Iki 50 strategi strategi favorit sampeyan ing kabeh wektu | Bunder Paper Rock, Game Sejarah Gratis

Game Sejarah Gratis

Contents

Cathal: Kabeh game paradoks ana ing kelas dhewe nanging, kanthi sepuluh taun katresnan lan dhukungan, EU4 minangka potongan ing ndhuwur liyane. Crusader Kings II minangka persaingan paling cedhak nanging dene sing fokus ing RolePlay, EU4 nyegerake strategi kanthi sistem interlocking sing ora kaetung. Asil Pungkasane: Game ing ngendi sampeyan isih bakal sinau babagan jam anyar ing sewu jam!

Iki 50 strategi strategi favorit sampeyan ing kabeh wektu

Karya XCom 2, Umur Empires II lan Fitur StarCraft II ing RPS Edisi Paling apik kanggo Game Strategi favorit ing kabeh wektu

. Lan COR, aku ora tau weruh katresnan kaya ekspansi individu lan mods konversi sing ana ing antarane game RTS lan 4XS. Nanging karo kabeh strategi game, nanging mung bisa dadi siji sing menang – lan sampeyan bisa ngerteni apa game strategi siji kanggo mrentah kabeh ing kene. Mangkene 50 strategi strategi favorit sampeyan ing kabeh wektu, minangka milih kanggo sampeyan, Readership RPS.

Wong wadon hacks menyang terminal ing invisible inc

. Incisible, Inc.

Klei Entertainment
Penerbit:
Rilis: 2015
Ngendi aku bisa tuku? Uap, gog, andhap asor

49. Space Endless 2

Sawetara kapal ruangan cilik mabur ing alasan kapal ruang gedhe ing ruang telas 2

Pangembang: Amplitudo Studios
Penerbit: Sega
Rilis: 2017
Ngendi aku bisa tuku? Uap, gog, andhap asor

dglenny: Fraksi kanthi jelas lan mekanika asimetris lan kabecikan gedhe-apik-aku-kuat-saiki. Lan ayu. Mung ayu. Wirang babagan DLC pungkasan, nanging ayo setuju ora nglalekake.

Serangan Orcs Autpost Manungsa ing Warcraft II: Tides of peteng

48. Warcraft II: Tides saka pepeteng

Cunta lan pawai gajah liwat kutha umur 3 taun: edition definitif

Pangembang: Hiburan Blizzard
Penerbit: Davidson & Associates
Rilis: 1995
Ngendi aku bisa tuku? Gog

47. Umur Empires III

Pangembang: Ensemble Studios
Penerbit: Microsoft Game Studios
Rilis: 2005
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor, pass game

46. Dosa saka kekaisaran solar

Kebunuhan gelut karo makhluk Angelik gedhe ing ruang kerajaan solar

Pangembang: Game Ironclad
Penerbit: Stardock
Rilis: 2008
Ngendi aku bisa tuku? Gog

Nitric22: Dosis lan narik Dinamika sing nyekel lan njupuk sumur gravitasi ing dalan lelungan ing peta sing luar biasa iki yaiku sing bener-bener nggawe dosa saka kekaisaran. Iki rumangsa kaya ruang. Kaya, yen armada kejiret loro utawa telu mlumpat saka perang utama, aku wis bisa ngetung. Perencanaan perencanaan posisional. Jangkah sluggish ngliwati peta lan pertempuran digawe panas saka pirang-pirang kapal kapital, CORVETTES, lan Dhukungan Ships mung dirasakake.

Elaine: Iku campuran RTS lan 4x kanthi kurva belajar sing nyedhaki.

Peta Kapuloan ing Peradaban II

45. Peradaban Sid Meier II

Pangembang: Mikroprose
Penerbit: Mikroprose
Rilis: 1996
Ngendi aku bisa tuku? Susah, ora ana

44. Warhammer 40.000: Esuke Perang II

Orcs nglawan prajurit daya ing Warhammer 40k: esuke perang II

Pangembang: Hiburan Relic
Penerbit: THQ, SEGA
Rilis: 2009
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor

Lowenhertz: Formula sing pas kanggo game stratagey tanpa unsur bensin.

NOFING: Waaggh!

Ephae: Tryods.

43. Pendhaftaran II

Tampilan overhead saka pemukiman pantai ing pemukiman II

Pangembang: Biru Byte Studios
Penerbit: Biru Byte Studios
Rilis: 1996
Ngendi aku bisa tuku? Gog, Toko Ubisoft

Phuzz: OK, aku suwek ing antarane para pemukiman I lan II, nanging tresnaku kanggo dolanan iki ing prekara-prekara sing padha. Tekanan sithik, mung nyoba kanggo ngoptimalake jaringan dalan sampeyan, lan nonton wong cilik sampeyan babagan pakaryan 🙂

Sawetara prau duwe perang ing pelabuhan nalika umur Empires: Edition Mesthi

42. Umur Empires

Pangembang: Ensemble Studios
Penerbit: Microsoft
Rilis: 1997
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor, pass game

Kutha dikombong dening tank lan meriam ing dune II: Bangunan Dinasti

41. Dune II

Pangembang: Westwood Studios
Penerbit: Game Virgin
Rilis: 1992
Ngendi aku bisa tuku? Susah, ora ana

. Zero-K

Tangki pluru geni ing saben liyane ing jembatan ing Zero-K

Pangembang: Tim Zero-K
Penerbit: Tim Zero-K
Rilis: 2018
Ngendi aku bisa tuku? Uap

GB # 9133: Zero-K minangka game pertama sing dak lakoni wiwit miwiti game ing PC rong taun. Nanging nganti saiki, sanajan ora duwe grafis paling apik nalika entuk game RTS, FRIE Source Game iki bisa nawakake akeh konten sing luar biasa iki, kanthi game kasebut ora ana monetisasi Server Game.

Tom: Gratis, sumber terbuka, Windows lan GNU / Linux Native, lan Niche. Saben unit lan pertahanan gampang dipilih saka tampilan, lan ora ana tampilan kanthi ngrungokake. Ngomong, ana unit sing akeh banget kanggo sinau babagan, karo saben pabrik sing duwe pirang-pirang unit sing padha karo generasi lan banjur duwe siji utawa sawetara unit token sing ngadeg saka kabeh. Mlaku-mlaku saka tembung ing kene: Gerakan Line-Move (rusak RTS kanggo kula), upgrade basis kelas, kampanye sing luar biasa, Widget UI (cukup akeh) Kustomisasi), lan tim pangembangan / sukarelawan) sing apik tenan.

DR0ppy: Jangkah medium lan tim gedhe gelut pancen apik tenan.

Tentara jaran ngubengi trebuchet nalika umure empire 4

39. Umur Empires IV

Pangembang: Hiburan Relic, Edge World
Penerbit: Xbox Game Studios
Rilis: 2021
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor, pass game

38. Peradaban Meier

Elizabeth Aku ujar tembunge didhukung nganggo senjata nuklir ing peradaban I

Pangembang: Mikroprose
Penerbit: Mikroprose
Rilis: 1991
Ngendi aku bisa tuku? Susah, ora ana

Matt m: Peradaban minangka keseimbangan sing apik antarane strategi Grand lan manajemen mikro, utamane ing game saka seri kasebut nganti awal babagan IV. Akhir-obatan AI sing ora sopan lan terus-terusan lan ngindhari kabijakan nuklir Ghandi mesthi dadi tantangan sing nyenengake. Kanggo Sumsing Game iki: Aku kudu nyopot lan nglewati awakku ora main ing wektu amarga ora gawe ketagihan.

LGellowal: Iki minangka gamelan sing cocog karo gamelan pahala resiko. Nduwe swara mungsuh sing sudhut, campuran taktik gamelan sing apik, lan sing sampurna mung siji. Game sing sampurna (utamane nalika ditambahi mods!).

Opjayhawk: Iku game sing nemtokake kabeh genre; Dadi luwih dhisik. Civ minangka seri sing bakal ana ing salawas-lawase lan ana salah sawijining pilar game ing PC.

