Mods Rimworld paling apik 2023 | PCGAMESN, Top 40 Rimworld Mods saka Kabeh Wektu – FandomSpot

Top 40 Rimworld Mods paling apik ing kabeh wektu

Contents

Ing endi mung sawetara kewan sing bisa ditindakake ing Vanilla, kalebu alpacas, bison, kuldi, gajah liyane kanggo nggawa peralatan liyane kanggo nggawa peralatan kaya bears, lan liya-liyane.

Mods Rimworld paling apik 2023

Mods Rimworld paling apik ngowahi koloni Bleak Frontier dadi Metropolis Spasi kanthi Multiplayer, Kustomisasi Koloni, Piandel, lan liya-liyane.

Mods Rimworld paling apik: telung kolonyak sing paling apik, nyekeli barang-barang barang F Rom: Rom sing mutasi rat, rokok, lan kotak aneh

Diterbitake: Jul 12, 2023

Apa mods rimworld paling apik? Ana macem-macem mods Rimworld sing metu kanggo nambah teles lan kualitas ngapiki menyang playthrough, wiwit dandan dhasar kanggo mekanik merek anyar. Kanthi komunitas moder sing sregep ing pucuk driji, sampeyan bisa uga ilang kanggo miwiti – supaya kita wis paling apik kanggo Bunch sing paling apik kanggo sampeyan. Apa maneh, pirang-pirang mods saka rimworld iki kasedhiya saka bengkel uap, saengga bisa diinstal nganggo klik tombol sing gampang.

Rimworld minangka game manajemen koloni kanthi premis sing gampang: Sampeyan kudu njamin kaslametan saka ragtag. Gumantung ing setelan cidak ai, pengalaman sampeyan bisa uga ana ing ngendi wae ing antarane game pertanian ‘sing apik’ lan ‘cascade ora sabar’. Yen sampeyan siyap pindhah saka medeni sing duwe koloni sampeyan sajrone pengalaman rimworld gratis, mula kita koleksi mods paling apik kanggo sampeyan.

Mangkene Mods Rimworld paling apik:

Peta Donya sing nggambarake lokasi pamukiman ing salah sawijining modal rimworld paling apik

Rimworld Multiplayer

Multiplayer Rimworld kudu telpon port pertama sampeyan yen sampeyan pengin nemu pembangun kutha njaba karo kanca-kanca. Mod iki ngidini sampeyan muter karo akeh wong sing pengin, sanajan kita nyaranake maksimal wolung pemain supaya ora duwe kekacaal. Kompatibel karo tembelan lan ekspansi paling anyar, ndhukung persiyapan koloni, lan duwe dhukungan mod dhewe. Kita wis nggawa pandhuan Multiplayer Rimworld sing luwih lengkap yen sampeyan pengin maca liyane babagan cara iki.

Kertu judhul kanggo Hospitality, salah sawijining modal rimworld paling apik

Hospitality

Salah sawijining grip paling gedhe karo versi strategi game sadurunge yaiku pengunjung ora sithik – dheweke bakal ngumbara menyang peta, tetep sawetara suwe, banjur ngumbara omah. Sok-sok pedagang bakal teka, nanging isih sithik lan adoh banget. Ya, iki minangka rimworld mod kanggo ndandani. Hospitality menehi kemampuan kanggo mbangun ruangan tamu, pengunjung langsung, lan ningkatake (utawa ngrusak) hubungan sampeyan kanthi fraksi kanthi doso pengolahan sampeyan. Iki uga nambah akeh kemungkinan anyar, kayata mbukak hotel kanggo ngladeni bir sing disapu koloni utawa miwiti cincin perdagangan manungsa. Er, mungkin ora dadi sing paling pungkasan.

Sawijining layar pangaturan karakter kanggo Tinkering karo Kolonis

Edb disiapake kanthi ati-ati

Nate ngenteni akeh wektu kanggo nyegerake band sampeyan miwiti weirdos, nggoleki wong sing ora ngerti piso kanthi tujuan sing ana titik, utawa sapa sing bisa nyemprotake kobong? EDB nyiapake kanthi ati-ati ngidini sampeyan ngowahi kolonis wiwitan lan item kanggo nggawe watesan titik sampeyan kanggo njaga rasa keseimbangan utawa dispensasi kanthi bebas, sampeyan ora bisa ngrancang pengunjung sing diwenehake lan bakat. Yen sampeyan duwe cenderung tuwuh ing kolonis, mula rimworld mod iki minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

Manager Koloni

Manajer koloni ngidini sampeyan milih manajer sing bakal nemtokake tugas kanthi otomatis kanggo kolonawan kanggo njaga jajahan sing dipasang kanthi kayu, daging, lan ternak. Iki tegese sampeyan ora maneh kudu njaga mripat ing suplai Dwindling wiwit bakal ditutup kanthi otomatis dening kolonis kanthi cepet. Nanging sampeyan kudu miwiti nyimpen anyar supaya bisa nggunakake mod iki, amarga ngenalake jinis karya anyar menyang Playthrough sampeyan.

Kolonis yaiku mlaku-mlaku ing njaba kamar turu ing salah sawijining modal rimworld paling apik

Kamar sing realistis

Kolonis duwe harapan sing ora khayal kanggo ukuran kamar – sawise kabeh, dheweke nyoba slamet nabrak landing sing ora ana ing airbnb. Kanthi nggumunake, kamar nyata nggawa ukuran kamar sing dibutuhake kanthi kasunyatan, luwih gampang nggawe pangkalan kompak tanpa ngganggu pawar sing ora disenengi. Malah teka digabung karo debuff kaendahan sing suda, supaya kolonis pitching cocog nalika tumpukan kotoran paling cilik nglumpukake ing omah.

