RPG sing bisa dimainake paling apik ing uap Dek | Situs RPG, Game Rpg Top ing Uap – Uap 250

Game Rpg

Contents

Saben game Deus Ex kasedhiya ing Kukus diverifikasi / pamuter, kanthi tunggal revolusi manungsa – sing bisa ditutup liwat antarmuka Steamos, amarga pilihan game bisa nyumerepi. Nalika Revolusi manungsa lan Mankind dibagi kasedhiya ing platform modern ing njaba PC, PC – lan kanthi ekstensi, kukus mung bisa diputer saben game.

RPG sing bisa dimainake paling apik ing dek uap

Katup Kukus dek minangka papan sing apik kanggo muter RPG, nanging bisa uga angel para pemain lan ekosistem Valve kanggo ngerti persis kanggo miwiti. Nalika PC Genggem nawakake dhukungan resmi kanggo macem-macem RPG, ana pirang-pirang game sing dikonfirmasi pemain bisa diputer, sanajan sadurunge katup sing bisa didandani kanggo verifikasi dhewe – sawetara sing bisa dimainake – sawetara sing bisa dimainake lan sawetara mung mbutuhake njiwet cilik kanggo nyambut gawe. Yen sampeyan wis milih dek uap sampeyan dhewe, utawa nyoba kanggo nggawe game sing sampeyan pengin muter sampeyan sawise teka, kita wis nggawe dhaptar rpg sing disaranake, adhedhasar platform liyane , kompatibilitas resmi, lan liya-liyane.

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Valve Diverifikasi / Playable RPG mung kasedhiya ing PC

Iki Dek Steam Diverifikasi & Playable RPG bisa mung kasedhiya ing PC, utawa ora kasedhiya ing platform modern ing njaba.

Gapura Baldur 3

2023’s Darling sing njupuk industri dening Storm ngluncurake dina-lan-tanggal metu saka akses awal karo verifikasi uap dek; Lan kabeh akun katon minangka cara sing apik kanggo main salah sawijining RPG paling apik taun. Usaha, kanthi gapura baldur portebel!

Trilogi Utawawarerumono

Utawawererumono: Prelude menyang The Fallen, Utakerumono: Topeng ngapusi lan utawarerumono: topeng kabeneran sing saiki kasedhiya ing PC minangka atos delasi game PSN. Nalika kita duwe masalah dhewe karo port PC kanggo seri, kabar apik yaiku masalah kasebut ora mengaruhi game ing Uap Dek; Yen sampeyan bakal muter ing 720p / 30fps ing genggem, ora masalah manawa port kasebut ora bisa ditindakake kanthi cara sing luwih dhuwur. Luwih saka bisa uga game liyane ing dhaptar iki, Dek Steam minangka cara paling apik kanggo muter seri kabeh. Kinerja sing sampurna, 4 nganti 5 jam urip baterei, lan SPGS sing apik banget.

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Monochrome Mobius: Hak lan Kesalahan Lali

Nerusake tilas uap Dek minangka potensi paling apik kanggo main utama Utawawarumono, Aquapl ‘JRPG Spinoff saka seri kasebut kanthi apik ing platform kasebut. Iku saran gampang, tikel karo nalika para penggemar Series duwe francais liyane ing kukus.

Legenda pahlawan: tilase ing langit (trilogi)

Kanthi update anyar kanggo proton, katup duwe tilase sing dievaluasi ing langit, lan saiki wis resmi diverifikasi kanggo mbukak – utawa, paling ora tilase ing langit: 3rd yaiku. Malah yen FC lan SC isih resmi diwenehi lencana, nanging liyane saka seri * nindakake, supaya bisa lan bener-bener mung dadi wektu. Tanpa port console modern ing langit, PC mung papan kanggo main busur pertama seri – lan dek uap bisa uga paling apik kanggo muter. Kinerja sing sampurna, urip baterei sing apik banget (ing sawetara 6+ jam), lan uga asli 16:10 Dhukungan. Apa maneh sing kudu diarep-arep ing rpg uap?

Witcher: Edisi Meningkat

Dene pandhuan asli CD Projekt ing seri Witcher bisa uga ora kegatang amarga urutan – isih akeh tresna babagan iki. Kanthi dolanan macet ing PC, DECT Steam minangka cara sing apik kanggo para penggemar kanggo ngalami ing ngendi seri kasebut – tanpa kudu ngenteni port konsol sing ora bisa teka.

Katrangan Grimrock 1/2

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Ok, kita lagi ngapusi. Katrangan teknis Grimrock ora dek uap diverifikasi; Nanging, iku duwe versi Linux asli, lan diputer kanthi sampurna lan tata letak komunitas sing paling apik kanggo map keyboard keyboard lan mouse menyang tata letak uap Deck kanthi cara sing nggawe rasa akeh. Katrangan Grimrock 2 bener-bener diverifikasi, lan game loro yaiku DRPGS DRPGS banget / Penjara Crawler sing eksklusif kanggo PC.

