Genshin Impact Apk Kanggo Download Android, Genshin Impact – Download

Efek Genshin kanggo Windows

Kaya wong liya sing teka sadurunge, dampak Genshin Versi 4.1 Nganyari uga diantisipasi karo pemain sing dawa ing game. Samesthine kanggo debut Loro karakter 5-bintang anyar uga fitur rerjauan karakter lawas ing acara spanduk. Salajengipun, uga dikunjungi kanggo njelajah Fontaine Wilayah Fontaine Anyar luwih intensif. Aliran live sing bakal diajak kanthi rinci yen durung diluncurake. Iku bakal diiringi Kode Eksklusif sing kasedhiyan cepet.

Ikon Impak Genshin

Efek Genshin minangka account RPG aksi sing apik banget ing World sing nggumunake lan misterius tyvat. Ngembangake dening Mihoyo, game iThmersses pemain ing jagad sing sregep, urip sing kapenuhan landskap sing nggumunke, macem-macem karakter, lan petualangan epik. Efek Genshin sing ndhukung platform lintas platform ing sawetara piranti, sampeyan bisa muter ing ponsel, PC utawa konsol kanthi nggunakake siji akun.

Ing dampak Genshin, pemain njupuk peran “lelungan,” tokoh misterius sing awakening ing toyvat sing ora ana memori sing kepungkur. Minangka pemain njelajah teyvat sing luwih akeh, dheweke bakal nemokake rahasia ing jagad lan kepungkur, nemoni karakter lan kemampuan sing beda-beda.

Sistem pertempuran sing wis digawe kanthi cepet kanthi cepet ngidini para pemain nggunakake macem-macem kabisan lan senjata kanggo ngalahake mungsuh lan ngatasi teka-teki. Pemain uga bisa ngumpulake lan nganyarke macem-macem karakter, sing dikenal minangka “lelungan,” saben wong sing bisa digunakake kanggo mbentuk format pihak sing unik kanggo mbentuk kegiatan game.

Saliyane dalane crita utama, Efek Genshin nawakake usaha sisih, Dungeon sing tantangan, perang boss epik, lan barang sing dikumpulake. .

Visual visual Genshin Impaks, urutane critane luar biasa, lan karakter unik wis dipuji dening para pemain lan kritik, entuk akeh penghargaan lan akuntensi. Apa sampeyan dadi pemain RPG tumindak utawa anyar kanggo genre kasebut, dampak Genshin minangka pengalaman sing ora dilalekake.

Kanggo entuk informasi luwih lengkap, waca situs web resmi.

Apa anyar ing versi paling anyar 4.0.0_16983586_17100363

Paling pungkasan dianyari 7 Sep 7, 2023

Mbecike bug cilik lan dandan. Instal utawa nganyari kanggo versi paling anyar kanggo mriksa!

Efek Genshin kanggo Windows

Efek Genshin

Efek Genshin game Dikembangake dening Mihoyo sing ngidini sampeyan njelajah peta pengaruh Genshin warni saka teyvat. Dhaptar Tiar Genshin adhedhasar 30 karakter. Tampilan pemain sampeyan liwat perspektif wong katelu. Sampeyan bisa ngrampungake optimal Tim patang pemain kanggo cepet ngalih ing antarane game.

Pengembang sing nerbitake RPG liyane sadurunge Genshin Impact: Efek Honkai. Dampak Genshin kayane adhedhasar Katrangan Zelda: Nafas alam b├ębas. Sampeyan bisa ukuran struktur menek lan soar liwat udhara dening Gliding Ing game loro. Gurun Ireng, Protokol Biru, Naga Raja, lan Liga Legenda minangka game basis adhedhasar perang perang.

Napa dampak Genshin dadi populer?

Efek Genshin minangka game petualangan gratis kanggo muter sing ngirim Grafis pristine. The Genshin Impact peta interaktif menehi sampeyan akeh papan sing bisa ditemokake. The Lingkungan Open-World diisi dada, kolekbel, lan teka-teki. Sampeyan bakal nemoni panggedhe lan mungsuh sing kudu sampeyan perang sajrone perjalanan sampeyan. The Dungeon minangka papan sing khas kanggo pertempuran.

Keputusan sing gampang bisa nyebabake reaksi rantai multi-acat. Sampeyan bisa mbukak dada bandha sing mbukak kunci utawa tindakake karakter non-pamuter menyang perang boss. Sampeyan Mbukak kunci karakter anyar Minangka game maju. Saben pamuter duwe senjata lan katrampilan tartamtu. Skillsets asring adhedhasar dhasar unsur: Angin, Ice, Alam, Listrik, Banyu, Bumi, lan Geni.

Unsur kasebut diarani minangka Anemo, Cryo, Dendro, Electro, Hydro, Hydro, Geo, lan Pyro. Unsur kasebut minangka bagean utama pengaruh Genshin. Terrain lan Villains reaksi kanggo saben unsur beda. Sampeyan bisa nggawe tim papat adhedhasar Powers nglengkapi. Wiwit pemain cepet bisa diobati, sampeyan bisa nyantai macem-macem unsur.

The Powers Elemental Interact karo saben liyane supaya sampeyan mbangun tim sing seimbang. Pertempuran cepet-cepet, wiwit nyerang kanthi cepet lan sampeyan bisa langsung ngganti karakter. Sampeyan bisa mindhai lingkungan sampeyan kanthi visi unsur kanggo nemtokake langkah sampeyan sabanjure. Gathering minangka bagean penting saka pengaruh Genshin. Sampeyan Inventori standar bisa nyekel nganti 2,000 barang.