Gelembung Interaksi

Kolonis sampeyan terus ujar kabeh jinis aneh, prekara sing paling apik kanggo siji liyane – sing paling sampeyan bakal luput kajaba sampeyan terus mriksa log sosial. Thanks kanggo gelembung interaksi Jaxe, quips lan pitakonan kasebut kanthi otomatis bakal katon ing kolonis nalika ngomong, dadi sampeyan ora bakal kantun interaksi maneh. Bisa ditambahake utawa dicopot kapan wae tanpa ngirit file.

Akal sehat

Kadhangkala, kolonawan sampeyan ora pinter. Dheweke ora bakal ngilangi kabeh bahan sing dibutuhake, utawa bakal masak panganan ing kamar sing reged. Nanging, kanthi mod Rimworld MOD, prilaku sethithik luwih, mula, wicaksana. Tinimbang tembok ing jero ruangan nalika kepengin banget kanggo rekreasi ruangan cilik, dheweke bakal ngupaya awake dhewe. Dheweke uga bakal ngindhari ing cuaca sing ora enak, ngresiki sawise pasien, sijine barang-barang ing persediaan nalika diganggu, lan liya-liyane. Yen luwih seneng penjajah rimworld sampeyan ing sisih SILIER, sampeyan bakal ngerti yen kabeh prilaku iki opsional, sampeyan bakal milih lan milih ing Will.

Lampu nuduhake cara sampeyan bisa nyelehake item langsung ing tembok ing salah sawijining modal rimworld paling apik

Lampu tembok

Lampu tembok, uga, cahya sing mlaku ing tembok. Mod Rimworld Prasaja Iki Apik banget – Sleek lan Unimposing, Lampu iki bisa dipasang ing tembok apa wae ing koloni sampeyan, mbusak kabutuhan lampu sing ora nyenengake. Sampeyan uga bisa riset ‘lampu warna’ lan genti koloni dadi klub klulat, lan ngatur pira bahan sing bisa ditindakake kanthi radius.

Reality Grim

Urip sing angel metu ing rim, nanging kaya para pengunjung sampeyan nglawan kaslametanane dhewe, swasana ati lan panemu sing bisa diluncurake kanthi cepet sawise kesulitan paling sithik. Dokter super cerdas bisa uga wis nylametake nyawane, nanging rasa seneng banget dikelupir dening penolakan romantis utawa udan. Reality Grim nggawa dosis realisme kanggo pandhawa cilik sing nggegirisi, nyuda pengaruh saka kekurangan sing ora pati penting, nalika uga nambah pengaruh saka kedadeyan sing bener-bener?.

Saperangan kolonawan turu ing kamar turu ing wayah wengi ing salah sawijining mods rimworld paling apik

Dubs kebersihan ala

Siji bab sing wis dialami rimworld sampeyan, saengga adoh: jamban. Dubs kebersihan nambahake sistem higienis lengkap lan lengkap kanggo game bangunan, kalebu sistem limbah lan infrastruktur plumbing kanggo njaga kendaraan sing resik lan bebas sampah. Mod Rimworld iki uga nambah sistem irigasi, bak panas, lan pemanasan pusat – malah kalebu sink pawon.

Bocah-bocah sinau kepiye masak saka guru sing thanks kanggo salah sawijining modal rimworld paling apik

Bocah, sekolah, lan sinau

Bocah-bocah Dylan, Sekolah, lan Belajar Mod Nambah Kandhutan lan Bocah-bocah menyang Game, Sanajan matur nuwun amarga metu saka para remaja sing wis dibentuk, sing kita bakal nyamar sampeyan. Regane yaiku bocah-bocah langsung migunani. Sampeyan bisa mbangun papan tulis lan tabel sekolah ing ngendi kolonawan sampeyan bakal mulang katrampilan kanggo bocah – nanging mung sinau sajrone setaun sadurunge dadi wong diwasa.

Loro tampilan kapal koloni, sing ana ing sisih tengen ana ing ruang, bisa ditindakake mung siji saka Rimworld Mods

Ngirit kapal 2

Tujuan utama rimworld yaiku kanggo mbangun kapal lan mateni planet kasebut. Nanging, simpen kapal 2 kanthi akeh banget ngasilake game pertengahan nganti pungkasan kanthi ngeculake kapal kasebut. Sampeyan bisa nyimpen penjajah lan barang-barang ing papan lan lelungan menyang jagad sing adoh, ninggalake koloni sampeyan ing tangan fragasi – nanging aja kuwatir, sampeyan mesthi bisa bali maneh yen sampeyan lagi ngrasakake. Ing sawetoro wektu, sampeyan bisa perang bajak laut utawa malah nyenengi piracy sethithik lan trawl liwat wreckage kanggo bandha. Apa sampeyan apik dhewe lan penjelajah intrepid utawa konqueror.

Vanila ditambahi

Vanila diembangake minangka koleksi mods Rimworld sing akeh banget kanggo ngembangake game ruang ing sawetara arah sing anyar nanging kanthi ati-ati. Amarga kabeh digawe dening tim sing padha, dijamin bisa bebarengan – lan bebarengan, dheweke nambah kantong tekstur, kalebu obat-obtors, kalebu kewan, luwih apik, fishing, Tanduran, fraksi, lan buku. Kanthi Rimworld Mod, Langit saestu minangka watesan.

Kolonis yaiku nyuda gaib geni ing ara-ara samun liwat salah sawijining modal rimworld paling apik

Rimworld sihir

Rimworld saka tempur sihir rampung kanthi ngenalake 12 kelas sihir lan enem kelas pejuang kanggo rimworld, masing-masing kanthi macem-macem kabisan lan wit pangembangan dhewe. Ana uga sekumpulan pilihan lan peralatan anyar lan acara anyar. Nalika muter babagan sihir ora nyenengake, kita bisa ngerteni manawa asring bisa ditrapake kanthi asring – sanajan sampeyan bisa ngapiki sawetara setelan kanggo ngawasi maneh.

