GTA 6 Rilis Tanggal perkiraan, setelan peta Miami lan game bocor | Times Radio, GTA 6: Tanggal rilis, bocor, gosip, gamelan, peta, karakter, lan liya-liyane

GTA 6: Tanggal Rilis, bocor, gosip, gamelan, peta, karakter, lan liya-liyane

Contents

Gosip tanggal release terus teka lan kabeh padha nuding menyang peluncuran 2024. Paling anyar saka game insider lan telpon sing paling anyar kanggo telpon, ing CEO lan Ketua Strauss Zelnick nerangake manawa taun ngarep “bakal kalebu kinerja operasi anyar”.

GTA 6 Dance Tanggal Rilis: Gameplay Bocor lan Detail crita

Rockstar pungkasane ngumumake yen lagi nggarap maling Auto 6.

Diterbitake: Kamis, 7 September 2023 ing 4:02 pm

Tanggal rilis 6 isih durung dingerteni, nanging bisa uga ing taun 2024!

Sawetara bocor saiki wis nuding menyang konfirmasi sing bakal teka. Kita liwat kaca sing katon ing kene, wong.

Game Rockstar kanthi resmi dikonfirmasi yen GTA 6 ana ing pembangunan ing Februari 2022, nanging nganyari resmi babagan game sing diantisipasi wis prakteke ora ana.

Thanks kanggo salah sawijining bocor paling awon ing sejarah game, sanajan – ing luwih saka 90 video lan gambar saka bangunan pre-alpha awal game iki ing game iki.

Mula, antisipasi lan desas-desus ing sekitar game wis diwasa saben dina. Iki wis nyebabake salah sawijining wektu sing ora nyenengake ing ngendi wong lanang sing cepet-cepet tahapan sajrone pembukaan gamuk wengi ngakoni Bill Clinton njaluk tanggal rilis.

Ing samping bocor kasebut, tandha paling anyar saka njupuk-loro interaktif yaiku menehi kita sing paling apik ing tanggal rilis Maling 6 sing paling apik.

Gosip sing anyar menehi saran supaya kita bisa ndeleng lengkap game kasebut ditindakake ing tanggal 2023, kanthi tanggal rilis ing wulan Oktober 2024.

Malah njupuk kabeh kanthi mangkuk uyah sing gedhe banget, ora ana sing nolak sing diwiwiti. Driji nyabrang, kita ndeleng logo, paling ora, enggal.

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan tanggal rilis GTA 6, gosip babagan gamelan, setelan, karakter sing bisa dimainake lan liya-liyane.

Lan, amarga kita bisa isih bisa ngenteni wektu kanggo ngenteni, bisa mriksa sawetara cidra GTA 5 lan GTA 5 MOD kanggo njaga sampeyan nglipur nganti bisa mainake GTA Rp.

Kapan tanggal rilis 6 GTA 6? Perkiraan kita

Tanggal rilis GTA 6 katon kaya bakal mlebu 2024, Sanadyan durung resmi dikonfirmasi.

Salah sawijining gosip paling anyar nuduhake yen bakal ngeculake Oktober 2024, Sanajan saiki wis wiwit debunked minangka rekaman swara AI potensial.

Malah karyawan rockstar sing Bloomberg’s Jason Schreier sing diwawancarai kanggo laporan wacan sing diwaca ing game kasebut ora bisa ngomong.

Cathetan Artikel Bloomberg: “Analystry Industry antisipasi kanthi otomatis maling sabanjure bakal entek ing taun 2024 taun fiskal 2024 taun 2023 liwat 2024 Maret, nanging pangembang ora dirayakake.”

Microsoft uga nyatakake yen GTA 6 kudu teka ing wektu iki, kanthi nanggepi kompetisi UK lan investigation pasar dadi akuisisi maca Aktivitas Blizzard: “sing diantisipasi banget Maling Auto VI sing diajari bakal dibebasake ing taun 2024.

Gosip liyane, betung dening Gamersradar, saranake manawa GTA 6 pangembangan bisa uga mlebu fase polish sing pungkasan.

Diwenehi polishing game isih bisa njupuk taun utawa luwih dawa (utamane sing gedhe karo GTA 6), gosip paling anyar iki nuding tanggal 2024 tanggal 1224, serep ngaku Microsoft ing ndhuwur.