37. Perang Total: Warhammer III

Demon setan abang minangka tentara dheweke ngisi daya total: Warhammer 3

Pangembang: Majelis kreatif
Penerbit: Sega
Rilis: 2022
Ngendi aku bisa tuku? Store Steam, Hosble, Toko Game Epik, Pass Pass

Stuart: Pilih iki pancen kanggo kabeh seri, wiwit entuk Warhammer aku nalika ngeculake game strategi. Total Perang: Warhammer III mung nambah luwih akeh ing ndhuwur. Nalika biaya entri kanggo pangguna anyar bisa uga ora bisa entuk akses menyang kabeh fraksi kanggo kupluk AS wis wiwit saka game bertahap luwih akeh lan luwih apik kanggo njaga aku gripit.

Pelayaran Kestral ing wiwitan ftl anyar: luwih cepet tinimbang Playthrough Cahya

36. FTL: Luwih cepet tinimbang cahya

Kapal istirahat ing pelabuhan nalika umur Mitologi

Pangembang: Game Subset
Game Subset
Rilis: 2012
Ngendi aku bisa tuku? Steam, Gog, Hasble, Toko Gamelan Epik

35. Umur mitologi

Pangembang: Ensemble Studios
Penerbit: Microsoft Game Studios
Rilis: 2002
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor

34. Jumlah Perang: Shogun 2

Pangembang: Majelis kreatif
Penerbit: Sega
Rilis: 2011
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor

33. Battletech

Robot kumpul kanggo nglawan tebing ing ngarep kutha Sci-Fi sing gedhe ing komando sing paling dhuwur

Pangembang: Skema harebraed
Penerbit: Interaktif paradoks
Rilis: 2018
Ngendi aku bisa tuku? Steam, Gog, Hasble, Game Pass

32. Komando sing paling dhuwur 2

Pangembang: Game Powered Gas
Penerbit: Square Enix
Rilis: 2010
Ngendi aku bisa tuku? Uap, gog, andhap asor

31. Medieval II: Total Perang

Prajurit abad pertengahan perang ing lapangan ing Medieval II: Perang

Pangembang: Majelis kreatif
Penerbit: Sega
Rilis: 2006
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor

Deguerra: Mods. Paling pungkasan saka seri Perang sing ngidini kreatifitas Overhauls lengkap: Bumi Tengah-bumi, Kuno, Timur Tengah lan Timur Tengah lan Donya Rampung Asli. Aku ora mikir aku wis nggawe luwih akeh jam menyang game liyane.

30. Starcraft: Perang Brood

Perang ing starcraft: Perang Brood ing lanskap salju

Pangembang: Saffire, hiburan Blizzard
Penerbit: Hiburan Blizzard
Rilis: 1998
Ngendi aku bisa tuku? Peperangan.Net

GGSCV: Minangka salah siji sing paling apik kanggo tekan sukses utama (ing Korea Kidul) lan isih nganti saiki dina iki main banget, pamuter lan bebarengan siji. Salah sawijining rt sing paling apik.

VERMAN7: Dalanan, replayabikitas, unit, strategi SFX, musik, vfx, grafis, kabeh pancen sampurna ing game iki.

29. Warhammer 40.000: Dawn Perang

Pemandangan perang semrawut ing Warhammer 40k: esuke perang

Pangembang: Hiburan Relic
Penerbit: THQ, SEGA
Rilis: 2004
Ngendi aku bisa tuku? Uap, gog, andhap asor

Titler: RTS ing ngendi logistik sing penting, pertempuran Octane dhuwur, modtability mbukak, lan waaggh!

Alien: Iki minangka game pisanan sing tau main ing PC, lan ngenalake aku kanggo game strategi minangka kabèh. Sampeyan bisa dadi kontes sing kuwat kanggo akeh game RTS modern kanggo aku ing gamelan dhasar uga kabeh mod sing apik kanggo game sing ditambahake malah luwih akeh konten.

28. Jagged Alliance 2

Klompok manungsa Spy Loro Tiger ing Jagged Alliance 2

Pangembang: Sir-Tech Kanada
Penerbit: Talonsoft
Rilis: 1999
Ngendi aku bisa tuku? Steam, Gog

Fett von Speck: Jagged Alliance 2 Apa simulasi manajemen mercenary kanthi ciri kabuka lan karakteristik kothak, lan ing wektu sing padha karo rpg taktik basis giliran. Perhatian kanggo rinci yaiku gedhe banget lan nganti saiki ora ana.

Docpresso: Gabungan karakter sing bisa dilalokke, pertempuran basis giliran sing apik banget nambah crita sing apik, akeh endhog Paskah lan nenun bebarengan ing salah sawijining sawetara game sing beda karo sistem sing beda-beda.

XJ220: Manajemen mikro: Sapa sing bisa nganggo sandhangan, sing nggawa peralatan bedhil, sing nggunakake bedhil sing nganggo ammo lan aksesoris, sing nganggep sikap sing ana ing tempur. Kajaba iku, mesthine, kapribaden lan interaksi. Karakter sing minangka definisi kasombongan utawa mung gething siji liyane utawa sapa sing seneng-seneng. Lan, mesthine, Deidranna lan penasihat Elliot, “The Orangot”. Mung cerah! Malah luwih akeh karo 1.13 Mod.

Herzog: Elliot, sampeyan bodho!

27. Ati IV IV

Baris wates ing peta overhead ing ati wesi 4

Pangembang: Studio Pembangunan Paradoks
Penerbit: Interaktif paradoks
Rilis: 2016
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor, pass game

Caesar: Nalika miwiti main ati wesi, aku seneng ngembangake wilayah kanthi nglanggar perang, mula aku terus mainake macem-macem barang ing game kaya game kaya tangki, pesawat lan desain template, riset , udhara lan unggul laut, modifer resistance, sistem tahan lsp, saliyane pirang-pirang dalan sampeyan bisa njupuk negara, kabeh perkara kasebut nggawe game maneh lan ora krasa padha.

Mikezone: Ora tau dadi tuwa lan mesthi berkembang luwih apik.

26. Perang total: Warhammer II

Tamu candhi Aztec liwat alas kanthi total Perang: Warhammer II

Pangembang: Majelis kreatif
Penerbit: Sega
Rilis: 2017
Ngendi aku bisa tuku? Store Steam, Hosble, Toko Gamelan Epik

Guðmundur: Aku wis seneng banget Waramammer II sajrone pirang-pirang taun lan saiki aku macet ing III, aku seneng kepiye carane bisa main kanthi macem-macem gaya sing ora bisa dipercaya lan karakter tlatah Jamammer kang kok aku tresna. Ya, aku pancen seneng karo para panggedhan elf sing pompa sing numpak utawa skewewer kabeh saka kadohan: D

Pavlov: Macem-macem tanpa telas, monsters gedhe ngremehake neraka metu saka saben liyane, lan keputusan sing terus-terusan.

Blah64: Peta sing akeh diisi karo akeh fraksi sing bisa dimainake kanthi macem-macem urutane critane critane. Peta Kampanye ngidini aku nonton nomer munggah. Peperangan Peta ngidini aku nonton pertempuran epik saka unit koordinated.

Kutha futuristik ing peradaban IV

25. Peradaban Meier IV

Pangembang: Gamexis Game
Penerbit: 2k
Rilis: 2005
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor

24. XCOM: Musuh ora dingerteni

Tujuan ing Moton ing XCOM: Screenshot sing ora dingerteni mungsuh

Pangembang: Gamexis Game
Penerbit: 2k
Rilis: 2012
Ngendi aku bisa tuku? Uap, gog, andhap asor

Old_man_gaming: XCOM pisanan sawise ekspansi yaiku sarwa. Game kasebut cukup kanggo nampilake tantangan nyata, kanthi kabeh tansaya, taktik saka game dhasar sing diwenehi pendhudhukan Keener kanthi tambahan ing ekspansi. Kepinginan kanggo nglumpukake meld nggawe sampeyan luwih agresif, misi nglawan Exalt babagan sumber daya lan wit teknologi anyar menehi pilihan bangunan basis. Kabeh Nalika Nganggo Aturan Game Strategi – Gagal minangka kesalahan pamuter lan saben pilihan sing penting banget. Nalika telpon XCOM, aku mesthi ujar, ‘Ya, komandan’.

23. Pahlawan Might & Magic III

Tampilan ndhuwur pemandangan lapangan sing ana ing pahlawan lan Magic 3

Pangembang: Komputasi global anyar
Penerbit: Perusahaan 3do
Rilis: 1999
Ngendi aku bisa tuku? Uap, gog, andhap asor

ZEWWY: Game tanpa wates sing mung menehi.

