5 wiji edition minecraft paling apik kanggo desa, iki minangka wiji desa Minecraft PE paling apik kanggo wong keset – gamkinny

Iki minangka wiji desa Minecraft PE paling apik kanggo wong kesed

Contents

Kahanan unik lan pillager iki mung bisa digunakake ing versi bedrock of Minecraft, Dadi sampeyan kudu mbukak versi iki kanggo nyoba wiji metu.

5 wiji edition kanthong Minecraft paling apik kanggo desa

Desa minangka salah sawijining bagean paling apik ing Minecraft. Dheweke duwe rampokan sing luar biasa, kadhangkala ngemot intan, waja, emerds lan panganan. Dheweke uga duwe warga desa sing nyedhiyakake pamuter kanthi pirang-pirang barang liwat perdagangan.

Desa asring digoleki kanggo alasan kasebut, sanajan dheweke asring jarak adoh saka titik spawn.

Kanggo ngenthengake, tukang game bakal asring nyoba golek wiji sing duwe desa sing cedhak, supaya bisa entuk rampokan lan pasokan liwat perdagangan. Thanks kanggo 1.18 nganyari, kabeh wiji universal ing Bedrock lan Java Edition.

Pemain kudu nyathet manawa bisa nggunakake wiji sing kapacak ing ngisor iki kanggo ngakses jagad ing edisi edisi minecraft kanthi gampang.

Edisi Pocket kanggo pemain Minecraft kanggo golek desa

5) Wiji: 7583610616009964263

Wiji iki nduweni terrain sing apik karo loro bioms puncak. Cukup ing sisih lor Spawn, ana biome dataran ing antarane sawetara puncak sing duwe loro desa ing.

Pemain kudu spawn ing 50, y, -50. Desa bisa ditemokake ing -150, y, -750.

4) Wiji: 510815684

Kita nemokake wiji liyane sing sampurna kanggo minecraft 1.18! 510815684 Nduwe saben biome ing 1500 blok saka spawn – malah uga portal desa ing endi wae! Kerjane ing bedrock & jawa.

Wiji iki akeh sebab. Ing 1,500 blok, sing jarak cilik kanggo lelungan, ana ton biome kanggo ngunjungi. Iki migunani kanggo akeh alasan, nanging titik sade nyata yaiku desa sing bisa ditemokake ing cedhak Spawn.

Sing ora kalebu portal rusak sing uga cedhak karo spatu.

3) Wiji: -2075440166

Kampung Minecraft iki. ������bedrock Wiji -2075440166 sekitar -1000, -800.

Wiji kasebut nampilake desa sprawling sing akeh bangunan lan kebon kanggo rampok. Iki bakal dadi wiji sing apik kanggo desa sing ora preduli, nanging wiji kasebut duwe prekara liya.

A Minecraft Pillager Outpost bisa ditemokake ing jejere desa, sing nggawe sampurna kanggo serangan bola-bali sing ditindakake. Desa lan Outpost bisa ditemokake sekitar -1000, y, -800.

2) Wiji: 232053

Wiji iki duwe telung desa sing cedhak karo spawn. Pemain bisa ngunjungi kabeh telu kanggo rampok lan tekan outpost udang sing uga cedhak banget. Koordinat spawn 50, y, 50 lan desa cedhak.

Pemain uga bisa metu (400, Y, -150) kanggo iGloo Minecraft kanthi ruang paling ngisor lan desa kaping papat (400, Y, 150).

1) Wiji: 92182

Wiji iki bisa uga paling apik kanggo entuk desa. Pemain bakal ditangkep lan golek loro desa meh enggal. Iki nawakake rampokan lan ton desa sing apik kanggo perdagangan utawa jenis.

Yen wis rampung, tukang gawean bisa mindhah kanggo nemokake omah gedhong kayu, sing biasane angel ditemokake. Yen pemain wis spawn ing 50, y, 50, dheweke bakal nemokake yen kabeh wis cedhak.

Iki minangka wiji desa Minecraft PE paling apik kanggo wong kesed

Sawise nggoleki 200+ wiji, kita mikir iki minangka desa paling apik ing Minecraft PE.

Sawise nggoleki 200+ wiji, kita mikir iki minangka desa paling apik ing Minecraft PE.

Sifting liwat puluhan lan puluhan saka Minecraft pe Bibit bisa dadi upah, mung akeh sing ngambang.

