Laptop game – Komputer laptop kanggo pc game – razer blade�� | Razer Amerika Serikat, laptop Razer paling apik ing 2023 | Gamerradar

Laptop ing Razer paling apik ing 2023

Contents

Razer lan Alienware minangka rong jeneng paling gedhe ing bisnis laptop, saengga akeh pemain sing pengin nandur modal ing sistem akhir sing dhuwur asring disembel ing antarane merek loro. Ing kasunyatan, mesin Alienware bakal cocog karo sawetara Razer laptop bakal ngrampungake wong liya, nanging bedane paling gedhe kanggo desain karo Razer ‘sing nawakake estetika sing kurang’ lan faktor bentuk ‘gameralfied’. Loro-lorone nawakake 14-, 15.6-, lan 17.Mesin 3 inci sing bisa dikonfigurasi nganti komponen paling anyar lan paling anyar kanthi tampilan kualitas (nganti 4k) uga. Mesin Razer 14 inci bisa tahan komponen sing luwih kuat tinimbang Alienware’s X14, dadi yen sampeyan sawise piranti Razer sing luwih cilik dadi pilihan sing luwih apik. Kajaba iku, keputusan sampeyan bakal mudhun menyang port lan portabilitas. Razer umume nawakake opsi sambungan luwih akeh tinimbang Alienware, dadi yen sampeyan lagi rig fleksibel, kita bakal kelet ing ula kasebut.

Garis Blade Razer

Garis Blade Razer

Kanggo duwe agul-agul razer yaiku ngalami sing paling apik ing kinerja lan portabilitas. Nalika lagi muter, nyambut gawe, utawa nggawe, dominasi ing saben lapangan kanthi laptop paling cepet kanggo para tukang game ing donya kanggo tukang game lan para pencipta.

Microsoft Windows 11

Razer Blade 16 X Automobili Lamborghini Edition

Kinerja. Teknik. Reimagined.

Ketemu baris munggah

Razer Blade 14

Laptop game 14 inci sing kuat, Ultra Portable kanthi Amd Ryzen ™ 9 7940HS lan Nvidia ® Grafis RTX ™ 40 Seri.

Entuk Kertu Hadiah $ 200 kanthi laptop seri 40 sing dipilih. * T & cs ditrapake.

Razer Blade 15

Nampilake GFEFER NVIDIA ® 40 seri RTX ™ paling anyar, 13 GENE ™ Intel ™ i7 (14-inti), lan tampilan paling cepet.

Entuk Kertu Hadiah $ 200 kanthi laptop seri 40 sing dipilih. * T & cs ditrapake.

Razer Blade 16

Laptop Game 16-inci sing nampilake tampilan Mini Mini Mini-mode Dual Dual Dobel ® ATSEL ® IE9, lan Nvidia ® Grafis RTX ™ 40 Seri RTX ™.

Entuk Kertu Hadiah $ 200 kanthi laptop seri 40 sing dipilih. * T & cs ditrapake.

Razer Blade 17

Nvidia ® Geforce Rtx ™ 30 seri 17 “Laptop kanthi prosesor Intel ™ 12 (14-inti).

Razer Blade 18

Entuk Ganti Desktop Ultimate karo laptop sing paling kuat sing wis digawe, nampilake prosesor HX HX sing paling anyar lan Nvidia ® Grafis ® Geforce Rtx ™.

Entuk Kertu Hadiah S $ 200 kanthi laptop Series Gforce RTX 40 sing dipilih. * T & cs ditrapake.

Milih agul-agul sampeyan:
Pandhuan Panuku

Kanthi pirang-pirang laptop Razer Blade sing kasedhiya, sifting liwat kabeh pilihan sing bisa ditrapake – nanging ora kudu. Ora preduli kabutuhan utawa anggaran, filter apik, lan pandhuan bisa mbantu nyepetake keputusan sampeyan.