DISGAEA 2 PC

Nalika distaea 1, 4 lan 5 duwe kabeh rilis sing luwih wiyar ing platform pirang-pirang – kalebu saklar – DaGaea 2 lan 3 wis katon luwih sithik. Matur nuwun, Dewaa 2 nampa port PC ing taun 2017, lan cukup kaget game kasebut bisa dimainake ing Linux. Sawetara judhul dewa liyane rada hit utawa luput ing platform, nanging saben kritéria kapit dhewe ing dek uap.

Persona 4: Emas

Apa sing kudu dingerteni? Dene persona 5 uga kasedhiya ing PC lan apik banget. Kanggo akeh, persona 4 ora bisa dibukak. Iku jinis bantahan tanpa wates sing paling apik, lan kita ora kudu mlebu ing kene. Nanging kita bisa ujar manawa persona 4: Emas minangka pengalaman sing ora sampurna kanggo dek uap. Nalika game bisa dimainake ing Vita uga, sampeyan bakal entuk urip baterei sing luwih apik saliyane kinerja sing luwih apik ing dek uap. Rekomendasi sing gampang kanggo para penggemar person, sing anyar lan lawas.

Fuga: Melodi Baja 1 & 2

Nalika Fuga duwe port saklar sing kompeten, uga mlaku kanthi cacat ing dek kaping pindho framerate metu-saka-kothak. Sing padha kanggo Fuga: Melodi of Steel 2, saiki – lan saiki game kasebut duwe dhukungan awan uap, sampeyan bisa kanthi lancar ngalih ing antarane muter game ing desktop lan dek.

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Trilogi XIII Fantasy XIII

Nalika kabeh judhul XIII Fantasy XIII sing bisa dimainake ing konsol Xbox sing saiki generasi, seri kasebut dadi bengok-bengok khusus kanggo kabeh bisa diputer ing kothak ing kukus. Ora mung iki yaiku platform sing sampeyan bakal bisa main judhul pigly, nanging game kabeh ndhukung antarane dek uap lan PC desktop tanpa masalah.

YS: Sumpah ing Felghana

Dene Judhul Yo Napishtim-Engine liyane durung diverifikasi, sumpah ing Felghana – Olahraga paling apik – olahraga kanggo tag penting sing bisa digunakake dening pemain sing kudu nggunakake trackpads utawa sentuhan layar kanggo sesambungan karo alat konfigurasi. Versi PC Sumpah ing Felghana kanthi cara paling apik kanggo main game, utamane sawise XSEED ported liwat swara saka rilis psp sing asli.

YS: Ark Napishtim

Nanging liyane liyane PC-mung Falcom sing nyambut gawe metu saka dek uap ing uap, sanajan durung dites. Kabeh nyatakake babagan rilis Falcom liyane ing dhaptar kasebut sejatine sejatine; Mung eling kanggo nyetel resolusi uap Deck ing Alat Konfigurasi, nanging yen sampeyan apik banget.

YS I + II BABAD

YS II II BAB II kerja tanpa cacat saka kothak karo sistem kompatibilitas proton sistem. Game kasebut mbukak, potongan potongan tanpa masalah, lsp. Kaya-kaya nganggo tilase ing langit lan YS: Sumpah ing Felghana, sampeyan kudu nyetel résolusi saka alat konfigurasi dhisik.

Zwei: Petualangan Arges

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Amarga update anyar kanggo proton, Nihon-Falcom RPG klasik saiki bisa dimainake ing kukus dek tanpa masalah utama; Iki nggawe platform pilihan kanggo nemu game, amarga pacakan ukuran cokotan.

Revisi AstLibra

Sanajan rilis saklar kanggo révisi ASTLIBRA bubar ngumumake, kaya sing saiki uap Dek mung siji-sijine papan kanggo main game kanthi pigly, lan game kasebut minangka eksklusif kanggo platform PC. Delengen apa sing dipikirake Chao babagan game ing review kita.

Deus EX (Seri)

Saben game Deus Ex kasedhiya ing Kukus diverifikasi / pamuter, kanthi tunggal revolusi manungsa – sing bisa ditutup liwat antarmuka Steamos, amarga pilihan game bisa nyumerepi. Nalika Revolusi manungsa lan Mankind dibagi kasedhiya ing platform modern ing njaba PC, PC – lan kanthi ekstensi, kukus mung bisa diputer saben game.

RPG sing wis diverifikasi kanthi mandiri mung kasedhiya ing PC

Nalika katup ora bisa digunakake ing game uji coba kanggo ndeleng apa sing dienggo, dheweke isih nyoba lan nglakokake game sing durung diluncurake – utawa sadurunge didaftar “ora didaftar”. Akibaté, Pemain Cataloging pengalaman ing forum kayata r / steamdeck utawa malah dhaptar laporan kompatibilitas resmi ing protondb bisa uga wis entuk saka kothak sing kurang. Game iki kamungkinan bakal nampa sertifikasi ing mangsa ngarep, nanging bisa uga padha karo dina iki.