Yen sampeyan kaya aku, sampeyan ora pengin mbuwang kabeh wektu golek wiji. Perlu mbukak saben wiji anyar, goleki desa lan sumber daya, lan deleng manawa wiji regane sampeyan. Sampeyan mung pengin njaluk langsung mlebu lan nggawe kerajinan! Bakal ana 70 wiji sabanjure duwe biome sing aku goleki? Yen aku begja, bisa uga nomer 70!

Kanggo nggawe masalah luwih elek, sawetara wiji ganti saka versi menyang versi Minecraft Lan sawetara wiji donya beda-beda ing PE lan PC game! Apa lara ing bokong.

Sanajan aku seneng dadi puguh nalika nggoleki wiji, aku ngira yen aku ora bisa ngoyak lan mung nyilem. Aku mriksa kabeh wiji sing bisa dakpilihake nganggo tangan blokir lan sijine PE 10 sing wis diverifikasi.4 wiji kabeh ing sak panggonan. Saka 200+ wiji sing dites ing 9x lan 10x, iki minangka biomes sing paling epik karo Spawns desa sing paling adhem. Iki minangka wiji desa sing paling apik ing njaba Minecraft pe.

Cathetan: wiji sensitif kasus! Ketik kanthi persis kaya.

Spawn cedhak desa kaping pindho kanthi biome pindho

Camero Minecraft PE Woh 10.4 Double Mesa lan Plains

Wiji: Kamero

Biome: Mesa lan Plains

Cathetan: Nalika katon kaya salah sawijining desa sing gedhe, kita bisa nyritakake sumur sing sejatine loro desa sing mung bakal ditrapake ing jejere. Wiji iki unik ing setengah desa kasebut ana ing biome lan setengah ana ing dataran; jarang golek desa Mesa!

Wiji iki dilengkapi karo cemlorot sing ngemot:

  • 2 Ingot
  • 2 Saples
  • 2 helms wesi
  • 3 roti
  • 1 pickaxe wesi

Desa biome dobel nggawe game kaslametan sing nyenengake lan menarik amarga sampeyan bisa mumbul maneh ing antarane loro.

Spawn ing jejere desa gunung gedhe lan rawa

Minecraft Mountain Desa Super Babi Minecraft PE Blacksmith

Wiji: Super Babi

Biome: Gunung, Swamp, Gurun

Cathetan: Desa gunung uga arang banget kanggo golek Minecraft pe, nggawe dheweke nyekel! Wiji iki sampeyan nengen cedhak desa sing unik sing bener-bener dadi canggih menyang rock. Ana sawetara omah sing bener-bener munggah ing pasuryan gunung.

Rintangan omah sing dhuwur yaiku cokum,

  • 2 legging wesi
  • 2 roti roti
  • 5 ink sacs

Desa dhewe ora mung sing paling apik: Ana sistem guwa sing apik langsung ing tengah kutha, lan ana rawa sing santai karo biome rawa.

Spawn ing jejere desa ing Mesa lan Plains

bayangan spawn ing jejere kali ing desa desa Mesa

Wiji: Bayangan Bayangan

Biome: Plains, Mesa

Cathetan: Villages Mesa wis cukup jarang ditemokake, dadi desa Mesa ing kali yaiku wiji sing apik banget. Nalika aku nggoleki wiji wiji, iki minangka jinis sing anget atiku amarga pancen apik banget. Ora ana blacksmit ing kene, nanging ana sawetara omah lan ton peternakan kanggo ukuran papan kasebut.

Sampeyan ora bisa ndeleng saka gambar, nanging ana uga rawa sing cukup gedhe ing sisih pinggir kali.

Spawn Sabanjure kanggo waluh waluh

wiji wiji bachilleres ing jejere waluh waluh

Wiji: Bachilleres

Biome: Plains

Cathetan: Iki minangka desa cilik banget ing kali sing mbukak menyang wilayah teluk sing apik. Nalika ora katon akeh, labu lan area pelabuhan ‘sing cilik ing banyu nggawe wiji quaint iki. Yen sampeyan nggoleki lokasi sing apik kanggo nelpon omah utawa mbangun pelabuhan, iki bakal dadi papan sing apik.

Uga labu! Sing ora seneng waluh?

Spawn ing jejere desa kali (herbrine)

Hereman minangka wiji dobel loro kali loro kali

Wiji: Herebrine palsu

Biome: Gurun, Plains

Cathetan: Wiji iki minangka salah sawijining favoritku ing dhaptar iki, yen mung amarga wiji hebrine. Dene Herobrin durung nate diterangno, iku minangka topik spekulasi kanu sing nyenengake.