Gosip tanggal release terus teka lan kabeh padha nuding menyang peluncuran 2024. Paling anyar saka game insider lan telpon sing paling anyar kanggo telpon, ing CEO lan Ketua Strauss Zelnick nerangake manawa taun ngarep “bakal kalebu kinerja operasi anyar”.

Tingkat rekaman operasi anyar kasebut kudu teka saka soko – perkara sing paling mungkin gta 6. Driji nyabrang, kita bakal mbukak pejabat lengkap ing pungkasan taun sing negesake kabeh.

Tanpa tembung resmi saka pangembang, nanging kita ora bisa ngomong babagan iki kanthi kepasten. Tansah gosip nganggo jiwit uyah utawa loro (utawa mangkuk).

GTA 6 bocor

GTA Kunci Art, karo wong wadon sing ngambung ciuman menyang kamera

Thanks kanggo seri bocor gargantuan, wong-wong ing saindenging jagad saiki wis katon apik kanggo GTA 6. Sadurunge dijupuk, cuplikan kaya ngonfirmasi protagonis wanita anyar lan Showcase sawetara game Open-dunia.

Ing pratelan, Rockstar ngonfirmasi validitas bocor lan nambah manawa “banget kuciwa amarga duwe rincian game sabanjure bareng karo sampeyan kanthi cara iki”. Sanajan bocor, sanadyan Rockstar ngaku manawa “kerja ing game Auto Euty Respt sing sabanjure bakal terus kaya sing direncanakake”.

Untunge, bocor lan akses informasi rockstrial rahasia durung tundha GTA 6. Game kasebut kudu diluncurake kaya sing direncanakake lan rockstar bakal “ngenalake” kanthi bener kanggo game “yen wis siyap”.

Liyane kaya iki

Sampeyan bisa pre-order gta 6?

Ora. Sampeyan saiki ora bisa pre-order GTA 6.

Diwenehi manawa kita isih ora ngerti tanggal sing diluncurake, lan kemungkinan ora suwe, mula ora ana sing nggumunake yen sampeyan ora bisa pre -ft otomatis maling VI. Nalika owah-owahan kasebut, kita bakal ngerti sampeyan.

GTA 6 Peta bisa disetel ing Miami

Ing endi gta 6 peta? Miturut laporan Bloomberger sing disengaja kasebut, GTA 6 saiki dipasang lan ngubengi versi fiksi Miami (akeh kaya game Wakil game sadurunge).

Sadurunge fokus ing Miami, laporan kasebut, “desain awal nyebutake inkloresi wilayah sing dipodifikasi sawise swath gedhe sawise Amérika Kidul [. ] Nanging perusahaan kasebut reeled ing ambisi kasebut.”

Nanging, kaya game bisa nggedhekake ngluwihi Bukak Miami Post-bukak. Tuntutan Bloomberg: “Rencana Rockstar saiki kanggo terus nganyari game luwih suwe, nambah misi lan kutha anyar kanthi rutin.”

.

Punters wis suwe nyaranake manawa peta kasebut isih luwih gedhe tinimbang GTA 5 lan Red Redemption 2, lan komentator Tez2 wis nyathet yen survey GTA sing anyar wis takon yen wis milih fitur sing cepet – mula kamungkinan dianggep kanggo gta 6.

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

GTA 6 Crita kalebu protagonis wanita pisanan

Minangka crita lan karakter ing GTA 6, laporan Bloomberg uga kalebu. Artikel kasebut nyatakake GTA 6 “bakal kalebu protagonis wanita sing bisa dimainake kanggo pisanan, miturut wong sing kenal karo game”. Iki saiki wis diverifikasi dening cuplikan pembangunan awal bocor game.

Laporan kasebut diwiwiti kanggo nyathet: “Wanita, sing dadi Latina, bakal dadi salah sawijining pasangan karakter utama ing crita sing diperjamake dening Rampok Bank Bonnie lan Clyde.”

Ngrampungake carane GTA Nada bisa modern dening cicilan anyar iki, laporan kasebut nambah: “Pangembang uga ngati-ati supaya ora bisa nggawe guyonan ‘kanthi nggawe guyonan babagan kelompok sing dipinggirake.”