Kauntungan Razer

Anodisasi unibody aluminium

CNC-MOBLED saka blok aluminium siji, sasis entuk rasio kekuatan sing paling optimal lan dialami karo matte ireng sing tahan, scratch.

Prosesor kelas paling apik

Powered by Prosesor Intel lan AMD paling anyar, Blades Razer dirancang kanggo nindakake tugas sing paling dhuwur kanthi sampurna, ngirim kinerja sing paling dhuwur ing kothak kasebut.

Sistem pendinginan inovatif

Penyejukan cairan cair, penggemar adat, lan bursa panas terintegrasi ngatur panas kanthi efisien dadi agul-agul razer tansah nindakake ing pucuk.

Nvidia® Gerforce Rtx ™ 40 seri laptop GPU

Kinerja maksimal. Ukuran Minimal.

Dene wong liya bisa nuduhake hardware sing padha, apa sejatine penyelajah Razer minangka desain lan teknik sing nyurung watesan apa sing bisa ditrapake kanggo prosesor grafis kasebut. Kanthi nggayuh kekuwatan grafis (TGP) sing maksimal lan nawakake daya luwih akeh saben inci kubik 1 Saka laptop liyane, fokus ing kinerja lan portologi paling apik kanggo njamin kurva.

#Madewithblade

Delengen apa sing kedadeyan nalika kinerja pemotong-pinggir mapan kreatifitas kelas donya. Temokake kepiye agul-agul Razer nguatake sawetara seniman sing paling bakat ing jagad iki.

Nvidia Studio

Gawe visi kreatif kasunyatan karo alat AI-dibantu kanggo driver sing luwih cepet lan driver studio Nvidia kanggo kinerja sing paling optimal karo aplikasi kreatif sing disenengi.

Entuk Mbukak kunci Bonus Kanthi Blade Razer

Saka judhul AAA paling gedhe kanggo piranti lunak kreatif kelas paling gedhe, kita entuk sawetara cara kanggo nggawe sampeyan tuku anyar.

Logo studio fl

Ngasilake kaya pro

Kanggo wektu winates entuk lisensi siji taun FL FL Studio Produser Edition kanthi tuku laptop razer. Kode promo: getflstudio

* Sarat & Ketentuan Aplikasi

Ngembangake kreatifitas sampeyan

Core X EGPU

Sambungake GPU desktop kanggo ngowahi laptop tipis lan entheng menyang powerhouse mini.

Thunderbolt ™ 4 dok

Mbukak Konektivitas maksimal Kanthi Dock Universal Thunderbolt ™ 3 dipasang kanthi 10 port kanggo ndhukung kabeh piranti sampeyan.

Razer Laptop Nganggo Chroma V2

Ngunggahake game sampeyan kanthi laptop ergonomic sing kalebu Hub-C 4-Port USB.

Kabel Razer & Charger

Tansah dikuatake lan dipasang kanggo muter ora masalah ing ngendi sampeyan nganggo adaptor lan tali sing asli Razer.

Skins Razer

Digawe karo vinyl vinyl 3m ™ khusus kanggo daya tahan sing nemen lan disambi nganggo teknologi adesi sing cuttel kanggo sing tepat, kulit kita dekopasi ing desain striking kanggo nyebutake gaya pribadi.

Dhukungan sing menang penghargaan

Saben agul-agul razer dilengkapi karo industri garansi baterei terbatas 2 taun lan garansi pabrikan 1 taun.

Kanggo perlindungan tambahan, dhukungan kanggo ndandani 3 taun kalebu jangkoan karusakan kanthi ora sengaja karo Elite Razercare.

Program Pendhidhikan Razer

Seneng tarif siswa khusus kanthi gear dolanan Razer lan 5% Razer Desktoptops lan laptop.

PlayTime. KAPAN WAE

Main game paling anyar kanthi grafis sing realita sing saingan.
DirectX 12 mbisakake grafis, grafis immersive ing tarif bingkai dhuwur *.