Xanadu sabanjure

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Kaya game Falcom liyane ing dhaptar iki, Xanadu Sabanjure bisa metu saka kothak tanpa masalah – Nanging, game kasebut duwe ikatan tombol, lan alat konfigurasi ora bisa digunakake kanthi bener nalika ngganti input sampeyan. Matur nuwun kanthi gampang cukup kanggo – lan yen ora, sampeyan bisa ngganti dhewe kanthi nggunakake tata letak khusus liwat uap. Pakaryan potongan lan urutane critane game, ora ana tinkering sing dibutuhake, kanthi mbutuhake pemain kanggo nyetel résolusi ing alat konfigurasi (sing ora bisa digunakake, ora bisa ngganti input)

Judhul sing bisa diverifikasi / bisa dimainake kanggo dek uap

Sanajan game iki ora eksklusif, kita rumangsa bisa menehi sebutno khusus kanggo kepiye carane mbukak dek uap – apa amarga ora ana versi ngalih, utawa kepiye carane nindakake kanthi luwih apik tinimbang sing ana.

Monster Hunter Dunia & Monster Rise

Secara teknis iki setengah mbeling, mung mung monster Hunter Olahraga kanthi rating steam Deck Playable saka katup; Nanging, mung sawetara wektu sadurunge pamburu monster mundhak perawatan sing padha, yen dudu tag sing wis diverifikasi langsung. Kita wis nate nyemprot pirang-pirang jam menyang game dhewe, nganti pungkasan pangkat dhuwur, lan game kasebut kanthi cacat kanthi ukuran 60fps ing campuran rata-rata / dhuwur. Salah siji cara, loro-lorone ing omah ing sistem kasebut.

XIV FINAL FANTASY

Final Fantasy XIV duwe sawetara masalah sing mlaku kanthi bener ing kukus sing diluncurake kanthi bener, nanging masalah sing wis dirampungake, game kasebut saiki wis dirating Playable kanthi katup; Nalika aku ora bakal nyaranake nyritakake dek uap, sampeyan bisa nindakake kabeh babagan kabeh ing game kasebut yen sampeyan pengin.

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Horizon: Zero Dawn

Salah sawijining pertunjukan sing paling apik kanggo kepiye Kuwasa Uap, Horizon: N Z Zer Dawed wis dikempalken nganggo tag sing diveriasi uam Deck. Struktur Open-World Game ngutus kanthi apik ing Alam Pick-Up-and-Play Dek, lan kudu cocog kanggo wong liya sing golek game kanggo pisanan utawa njelajah Playthrough.

Elden Ring

Dering Elden minangka dek uap diverifikasi, lan thanks kanggo Shader pra-caching ing uapos – mlaku kanthi luwih akeh gagang tinimbang ing windows. Ora perlu dingerteni, iku cara sing apik kanggo main game; ora kanggo nyebutake siji-sijine cara Surefire kanggo muter port banget. Apa maneh sing bakal dingerteni?

Persona 5 Royal

Nalika persona 5 Royal uga ngalih ing titik kasebut, dek uap ngetrapake game luwih apik tinimbang ing genggem Nintendo nalika uga njaga umur baterei sing apik. Rekomendasi sing gampang kanggo platform kasebut.

Trilogi Dark Jiwa

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Dark Jiwa: Remastered, Dark Souls II: Ulama saka dosa pisanan lan jiwo peteng III kabeh wis diverifikasi / diputer kanthi katup. Dene jiwa gelap: Remastered kasedhiya ing saklar, ora ana sing ujar yen Dek Steam nawakake pengalaman sing luwih apik nalika main game, ora kanggo versi portable Dark Souls II lan III.

Suns Tengah wengi Marvel

Firaxis ‘Trpg paling anyar wis didaftar minangka Play Deck Playable kanthi katup, lan ora ana release switch, dek uap tetep dadi siji-sijine cara kanggo mainake streaming awan.

Yakuza: Kaya naga

Secara teknis, mung judhul Yakuza ing PC sing ora diverifikasi utawa bisa dimainake yaiku Yakuza 4, 5, lan 6. Sisane kabeh didhukung kanthi resmi kaya katup. Nalika sampeyan pengin nyemprotake FPS sampeyan nganti 30 kanggo Kiwami 2 / Kaya naga, sisa game sing didhukung mbukak ing 60fps sing caket karo urip baterei sing apik; Kaya naga mung minangka sing paling cocog kanggo dolanan genggem, dadi RPG adhedhasar giliran.

Kaya naga: Ishin!

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Wayahe mayoritas rilis Sega sing paling anyar, kaya naga: Ishin game bisa dimainake-1 ing Uap Dek; njupuk peran ryoma sakamoto kanggo pisanan ing Inggris, lan terus.

