Minecraft paling apik 1.20 wiji bedrock (2023 September), 18 wiji bedrock minecraft paling apik (2023)

18 Bibit Bedrock Minecraft paling apik (2023)

Contents

Yen sampeyan pengin ngowahi Minecraft dadi subnautica, sampeyan bisa ngasilake jagad lemah ing jero banyu lan nyoba kemungkinan sampeyan. Diwenehi, sampeyan bisa uga mati sajrone sawetara menit, utawa sampeyan bisa uga bisa ngadhepi tantangan utawa bisa urip lan, pungkasane, pratelan saka Samudra.

Minecraft paling apik 1.20 wiji bedrock (2023 September)

Wiji bedrock iki cocog kanggo njelajah lan nggawe kerajaan mode kaslametane!

Yen sampeyan lagi main Minecraft ing PS4, Xbox One, Ngalih Nintendo, mobile, utawa Minecraft kanggo Windows, mula sampeyan lagi main ing Bedrock Versi saka game. Kanggo entuk pengalaman minecraft pungkasan, aku mesthi nyoba nemokake wiji sing sampurna sing cocog karo plancongan utawa mbangun inspirasi. Wiji sing kapacak ing ngisor iki dijupuk amarga menehi jagad sing apik, migunani, utawa ayu-utawa kabeh telu!

Minecraft paling apik 1.20 wiji bedrock

Tabel konten

Pulo Nelayan

Pemain sing pengin miwiti tantangan pulo sing slamet nanging pengin Kepala cepet kudu katon luwih saka wiji iki, sing nyebar sampeyan ing sawijining pulo cilik sing dikuwasani dening desa polos. Ing njero desa sampeyan bakal nemokake portal sing rusak sing bakal langsung menyang sisih ndhuwur benteng. Wilayah sekitar ora gabug, kanthi ton monumen samodra, shipwrecks, lan reruntuhan kanggo njelajah.

Kawah kreter

Wiji iki nampilake desa lempung sing ana ing jantung kawah sing ana ing kawah kreta sing gedhe, nyedhiyakake lokasi sing bener kanggo sampeyan duwe pengalaman bangunan sing tenang. Nanging, wong-wong sing seneng-seneng-seneng-seneng-seneng bisa nemokake guwa driptone ing desa-desa, lan enggal diwujudake mbukak kanthi tetes menyang tetes ing kutha kuno!

  • Lokasi Key
    • Kawah kawah Cherry: -984 632
    • Kutha kuno: -1,064 -51 568
    • Pillager Outpost: -1,160 584
    • Portal rusak: -1,016 376
    • Pantai nganggo bandha sing dikubur:-1,064 1,416

    Pemukiman ing kawah mesthi dadi pemandangan sing apik banget. Nanging, ora akeh kawah bisa ngaku omah ing desa lempung, uga omah gedhong kayu ing sajroning likah! Aku muji cara desa katon kanthi lancar Campuran ing struktur omah gedhong kayu. Kanthi kabeh iki ing pembuangan sampeyan ing spawn, sampeyan dijamin duwe kepala wiwit ngulandara karo wiji iki.

    Kapal Shipwreck

    Wiji: -3271674935876727390

    Salah sawijining wiji bedrock sing paling luar biasa ditemokake bubar, wiji iki ndeleng kapal-kapal sing lungguh ing ndhuwur gunung es sing gedhe banget, mung mbuwang watu saka pulo jamur. Iki minangka papan sing apik kanggo miwiti pangkalan utawa nggawe landmark ing jagad sampeyan. Jujur, wiji iki mung inspirasi kanggo nggawe perkara sing padha ing jagad iki!

    • Lokasi Key
      • Shipwreck ing Iceberg: -950 429
      • Desa: 250, -470
      • Portal Nether
      • LASHLOUNDS LUGH: -333 -845
      • Portal rusak (wis rampung): -520 -897

      Blacksmiths of Cherry Grove

      Biji iki nawakake kabeh sing bisa dijaluk kanggo MINECRAFT ing Minecraft. Nalika sampeyan wis nemokake, sampeyan bisa nemokake ing ndhuwur bukit cilik sing ditutupi kembang ceri sing padhang sing ana ing warga desa wis dadi operasi. Apa maneh, desa iki dadi loro cemlorot, uga outpost pillager. Sawise sampeyan siyap nyasar maneh, sampeyan bakal nemokake portal sing rusak, lan omah gedhong kayu mung mbuwang watu!

      Pit goreng taiga

      Wiji iki nampilake salah sawijining kelainan generasi sing paling apik lan nggumunake aku wis tau weruh. Sampeyan bisa nyerang biome langsung ing size ing jejere sinkhole / pit kanthi guwa sing gedhe banget ing ngisor. Siji wong kudu mikir babagan papan sing mbukak ing guwa bisa uga bisa nahan gunung. Nanging, yen sampeyan gelem menehi risiko potensial guwa, wiji iki nyedhiyakake macem-macem biomes lan struktur kanggo nyepak petualangan minecraft. Aja lali mriksa kutha kuno ing guwa sing subur ing ngisor lenggah.