Obat sing nambani unit khusus ing Command & Conquer: Abang Tandha

22. Komando & Conquer: Tandha Abang

Pangembang: Westwood Studios
Penerbit: Hiburan Interactive Virgin
Rilis: 1996
Ngendi aku bisa tuku? Steam, EA App

21. Europa Universalis IV

Layar peta Italia saka Europa Universalis IV

Pangembang: Studio Pembangunan Paradoks
Penerbit: Interaktif paradoks
Rilis: 2013
Ngendi aku bisa tuku? Steam, Gog, Hasble, Toko Game Epik, Pass Game

krazha: Europa Universalis III minangka salah sawijining game strategi pisanan sing disenengi, lan Europa Universalis IV minangka dandan iterve ing meh kabeh pengecualian cilik. Kauntungan gedhe saka kabeh game strategi sejarah Grand yaiku saben keputusan pamuter ndadekake grounded ing narasi sing luwih gedhe babagan sejarah donya ing game kasebut. Eu4 nindakake paling apik – titik wiwitan cukup cukup kanggo asil supaya ora dadi ora ngerti, nanging cedhak banget yen implikasi saka bedane ora bisa dingerteni. Ngluwihi komunitas mod saged iki, utamane anbennar, wis nyuntik ton saka muter maneh lan petualangan anyar menyang asu lawas iki.

Cathal: Kabeh game paradoks ana ing kelas dhewe nanging, kanthi sepuluh taun katresnan lan dhukungan, EU4 minangka potongan ing ndhuwur liyane. Crusader Kings II minangka persaingan paling cedhak nanging dene sing fokus ing RolePlay, EU4 nyegerake strategi kanthi sistem interlocking sing ora kaetung. Asil Pungkasane: Game ing ngendi sampeyan isih bakal sinau babagan jam anyar ing sewu jam!

20. Ngluwihi kabeh alesan

Potret layar ndhuwur sawetara sawetara unit perang robotik ngluwihi kabeh sebab

Pangembang: Open Source
Penerbit: Open Source
Rilis: 2019
Ngendi aku bisa tuku? Situs Web Bar

Paranoid: Ngluwihi kabeh alesan yaiku masarakat nyebabake gawean total, sing didhukung dening mesin game lan fisika sing canggih banget. Game kasebut uga nampilake UI generasi sabanjure kanggo unit kontrol, saéngga wong-wong sing luwih alon supaya bisa bersaing ing tingkat paling dhuwur.

Teppic: Game # 1 minangka penggemar sing digawe saka klasik mutlak sing total, gawe Multiplation lan nggawe infinitas strategi virtual kanggo sadhar, nalika ngganti produksi liyane sing bisa digunakake. Manajemen Mikro lan Macro, Nuduhake Sumber Sabanjure ing Tim. Dheweke duwe kabeh. A kudu ndeleng kanggo wong sing ngajeni klasik.

Grumpy: Ngluwihi kabeh alesan, game strategi nyata sing wis dakcritakake sajrone jam pungkasan. Kemampuan kanggo mbangun lan ngatur fraksi dhewe, lampu-sumber kumpul, lan perang nglawan fraksi liyane mung kanggo marem. Apa Nggawe Game Iki minangka sistem Tech Teknologi Teknologi sing unik, ngidini kula mbentuk fraksi ing pirang-pirang cara. Iki minangka strategi strategi sing nyenengake lan tantangan sing bisa nyuwun pembalap game sing padha kaya planét plabling utawa komandan sing paling dhuwur.

Dubahdara: Iku entuk tumindak gaya 90-an! Bar uga jero banget lan duwe akeh perkara kanggo master. Mung kabecikan sing ora sopan.

19. Komando & Konfigurasi

Adegan alas ing printah & konfigurasi

Pangembang: Westwood Studios
Penerbit: Hiburan Interactive Virgin
Rilis: 1995
Ngendi aku bisa tuku? Steam, EA App

Birrigore 5272: Iku game sing nyebul wong enom (er) pikiran batang kanthi obah sing dipotong lan tumindak cepet (kanthi becik, saiki wis ana).

Arathorn: Aku seneng karo pemotong kaya wong liya, nanging kanggo aku stabil yaiku kaloro fraksi kanthi identitas lan unit unik dhewe, lan misi sing gedhe lan macem-macem. Musik Ikon Frank Klepacki ndadekake luwih apik. Remaster minangka update padhet lan nggawe modding bisa.

18. Company of Heroes

Prajurit ngadeg ing jejere tank ing perusahaan pahlawan

Pangembang: Hiburan Relic
Penerbit: THQ, SEGA
Rilis: 2006
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor

Cognac McCarthy: Kampanye Pahlawan Tunggal Pahlawan Pahlawan minangka salah sawijining sing paling apik sing wis diputer. Misi kasebut cukup beda kanggo njaga supaya bisa menarik ing saindhenging, lan aran sinematik lan cinematik rumangsa cukup angel banget yen sampeyan lagi rumangsa seneng karo tentara tentara. Iku game tumindak sing mung kedadeyan saka ndhuwur. HomeWorld (# 2) duwe crita sing luwih apik, nanging Coh menang matur nuwun kanggo play online. Iki minangka RTS sing sepisanan aku kepenak banget kanggo nyoba tanganku kanthi multiplier kompetitif. Penekanan ing microomanagement tentara microman lan pelengkap ing basugerbilding lan apm tegese yen aku ilang, aku biasane rumangsa metu, ora diboyong. Coh2 nawakake UI lan dandan teknis sing nyata nanging aku ora bisa ndhisiki asli. Nggolek Coh3!

Cartra # 6379: Ikon, setelan standar, tahan. Polesan lan dianyari / ngumahaken (ing wektu). Standar sing kabeh game strategi wis diadili wiwit saiki.

17. Alpha Centauri Alfa Sid Meier

Tampilan ndhuwur landmass ing Alpha Centauri

Pangembang: Gamexis Game
Penerbit: Seni Elektronik
Rilis: 1999
Ngendi aku bisa tuku? Gog

Jonclaw: Nalika nerangake menyang Alpha Centauri, ora ana game strategi sing wis cedhak karo kepadatan lore lan bangunan ing bagean riset game iki. Takon penggemar SMAC apa kutipan favorit yaiku lan dheweke bakal menehi sampeyan.

HKEY_Lovecraft: Review meh tanpa wates. Living World ‘sing dadi tug-perang ing antarane fraksi. Pamimpin fraksi ‘kapribaden lan sing gegandhengan AI. Video ‘Wonder’. Crito crito. Pilihan sing paling apik / negosiasi ing judhul apa wae. Kasunyatan yen iku game civ ing ngendi terrain pancen penting. Cues audio (e.G: “Aku ora ngerti, nanging aku wis dikandhani, sampeyan mung entuk simpul jaringan,” lan, “aja lunga. Drone butuh sampeyan. Dheweke katon sampeyan “). Kabeh iki kalebu alesan iki minangka game strategi favoritku ing kabeh wektu.

Rowland: Karakter fiksi ilmiah lan bangunan jagad gedhe ing njero mesin strategi adhedhasar giliran gedhe.

16. Crusader Kings II

Peta Eropa saka Crusader Kings 2

Pangembang: Studio Pembangunan Paradoks
Penerbit: Interaktif paradoks
Rilis: 2012
Ngendi aku bisa tuku? Uap

Mario, Pengacara ing Ireng: Ing mikir babagan wedhus, aku kudu sijine game kasebut ing konteks kasebut. Crusader Kings II nguasai lingkungane. Iki minangka sumber sing nyenengake sing nyenengake nalika main ing macem-macem papan sing beda lan muter berkembang kanthi suwe.

15. HomeWorld

Peperangan Spasi Hektic ing Koleksi Remasters Homewewere

Pangembang: Hiburan Relic
Penerbit: Sierra Studios
Rilis: 1999
Ngendi aku bisa tuku? Uap, gog, andhap asor

Plato_karamaZov: HomeWorld pancen nggumunake, nggegirisi, lan exhilirasi kanthi cara sing padha. Iku sampurna njupuk lan njaga rasa rumangsa dadi siji ing galaksi musuhan, lan menehi inspirasi kanggo ngurus wong sing sampeyan prentah. Mode Skirmish bakal ditingkatake ing HW2, nanging durung ana kampanye RTS sing luwih apik.

