Tuntunan / Pandhuan THEDivision2 / Peralatan / Gearset – TheStivision, Divisi Paling Apik 2 Mbangun ing 2023 – Pve & Pvp | Kboosting

Divisi 2 Bangunan Roundup Kanggo Pve & Pvp

Contents

Saiki sampeyan bisa ngliwati pamirusan, tuku Comotter Kingbreaker Spotter saka toko, Konfigurasi dorongan, lan kita bakal ngirim loadout loadout langsung ing akun sampeyan. Pangiriman cepet lan aman!

Gear Sets

Ing game pisanan, Gear set minangka peralatan khusus sing bakal menehi bonus sing kuat yen sampeyan diklumpukake lan dilengkapi kabeh patang potongan – utawa enem bêsik sing dikenalake.

Ing divisi 2 set gear duwe tujuan sing beda ing paprangan lan duwe lapisan liyane saka mung mung bonus sing tuwuh kanthi eksponensial.

Bedane kanggo set merek

Sets merek duwe kauntungan, manawa sampeyan bisa nggabungake lan dicampur karo apa wae sing dikarepake. Enem merek sing beda, telung macem-macem merek utawa mung loro. Gear nyetel kanthi beda. Padha teka minangka set lan dheweke kudu duwe potongan potongan kanggo agen sampeyan aktif.

Nanging ing intine, loro-lorone – Bustine merek lan Gear sing kudu dibangun kudu sregep ing endgame lan duwe tujuan sing beda gumantung karo kahanan kasebut. Dadi set gear ora ngganti combos merek. Malah bisa nambah saben liyane.

Beda karo merek nyetel bonus saka gear sing bisa ditindakake kanthi beda. Sampeyan kudu nglengkapi paling ora rong barang kanggo entuk bonus sing sepisanan lan banjur luwih saka gear sing padha nganti sampeyan entuk bonus lengkap.

Eksklusif kanggo World Tier 5 / Tingkat 40

Sets Gear bakal gabung ing kolam renang yen sampeyan tekan World Tier 5 sawise sampeyan wis nelukake benteng pasang pasang surut.

Kanggo Warlords Pemilik New York, set Gear anyar bakal diwiwiti sawise sampeyan tekan level 40

Set Laut Gear

Kemajuan Roti Target

Set Gear minangka bagean saka ekskan rampokan target sing aktif yen sampeyan mencet World Tier 5 / Tingkat 40.

Gear Gear Craffable (Wired Wired) lan set sing ditugasake menyang tusk ireng (arahan direktif / patriot sing bener) uga ditambahake ing kolam renang umum.

Judhul nganyari 8 – Gear Set Revamp

Set Gear duwe sawetara transformasi wiwit divisi 2 diluncurake. Kaping pisanan, dheweke ana set enem potongan, kanthi update judhul 6 set gear diganti dadi 4-potongan lan entuk bakat kanggo ngaktifake kombinasi sing luwih kuat. Kanthi Pembaruan Judul 8 Kabeh Sets Gear entuk Overhaul liyane lan Revamp Lengkap – Dheweke tetep inti, nanging luwih maju saiki.

Kaya sadurunge tujuan kanggo set gear yaiku nyedhiyakake kompleks lan kuat, sing nggawe prabédan ing paprangan lan ing grup. Nanging uga prasetya amarga sampeyan kudu entuk set lengkap banjur mbangun.

Struktur Bonus Anyar

Kanthi TU8 set gear duwe struktur bonus anyar:

  • 2 potongan: 1 stat normal
  • 3 potongan: 2 stats normal
  • 4 Piece: Bakat persagi Gear

Iki sejatine bali menyang struktur bonus Divisi 1, ing endi mung bonus kaping papat yaiku komplek siji lan 2/3 Bonus Piece menehi bonentis normal sing sinergis.

.

Amplifier bakat

Kaya sadurunge, saben setelan gear duwe potongan kanggo saben slot lan sampeyan bisa nggabungake. Sampeyan mung butuh potongan papat kanggo ngaktifake bonus set gear lengkap lan sampeyan bisa nggunakake potongan sing endah utawa rong bakat gear normal.

Nanging set gear uga duwe bakat khusus dhewe. Backpack Setel Gear lan Dodo duwe “bakat Amplifier” ing wong-wong sing nambah bonus bonis dhasar dhasar.

Contone, bakat set gear menehi karusakan senjata 10%, bakat amplification mundhak nganti 50%.

Nanging uga tegese yen sampeyan pengin nggunakake amplifier iki kanggo kekuwatan gear sing lengkap, sampeyan uga kudu duwe dada lan tas ransel sing dilengkapi lan sampeyan bakal ngurban talenta gear biasa ing proses.

Uga elinga, yen dada lan tas ransel duwe macem-macem tujuan – saengga sampeyan mung pengin nggunakake dada utawa tas ransel, sampeyan kudu milih apa aspek sing pengin ditambahake. Utawa – mesthi – sampeyan bisa nggunakake loro bakat.

Akeh kombinasi

Kanthi owah-owahan kasebut, sampeyan duwe macem-macem kombinasi sing bisa digunakake. Sampeyan bisa nggabungake set gear kanthi bakat normal, sampeyan bisa nggabungake set gear karo eksotis utawa sampeyan bisa nggarap amplifier, lompat bakat normal lan ningkatake kombinasi sing endah lan normal.

  • 4 Potongan-potongan Gear / 2 bakat saka potongan gear normal
  • 4 Potongan Set Gear / 1 bakat eksotik / 1 saka potongan gear normal
  • 4 Potongan-potongan Gear / 1 potongan gear normal / 1
  • 4 potongan gear kanthi amplifier / 1 potongan gear normal endah

Dhaptar Set Gear

Patriot sejati

Stats:

  • Bonus Set (2)
    • +30.Kapasitas Ammo 0%
    • +.0% Ukuran Majalah
    • Abang, Putih, Lan Biru Saben 2s, mungsuh sing sampeyan tampa nampa debuff tumpukan abang, putih lan biru.
    • Abang: Nggedhekake karusakan mungsuh sing dijupuk 8%.
    • Putih: Njupuk mungsuh sing ndandani sampeyan lan gegaman sekutu sampeyan kanthi 2% sapisan saben detik
    • Biru: Nyuda karusakan mungsuh kanggo 8%.
    • Gendéra Lengkap: Mungsuh sing mati nalika ana ing efek 3 debuff 3 nggawe jeblugan 5m, ngrusak karusakan sing padha karo kesehatan lan waja. (Karusakan jeblugan suda DIRD.)
    • Nambah kekuwatan “abang, putih lan biru”.
    • Abang: 8%. kanggo 12%
    • Putih: 2% nganti 3%
    • Biru: 8% nganti 12%
    • Nambah kacepetan rotasi “abang, putih, lan biru” kanggo 1.5s

    Arahan sing terus-terusan

    Stats:

    • Bonus Set (2)
      • +Efek status 15%
      • +
      • Gelombang Gantung-Hollow-Titik Amplifies Weapon Kerusakan 20% lan ditrapake Bleed On Hit.
      • 10 detik.
      • Ammo kothong ora suwe maneh mateni, lan luwih otomatis ditambahake ing senjata aktif nalika mateni mungsuh mungsuh
      • Mateni mungsuh sing ditandhani menehi klip lengkap ammo kothong kanggo senjata aktif, lan setengah klip saka senjata aktif agen kanggo partai liyane.
      • Spesialis Trauma
      • Nambah durasi efek status getar kanthi 50% lan kabeh karusakan sing dibonis kanthi 100%
      • Tambah 3-potongan bonus kacepetan cepet saka + 20% nganti + 30%
      • Rounds Parabellum
      • Nambah Kerusakan Ammo Point Holow-Titik 35%.

      Setel gear iki nggabungake katrampilan sing duwe kontrol.

      Kepiye cara nyetel

      Sawise sampeyan ing World Tier 5, proyek anyar sing diarani “Proyek Gol: Prototipe kabel hard” bakal ditambahake ing dhaptar sampeyan. . .

      Kanthi Pembaruan Judul 6 – pesawat iki uga nyelehake ing kolam renang umum.

      • Atribut inti: Tier Skill

      Stats:

      • Bonus Set (2)
        • +15% cepet-cepet cepet
        • +30% katrampilan-katrampilan
        • +Kerusakan Skill 15%
        • Umpan balik umpan balik ora maneh maneh refresh saka katrampilan, nanging bisa nyuda nganti 30s.
        • Amplifier bakat: dada
          • Pengisian positif
          • Nambah tanggapan keterampilan babagan umpan balik lan bonus ndandani saka + 10% nganti + 25%.
          • Amplifier bakat: tas ransel
            • Circuit cendhak:
            • Nyuda tanggepan reolold Cooldown saka 20s nganti 10s.

            Dilema negeriator

            • Atribut inti: karusakan senjata

            Stats:

            • Bonus Set (2)
              • +15% kasempatan kritis
              • +
              • Markit kritis cocog mungsuh kanggo 20s, nganti 3 tandha.
              • Yen sampeyan kritis mencet mungsuh sing ditandhani, kabeh mungsuh liyane sing ditandhani njupuk 60% saka karusakan sing ditangani.
              • Yen ana mungsuh sing ditandhani mati, gain + 2% karusakan kritis, tumpukan nganti kaping 20, utawa nganti pertempuran rampung.
              • Nambah karusakan sing musuhan kanggo mungsuh sing ditambah karo 60% nganti 100%.
              • Nambah tandha rundingan musuhan saka 3 nganti 5.

              Ujung tumbak

              Stats:

                • +Kerusakan Senjata Signature 10%
                • +Kerusakan Senjata 10%
                • Ampo kanthi otomatis ngasilake ammo kanthi otomatis saben 60an.
                • Talenta utama (pve)
                  • Gendhakan senjata sing agresif saiki wis entuk nalika ngrusak karusakan senjata spesialisasi, tinimbang mateni senjata Spesialisasi
                  • Gaman senjata sing agresif saiki entuk nalika ngrusak grenade, tinimbang mateni Grenade
                  • Semalat Gerakan
                  • Nambah Kerusakan Senjata Spesialisasi kanthi 20%, lan tikel jumlah spesialisasi Amomo sing diasilake kanthi recon agresif
                  • Karusakan khusus
                  • Nambah bonus karusakan senjata sing cocog karo agresif saka 20% nganti 40%.

                  Aces & Eights

                  • Atribut inti: karusakan senjata

                  Stats:

                  • Bonus Set (2)
                    • +15% ngrusak karusakan Marksman
                    • +Kerusakan Headshot 20%
                    • Flip kertu nalika nembak landing karo bedhil Marksman.
                    • Sawise 5 kertu diluncurake, karusakan saka pertunjukan sabanjure digedhekake 30%.
                    • .
                    • Flip Kertu Tangan Tangan Tangan Tangan Tangan ing 1 dijupuk.
                    • Papat saka jinis: 4 nembak
                    • Omah lengkap: 3 nembak
                    • Aces lan Eights: 2 nembak
                    • “ACE ing lengan”
                    • Nggedhekake 1 nembak ekstra nalika mbukak tangan sampeyan
                    • Bonus karusakan heads 3-potongan saka + 20% nganti + 30%
                    • Ora ana watesan
                    • .