      Valley Mountain Snowy

      Wiji iki sampeyan ing puncak jagging pembekuan sing ana ing ngisor lembah sing apik. Lembah kasusun saka biomes alas ijo sing subur, kanthi pulo ing tengah. Iku cocog kanggo mbangun basis sing didhelikake ditutupi gunung. Nggali terowongan kanggo nggawe jalur kanggo njelajah lingkungan sekitar yen sampeyan pengin. Salajengipun, sampeyan bakal nemokake ton kutha kuno ing ngisor lemah lan desa Plate karo portal nether kanthi cekak mudhun saka titik spawn.

      Guwa tlaga sing subur

      Yen biome Oasis ana ing Minecraft, kita yakin bakal katon kaya ngono. Sampeyan wis nuwuhake biome biji / pasamunan, lan sawetara rolas blok yaiku lapisan gudang multi-lapisan sing dibangun ing tlaga karang sing apik banget (nanging ayu). Ing cedhak, sampeyan bakal nemokake biome karang sing luwih gedhe. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake puluhan desa, monumen, candhi, lan igloos wétan spawn.

      Kawah Meadow Double Lake

      Winih: 651719687612429311

      Yen sampeyan ngunjungi lokasi tombol iki, sampeyan bakal nemokake lapangan tlaga sing apik banget sing apik sing bakal menehi salam kanggo sampeyan ing kawah! Waterfalls apik dipérang ing caves tengah, lan alas mung ngenteni sampeyan nemokake lan njelajah. Sampeyan bisa mbangun utawa ngubengi kawah, ngidini bayangan sampeyan bakal mbukak liar!

      • Lokasi Key
        • Kawah Meadow: -180, 130, -300
        • Plains desa: -232, 50, 120
        • Portal rusak: 104, 50, 248
        • Kuil Jungle

        King saka kawah

        Wiji iki ngluwihi aku babagan apa sing gampang minangka titik wiwitan pamuter sing bisa dijaluk. Tengen, aku ngadhepi cincin sing pucuk pucuk putih sing mbentuk kawah gedhe. Pemain bakal nemokake desa dataran bebarengan karo omah gedhong kayu ing kawah, ditutupi kanthi vegetasi tebal. Ana uga Outpost Pillager sing ana ing mburi omah gedhong kaya yen wis entuk tugas. Kabeh iki sejatine ndadekake wilayah kasebut dadi habitat kanggo raja.

        Mesa Salju

        Siji iki mbutuhake sampeyan lelungan sethithik, nanging bakal migunani kanggo nemokake Mesa salju sing salju-salju nganti tekan langit! Struktur sing jembar iki maksimal lan cukup amba, sing menehi akeh pilihan bangunan. Yen sampeyan ndeleng saka ndhuwur Mesa menyang pucuk gunung sekitar, dheweke bakal katon cilik saka posisi sing wis ngadeg.

        • Lokasi Key
          • Mesa Salju: 590, 250, 320
          • Plains desa: 264, 205 taun
          • Kutha kuno: 104, -51, 72
          • Pillager Outpost: -840, 20, 552

          Minecraft paling apik 1.19 wiji bedrock

          Biomes clashing

          Kita kabeh seneng ndeleng biomes clashing saben liyane ing generasi donya minecraft. Pramila wiji iki khusus, minangka Savanna, Badlands, lan Gurun Biomes kabeh persepan karo saben liyane ing ngendi sampeyan wis digawe! . Sampeyan bakal entuk akeh sumber daya saka kelompok saka rong tetanggan savanna desa ing cedhak lan njelajah nganti pitung kutha kuno ing ngisor sing cerah.

          • Lokasi Key
            • Kembar Savanna Desa: 184 -232
            • Pillager Outpost: -728 -1,160
            • Kuil Jungle: -744 648
            • Kutha kuno: -1,112 -51 72
            • Kuil Gurun: -1,688 -1,480

            Pulo Pemula Ultimate

            Wiji iki ditampilake ing sawetara wiji Minecraft paling apik amarga bisa digunakake minangka pulo-pamuter-pamuter sing gampang lan kasual. Sampeyan wis ngrebut ing pojok pulau alas gedhe kanthi gunung sing angel banget ing tengah. Sing didhelikake ing ngisor alas yaiku guwa subur sing berlapis kanggo sampeyan nggawe omah ing njero lemah. Iki saestu wiji sing cocog kanggo para pemain anyar, pemain kasual, utawa sapa wae sing pengin nganyari kaslametan ing slamet minecraft.

            Wiji: 847479976687857

            Stofix pangguna reddit nemokake wiji iki lan menang kompetisi, lan gampang kanggo ndeleng sebabe. Kawah sing akeh banget yaiku sinkhole sing sinkhole ing tlaga menyang segara lava! Dadi visual sing nggumunake lan kapenuhan biome gedhe, kita mujudake wiji iki, inspirasi kanggo kita mbangun ing kene!