Sawise sampeyan spawn, lurus langsung kanggo golek kutha loro. Loro-lorone bebas saka siji liyane lan ora nyambung, nanging cukup cedhak karo lelungan kanthi gampang. Kali nawakake akeh kesempatan sing apik.

Spawn cedhak desa ing bukit kanthi tata letak gedhe

Que Hay Spawn cedhak Kampung ing Hill Cute

Wiji: Que Hay

Biome: Plains, alas

Cathetan: Desain kutha sing apik banget cenderung golek angel ditemokake, mula sebabe wiji desa cilik sing lucu iki apik banget. Bangunan ing kene diatur kanthi rapi, lan kutha kasebut bisa dibagi kanggo kutha siji-sumur.

Dibangun ing bukit, wiji iki nampilake sawah cilik, sawetara omah sebagian, lan wilayah kutha sing apik.

Spawn cedhak Kampung Salju nganggo lonjakan es

1410403532 Spawn cedhak karo wiji Village Village Beait

Wiji: 1410403532

Biome: Plains Ice, Plains, Tundra, Salju

Cathetan: Mlaku langsung saka spawn, liwat bukit, banjur tindakake pojok salju kanggo nemokake lokasi desa epik iki. Dumunung ing pojok tundra, sampeyan bisa ndeleng lonjakan es tanpa ninggalake kutha!

Minangka salah sawijining fitur lanskap sing paling apik ing Minecraft, Ice spike ing jejere sawijining desa yaiku komoditas panas. Aku durung ndeleng wiji sing nempatake desa sing cedhak. Desa iki adhem banget lan malah ana patch waluh cilik (titik bonus)!

Spawn cedhak desa karo pulo jamur sing gedhe

Minecraft pe Blacksmith ThistartAntartedtnt spawn cedhak desa karo wiji pulo jamur sing gedhe

Wiji: thisbattlestartedtntntntntntnt

Biome: Jamur, Plains

Cathetan: Desa ing iki pe wiji iku standar, nanging isih apik. Titik sing sumunar ing kene minangka jamur jamur sing hebat banget lan gedhe banget. .

Ana uga tukang cemeng:

  • 1 roti roti
  • 2 apel
  • 1 pedhang wesi
  • 2 Ingots Besi
  • 2 blok obsidian
  • 5 ink sacs

Spawn Cedhak Kampung Triple (Wiji Apik!)

Minecraft Pe Villagle Triple Seed Mamamoose

Wiji: Mamamoose

Biome: Plains

Cathetan: Wiji iki minangka salah sawijining wiji sing paling epik sing wis ditemokake. Mung ndelok! Sampeyan bisa ndeleng manawa ana telung sumur, tegese ana telung desa ing kene sing dikepung dadi siji desa Mega.

Yen sampeyan nggoleki wiji desa sing gedhe, iki kanggo sampeyan.

Spawn cedhak Quad Village: 4 Desa lan 4 gelas ireng ing siji wiji!

1417801910 spawn cedhak Quad Village Blacksmith Emerald

Village # 1, cedhak Spawn

Minecraft Wiji Sedhih cedhak Emrud

Desa # 2 lan # 3, luwih saka kali

4 Wiji Minecraft Village Emerald Blacksmith

Desa # 3 lan # 4 ing ara-ara samun

Wiji: 1417801910

Biome: Gurun, Plains, Savanna, Rawa

Wiji pungkasan duwe telung desa sing dibalekake dadi siji; Siji iki duwe papat desa kabeh kanthi cepet. Sampeyan kudu mlaku-mlaku sethithik kanggo nggoleki kabeh, nanging cukup cedhak. Salah sawijining bagean sing paling apik Minecraft Donya minangka kasunyatan sampeyan biasane spring ing jejere zerds (lokasi: ing dada cemeng), sing nggawe urip luwih gampang!

Blacksmith ing wilis pisanan duwe:

  • 2 Ingots Besi
  • 2 zamerds
  • 2 roti roti
  • 1 apel

Blacksmith ing desa nomer loro duwe:

  • 2 zamerds
  • 2 helms wesi
  • 1 boots wesi

Sawise desa pertama ngiwa saka spawn (supaya desa ing sisih kiwa lan rawa ing sisih tengen sampeyan) lan terus nganti sampeyan nyabrang kali lan ndeleng desa nomer loro. Saka desa nomer loro, sampeyan kudu bisa ndeleng ing kali menyang desa katelu ing ara-ara samun. Desa kaping papat wis cedhak nomer telu.