* DirectX 12 Ultimate kasedhiya karo game sing didhukung, Kripik grafis, lan mbutuhake nganyari Windows 11 paling anyar kanthi pembalap hardware sing wis dianyari.

Laptop ing Razer paling apik ing 2023

Razer Blade 18 Laptop Game Kanthi Lid ditutup ing meja kayu

Donya Laptop Razer yaiku arep ganti. Kanthi model 14 inci, 15 inci, lan 17 inci sing tetep kanggo masa depan sing wis diramalake, CES 2023 ngenalake rong piranti bledug anyar menyang pasar taun iki. Lineup anyar saiki bakal ngegungake agul-agul razer 16 lan 18, model terakhir nawakake tampilan 18 inci sing akeh banget ing faktor wujud sing padha karo 17.Sadurunge 3 inci sadurunge. Tegese ana laptop razer kanggo kabeh wong sing ana ing endi wae, lan kita mbantu sampeyan nglawan mesin sing bener.

Razer wis suwe ngasilake sawetara laptop game paling apik ing pasar, kanthi simulasi sasis ‘lan insides sing kuat naga mesin lan nggawe media. However, these beasts don’t come cheap – in fact they’re some of the most expensive rigs on the shelves these days. Sampeyan mesthi entuk kemewahan sing sampeyan mbayar, sanajan, kanthi apik banget, teknik sing apik banget, lan basa desain klasik Svvt klasik – iki minangka merek kanggo investasi ing piranti jangka panjang.

Warta Apik, yaiku Kurban 2022 wis nempel ing taun liyane, sing tegese kita bisa ndeleng MSRPS sing luhur banget sajrone sawetara wulan. Nalika isih dina-dina kanggo rilis anyar, sapa sawise laptop Razer Murah bakal bisa njaga model taun kepungkur (uga kurban 2021).

Kita wis mbunderake kabeh laptop game razer favorit ing kene, sawise tes minggu lan muter loro.

Laptop Top Razer sing kasedhiya saiki

Napa sampeyan bisa dipercaya Gamradar+

Ahli review game, film lan teknologi liwat pirang-pirang jam, dadi sampeyan bisa milih sing paling apik kanggo sampeyan. Temokake babagan kabijakan review kita.

1. Razer Blade 18

Laptop razer paling apik

Review Ahli:

Spesifikasi

CPU: Intel i9-13950HX | Intel i9-13980hx
GPU: RTX 4060 | RTX 4070 | RTX 4080 | RTX 4090
RAM: 16GB | 32GB | 64GB
Panyimpen: 1Tb | 1tb + 1TB (2TB) | 2tb
Tampilan: 18 inci QHD + (2560 x 1600), 240Hz

Pelabuhan: 3X USB 3.2 Gen 2 Ketik A, 1X USB 3.2 Gen 2 jinis-C (Thunderbolt, PD, Tampilan 1.4), 1x USB 3.2 Gen 2 jinis-C (Displayport), 2.5GB RJ45 Ethernet, HDMI 2.1, Reader Card MicroSD, 3.Audio 5mm

Alasan kanggo tuku

Slimline, estetika lunyu
Mbangun awet ngrasa solid ing tangan
Layar immersive sing gedhe, luar biasa
Akeh port kanggo muter
RAM lan Panyimpen Nganyarke
Kinerja yaiku padhet nimbang Formulir Formulir

Alasan kanggo ngindhari

Abot banget kanggo transportasi saben dinten
Tampilan IPS lagging mburi
Ora kuat kaya unit sing luwih murah

Secara teknis, ya, The Razer Blade 18 minangka laptop Razer paling apik sing sampeyan bisa tuku saiki. Sing ora ateges kita bakal, sanajan. Yen sampeyan ngoyak kinerja buck gedhe ing sasis Svelt kanthi kelas 18, kanthi tampilan 18 inci sing akeh banget kanggo seneng-seneng, ora ana brainer. Konfigurasi Intel i9-1390 / RTX 4090, kita nyoba banget nyantangake nalika mlaku ing mesin mung 21mm. Nanging, dibandhingake mesin liyane sing ngemot tilas tilas, mula ora ana – tromba nganggep spek kita dites ing $ 4,499.99.