            • Lokasi Key
              • Kawah:
              • Menara desa lan pillager: -986, 872
              • Desa lan portal: -1,305, -900
              • Shipwreck: 648, 264

              Lembah Mountain Lake-Cated

              Wiji sing apik iki bakal ngasilake sampeyan ing pojok gunung sing salju-salju salju sing ana ing salju sing apik. Pintu guwa guwa ndadékaké jaringan ternut ternuka sing ngenteni sampeyan njelajah. Pilihan bangunan ora ana watesan karo iki; Sampeyan bisa milih shack ing tengah tlaga, mbangun omah sampeyan ing ndhuwur pucuk salju sing nembus salju, utawa duwe omah gedhong salju, utawa duwe omah gedhong!

              • Lokasi Key
                • Anggota portal rusak: 232, 20,184
                • Village Taiga: 328,5,136
                • Mineshaft: -360, 2, 104

                Priksa sawetara wiji liyane dhaptar kanggo Minecraft 1.19. Kita entuk wiji inten paling apik lan wiji omah gedhong kayu paling apik!

                Tindakake kita ing Twitter lan Facebook kanggo entuk nganyari babagan game favorit!

                Babagan penulis

                Rajnil Barmi minangka lulusan jurnalisme sing semangat kanggo dolanan sajrone pertengahan 2000-2000-2000-2000 kanthi judhul kaya umur Empires, i.G.I-2, lan Setengah Urip 2. Dheweke wis nerbitake minangka panulis kontribusi ing pandhuan game PRO sajrone luwih saka setahun, utamane sing duwe spesialisasi ing PC lan Game Mobile. RPG, Sims Racing, Moba lan FPS minangka genre favorit. Nalika dheweke durung nate nyegel ing jagad game, biasane muter musik, arep munggahi, utawa supaya pizza kanthi keju kakehan keju.

                18 Bibit Bedrock Minecraft paling apik (2023)

                Tembung “Wiji Minecraft“Bisa bingung, nanging intine, nuduhake” kode “kanggo saben mayuta-yuta donya sing kasedhiya ing game kasebut. Lan amarga saben jagad beda, kita bisa mbantu sampeyan nemokake wilayah sing paling nyenengake lan kreatif.

                Saben kode sing digawe ngasilake jagad minecraft tartamtu. Iki bakal dadi “winih,” sing nggawa kode sing nampilake apa sing bakal sampeyan ndeleng – nggunakake kode tartamtu mesthi bakal ngasilake jagad sing padha.

                Dadi, yen sampeyan ngelak kanggo pengalaman Minecraft anyar, kita nyusun dhaptar kanthi wiji paling apik ing macem-macem jinis biomes. Pilihan kasebut akeh lan kisaran saka pepeteng overworld menyang Marisan medeni Woodland.

                Lembah multi-biome

                Multi Biome Valley Minecraft

                • Wiji: 6346334364994434137
                • Ora ana biome utama

                Rekomendasi paling dhuwur minangka jagad wiji sing akeh banget ewu blok. Kalebu kabeh jinis iklim lan biome sing kasedhiya ing Minecraft Bedrock. Utamane, mlaku-mlaku ing pinggir lembah yaiku kepiye sampeyan bisa nemokake wilayah sing beda.

                Banjur, sampeyan bakal nemokake cincin pagunungan ing tengah lebak. Iku titik sing cocog kanggo nggawe kastil lan kickstart sampeyan. Lokasi liyane ing biome kalebu desa, portal nether (344 -312), lan kutha kuno.

                Pulo Jamur Gedhe

                Wiji Mushroom

                • Wiji: -3832188667730420108
                • Biome utama: Pulo Jamur

                Kapuloan jamur / Jamur minangka salah sawijining biomes paling langka ing Minecraft, sing langsung nggawe wiji wiji iki. .

                Kajaba saka pulo, ana candhi Gurun lan akeh mobs sing umum lan langka. Sampeyan bakal cedhak karo pulo, nanging sampeyan bisa njelajah candhi kanggo sumber utama lan cepet-cepet gandum.

                Mansion Woodland Starter

                Mansion Woodland Starter

                • Wiji: 1663935988
                • Biome utama: Taiga

                Gilingan awal game bisa dadi rada angel yen sampeyan wis rampung kaping pirang-pirang. Mbok manawa sampeyan pengin ngliwati dhasar dhisikan lan terus karo petualangan.

                Solusi kasebut minangka wiji iki sing meh cedhak karo omah gedhong kayu. . Pungkasan, iki minangka biome taiga, nanging jagad gedhe. Lokasi liyane kalebu:

                Lokasi Koordinat
                Mansion Woodland 264 616
                Pillager Outpost -792 504
                Desa -936 760
                Kampung / Benteng 824 1320
                Monumen Samudera 1256 152

                Guwa karang gembur

                guwa sing subur

                • Winih: 599282705
                • Biome utama: Badlands / Gurun

                Iki minangka salah sawijining Minecraft Bedrock Minecraft sing paling apik sing wis ditemokake. Sampeyan wis nambahi biome badai / ara-ara samun, lan sampeyan miwiti cedhak karo guwa subyek.