Pertempuran lengkap

Pertempuran Extow Lengkap Rimworld kabeh sistem pertempuran Rimworld, waja rebalancing lan tameng, ciloko, lan mutee lan pertempuran projectile. Sistem motret basis frustasi rampung wis rampung, diganti karo model balistik. Kadang kita prihatin, iku upgrade tartamtu ing kabeh wilayah, nanging uga ana guwa utama. Kanggo siji bab, mod Rimworld iki mbutuhake nyimpen anyar, lan ora bisa dicopot saka savan kasebut sawise ditrapake. Uga ora main apik karo mod liyane.

Ganti barang

Nate pengin ngganti, uga, kabeh ing jagad sampeyan? Nggunakake mod Ganti barang, sampeyan duwe kemampuan kanggo ngganti apa-apa kanggo apa wae. Gunakake amben lan ganti karo siji sing luwih gedhe. Tembok sampeyan sing ringkih? Musna. Ganti karo sing luwih angel kanggo njamin ora ana sing bisa break. Mod iki apik amarga sampeyan bisa nggunakake kanthi alesan praktis, utawa yen sampeyan mung pengin katon apik, sampeyan bisa ngatur supaya ruang sampeyan sampurna.

Saiki sampeyan wis entuk kabeh Rimworld Mods ing pembuangan sampeyan, wektu kanggo tumpukan piring dipasang piring Digital sampeyan kanthi bebarengan lan banjur nyoba kanggo ngapa game sampeyan ora mbukak. Mesthi, disaranake tes sawetara wektu meh mesthi ora kompatibel kabeh. Yen sampeyan kepengin weruh babagan versi vanila, priksa review rimworld kita. Utawa, kita entuk koleksi game paling apik kaya rimworld yen sampeyan ora bisa entuk cukup.

NAT Symith Yen Nat ora moaling Sumberfreja lan Hoarding ing Starfield, mula dheweke bisa uga ilang ing game roguelike paling anyar, utawa mateni spanduk ing Honkai Star Rail. Aja takon dheweke milih Gapura Baldur sing paling disenengi – sampeyan ora bakal entuk jawaban sing lurus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.

Top 40 Rimworld Mods paling apik ing kabeh wektu

Dening Paolo OLDYONG kirim iki bisa uga ngemot link afiliasi. Yen sampeyan tuku barang sing bisa kita golek komisi cilik ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. (Sinau Liyane).

Miwiti kanthi ora ana - Preview Mod Rimworld Mod

Ora akeh pilihan nalika simulasi / Gedung / Game Game ing papan.

Kaget, salah sawijining pesaing ndhuwur ing genre kasebut minangka judhul indie sing diarani diarani rimworld.

Ora ana sangsi manawa wis suwe, mbangun fanbase gedhe sanajan antarmuka clunky lan grafis sing ora nyenengake biasane dicekel.

Bagean gedhe apa sing nggawe game dadi gawe ketagihan yaiku kepiye komunitas mod santai. Ana macem-macem mods metu, saka kualitas perbaikan urip kanggo ngrampungake mrikso.

Bengkel uap mung wis liyane saka 15,000 entri. Nanging aja kuwatir, aku wis nate ndeleng dhaptar lan ngatur paling apik ing kene kanggo browsing gampang. Sekeca!

40. Edb disiapake kanthi ati-ati

Edb disiapake modworld mod

RNG duwe peran gedhe nalika miwiti game rimworld.

Ing wiwitan game, kolonis sing kasedhiya kanthi sipat sing digawe kanthi acak sing sejatine nyatakake cara sing ditindakake.

Edb disiapake kanthi ati-ati menehi kontrol sing luwih apik babagan apa sing sampeyan entuk, ngidini sampeyan ngatur kolonis sadurunge.

Sampeyan bisa milih gear sing kasedhiya, ganti jeneng, lan uga nemtokake titik keterampilan nalika sampeyan kepenak. Ana pilihan kanggo mbatesi distribusi titik, nanging iki bisa uga dicopot. Mung ati-ati karo iki minangka nggawe karakter miwiti op bisa mboseni kanthi cepet.

Aku bakal menehi saran kanggo miwiti game tanpa luwih dhisik supaya sampeyan bisa ngrasakake game asli. Banjur buwang iki yen sampeyan duwe ide sing luwih apik babagan apa sing bakal dibutuhake saka karakter wiwitan.

39. Kacepetan cerdas

Mod Smart Speed ​​Rimworld

Kontrol kacepetan cukup gedhe nalika entuk game manajemen ndhuwur.

Ora bisa dielingi manawa sampeyan pengin nyepetake saben-saben, lan umume game ora cepet-cepet kaya sing dikarepake.

MET Kecepatan Smart sing, ngidini sampeyan nyepetake wektu game kanggo nggawe barang kanthi cepet.

38. Tandha Blighted

Mod tandha blighted kanggo rimworld

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, rimworld bisa dadi akeh sing nyenengake nanging adoh banget.

Ora umum kanggo pangembang kanggo nyathet rincian sethithik; Pameran sing pungkasane kesandung sawise pirang-pirang jam ing game kasebut.

Mekanik blight minangka salah sawijining perkara, lan yen wis nate mikir kenapa ora ditindakake ing game dhasar.

Kabeh mod sing diwenehake sampeyan nalika tanduran blighted ana ing peta.

Iki ngidini sampeyan nyingkirake dheweke sadurunge nyebar.