                    Warlords New York Exclusive

                    Kanggo entuk Set Gear ing ngisor iki, sampeyan kudu duwe Warlords New York DLC.

                    Protokol Eclipse

                    Atribut inti: Utilitas

                    Stats:

                    • Bonus Set (2)
                      • +Efek status 15%
                      • +15% cepet-cepet cepet
                      • +30% Perlindhungan Bahaya

                      Foundry Bulwark

                      Minangka Tu15, pesawat iki wis mlebu ing Lootpool Umum

                      Atribut inti: Armor

                      Stats:

                      • Bonus Set (2)
                        • +10% Armor
                        • +Regenerasi 3% Armor
                        • Kapan sampeyan utawa tameng sampeyan ngrusak, 20% saka jumlah kasebut dibaiki luwih saka 15-an
                        • Nambah Diposaken Makshift saka 20% nganti 30% luwih saka 15s

                        Inisiatif ing mangsa ngarep

                        Minangka Tu15, pesawat iki wis mlebu ing Lootpool Umum

                        Atribut inti: Utilitas

                        • Bonus Set (2)
                          • +30% katrampilan ndandani
                          • +
                          • +15% cepet-cepet cepet
                          • Nambah sampeyan lan karusakan total lan karusakan skill sampeyan kanthi 15% nalika waja
                          • Nambah Perumisan Kontrol Nglengkapi Dhewe saka 60% nganti 120%
                          • Nambah bonus karusakan kontrol lemah saka + 15% nganti + 25%

                          Heartbreaker

                          Set Gear Heartbreaker ditambahake karo Tu15

                          • Atribut inti: Armor

                          Stats:

                          • Bonus Set (2)
                            • +
                            • +15% lmg dmg
                            • +Ngalahake Seniman 15%
                            • Headshots aplikasi pulsa 5s.
                            • . Max
                            • Tumpukan Saiki Nyedhiyani + 2% Armor Bonus
                            • Tumpukan maksimal saiki 100.

                            Hotshot

                            Set Gear Hotshot ditambahake karo Tu17

                            • Atribut inti: karusakan senjata

                            Stats:

                            • Bonus Set (2)
                              • +30% karusakan rifte Marksman
                              • +30% stabilitas
                              • +30% karusakan sirah
                              • Kepala Pisanan Kanthi bedhil Marksman bakal nambah headshot sabanjure 20%,
                              • Kanthi bedhil Marksman bakal menehi bersjogan + 10% (yen ing waja sing lengkap, bakal menehi maksimal bonggo armor + 50% regane waja saiki),
                              • headshot berturut-turut katelu bakal ngisi majalah.
                              • Saka Headshot kaping papat maju, agen bakal entuk 3 bonus kanggo saben headshot berturut-turut. Ilang headshot bakal ngreset siklus.
                              • Agen bisa kantun headshot sadurunge ngreset siklus
                              • Nambah waja bonus saka 50% nganti 100%

                              Fury Hunter

                              Fury Hunter minangka set anyar tegese kanggo nguatake agen sing seneng munggah lan pribadi karo mungsuh, Fury Hunter minangka callback lan nentang iman sing diburu kasebut saka divisi kasebut. Tinimbang sniper, pesawat iki ningkatake smgs lan bedhil nalika mungsuh cippling cedhak karo sampeyan. Sawise mateni NPC sampeyan bisa regenerate waja lan kesehatan

                              Atribut inti: Kerusakan Senjata

                              Stats:

                              • Bonus Set (2)
                                • +Kerusakan bedhil 15%
                                • +Kerusakan SMG 15%
                                • +20% Armor On Mill
                                • +100% kesehatan mateni
                                • Musuh ing 15m nampa debuff, nambah karusakan senjata kanggo + 20%.
                                • Mateni mungsuh detuffed karo disesi gegaman mungsuh liyane ing 5m, lan ngrusak karusakan senjata 5% kanggo 10s, tumpukan nganti 5 kaping.

                                Ortiz: Exuro

                                Ortiz: Exuro ditambahake karo tu19

                                Atribut inti: Tiar Skill

                                Stats:

                                Rigger

                                Setel sing bakal ngidini sampeyan nggawe katrampilan sampeyan, fokus ing penyebaran sing luwih cepet lan lesu.

                                • Saben-saben sampeyan sesambungan karo katrampilan sampeyan entuk kerusakan katrampilan 25% sajrone 10 detik
                                • Interaksi yaiku:
                                  • Nggunakake / ngupayakake katrampilan kasebut
                                  • Ngganti target katrampilan
                                  • Penyembuhan katrampilan (sampeyan bisa nambani katrampilan sing dikirim)

                                  Atribut inti: Tiar Skill

                                  Stats:

                                  • Bonus Set (2)
                                    • +15% cepet-cepet cepet
                                    • 15% durasi
                                    • Cenderung lan pacar
                                      • Sesambungan karo katrampilan sing dikirimake sampeyan kanthi karusakan katrampilan 25% kanggo 10s. Buff iki ora bisa disegerake.

                                      Sistem Korupsi

                                      Iki minangka pesawat pvp klasik sing nggawa kits waja cepet. Pesawat iki uga eksklusif kanggo zona peteng lan nyelehake mung ana.

                                      Atribut inti: Kerusakan Senjata

                                      Stats:

                                      • Bonus Set (2)
                                        • +15% waja% mateni
                                        • +
                                        • +40% resistensi pulsa
                                        • Ngganti kits waja kanthi kemampuan waja kanthi cepet, cooldown sing cepet-cepet ing umur 20an sing menehi gegaman 50% bonus lan ndhelikake namsport sampeyan sajrone 5 detik.
                                        • Saiki ndandani 20% wasok sampeyan saliyane menehi 50% waja bonus
                                        • Nambah karusakan gaman total kanthi 1% saben 5% Armor bonus sing dipikolehi, nganti 20%
                                        • Pelaksanaan Multithreaded:
                                        • .
                                        • Optimisasi Compiler:
                                        • Nyuda protokol hackstep cooldown saka 20s nganti 15s.

                                        Striker

                                        Striker minangka klasik lawas saka Divisi 1 sing wis dianyari kanggo divisi 2.

                                        Atribut inti: Kerusakan Senjata

                                        • Bonus Set (2)
                                          • +Ngalahake Seniman 15%
                                          • +Tingkat geni 15%
                                          • Gaman hits nambah karusakan gaman total dening 0.65%, 100 kaping.
                                          • 1 tumpukan ilang per detik antarane 0 nganti 50 tumpukan 2 Tumpukan ilang per detik antarane 51 lan 100 tumpukan.
                                          • Manajemen Risiko
                                            • Nambah Kerusakan Senjata Total entuk saben tumpukan saka gamblang saka .65% nganti 1%.
                                            • Pencet kauntungan
                                              • Nambah tumpukan Max kanggo Gamble Striker saka 100 nganti 200.
                                              • 3 tumpukan ilang per detik antarane 101 lan .

                                              Kanthi Tu14 – Battlegear “Striker’s Battlegear” ora bakal ilang tumpukan kanggo nembak sing ora kejawab. .

                                              Karo tu16 ngganti modifier karusakan saka multiplikative kanggo aditif.

                                              Cavalier

                                              Cavalier dikenalake karo Tu18

                                              Armor

                                              Stats:

                                              • Bonus Set (2)
                                                • +30% Perlindhungan Bahaya
                                                • +40% ndandani sing mlebu
                                                • Ngisi daya bakat
                                                  Kanggo saben detik ngginakaken kanggo nutupi sajrone agen pertempuran bakal entuk 5% suda karusakan keterampilan sing dikurangi. Maksimal 50%.
                                                • Bakat sing diisi
                                                  Nalika kebak, bathi Kekebalan Gerakan Kacepetan Gerakan lan nuduhake Perlindhungan Bahaya lan Pengurangan karusakan .
                                                  . Bakat sing diisi ora tumpukan.
                                                • Ngisi daya aman
                                                  • Pangisi daya menehi perlindungan 10% per detik
                                                  • Overcharging
                                                    • Nambah Pangisi Nganggo Pangisi Nganggo Nglindhungi Kanggo 50%

                                                    Inisiatif umbra

                                                    Set Gear Inisiatif Umbra ditambahake karo tu16

                                                    Atribut inti: Kerusakan Senjata

                                                    Stats:

                                                    • Bonus Set (2)
                                                      • +15% kasempatan kritis.
                                                      • +
                                                      • Menehi akses menyang rong bakat unik adhedhasar pamuter posisi saka bayangan lan menyang cahya.

                                                      • Nalika ing tutup, entuk 10 tumpukan per detik nganti 50.
                                                      • Saben tumpukan bakal menehi 1% Tambah kritis lan 0.3% rpm.
                                                      • .
                                                      • Nalika ora nutupi sampeyan ilang 2 tumpukan per detik kanthi kacepetan normal lan 1 tumpukan saben .

                                                      • Nalika ora nutupi lan ing pertempuran, bathi 10 Tumpukan per detik nganti 50.
                                                      • . .
                                                      • Tumpukan ngonsumsi, 10 Tumpukan per detik, mung ing tutup.

                                                      Yen sampeyan ndeleng kesalahan utawa kesalahan, aja lali hubungi kula

                                                      Divisi 2 Bangunan Roundup Kanggo Pve & Pvp

                                                      Enggoa bearer

                                                      ? Banjur sampeyan wis teka ing panggonan sing bener, agen! Ing kene sampeyan bisa nemokake koleksi sing paling apik kanggo BEST kanggo Pve lan Pvp ing 2023. Milih bangunan sing bener kanggo karakter sampeyan kanthi pengaruh pengalaman game, Dadi, sampeyan kudu nggawe keputusan sing paling apik babagan gaman, Gear, lan Playstyle.

                                                      Pisanan, kita bakal nutupi dhasar lan njlentrehake apa sing dadi, macem-macem jinis bangunan, lan keseratamane, kanggo nemtokake jinis sing cocog karo PlayStyle. Banjur, kita ngenalake sampeyan sing paling apik kanggo taun 2023 wis nggawa ing Divisi 2 Semesta.

                                                      Ing pungkasan pandhuan iki, sampeyan bakal dadi master sing digawe lan Sinau Cara Ngoptimalake Banget Favorit Sampeyan Kanggo pengalaman game sing cepet, apa sampeyan minangka penggemar pvp utawa pvp. Muni apik, bener? Ayo miwiti!

                                                      Apa sing dibangun 2 divisi?