                Guwa ing tebing ing Gunung Badlands, lan nyathet tlaga karang lan biome karang. Lokasi utama liyane kalebu desa, reruntuhan gedhe, kapal kapal, monumen, candhi, lan liya-liyane.

                Kepulauan Kembar

                Kampung Kembar Minecraft

                • Wiji: 7850875
                • Biome utama: Badlands, segara, lan alas

                Sorotan wiji iki yaiku rong pulo vertikal ing salah sawijining bagean peta. Salah sijine yaiku pulo Badland karo wit, dene liyane yaiku pulo alas. Sampeyan bakal spaw ing wilayah iki.

                Utamane, Pulo Jungle duwe portal Nether sing rusak, candhi alas, laguna, lan guwa sing subur. Banjur, segara duwe biome karang.

                Donya ing jero banyu

                Samodra ing jero banyu

                • Wiji: 2607133457590840792
                • Biome utama: Samodra

                Yen sampeyan pengin ngowahi Minecraft dadi subnautica, sampeyan bisa ngasilake jagad lemah ing jero banyu lan nyoba kemungkinan sampeyan. Diwenehi, sampeyan bisa uga mati sajrone sawetara menit, utawa sampeyan bisa uga bisa ngadhepi tantangan utawa bisa urip lan, pungkasane, pratelan saka Samudra.

                . Sampeyan bisa uga nemokake guwa sing subur nalika sampeyan njelajah ing jero banyu.

                Pepeteng jero

                Wiji biome sing jero peteng

                • Wiji: 2795636475449950194
                • Biome utama: Overworld peteng jero

                Sampeyan bisa uga ngrebut biome peteng kanthi ora ana kutha kuna sing bakal njelajah. Nanging, pepeteng nyakup atus blok, sing ndadekake wiji iki unik.

                Nanging, kaya umume wiji ing Minecraft, iki minangka biome lengkap kanthi akeh wilayah kanggo njelajah ing njaba pepeteng. Donya ing permukaan utamane biome kosong.

                Plaints Kawah

                Kawah Plain

                • Winih: 4284333691774547722
                • Biome utama: Plains

                Wiji iki sampeyan ing wiwitan wiwitan. Sampeyan bakal miwiti ing peti sing gedhe, lan ana desa dataran lan omah gedhong kayu ing kawah, ditambah karo vegetasi.

                Kajaba iku, ana The Pilager Outpost ing cedhak omah gedhong, nanging sampeyan kudu njupuk pengawal kanggo nggulung, alat, lan sumber daya. Lokasi utama liyane sing cedhak kalebu kutha kuno lan portal sing rusak.

                Gembur taiga sinkhole

                biome sinkhole

                • Wiji: 340883181811974
                • Biome utama: Taiga

                Wiji bedrock minecraft iki ngasilake fenomena lan kelainan sing unik. Sampeyan butuh sampeyan menyang biome taiga biasa lan gedhe, lan sing pertama sing bakal sampeyan sok dong mirsani yaiku sinkhole gedhe.

                Jugangan kasebut nyebabake sampeyan guwa sing subur ing ngisor. Ing panggon liya, sampeyan bakal nemokake desa, outpost, lan kutha kuno. Ana uga akeh kewan lan sumber daya ing papan sing mbukak, ditambah akeh kesempatan kanggo petualangan.

                Woodland Mansion Taiga

                Jungland Woodland

                • Wiji: 9052976841900068914
                • Biome utama: Taiga

                Kode wiji iki sampeyan ing pantai kanthi segara daratan. Wilayah kasebut kebak bandha, inten, shipwrecks, lan padha.

                Ana uga desa karo pedagang, alat, senjata, panganan, lan sumber daya sing migunani kanggo ngumpulake. Ing ndhuwur kabeh, jagad iki duwe Mansion Woodland, Nanging golek bisa dadi angel.

                Desa gunung Valley

                desa gunung

                • Wiji: 10532435
                • Biome utama: Taiga

                Desa-desa gunung lan tlaga minangka staples Minecraft, lan bisa uga sampeyan kepengin weruh babagan wiji. Iki amarga wilayah kasebut, asring biomes Taiga, nyemprotake sumber lan kewan kayata lebah lan rubah.

                Kajaba iku, desa-desa kebak pedagang, peternakan, lan kewan. Dheweke menehi cara sing cepet kanggo entuk alat dhasar sing kudu slamet ing mode Survival Game. Kajaba saka desa lan gunung, wiji nawakake guwa, desa, tlaga, lan alas kanggo njelajah lan njeblug.

                Rawa gedhe

                Minecraft Swamp gedhe

                • Wiji: 808666539899091321
                • Biome utama: Taiga

                Iki minangka rawa gedhe. Kalebu sawetara portal sing rusak, biome liyane sing luwih cilik, lan limang tukang penyihir.

                Uga, update bedrock minecraft paling anyar sing dibalik. Salah sawijining tambahan anyar yaiku cabu kodok ing wilayah kasebut. Dadi, kodhok bakal dadi mob sing paling umum ing wiji tartamtu iki.

