing antarane bintang ril, sanajan (kanthi siji kajaba) yaiku versi karakter kasebut. Ngerti backstories dheweke bakal ngidini sampeyan ngormati sawetara endhog Paskah ing kene, nanging isih, nanging isih kenal karo game lawas ing seri kasebut kanggo ngerti plot Star Rail.

Honkai: Tanggal Rilis Star, tanggal preload, hadiah registrasi, lan liya-liyane

A Honkai: Star Rail karakter ora bisa ndeleng area guo ing game kasebut

Nalika bisa muter Honkai: Star Rail? Honkai: bintang sepur dadi tindakake sing diantisipasi panas kanggo pengaruh Genshin. Ngalihake gaya Arpg tandha studio kanggo pendekatan game sing luwih strategis, nanging isih ana “.

Yen muni kaya sing sampeyan pengin, warta sing apik yaiku sampeyan ora suwe ngenteni sadurunge bisa ngalami Honkai: Star Rail kanggo awake dhewe. Waca kanggo rincian paling anyar babagan tanggal rilis Star Rail, tanggal preload, kepiye lan ngapa sampeyan kudu ndhaptar game kasebut, lan liya-liyane.

Pom-Pom, konduktor sepur sing cute-cuty ing ngarep lawang sepur kasebut

  • Honkai: Tanggal Ril Rail
  • Honkai: Star Rail Pre-Registrasi
  • Apa aku isih bisa mlebu kanggo Honkai: beta final Star Rail?
  • Apa Honkai: Star Rail dasi menyang dampak Genshin?

Apa Honkai: Star Rail dasi menyang dampak Genshin?

HoYOse wis nggawe game wiwit taun 2011, nanging break-out hit (utamane ing antarane pemain kulon) yaiku 2020 genshin dampak Genshin. ARPG sing paling dhuwur iki saiki minangka salah sawijining game video sing paling populer ing planet, nampa nganyari enem-mingguan lan kanthi rapetmap konten sing rinci babagan paling ora ing pertengahan 2025. Honkai: Star Rail minangka game anyar pisanan sing diluncurake Genshin, dadi sampeyan bisa uga kepingin weruh apa-apa babagan game liyane kanggo seneng bintang sepur.

Wangsulan cekak yaiku warta apik: Honkai: Star Rail bisa dinikmati kanthi bener, lan sampeyan ora kudu kenal karo game liyane sing bisa digunakake kanggo muter.

Jawaban sing luwih kompleks yaiku yen pengaruh Genshin ana ing pirang-pirang game liyane sing duwe hoYo sae, kalebu seri Honkai Efek, sing dadi Honkai: Star Rail teknis entek kaping papat. Pemain sing kenal karo Honkai Impact 3rd bakal ngerteni sawetara pasuryane sing akrab ing antarane bintang ril, sanajan (kanthi siji kajaba) yaiku versi karakter kasebut. Ngerti backstories dheweke bakal ngidini sampeyan ngormati sawetara endhog Paskah ing kene, nanging isih, nanging isih kenal karo game lawas ing seri kasebut kanggo ngerti plot Star Rail.

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

Yen sampeyan isih duwe pitakon babagan Honkai babagan Honkai: Star Rail, priksa manawa sampeyan bisa mriksa kaca ing Honkai: Star, kasedhiyan, lan liya-liyane kanthi luwih rinci.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Anime tindakake
  • Honkai: Star Rail Tindakake
  • Tindakake Tindakake
  • RPG Tindakake
  • Strategi Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 1 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Rebecca saiki bisa nggegirisi babagan game multi-platform ing VG247, nanging desas-desus duwe yen sampeyan nggawe “podcast indiescovery” kaping telu ing ngarep Monitor RPS.

Kapan Honkai: Bukak balan Rail?

Seni Kunci kanggo Honkai: Star Rail. Ilustrasi nuduhake sawetara karakter sing disusun ing poster. Lagi digambar ing gaya esque-esque

Julia Lee (dheweke / dheweke) minangka produser pandhuan, pandhuan nulis kanggo game kaya Legenda Zelda: Tangis Kraton Efek Genshin. Dheweke mbantu ngluncurake Herald Rift ing taun 2016.

Nganyari (8:51 P.m.): . Crita asli isih bisa katon ing ngisor iki.

Honkai: Star Rail, Gacha Mobile (lan PC paling anyar) Gacha RPG kanthi mbukak, pungkasane bakal metu, sawise tes lan treler beta.

Honkai: Star Rail njupuk pasuryan sing akrab saka alam semesta Honkai lan nempatake crita anyar, kanthi kapribaden anyar. Sanajan karakter bisa uga ngerti, dheweke duwe tales anyar. Game kasebut duwe sistem peralatan sing kuat lan pertempuran basis giliran, mandheg saka pertempuran tumindak sing digunakake kanggo ndeleng saka hoYoverse.

Wektu Rilis Star Honkai: Kapan Honkai Star Rail Go Urip?

Honkai: Star Rail bakal kasedhiya ing Selasa, 25 April, utawa Rebo, 26 April, Gumantung ing zona wektu sampeyan. Mangkene kapan Honkai: Star Rail bakal ngeculake ing zona wektu sampeyan:

  • 25 April ing 7 p.m. Pdt Kanggo pesisir kulon Amerika Utara
  • 25 April ing 10 p.m. Edt Kanggo pesisir w├ętan Amerika Utara
  • 26 April ing 2 a.m. Canggih Kanggo Eropa Kulon / Paris
  • 26 April ing 1 a.m. Bst kanggo u.K.
  • .m. Jst kanggo Jepang

Ya, kita ngerti manawa tanggal sing diwenehake dening HOYOVE ujar 26 April, nanging gumantung ing ngendi sampeyan manggon, amarga nggunakake UTC + 8 ing tanggal lan wektu sing kadhaptar.

Kita banget nyaranake preloading game saiki Yen sampeyan maca luwih dhisik. Sampeyan bisa mbayar game ing PC liwat situs web, lan ing iOS lan Android liwat toko app masing-masing.

Efek GenshinPeluncuran gedhe banget lan mung masalah sing kita eling wis nyoba download game esuk. Wiwit akeh wong liya sing nyoba didownload, game kasebut bisa didownload. Nanging, yen dolanan diundhuh, mlaku kanthi lancar lan ora ana masalah sing mlebu utawa muter.

Honkai: Star RailKahanan bisa uga padha, nanging sampeyan kudu nyiapake paling ala nalika diluncurake game online. Pelayan bisa kakehan kakehan lan sampeyan bisa uga ora bisa muter kanthi cepet, dadi sabar.