Pengadilan / Ngalahake Pengadilan

Pot saka pangadilan PC sing bubar dirilis lan ngilangi paukuman yaiku dek uap diverifikasi saka mlumpat, lan minangka cara sing apik kanggo main game kasebut. Nalika teknis ora kaya RPG minangka Yakuza: Kaya naga, isih ngerti yen sub-seri kasebut bisa dimainake kanthi becik.

Ys VIII: Lacrimosa saka Dana & Ys IX: Monstrum Nox

Nalika loro game kasebut kasedhiya ing saklar, ora ana port sing apik banget – utamane Ys IX. Loro game kasebut minangka dek uap sing wis diverifikasi, lan bakal luwih apik tinimbang mitra ngalih.

Labyrinth Refrain: Coven of Dusk & Labyrinth of Galleria: The Bulan Masyarakat

Akeh kaya ing ndhuwur; Kaloro judhul iki kasedhiya ing saklar, nanging ing corak sing aneh iki dicelupake ing 30fps – sanajan versi Vita Playstation Jepang sing target 60. Nalika ora masalah kanggo kabeh sing kanggo DRPG, iki nggawe uap dek cara paling apik kanggo main game kasebut ing faktor wujud genggem.

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Dragon Quest XI: Echoes umur sing angel

Ora mung bakal katon xi s lan mbukak luwih apik tinimbang versi saklar, Pemain sing duwe xi asli naga bisa uga seneng ngerti yen uga diverifikasi. Nalika edition definitif gampang versi game sing luwih apik, iki nggawe uap dek uap mung cara kanggo nemu XI – kesetiaan asli lan kabeh! – ing genggem. Nganggep sampeyan tuku sadurunge wis mesthi, mesthi.

Game HD-2D (Octopath Traveller, Strategi Triangle, lsp)

Ora akeh titik sing ora bisa didhaptar kanthi kapisah; Nganti saiki saben game HD-2D ing pc, apa bectopath lelungan lan terusan, utawa strategi strategi, utawa strategi segitang, utawa malah urip kabeh dek uap diverifikasi lan mbukak kaya ngimpi.

Elysium Disco: Cut Final

Nalika Disko Elysium duwe port saklar, pembebasan PC asli mbukak luwih apik ing dek uap, kanthi wektu sing luwih ramping lan luwih cepet loading. Sampeyan ora bisa salah yen sampeyan milih muter Elysium Disco, nanging Dek Paeam mesthi ana salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo njelajah revachol.

Pentiment

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Judhul sing luwih cilik saka obsidian, pentiment nawakake tompol ing petualangan narasi, dikirim liwat seni seni Eropa. Game kasebut wis diverifikasi kanggo Dek Kukus, lan tawaran mung cara kanggo main game.

Gulung Sepuh: Murrow / Oblivion / Skyrim

Kabeh 3 judhul gulung sepuh iki wis diverifikasi resmi utawa bisa dimainake kanggo dek uap. Sanajan Skyrim dhewe bisa dimainake ing saklar – lan minangka port sing rada padhet – ora ana sing ujar yen dek uap bakal ngilangi rilis switch. Ora kanggo sebutno, sampeyan ora bakal entuk mods ing ngalih. A pesawat saka Rekomendasi Gampang Kanggo Sapa sing njupuk Dek Kukus.

FALLOUT: Vegas Anyar

Njelajah NCR Portik, Kaya Kita Mung Bisa Ngimpi. Nalika ana sawetara masalah ketidaktian, ora beda karo game kasebut ing Windows; Akeh mods lan loaders sing padha bakal bisa digunakake kanthi apik ing proton, lan pengalaman saham cocog karo playthrough windows.

Witcher 3: Hunt liar

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Padha karo skyrim; Nalika sampeyan bisa muter Witcher 3 ing saklar, Dek Steam bakal weruh tampilan game lan muter luwih apik, lan sampeyan bakal bisa mods game sing disenengi kanggo boot. Ora kanggo nyebutake sampeyan ora kudu mbayar ulang game kasebut, mung kanggo pilihan sing diputer.

Harvestella

Gerbang minangka tambahan sing penting kanggo dhaptar iki, yen mung amarga game kasebut misale jek terus-seneng – yen ana judhul sing sepisanan sing bisa digunakake kanggo nggawa keyboard piranti lunak Uap Deck ing awake dhewe. Game kasebut kaya impen tanpa masalah, lan ngrasa kaya saran gampang ing versi saklar yen Dek Steam minangka pilihan. Game iki dicopot saka dhaptar, lan wis ditambahake maneh karo guwa sing bakal ditindakake para pemain kanggo mesthekake yen nggunakake versi eksperimen proton paling anyar kanggo pengalaman sing paling apik.

Nier recoicant / Nier automata

Loro game kasebut luwih gedhe; Loro-lorone game didaftar kanthi resmi minangka PLAYE DECK Playable. Nalika ana port sakdurunge kanggo Nier: Automata – Uap Steam isih mung cara kanggo muter réplicant portably, lan cara paling apik kanggo seneng automata.