                Kastil Brennenburg

                Bèntèng Bunder Terbrock Brennenburg

                • Winih: -577384543
                • Biome utama: Taiga

                Ana wiji bedrock minecraft sing kalebu struktur NPC gedhe, sanajan ora kaya sing sampeyan temokake ing edition Java. Salah siji cara, sing nyaranake minangka penghormatan kanggo Amnesia: Kastil medeni turunan peteng (BRENNEBDT CASTLE).

                Wiji kasebut ngidini sampeyan njelajah beteng lan golek rahasia, rampokan, endhog Paskah, lan mobs ing njero interior. Saiki, kraton kasebut dhewe minangka omah gedhong kayu ing biome taiga. Sampeyan uga bakal nemokake sawetara desa lan biom cilik liyane kanggo ditemokake.

                Desa karo portal nether

                Minecraft desa desa nether

                • Winih: -567784840
                • Biome utama: Taiga

                Ana macem-macem wiji Minecraft karo portal Nether, nanging kita nemokake salah siji sing paling gampang kanggo liyane lan langsung menyang wilayah sing abot.

                Wiji iki bakal ngasilake sampeyan ing desa sing kebak kewan lan portal nether raksasa. Sampeyan bisa ngumpulake alat lan sumber daya ing biome taiga banjur diproses menyang jagading jagad kanggo pertempuran lan rampokan.

                Gurun kanthi guwa dripone

                Caves Driptone Minecraft

                • Kode Winih: -2363055906115447481
                • Biome utama: Gurun

                Kita nyaranake turunane ara-ara samun biome sing ana ing telung desa sing cedhak. Loro-lorone ora duwe akeh sumber daya, nanging sing nomer telu cedhak karo output pileng ditambah karo allay kandhang. Sampeyan bisa mbebasake lan nyuwilake allay sing grapyak kanthi gampang lan njelajah rawa mangrove bebarengan.

                Kajaba iku, wiji duwe Guwa Dripone. Guwa jinis iki arang banget lan ngemot bahan bangunan sing dhuwur. Uga mbabarake sampeyan menyang sumber lahar lan sawetara mobs sing ora becik. Sanajan ngono, sampeyan bakal bisa entuk rampokan lan lahar kanggo portal nether.

                Rawa mangrove

                Wiji Mangrove Swamps Minecraft Mangrove

                • Wiji: 865485470365011767
                • Biome utama: Rawa mangrove

                Biome Rawa Mangrove Anyar kanggo Minecraft Bedrock 1.19 nganyari. Sampeyan bisa uga pengin njelajah kanggo ndeleng apa sing ditawakake.

                Wiji sing kita nyaranake nyebarake wilayah gedhe saka rawa, nanging gabung iki karo jinis biomes liyane kanggo sumber daya ekstra. Bisa angel kanggo njelajah lan urip, sanajan, supaya bisa nyedhaki pengalaman.

                Menara peteng

                Wiji Menyang Peteng

                • Wiji: 3477968804511828743
                • Biome utama: Taiga

                Wiji tartamtu iki menehi menara NPC ing ndhuwur pulo. Menara kebak mobs, mungsuh sing kuat, lan rampok. Sampeyan bisa nelukake lokasi kasebut lan gunakake omah, sanajan.

                Kajaba saka “crita crita sing nyenengake,” donya kalebu pulo Taiga sing apik banget. Wilayah tambahan nawakake cara sing luwih gampang kanggo entuk sumber, alat, lan gaman kanggo pungkasane ngalahake beteng kasebut.

                Pulo Jungle kanggo pamula

                Pulo Jungle kanggo wiji bedrock pamula

                • Wiji: 96856587852595981
                • Biome utama: Pulo Jungle

                Wiji minefraft pungkasan sing kita nyaranake yaiku jagad gedhe, lan ngemot kabeh lokasi kasebut:

                Lokasi Koordinat
                Kuil Jungle -152 40
                Kutha kuno 184 -51 104
                Kutha kuno 216 -51 136
                Shipwreck -232 -120
                Shipwreck 168 -344
                Monumen Samudera -200 -776
                Monumen Samudera -264 -712
                Desa -904 -424
                Desa -944 48
                Desa -1312 272
                Monumen Samudera -200 -776

                Kabeh lokasi kasebut ana ing pulau sing ramah kanthi gampang mibs lan perils cilik. Iki minangka lokasi sing gampang lan apik kanggo muter sembrono, lan lokasi wiwitan sing apik kanggo njelajah mekanika lan sistem kerajinan game.

                Uga, ana Guwa subur ing ngisor pulau kasebut, lan sampeyan bisa nggunakake kanggo mbangun basa lemah sing aman lan apik.