Spawn ing desa dobel karo gunung pesisir

1426064692 Wiji Desa Pantai Double

Wiji: 1426064692

Biome: Plains, Gunung, Hutan

Cathetan: Ing spawn, muter-muter kanggo ndeleng desa. Iki minangka wiji desa dobel sing apik banget karo lokasi, sandwiched antarane segara lan kali sing diantrekake gunung. .

Pegunungan uga gedhe karo akeh crouger lan cavern alam. Sawetara desa lan sawetara peternakan sing bener-bener diusir sawetara gunung, nyebabake wiji sing apik tenan.

Spawn Near Kampung Mountain Road

Winasan Village Village Wulan vvvvvvvvv

Wiji: vvvvvvvv

Biome: Gunung, Hutan

Cathetan: Yep, wiji gunung liyane – nanging iki uga super kelangan. Bagéan saka desa kasebut dipasang ing gunung, lan liyane ana ing sadawane kali utawa ing kali. Sorotan papan kasebut yaiku omah gunung sing dhuwur banget sing wis dibangun benteng sing wis dibangun.

Ana cemeng sing duwe:

  • 2 roti roti
  • 2 Ingot
  • 1 apel

Spawn cedhak desa loro Savanna lan gunung sing ekstrem

Xnxx Spawn cedhak Loro Desa desa Ekstrem Gunung Savanna Blacksmith

Wiji: XNXX

Biome: Gunung, Gunung, Gurun

Cathetan: Nalika sampeyan wis ndeleng, sampeyan bakal weruh Gunung Crazy ing ngarepe sampeyan. Nalika sampeyan nyedhaki, bunder sisih kiwa gunung lan sampeyan bakal weruh desa kasebut.

Iki dudu desa pasir saben dinten, iki pancen pas karo sawetara gunung sing ekstrem. Pegunungan ing kene duwe overhang edan lan malah sawetara blok gunung ngambang.

Kulawarga putri sing pertama duwe:

  • 2 Ingots Besi
  • 2 Pickax Iron
  • 1 legging wesi
  • 1 apel
  • 2 Obsidi

Rada luwih, yen sampeyan tindakake tapel wates ara-ara samun lan savanna, sampeyan bakal weruh desa nomer loro.

Jupuk desa nomer loro duwe:

  • 2 zamerds
  • 1 pickaxe wesi
  • 2 Ingots Besi
  • 1 apel
  • 1 piring dada wesi

Spawn on Pulau Island karo Blacksmith

Pulo WULAN MINECRAFT PE 1427837471

Wiji: 1427837471

Biome: Pulo

Cathetan: Iki minangka salah sawijining desa pulo sing paling apik sing ana, yen mung ana blacksmith manis. Kutha lan pulo cukup cilik, nanging kanthi sampurna stok lan warga desa kanggo game mode kaslametan sing apik.

Pulo desa cukup umum, nanging aku isih nemu siji sing apik lan tata letak Pulo Pulo.

Blacksmith duwe:

  • 2 zamerds
  • 2 Ingot
  • 1 wesi ingot
  • 2 roti roti

Apa aku kangen?

Ana nomer sing tanpa wates lan epik Minecraft pe Bibit karo sawetara desa sing gedhe – dhaptar iki minangka ujung gunung es. Apa sampeyan duwe wiji favorit kanggo kesed sing aku ora kejawab? Yen mangkono, nyelehake ing komentar!

8 Minecraft paling apik 1.20 wiji desa

Setel dhewe cedhak karo salah sawijining struktur Minecraft sing paling penting.

Dalan sing tumuju ing desa ing jarak Minecraft

Ana macem-macem struktur penting sing kasebar ing saben Minecraft donya, nanging desa minangka salah sawijining penting kanggo para pemain sing pengin nyetel jangka panjang. Amarga kepiye straates sing cocog kanggo umum Minecraft Game, akeh pemain bisa uga golek wiji desa paling apik sing bisa diwenehake kanggo desa utawa desa sing apik ing titik winih.

Minecraft desa penting kanggo gamelan amarga warga sing manggon ing njero. Pemain bisa ngluncurake warga desa iki kanggo mbukak kunci ganjaran sing mesthi bakal mbiyantu ngupayakake usaha bangunan kreatif utawa tujuan utama kanggo njupuk naga pungkasan.