Apa platform bakal gta 6?

Kita bisa prédhiksi kanthi yakin manawa sampeyan bakal bisa main GTA 6 ing PS5 lan Xbox Serion X / s, nanging tetep katon yen GTA 6 uga bakal tekan PS4 lan Xbox siji. Konsol sing sadurunge-gen bisa uga ketinggalan jaman saiki yaiku GTA 6 wis siyap, sawise kabeh.

Kita mbayangake pembelisaran PC 6 uga bakal ditindakake, nanging apa misteri yaiku GTA 6 bakal nggawe kabisat ing switch Nintendo – GTA 5 durung, sanajan trilogi edisi definitif, dadi ora ana garansi. Kita bakal tetep sampeyan dikirim nalika sinau luwih akeh.

Waca liyane babagan Auto Grand Theft:

  • GTA San Andreas Cidra
  • GTA Wakil Cidra Kutha
  • GTA 3 Cidra
  • Trilogi GTA: rincian edisi definitif
  • Aktor GTA 5 – Cast lengkap

GTA 6 ngumumake – apa sing dikandhakake Rockstar?

“Kita seneng ngonfirmasi pangembangan aktif ing entri sabanjure ing seri Maling Auto kanthi apik,” ujare GTA saka Rockstar sing bubar dibukak ing pratelan.

“Kanthi umur GTA V, kita ngerti akeh sampeyan sing njaluk kita babagan entri anyar ing seri Maling Auto,” ditambahake rockstar ing pratelan kasebut.

“Kanthi saben proyek anyar sing kita miwiti, tujuane kita mesthi bakal luwih penting ngluwihi apa sing sadurunge dikirim.”

Apa ana trailer kanggo GTA 6?

Susah, ora ana trailer resmi kanggo GTA 6 durung. Kanggo wektu, kita bakal kudu mbayangno kepiye carane ing sirah kita.

Muga-muga bisa uga diumumake lan kita bisa nambah siji ing kene – nanging saiki, sampeyan mung kudu mbayangake trailer gta 6 ing sirah sampeyan. Sekeca!

Lengganan saka Newsletter game gratis kanggo wawasan saben minggu, lan Tindakake kita ing Twitter kanggo kabeh update paling anyar.

Nggolek soko kanggo nonton? Priksa pandhuan TV utawa pandhuan streaming kita.

Coba Majalah Times Radio Dina iki lan entuk 10 masalah kanggo £ 10, ditambah karo voucer £ 10 John Lewis lan Partners Voucer dikirim menyang omah – Lengganan saiki. Kanggo luwih saka bintang paling gedhe ing TV, ngrungokake wektu radio Times Podcast.

GTA 6: Tanggal Rilis, bocor, gosip, gamelan, peta, karakter, lan liya-liyane

GTA 6 tanggal rilis, trailer, peta, bocor, lan liya-liyane

Wis sepuluh taun wiwit GTA 5 nggebaki pasar lan ngganti game video kaya sing kita ngerti. Nanging, sawise sawetara dasawar, ora ana sekuel. Iki minangka celah paling gedhe sing ditindakake dening francais maling maling maling. Nanging yen kita percaya GTA 6 bocor lan diwenehi, wektu tundha ing release game kudu migunani. Entri paling anyar kanggo waralaba GTA bakal nampilake Peta nanging sing akrab, protagonis sing unik, lan liya-liyane. Dadi, ayo mandheg ngantem ngubengi grumbulan lan mbukak kabeh sing kita ngerti babagan maling maling 6 (GTA 6) nganti saiki.

Tanggal 6 Tanggal Rilis: Nalika GTA 6 metu?

Layar profil Linkin

Game Rockstar, pangembang saka Grand Theft Auto Franchise, sepisanan dikonfirmasi manawa “Sabanjure entri ing Grand Auto Series uga ditindakake“Ing wulan Februari 2022 liwat kirim warta resmi. Iki kirim iki digawe kanggo ngumumake update komunitas ing sekitar GTA V nanging rampung karo cathetan sing subtle babagan masa depan francais.