                Jose Gregorio Zapata Urdaneta minangka panulis game video lan tukang gam sing kecanduan sing kecanduan. Jose Zapata wis kerja minangka penulis game video luwih saka patang taun. Dheweke fokus ing masalah masalah video, dhaptar game, lan pandhuan game. Konsol pertama yaiku SNES ing taun 1994, lan game sing sepisanan dadi bintang rubah lan super mario. Wiwit dheweke isih bocah, dheweke ngerti dheweke duwe semangat kanggo muter, nuduhake, lan ngomong babagan game, mula dheweke ngupayakake usaha kanthi gelar sarjana komunikasi sosial. Genre favorit dheweke yaiku RTS-wektu-wektu), mula dheweke duwe umur Empires IV, umur Empires II, Perang Kemean: Warhammer III, StarCraft II, lan liya-liyane. Dheweke uga duwe semangat kanggo jinis game Open-World ing ngendi dheweke bisa nggawe petualangan, kayata Minecraft lan, kanthi ton mods, fallout 4. Lan kaya game liyane, dheweke uga seneng dolanan-rpg kayata cincin elden utawa efek massa, sanajan duwe papan sing alus kanggo RPGs basis klasik kaya Saga Gapura Klasik II utawa gapura Baldur. Dheweke uga ngatur rong saluran YouTube. Salah siji saka fitur semi-profesional kanggo pamuter ESPORT (Liga roket, Warzone, lan liya-liyane). Kajaba iku, dheweke duwe latar mburi minangka musisi (pemain bass), lan dheweke nggunakake kanggo nulis video tutorial lan ulasan musik kanggo BegginnerGuitarhq.

                20 Bibane Slamet Miningcraft Minecal

                20 Wiji kaslametan Minecraft paling apik sampeyan ora bakal luput

                Antarane kabeh game kothak wedhi sing kasedhiya ing pasar, Minecraft nawakake sawetara donya kaslametan sing paling apik kanggo njelajah lan tantangan dhewe. Nanging, salah sawijining aspek mode slamet Minecraft yaiku miwiti wiji, sing nemtokake generasi jagad lan sumber daya sing kasedhiya kanggo pamuter. Lan matur nuwun kanggo sistem wiji minecraft, ora gampang ditemokake. Mangkene kita lagi mlaku-mlaku lan nyusun dhaptar wiji Minecraft paling apik ing salawas-lawase. Saka pulau terdandes nganti struktur sing glitter, ana prekara kanggo kabeh wong. Dadi, tanpa mbuwang wektu luwih akeh, ayo goleki wiji sing sampurna kanggo petualangan kaslametane.

                Wiji kaslametan minecraft (2023)

                Sampeyan bakal bisa nemokake koordinat menyang lokasi utama lan kode wiji, bebarengan karo saben katrangan Wiji. Mangga tempel kode wiji kanthi ati-ati ing menu “nggawe jagad”. Kajaba iku, dhaptar kita ora ditingkat, dadi gunakake tabel ing ngisor iki kanggo ngliwati wiji sing disenengi lan cocog karo PlaySty.

                1. Desa in Mansion

                Desa in Mansion

                Yen sampeyan muter Minecraft sacara rutin, sampeyan kudu ngerti manawa para warga lan pillages arch Nemesis. Pillagers nyerang desa Minecraftr ing ngarsane nalika nyoba mlayu kanthi cepet. Ing jagad sing becik, sampeyan pengin njaga warga desa nganti adoh saka pillagers.

                • Wiji: -3108046692834219444
                • Koordinat: 100, 70, 100 (Jawa)

                2. Spawn cedhak guwa gedhe

                Spawn cedhak guwa gedhe

                Guwa saben jagad minecraft minangka toko sing paling akeh gawasan sumber, ores, lan malah mobs sing musuhan. Sanajan luwih asring tinimbang ora, sampeyan kudu digali sawetara wektu sadurunge sampeyan kesandhung sistem guwa sing pantes. Nanging, apa yen sampeyan bisa mbuwang lan mlumpat langsung? Sing persis apa sing kedadeyan ing wiji slamet minecraft sing luar biasa iki.

                • Wiji: -23663835244192462352 (Jawa & bedrock)

                3. Desa ara-ara unik

                Desa ara-ara unik

                • 6362205660132580711
                • Koordinat:(Jawa)

                4. Penyihir samodra

                Penyihir samodra

                Minangka sampeyan bisa uga ngerti, gubuk penyihir mung ana ing rawa rawa, sing asring ngasilake biomes berbasis hutan liyane ing game. Nanging ing wiji kaslametan iki, sampeyan entuk akeh rawa minecraft paling liar ing tengah segara. Sampeyan bisa uga ora luput babagan yen ora kanggo banyu mudun sing apik lan loro wit sing lenggah.

                • Wiji: -2419527106680428309
                • Koordinat: -980, 70, -728 (bedrock)

                5. Pulo Survival Village

                Wiji kaslametan slamet slamet slamet Minecraft

                Pulo Survival minangka salah sawijining cara sing paling nyenengake kanggo njupuk pengalaman Minecraft tunggal. Sampeyan miwiti ing papan cilik ing tengah ora ana sumber daya. Banjur, sampeyan kudu nggawe dalan menyang pungkasan game nalika nggoleki siji sumber sumber sekaligus. Nanging apa yen kabeh sumber overworld utama ing pulo sing ditandur? Sing kedadeyan ing wiji sing slamet iki Desa Minecraft Savanna Spawning ing sawijining pulo.