2. Razer Blade 15 (2022)

Laptop razer paling apik kanggo umume

Review Ahli:

Spesifikasi

CPU: I7-12800H | i9-12900h
GPU: RTX 3060 | RTX 3070 ti | RTX 3080 TI
Tampilan: FHD ing 360HZ | QHD ing 240Hz | UHD ing 144Hz
Pelabuhan: 3X USB-Gen 2 | 1x USB-C / Thunderbolt 4 | 1x usb-c | 3.5mm Audio Jack | Slot kertu SD | HDMI

Alasan kanggo tuku

Komponen Edge Motong
Werna lan kontras sing apik banget
Desain mewah kanthi kualitas mbangun padhet

Alasan kanggo ngindhari

Konsep Pengisian Penghargaan

Blade 2022 Razer 15 Urip nganti asmane para leluhur; Nyedhiyakake komponen pinggir pemotong ing sasis portabel super – lan katon apik banget nalika nindakake. Iki mesthi ora ana laptop saben Razer. Kanthi rega rega paling dhuwur nganti $ 4,000 lan sawetara gear premium sing serius ing sangisore, Razer Blade 15 bakal mréntahaké kanggo para pamuter saben dinane. Nanging, yen sampeyan pengin nandur modal ing mesin sing bisa nglelebke untu menyang sawetara game PC serius, iki minangka model kanggo sampeyan.

3. Razer Blade 14

Laptop razer 14 in inch paling apik

Review Ahli:

Spesifikasi

CPU: AMD Ryzen 9 5900HX
Grafis: Nganti NVIDIA RTX 3080
Panyimpen: nganti 1Tb SSD
LAYAR: FHD ing 144Hz | Qd ing 165hz

Alasan kanggo tuku

Kualitas mbangun banget

Alasan kanggo ngindhari

Luwih panas amarga faktor bentuk cilik

Blade Razer 14 minangka salah sawijining pilihan laptop game ndhuwur, ing kategori Razer. Ngengingi pasar sadurunge Revolusi Desain Slimline, kita nemokake manawa faktor wangun sing luwih cilik digawe mesin iki apik banget saben dina, nalika tansah nawakake sawetara kinerja game sing apik ing kanthong mburi. Kita kesengsem karo konfigurasi dhuwur ing kene – ngemas GPU RTX 3080 lan prosesor Ryzen 9 5900HX menyang sasis iki ora ana artine.

4. Razer Blade 17

Laptop Razer Razer paling 17-inch paling apik

Review Ahli:

Spesifikasi

CPU: i7-12800h / i9-12900h
Grafis: RTX 3060 / RTX 3070 TI / RTX 3080 TI
Tampilan :: FHD @ 260HZ | QHD @ 240HZ | 4K @ 144Hz

Pelabuhan: 3x UBS 3.2 Ketik | 2X USB-C Thunderbolt 4 | Maca kertu MicroSD | HDMI 2.1 | Eternet | 3.Audio 5mm

Alasan kanggo tuku

Kinerja GAMING SISTER Top
Nggantheng 17.Tampilan 3 inci
Apik kanggo nggawe konten
Casis sing apik banget lan kuat

Alasan kanggo ngindhari

Utamane larang
Abot banget kanthi gampang digawa

Ana Blade Razer Razer 17 ing kutha, lan installmen 2022 nawakake mesin sing luar biasa kuat kanggo saben game lan media nyunting. Mesthi wae, rig kasebut ora murah nanging yen sampeyan pengin nandur modal ing kabeh, agul-agul paling anyar yaiku taruhan paling apik sampeyan. Ora mung sampeyan entuk komponen paling anyar ing ngisor hood (prosesor i7-12800H lan kertu grafis RTX 3080 TI ing unit test kita), nanging kabeh sing kita tresnani babagan laptop Razer tetep.