                                                      Ing divisi 2, mbangun makili susunan gaman, gear, katrampilan, lan statis sing dipilih dening pamuter kanggo nyiyapake karakter kasebut Peralatan sing paling apik kanggo pertemuan PVE utawa Pvp tartamtu. Uga dikenal minangka “Persiyapan” utawa “Loinuts,” Banget dipérang dadi pirang-pirang kategori adhedhasar tujuan sing digunakake kanggo.

                                                      Kaya penembake looter, Divisi 2 duwe sistem kemajuan karakter sing kompleks sing beda-beda gaman, gear, katrampilan beda, lan macem-macem kegiatan game sing dibutuhake kanthi otomatis dibutuhake lan diurus.

                                                      Ing pandhuan iki, kita bakal rinci liwat kabeh bangunan lan kategori iki supaya sampeyan bisa kanthi gampang kanggo nggawe karya paling apik kanggo Divisi 2 sampeyan.

                                                      Pengalaman sing nggawe bangunan ing game divisi

                                                      Minangka Agen Divisi Day, Aku Kanthi Bangga Nimbang salah sawijining pemain sing paling darmabakti sing duwe kesempatan kanggo nyoba lan nemu alam semesta sing luar biasa kanggo francais iki ing pemandangan penembake looper sajrone nem taun kepungkur. Ing wektu iki, , .

                                                      Amarga kerumitan game, prekara-prekara terus, lan uga meta meta. Aku wis nyoba puluhan saka TD2, saengga bisa ngomong manawa aku ngerti kabeh tips lan trik ing nggawe lan min-maxing game kasebut. Ing pandhuan iki, aku pengin nuduhake Divisi Paling Apik 2 Mbangun kanggo Gunakake Saiki, ing 2023. Pve utawa pvp, aku entuk mburi, agen!

                                                      • Apa sing dibangun 2 dibagi?
                                                      • Apa cara sing paling cepet kanggo nggawe bangunan?
                                                      • Cara milih sing paling apik kanggo karakter sampeyan ing Divisi 2
                                                      • Cara MIN-MAX YOU
                                                      • Jinis-jinis mbangun ing Divisi 2
                                                      • Divisi paling apik 2 Pve mbangun ing 2023 kanggo solo lan klompok
                                                      • Bangunan paling apik ing update judhul 18 (Musim 1)
                                                      • ?
                                                      • KOMPUTERAN KOMPUTER: Salah sawijining Divisi 2 Legenda sing paling apik

                                                      Sampeyan siap sinau carane nggawe loadout sing sampurna kanggo karakter sampeyan lan temokake Divisi Paling Apik 2 Mbangun ing Meta Ongoing? Aku ngarep-arep ndeleng apa sing cocog karo sampeyan. Ayo nyilem ing!

                                                      Apa sing dibangun 2 dibagi?

                                                      Unsur inti saka dibangun 2 dibagi yaiku:

                                                      • Katrampilan
                                                      • Stats & atribut
                                                      • Mods
                                                      • Spesialisasi

                                                      . Yen unsur-unsur kasebut dipilih kanthi wicaksana lan dilebokake, dheweke nggawe sinergi sing bakal nggambarake kekuwatan lan kapabilitas sampeyan.

                                                      Cathetan: Elinga yen ing Divisi 2, GEARING kanggo mbangun game pungkasan teka minangka paket kanthi grinding kanggo barang-barang sing paling langka utawa mods ing kana. Dadi, yen sampeyan target dhuwur, siyap kanggo sawetara investasi wektu sing serius, lan yakin manawa ana regane, kanthi kabeh. Barang-barang sing langka sing digunakake ing Divisi Paling Apik 2 Bangunan Banget Game!

                                                      Senjata Divisi 2

                                                      Ing Divisi 2, Senjata duwe peran gedhe nalika milih barang sing sampurna kanggo karakter sampeyan. Sampeyan duwe akses menyang macem-macem jinis gaman, saengga game kasebut nutupi kabeh, apa sampeyan seneng playstyle sing cedhak utawa sniping mungsuh saka jarak sing dawa. Ana akeh gaman sing kudu dipilih lan digunakake kanggo mbangun favorit.

                                                      Sampeyan bisa nggunakake telung jinis senjata ing game: Senjata Tinggi, jenenge senjata (varian sing luwih apik saka gaman standar), lan Senjata eksotis. Watak sampeyan dilengkapi telung gaman, supaya sampeyan bisa nglengkapi nganti telung gaman ing wektu sing padha: 2 gaman utama lan sidearmer liyane.

                                                      Saiki ayo goleki apa sing paling apik kanggo digunakake kanggo loading adhedhasar gaya pertempuran. Kita bakal ngrampungake jinis gaman utama lan ndeleng korélasi antarane gaman lan PlayStyle kasebut nuduhake.

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake jinis senjata utama sing bisa dipilih saka game:

                                                      • Senapan Serangan: paling apik kanggo pertempuran jangka panjang
                                                      • Bedhil
                                                      • Rifles Marksman
                                                      • Bedhil submori: paling apik kanggo pertempuran cedhak
                                                      • Guns Mesin Cahya: kanggo jomba medium-dawa
                                                      • Shotguns: Eksklusif kanggo pertempuran cedhak
                                                      • Sidearms: paling apik kanggo pertempuran cedhak

                                                      Yen sampeyan nggoleki eksotis sing paling apik, senjata eksotis 2 sing paling populer ing taun 2023 yaiku:

                                                      • Eagle bearer: Senjata paling apik kanggo DPS Rifle DPS Serangan Banget
                                                      • Regulus: Senjata paling apik kanggo pistol mbangun
                                                      • Scorpio
                                                      • Kapasitor
                                                      • Mantis: Rifle Markkman paling apik kanggo Sniper mbangun
                                                      • Pestilence: lmg paling apik kanggo dps lan dhukungan

                                                      Dadi yen sampeyan ngerti apa jinis playstyle sing sampeyan pilih, pilih jinis senjata paling apik kanggo mbangun sampeyan. Kanggo Ngoptimalake Mbangun Sampeyan, Sampeyan kudu Priksa Sampeyan Gunakake Senjata Paling Apik Kanthi Statistik lan Talents sing tepat.

                                                      Kaya senjata, ing Divisi 2, pemain kudu milih saka macem-macem gear kanggo mbangun, kayata Sets Merek, Set Gear, lan Armor Exotic. .

                                                      14 set gear lan 23 set merek Nalika arep mbangun sing sampurna kanggo karakter sampeyan. Kabeh waja kasebut teka Bonus lan Talents Set sing unik, sing dadi faktor sing signifikan ing macem-macem bhinéka Divisi 2 Pemain Pemain.

                                                      Ana pirang-pirang kasus nalika para pemain bakal semangat amarga ngerti akeh pilihan gandum sing kasedhiya ing game kasebut, lan dheweke ora ngerti apa sing kudu dipilih saka kabeh gaweyan kasebut, utawa cara nyampur lan cocog Barang kasebut nalika nggarap mbangun. Kita bakal ngrampungake eksotis sing paling apik lan peralatan sing digunakake ing Meta One:

                                                      Nyisihake 2 Gear sing paling populer ing taun 2023 yaiku:

                                                      • Setting Heartbreaker: paling apik kanggo serangan serang lan lmg dps mbangun
                                                      • : paling apik kanggo smg mbangun
                                                      • Set Foundry Bulwark Set: paling apik kanggo tank tank
                                                      • Set Inisiatif Masa ngarep
                                                      • : paling apik kanggo efek status
                                                      • Setel Rigger: pilihan sing cocog kanggo bangunan

                                                      Minangka eksotis sing paling apik, barang waja eksotik sing paling populer sing digunakake ing 20232 Mére builds yaiku:

                                                      • Mememento: Backpack endah paling apik ing game kasebut
                                                      • Gelombang: holster paling apik kanggo bangunan bangunan
                                                      • Topeng Coyote: Topeng eksotik paling apik kanggo bekriksa senjata api
                                                      • Topeng Vile: Pilihan sing cocog kanggo efek status
                                                      • Tardigrade
                                                      • : sarung tangan paling apik kanggo dewe

                                                      nggawe pengalaman nggawe bangunan sampeyan luwih gampang. Mengko ing pandhuan, kita bakal nuduhake sampeyan persis barang apa kanggo gabungke kanggo nggawe sawetara divisi paling apik 2 mbangun ing 2023. Ing ndhuwur, yen sampeyan nate nemoni masalah sing dikarepake kanggo mbangun barang, supaya sampeyan bisa tuku eksotis 2 utawa Gusti Allah muter petani lan ngrampungake mbangun wektu!

                                                      Katrampilan ing Divisi 2

                                                      . Ana 11 katrampilan sing bisa sampeyan pilih ing game, saben duwe macem-macem varian. Sanajan karakter kasebut mung ana rong slot katrampilan, supaya sampeyan bisa nglengkapi lan nggunakake 2 katrampilan sing maksimal ing wektu tartamtu.

                                                      Sembarang Loro katrampilan sing kasedhiya ing game, amarga ora ana watesan sing meksa sampeyan nggunakake katrampilan tartamtu adhedhasar loadout utawa stats sing dilengkapi. Kita ora bakal bisa negesake babagan aspek iki saiki minangka kita bakal entuk rincian nalika nuduhake bangunan lan katrampilan paling apik kanggo digunakake kanggo saben wong.

                                                      Divisi 2 Spesialisasi

                                                      Ngalih menyang komponen utama ing ngisor iki: Spesialisasi. Saben spesialisasi duwe Sing mbukak senjata senjata sing unik, keterampilan unik, mods Skill, lan jinis granat khusus sing ana gandhengane karo pembentukan spesialisasi.

                                                      Jeneng spesialisasi Senjata Tandatangani Varian katrampilan Jinis Grenade
                                                      Tac-50 Sniper Tactician drone Flashbang Grenade
                                                      Demolisasi Pelancar Grenade Grenade Fragment
                                                      Survivalist Crossbow Tambang Mender golek Grenade Incendiary
                                                      Gunner Minigun Banshee Pulse
                                                      Teknisi Hive artik
                                                      Firewall Shield Striker Grumbulan kluster

                                                      Bakat, atribut & mod

                                                      Ing tahap iki, kita nyedhaki tuning saka mbangun. Apa sing bakal ditindakake Fokus utamane ing min-maxing lan entuk statistik paling optimal kanggo mbangun. Ing divisi 2, saben item duwe atribut inti, lan kanthi kasus, 1 utawa 2 atribut sekunder. Loro saka sifat, barang kasebut uga bisa teka karo bakat, sing dadi bonus khusus sing nambah senjata utawa statistik sing spesifik.

                                                      Barang uga bisa uga socal soceted karo mods. Ana rong jinis mods adhedhasar jinis item: Gear Mod lan Senjata Gear. Pemain nggunakake mods kanggo nambah statistik ing barang sing dikarepake. Kita nyebutake “paling apik” utawa “sampurna” item kanthi bakat paling apik, atribut sing sampurna, lan mod sing paling apik kanggo mbangun tartamtu. Bangunan 100% optimal mung nalika sampeyan duwe bakat, stats sing tepat, lan mod ing barang sampeyan.