37. Kamar sing realistis

Kamar Realistic MOD kanggo rimworld

Syarat Ukuran Kamar uga aneh ing game dhasar.

Sampeyan kudu njupuk 12 kothak kanggo kamar “kenceng”, mung kanggo ngeluh kolonawan sampeyan sing cilik?

Syarat ruangan Mod sing luwih murah kanggo ukuran omah sing luwih apik.

Apik kanggo maksimal ruang lan mbangun dhasar sing luwih cilik, nanging uga nggawe slamet luwih gampang diurus – nggawe mod sing apik banget.

36. Sudut

Mobil Penyerang kanggo Rimworld

Kualitas modern life liyane sing bakal sampeyan kepingin ngapa game kasebut dirancang kanggo menehi wektu sing angel banget – sudhut sing nyopot sudhut.

Pancen aneh saiki sampeyan mikir babagan iki, kenapa rimworld mung ngidini sampeyan mbangun tembok ing garis individu?

Nggawe bangunan bisa banget kanthi cara iki, lan sampeyan bakal mikir manawa ana cara sing luwih gampang ditindakake.

Untunge kanggo kita, sparr modter digawe. Kanthi sudhut sing nyopot, sampeyan saiki bisa nggawe kondiser lan sandbags ing bentuk l, lan nggawe tembok lan bangunan liyane sing ora bisa ditampa ing alun-alun utawa persagi.

35. Blueprints

Mod

Blueprints minangka penting liyane sing njupuk akeh gegayuhan bangunan ing rimworld.

Sejatine ngidini sampeyan nggawe Blueprints saka bangunan sing wis dibangun, supaya sampeyan bisa nyalin salinan kanthi gampang.

Yen sampeyan rumangsa wis nggawe kamar turu sing sampurna, sampeyan ora kudu terus mbangun maneh lan liwat maneh.

Ora mung iku, nanging ana ton fitur migunani liyane uga. Sampeyan bisa ngganti bahan tembok lan aspek liyane saka mbangun sadurunge dilebokake.

34. Warna swasana warna warna

Mod MOODWARNA WARNA WARNA WARNA WARNA WARNA

Ngatur swasana jajanan kolonawan minangka bagean gedhe saka game.

Kaya sing ana hubungane karo manajemen game, sampeyan diwenehi peran kaya Gusti Allah. Ing kene luwih saka game liyane Nanging, penjajahan katon duwe pikiran dhewe lan barang-barang bisa entuk semrawut kanthi cepet.

Nalika ana akeh kemajuan sing luwih gampang ngatur, mod iki mung nggawe luwih gampang kanthi nambah skema coding warna sing gampang.

Game dhasar kalebu bar swasana ati ing mburi kolonis, lan mod iki mung nambah warna kanggo nggawe luwih gampang dikandhani yen dheweke seneng utawa ora puas.

33. Recantine

Screenshot Mod Resmworld

Menu riset wis dikenal kanthi apik uga.

Utamane nalika nggunakake mods, wit riset wis dikenal klumpukke teknologi tartamtu supaya angel ngatur.

Mod kasebut kanthi akeh banget nglumpukake wit riset, menehi wektu loading kaping lan tata letak sing luwih gampang mangertos sakabèhé.

Ana uga akeh fungsi ing kene, amarga ngidini panaliten supaya sampeyan ora kudu terus bali menyang menu.

32. FashionRimsta

FashionRimsta Mod Kanggo Rimworld

Kepiye babagan istirahat saka kabeh kualitas perbaikan urip nganti saiki lan mbuwang visual game kanggo owah-owahan?

FashionRimsta nambah akeh pilihan appsel kanggo game, nambah macem-macem macem-macem cara nggoleki kolonawan.

Mod kasebut ora estetika sejatine, amarga hubungane karo sawetara mechanika base game uga. Sandhangan sing mbutuhake riset sadurunge bisa digunakake.

Sawise dheweke ora dikunci, mula kudu menehi bonus kerja uga.

Saiki iki sing tenan nggawe mod iki khusus. Sandhangan khusus nambah kinerja kerja – topi koki bakal nggawe sampeyan masak kanthi cepet, scrubs nambah kinerja medis, lsp.

31. Katon celonone

Katon celonone modworld mod

Ing tangan liyane, ana sawetara mods sing wis rampung kosmetik.

Grafis mesthi ora cocog karo rimworld … Dadi kenapa ora katon apik kaya sing bisa?

Bener Siji Fans sing dikarepake yaiku celonone kolonis ora katon.

Mesthi dudu owah-owahan gedhe.

Nanging nambah sethithik rasa kanggo kepiye colonis lan beda karo siji liyane.

30. Rambut Mens

Screenshot mode Rambut Mens Ramworld

Ana akeh mod kanggo nambah gaya rambut kanggo opsi gawan ing game dhasar.

Nalika pilihan vanilla bisa uga bisa mboseni, lan sawetara mod sing apik banget, Ods ‘wong sing ngupayakake ngimbangi keseimbangan lan menehi prasetel sing luwih nyata kanggo kolonis sampeyan.

Mod iki nawakake sawetara gaya rambut anyar sing kudu dipilih, bebarengan karo pilihan rambut rai uga.

Ods uga duwe bungkus kanggo gaya rambut wanita supaya sampeyan bisa uga pengin mriksa uga.

29. Hospitality

Screenshot mod Hospitality Rimworld

Interaksi antarane penjajah ora koyone bagean gedhe ing rimworld, lan nambah aspek iki bisa nggawe bedane gedhe babagan cara muter game.

Miwiti karo mods Hospitality kanthi Orion, ngatasi titik sing ngunjungi fraksi.