RPG sing ora resmi diverifikasi

Kanggo redundansi, kita uga wis nyoba sawetara RPG sing ora eksklusif sing durung nampa tag sing wis diverifikasi / bisa dimainake. Mangkene sawetara game sing wis ditemokake, lan saranake kanthi becik.

Sam Samudra: Pasukan ketuhanan

Iklan. Terus nggulung luwih akeh

Siji iki pisanan ing sekedhik teknis. Yen sampeyan muter bintang Sam Samudera: Angkatan gaib saiki ing Uap Dek, sampeyan bakal bisa mbukak sawetara kompilasi shader shader sing ora nyenengake nalika sampeyan mlebu mungsuh utawa nglawan mungsuh anyar; Nanging, yen wis rampung, game kasebut mlaku kanthi apik ing platform kasebut. Kejabi masalah karo ukuran teks cilik – sing ana masalah preduli saka platform – Samudra lintang bakal * pungkasane * dadi saran gampang kanggo platform kasebut. Miturut wektu sampeyan maca iki, masalah bakal luwih saka kamungkinan disiram kanggo pemain.

Fantasi Akhir Xi

OK, OK, iki mesthi bisa nggayuh; Lan ora gampang banget kanggo nyambut gawe, nanging kudu surak-surak amarga ora kaya 2002 MMORPG gampang digarap PC sing paling apik. WINDEWER duwe pandhuan resmi kanggo njaluk game + peluncuran adat sing nggarap platform, yaiku kepiye carane muter game. Katon lan mlaku gedhe yen kabeh wis disetel!

RPG Steam Dek Mbesuk

Kanthi dek uap nemokake awake dhewe dadi sukses, kita wis entuk ing ngendi kita miwiti ndeleng game konfirmasi kompatibilitas sadurunge dheweke wis diluncurake. Sajrone pertunjukan game Tokyo taun iki, kita entuk pirang-pirang rpg sing wis empitasi wis ngonfirmasi dhukungan uap Dek.

Kabeh liyane

Ora saben game bakal mbukak ing uap dek, nanging sawetara bisa mbutuhake sawetara tweaks. Kanggo tujuan dhaptar iki, kita mung nggoleki game sing ora mbutuhake sampeyan boot menyang mode desktop kanggo nggarap game, nanging akeh judhul sing main video sing bisa digunakake karo codecs pre- diinstal, kaya proton-ge. Liyane bisa uga mbutuhake sawetara manual, nanging pungkasane bisa dicocogake. Yen game sing sampeyan goleki ora bisa didaftarake kaya sing bisa diverifikasi / bisa dimainake dening katup, priksa manawa kanggo mriksa protondb kanggo petunjuk.

Game Rpg

Ndhuwur 150 game paling apik ing kabeh wektu Rpg, Miturut reviews Gamer.

Peringkat sing disaranake

  1. Steam Top 250
  2. Permata sing didhelikake
  3. Minggu anyar iki
  4. Paling apik saka 2023
  5. Paling diputer
  6. Uap Uap Diverifikasi Diverifikasi
  7. Ranking Custom

Mlebu kanggo Klub 250 Mingguan Edisi lan Entuk Top 30 game minggu dikirim langsung menyang kothak mlebu saben pitung dina! Sinau luwih lengkap.

Trailer

Gerakan, pangkat, judhul, tanggal, platform, tag lan rega

Skor

8.83 98% 1,192,015 Votes

Risers Dina iki

  1. 592 Wolquest: Edition ulang tahun
  2. 662 balai siksa
  3. 321 Tales saka alas ireng
  4. 711 lovechoice
  5. 1191 Pines Beacon
  6. 1241 Ball Dragon Z: KakaRot
  7. 1291 Kucing Pencarian
  8. 1301 HYICS 2
  9. 1311 小 白兔 电商 ~ Bunny e-Shop

Fallers dina iki

  1. 1323 Tales saka Majeral
  2. 331 tes
  3. 601 Outcore: Petualangan Desktop
  4. 611 dredge
  5. 671 Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition
  6. 681 Star Wars ™ Jedi Knight – Jedi Academy ™
  7. 721 Debu: Tail Eysian
  8. 1201 Aku dadi exocolonist remongage
  9. 1251 Fantasi Fantasi Epik 4

Klub 250

Klub 250 minangka kukus 250 anggota, ngumpul kabeh 54 yuta ulasan Saka uap kanggo ngasilake sejarah peringkat game lengkap. Iki minangka pengurangan sabanjure Uap 250 kanthi akeh fitur ambisi lan macem sing direncanakake. Rincian lengkap ana ing bagean babagan kaca Patreon kita.

Gabung karo klub 250 kanggo mung £ 2 saben wulan mbantu kita terus nggawe perbaikan sing mbantu sampeyan golek game sing apik ing uap. Minangka tingkat insentif bonus, tingkat janji sing luwih gedhe dilengkapi sawetara hadiah tambahan, kalebu jeneng, logo lan link ing situs kasebut.