Greg Claydon: HomeWorld kaya ora liya nalika dirilis. Skala lan ruang lingkup game kasebut narik ati, seni kasebut luhur lan swara lan musik ora bisa dipercaya. Wayahe ing misi katelu nempel karo aku saiki. Apik.

Lennert: Aku tansah seneng game ruang lan bisa ngatasi 3D. Ndelok atusan kapal ruangane nglumpukake metu saka latar mburi sing apik banget. Nggedhekake minangka pejuang cilik nalika ing formasi lan tenunan liwat ombak pluru, nembak saka tukang ngrusak gedhe. Pemandangan kanggo ndeleng. Iki uga minangka salah sawijining game pertama sing diputer ing Multiplayer online. Paling apik pemain liyane kanthi nyusup nganggo klompok operator saka ngisor utawa ndhuwur ora tau tuwa. Tindakake kanthi crita lan cinematik sing nyenengake. Iki kudu dadi salah sawijining game favoritku.

14. Menyang pelanggaran

Baris mungsuh sing diantrekake mlebu ing pelanggaran

Pangembang: Game Subset
Penerbit: Game Subset
Rilis: 2018
Ngendi aku bisa tuku? Steam, Gog, Hasble, Toko Gamelan Epik

dwiggles16: Menyang pelanggaran luar biasa, sampeyan mesthi rumangsa salah yen sampeyan ngaco, lan ora bakal nyeret banget (kajaba sampeyan duwe lumpuh).

Grant: Minangka pasrah lan rumit minangka jam tangan Swiss. . Game sing ora menehi suku lan ngarep-arep ora ana sing bali, nanging ora bakal dirasakake. .

Njupuk iterasi modern xcom lan nyepelake kabeh variabel tedium lan sing durung mesthi, lan sampeyan wis mlebu pelanggaran. Ora duwe narasi sing nggumunake sing nyenengake sampeyan utawa lore sampeyan bisa nyilem, nanging ora butuh apa-apa ing pisanan. Iki minangka game sing yakin manawa mekanika game inti cukup kanggo nggawe pengalaman sing migunani kanggo pamuter. Desain game sing resik lan streamline lan streamlined sing ditrapake kanthi sejarah sing dikenal kanthi mikrosagement lan kampanye dawa. Luwih saka apa wae, ngrasa menyang pelanggaran ngajeni wektu pamuter lan kapinteran lan aku mung bisa ngormati maneh.

13. Peradaban Sid Meier VI

Pangembang: Gamexis Game
Penerbit: 2k
Rilis: 2016
Ngendi aku bisa tuku? Store Steam, Hosble, Toko Gamelan Epik

DWDuck: Akeh pilihan strategis wiwit awal kanggo mungkasi game, kabeh unit kelas efektif kanggo soko nanging ora akeh sing nggawe angel sinau. Bisa mikro tentara cilik kanthi mengaruhi utawa muter defensif lan ngatur lapangan perang kanthi gedhe. Barang Apik Apik!

Nganggo: Game panglipur panganan. Sampeyan bisa muter ing pirang-pirang gaya ing mikromanagement excruciating utawa mung pesisir lan nonton sejarah sing dibukak. Aku ora tau ban muter game iki sanajan game pungkasan sithik slog ing wektu. Mung boot upduh maneh karo peta anyar, pimpinan anyar, lan mungsuh anyar. Klasik sing luwih apik.

padu: Siji. liyane. giliran.

12. Crusader Kings III

Layar peta sing nuduhake kasunyatan gigupan ing Crusader Kings 3

Pangembang: Studio Pembangunan Paradoks
Penerbit: Interaktif paradoks
Rilis: 2020
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor, pass game

Ketil Horn: Raja Crusader III minangka pinunjul desain game banget kanggo akeh diwasa. Kanggo wong sing wis main game komputer wiwit taun 1983 minangka bocah, utawa udakara 40 taun nganti wong tuwa sing umur tuwa, iku paseksen. Game kasebut ngidini akeh rute kanggo pamuter, uga antagonis kanggo lay lan nglakokake strategi kanthi generasi narasi lan kompleta strategis sing kuat lan dilemma nyata. Aku meh 2000 jam menyang game anyar iki, lan aku wis cedhak 500 game sing dituku ing Uap lan 50 ing epik. (Aku malah entuk proyek lan 2 bocah).

Steve Hewitt: Ora ana game liyane sing ngidini macem-macem cara kanggo main-main-militer, breeding dinasti super, bangunan kasugihan, nggawe intrik, pangembangan dhuwur, apa wae. Iku mung prestasi sing luar biasa sing aku suwek atusan jam kanggo njelajah, lan aku mesthi bali maneh.

Jack: Aku seneng penekanan manungsa ing mburi strategi. Contone, aku duwe anggota kulawarga NPC vassal sing dadi masalah telung generasi pamrentahan – sedulur siji, pamana karo wong liya (sing pungkasane dipateni). Nalika dheweke pungkasane tilar donya ing umur 89 sing rusak, wong edan, wong edan banget karo putu-putrane, aku ora bisa ngrewangi, nanging ora bisa ngormati maneh Geezer lawas lan ambisi sing mbebayani lan nimbulaké sukses nglawan seduluré, matèni anaké, lan meh padha nyembah putrane. Apa game liyane sing bisa menehi sampeyan kaya ngono? Oh, apa aku nyebutake manawa wong kasebut minangka nudist kanggo separo pungkasan?

SYT: Nyedhiyakake kothak wedhi gandum, drama pribadi lan hilarity sing ora disengaja lan meh ora bisa adat liwat mods (realisme sejarah! Elder Scrolls! Amerika Pos-Apocalyptic! Jeneng DOG 1000+!) Iki minangka salah sawijining generator crita sing paling apik ing kana!

Marsican: Crusader Kings III nggabungake kabeh perkara sing daklakoni ing game video, genetika kanthi grafis, antarmuka politik, bangunan agama / bangunan agama, lsp. Iku mung cocog karo rasaku. Aku uga seneng simulasi lan ndeleng game berkembang, nanging tanpa input, aku.e: ndeleng cara negarane sing adoh saka sing dakgoleki. Payeke kanggo muter maneh, amarga ruang lingkup game dhasar, nanging uga amarga kudu nggedhekake pirang-pirang taun kanthi ekspansi, kaya ck2 sadurunge.

Turu CapiSBARA: Saben-saben aku main raja Crusader King III, aku pengin crita babagan carane game kasebut. Lan aku pengin nyritakake wong-wong mau: Aku mbrontak ing Mercia, aku warisan mahkota sadulurku nalika tilar donya ing kahanan pet, aku bakal nempel ing saben wong. Ora ana game strategi liyane sing nggawe aku rumangsa ora nandur modal ing karaktere.

Con: Skullduhggergger Eugenics 4d Dwarf.

11. Command & Conquer: Abang tandha 2

Pentagon ditumpes ing printah & ngalahake Tandha Abang 2

Pangembang: Westwood Pasifik
Penerbit: Game ea
Rilis: 2000
Ngendi aku bisa tuku? Susah, ora ana

Dash323: Abang tandha 2 minangka game pisanan sing dak lakoni kanthi online. Saka sakepel pertandhingan online sing dak lakoni maneh ing taun 2001, aku isih bisa ngeling-eling luwih saka 20 taun sabanjure strategi sing digunakake kanggo menang saben pertandhingan sing dak menang. Rasa aku entuk minangka wong sing duwe 12 taun sing luwih cerdas manungsa lan menang sing ora dingerteni yaiku euphoria murni. Oh, lan kampanye kasebut apik banget. Aku wis main liwat paling ora kaping 10.

Guilherme Carvalho: Kampanye sing nggumunake, Multiplayer online sing nyenengake, gampang sinau nanging angel dikuasai. Kesempurnaan formula C & C. Game kasebut apik banget yen minangka alesan tunggal sing dirasakake EA isih adol printah & Conquer: Bundel dekplik pisanan wiwit kabeh judhul liyane amarga wis tuwa banget.

10. Panglima paling dhuwur

Pangembang: Game Powered Gas
Penerbit: Thq
Rilis: 2007
Ngendi aku bisa tuku? Steam, Gog

Soulgamer: Panglima paling dhuwur kanthi sampurna, kerumitan lan nyenengake kanthi cara sing nyenengake lan malah realistis. Akeh sing wis nyoba, nanging ora ana game liyane sing bisa nggayuh iki kanggo padha.