Saben sapisan, pengunjung saka fraksi liyane ngumbara menyang koloni, mlaku-mlaku rada, lan pungkasane bali menyang omahe.

Pancen ora ana titik. Padha mung teka lan lunga amarga ora ana pengaruh nyata kanggo game apa wae.

Mod iki ngganti sing, supaya sampeyan bisa sesambungan karo pengunjung kanthi pirang-pirang cara.

Sampeyan bisa ngyakinake pengunjung kanggo tetep, wenehi kamar sing apik kanggo turu, ngidini dheweke mlebu persediaan, lan uga perdagangan karo dheweke.

28. Gelembung Interaksi

Gelembung Interaksi Game kanggo Rimworld

Interaksi Interaksi ing game ora diwiwiti kanggo para pengunjung, kaya dialog ing antarane penjajah ora bisa dipikirake.

Gelembung interaksi minangka cara sing apik kanggo obat, nggawe kolonawan sampeyan luwih menarik kanggo dideleng nalika urip saben dinane.

Tinimbang kudu mlebu log, mod nambahake gelembung wicara nalika kolonis ngobrol karo saben liyane, supaya sampeyan maca apa sing lagi ngobrol babagan wektu nyata.

Ora nindakake akeh babagan urutane critane.

Nanging temtunipun nggawe rimworld rumangsa luwih urip.

27. Akal sehat

Screenshot Mod Sense Umum

Nalika nerangake prilaku AI, pangerten umum bisa uga modal sing paling migunani sing bisa ditampa.

Pawn sampeyan biasane ora cukup pinter kanggo ngerti apa-apa, lan kaya sing paling akeh, biasane ora nindakake apa sing dikarepake.

Sentek Umum Njiwet AI kanggo nambah tindakan anyar kanggo nindakake, masing-masing gampang diaktifake / dipatèni kanthi klik cepet mouse.

Sampeyan bisa ngeset AI kanggo ngresiki ruangan sadurunge turu, mandheg mangan sikil sing akeh banget, utawa prioritas pangan sing bakal dirusak.

Ana liyane ing kana ana – sakabehe mung nggawe AI rumangsa luwih pinter.

26. Bocah, sekolah lan sinau

Bocah-bocah, Screenshot Mod

Iki minangka salah sawijining mod liyane sing menarik, bener-bener nambah tingkat anyar sing anyar Ing babagan gamelan game.

Bocah, sekolah, lan sinau nindakake apa sing diomongake – ngidini sampeyan duwe anak ing game kasebut.

Meteng saiki mengaruhi pawn kanthi cara sing padha karo kewan. Bocah-bocah lair sawise 45 dina, lan warisan katon lan sipat keahliane saka wong tuwane.

Malah ana sistem sekolah ing ngendi wong diwasa sing trampil bisa mulang bocah-bocah kanggo nambah stats.

Mod kasebut bener-bener dipikirake kanthi apik, kaya ana mekanik kanggo riset lan ngrancang obat kontrol sing lair kanggo ngatur pedunung.

25. Kepemimpinan Colony

Screenshyp Mod Rimworld Mod Rimworld

Mekanik game anyar liyane sing menarik ditepungi dening mod kepemimpinan koloni.

Koloni sampeyan saiki bisa uga demokrasi ing ngendi pajak milih milih pimpinan utawa diktator sing sampeyan pilih lan milih sapa sing bakal dikendhaleni.

Pemimpin ing kasus iki umume bakal dadi pendhudhuk sing luwih apik yen dipilih, duwe statistik luwih apik tinimbang wong liya.

Dheweke uga diwenehi katrampilan anyar kaya aura buff sing mengaruhi kolonis sing cedhak, kemampuan kanggo menehi inspirasi kanggo wong liya nambah swasana, lan luwih apik rega dagang.

Pemimpin uga bisa mulang wong liya, dadi sampeyan duwe cara kanggo mbantu para pengunjung liyane.

Kabeh ing kabeh, iku konsep sing menarik. SND nambah dimensi anyar kanggo jiwa koloni ing rimworld.

24. Psikologi

Rimworld Mod menu Psikologi

Watesan karakter mung dudu perkara ing rimworld.

Kaya Sims Bangunan / Manajemen, sampeyan biasane ndeleng warga sampeyan babagan urip saben dinane.

Sampeyan meh ora sinau jenenge. Dheweke ora duwe pengaruh nyata ing keputusan sampeyan. Dheweke ora duwe crita sing cukup jero supaya bisa narik kawigaten.

Owah-owahan psikologi sing, menehi kolonawan sampeyan kaya ora kaya mod liyane.

Sejatine rampung mratelakake sistem psikologis lan sosial game kasebut, menehi saben karakter dadi kapribaden dhewe.

Psikologi nambah aspek sosial seger, ngidini kolonat kanggo ngobrol ing pirang-pirang topik, nggawe panemu saka karakter liyane sing sesambungan karo.

Iki ngenalake akeh mekanika sosial anyar kaya hubungan, loro romantis lan platonic, seksualitas, lan uga kesehatan mental.

23. Jaket Kewan

Modal Kewan Rimworld Mod

Saiki kita wis ngerteni sawetara mod kanggo ningkatake pawira, kenapa ora ningkatake kewan-kewan rimworld uga?

Jaket kewan kewan minangka cara sing apik kanggo nambah rasa nalika katon kewan ing game kasebut.

Dadi iki nambah macem-macem jaket kewan, menehi warna sing beda supaya ora katon padha.

Kewan ing game dhasar katon kaya pemikiran, lan mod iki mung nambah sawetara variasi supaya bisa luwih realistis.

Mengaruhi kewan sing akeh ing game kasebut, dadi sampeyan ora kudu mikir yen Muffalo padha karo sawetara menit kepungkur.