Tegese casing ireng matte sing apik banget, sing apik banget kanggo rinci, lan layar sing cerah. Kabeh sing dikempalken menyang faktor formulir limline sing nyemplungake kekuwatan ing jero. Mesthi wae, ana pajak Razer ing kene – Mesin sing luwih murah kasedhiya karo komponen sing padha ing jero (menarik, mula, rega, rega isih dhuwur sanajan ing model sing luwih murah). Nanging, kekiatan lan teknik tawaran ing kene bakal cocog karo sing mewah kasebut.

5. Siluman Razer Blade 13 (2021)

Laptop Razer Paling Apik Kanggo Ultra-Portability

Spesifikasi

CPU: Intel Core I7 11-Gen
Grafis: Intel Iris Xe – Nvidia GeForce 1650TI
Panyimpen: Nganti 512GB SSD
Layar: 13.3 “(1920×1080 – 4K Tutul)

Alasan kanggo tuku

Luar biasa cahya lan portabel
Isih nawakake prosesor generasi Intel 11

Alasan kanggo ngindhari

Sethitik outdated grafis

Amarga gandha ing Kekuwatan Paling gedhe Razer – Desain Perindustrian 13 Ogo akeh saka spek sing biasa numpukan kanggo ngetrapake plethora sing katon kaya rupa. Contone, 4 sing anyar.Bezells ‘Micro Edge’ yaiku 60% luwih sempit tinimbang sing sadurunge, saéngga mberkahi laptop profil sing murah karo tapel wates sing katon kaya. Nggedhekake, sasis ing Gedhe dibangun kanthi nggunakake bahan aluminium kelas dhuwur sing diukir saka blok logam, nggawe kabeh luwih awet.

Sanajan model dhasar isih diwatesi kanggo grafis Intel chip, rong tingkat rega sing luwih murah saiki ana olahraga Nvidia GPU. Sampeyan bisa uga ora nemokake kertu RTX ing kene, nanging sampeyan isih bisa ngupayakake bladth agul-agul menyang kothak inti Raher External yen sampeyan ora bisa urip tanpa sensasi pembakaran retina 4K grafis sing dilacak ing wektu nyata.

Razer laptop FAQ

Pira laptop game razer?

Ora ana sing nolak, laptop Razer larang regane larang. Mesin kasebut dirancang kanggo nawakake pengalaman mewah, kanthi level kualitas tinggi, Tapak sikil balap Miniscule, lan bahan mbangun premium – lan tegese sampeyan bakal mbayar luwih akeh. Laptop Game Razer 2022 paling anyar bakal diwiwiti $ 1,999 kanggo agul-agul 14, $ 2,499 kanggo agul-agul 15, lan $ 2,699 kanggo agul-agul 17. Nanging, sampeyan bisa nemokake model lawas sing didol ing laptop laptop game kanggo sithik.

Apa laptop Razer paling anyar?

Laptop Razer paling anyar yaiku agul-agul 15, Blade 16, lan Blade 18 – diluncurake ing Q1 saka 2023. Sampeyan bisa ngomong sampeyan entuk model paling anyar kanthi nggoleki kertu grafis RTX 40 seri lan prosesor generasi Intel 13.

Apa sampeyan kudu tuku laptop razer lawas?

Ora ana sing nolak, laptop Razer larang regane larang. Nanging, dheweke matur nuwun banget kanggo tes wektu. Tegese sampeyan isih bisa milih sasis sing ramping lan tampilan kualitas kanthi ngeculake sawetara generasi ing departemen komponen. Kita ajeg ndeleng diskon kanggo rilis lawas, lan nalika isih ora murah rega iki luwih gampang kanggo weteng tinimbang tarif generasi saiki. Saiki mesin RTX 40 seri ing alam bébas, kita bakal menehi saran supaya mripat ing taun kepungkur (piranti 2021) 30 piranti (piranti 20-Series tinimbang pindhah menyang 2020, sanajan.