                                                      Apa cara paling cepet kanggo nggawe pembentukan ing divisi 2 ing 2023?

                                                      Sawise sampeyan ngerteni kabeh barang sing dibutuhake kanggo mbangun sampeyan, wektu kanggo kerja lan miwiti tani kanggo dheweke. Saiki ayo goleki ing ngendi sampeyan bisa nemokake barang sing dibutuhake kanggo mbangun sampeyan.

                                                      . Ora ana rampasan sing ditarget, saengga sampeyan wis urusan karo faktor RNG sing ora masuk akal amarga ana mungsuh bisa nyelehake barang ing game kasebut. Saiki, ing 2023, kanthi kegiatan lan fitur anyar kayata puncak lan countdown, mbangun-nggawe divisi 2 wis luwih gampang.

                                                      Saiki, Cara paling cepet kanggo entuk barang ing Divisi 2 yaiku nggunakake fitur loot target ing puncak lan countdown lelakon. Ing kene, sampeyan bisa milih jinis item sing dipengini kanggo nyelehake minangka target mungsuh sing mateni. Dadi Sejatine, Sampeyan bisa nyaring tetes sampeyan bakal entuk jinis senjata, slot waja, set merek, pesawat gear, utawa mod.

                                                      Tuladha: Ayo sampeyan golek topeng eksotis tartamtu, . . Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa kabeh wong sing jenenge bakal nyelehake topeng minangka target rampokan, sing nyepetake topeng sing dikarepake. Sawise sampeyan entuk item sing dipengini, sampeyan bisa ngreset rampot target sing dipilih ing sembarang wektu kanthi ngakses menu lan target sabanjure, lan liya-liyane.

                                                      target loot ing puncak

                                                      Pengecualian: Siji-sijine pengecualian ing kene Barang digawe dikunci konco endah (kayata Nemesis, Liberty, lan Bangga Ridgeway). Sampeyan isih bisa nyelehake barang-barang sing kalebu kategori kapindho minangka target loot, nanging mung sawise sampeyan wis nggawe kerajaan ing stasiun kerajinan.

                                                      Senjata Raid Kanggo Didol

                                                      Loro saka rong mode game, fitur loot liyane sing diangkah kasedhiya ing jagad mbukak. Titik lan misi kontrol lengkap babagan masalah sing paling dhuwur. Sampeyan isih bisa njaga minangka proses tani, nanging mudhun kasebut Sampeyan ora bisa ngganti jinis loot dhewe. .

                                                      Preduli saka cara sing paling disenengi, nggawe dhaptar kabeh barang sing dibutuhake kanggo bangunan lan farm kanggo target sampeyan siji nganti sampeyan loading rampung. .

                                                      Cara milih sing paling apik kanggo karakter sampeyan ing Divisi 2

                                                      , Kita kabeh duwe wektu sing angel ngerteni barang sing cocog kanggo cocog karo PlayStyle. Diwenehi kerumitan game, kanthi akeh barang lan pilihan sing kudu dipilih, kadhangkala angel kanggo ngerti apa sing paling apik kanggo sampeyan lan kanggo miwiti. .

                                                      Mangkene trik sethitik sing makarya kaya pesona saben siji wektu. Coba wangsulan pitakon ing ngisor iki nalika milih mbangun paling apik kanggo Divisi 2:

                                                      • Jinis pertempuran apa sing sampeyan pilih? Cedhak, medium, utawa wiwit?
                                                      • Apa jinis senjata sing sampeyan seneng ing game penembak liyane?
                                                      • ?
                                                      • Apa babagan sesi sing diputer? ?
                                                      • Apa jinis kegiatan sing sampeyan pengin fokus? Pve utawa pvp?
                                                      • ?
                                                      • Apa sampeyan nggoleki sing gampang dibangun utawa barang sing nggunakake barang sing langka ing game?

                                                      Kanggo miwiti, pikirake jawaban kanggo pitakonan kasebut, lan sampeyan bakal duwe ide sing apik babagan sing kudu ditrapake lan fokus ing. Banjur, priksa rekomendasi kanggo Div 2 Div 2 sing paling apik ing taun 2023 adhedhasar kritéria kasebut lan deleng apa sing paling apik kanggo sampeyan.

                                                      Aku yakin manawa wis ngetrapake bangunan sing padha karo apa sing sampeyan goleki. Sampeyan bisa nggawe réplika kanggo mbangun sing dikirim ing situs web kita utawa njupuk minangka titik referensi, ora bisa digunakake, lan nggawe bangunan sampeyan dhewe – telpon sampeyan!

                                                      Cara kanggo min-max your divisi 2

                                                      Ing divisi 2, Min-Maxing nggantosi tumindak kanggo nggawe bangunan konsep utawa mekanika game, kayata playstyle game tartamtu (solo / klompok), gaya pertempuran Tank, Healer, lsp.).

                                                      Sampeyan bakal ngoptimalake lan fokus ing PlaySty sing spesifik lan kabeh sing ana (gear, gaman, statistik, mod, lsp.) nalika minimalake kabeh liyane. Dadi Asil saka bangunan min-maxed minangka karakter sing kuat banget ing salah sawijining cara tartamtu nanging luwih ringkih ing wong liya.

                                                      . Sampeyan kudu dilengkapi karo barang-barang penyembuhan, kayata penyembuhan healer (inisiatif mbesuk), sifat healer lan mod gear sing unik sing nambah katrampilan penyembuhan (+ reformasi “(headshots” (headshots “(headshots” 30% perbaikan keahlian kanggo 15s).

                                                      Dadi saiki, Iki minangka perdagangan sampeyan: sampeyan wis efisien kanggo nambani kanca-kancane, nanging sampeyan ora bisa njupuk utawa menehi karusakan sing ora waras minangka penyembuhan. Kanggo nggawe ide, iki katon kaya dene:

                                                      Senjata mbangun 1

                                                      bakat sarung tangan

                                                      . Sampeyan target kanggo barang sing paling apik kanggo mbangun, kanthi statistik maksimal, mod sing sampurna, lan bakat sing sampurna. Iku gampang guess MIN-max equalals Grinding. Dadi, apa cara paling cepet kanggo entuk loadout sing cocog kanggo karakter sampeyan?

                                                      Mangkene sawetara tips babagan cara min-max sampeyan mbangun ing divisi 2:

                                                      • Yen sampeyan mbukak solo, gunakake sistem matchmaking ing puncak lan countdown kanggo entuk pemain liyane.
                                                      • . Sing luwih angel, sing luwih apik.
                                                      • Tansah nggunakake loot target. .
                                                      • Muter klompok karo Loot nuduhake, dadi sampeyan entuk kemungkinan tambahan entuk barang sing ilang.
                                                      • Gunakake stasiunan recalibration lan optimization kanggo ngeling-eling lan ngoptimalake gear sampeyan.
                                                      • Sawise sampeyan wis ngeling-eling lan ngoptimalake barang kanggo mbangun, kerja babagan keahlian lan tingkat keahlian sampeyan.

                                                      . Iki katon kaya:

                                                      Sawise sampeyan entuk barang sing sampurna kanggo mbangun sampeyan, kabeh maksimum gumantung ing stasiun recalibration. Ing kene sampeyan bakal ngeling-eling, ngoptimalake, lan nambah keahlian lan tingkat keahlian kanggo gandum sampeyan:

                                                      Kategori Optimization

                                                      menu keahlian

                                                      Sing cukup sampeyan kudu ngerti babagan milih sing paling apik kanggo karakter sampeyan lan cara ngoptimalake lan nggawe tingkat paling dhuwur. Saiki wektu kanggo ndeleng jinis apa sing bisa digunakake lan apa sing paling apik 2 dibangun ing taun 2023. !

                                                      Jinis-jinis mbangun ing Divisi 2

                                                      Kerumitan game meksa anggota komunitas lan pencipta konten khusus kanggo ngembangake divisi 2 mbangun kanggo nutupi kabeh macem-macem PlaySticsles, pertempuran gaya, utawa peran kanggo kabeh kegiatan ing Pve lan PVP kasedhiya ing game.

                                                      Iki wis dadi proses sing terus-terusan wiwit diluncurake game, lan Internet saiki dibungkus varian jinis sing padha karo prinsip sing padha lan ngladeni pangaturan sing padha. Supaya nggawe luwih gampang kanggo sampeyan, ayo ndeleng mbangun kategori utama sing sampeyan pilih.

                                                      Jinis-jinis (meta) utama ing divisi 2 ing 2023 yaiku:

                                                      • Pve mbangun.)
                                                      • PVP mbangun: Iki minangka sing paling apik kanggo nggunakake kegiatan PVP kayata zona peteng lan konflik
                                                      • SOLO Damel
                                                      • Klompok Mbangun: Iki mbangun fokus kanggo nutupi macem-macem peran ing pesta kanggo gelut pve utawa pvp
                                                      • RAID mbangun: Bangunan khusus kanggo digunakake ing serangan kanggo nutupi pirang-pirang peran raid
                                                      • DPS mbangun
                                                      • Dhukungan Mbangun: Iki nggawe peran dhukungan ing Pesta, kayata Healer, Tank, Control Control, lsp

                                                      . !

                                                      Ing kategori iki, sampeyan bisa nemokake loading loading sing paling kuat digunakake minangka pedagang karusakan (DPS) kanggo kegiatan pve ing divisi 2, kayata . .

                                                      DPS paling apik sing digunakake kanggo nggunakake Pve ing Divisi 2 ing 2023 yaiku:

                                                      • Mbangun ing Pve Heartbreaker
                                                      • Griker KingBreaker
                                                      • Mbangun conder
                                                      • Assault bedhil Gve
                                                      • Pamburu murka smg
                                                      • Mbangun pistol siji-dijupuk
                                                      • Mbangun negosiator
                                                      • Pestilence Lmg mbangun
                                                      Pve mbangun didol

                                                      1. Mbangun ing Pve Heartbreaker

                                                      Kita bakal diwiwiti kanthi mbangun jantung sing sampurna kanggo konten mburi pahlai kayata countdown, puncak, misi heroik & legendaris. Sinergy antarane Rifle Assault Kingbreaker, Setting Heartbreaker, Tukang ransel Memento, lan pancen luar biasa.