22. Asu ujar … prosthetik kewan

Ujare asu. Mod Rimworld Animal Prostat

Yen amputee Koloni bisa diwenehi sikil prostetik, kenapa ora bisa ngobati perawatan sing padha?

Asu ujar … Prosthetics Kewan ngidini sampeyan nindakake kanthi tepat, supaya bisa ngaktifake bionics lan prosthetics kanggo kabeh kewan vanili ing game kasebut.

Nambah sawetara menu anyar kanggo game kasebut, ngidini sampeyan menehi kewan bionik, paru-paru, ginjel, lan apa wae sing dibutuhake.

Bagéan bisa dipikolehi saka pedagang, utawa digawe ing bangku prosthetics kewan sawise riset sing dibutuhake wis rampung.

21. Liyane kewan kewan

Liyane Paket Rimworld Mod

Prilaku kewan bisa diowahi, nggawe kanca wuluné kabeh sing luwih migunani.

Mod kewan sing luwih akeh ngidini kewan sing bisa dijupuk ing kafilah kanggo nggawa barang-barang sampeyan.

Ing endi mung sawetara kewan sing bisa ditindakake ing Vanilla, kalebu alpacas, bison, kuldi, gajah liyane kanggo nggawa peralatan liyane kanggo nggawa peralatan kaya bears, lan liya-liyane.

20. Goleki kula

MO Rimworld Mod

Mod liyane sing umume ndadekake kewan luwih migunani – mburu aku bener-bener sampeyan nglatih kewan sampeyan kanggo mburu.

Sing bener, biasane kewan sing bisa diwulangake kanggo mburu mod iki.

Sawise dilatih, predator saiki bisa mburu solo utawa ing paket, nentokake ukuran mangsa sing dienggo.

Mod kasebut menehi kontrol babagan cara mburu predator uga, ngidini sampeyan ngaktifake / mateni dendam, utawa menehi kemampuan kanggo ngontrol kewan-kewan sing diburu predator sampeyan kanthi mode sing diawasi.

Kucing malah migunani kanggo mburu saiki, amarga bisa nggawa hadiah sampeyan.

19. Kewan logika

Gamelan gamelan screenshlay screenshot

Padha karo akal sehat, prilaku kewan wis apik banget liwat modding uga.

Kewan logik menehi host prilaku kewan anyar sing luwih cerdas, nggawe pets sampeyan kurang gangguan kaya tumindak sing bakal ditindakake.

Mod ngidini kewan duwe kamar turu lan mburu kanthi efektif, nggawe kewan endhog sing bisa nemokake kasur kanggo mangan endhog, lan uga nyegah kewan-kewan.

Ana akeh pilihan sing bisa dikonfigurasi liyane kanggo njelajah uga, kalebu tandha darurat medis, efisiensi hauling, lan kacepetan latihan ing antarane wong liya.

18. Apotekis

Mod Rimworld Farmasi

Liyane saka pawar lan kewan, ana mode mods sing bisa nambah utawa mbangun ing sistem game saiki.

Conto yaiku apoteker – sing menehi kontrol luwih akeh babagan obat-obatan diwenehake ing koloni sampeyan.

Iki ngganti cara dokter nggawe obat-obatan kanthi nambah papat tatu – cilik, utama, kaancam, lan operasi.

Kanthi Mod Aktifake, sampeyan bakal bisa nyetel obat maksimal sing bisa digunakake kanggo jinis cedera, supaya luwih gampang bisa ngatur persediaan.

Saran Farmacist uga bisa dipuput gumantung karo panampa perawatan, minangka tingkat maksimal bisa disetel beda kanggo kolonis, tamu, tawanan, lan kewan.

17. Senjata Vanilla Dikembangake

Screenshot Vanilla Senjata Ngembangake Rimworld Mod

Modders Oskar Potocki lan Trunken mutusake kanggo fokus ing sistem senjata, amarga dheweke rumangsa minangka salah sawijining aspek sing paling kurang saka game kasebut.

Dheweke njupuk ing awake dhewe kanggo nggawe njiwet utama kanggo entuk menyang ngendi panginten.

Ing pungkasane dadi senjata vanila, dheweke bisa nambah total 47 senjata sing dheweke luwih cocog karo frasa game sing dikembangake.

Senjata Neolitik saiki kalebu kapak lan gaman sing luhur, industri kalebu macem-macem bedhil saka Handguns kanggo peluncur granat, lan senjata spacer kalebu bedhil sing luwih maju.

Senjata wis nyebar ing wit teknologi supaya proses dadi peran gedhe. Teknologi luwih maju luwih angel kanggo riset nanging luwih apik kanggo entuk.

16. Runandgun

Mod game Rimandgun game rimworld

Nalika kita babagan topik gaman, kenapa ora nambah mekanik perang uga?

Runandgun nindakake persis kaya judhul sing nuduhake, ngidini kolonat bisa mindhah lan moto ing wektu sing padha.

Katon kaya owah-owahan cilik, nanging mod tawaran pilihan sing beda-beda sing bener-bener dipikirake.

Motret nalika obah bener-bener mengaruhi gerakan lan akurasi sampeyan.

Nalika akeh penggemar nganggep manawa mod iki nggawe kolomat sampeyan, modter mbantah manawa setelan mod sing kasedhiya bener-bener bisa ngapiki sepira sing kuat utawa seimbang.

Elinga yen Runandgun ora mung mengaruhi sampeyan, nanging mungsuh AI uga.

15. Rimatomics

ScotShot Mod Rimatomics

Wektu iki kita njupuk tampilan mod sing ndadekake njiwet menyang sistem riset game.