Shadowfury333: Nduwe fleksibilitas strategis lan macem-macem peta macem-macem umur Empires Game, bedane Faksi Blizzard game Blizzard, nyedhiyakake insentif kanggo metu ing peta lan perang sajrone kualitas seni Fitur sanajan dina iki, lan pertandhingan bisa ditindakake sajrone istirahat awan. Ana uga prekara sing marem, malah muter skirmish, ayo karo manungsa liyane ing sisih liya.

Isih wargame massa skala gedhe sing paling gedhe.

Pep Cherner: Kaendahan lan keahlian unit lan sistem transportasi sing unik ora ana RTS liyane sing bisa nyalin. Kabeh ing kabeh unit sampeyan nilar macem-macem pilihan lan kombinasi babagan cara ngatasi mungsuh sampeyan.

Mist-e-Fire: Game sing seimbang lan taktik. Rasane ana tegese strategi lan strategi kontra kanggo nganggo

9. Peradaban Meier V

Peta jubin ing peradaban v

Pangembang: Gamexis Game
Penerbit: 2k
Rilis: 2010
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor

Karl: Aku wis ngenteni luwih saka 1.000 jam ing civ v v – wiwit saka sekolah tengah nganti sekolah hukum. Ora ana game strategi paling apik. Bangunan Kutha, Manajemen Trout, Teknologi, Budaya – Lan uga sistem rasa seneng – kabeh kedadeyan sing gawe ketagihan lan ora dilupakan.

Francis: Cedhak Reclayabilitas Tanpa Winates Kanthi Mods, perasaan totoan politik geo-politik sing ora ditiru uga ing civ vi utawa game sadurunge.

juan_h: Iku santai. Ora, tenan! Iki minangka versi peradaban sing apik, nanging sebab-sebab nyata sing aku wis entuk jumlah jam sing angel banget ing game iki, nanging gampang dimainake nalika ngombe teh, lan aku pancen kaya ngrogari soundtrack lan kedadeyan kasebut.

CALYK: Aku seneng karo Civ VI, nanging iki teka ing wektu sing paling anyar kanggo seri. Ekspansi anyar sing wani tenan munggah banget, utamane ing Multiplayer. Bantahan resolusi nggawe diplomasi rumangsa ora mung liwat urutane critane critane critane game normal nanging kanthi nggunakake poin kanthi cara sing sampeyan lakoni kanthi cara sing sampeyan lakoni. Aku ngakoni gamer strategi kasual sembrono, nanging mbuwang resolusi guyon ing sadawane tukang game-penipuan nalika dolanan kanca-kanca bisa uga seneng karo game Civ.

8. Stellaris

A galaksi sing padhet ing Stellaris

Pangembang: Studio Pembangunan Paradoks
Penerbit: Interaktif paradoks
Rilis: 2016
Ngendi aku bisa tuku? Steam, Gog, Hasble, Game Pass

Vladisomire: Stellaris minangka strategi grand galaxy wide, kanthi perang, ekonomi jero, produksi sumber, introt politik lan perang. Kanthi Empires Custom, sampeyan bisa nggawe game sing nawakake akeh maneh babagan muter maneh. Utamane supaya nalika muter karo kanca-kanca. Manawa perusahaan ngasilake – interaktif interaktif – duwe prekara sing bisa diduweni mung game dhasar lan muter karo DLC saka kanca-kanca uga apik tenan.

Doctordaddy: Potensial roleplay dadi dhuwur lan fleksibel dibandhingake karo game strategi sing paling akeh, lan mung bisa luwih apik yen sampeyan dicelup menyang pemandangan mod sing luar biasa.

Fraser McCallum: Nalika tetep dadi 4x game strategi strategi strategi strategi, saben muter luwih seneng kaya sampeyan lagi nenun benang Opera empire epik sampeyan! Aku uga ngormati manawa game kasebut terus tresna saka tim devane, kaya pirang-pirang game paradoks sing ora mung ana pilihan DLC nanging sampeyan bisa nambah luwih akeh lan ambane kanggo crita sampeyan. Pungkasan, nanging bisa uga sing paling penting, game wis dirangkul dening masarakat modming sing kuwat menyang macem-macem pilihan kanggo ngganti macem-macem lan nggawe game sabanjure!

7. Starcraft

Sawetara unit mabur klumpukne ing senthel

Pangembang: Hiburan Blizzard
Penerbit: Hiburan Blizzard
Rilis: 1998
Ngendi aku bisa tuku? Peperangan.Net

Elderbeagle: Sedulurku lan aku main StarCraft ing PC Gateway anyar. Aku isih bisa ngrungokake pitunjuk protos sing ujar, “Uripku kanggo nyewa,” ing sirahku. Aku yakin aku pancen nggegirisi, nanging kanggo istirahat musim panas iku kabeh sing kita lakoni.

Stav Havivi: Kita biyen kanggo istirahat ing wayah wengi menyang papan sing duwe lan piye wae ora nate kejiret, sing bakal nggawe aku luwih adhem. Tangki pengepungan sing nyeplok kanthi apik banget ing “tankan lanang seneng tangki”. Rasaan visceral saka goop wungu zerks lan swara protos. Desain apik, lan seimbang, lan apik, sing nyenengake lan cinematik tenan kanggo wektu kasebut. Starcraft II dudu minangka titik kanggo kula minangka sing pertama yaiku.

Earthwormjim: Iku kesederhanaan liwat crita sci-fi. Evolusi karakter lan narasi sing luar biasa. Trinitas sing sampurna karo unit sing beda-beda lan balapan nglengkapi.

Talen10: Zerbs Go Brrr.

6.

Minions Undead nindakake perang ing Warcraft 3

Pangembang: Hiburan Blizzard
Penerbit: Hiburan Blizzard
Rilis: 2002
Ngendi aku bisa tuku? Peperangan.Net (Reforged Remaster)

LYLE: Warcraft III mung siji-sijine game komputer sing dak butuhake wiwit dina-dina sing aku sinau kanggo Mey Tombol nganti Sekolah Tengah. Bapakku, fanatik blizzard, mikir diablo ii kakehan kanggo brot, nanging dheweke ngutus cakram dada perang, sing ditindhes menyang saben sedulurku lan laptop kulawarga kita bisa dipikolehi. .

Christopher Logel: Warcraft III duwe kabeh: gamelan gamelan, nanging inovatif, Crita gedhe; Dhukungan Online sing luar biasa, lan sistem peta lan sistem modbur sing ora cocog. Iku total paket. Nanging kanggo kabeh merit kasebut, bisa uga paling apik babagan Warcraft III ora game kasebut, nanging apa sing kedadeyan. Moba pertama ing jagad (DOTA) diwiwiti minangka peta adat kanggo Warcraft III. Lan mesthi wae, tanpa Warcraft III mesthi ora bakal dadi World of Warcraft. Dadi ora mung game strategi, nanging nyatane, kabeh sektor game PC bakal beda-beda, utawa bisa uga ora ana, duwe Warcraft III ora nate digawe.

Malte Skarupke: Kampanye kasebut ACE, nyampurnakake “Saben level duwe corak” rumus sing luwih apik tinimbang StarCraft II. Pertempuran gedhe: akeh ambane tanpa kakehan utawa ora ngukum yen sampeyan ora ngontrol kabeh rincian. Nanging sing paling apik yaiku Multiplayer online, lan utamane peta adat. Dheweke ngubengi starcraft, nanging pancen wis berkembang ing Warcraft III menyang titik ing ngendi dheweke bisa dadi spun menyang game dhewe: Dota, Catur Auto, (E.g. Pokemon Pertahanan) Tug saka Perang (E.g. “Survival Haos” utawa Stontcraft II sing dibayar “STATER STRIKE”) lan liya-liyane sing durung oncat. Warcraft III minangka game utama sing dak lakoni pirang-pirang taun.

5. Panglima Suplimer: Nganggo Alliance

Senjata laba-laba-laba-laba-laba-laba-laba sing gedhe banget nyandhang laser ing sawetara pesawat cilik ing pangareping pangareping pangumpulan

Pangembang: Game Powered Gas
Penerbit: Thq,
Rilis: 2007
Ngendi aku bisa tuku? Uap

Binkenstein: FORGED ALLIANCE minangka penerus total kanggo macem-macem variasi antarane fraksi, peta sing luwih gedhe lan luwih gedhe.