Uap 250

Peringkat kanthi otomatis dianyari paling ora sapisan dina saka data Ulasan Uap Live. Sinau luwih lengkap.

Indikator gerakan nuduhake owah-owahan ing posisi wiwit wingi.

Status Sistem

  • Nggawe 24 September 2023 05:29 UTC
  • Kode Sumber, Masalah

Klub 250 Patreon

Klub 250 ngagem kabeh 54 yuta ulasan ing uap kanggo nyedhiyani sejarah peringkat lengkap, dene uap 250 mung katon ing rong dina pungkasan. Klub 250 minangka proyek sing luwih ambisi lan apik nanging larang. Rincian lengkap babagan sawetara dandan sing direncanakake ana ing bagean babagan kaca Patreon.

Coba gabung karo klub 250 dadi kita bisa terus nggawe perbaikan sing mbantu golek game ing uap. Minangka level insentif bonus, tingkat janji sing luwih gedhe dilengkapi hadiah tambahan, kalebu jeneng sampeyan menyang situs kasebut!

Curator Steam Curator

Gabung karo Kukus 250 Komunitas ing Discord saka Web, Desktop, Ponsel utawa kabeh telu sekaligus!

Tindakake kaca Curator Uap resmi kanggo ngakses peringkat game langsung saka steam Steam! Dianyari kanthi otomatis saben dinane.

Kabar Cookie

Uap 250 mung nyimpen cookie sing dibutuhake (yen ana). Nanging, mitra pihak katelu bisa nyimpen cookie tambahan. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi Kita.

RPG paling apik ing Uap: Top 5 Game, Miturut ahli

Ana wong sing main game video ing PC

Kukus minangka bakul piranti lunak jagad lan platform manajemen klien-klien. Saka wiwitan ing taun 2003, uap wiwit dadi server nganyari file kanggo game katup lan 2005 uap wiwit adol kanthi judhul piranti lunak game partai 3 RD. Saiki, Kukus Nggoleki 120+ yuta pangguna aktif sing nikmati fitur manajemen uap sing kuat kalebu game, instalasi sing disederhanakake, jaringan server game, lan layanan manajemen piranti lunak. Salah sawijining genre sing paling penting lan populer ing game komputer pribadi yaiku game peran. RPG minangka jinis sing wiyar kanthi akeh pengalaman game inti kanggo pemain. Dhaptar paling ndhuwur limang Rpg paling apik ing Uap kanggo mbantu para pamaca nemokake sing paling apik ing urusan judhul gedhe.

Game video duwe pangerten sing dawa kanggo bocah-bocah. Kaya ngono, kudu dielingake manawa riset anyar nuduhake manawa main game video bisa ngundhakake otak bocah. Peneliti ing Vermont ujar game ndadékaké kanggo ngontrol kontrol sing luwih apik lan memori kerja, nambah prilaku lan kinerja akademik.

Kasunyatane, akeh game ing game ’80s lan’ 90-an sing duwe pengaruh positif kanggo pendhidhikan lan karir. Peneliti saka Universitas Surrey suggest sing main game online sejatine bisa mbantu para profesional ngasilake katrampilan ngembangake katrampilan sing luwih dirajut kanggo lapangan sing dipilih. Penulis sinau nemokake manawa profesional utawa insinyer cenderung gravitasi menyang game platform teka-platform, sing bisa mbantu nambah katrampilan spatial. Wong sing makarya ing peran manajer, sauntara, luwih akeh narik kawigaten kanggo dolanan roleplaying sing mbutuhake katrampilan organisasi lan rencana.

Siap Game? Rpg paling apik ing uap ing limang dhaptar paling dhuwur kita kabeh petualangan sing dawa kanthi lapisan sing apik banget kanggo ditemokake. Ayo kita ngerti rpg favorit sampeyan ing komentar ing ngisor iki!

Game game ing pc, game gratis paling apik

Daftar: Game paling apik kanggo uap, miturut ahli

1. “Elden ring” (2022)

Saklawasé 20 yuta pemain, “elden ring” minangka judhul sing kudu muter sing nawakake tempur balapan jantung sing digandhengake karo eksplorasi, mbangun khusus, lan kemampuan kanggo level game game fantasi fantasi sing rinci. ‘”Cincin Elden,’ Epic Fantasi Gelap, umume dianggep minangka karya kanggo masterpiece. Digawe dening Hidetaka Miyazaki kanthi kolaborasi karo George RR Martin, ‘Elden Ring’ yaiku ringoftware sing paling ambisi, kanthi desain terbuka sing bisa uga dadi formula ‘. Nalika sapisanan sampeyan ngetik jagad misterius sing dikenal minangka tanah ing antarane sampeyan bakal weruh prabédan sing sregep ing desain kasebut yen dibandhingake karo game frekuensi sadurunge. Veteran ” Darkborne ‘lan’ Dark Dark.