Rimatomics nambahi cabang teknologi sing anyar sing bisa ngatasi kekuwatan tenaga nuklir lan senjata energi.

Sampeyan bakal bisa mbangun reaktor nuklir, kanthi macem-macem pilihan sing kasedhiya kanggo sistem pendinginan, turbin, lan intine reaktor.

Daya nuklir nerjemahake senjata energi sing beda-beda dadi kasedhiya, kaya sistem penolakan area mikro, laser energi, lan railguns.

Senjata nuklir bakal pungkasane kasedhiya liwat riset uga.

Saiki aku ora yakin apa sampeyan pengin dadi koloni sing bisa dadi papan, nanging aku bakal nemokake cara sing menarik kanggo nggunakake iki.

14. Jaman pertengahan

Mod Abadworld Times Rimworld

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo ningkatake pengalaman rimworld sampeyan yaiku kanggo muter liwat skenario sing beda saka komunitas mod sumunar.

Ana pirang-pirang mods Skenario kreatif ing njaba sampeyan ora bakal bisa nggunakake cara kanggo njaga game sing seger lan nyenengake.

Conto mods iki yaiku jaman medieval, nambah dimensi anyar kanggo game awal.

Mod kalebu peta, barang, bangunan, lan peralatan ing tema abad pertengahan.

13. Rimworld sihir

Rimworld saka Modir Magic

Yen sampeyan pengin nambah corak fantasi kanggo pengalaman rimworld sampeyan – sampeyan bisa nindakake kanthi rimworld sihir.

Mod kasebut sejatine nambah macem-macem kelas kanthi kemampuan unik, nggawe game sampeyan pengalaman fantasi anyar.

Ana 12 kelas solor sing beda kalebu Mages, Paladins, lan Necromankers. Ana uga 6 kelas pejuang sing kudu dipilih, kalebu Gladiator, Sniper, lan Ranger.

Pakaian lan peralatan sing unik uga kalebu, saengga goleki game saya santai uga.

12. Rimworld – pertunjukan kasunyatan slamet

Judul Sreenshot Rimworld - Mod Show Realitas Survival

A FUN njupuk skenario rimworld sing sejatine adhedhasar seri TV sing populer.

Ing mod skenario iki, sampeyan bener dadi produsen rimworld: pertunjukan kasunyatan slamet.

Sampeyan miwiti game kanthi 10 penghionis. Peranan sampeyan yaiku kanggo mbantu para kontestasi liwat drama nemtokake sapa sing bakal dipilih.

Skenario kasebut kalebu planetKiller sing bakal ngrusak kabeh sajrone 46 dina lan acara Tribunal saben 5 dina ing endi kolonis anyar bakal dipilih.

Iki terus nganti mung rong slamet tetep, ing endi pusingan pungkasan bakal ditemtokake dening swasana sakabèhé.

Isih sisa bakal aman bakal ninggalake planet kasebut. Lan iku nganti sampeyan sing bakal dadi siji sing terakhir.

11. Aku tresna sampeyan. Aku ngerti. Skenario Starwars

Screenshot modwars rimworld modworld mod

Video Skenario Game Ora Bakal Rampung Tanpa Utang Star Wars.

Fraksi sampeyan minangka rawuh anyar lan sampeyan miwiti nganggo 4 pengunjung – Putri Leia, Han Solo, Chewie, lan C-3PO.

Sampeyan bakal diwiwiti kanthi dhasar microelectronics, kakuwatan geothermal, MELOGTly geothermal, lan mesin ing antarane teknologi dhisikan liyane.

Ana chunks kapal, inti komputer, baja lan uranium ing peta.

Sampeyan kudu navigasi liwat planet kanggo golek cara kanggo urip.

Aja kuwatir, nalika sampeyan miwiti bedhil kanggo nglawan mungsuh apa wae sing sampeyan alami.

10. Amazon Challenge

Mod Amazon Rimworld Mod

Wektu iki kita duwe mod sing fokus ing Amazon.

Suku wong wadon prajurit wanita wis ngenalake rimworld minangka omah sing anyar lan bakal ngrusak apa wae utawa sapa wae sing bakal melu.

Ing tantangan Amazon, mung wanita sing diidini ing koloni. Nalika lanang bisa ngunjungi koloni, dheweke ora ditampani. Liyane saka pengunjung, kabeh wong bakal dipateni utawa diusir.

Kanggo nggawe barang luwih menarik, 5 karakter wiwitan sampeyan duwe kasempatan 70% minangka salah minangka salah akal lan 50% dadi homo.

9. Ketagihan Luciferium

Mod GamePlay Rimworld Rimworld sing Luciferium

Peningkatan Luciferium nawakake latar mburi luwih jero tinimbang mods skenario sadurunge.

Ing kene sampeyan muter minangka pajak solo. Sampeyan minangka slamet saka perang Urbworld Urbworld. Ketemu getihen mati dening perawat, sampeyan diwenehi obat sing diarani Luciferium supaya bisa urip.

Dikenal minangka “nyang-nyangan Sétan”, Luciferium terus njaga sampeyan urip kanthi katergantungan wis thukul.

Sampeyan saiki kudu ndandani saben 6.667 dina kanggo nyegah gejala mundur total saka njupuk awak.

Sampeyan miwiti kanthi mung 10 dosis kiwa. Sampeyan mung kanggo nglawan dalan liwat jagad iki supaya bisa urip.

8. Marines sing Gugur

Mod Marines Marines Rimworld

Gugur Marines minangka mod skenario rimworld adhedhasar marinia halo.

Sampeyan miwiti karo 3 UNSC ONST lan mbantu dheweke perang ing slamet ing planet sing musuhan.