Jesseowengengaer: Pertempuran Epik lan Fokus ing Macro Vs Mirco.

DAHOOLS: Sampeyan butuh karya strategi strategis sing luar biasa ing total annihilation lan nganyari supaya bisa nggawe grander lan luwih nggumunake, ngirim skala luwih apik tinimbang mikir bisa uga.

Stepvogel: Skala epik, ekonomi cairan lan macem-macem strategi kepikiran yaiku ngunekke pikiran. Banget dileksanakake. Saiki didhukung dening komunitas sing cilik nanging eviden sing wis nggawe alat nggawe match pihak katelu, lengkap karo mod, peta lan gamelan ditingkat.

Glavius: RTS pertama kanggo nggabungake unit sing akeh banget, peta sing gedhe, lan pengalaman bebarengan sing apik. Kajaba iku, kampanye pamuter sing ora nyekel tangan sampeyan, kabeh nalika menehi unit paling gedhe ing game saka misi pisanan!

Tucker Wilkin: Iku RTS karo kreatifitas lan mikir bakal dilebokake. Lantai keterampilan kasebut ora dadi kolek kanthi kendali yen butuh kanca sing padha karo autistic lenggah lan muter karo sampeyan. FORGED OVIECE LAMPIRAN duwe ukuran pemain sing dihormati sing padha karo bisu kaya aku. Aku bisa ngrasakake dheweke nggawe akeh kesalahan kaya sing dakkarepake. Ngijolake aku nggunakake produksi unit supaya aku bisa fokus marang prekara sing penting tinimbang, “sampeyan ora ninggalake TC / HQ sampeyan? Oh, ora, ora, ora, bayi, sampeyan kurang ajar kelangan kalah.”Iki negesake kontrol peta kanthi sumber daya. Tujuan game kasebut ora mesthi ngrampungake karusakan saka pangkalan siji, nanging pembunuhan komandane. Iki nggawe menarik, mesthine kadang frustasi, strategi kanggo menang. Nanging sing paling penting, ora kurang ajar perang brood. Jancok asrogap.

Bryce Jones: Pacing (sing dawa munggah, kanggo wong-wong sing duwe perhatian perhatian sing tepat), lan macem-macem unit / keperluan. Uga setting sci-fi, alamiah. Ora ana sing nate cedhak.

4. Xcom 2

Prajurit nutup ing wong asing ing XCOM 2

Pangembang: Gamexis Game
Penerbit: 2k
Rilis: 2016
Ngendi aku bisa tuku? Steam, Gog, Hasble, Toko Gamelan Epik

Zach # 1630: Keseimbangan xcom 2 kanthi apik aspek play vs. Taktik / Strategi. Dene menyang pelanggaran minangka game sing apik, umpamane, asring ana solusi sing bener, ing ngendi XCOM 2 rumangsa luwih fleksibel, ora rumangsa bisa dipercaya kanggo ngrampungake crita. Sing ujar, game isih ngidini marem nalika sampeyan bisa narik strategi sing cerdas. Game uga ora wedi dadi bodho.

SONGLZ: Standar emas merek kanggo game strategi adhedhasar AAA. Iki nuduhake apa studio sing gedhe: macem-macem aset, crita, lan mekanika game polesan.

Strafemcee: Skuad kita ditakoni, Outnumbered sawise pimpinan kasebut kejiret dening crit sing apes, lan sestpod nuduhake. Pendhaftaran sniper njupuk nembak pungkasan sing dijupuk, lan kanthi mukjijat sing diterapake kanthi cepet, nyelehake secopod menyang mobil lan jotosan sajeli mungsuh. Kisah kaya ngono sing mesthi nggawe game strategi xCom nomer siji – tales sing sukses marang rintangan kasebut mung apik banget.

Nuh: Aku duwe 600+ jam ing XCOM 2. Aku seneng bali ing wektu lan wektu maneh lan ikatan karo prajurite sing aku bakal tiwas.

LAMPIRAN: Super-Gaya kanthi pertempuran adhedhasar giliran lan ton muter maneh! DLC mung nggawe luwih nyenengake lan Gear sing ngrasa muter!

Pete: Distillasi sing sampurna saka kabeh sing nggawe reboot XCOM pisanan kanthi firaxis gedhe, nalika ngilangi akeh masalah lan meksan mekanik superfluous.

Shredz: Game looking sing nggumunake, sing mesthi nyedhiyakake pemandangan sing anyar ing saben pojok, lan mesthi sawetara tech anyar sing digunakake ing paprangan. Tansah krasa seger.

Sorbicol: Game kabeh babagan pertempuran taktik. Tansah tantangan nanging ora adil, kajaba nalika rng metu kanggo muter. Nanging tantangan kasebut – sinau cara ngrampungake nalika kedadeyan kasebut. Tambah prajurit saka kanca lan kulawarga & medeni Permadeath nggawe kabeh pribadi. Uga omah kanggo sawetara mod paling gedhe sing wis digawe. Playthrough Paling Dhuwurku? 192 Mods!

3. Starcraft II

Game game gamelance StarCraft 2

Pangembang: Hiburan Blizzard
Penerbit: Hiburan Blizzard
Rilis: 2010
Ngendi aku bisa tuku? .net

Sanajan ora dadi pemain pro, StarCraft II tetep dadi katresnan maneh sing nyenengake. .e. GiantGransgames). Game kasebut tetep mekanik rock-kertas-gunting-gunting sing isih nyenengake kanggo nonton ing pemandangan sing kompetitif ing dina iki lan ora njupuk pro kanggo ngapresiasi pertandingan kasebut. Donya Starcraft tetep dadi tapestri sing sugih sing kudu diteliti luwih lanjut lan inspirasi sawetara universi sci-fi sing dimikiran liyane.

OASX: Iku game sing nyenengake lan apik banget, lan paling apik ESPORT EVERT.

Niilzon: Sing paling responsif, kanthi kampanye sing apik.

Stathi: Malah 13 taun sabanjure, ora ana liyane RTS sing digawe kanthi kompetensi mekanik lan polish. Iki minangka puncak game kompetitif 1v1, sanajan popularitas minangka ESPORT lagi tiba ing mburi. Ora ana game liyane sing ndominasi kategori / ceruk banget amarga StarCraft nindakake menyang Game RTS.

Overcooked: Tetep apik kanggo nonton wong liya, lan sing apik banget sanajan umure.

Don Reba: Menehi papan pertama kanggo StarCraft II kanggo pemandangan kompet profesional sing apik tenan.

Cliver5: Aku seneng macem-macem balapan, lore (sanajan yen cringe ing kaping), dinamika, kemampuan, lan barang-barang adat sing ditindakake. Seneng banget kanthi komposisi mobilitas, lan nggawe pirang-pirang marine, lan mbangun pusat komando ing basa terran kanthi nggunakake infestor lan ora ana cidra!

Filoufr77: Multi-tasking.

2. Umur Empires II: Umur raja

Pangembang: Ensemble Studios
Penerbit: Microsoft
1999
Ngendi aku bisa tuku? Uap, asor, pass game

Maninahat: Umur Empires II minangka salah sawijining sawetara strategi game sing mbangun kutha kasebut minangka bagian saka kabungahan – katalog fraksi sing wis suwe lan arsitektur unik-beda rampung ngganggu aku saka aspek strategi. Nanging aku seneng karo aspek strategi, kabeh kamulyan isometrik sing ditetepake kanthi resik, nganti saiki aku wis bali menyang game iki nganti 20 taun kepungkur.

P2004A: Iki nyekel kanthi becik kanthi suwe, ora suwe lan isih nyenengake dina iki.

Mike: Lemah-breaking, sing polished, lan soverted kanthi rilis meh rong lan setengah Dekade kepungkur, umur empire II isih nampa nganyari rutin, remasterters, lan ekspansi anyar kanthi dhasar pamuter lan adegan kompetitif.

Salty: Ambane sing ora cocog lan muter maneh sanajan 20 taun-taun mengko, sanajan ora ana sing nganyari kanthi pirang-pirang taun resmi lan penggemar sajrone pirang-pirang taun. Umur IV RECAPTURES PENTING, nanging matur nuwun kanggo cara game sing dibiayai lan dikembangake kanthi ukuran konten sing padha.