                • Wiji: (Jawa & bedrock)

                6. Lahar ing banyu sinkhole

                Lahar ing banyu sinkhole

                Nalika wiji slamet minecrafival kanthi terrain lan struktur sing rusak bakal luwih umum saiki saiki, meh ora ana sing bisa mengaruhi generasi banyu sing sampurna. Nanging, owah-owahan nalika sampeyan mbukak wiji iki. Sampeyan bisa nambahi biome hutan sing gampang banget ing jejere tlaga gedhe. Nanging kaya sing sampeyan usaha ing tengah tlaga, sampeyan bakal bisa ndeleng salah sawijining paling aneh sinkholes ing salawas-lawase ana ing minecraft.

                • Wiji: 121825627925 (Java & Bedrock)
                • Koordinat: -13, -54, 1

                7. Pirate Island ing wiji slamet Minecraft

                Pirate Island

                Minangka jeneng kasebut, wiji slamet Minecraft iki sampeyan ing desa ing sawijining desa ing kabeh arah. Nanging, ora kaya desa-desa sing biasa, sampeyan uga duwe kapal sing langka sing langka ing jejere desa. Kaloro struktur kasebut cocog kanggo menehi sumber daya kanggo miwiti.

                Sanadyan, yen wis tekan bangunan dhasar, sampeyan bisa uga pengin njelajah pulo sing cedhak. Loro-lorone nampilake biome lapangan jamur sing tahan kanggo mobs musuhan ing Minecraft – sanajan ing wayah wengi. Kajaba iku, pulo sing padha uga duwe guwa kanthi blok sing migunani lan blok bangunan. Ora lali, yen sampeyan muter ing edition bedrock, wiji iki nglairake pulo slamet sing tantangan. Ora ana kapal. Ora desa.

                • Wiji: -8496124488663064751 (Java)

                8. Benteng Bashting

                Benteng Bashting

                Bagean BASA lan Benteng Neter minangka sing paling medeni uga struktur abot sing paling apik ing dimensi tingging. Nanging, ora ana sing gampang ditemokake. Kajaba iku, kalorone uga duwe mobs musuhan sing sampeyan kudu ngatasi. Nalika kita ora bisa ngatasi sing terakhir, wiji slamet Minecraft iki ngilangi kabutuhan.

                • Kode Winih: 5154957738255504112
                • Benteng Koordinat

                9. Mubeng mewah

                Wiji kaslametan Murument

                Benteng lan sacang segara yaiku loro saka struktur sing paling gedhe lan paling ramah ing overworld minecraft. Nanging ora ana sing gampang ditemokake. Siji mbutuhake sampeyan nyilem jero menyang segara, dene sing liyane nggawe sampeyan ora bosen ing saindenging jagad.

                • Wiji: 5101615473241287012
                • Koordinat:

                10. Mudhun ing wiji slamet Minecraft

                Mudhun

                Nalika ana akeh kaslametan Minecraft Minecraft ing dhaptar kita, meh ora ana sing tantangan lan game kanggo game iki. . Yen sampeyan ora cepet kanthi cepet, sampeyan bakal bisa nemokake salah sawijining lava lava paling gedhe ing overworld.

                • Kode Winih: 1870652620 (Bedrock lan java)
                • Urat berlianKoordinat: -145, -48, -58

                11. Pendhudhuk Swamp Asli

                Pendhudhuk Swamp Asli

                Ing jalur iki, wis dadi lelucon ing komunitas Minecraft sing juru wacana lan rawa ora duwe omah. Diwenehi kahanan sing pas, bisa ditrapake kanthi alami ing game kasebut. Nanging ora ana sing duwe desa-prekara ing game, lan ora ana tanggal rilis sing padha. Untunge, wiji iki mbantu terakhir lan menehi omah Wilangan warga deso jejere warga desa baju.

                • Kode Winih:
                • Koordinat desa: (Jawa)

                12. Outpost sing ngambang cedhak desa

                Outpost Outpost ing Wiji Kaslametan Minecraft Minecraft Minecraft

                Outpost Pillager minangka struktur musuhan sing dhuwur sing ana ing kulawarga Pillager of Mobs. Dheweke pancen musuhan karo kabeh warga desa lan pemain, lan ora bakal entheng. Nanging, umume pemain mung nemoni gunung lan bukit ing Minecraft. Nanging ora kaya ngono ing jagad iki.

                Iki ngasilake outpost ing tengah kali sing akeh banget kanthi meh ora ana lemah kanggo mobs musuhan kanggo ngadeg. Nalika ide saka struktur pilagage adhedhasar banyu, asil nyata ora katon kaya sing sampeyan bayangake. Sanadyan, iku Gampang kanggo rampokan Yen sampeyan duwe prau ing Minecraft. Ora lali, ana uga desa sing savanna ing pesisir sing cedhak, nglairake macem-macem game lore. Sanadyan, kepiye sampeyan mikir pillagers rampung ing kene? Nuduhake teori sampeyan ing komentar ing ngisor iki!