Iki nuduhake manawa nggawe GTA 6 wis wis diwiwiti kanthi kapasitas bali ing taun 2015, Sing sejatine 2 taun sawise diluncurake GTA 5. Nanging, miturut statement dening Insider Tez2, produksi kasebut dibalekake ing wektu Red Red Red Flextion 2 dirilis. Nalika iki kudu dijupuk nganggo gandum uyah, bisa dadi bagean saka alesan kita ngadhepi telat kanggo entuk GTA 6.

GTA 6: Karakter (Duo Dinamis?)

Yen kita ndeleng sejarah Rockstar, kita duwe nembelas game ing waralaba GTA. Mung loro judhul iki, Loro GTA GTA sing kapisan, duwe karakter wanita sing bisa dimainake. Pria duwe tanggung jawab saben lelaran game liyane.

Karakter saka Cerita VC

Nanging, kaya sing katon, GTA 6 bakal dilaporake duwe Protagonis wanita sing jenenge Lucia. Dheweke bakal digabung kanthi rapet Timbal lanang sing diarani Jason. Iki nggawe Lucia Karakter wanita sing bisa dimainake pisanan ing hormat GTAy. Iki uga tegese otomatis maling maling bakal duwe rong karakter utama sing bakal maju kanthi crita kasebut.

Laporan dening Bloomberg ing budaya perusahaan ganti rockstar Tuntutan manawa karakter wanita sing bisa dimainake iki yaiku Latina. Pasangan kasebut bakal dicampur Bonnie lan Clyde Gambar. Kanggo wong sing ora dingerteni, B & C minangka pasangan kriminal Amerika sing misuwur kanggo rampokan bank. Kanggo alasan iki, karakter bakal paling mungkin bisa digunakake kanggo dalane crito lan bisa uga duwe persediaan sing dituduhake.

Iki pratelan wis digawe serep Dening GTA 6 Cuplikan gamelan bocor tanggal September 2022, ing endi karakter wadon lan wadon loro. Klip liyane bocor nuduhake gamelan saka loro perspektif karakter, goleki menyang sistem ngalih sing bakal luwih cepet tinimbang GTA 5.

Nalika ora ana gambar resmi Lucia dening Rockstar, sing durung mandhegake penggemar saka sawetara. Artis karakter Hossein Diba GTA 6 disusun gata lan digawe 3D Renders apa sing dipikirake karakter kasebut. Gambar output yaiku Lifelike lan bisa, nunjukake Lucia amarga dheweke bakal katon.

GTA 6: Tanggal Rilis, bocor, gosip, gamelan, peta, karakter, lan liya-liyane

Diwenehi babagan owah-owahan game rockstar nggawe budaya kerja kanthi kalebu perwakilan wanita luwih akeh, sampeyan bisa nimbang karakter ing ndhuwur bocor meh dikonfirmasi meh dikonfirmasi.

Protagonis katelu sing dikabarake bisa nggawe entri

Sanajan kita wis nyebutake kemungkinan rong karakter utama sing ngatur pemandangan, video sing anyar anyar kanggo karakter katelu. Ing Video saiki-busak dituduhake dening pangguna Twitter, kita ndeleng protagonis katelu. Watak kasebut nganggo t-shirt putih lan celana abu-abu. Klip kasebut dinuga duwe urutan mlaku, lan karakter kasebut nahan sawetara bedhil lan mlaku-mlaku nanging amarga sifat pre-alpha, kabeh wenky.

Uploader video uga nyebutake karakter kasebut bakal diarani ‘Kai‘Lan nyebutake cuplikan kasebut wis dikonfirmasi. Nanging, amarga video saiki wis dibusak lan ora ana tembung resmi saka Rockstar, iki maneh spekulasi. Nanging, yen ana watak katelu, sing bakal nglacak format protagonis titular titular GTA 5, sing bisa digunakake kanggo game kasebut.

GTA 6: Crita / Plotline

Nalika kita duwe akeh kanggo pindhah ing babagan GTA 6 karakter, crita kasebut dhewe isih tetep dadi sejarah. Duo protagonis mesthine bakal ana gandhengane karo sawetara cara. Kita wis ngerti manawa duo bakal paling apik sawise Bonnie lan Clyde.