‘”Elden Ring’ minangka game RPG sing apik, nanging uga tikel ton kothak liyane. Iku game Open-World sing paling dhuwur lan game fantasi sing apik banget. Iki dadi tempur tegar minangka bagean utama gorek, saengga skews luwih menyang sisih tumindak-rpg saka spektrum yen penting sampeyan. Nanging aja mung njupuk tembung kita, “tulisan game pc n .

“Aja kuwatir, sanajan. Kaya ‘Dark Souls’ sadurunge, ‘Elden Ring’ minangka game babagan panggilan, kesalahan lan keprigelan akhire. Lan, sanajan condong dadi khayalan tradisional, kaya aneh lan béda amarga studio wis nate nyukur cahya ing medeni jagad iki, tinimbang ndhelikake rawa sing beracun. Minangka RPG, uga sawetara karya sing paling apik saka apiSoft, kanthi pilihan bustinecraftingcraftingcraftingcrafting sing ngidini sampeyan nyesuaikan karakter lan gaya pertempuran kanthi macem-macem cara, “nambah Gamer.

2. “Disco Elysium – potongan pungkasan” (2021)

“Disco Elysium” paling asring dipuji lan dikritik kanggo crita politik sing apik banget. “Ngupayakake impen politik sampeyan … sampeyan minangka detektif kanthi sistem keterampilan unik ing pembuangan lan blok kutha kabeh kanggo ngukir dalan sampeyan. Serangan karakter sing ora iso dilupakan, mbunuh, utawa njupuk suap. Dadi pahlawan utawa bencana mutahe manungsa, “nyerat metacritic.

“Yen sampeyan ora mikir game video kudu duwe politik, aja muter ‘Disco Elysium – potongan akhir.’Yen sampeyan ora mikir game kudu Aspire ujar, detektif-rpg iki dudu game kanggo sampeyan. Sing ora ngomong game kasebut yaiku manifesto. Cara kasebut sinis, durung mikir, menehi kritik babagan ideologi sing nyritakake babagan politik game ora meh sempit. Nanging iki dudu centrisme sing dikarepake. Disco simpati Elysium pungkasane ngapusi karo wong lan gerakan sing kerja sing nggawe kapentingan sing paling apik, sanajan njaluk sampeyan mainake pulisi kasebut. Mekanika peran sing sarwa lan sugih ing jagad bakal nyengsemaken ora ana sing crita, nanging ‘Disco Elysium’ atimu sing bisa dimainake ing wayahe, “Raves PC.

” Disco Elysium ‘Stray cedhak karo game babagan Cop Renegade, nanging nindakake tugas sing nyenengake kanggo nahan pangilon sing bisa ditindakake, lan menehi alat kanggo nggawe amends. Sampeyan uga, pungkasane, paling langka kabeh: RPG meaty, narasi sing ngemot tempur, “nawakake bedhil kertas rock.

3. “Witcher 3: Hunt” (2015)

Sadurunge seri Netflix, “The Witcher 3: Hunt” minangka sukses finansial kanggo pangembang game CD Projekt Abang. “Asring dianggep minangka salah sawijining game paling gedhe saka PS4 lan Xbox One Generation, uga umume, ‘Witcher 3: Hunt’ minangka wahyu nalika diluncurake ing taun 2015. Game dibebasake menyang aclaim kritis imphatic minangka pengalaman terbuka sing penting, dene wong liya wis mung nyoba nyalin apa sing dituju ing ” Witcher ‘… Cast karakter, lan macem-macem nggoleki babagan lan konten DLC kaya immersive lan substantif minangka crita utama, “ujare Screnter.

“Jagad iki apik banget babagan carane ora dikendhaleni, kanthi akeh lokasi kanggo ndeleng lan ngunjungi. Pepak urip sregep, setting gaya abad pertengahan yaiku sederhana lan understated, kanthi papan terbuka sing amba, kembang ijo udan, lan kutha kayu lan kutha sing apik kanggo rumput jaran utawa mlaku. Ana macem-macem rahasia kanggo nemokake kabeh, kaya sarjana monster kanggo ngrusak rampokan, peta Treasure kanggo ngetutake, lan nggoleki sisih sing didhelikake ing desa-desa. Jam ing game terus urip kanthi jam nalika sampeyan nyabrang saka kutha, negara menyang negara, sing mencorong cakrah sing apik banget, lan srengenge srengenge ing wayah sore. Kabeh pancen apik tenan kanggo dideleng, nyengkuyung sampeyan ngumbara kanthi target mung kanggo njupuk ing pemandangan, “tambah / slant.