                                                      Ing Kingbreaker sampeyan, gunakake lengkap 7.62 mag kanggo 20 babak tambahan. Sampeyan mung nggunakake bedhil kanggo mbangun tumpukan jantung. Rock n ‘shotgun roll bisa dadi alternatif sing apik kanggo senjata sekunder sampeyan. Mbangun konfigurasi ing ngisor iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1
                                                      Slot Senjata # 2 Bedhil 12 aks-12 nganggo “flatline”
                                                      Spesialisasi Teknisi (kanggo penunjuk laser lan isi keterampilan +1)
                                                      Konfigurasi Gear 4x Heartbreaker + Memento Backpack + Holster Pico
                                                      Bakat dada MAX BPM (saka dada Heartbreaker)
                                                      Bakat tas ransel Mateni (saka ransel Memento)
                                                      Skill Snot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Refiver Hive
                                                      Atribut inti Gawe abang lan biru
                                                      Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      . Lan sawetara gambar kanggo entuk tampilan sing luwih apik:

                                                      Rekam Pve Heartbreaker

                                                      Heartbreaker pve stats stats

                                                      Heartbreaker Pve Bentuk Talent

                                                      Heartbreaker pve mbangun senjata KingBreaker

                                                      . Sampeyan mung ngatur ningkatake, lan kita bakal nyiapake loadout sing dikarepake langsung ing akun sampeyan ora ana wektu.

                                                      2. Griker KingBreaker

                                                      Bubar reworked, striker nggambarake salah sawijining set gear DPS paling apik ing Tu16. Gabungan pesawat striker, bakat dataran, lan pointer laser teknisi lan asil kasebut apik tenan!

                                                      Kanggo luwih akeh slamet, sampeyan bisa milih mbangun warna biru-biru lan nggunakake sawetara intine biru kanggo waja tambahan. Sarung tangan Kontraktor Donga Fox. Mangkene carane aku nyetel tambang:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Kingbreaker
                                                      Slot Senjata # 2 Rock n ‘roll | Bedhil acs-12 nganggo bakat “flatline”
                                                      Spesialisasi Teknisi (kanggo pointer laser)
                                                      Konfigurasi Gear 4x Striker + 1x Ceska + 1x Gruppo Sombra
                                                      Bakat dada Pencet kauntungan (saka dada penyerang)
                                                      Bakat tas ransel
                                                      Skill Snot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Gulungan Gear
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake sawetara gambar kanggo tampilan sing luwih apik:

                                                      Gambaran gambar Kingbreaker mbangun

                                                      Kingbraker mbangun stats

                                                      Kingbreaker kanthi pointer laser

                                                      Shotgun karo Pointer Laser

                                                      Duwe wektu sing angel entuk kabeh potongan? Mboten masalah! Saiki sampeyan bisa tuku Striker Kingbreaker sing dibangun saka toko, lan kita bakal ngurus kabeh kilat kanthi cepet!

                                                      3. Mbangun conder

                                                      Bangunan iki isih nuduhake salah sawijining bangunan sing paling kuat ing Tu16. Sinergi ing antarane pesawat heartbreaker, bakat spotter lan bakat flatline luar biasa. Output karusakan lan slamet sing apik tenan! Sawetara mbangun kapinteran bisa ditemokake ing ngisor iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Rifle Assault Kingbreaker
                                                      Slot Senjata # 2 Scorpio shotgun | Rock n ‘roll | Bedhil 12 aks-12 nganggo “flatline”
                                                      Teknisi (kanggo pointer laser sing dihubungake)
                                                      Konfigurasi Gear 4x Heartbreaker + 1x Ceska | Fenris + Memento Backpack
                                                      Bakat dada Spotter
                                                      Bakat tas ransel Mateni (saka ransel Memento)
                                                      Skill Slot # 1 Ballistic Shield
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan hibrida (atribut abang & inti)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Iki carane aku nyiyapake mbangun bedhil serangan iki:

                                                      Gambaran Umum Kingbreaker

                                                      Kingbreaker mbangun stats part 1

                                                      Kingbreaker mbangun stats part 2

                                                      Stats Kingbreaker

                                                      Saiki sampeyan bisa ngliwati pamirusan, tuku Comotter Kingbreaker Spotter saka toko, Konfigurasi dorongan, lan kita bakal ngirim loadout loadout langsung ing akun sampeyan. Pangiriman cepet lan aman!

                                                      4. Assault bedhil Gve

                                                      . Yen sampeyan duwe masalah sing slamet, roler paling ora rong atribut inti abang (karusakan senjata) menyang atribut biru (waja). Mangkene Refle Rifle Serangan Pve Mbangun:

                                                      Mbangun komponen
                                                      Chameleon utawa Eagle Bearer Eksotik
                                                      Baker Dolas
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear Masker Coyote + Kontraktor + Fox’s + 1x Fenris + 1x Ceska + 1X Providence / Gruppo
                                                      Bakat dada Oblisat | Cannon Kaca
                                                      Bakat tas ransel Vigilance | Komposisi | Concussion
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Bangunan lengkap (karusakan senjata maksimal)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      . Lan sawetara gambar kanggo entuk tampilan sing luwih apik:

                                                      AR PVE Tampilake Showcase

                                                      ar pve mbangun stats part 1

                                                      ar pve mbangun stats part 2

                                                      ar pve mbangun stats part 3

                                                      Yen kasengsem, sampeyan uga duwe pilihan kanggo tuku AR PVE mbangun saka kita. Sampeyan mung ngatur ningkatake, lan kita bakal nyiapake loadout sing dikarepake langsung ing akun sampeyan ora ana wektu.

                                                      5.

                                                      Yen sampeyan seneng playstyle sing cedhak, iki minangka salah sawijining pight sing paling apik kanggo kesulitan legendaris ing puncak utawa benteng. Iki nggambarake mbangun sing seimbang sing menehi sunai sing apik lan output karusakan sing luar biasa.

                                                      Mbangun komponen
                                                      Slot Senjata # 1 Shotgun Eksotis Scorpio
                                                      Slot Senjata # 2 Gegaman apa karo bakat “diukur” utawa “optimis”
                                                      Slot Senjata # 3 TDI “Kard” Pistol Custom
                                                      Spesialisasi Gunner | Teknisi
                                                      Konfigurasi Gear 4x Foundry + Ceska | Grup Sombra Dada + Memento Backpack
                                                      Bakat dada Intimidate
                                                      Bakat tas ransel Mateni (saka Memento)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti BLUE BLUE & BUTUP RED
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Armor Regen Banget Stats 1

                                                      Armor Regen Banget Stats Bagean 2

                                                      Simpen wektu, tuku waja regen saka kita, lan duwe loadout dikirim langsung ing akun sampeyan.

                                                      6. Mbangun Skill Legenda

                                                      Ing mratelakake panemume, keterampilan mbangun Pve paling kuat dibangun ing divisi 2, utamane yen sampeyan target dhuwur, kanggo kesulitan legenda. Skill mbangun revolve ngubengi PlayStyle adhedhasar tutup, lan dheweke gumantung banget marang katrampilan kasebut sampeyan nggunakake. Ana rong variasi katrampilan ing Meta saiki, adhedhasar set sing digunakake: Rigger lan Empress.

                                                      Variant # 1 – Mbangun Skills Legenda karo pesawat Rigger

                                                      Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Senapan Assault Eksotik Kapasitor
                                                      Slot Senjata # 2 Harmoni utawa senjata karo bakat “ing bakat”
                                                      Spesialisasi Teknisi
                                                      Konfigurasi Gear 4x Rigger + 1x Wyvern + Waveform Exotic Holster
                                                      Bakat dada Tunas paling apik (saka dada rigger)
                                                      Bakat tas ransel Uptime lengkap (saka tas ransel Rigger)
                                                      Skill Slot # 1 Drone penyerang
                                                      Skill Slot # 2 Seret Seret
                                                      Atribut inti Mbangun kuning kuning (Tier katrampilan maksimal)
                                                      Gulungan Gear Kerusakan Skill
                                                      Gear Mod Durasi Skill

                                                      Kanggo katrangan lengkap babagan versi bangunan iki, sampeyan bisa mriksa gambar ing ngisor iki:

                                                      Varian Gedhung Skill # 1

                                                      stats bangunan bagean 1

                                                      stats bangunan part 2

                                                      stats bangunan part 3

                                                      Varian # 2 – Kemampuan Legenda kanthi Set EMRESSE

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Senapan Assault Eksotik Kapasitor
                                                      Slot Senjata # 2 Harmoni utawa senjata karo bakat “ing bakat”
                                                      Spesialisasi Teknisi
                                                      Konfigurasi Gear 3x Empres + 1x Wyvern + 1x Hana-u + Waveform Exotic Holster
                                                      Bakat dada Momentum kinetik
                                                      Lengan gabungan
                                                      Skill Slot # 1 Drone penyerang
                                                      Skill Slot # 2 Seret Seret
                                                      Atribut inti Mbangun kuning kuning (Tier katrampilan maksimal)
                                                      Gulungan Gear Kerusakan Skill
                                                      Gear Mod

                                                      Kanggo katrangan lengkap babagan konfigurasi mbangun konfigurasi iki, sampeyan bisa mriksa gambar ing ngisor iki:

                                                      Varian Gedhung Skill # 2

                                                      Emas mbangun stats part 2

                                                      Emas mbangun stats part 3

                                                      Yen sampeyan pengin ngliwati grinding, sampeyan bisa tuku katrampilan legendaris saka toko, lan kita bakal nyiapake varian mbangun sing dikarepake kanggo sampeyan ing angin.

                                                      7.

                                                      Smg iki nggawe Bentuk kacepetan sing paling apik ing divisi 2. Dhuwur banget kanggo konten heroik kayata poin kontrol, misi, utawa puncak. Ayo ndeleng sawetara rincian babagan:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Bedhil bedhil (smg) kanthi “optimis” | “Diukur” | “Pembunuh” Talent
                                                      Slot Senjata # 2 Shotgun Eksotis Scorpio
                                                      Spesialisasi
                                                      Konfigurasi Gear 4x pamburu + 1x sokolov | Ceska | Gruppo Sombra + Memento Backpack
                                                      Bakat dada Intimidate
                                                      Mateni (saka ransel Memento)
                                                      Skill Slot # 1 Shield Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan Hybrid (atribut inti abang & biru)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Iki minangka varian pembentuk alternatif sing nggunakake Rush adrenalin:

                                                      Smg Banget Showcase

                                                      smg mbangun stats part 1

                                                      smg mbangun stats part 2

                                                      SMG Mbangun Stats Bagean 3

                                                      Simpen wektu lan tuku huru-puyuh smg saka kita, kanggo pangiriman cepet lan aman langsung ing akun sampeyan. Ngaturake ngundhakake, lan ayo nangani kabeh kanggo sampeyan!

                                                      8. Mbangun pistol siji-dijupuk

                                                      Mbangun Cedhak Pertempuran sing Apik Iki Nggunakake Pistol minangka Senjata Utama. Iki minangka salah sawijining bangunan sing paling kuat ing divisi2, kaya ing tangan tengen, bisa jelas kanthi gampang isi legendaris!