Nanging, wis dicethakaké Tom Henderson, bémah game karo rekaman sing bisa dipercaya, sing GTA 6 bakal ditindakake Kutha Wakil Dinten Modern. Iki sebagian dikonfirmasi Minangka sawetara cuplikan gamelan sing bocor nuduhake Jason ngetik sepur metro kutha. Sampeyan uga bisa gawe seru sawetara desas-desus sing ngaku yen Lucia lan Jason bakal mbangun Kakaisaran obat bebarengan ing Wakil Kutha. Nanging, saliyane iki, kita ora duwe akeh kanggo terus.

Miturut potongan berita anyar kanthi gamerant, gta 6 Crita utama bisa ditulis kanthi lengkap ing wektu iki, Signaling manawa game wis siyap dipindhah menyang phase sabanjure. Publication dhasar teori ing dhaptar proyek anyar dening Rockstar kanggo full-time Maling Auto 6 Sutradara Voiceover kanggo Voicing lan Jupuk. Nanging, kita kudu ngenteni lan ndeleng informasi luwih lengkap babagan dalam GTA 6.

GTA 6: Game lan grafis

Ngomong babagan mekanik gamelan GTA 6 angel banget amarga kurang pengumuman resmi. Dadi nalika rockstar durung menehi treler, kita duwe sawetara pemahaman saka rekaman gamelan bocor sadurunge.

Gerakan, nyopir, lan barang anyar

Kanggo wiwitan, gerakan lan mechanika katon wis digunakake ing. Macem-macem karakter, kalebu protagonis, saiki pindhah kanthi luwih fluency lan duwe gait alami. Iki minangka asil dandan saka GTA 5, ing endi gerakan kadang-kadang dirasakake kanthi bener. Ing urat sing padha, gamelan sing bocor uga nuduhake pertempuran tangan tangan sing luwih apik nalika mbuwang pukulan lan ora ana. Gunplay uga misale jek luwih apik saka klip sing wis katon.

Rockstar uga wis kerja ngenalake mekanik gamia anyar, kaya kemampuan kanggo nindakake badan. Karakter saiki bisa uga nyusup lan dadi prone tinimbang ora apik. Kita uga ndeleng barang anyar kaya painkiller, lockpicks, USB drive, lan liya-liyane. Nanging, sawetara perkara wis diadopsi saka iterasi sadurunge, kalebu Wheapon Senjata GTA V sing alon-alon wektu sajrone pilihan.

Diciptakake polisi

Cuplikan bocor sing luwih anyar dening akun bocor saiki-digantung uga nuduhake prilaku AI sing wis diowahi ing Polisi GTA 6. Video menit sing wis dibusak nuduhake wakil perwira sing ndhelikake nalika nyoba nyedhaki Lucia. Dheweke banjur ngadeg lan mlaku nalika cedhak jarak sing aman. Katon AI mungsuh ing GTA 6 bakal luwih pinter lan ketoke luwih musuhan menyang Lucia lan Jason.

Polisi GTA 6 bisa uga nggunakake mekanik hawa anyar ing endi AI ngenteni countdown Sadurunge nyedhak pemandangan kejahatan. Nggabungake gerakan lan pertempuran owah-owahan ing ndhuwur, mesthine minangka perbaikan sing misuwur.

Para penggemar pengin mburi sing dipengini

Sanajan kita ngomong babagan prilaku polisi sing apik ing GTA 6, ora ana sangsi manawa pulisi ing seri GTA, umume, abuh banget. Dadi luwih elek nalika sampeyan tugel menyang wilayah militer lan entuk level sing dikarepake enem bintang. Nanging, kanthi rilis GTA V, Rockstar scaled mundur tingkat sing dikarepake nganti limang bintang. Sanajan alesan kasebut ora bakal dicethakake, akeh penggemar sing spekulasi yaiku cocog karo jumlah jenenge.

Nanging, akeh tukang game ing subreddit GTA 6 wis nyatakake kapentingan entuk enem bintang. Akeh pemain uga njaluk Penglibatan militer luwih akeh sing nerangake karo. Yen jeneng game apa-apa sing kudu dilakoni, bisa uga ana mburi enem bintang ing GTA 6 Paket luwih akeh kekuwatan tinimbang sadurunge.