Rpsiscool: Umur Empires II minangka klasik tanpa lola lan salah sawijining sawetara game sing meh sampurna.

1. Total amnihilation

Pangembang: Hiburan Cendingog
Penerbit: Hiburan Cendingog, GT Interaktif
Rilis: 1997
Ngendi aku bisa tuku? Uap, gog, andhap asor

PlatYtross: Aku ora bakal ngerti kenapa total annihilasi ora asring nampilake ing dhaptar game paling apik ing kabeh wektu, ayo ora ana dhaptar game strategi paling apik. Unit kasebut nyenengake, peta beda-beda lan ruang lingkup game kasebut ora dirilis. Siji wektu sampeyan minangka klompok-klompok individu mikro-mikro, banjur bot, lan pungkasane ngluncurake meriam lan nukes ing saindenging peta. Ekonomi ngidini macem-macem PlaySstyle sing sukses sanajan ing macem-macem komunitas mod sacara minangka salah sawijining sing paling apik sing sampeyan temokake, lan isih kuwat nganti saiki!

Đutawađe kovačević: Cara ing ngarepe wektu, duwe sumber daya lan puluhan pilihan taktis sing kudu dipilih. Perang Gedhe Kanthi Atusan Unit, Multiplayer Online kanthi Pertempuran Sing Ngganti Peta Galaxy (serverboard boneyards).

Yordan: Game sing luwih dhisik ing ngarepe wektu. Terrain lan unit 3D kanthi lengkap. Apik tenan fmv intro (kanggo wektu). Swara orchestral sing apik banget sing diganti saka sekitar sekitar nalika pertempuran diwiwiti. Ekonomi sing apik banget ing ngendi sampeyan ora kudu nglumpukake biaya lengkap unit sadurunge diwiwiti.

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Game Sejarah Gratis

Yen sampeyan mesthi kepengin dadi pimpinan kutha lan perubahan liwat pirang-pirang abad, nalika nggawe legenda, sampeyan wis tekan papan sing bener. Produksi InnoGames � Forge Empires � Casteks kita ing vorteks perjalanan sing bersejarah sing gumantung karo sampeyan carane nasib kerajaan virtual sampeyan bakal muter. Mbangun, printah, ngunggahake – apa sampeyan wis siyap?

Forge Game Gratis

. Produksi InnoGames � Forge Empires � Casteks kita ing vorteks perjalanan sing bersejarah sing gumantung karo sampeyan carane nasib kerajaan virtual sampeyan bakal muter. Mbangun, printah, ngunggahake – apa sampeyan wis siyap?

Operasi Gurun

Mbangun negara militer sing kuat, mbentuk pakumpulan karo pemain liyane lan dadi pimpinan sing paling kuat. Tampilake saben wong sing paling apik kanggo taktis paling apik!

Game Desa Gurun Gratis Game

Mbangun negara militer sing kuat, mbentuk pakumpulan karo pemain liyane lan dadi pimpinan sing paling kuat. Tampilake saben wong sing paling apik kanggo taktis paling apik!

Supremacy 1914

Wabah konflik global pisanan yaiku kasunyatan. Wayahe wis teka; Ana ora bali maneh. Sing paling apik sampeyan bisa nyoba kanggo mungkasi pencahayaan konflik, sing mbutuhake usaha sing akeh banget lan kurban. Sawise sampeyan nggawe pikiran, yen sampeyan ujar manawa sampeyan wis siyap njupuk tantangan; Sawise nggawe klik siji, sampeyan bakal njaluk pesenan, lan mung siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku nuruti. Apa sing bakal sampeyan pilih � pakurmatan utawa sepi?

Supremacy 1914 Game Gratis

Wabah konflik global pisanan yaiku kasunyatan. Wayahe wis teka; Ana ora bali maneh. Sing paling apik sampeyan bisa nyoba kanggo mungkasi pencahayaan konflik, sing mbutuhake usaha sing akeh banget lan kurban. Sawise sampeyan nggawe pikiran, yen sampeyan ujar manawa sampeyan wis siyap njupuk tantangan; Sawise nggawe klik siji, sampeyan bakal njaluk pesenan, lan mung siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku nuruti. Apa sing bakal sampeyan pilih � pakurmatan utawa sepi?

Telpon perang

Ing game strategi strategi taktik iki, Pemain kudu ngatur negarane, sing bakal bisa menang nalika Perang Dunia II, loro ing bawana Eropa lan ing Afrika Lor. Pamuter bakal nuntun bangsane kanthi entuk wilayah anyar, ngangkat tentara kuat, lan nggunakake kekuwatan perdagangan, espionase lan diplomasi saingan karo pemain liyane.

Telpon Perang Gratis Game

Ing game strategi strategi taktik iki, Pemain kudu ngatur negarane, sing bakal bisa menang nalika Perang Dunia II, loro ing bawana Eropa lan ing Afrika Lor. Pamuter bakal nuntun bangsane kanthi entuk wilayah anyar, ngangkat tentara kuat, lan nggunakake kekuwatan perdagangan, espionase lan diplomasi saingan karo pemain liyane.

Conqueror’s Blade

Sugeng rawuh ing agul-agul bledeng jagad � A inovatif, hibrida mmorp (s) g, sing uga kebak unsur strategi game, lan uga. Judhul MOBA sing populer! Avatar sampeyan kudu nduduhake ora mung kemampuan kanggo nglawan nanging uga nuduhake akal strategis. . Sampeyan kudu njupuk tembung kanggo kita � sampeyan durung nate mainake kaya ngono!

Conqueror

Sugeng rawuh ing agul-agul bledeng jagad � A inovatif, hibrida mmorp (s) g, sing uga kebak unsur strategi game, lan uga. Judhul MOBA sing populer! . Kabeh iki kasedhiya kanthi gratis ing sistem gratis. Sampeyan kudu njupuk tembung kanggo kita � sampeyan durung nate mainake kaya ngono!

Mlebu

. Liwat metagame, sampeyan mbukak kunci tentara anyar, gaman lan kendharaan lan bisa nambah lan nambah prajurit lan level lan upgrade anyar.

Game gratis sing mlebu

Ndhaptar minangka penembak bebarengan sing gratis kanggo sampeyan menehi komando infantri, kendharaan lemah lan pesawat ing perang atmosfer lan atmosfer saka Perang Dunia II. Liwat metagame, sampeyan mbukak kunci tentara anyar, gaman lan kendharaan lan bisa nambah lan nambah prajurit lan level lan upgrade anyar.

Wars Tribal 2

. Nanging, uga nambah sawetara ide anyar. Kabeh ditampilake kanthi visual sing apik.

Tribal Wars 2 ngenalake mekanika anyar menyang seri sing digawe thanks kanggo ngembangake instalasi pisanan. Nanging, uga nambah sawetara ide anyar. .

Sugeng rawuh ing Imperia Online � Game Browser StratGik, sing bakal ngidini sampeyan bali menyang jaman pertengahan, ing ngendi sampeyan bakal milih nasib donya karo pemain liyane. Mbangun kekaisaran, dadi pimpinan tentara sing luar biasa lan dominasi mungsuhmu!

Game Gratis Imperia Online

Sugeng rawuh ing Imperia Online � Game Browser StratGik, sing bakal ngidini sampeyan bali menyang jaman pertengahan, ing ngendi sampeyan bakal milih nasib donya karo pemain liyane. Mbangun kekaisaran, dadi pimpinan tentara sing luar biasa lan dominasi mungsuhmu!

Konflik bangsa-bangsa

. . Tujuan utama game yaiku ngontrol wilayah sing bisa, sing bakal menehi sawetara titik kamenangan tartamtu sing bakal menang ing babak sing diwenehake. Lan ana akeh sing bisa nelukake – kabeh jagad.

Konflik Game Gratis Bangsa

Strategi nyata paling anyar – konflik bangsa: Perang Dunia III minangka karya saka studio sing tanggung jawab kanggo judhul kaya sing diarani Perang lan Supremasi 1914. Minangka pamuter kita ndharat ing salah sawijining negara ing perang ing perang katelu. Tujuan utama game yaiku ngontrol wilayah sing bisa, sing bakal menehi sawetara titik kamenangan tartamtu sing bakal menang ing babak sing diwenehake. Lan ana akeh sing bisa nelukake – kabeh jagad.