“Nanging kekuatan sing sejatine ‘Witcher 3’ yaiku kanggo popules sing bisa dieling-eling iki kanthi NPC ngupayakake upaya sing asor nanging ora bisa dieling-eling (dening rolas pengalaman RPG sing paling akeh ing pasar. Ing kutha-kutha ing dalan sing bosok, sing duwe sihir bisa uga nemokake elf sing apik banget kanggo ngadhepi rasisisme lokal; ing papan liya, dheweke bisa uga mbantu urip baron dhewe kanthi putri sing dawa banget. Iki nggoleki navigasi masalah moral tanpa solusi sing abot utawa nawakake, “open PC Gamer.

4. “Fallout: Vegas Anyar” (2010)

Seri “Fallout” misuwur kanggo cheek sing katon ing urip ing post-nuklirpse amerika. “Yen sampeyan penggemar ‘game fallout’ liyane utawa seri ‘SLSER scrolls’, kemungkinan sampeyan bakal seneng ‘New Vegas.’Karakter sampeyan diuripake ing dunya retro-futuristik pasca-futuristik sawise serangan saka mungsuh. Dheweke nggoleki kanggo ngirim paket kanggo Vegas anyar sawise perang gedhe. Ing misi utama lan sisih, sampeyan bakal nemoni pertempuran nglawan mungsuh, kayata robot lan mutan. Iki bisa dimainake kanthi perspektif wong pisanan utawa katelu, kanthi macem-macem senjata sing digunakake kanggo digunakake, “nyerat nggawe panggunaan_.

‘”Nalika Fallout 3’ sukses, iku kewan sing beda karo klasik ing interplay. Perbankan saka francais mindhah tumindak kasebut ing pesisir kulon, lan nggawe unsur-unsur kayata reputasi lan perjuangan daya fraksi. Obsidian mundhak meh kabeh aspek Bethesda njupuk, nggawe game kasebut kurang apik utawa ala, lan liya-liyane babagan sapa sing kudu dipercaya. Uga nambah akeh humor sing ditresnani saka game klasik, “rincian PC Gamer.

“Sawise jam sepisanan, misi sampeyan metu saka timah, sampeyan bakal menehi usaha ing ngendi sampeyan seneng: sesambungan karo sapa wae sing dikarepake, utawa apa-apa sing paling apik kanggo nggawe ‘New Vegas’ game fallot.’Sampeyan bisa mbayar karo Republik California anyar, gabung karo bordir sing apik banget, kanggo wong sing cleazy anyar Vegas, utawa dadi … Prestasi dhewe, “Nambah Game PC N .

5. “Nier: automata” (2017)

“Nier: Automata” diwarisake kanthi umum kanggo ngetrapake crita lan urutane critane game kasebut. “Dianggep akeh kanggo dadi salah sawijining game paling gedhe sing wis digawe lan salah sawijining crita game sing paling gedhe sing dikandhani, ‘Nier: Automata’ minangka mental lan fisik. Pertempuran hack-lan-slash gampang milih nanging angel dikuasai, kanthi gelombang mungsuh lan grueling boss kanggo nggawe reaksi sampeyan. Kangge, sampeyan bakal dilebokake liwat ringer emosi kanthi crita sing mriksa apa tegese kanggo urip lan nantang pangerten sing sadurunge ana sing urip. Bisa dadi akeh, nanging pancen larang regane, “nyerat kanggo menang.

‘”Nier: Outlook Automata’ Autlook ing Crita iku Khusus Khusus. Kanggo entuk pengalaman lengkap, sampeyan kudu mbukak pirang-pirang playthroughs game, saben sing nawakake pengalaman lan perspektif anyar. Pandang donya babagan acara lan karakter crita luwih cepet nalika sampeyan ngrampungake saben muter-muter, muter ing pangarepan sampeyan kanggo mbantu sampeyan nganakake protagonis sing luwih jero lan dadi nandur modhal ing planggaran. Prekara-prekara sing cocog karo dhaptar katelu ing clodugh, sijine sampeyan ing coaster roller emosional kabeh cara sing bener. Twists lan kalah ing tembok kaping papat mundhak crita kasebut menyang papan sing unik. Entuk kabeh nganti pungkasan bisa dadi pengalaman religius saka pirang-pirang ati lan tegese sampeyan nemokake ing simbolisme, “jelasake / nerangake / slant

“Bebener, ‘Nier: Automata’ angel diuseni menyang paragraf siji. Sepisanan, iki minangka crita sci-fi sing aksi babagan reclaiming bumi saka robot sing ngrusak. Ing Sabanjure Sabanjure, iku liya. Nalika Katelu Katelu, sampeyan bakal nemokake wong Tin kanthi jeneng matématikawan abad kaping 17, lan sampeyan bakal mikir babagan apa sing bakal ditindakake kanthi nyata karo game iki, “Nambah PC.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing:

  • Monitor game paling apik
  • Headset game paling apik
  • Kursi game paling apik
  • Laptop game paling apik

Sumber

Cathetan: Artikel iki ora mbayar utawa ora disponsori. StudyFinds ora disambungake kanggo utawa nyaosake merek apa wae sing kasebut lan ora ana ganti rugi kanggo menehi saran.