Senjata lan Inventori

  • Panyimpenan senjata winates kanthi siji slot kanggo saben jinis senjata yaiku fitur gta 6 bisa uga. Sanadyan, sawetara misi, kaya sing adhedhasar heist, bisa nampilake panyimpenan tambahan kanggo barang sing dirampok.
  • Dipuntedahaken tren game sadurunge, kita ngarepake guna 5 gta 5 kanggo ngasilake bali ing GTA 6. Nanging, miturut pangguna sing entuk akses menyang video bocor, bisa uga ana Sawetara gaman anyar Ing game kasebut, kalebu obor, Speargun, Bola Bola, Jammer Golf, Kolam Renang, lan Stick Golf khusus.
  • Sawetara pangguna media sosial uga ngaku manawa cuplike bocor nampilake kemampuan kanggo Nembak nalika nglangi. Iku fitur anyar kanggo francais. Nanging, kaya perang modern 2, bisa uga mbatesi dhewe kanggo pistol.

Mesin game anyar

Saben crita game video banget kena pengaruh kapabilitas mesin sing digunakake kanggo ngembangake game kasebut. Mesin game minangka platform dhasar sing akeh game, fungsi, lan sesambungan karo pamuter. Tetep ing pikiran, Chris Klippel, bocor sing menehi timeline ngeculake GTA 6, wis ngaku manawa Maling Maling Maling dikembangake kanthi nggunakake mesin nesu anyar.

Screenshot RDR2

Mesin anyar iki luwih kuat tinimbang mitra, sing GTA 5 lan RDR2. Yen tuntutan iki bener, mula kita bisa ngarep-arep ora mung grafis sing ngeculake nanging uga luwih jelas misi. Kanthi platform sing kuat lan mesin game sing luwih cerdas, GTA 6 bisa menehi luwih saka misi “Go And Mill” saiki Dominasi Waralaba.

GTA 6 bakal teka karo fisika banyu sing luar biasa

Yen teori mesin nesu Apa wae sing bakal ditindakake, bisa uga ana sawetara upgrade sing ana ing GTA 6. Kita ujar luwih spesifik saka fisika banyu sing duwe informasi luwih lengkap babagan bocor. Ing tweet saiki sing dibusak, bocor Aboux Venturas sing misuwur nuduhake apa bisa dadi teknologi fisika banyu sing dirombak kanthi lengkap ing Grand Theft Auto VI.

Rockstar wis prakteke nyebabake industri kanthi keprigelan grafis nalika tekan hit studio. Nanging, miturut Stoix, perusahaan kasebut nyewa tim darmabakti 20 anggota kanggo kerja sacara eksklusif kanggo nggawa realisme banyu sing luar biasa kanggo GTA 6. Sistem fisika anyar iki bakal ana ing kompetisi langsung karo gelombang gelombang Nvidia, yaiku sistem fisika banyu liyane sing dianggep larang digunakake kanthi praktis.

Nalika ora ana bukti nyata kanggo nyengkuyung tuntutan kasebut, yen bener, fisika banyu sing dirombak bakal ngganti kepiye banyu sing diobati ing game.

Bakal GTA 6 duwe mode online Multiplayer?

Yen gta Multiplayer saiki (Adhedhasar sukses GTA V) Sukses Massive Game yaiku apa wae sing nuduhake, banjur GTA 6 ONLE mesthi kelakon. Nanging kita ora mung kudu ngandelake spekulasi. Saperangan dhaptar anyar ing situs web pambuka Rockstar Game uga wis nyebutke game “online” online ing deskripsi. Detail utama iki nuduhake pangembangan konten Multiplayer GTA 6 GTA. Nanging, bisa uga ateges konten anyar kanggo GTA 5 online, sing ora mungkin njaga tim saiki.

GTA 6 Peta: Bali menyang Wakil Kutha?

Potensial Peta GTA 6

Neliti kabeh GTA GAMES TO tanggal, kita duwe rong game skala lengkap adhedhasar ing Los Santos, sawetara judhul sing beda ing Liberty City, lan mung siji judhul utama ing Wakil Kutha. Adhedhasar gamelan bocor lan pola kepungkur, ora bakal kaget ndeleng (peta sing digambarake ing ndhuwur). Rumor ujar kasebut uga nyathet laporan Bloomberg, sing nerangake lokasi GTA 6 adhedhasar ing Miami lan wilayah sing tetanggan.