Sipat wiwitan Mariny minangka getih, jogger, wesi-wesi, lan keras. Sampeyan uga miwiti kanthi kawruh babagan gun tulang, hidroponika, kekuwatan geothermal, lan autoToors
Tabel Machining.

Ana komponen, potongan baja, baja slag baja, lan panganan slamet backgal sing kasebar ing peta.

Sampeyan mung kanggo njaga para punggawa sampeyan tetep urip. Nanging sampeyan bisa nindakake?

7. Fallout – pajak lan asu (alpha 17)

Fallout - Pajak lan Dog (alpha 17) gambar mod menu

Wektu iki kita duwe skenario mod adhedhasar series game populer.

Sampeyan isih slamet saka Vault 13, lan mlebu ing jagad sing wis dirusak dening Perang Nuklir. Toxic Falllout permanen ndadekake game luwih angel, amarga udhara beracun alon-alon mateni sapa wae sing ora aman.

Watak sampeyan bakal duwe kasempatan 80% miwiti karo sipat wesi utawa sipat sing wesi, nalika NPC duwe kemungkinan 60% kanggo ambegan utawa ora nyenengake.

Colony sampeyan maju kanthi teknis, mula sampeyan miwiti kabeh riset rampung.

Mung siji wong lanang lan asu – kepiye sampeyan bisa slamet saka wasana beracun?

6. Hangover saka neraka

Hangodover saka menu menu neraka

Hangover saka neraka istirahat saka kabeh keseriusan lan ndeleng sampeyan ngatur 4 kolonis sing nembe tangi kanthi hangover paling ala.

Sampeyan ora eling apa sing kedadeyan ing pesta wengi pungkasan, nanging sampeyan tangi golek kapal kasebut yaiku geni siji.

Ngalahake kabeh alkohol sing bisa, sampeyan bisa menyang lifeboat lan aman nggawe cara kanggo rimworld.

Kabeh karakter diwiwiti kanthi hangover lan kemungkinan 80% saka kapentingan kimia.

Tanpa teknologi sing ditliti kajaba mbuk, sampeyan kudu golek cara kanggo urip.

5. Miwiti kanthi ora apa-apa

Miwiti tanpa warna Rimworld Mod

Miwiti kanthi ora ana salah sawijining skenario slamet sing luwih angel.

Ballportional minangka papan sampeyan dijupuk dening Ai, kabeh wong wis dipateni utawa dipenjara, lan sampeyan wis urip ing sangisore pamrentahan kanggo 6 wulan.

Sampeyan wis bosen karo kahanan kasebut lan wis ngrancang rencana kanggo uwal, sing pungkasane nggawa sampeyan dadi rimworld.

Minangka jeneng mod, sampeyan miwiti kanthi ora apa-apa.

Sampeyan duwe kebebasan kanggo ngatur keterampilan karakter sampeyan kaya sing disenengi, mula milih kanthi ati-ati. Sampeyan mung bakal duwe sungkowo kanggo urip.

4. Rimworld sing paling peteng

Screenshat Game Game sing paling peteng

Rimworld paling peteng adhedhasar rpg rpg basis basis sing paling peteng.

Kanggo sing ora kenal, kakek sing paling peteng ndeleng sampeyan main minangka band pahlawan sing beda-beda sing bakal ditindakake dening makhluk, paceklik, lan penyakit.

Kajaba iku, ing Rimworld sing paling peteng sampeyan miwiti minangka band 4 pahlawan sing dipilih saka 10 pilihan kalebu Dismas Bandit, Reynauld The Knight, lan Paracel Dokter.

Panaliten wiwitan bakal adhedhasar karakter sing sampeyan pilih uga kelas masing-masing, dadi sampeyan kudu milih kanthi ati-ati.

3. Pramuka lali

Screenshot mode critane lali

Skenario Solo Pajak Liyane – Prete Lali Ayo sampeyan mainake minangka pramuka kanggo koloni sampeyan.

Sampeyan mung nemokake tanah anyar kanggo mindhah koloni, nanging sampeyan bali menyang pemukiman sampeyan ing reruntuhan.

Ora ana badan sing isih ana, nanging ana getih ing endi wae supaya sampeyan ora yakin apa sing kedadeyan karo wong-wong.

Sampeyan njupuk apa wae sing bisa sampeyan lakoni lan sirah dhewe.

Sampeyan duwe sawetara barang lan kemungkinan 53% bisa duwe sipat penembake kanthi ati-ati ing wiwitan game.

2. Darkworld

Mod darkworld rimworld

Darkworld minangka skenario sing apik kanggo muter yen sampeyan nggoleki tantangan rimworld sing apik.

Generasi sampeyan dilebokake ing siklus hibernasi sing dimaksud nganti rong puluh taun kepungkur.

Donya mesthine bisa luwih becik nalika wengi sing dawa kudu rampung, lan sampeyan ora tangi tangi kaping papat.

Wong tuwa lan wali ora ana gandheng cenenge lan jagad iki isih peteng kaya nalika turu.

1. Ayo masak – skenario sing rusak

Ayo

Yen sampeyan penggemar bejat ala, iki mesthi kudu dipikirake.

Padha karo acara TV sing populer, kanthi mod iki sampeyan miwiti karo 2 pengunjung sing ngupayakake pengetahuan kimia maju kanggo perdagangan obat kasebut.

Nanging wektu iki, dudu wong kristal, sampeyan bakal melu jus.

Sampeyan kudu bisa mlaku liwat pasar obat, sing ngasilake lan dagang jus kanggo urip.

Gampang salah sawijining mod paling apik sing bisa nyoba yen sampeyan penggemar acara kasebut.

Nanging mod cukup apik kanggo nggawe playthrough sing menarik sanajan sampeyan ora kenal karo Walter Putih lan Antik Wacky.