Warga desa ngadeg ing desa Minecraft

Utama paling anyar Minecraft 1.20 nganyari nggawa akeh fitur anyar kanggo game kaya wiji Cherry Blossom lan arkeologi sing bisa uga duwe akeh pemain kanggo njelajah kabeh fitur anyar sing kudu ditawakake. Kanthi nganyari anyar, sing paling apik Minecraft Wiji sakabèhé bakal katon beda karo wiji desa sing paling apik.

Paling apik Minecraft Wiji Desa

Pemain sing nggoleki wiji desa desa bisa uga golek salah sawijining rong jinis wiji sing berorientasi desa, mula ana wolung taun pemain sing paling apik bisa digunakake kanggo versi 1.20 saka Minecraft nampilake loro jinis wiji Village.

Desa Minecraft Bibit

Wiji kasebut duwe titik madang sing ana ing tengah desa utawa mung ing jejere. Iki minangka pemain sing bisa diakses kanthi cepet lan gampang kanggo materi kanggo nyepak Minecraft Donya kanthi cara paling apik lan potensial kanggo urip kanthi permanen.

Wiji: -8667047715126583669

Spawn: 611.4, 69, -33

A savanna biome ing pulo ing Minecraft

Wiji iki mbebayani pemain ing pulo ukuran sing apik banget karo warga desa Savanna. Pemain sing nggoleki papan sing apik kanggo urip bisa uga kaya wiji iki amarga luwih gampang supaya ora adoh saka desa amarga ana ing pulo sing beda.

Ing njaba titik desa desa, wiji iki uga duwe sawetara keuntungan liyane kanggo pemain seneng. Ana lapangan jamur sing gedhe banget ing sisih kulon pulo lan karang karang mung saka pulo pendhudhuk sing nawakake pemain sawetara kesempatan eksplorasi sing cedhak.

Peta wiji desa desa Savanna

Wiji: 3912502176381630

Spawn: 12.5, 64, -52.5

Desa pantai ing pesisir ing pesisir ing Minecraft

Wiji iki nglacak pemain menyang desa sing ana ing wilayah pesisir kanggo rasa sing rada apik. Pemain sing pengin desa karo sawetara seklegal, nanging ora pengin diwenehake saka tanah bisa uga nikmati wiji iki amarga mung mbuwang watu saka pesisir daratan.

Pemain desa sing ditimbulake kanthi cukup ukuran lan nawakake macem-macem warga kanggo para pemain perdagangan. Ana uga macem-macem mobs sing beda-beda ing saindenging pulau kalebu kura-kura, jaran, babi, kucing, wedhus, sapi, lan pitik.

Peta area spawn cedhak desa pesisir

Wiji: 4325227337

Desa Minecraft ngambang liwat tlaga sing gedhe banget lan jero banget

Jarang sing dadi pemain kaya desa sing unik kaya cedhak, nanging sing lungguh banget cedhak karo 68.3, 63, -144.4. Desa iki ngambang liwat tlaga super super lan portal nether rusak ing jejere.

. Pemain pengin elinga yen peta wiji iki ora nggambarake tlaga utawa desa, nanging yen sampeyan nggunakake wiji ing edition ing edition ing Jawa sampeyan bakal nemokake desa sing cedhak karo spawn.

Peta wilayah winih wiji minang

Kampung Kelangan Kelangan Minecraft Bibit

Wiji kasebut nampilake desa sing unik sing ora kaya umume para pemain sing rutin. Umumé, para pemain kudu lelungan kanggo nggoleki iki, nanging amarga dheweke pancen luar biasa sing cocog karo perjalanan kasebut.

Wiji: -4541735665408914819

Desa Minecraft kanthi outpost udang sing lungguh ing tengah-tengah

Yen sampeyan pengin mlumpat menyang tumindak, wiji iki kanggo sampeyan. Pemain bakal cukup cedhak karo desa sing uga duwe boatpost banter sing ana ing njero.

Saka spawn, sirah nganti udakara 248, 62, 216 kanggo golek desa lan boorpost udang. Pemain bisa milih crita sing unik ing kene minangka Pilagrics Outpost ora nate ditimbulake ing tengah desa lan uga menehi kesempatan kanggo miwiti serangan kanggo ganjaran sing akeh.