Bisa uga kunci gator

Akeh pangguna sing nuduhake cuplike bocor Lokasi kaya Malibu Club lan Samudra hotel Nggawe bali nostalgia karo GTA Wakil kutha. Yen iku bener, ora bakal kaget ndeleng lokasi kaya puluhan puluhan uga bisa mbalek maneh.

Nanging, wektu iki ing sekitar, Game Rockstar bisa uga nyurung Kutha Wakil lan menyang wilayah sing tetanggan. Salah sawijining lokasi “Kunci Gator,” lokasi ing cedhak Wakil Kutha. Nalika wis dijadwal bisa dilebokake ing GTA sing luwih tuwa, kunci Gator dipotong ing pembangunan pungkasan. Nanging, wektu iki, kita bisa uga bisa ndeleng sepisanan. Iki uga tegese Peta GTA 6 paling mungkin dadi campuran saka lingkungan sing beda lan, yen kita entuk begja, sanajan musim.

Salajengipun, Uga ana bocor macem-macem peta liyane. Salah sawijining kasus kaya ngono yaiku peta konsep GTA 6 iki sing duwe macem-macem rincian. Priksa.

Partai peta sing digawe saka AI kanggo luwih akeh lokasi

Dene poin bocor ing ndhuwur menyang Wakil Kutha, diwenehi tandha bocor liyane menyang wilayah sing beda banget. Peta miturut bocor sing ditindakake menyang macem-macem tweets lan versi moderat lokasi sing ora dingerteni.

Apple iPhone 15 Verifikasi Box

Sisih sisih kiwa peta nuduhake omah-omah sing ana gandhengane karo dalan gedhe lan parkir. Ana uga tlaga ing sisih kiwa, sing, nalika disambungake karo peta bocor liyane, Petunjuk menyang banyu. Pusat kasebut uga duwe area mbukak sing ora duwe khas ing GTA 5. Nanging, sawijining perkara sing kudu dicathet yaiku sisih tengen peta yaiku Paling kamungkinan AI sing digawe.

Ora ana Penulis iPhone liyane: Apple iPhone 15 kothak duwe label lampu UV

Ngatur tombol Tindakan ing iPhone 15 Pro lan 15 PRO max

Cara Nggunakake & Ngatur tombol Tindakan ing iPhone 15 Pro

Tampilan WhatsApp kanggo gambar app sing ditampilake

Tampilan WhatsApp kanggo iPad ana; Mangkene apa sing dakkira sawise ngenteni suwe

Review Liberty Phantomunk 2077

Cyberpunk 2077 Review Fantom Liberty: Turnearound sing dibutuhake

Intel Meteor Lake - Arsitektur Gen 14

Intel nyingkirake Cpu kaping 14-Gen Meteor Lake kanthi grafis Arc, NPU, lan liya-liyane

Tour Intel Malaysia - Kepiye pemroses intel - Beebom

Pabrik Intel 223: Mangkene prosesor Intel digawe

13 Komentar

Wiwit peta game kasebut luwih gedhe tinimbang Prequel, lan yen para pemain kudu nindakake drive serius utawa penerbangan, bakal dianggep boring / tiring.
Muga-muga lintang rock nambahake mekanik supaya bisa order taksi utawa cara transportasi umum, karo pemain sing dituju ing peta kanthi menehi target ing tujuan ing 5-10 sec, lan kudu mbayar dhuwit khusus kaya realisme.
.Mekanisme tambahan uga bisa ditambahake, ing endi
Pamuter milih mbayar beya utawa ora, minangka akibat, kudu narik kawigaten level sing dikarepake.

Loro saka kabisan khusus sing alon-alon wektu, karakter bisa duwe kemampuan iki: nggunakake bedhil sing padha saka kelas senjata sing beda ing wektu sing padha, kaya bedhil, kayata regenerasi. Loro kesehatan lan urip kanthi maksimal.