Napa tuku laptop razer?

Fokus laptop razer ing tukang game tegese sistem dirancang kanggo kinerja sing dhuwur nalika mlaku game modern. Iki ora mesin sing digawe kanggo nindakake akeh pangolahan abot saka rendering video utawa enkoding, nanging wis entuk otot GPU lan tampilan sing apik kanggo nggawe game pop desktop.

Keuntungan liyane kanggo tuku Razer yaiku nalika laptop kabeh wis dimuat lan siap kanggo rock ing kothak, dheweke uga nawakake macem-macem model kustomisasi ing saben model utama. Iki pancen bener kanggo agul-agul Razer 15, sing nawakake papat alternatif utama kanthi macem-macem tenaga daya lan rega regane. Yen sampeyan nggoleki barang sing bisa, murah, Razer duwe sawetara pilihan, nanging garis pro uga bisa paling dhuwur ing pungkasan kinerja lan tampilan.

Iki uga mesin sing nggawe premium ing desain lan frair visual, tegese katon apik banget lan digawe kanthi kepenak. Cocog karo merek, bilah kasebut ramping lan entheng lan gampang kanggo schlep menyang cafe utawa partai lan, lan profil langsing lan lampu sing isih ana gandhengane.

Yaiku Alienware utawa Razer laptop luwih apik?

Razer lan Alienware minangka rong jeneng paling gedhe ing bisnis laptop, saengga akeh pemain sing pengin nandur modal ing sistem akhir sing dhuwur asring disembel ing antarane merek loro. Ing kasunyatan, mesin Alienware bakal cocog karo sawetara Razer laptop bakal ngrampungake wong liya, nanging bedane paling gedhe kanggo desain karo Razer ‘sing nawakake estetika sing kurang’ lan faktor bentuk ‘gameralfied’. Loro-lorone nawakake 14-, 15.6-, lan 17.Mesin 3 inci sing bisa dikonfigurasi nganti komponen paling anyar lan paling anyar kanthi tampilan kualitas (nganti 4k) uga. Mesin Razer 14 inci bisa tahan komponen sing luwih kuat tinimbang Alienware’s X14, dadi yen sampeyan sawise piranti Razer sing luwih cilik dadi pilihan sing luwih apik. Kajaba iku, keputusan sampeyan bakal mudhun menyang port lan portabilitas. Razer umume nawakake opsi sambungan luwih akeh tinimbang Alienware, dadi yen sampeyan lagi rig fleksibel, kita bakal kelet ing ula kasebut.

Kepiye cara nyoba laptop game

Kita nyemak pirang-pirang laptop game sing akeh, saengga dhaptar dhaptar kasebut menyang model Razer Best mbutuhake tes standar lan akeh wektu play. Kita ngetutake langkah-langkah sing padha kanggo ngerteni manawa ana PC sing lenggah ing pasar saben-saben, kanthi cara nggabungake GPU standar industri, CPU, lan SSD Uji Game Real-World.

Kita nggunakake 3D Mark 3, Cinebench, PC Mark 10, lan Crystal Disk Mark kanggo menehi benchmark garis dasar ing kinerja inti. Banjur, kita nglakokake pirang-pirang tes framerat ing bayangan makam raider, total perang: Telung Kraton, Divisi 2, lan Red Exedphtion 2 kanggo nemtokake kepiye cara kinerja kanthi urutane critane.

Mesthi wae, kita uga manggon karo piranti kasebut, mula kita lagi main game paling apik ing saben laptop game sing kita test lan mriksa kanthi mriksa apa-apa, lan uga butuh portabilitas.

Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan cara nyemak produk sing disaranake kanthi lengkap Kebijakan Hardware, lan kita uga nuduhake sampeyan persis Kepiye cara nyoba laptop game Kanggo rincian liyane uga.

Yen sampeyan ora adol ing Razer, priksa manawa kanggo mriksa laptop alienware paling apik karo laptop game asus paling apik Kita wis nyoba nganti saiki.