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Pistol Regulus utawa Liberty
                                                      Slot Senjata # 2
                                                      Spesialisasi Teknisi
                                                      Konfigurasi Gear Punch mabuk + Chainkiller + Donga Fox + Memento + Providence Holster
                                                      Bakat dada Sampurna headhunter
                                                      Bakat tas ransel Mateni (saka ransel Memento)
                                                      Skill Slot # 1 Shield bulwark
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan lengkap (karusakan senjata maksimal)
                                                      Gulungan Gear Kerusakan Kepala
                                                      Gear Mod Kerusakan Kepala

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake informasi tambahan babagan mbangun:

                                                      Pistol Mbangun Showcase

                                                      pistol mbangun stats part 1

                                                      pistol mbangun stats part 2

                                                      Sampeyan saiki duwe pilihan kanggo tuku pistol housterunter saka kita. Konfigurasi rendah sampeyan adhedhasar barang sing wis sampeyan lakoni lan supaya kita entuk barang sing isih kanggo ngrampungake loadout sing luar biasa iki.

                                                      9.

                                                      Iki minangka salah sawijining pembentukan div 2 sing paling apik kanggo konten legendaris yen sampeyan rencana nggunakake bedhil serbu utawa bedhil. Iki mindhah ing playstyle adhedhasar tutup, medium nganti jangka panjang, kanthi output karusakan sing luar biasa. Regane dijupuk!

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Rifle Serangan Kanthi Ukuran 8x utawa Tangan sing Luwih Apik lan “Tangan Cepet”
                                                      Bedhil kanthi 8x orane 8x orfope
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear
                                                      Bakat dada Fokus sing sampurna
                                                      Bakat tas ransel Vigilance utawa komposisi
                                                      Skill Slot # 1 Ballistic Shield
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan lengkap (karusakan senjata maksimal)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      . Lan yen sampeyan mbutuhake informasi tambahan, priksa gambar iki:

                                                      Pameran mbangun negosiator

                                                      negotiator nggawe stats part 1

                                                      negotiator nggawe stats part 2

                                                      negotiator nggawe stats part 3

                                                      Saiki sampeyan bisa ngliwati grind, tuku negotiator mbangun saka toko, lan entuk tangan ing game pungkasan iki ora ana wektu.

                                                      10. Pestilence Lmg mbangun

                                                      Iki minangka wektu sing paling apik kanggo kabeh penggemar LMG ing divisi2. Iki nyegerake pestilence Lmg endis lan playstyle adhedhasar tutup, cocog kanggo medium kanggo pertempuran jangka panjang. Ana rong variasi bangunan, sing nggunakake bakat Oblisate lan donga Fox, lan sing nggunakake bakat bakat gelas gelas lan sawi sawer.

                                                      Kombinasi pisanan menehi mobilitas sing luwih apik lan luwih slamet, dene meriam kaca lan sawer nyedhiyakake mobilitas luwih akeh, nanging sampeyan bakal ora duwe mobil kanggo kesulitan heroik). Aku menehi saran banget kanggo versi pertama sing katon kaya iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 POASTILENCE Ékotik lmg
                                                      Slot Senjata # 2 Rifle Serangan Kanthi “Tangan Cepet” utawa “diukur”
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear Sarung tangan Kontraktor + Pandonga Fox + 2x Walker, Harris & Co + 1x Ceska + 1x Gruppo
                                                      Bakat dada Kewajiban
                                                      Bakat tas ransel Vigilance
                                                      Skill Slot # 1 Drone serbu
                                                      Skill Slot # 2 Decoy
                                                      Atribut inti
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Mangkene sawetara gambar kanggo rincian liyane babagan mbangun:

                                                      Pestilence Mbangun Showcase

                                                      POESTILECE GAMPANG STATS 1

                                                      PESTILECE GAMPANG STATS 2

                                                      PESESLEGE GAMPANG STATS 3

                                                      Sampeyan saiki duwe pilihan kanggo tuku pagambaran sing dibangun saka toko kita, lan kita bakal nyiapake loading sing padha kanggo sampeyan ing angin.

                                                      Apa Divisi 2 Divisi 2 Solo kanggo Pude ing 2023?

                                                      Kabeh bangunan sing kasebut ing ndhuwur layak minangka pve paling apik sing bisa diputer minangka pemain solo ing Divisi 2. Ora ana sing bisa ngomong, “Iki minangka solo sing paling apik kanggo kabeh,” amarga kita kabeh duwe katrampilan lan pilihan kanggo gaman, PlayStyles, lsp. Ing pungkasan dina, “Best Best kanggo sampeyan” bakal dadi mbangun sing cocog karo PlayStyle sampeyan, nggunakake senjata favorit, lan nggawa sampeyan sing paling nyenengake.

                                                      Tuladha. ? Apa jinis senjata favorit ing game iki?

                                                      Divisi 2 Pvp Banget (kanggo DPS) ing 2023

                                                      Bagean iki nampilake sampeyan kanthi nggunakake PvP sing paling apik kanggo digunakake minangka DPS ing Zona utawa konflik peteng mode game. Iki minangka sing paling populer yaiku, dipasangake kanthi katrampilan pamuter sing bener, saestu metu lan ngowahi sampeyan dadi mesin pembunuhan. Dibandhingake skenario pve, ing Gelut Pvp sing kompetitif, katrampilan pamuter sampeyan pancen beda!

                                                      • Mbangun Pvp Striker
                                                      • Mbangun Catharsis PVP
                                                      • Mbangun pvp heartbreaker
                                                      • Mbangun Diwenehi Pulsa
                                                      • Mbangun PVP Rifle Serangan
                                                      • Ridget getih smg
                                                      • Mbangun sniper siji-nembak
                                                      • Mbangun pistol siji-dijupuk
                                                      • Mbangun status (geni)
                                                      Lengkap pvp mbangun kanggo didol

                                                      1. Mbangun Pvp Striker

                                                      Bubar kerja maneh, striker nggambarake salah sawijining set gear DPS paling apik ing TU17. Sinergi ing antarane pesawat, gaman, lan bakat pancen apik tenan. Sampeyan bisa ngganti bantalan lutut utawa sarung tangan kanggo Donga Fox utawa . Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng konfigurasi Pvp mbangun mbangun:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Famas karo “optimis” utawa “diukur” | Eagle bearer
                                                      Slot Senjata # 2 Rock n ‘shotgun rock | ACS-12 Shotgun
                                                      Slot Senjata # 3 Pistol orbit
                                                      Spesialisasi Sembarang spesialisasi. Rekomendasi kita: Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 4x Striker + Picaro’s Holster + 1X Fenris | Ceska
                                                      Kabel
                                                      Bakat tas ransel Manajemen risiko (saka tas ransel striker)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive utawa Decoy
                                                      Atribut inti Gawe abang lan biru
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Mangkene sawetara gambar kanggo tampilan sing luwih apik:

                                                      Striker Pvp Mbangun Stats 1

                                                      striker pvp mbangun stats 2

                                                      Striker Pvp mbangun Senjata

                                                      Yen kasengsem, sampeyan uga bisa tuku pembentukan PVP strer saka toko, lan kita bakal nyiyapake loadout Custom langsung ing akun sampeyan ora ana wektu.

                                                      . Mbangun Catharsis PVP

                                                      Mbangun Catharsis Pvp nggambarake salah sawijining meta mbangun kanggo zona peteng lan mode game konflik ing update judhul 17. Ayo ndeleng sawetara rincian:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Famas karo “Optimis” utawa “diukur” bakat
                                                      Scorpio shotgun
                                                      Slot Senjata # 3 Pistol orbit
                                                      Spesialisasi Survivalist
                                                      Konfigurasi Gear Catharsis + Picaro’s + Fox’s Donga + Catharo + 1x Fenris + 1x Ceska / Gruppo
                                                      Bakat dada Kabel
                                                      Bakat tas ransel Adrenalin rush
                                                      Skill Slot # 1 Drone Defender
                                                      Skill Slot # 2 Tambang Mender golek
                                                      Atribut inti Gawe abang lan biru
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye carane nyiyapake bangunan iki:

                                                      Gambaran Umum Catharsis Pvp

                                                      kathok pvp mbangun stats 1

                                                      kathok pvp mbangun stats 2

                                                      catharsis pvp mbangun senjata

                                                      . Ngatur Boost sing dikarepake, lan kita apik kanggo pindhah, agen!

                                                      3. Mbangun pvp heartbreaker

                                                      Kanggo kabeh penggemar PVP Divisi 2, iki sampeyan kudu mbangun kanggo tu17! Varian varian Heartbreaker iki nggambarake salah sawijining pvp mbangun paling apik. Sinergi Antarane Antarane Rifle Assault Kingbreaker, Setsbreaker, Catharsis Topeng, lan Pandonga Fox luar biasa. Mangkene kepiye carane mbukak mbangun PVP iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Rifle Assault Kingbreaker
                                                      Slot Senjata # 2 ACS-12 Shotgun
                                                      Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 4x Heartbreaker + Catharsis Topeng Mask + Pads Knee Fox
                                                      Bakat dada
                                                      Bakat tas ransel Kadhemen (saka tas ransel heartbreaker)
                                                      Skill Slot # 1 Pulsa Scanner
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Biru Gawe (Kanggo Max Armor)
                                                      Gulungan Gear
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Kanggo informasi tambahan babagan mbangun, priksa gambar ing ngisor iki:

                                                      Talent Senjata KingBreaker

                                                      PVP Heartbreaker mbangun nilai waja

                                                      .

                                                      4.

                                                      Iki minangka jinis mbangun yen sampeyan minangka pamuter PVP ing negara saiki. Pambuka sing ditetepake kanthi heartbreaker sing nggawe pvp meta amarga mbangun jantung saiki paling populer mbangun para pemain lan konflik. Dadi sampeyan kudu nglawan, dadi kekebalan kanggo pulsa lan efektif kanggo mbangun jantung iki.

                                                      Sampeyan kudu entuk resistensi disian 100% Kanggo agen sampeyan, lan sampeyan mung bisa entuk kanthi nggunakake:

                                                      • Perk resistensi pulsa 50% ing wit skill spesialisasi
                                                      • 3x Yaahl Brand Set, 3x Corupsi Sistem Gear System, utawa Digunakake Kerajinan sing Emas Kanthi 5-6 Soket

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng conto resistans tahan pulsa Yaahl, minangka counter sing apik banget heartbreaker mbangun:

                                                      Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Famas, Polisi M4 utawa Bearer Eagle
                                                      Slot Senjata # 2 Scorpio shotgun utawa smg
                                                      Spesialisasi Sembarang spek. Sampeyan kudu nggunakake perkakasan tahan disian 50% ing wit keterampilan
                                                      Konfigurasi Gear 3x Yaahl + Ceska + Ceska + Gruppo Sombra
                                                      Bakat dada Kabel
                                                      Bakat tas ransel Adrenalin utawa waspada
                                                      Skill Slot # 1 Ballistic Shield
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan Hybrid (atribut inti abang & biru)
                                                      Gulungan Gear
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ringkesan Pulsa Mbangun

                                                      TINDAK PULSE BASA STATS 1

                                                      TINDAK PULTAKA GAMPANG STATS 2

                                                      TINDAK PULTAKA NGANGGO STATS 3

                                                      5. Mbangun PVP Rifle Serangan

                                                      Legenda PVP ing Divisi 2: Gawe serbu Serangan lan pembuangan Eagle. Iki dening adoh Pakaryan PVP sing paling misuwur ing game kasebut lan sing paling apik kanggo nggunakake yen sampeyan pengin fokus ing bedhil serbu lan pertemuan pamuter-pamuter-pamuter-pamuter.