Sing pungkasan babagan rockstar bisa ngeculake gta 6 ing gen gen sabanjure tinimbang pemain gen lan gan saiki bakal seneng. Aku bisa ngomong minangka pemain GTA, aku ora bakal seneng banget kanggo tuku console anyar

Aku bisa ngomong apa-apa yen Rockstar sejatine nindakake rencana karo game, perusahaan kasebut bakal nglalu finansial. Alesan Game Rockstar populer yaiku amarga perusahaan tradisional nggawe game sing ora bakal menehi f% $ ^, lan yaiku edgy, iki kabeh padha adol. Nyimpang saka strategi iki yaiku keputusan bisnis sing nggegirisi, lan sing pungkasan bakal kelakon ing 5 nganti 10 taun babagan Rockstar Games yaiku: dheweke wis tangi, banjur bubar. Kaya saben studio liyane sing wis tangi, banjur ilang mayuta-yuta, lan ing sawetara kasus, miliar. Aku bakal ngandhani sampeyan yen GTA6 duwe uwuh politik kanthi bener, aku ora bakal tuku lan ora bakal mayuta-yuta wong liya.

Chris Rood ujar:
Nggolek peretas sing luar biasa Hacker Google Demoninvader
Marius Ottesen Høllesli ujar:

Aku pengin dadi luwih akeh misi crita kaya kutha DLC NRE anyar Mungkin njupuk bandara menyang kutha anyar. lan. Mungkin main online ing kampanye basis misi. Aku ora tau main online amarga mung lomba jupuk gendera supaya ing aku seneng karo balapan San Andreas

Yen game wis kebak utawa yen nyoba ngresiki gambar kasebut, aku mung ngenteni game sing digunakake lan supaya ora online supaya ora menehi dhuwit. Guyon lan edensi sing paling gedhe yaiku bagean sing paling gedhe lan pancen sing adol game kasebut wiwitane (3, Wakil Kutha, San Andreas, 5) digabungake karo seksi lan kekerasan sing apik. Tulung dakandhani Rockstar ora bakal kelangan bal lan wiwit ngoyak kita. Neutering game bakal dadi pamindhahan sing ala. Nanging Rockstar bisa uga narik Netflix ing game iki, ora nyadari manawa wong-wong sing sepi yaiku minoritas lan bisa uga ora bakal tuku dolanan. Apa sing kudu ditindakake kanggo nggawe game kasebut nggawe karakter utama Kuba Konservatif Kuba konservatif sing Bash Komunism lan Castro. Mbok menawa nyetel crita ing ngendi sama sing diduweni dening perusahaan cerutu lan tobacco utama lan mlebukake Kuba supaya ora diobong dening Castro. Sing bakal realistis nganti Miami dadi. Ora. Dheweke ora duwe bal kanggo nindakake iku. Dheweke bisa uga bakal main aman lan pansal lengkap kanggo pisanan. Bisa uga ana bar titty ing game iki. Minangka bisa lelungan menyang macem-macem kutha sing bakal adhem yen ora dikunci sawise ora dikunci kanthi mabur menyang dheweke liwat pesawat … Lan sampeyan bisa lelungan ing wektu apa wae sawise mbukak kunci … lan yen peta uga akeh banget. Aku pancen seneng karo dunia sing mbukak 5. Iku apik banget. Mburu, nyilem scuba, mbedarke, orcas, lumba-lumba, pesawat gunung, helikopter, lan liya-liyane. Oh lan bab liyane sing bakal adhem yaiku nggawa bobot sing diangkat kanggo nambah statistik kaya ing San Andreas, lan seni beladiri, gyms boyar, lan supaya bisa ngganti gaya gelut. Muga-muga padha dilebokake ing Jiujitsu tradayan, karate tradisional, taekwondo, muay thai lan mangkono lan supaya sampeyan sinau barang-barang sabuk, lan bisa nggabungake gerakan lan barang sing beda. Sikut, klinis, throws, kunci gabungan, muter maneh tendhangan, karya kasebut. Maksudku ya ora ana gunane marang bedhil, nanging luwih becik yen wis kebak gelut MMA lan barang karo NPC. Mungkin dheweke bisa nyelehake ing sawetara tiarm sing mung bisa digunakake yen wong lanang kanthi bedhil cedhak banget.