Sampeyan bisa milih aksesoris, panganan, alat, senjata, lsp. Saben barang duwe katrangan sing kasedhiya ing persediaan sampeyan. Sampeyan bisa Cook Resep karo panganan kumpul sampeyan kanggo menehi bahan bakar. Mangan sampeyan kudu dimasak liwat cauldron geni. Yen geni ora surem cukup, mula sampeyan kudu nggunakake anggota tim kanthi kekuwatan pyro.

Apa tujuan pengaruh genshin?

Tujuan utama ing Efek Genshin yaiku golek sedulur sing dipisah. Dalan crita kasebut diwiwiti karo sampeyan lan sibul sampeyan mlumpat dadi dimensi sing beda. Dewi katon mblokir sampeyan loro saka mlebu ing kasunyatan. Perang sing ringkes njupuk manawa Dewi menang. Sampeyan entuk Pilih kembar endi sedulur utawa sadulur sing pengin diterusake.

Sampeyan ora sadar nganti sampeyan tangi ing pantai kanthi mitra sing anyar: Paimon. Kanca ngambang sampeyan minangka pengaruh genshin sampeyan Pandhuan. Malah menu utama minangka judhul ‘menu paimon’. Plot bisa dikandhani karakter ing dialog Inggris sing diarani. Sampeyan bisa sesambungan karo pacelathon ing sawetara kedadeyan kanthi milih tanggapan sing apik.

Nalika sampeyan nggoleki Dewi kanggo njaluk kembar sampeyan, sampeyan mbantu warga lokal kanthi ngrampungake tugas. Fitur Donya sing Apik Grafis lan swara sing nggumunke. Saben wilayah duwe swasana sing beda. Karakter langsung nanggapi printah sing sampeyan gunakake karo kontrol. Nalika dampak Genshin yaiku utamane game pamuter siji, Pilihan kanggo muter mode Multiplayer kasedhiya sawise wektu tartamtu.

Tingkat Petualangan 16 Mbukak kunci mode Multiplayer. . Nalika dampak Genshin ora utamane MMO, sampeyan isih bisa tim karo wong liya main bebarengan. Telung pemain bisa melu jagad sampeyan. Wiwit sampeyan ora perlu kelet, saben pamuter gratis roam ngubengi.

Apa pengaruh Genshin apik?

Efek Genshin minangka loman game gacha. . Sampeyan bisa kanthi alami Entuk mata uang game kanthi muter. Primogems minangka wujud mata uang utama ing game kasebut. Kira-kira 15 mata uang tambahan kasedhiya kanggo entuk: Kristal, Emas, Gems, Resin, Stardust, Token, lsp.

Sampeyan ora perlu nglampahi dhuwit nyata kanggo ngrampungake dampak Genshin, sanajan tumbas ing app bakal nyepetake gamelan kasebut. Dene Tingkat mengko mbutuhake liyane grinding, Game sadurunge gampang diputer tanpa mbayar. Karakter optimal, bahan, lan senjata bisa dipikolehi Paket Pengarepan. Paket Pengarepan yaiku kothak Loot.

Barang sing larang regane kurang saka siji persen kothak. Wiwit pemain lan obyek sing kuat ana ing paket sing dikarepake, kanthi game utawa mbayar nyata digawe kanggo mbukak kothak pengarepan. Model Gacha asring diarani game gambling. Yen sampeyan nggunakake dhuwit nyata kanggo mbayar mbukak kothak pengarepan, mula risiko kelangan dhuwit sing dhuwur.

Kabeh iku kabeh bakal gumantung apa sampeyan pancene pengin karakter sing bisa dimainake ing tim sampeyan. Bali Karakter winates-wektu Kaya Cynno lan Ayaka populer lan banget ngupaya kanthi alesan sing apik – lan sampeyan bakal entuk kesempatan kanggo entuk karakter liyane sing diwatesi kanggo sing anyar Acara Pengarepan Ketik. Kangge, njupuk karakter anyar bisa dadi investasi sing apik, uga. Dheweke bakal dadi pitulung gedhe kanggo ngalahake mungsuh sing kuat kaya herald abyss.

Apa anyar ing versi 4.1?

Kaya wong liya sing teka sadurunge, dampak Genshin Versi 4.1 Nganyari uga diantisipasi karo pemain sing dawa ing game. Samesthine kanggo debut Loro karakter 5-bintang anyar uga fitur rerjauan karakter lawas ing acara spanduk. Salajengipun, uga dikunjungi kanggo njelajah Fontaine Wilayah Fontaine Anyar luwih intensif. Aliran live sing bakal diajak kanthi rinci yen durung diluncurake. Iku bakal diiringi Kode Eksklusif sing kasedhiyan cepet.

Game tumindak sing seger

Efek Genshin minangka game sing apik sing diisi landskap sing cerah lan animasi Karakter Anime. Fitur peta negara pirang-pirang Sing saben wong nyekel rahasia kanggo mbukak kunci. Unsur budaya sing nyenengake kanggo mlebu menyang setelan. Sampeyan bisa mbukak kunci kabeh karakter kanthi ngrampungake dhaptar pitakon. Kajaba iku, sampeyan bisa nampa persediaan saka NPC sing diajak.

  • Peta gedhe
  • Platform salib
  • Grafis bermutu tinggi
  • Tanggepan cepet kanggo prentah