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Eagle bearer endah q | Famas karo “optimis” utawa “diukur”
                                                      Slot Senjata # 2 Musim Panas utawa Scorpio Shotgun
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear Pandonga + Colo + Fox + CODE + 1X Fenris + 1x Ceska + 1X Grup
                                                      Bakat dada Kabel
                                                      Bakat tas ransel Vigilance
                                                      Ballistic Shield
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive utawa Decoy
                                                      Atribut inti Bangunan Hybrid (atribut inti abang & biru)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Yen sampeyan nggoleki PVP PVP alternatif, priksa gambar ing ngisor iki:

                                                      ar pvp showcase

                                                      ar pvp mbangun stats 1

                                                      ar pvp mbangun statistik part 2

                                                      ar pvp mbangun statistik part 3

                                                      Sampeyan saiki bisa tuku AR PVP mbangun langsung saka toko kita. Sampeyan mung kudu ngonfigurasi, lan kita bakal nggawe manawa sampeyan wis rampung kanthi nggunakake wektu.

                                                      6. Ridget getih smg

                                                      Iki Mbangun PVP paling apik kanggo pertemuan cedhak. Bener kabeh gumantung karo nglamar delau getar kanggo mungsuh lan njupuk mudhun kanthi cepet kanthi bedhil submachine RPM sing dhuwur. Ayo goleki ing statistik:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 SMG RPM Hig karo “Sadis”, “diukur” utawa “optimis”
                                                      Slot Senjata # 2
                                                      Slot Senjata # 3 Pistol orbit
                                                      Spesialisasi Firewall
                                                      Ridgeway Dada + 3X Striker + 1X Sokolov + 1X Grup Sombra
                                                      Bakat dada Edge getihen (saka dada Ridgeway)
                                                      Bakat tas ransel Duraka
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistic striker
                                                      Skill Slot # 2 JAMER Pulse
                                                      Atribut inti
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Kanggo katrangan lengkap babagan mbangun, priksa gambar ing ngisor iki:

                                                      Pembuangan Mbangun Showcase

                                                      Bleed Damel Stats Bagean 2

                                                      Bleed Damel Stats Bagean 3

                                                      Yen kasengsem, sampeyan uga bisa tuku pembentuk getih saka kita, lan kita bakal nyiapake loading khusus kanggo agen sampeyan ora ana wektu.

                                                      7. Mbangun sniper siji-nembak

                                                      Iki minangka barang sing sampurna yen sampeyan seneng pemeriksaan sniping lan sirah sing nembak saka jarak adoh. Mangkene tampilan sing apik kanggo mbangun PVP sing luar biasa iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Sniper endis Mantis utawa Nemesis
                                                      Slot Senjata # 2 Sembarang jinis senjata sing disenengi
                                                      Spesialisasi Sharpshooter
                                                      Konfigurasi Gear Maskak Coyote + Chainkiller + 2x AIRALDI + 1X Ceska + 1X Grup Sombra
                                                      Bakat dada Sampurna headhunter
                                                      Concussion
                                                      Skill Slot # 1 Decoy
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan lengkap (karusakan senjata maksimal)
                                                      Gulungan Gear Kerusakan Kepala
                                                      Gear Mod Kerusakan Kepala

                                                      Showcase Diwenehi Sniper

                                                      Sniper Gawe Stats Bagean 1

                                                      Sniper Gawe Stats Bagean 2

                                                      Sniper Mbangun Stats Bagean 3

                                                      Simpen wektu, tuku Sniper sing langsung saka AS. Sampeyan mung ngatur dorongan lan ayo nangani kabeh. Dijamin kiriman cepet lan aman!

                                                      8. Mbangun pistol siji-dijupuk

                                                      Mbangun cedhak tempur sing apik banget kanggo PVP nggunakake pistol minangka senjata utama. Iki minangka salah sawijining bangunan sing paling kuat ing divisi 2, kaya ing tangan tengen, iku bisa nembak pamuter apa wae!

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Pistol Regulus utawa Liberty
                                                      Slot Senjata # 2 Sembarang jinis senjata sing disenengi
                                                      Spesialisasi Teknisi
                                                      Punch mabuk + Chainkiller + Donga Fox + Memento + Providence Holster
                                                      Bakat dada
                                                      Bakat tas ransel Mateni (saka ransel Memento)
                                                      Skill Slot # 1 Shield bulwark
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan lengkap (karusakan senjata maksimal)
                                                      Gulungan Gear Kerusakan Kepala
                                                      Gear Mod Kerusakan Kepala

                                                      Mangkene sawetara gambar kanggo tampilan sing luwih apik:

                                                      Pistol Mbangun Showcase

                                                      pistol mbangun stats part 1

                                                      pistol mbangun stats part 2

                                                      pistol mbangun stats part 3

                                                      Yen kasengsem, sampeyan uga bisa tuku pistol dibangun saka toko, lan kita bakal nyiyapake loadout Custom langsung ing akun sampeyan ora ana wektu.

                                                      9. Mbangun status (geni)

                                                      Uga dikenal minangka “Pyromancer mbangun”, loading iki gumantung karo aplikasi status mungsuh sampeyan. Iki nggambarake salah sawijining PVP Div 2 PVP paling apik kanggo mode dolanan solo lan grup. Ayo ndeleng sawetara rincian:

                                                      Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Shotgun Eksotis Scorpio
                                                      Slot Senjata # 2 Sembarang jinis senjata sing disenengi karo bakat “perpetasi”
                                                      Spesialisasi Survivalist
                                                      Konfigurasi Gear Topeng Vile + 4x Eclipse Protocol + 1X Hana-U
                                                      Aglavator gejala (saka tas ransel protokol eclipse)
                                                      Skill Slot # 1 Starter Chem Launcher Chem
                                                      Skill Slot # 2
                                                      Atribut inti Mbangun kuning kuning (Tier katrampilan maksimal)
                                                      Gulungan Gear Efek Status
                                                      Gear Mod Durasi keterampilan utawa skill cepet

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye carane nyiyapake bangunan iki:

                                                      Efek Status Showcase

                                                      Efek Stats Stats Stats 1

                                                      Efek Stats Bentuk Stats Bagean 2

                                                      Efek Status Stats Bagean 3

                                                      Saiki sampeyan uga bisa tuku efek status saka kita, lan kita bakal nyiapake loading kanggo sampeyan ing angin. !

                                                      ?

                                                      Iki minangka salah sawijining pitakonan sing paling populer sing paling populer kita entuk babagan Divisi 2 Mbangun, utamane nalika entuk PVP. Iku dingerteni amarga yen sampeyan fokus ing mode kompetitif ing game kasebut, sampeyan pengin The Best kanggo karakter sampeyan, saengga pemain liyane ora ana kasempatan ing ngarep sampeyan. Nanging, sampeyan ora bakal nemokake “PVP” PVP sing dibentuk sing luar biasa kabeh bangunan liyane.

                                                      Ing pungkasan dina, Iku kabeh babagan katrampilan para pemain lan apa sing paling disenengi. Sawetara pemain seneng nutup gelut pvp tempur, saengga sing paling apik, mula kedadeyan kasebut, bakal muter-muter ing smgs, pistol, utawa bedhil. Ing sisih liya, sawetara pemain minangka ahli ing PlayStyty adhedhasar tutup, saengga luwih seneng karo sniper-bedhil utawa katrampilan. .

                                                      Raid sing paling apik kanggo Divisi 2 ing Meta Saiki (2023)

                                                      . Loro saka Skills Tim lan Komunikasi sing apik, uga mbutuhake loading tartamtu kanggo mbukak.

                                                      Bangunan iki dirancang khusus Kanggo nutupi peran utama ing jam peteng lan serangan jaran wesi. Dadi, apa sampeyan pengin dadi tank, penyembuhan, utawa salah sawijining pedagang karusakan ing serangan kasebut, kita entuk bangunan sing sampurna.

                                                      Banget sing paling apik kanggo divisi 2 ing 2023 yaiku:

                                                      • Serangan DPS DPS Banget nganggo topeng Coyote
                                                      • Dibangun sniper / bedhil nganggo topeng coyote
                                                      • Boss Killer Mbangun karo Scorpio Shotgun
                                                      • Tank Mbangun nganggo dada TARDIGRADE
                                                      • Dagang mbangun karo pesawat inisiatif ngarep
                                                      • Efek Status Mbangun nganggo topeng Vile
                                                      RAID RAID NGANGGO

                                                      1. Serangan DPS DPS Banget nganggo topeng Coyote

                                                      Iki minangka salah sawijining DPS sing paling populer sing digunakake ing serangan Divisi 2. . Kaloro eksotis kasebut nyedhiyakake buffs tim sing apik tenan. Konfigurasi AT Favoritku kanggo serangan kasebut katon kaya iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Eagle bearer endah
                                                      Smg utawa bedhil
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear Pandonga + Colo + Fox + CODE + 1X Fenris + 1x Ceska + 1X Grup
                                                      Bakat dada Ora bisa dibayar utawa ora cocog
                                                      Bakat tas ransel Vigilance
                                                      Skill Slot # 1 Ballistic Shield
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan Hybrid (atribut inti abang & biru)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      . Lan ing ngisor iki sawetara gambar yen sampeyan nggoleki gawe alternatif:

                                                      AR RAID mbangun

                                                      ar raid mbangun stats 1

                                                      Ar Raid Mbangun Stats 2

                                                      ar raid mbangun part 3

                                                      2. Bedhil mbangun topeng coyote

                                                      Ing mratelakake panemume, iki minangka salah sawijining DPS sing kudu dibangun kanggo Divisi 2 RID. Iki minangka target target siji-target sing apik banget sing uga nggawa penghapuhan sing signifikan kanggo kabeh anggota RAID kanthi nggunakake topeng Coyote. Ayo nyilem luwih jero lan ndeleng sawetara rincian, apa kita bakal?

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Baker baker baker kanthi ukuran 8x utawa luwih dhuwur
                                                      Scorpio shotgun
                                                      Spesialisasi
                                                      Konfigurasi Gear Donga Masker + COTATION + FOX Tuladha + Contone Contone + 1x Ceska + 1X Gruppo
                                                      Bakat dada Fokus sing sampurna
                                                      Bakat tas ransel Vigilance utawa komposisi
                                                      Skill Slot # 1
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan lengkap (karusakan senjata maksimal)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng apa sing katon rifle rapi sing kaya:

                                                      Rifle Bangun Showcase

                                                      bedhil mbangun bakat senjata 1

                                                      bedhil mbangun bakat senjata 2

                                                      Saiki sampeyan bisa ngliwati grinding, tuku bedhil bedhil saka toko, Konfigurasi dorongan, lan kita bakal ngirim loadout sing dikarepake langsung ing akun sampeyan. Pangiriman cepet lan aman!