                • Kode Winih:
                • Koordinat Outpost: 214, 63, 715
                • Koordinat desa: 64, 63, 727

                13. Musim wonderland ing musim semi ing wiji slamet Minecraft

                Yen sampeyan pengin wiji Minecraft sing slamet, mula iki Wonderland iki digawe kanggo sampeyan. Sampeyan wis nambah sampeyan ing area biome salju sing gedhe banget meh ora bisa dipercaya kanggo entuk panganan. Kajaba iku, sanajan sumber daya liyane, kalebu struktur bovabab lan guwa angel ditemokake.

                • Kode Winih: 5517077434906338833 (bedrock lan java)

                14. Lemas ing spawn

                Lemas ing spawn

                Nalika ana wiji tanpa wates ing Minecraft sing menehi kaslametan kanthi resiko. Paling ora kanggo sampeyan menehi kesempatan sing adil kanggo urip. Nanging saiki iki kedadeyan karo wiji iki. Mbuwang sampeyan ing tengah samodra kanthi ora ana gandhengane, mesthine ana struktur sing cedhak. Sampeyan ora malah ngrebut blok sing ngambang nanging ing banyu.

                • Kode Winih: 2607133457590840792 (Bedrock lan java)

                15. Pulo Mansion

                Wiji kaslametan Misonon Minecraft

                Kayu Mansion minangka salah sawijining struktur sing paling mbebayani ing overworld Minecraft. Nanging dheweke uga mbebayani banget lan mung ana ing biome alas sing langka. Dadi, wiji sing nyebar sampeyan ing jejere omah gedhong ora mung unik nanging uga ora langka. Sampeyan bisa uga ora bisa nemokake alternatif kanggo kapan wae.

                • Kode Winih: -2867948536818844204 (Jawa)

                16. Bumi Candi Badlands

                Kuil Badlands

                Sayange, Badlands minangka salah sawijining bioms Minecraft sing ora duwe kekuwatan eksklusif. Nanging geografis, dheweke rumangsa cedhak karo biome ara-ara samun, sing ora mung duwe desa, nanging uga pasemon sepi. Dadi, kira-kira wektu loro kasebut miwiti sumber daya. Lan sing persis sing kedadeyan ing wiji kaslametan Bedrock Minecal.

                • Kode Winih: -2295419690744224183
                • Koordinat: 840, 100, 600 (Bedrock)

                17. Portal Kutha Kuno lan 3 Dungeon

                Ya, sampeyan maca judhul tengen. Wiji iki nampilake sawetara struktur lemah sing ora bisa diatasi ing bintik-bintik glitched. Kaping pisanan yaiku klompok guo karo spanters sing meh padha karo saben liyane. Kadhang, pemain berjuang kanggo nemokake malah siji-sijine sawise jam ngeduk. Nanging sampeyan bisa kanthi gampang nyedhaki siji-sijine lan nyiyapake telung farmis zombie ora ana wektu.

                . Struktur portal ora mung ing papan sing aneh nanging uga luwih gedhe tinimbang biyasane. Ora lali, kanthi ironis, papan sing rusak portal sing rusak ing ngarep portal kutha kuno misterius, sing kita kabeh padha mulya.

                • Kode Winih: -6749557310681711698 (Jawa)
                • Koordinat Portal sing rusak: -1845, -19, -986
                • 1810, -22, -955
                • Koordinat Spawner 2 Zombie 2: 1779, 7, -964
                • Koordinat Spawner 3rd Zombie: 1806, -21, -997

                18. Gunung sing sumebar

                Wijil Am-slamet Minecraft Minecraft

                Ora ana kekurangan gunung sing dhuwur sing apik nalika nerangake alangan sing akeh banget Minecraft. Nanging, wiji slamet iki nawakake sudut pandang alternatif kanggo karisma ing gunung. Iku Saya gunung sing sumebar sing ngrasa metu saka jagad dystopian. Kajaba iku, nawakake tantangan kanggo sampeyan tekan ndhuwur kanthi mung katrampilan parkour sampeyan.

                • Kode Winih: 6498999856499601911
                • Koordinat: -388, 63, 285 (Jawa & bedrock)

                19. Jagad wit

                Jagad wit

                • Kode Winih: -11821285532934599

                20.

                Wiji kaslametane piramida kanthi slamet

                • Kode Winih:2634434878889597772
                • -200, 75, 264 (Bedrock)

                Jelajahi Wiji Kaslametan Minecraft Top

                Kanthi mangkono, wektu kanggo sampeyan mbukak Minecraft lan miwiti njajahi kabeh wiji sing luar biasa lan jagad unik sing diwenehake. Nanging, yen sampeyan pengin luwih spesifik lan tantangan, kita saranake sampeyan njelajah wiji kutha kuno paling apik ing Minecraft. Sanadyan, priksa manawa sampeyan ngerti carane ngalahake Warden sadurunge mlebu menyang guwa peteng. Sawise ujar manawa, yaiku wiji slamet minecraft sing paling disenengi? Dakkandhani ing komentar ing ngisor iki!