Saliyane ing desa sing cedhak lan Pillager Outpost, The Spawn of Wiji iki uga meh cedhak karo biome ceri Blossom. Lan yen sampeyan nggoleki sumber desa, nanging ora pengin ngatasi kekacauan sing dilengkapi karo outpost pilager sing lungguh ing tengah desa, sampeyan uga bisa ngunjungi desa liyane sing cedhak banget ing -344, 69, 88.

Kahanan unik lan pillager iki mung bisa digunakake ing versi bedrock of Minecraft, Dadi sampeyan kudu mbukak versi iki kanggo nyoba wiji metu.

Peta wiji minefraft sing duwe desa lan pillager outpost ing ndhuwur saben liyane

Wiji: 8620312566723034376

Spawn: 55.5, 71, -489.5

Desa ngambang ing banyu ing Minecraft

Yen sampeyan pindhah menyang -500, 62, -2133 ing wiji iki, sampeyan bakal nemokake desa kanthi lengkap ngambang banyu. Desa biasane nggunakake sawetara jinis pulo utawa ora ana ing cedhak banyu, mula desa iki bakal ana ing dalan sing aneh iki cukup unik kanggo Donya.

Wiwit desa iki diisolasi liwat banyu, uga luwih dilindhungi saka mobs kaya tetep nyingkirake manawa ora kuwatir apa ana sing padha karo wong sing wis mati.

Peta wiji sing nampilake desa ngambang

Wiji: -14338247281262711

Spawn: 17.5, 71, 1.5

Sawijining desa sing ora ditambani salju ing biome sing salju lan salju

Pemain kasebut langsung nglawan omah ing desa ing wiji iki lan desa iki uga dadi luwih unik. Kanggo sawetara alasan sing aneh, lingkungan sekitar pas liwat desa iki, nanging ora diubengi salju nalika ditubungake malang sing menang.

Peta wiji kanthi area spawn lan salju

Wiji: 932193734

Sawijining desa ing Minecraft sing rusak ing bukit

Desa unik ing wiji iki dumunung ing 619, 78, 80 lan kasebar ing sawetara gunung. Desa biasane ngasilake jalur linear, nanging nalika dheweke uga wis cedhak karo wilayah sing ora rata, dheweke bakal tugelake sing kedadeyan ing wiji iki.

Desa uga ngambang ing papan ing tengah lan omah desa kasebar ing bunder ing sekitar. Sanajan desa iki ora ana sing unik, format unik kasebut cocog kanggo para pemain sing pengin nyiyapake omah sing unik ing desa.

Peta saka wiji desa desa sing kasebar

Wiji: 5862795876156409474

Spawn: 1.5, 124, 10.5

A desa sing lungguh diubengi gunung ing Minecraft

Pandangan saka desa sing paling cedhak kanggo ditandur ing wiji iki mung ora ana gandhengane. Kepala menyang -386.6, 81, 368.1 Lan sampeyan bakal nemokake desa sing lungguh ing pinggir bukit sprawling.

Desa iki cukup gedhe lan jarak cedhak karo macem-macem biomes sing beda kanggo para pemain sing golek wilayah sing apik kanggo urip. Ana biome Cherry Blossom sing bener, kutha kuno ora adoh banget, lan blumbang lava kanthi desa sing bisa digunakake kanggo nggawe portal rele.

Peta peta lan sekitar sekitar wiji kanthi tampilan sing nggumunke

Kita nglumpukake informasi kasebut kanthi main versi Edisi Minecraft Java 1.20 lan Minecraft Kanggo Windows ing pc.

Penulis Staff ing Dot Esport utamane nutupi Minecraft, Genshin Impact, MC Championship (MCC), Disney Lembah Lembah, game umum, lan streaming. Dheweke wis nulis lan menehi dolanan kabeh urip lan saiki wis nate nyemprotake rong taun. Kacee lulus saka Universitas State San Diego ing 2021 kanthi gelar sarjana ing basa Inggris lan sertifikat ing Editing kreatif lan penerbitan. Dheweke banjur gabung karo Dot ESPORT minangka penulis lepas ing taun 2022 sadurunge transisi menyang penulis staf ing 2023. Ing wektu luang dheweke, dheweke seneng tuku buku liyane tinimbang sing bisa diwaca, game dhewe utawa karo kanca-kanca, ngombe kabeh teh, sing ngiringan kabeh, nekani film lan televisi, ngrungokake Kanggo musik, lan mbuwang wektu karo kulawargane, kanca, lan kewan-kewan, sing paling penting ing jagad iki.