Pertempuran Knight

Gratis main game web online, sing ngidini sampeyan dadi ksatria abad pertengahan. Sampeyan mung kanggo sampeyan, apa sampeyan dadi apik utawa ala.

Game Knight Gratis

Gratis main game web online, sing ngidini sampeyan dadi ksatria abad pertengahan. Sampeyan mung kanggo sampeyan, apa sampeyan dadi apik utawa ala.

Stoonies

Stonies minangka simulator sing ana ing pipi ing desa umur watu saka Studio Upjers sing kondhang. Game kasebut ngidini sampeyan ngarahake suku cilik, sing bakal gumantung sampeyan apa bakal sukses lan nggawe peradaban primitif, utawa bakal mati ing juru kunci sejarah. Dadi pimpinan sing paling apik saiki!

GAME GRATIS

Stonies minangka simulator sing ana ing pipi ing desa umur watu saka Studio Upjers sing kondhang. Game kasebut ngidini sampeyan ngarahake suku cilik, sing bakal gumantung sampeyan apa bakal sukses lan nggawe peradaban primitif, utawa bakal mati ing juru kunci sejarah. Dadi pimpinan sing paling apik saiki!

KHAN WASS

Pilih salah sawijining negara, mbangun, perdagangan, mbentuk pakumpulan, nelukake negara liya. Mbuktekake sampeyan paling apik.

Game Gratis Khan Wars

Pilih salah sawijining negara, mbangun, perdagangan, mbentuk pakumpulan, nelukake negara liya. Mbuktekake sampeyan paling apik.

Grepolis

Apa sampeyan bosen karo abad pertengahan? Game Strategi World Wars? Apa sampeyan nggoleki gamelan sing apik sing bakal nggawa sampeyan menyang jagad nalika dewa lan pahlawan mlaku ing bumi lan nulungi para penduduk? Coba grepolis!

Apa sampeyan bosen karo abad pertengahan? Game Strategi World Wars? Apa sampeyan nggoleki gamelan sing apik sing bakal nggawa sampeyan menyang jagad nalika dewa lan pahlawan mlaku ing bumi lan nulungi para penduduk? Coba grepolis!

Gladitus

Game MMO Browser sing kedadeyan ing jaman biyen lan gladiatrator, pertempuran lan arena.

Game Gratis Gladitatus

Game MMO Browser sing kedadeyan ing jaman biyen lan gladiatrator, pertempuran lan arena.

Perang Thunder

Perang Thunder minangka simulator sing paling anyar Arcade. Game kasebut nggunakake model gratis kanggo muter lan menehi kesempatan kanggo saingan karo ewu pemain. Perang Thunder kabeh babagan realisme pertempuran. Pemain bisa milih saka atusan pesawat sing nampilake kokep sing rinci lan peralatan sing bisa disesuaikan. Ing ndhuwur, sampeyan bisa melu operasi sing nyata, sejarah.

Game Gratis War Thunder

Perang Thunder minangka simulator sing paling anyar Arcade. Game kasebut nggunakake model gratis kanggo muter lan menehi kesempatan kanggo saingan karo ewu pemain. Perang Thunder kabeh babagan realisme pertempuran. Pemain bisa milih saka atusan pesawat sing nampilake kokep sing rinci lan peralatan sing bisa disesuaikan. Ing ndhuwur, sampeyan bisa melu operasi sing nyata, sejarah.

Sawise ndhaptar, pemain diwenehi kontrol kutha cilik. Pendhudhuk kutha mbayar pajak kanggo pamuter utawa bisa dikirim menyang ngumpulake sumber daya. Donya game pamisah menyang pulo, saben wong bisa ndhukung nganti 16 pemain lan kutha-kutha.

Game Gratis Ikariam

. Pendhudhuk kutha mbayar pajak kanggo pamuter utawa bisa dikirim menyang ngumpulake sumber daya. Donya game pamisah menyang pulo, saben wong bisa ndhukung nganti 16 pemain lan kutha-kutha.

.

Game Gratis Kingsage

Ngembangake koloni supaya bisa ngolehake utawa njupuk wilayah tetanggan.

Travian: legenda

Apa ana pemain ing jagad iki sing durung tau krungu “Travia”? Mbok menawa ora, amarga kita ngomong babagan salah sawijining strategi browser sing paling populer ing sejarah game! !

Travian: game gratis legenda

? Mbok menawa ora, amarga kita ngomong babagan salah sawijining strategi browser sing paling populer ing sejarah game! Yen sampeyan wis kepingin weruh apa sing kedadeyan ing produksi iki sajrone pirang-pirang taun, utawa sampeyan ora ngerti apa Travian sejatine (utawa) – sampeyan bakal nemokake jawaban ing kene!

Wargame 1942

Wargame 1942 minangka game strategi gratis sing kudu dadi komandan karismatik lan diplomat sing cerah. Apa sing sampeyan tujuane? Tujuane gampang – menang Perang Donya II! ? Mung katon. !

Wargame 1942 Game Gratis

Wargame 1942 minangka game strategi gratis sing kudu dadi komandan karismatik lan diplomat sing cerah. Apa sing sampeyan tujuane? Tujuane gampang – menang Perang Donya II! Ora nyata? Mung katon. Delengen sepira sampeyan bisa nyukupi lan nyoba ngganti nasib donya ing Wargame 1942!

World of Tanks

World of Tanks minangka game MMO ing ngendi sampeyan muter minangka komandan tank lan melu ing pertempuran epik Perang Dunia II. Ana jinis tank 220 saka AS, Jerman, Prancis lan USSR ing pamilik pamuter, ing antarane wong-wong mau macan sing populer, yaiku model sing populer, uga model eksperimen lan prototipis, kayata maus. World of Tanks nyedhiyakake sing nyenengake kanthi gratis kanthi gratis!

World of Tanks free game

World of Tanks minangka game MMO ing ngendi sampeyan muter minangka komandan tank lan melu ing pertempuran epik Perang Dunia II. Ana jinis tank 220 saka AS, Jerman, Prancis lan USSR ing pamilik pamuter, ing antarane wong-wong mau macan sing populer, yaiku model sing populer, uga model eksperimen lan prototipis, kayata maus. World of Tanks nyedhiyakake sing nyenengake kanthi gratis kanthi gratis!

Tentlan

Bayangake alas sing padhet. Nanging, ing tengah ana metropolis sing gedhe, kebak struktur sing narik ati. Lan saiki bayangke kabeh digawe tangan. Tentlan bakal mbantu sampeyan nyadari visi iki. Muter minangka salah sawijining pimpinan peradaban Mayan, mbangun kekaisaran sampeyan lan nglawan pemain liyane ing strategi sing immersive sing ditindakake ing Amerika Pre-Columbian.

Bayangake alas sing padhet. Nanging, ing tengah ana metropolis sing gedhe, kebak struktur sing narik ati. Lan saiki bayangke kabeh digawe tangan. Tentlan bakal mbantu sampeyan nyadari visi iki. Muter minangka salah sawijining pimpinan peradaban Mayan, mbangun kekaisaran sampeyan lan nglawan pemain liyane ing strategi sing immersive sing ditindakake ing Amerika Pre-Columbian.

World of Whips

Perlindungan Perlindungan MMO New MMO Studio Wargaming (dikenal saka Tangki Tawasan sing misuwur), Fokus ing pertempuran tim adhedhasar tim. Saben pemain ngontrol salah siji saka kapal perang abad kaping-20, lan tugas tim yaiku ngilangi kabeh kapal mungsuh, utawa kanggo nggayuh tujuan sing wis ditemtokake.

Game Perlebatan Gratis Dunia

Perlindungan Perlindungan MMO New MMO Studio Wargaming (dikenal saka Tangki Tawasan sing misuwur), Fokus ing pertempuran tim adhedhasar tim. Saben pemain ngontrol salah siji saka kapal perang abad kaping-20, lan tugas tim yaiku ngilangi kabeh kapal mungsuh, utawa kanggo nggayuh tujuan sing wis ditemtokake.

Apa sampeyan penggemar game lan sejarah? Ing kene sampeyan bakal nemokake game sejarah sing paling populer sing kasedhiya kanggo FREE. Sampeyan mung sampeyan pindhah menyang jagad IKARAM, umur pertengahan ing suku 2, utawa prasejarah sing adoh banget.