                                                      3. Dhukungan Patriot Patriot (Boss Killer)

                                                      Bangunan iki minangka salah sawijining serangan sing paling apik kanggo karusakan target tunggal, utamane kanggo panggedhe sing nyerang. Nyedhiyakake kanca-kanca kanthi ton karusakan ekstra. Bangunan iki duwe akeh variasi, nanging aku luwih seneng nggunakake set patriot sing bener. Dadi loading katon kaya iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Shotgun Eksotis Scorpio
                                                      Rifle serbu utawa bedhil
                                                      Konfigurasi Gear 4x TRUE Patriot + 1x Ceska + 1X Grup Sombra
                                                      Bakat dada Overwatch
                                                      Bakat tas ransel Kesempatan
                                                      Skill Slot # 1 Decoy
                                                      Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan Hybrid (atribut inti abang & biru)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Kanggo katrangan lengkap babagan dhukungan iki, sampeyan bisa mriksa gambar ing ngisor iki:

                                                      TP Dukungan Showcase

                                                      Dhukungan Patriot Dhukungan Bagean 3

                                                      .

                                                      4. Tank Mbangun nganggo dada TARDIGRADE

                                                      Bangunan iki minangka definisi slamet lan nyedhiyakake waja sing gedhe banget kanggo tim sampeyan uga. Coba golek berselun sing bisa (paling ora 1.8 MIL), amarga sampeyan kudu ngadhepi mungsuh supaya sisa tim bisa njupuk mudhun. Mbangun konfigurasi ing ngisor iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Pistol Liberty
                                                      Slot Senjata # 2 Rifle Serangan utawa SMG
                                                      Spesialisasi Demolisasi
                                                      Konfigurasi Gear
                                                      Bakat dada Plating Nano Abotatif (saka dada Tardigrade)
                                                      Bakat tas ransel
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Gawe biru kebak (kanggo max waja)
                                                      Gulungan Gear Armor Regen utawa Resistensi Letupan
                                                      Gear Mod Perlindhungan saka elit

                                                      . Lan sawetara gambar kanggo tampilan jero tank sing luar biasa iki:

                                                      Gambaran Umum Mbangun Tank Paling Apik

                                                      tank mbangun bakat senjata

                                                      tank mbangun bakat dada

                                                      Tank Mbangun Nilai Armor

                                                      Saiki sampeyan bisa ngliwati grinding, tuku tangki kasebut saka toko, lan kita bakal nyiapake bangunan sing dikarepake kanggo sampeyan.

                                                      5. Dagang mbangun karo pesawat inisiatif ngarep

                                                      Iki minangka pambangun penting sing ora bisa ilang saka persiyapan raid sampeyan. Minangka penyembuhan, peran sampeyan kanggo ngobati lan njaga kanca-kanca urip. Iki minangka salah sawijining serangan sing bisa diakses sing bisa digunakake kanggo divisi 2, lan katon kaya iki:

                                                      Mbangun komponen
                                                      Slot Senjata # 1 Hitter sing ditetepake kanthi bakat “Reformasi”
                                                      Slot Senjata # 2
                                                      Spesialisasi Survivalist
                                                      Konfigurasi Gear Inisiatif tanggal 4x + BTSU singggloves + 1x Murakami | 1x hana-u
                                                      Keunggulan teknis (saka dada inisiatif ing mangsa ngarep)
                                                      Dhukungan tempur strategis (saka tas ransel inisiatif ngarep)
                                                      Skill Slot # 1 Pelancar Cheme Reinforcer
                                                      Skill Slot # 2 Mulihake sarang
                                                      Atribut inti Bangunan kuning Kuning (kanggo Tiar Skillx Tiar)
                                                      Gulungan Gear
                                                      Gear Mod Skills Diposaken

                                                      Kanggo informasi tambahan babagan mbangun Healer, priksa gambar ing ngisor iki (nglirwakake spesialisasi – nggunakake Survivalist tinimbang)

                                                      Ringkesan Bangunan Paling apik

                                                      Senjata mbangun 1

                                                      Senjata mbangun 2

                                                      bakat sarung tangan

                                                      Sampeyan saiki duwe pilihan kanggo tuku dodolan. !

                                                      6. Efek Status Mbangun nganggo topeng Vile

                                                      Salah sawijining dhukungan sing paling apik sing digunakake ing serangan Divisi 2. Pancen seneng banget kanggo muter, lan aku nemokake salah sawijining serangan sing paling nyenengake ing game kasebut, amarga sampeyan biasane tetep nutupi lan mateni mungsuhmu. Sawetara mbangun kapinteran bisa ditemokake ing ngisor iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Shotgun Eksotis Scorpio
                                                      Slot Senjata # 2 Sembarang jinis senjata sing disenengi karo bakat “perpetasi”
                                                      Spesialisasi Survivalist
                                                      Konfigurasi Gear Topeng Vile + 4x Eclipse Protocol + 1X Hana-U
                                                      Bakat dada Proliferasi (saka dada protokol eclipse)
                                                      Bakat tas ransel Aglavator gejala (saka tas ransel protokol eclipse)
                                                      Skill Slot # 1 Starter Chem Launcher Chem
                                                      Skill Slot # 2 Stinger Hive utawa Bulwark Shield
                                                      Atribut inti Mbangun kuning kuning (Tier katrampilan maksimal)
                                                      Gulungan Gear Efek Status

                                                      Iki carane aku nyiyapake efek status kanggo divisi 2 serangan:

                                                      Efek Status Mbangun Kanggo Raid

                                                      Efek Stats Stats Stats 1

                                                      Efek Status Stats Bagean 3

                                                      Iki minangka RAID sing paling apik sing kudu digunakake yen sampeyan pengin pengalaman sing ngluncurake lan divisi 2. Ing babagan kesulitan, bangunan gropyokan minangka sawetara bangunan sing bisa diakses amarga ora ngandelake barang-barang sing langka utawa peran sing sampurna ing gear.

                                                      Ing bagean iki, kita kalebu sing paling apik sing kudu sampeyan lakoni kanggo karakter hardcore (HC) ing divisi 2.

                                                      Sanalika sampeyan mencet level 40, yaiku owah-owahan akeh, utamane ing mode hardcore. Sampeyan bakal mbutuhake sawetara wektu kanggo ngumpulake gear sing dibutuhake kanggo mburi game, mulane, sampeyan butuh gampang-gampang kanggo digunakake nalika arep barang kasebut.

                                                      ! .

                                                      Mbangun Starter HardCore

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Senapan Serangan karo bakat “diukur” utawa “optimis”
                                                      Slot Senjata # 2 Musim Panas utawa Baker Rifle
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear Pandonga Fox, sarung tangan Kontraktor, 1x Ceska, 1x Fenris, 1x Gruppo, 1x Belstone
                                                      Bakat dada Kabel
                                                      Bakat tas ransel Bloodsucker
                                                      Skill Slot # 1
                                                      Skill Slot # 2
                                                      Atribut inti GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Saiki ayo priksa sawetara gambar:

                                                      Gambaran Umum Starter Mbangun Hardcore

                                                      Hardcore Starter mbangun stats 1

                                                      Hardcore Starter mbangun stats 2

                                                      Stats Hardcore Nggawe 3

                                                      Saiki sampeyan duwe buaya tegar sing apik kanggo nggarap, sampeyan bisa mbukak barang pungkasan. Ngalih, kita bakal nuduhake sing paling apik sing bisa digunakake kanggo kegiatan game ing karakter hardcore ing divisi 2.

                                                      Sing paling apik kanggo hardcore ing Divisi 2 ing 2023 yaiku:

                                                      • Striker St Elmo
                                                      • Mbangun Heartbaberike
                                                      • Striker Heartbaberike Heartbaberike
                                                      • Mbangun ing Pve Heartbreaker
                                                      • Assault bedhil Gve
                                                      • Mbangun Catharsis PVP

                                                      1. Striker St Elmo

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 St.
                                                      ACS-12 Shotgun
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 4X Striker + Picars Picars + Memento Backpack
                                                      Bakat dada Pencet kauntungan (dada striker)
                                                      Bakat tas ransel Mateni Backpack sing dikonfirmasi (Memento)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan nampilake sawetara gambar kanggo tampilan sing luwih apik babagan loadout:

                                                      St Elmo

                                                      St Elmo

                                                      St Elmo

                                                      2. Mbangun Heartbaberike

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Karbine 7 | Polisi M4 karo bakat “flatline”
                                                      Slot Senjata # 2 Bedhil acs-12 nganggo bakat “flatline”
                                                      Spesialisasi Teknisi (kanggo pointer laser)
                                                      Konfigurasi Gear 3x Heartbabier Backpack + PICAROS Holster + 1x Walker, Harris & Co.
                                                      Bakat dada Max Bpm (dada heartbreaker)
                                                      Bakat tas ransel
                                                      Drone Hive / Defender
                                                      Atribut inti GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan nampilake sawetara gambar kanggo tampilan sing luwih apik babagan loadout:

                                                      Ringkesan Heartbaberike Nggawe Ringkesan

                                                      Ngramut Heartbabaker mbangun stats 1

                                                      Nancarike Heartbabaker mbangun stats 2

                                                      Ngramut Heartbabaker mbangun stats 3

                                                      3.

                                                      Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Kingbreaker | Karbine 7 | Polisi M4 karo bakat “flatline”
                                                      Slot Senjata # 2 Bedhil acs-12 nganggo bakat “flatline”
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 3x Striker + 2X Striker + Backpack Nancar Sepe
                                                      Bakat dada Max Bpm (dada heartbreaker)
                                                      Bakat tas ransel
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Banshee pulsa | Refiver Hive
                                                      GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye carane nyiyapake striker ati sing digawe kanthi ati-ati dibangun nganggo tas ransel Ninja:

                                                      Gambaran Striker Bangunan Heartbreaker

                                                      Striker Heartbreaker Nggawe Stats 1

                                                      Striker Heartbreaker Mbangun Stats 2

                                                      Striker Jantung Mbangun stats 3

                                                      4. Mbangun ing Pve Heartbreaker

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Rifle Assault Kingbreaker
                                                      Slot Senjata # 2 Bedhil 12 aks-12 nganggo “flatline”
                                                      Spesialisasi Teknisi (kanggo penunjuk laser lan isi keterampilan +1)
                                                      Konfigurasi Gear 4x Heartbreaker + Memento Backpack + Holster Pico
                                                      Bakat dada MAX BPM (saka dada Heartbreaker)
                                                      Bakat tas ransel Mateni (saka ransel Memento)
                                                      Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Gawe abang lan biru
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      . Lan sawetara gambar kanggo entuk tampilan sing luwih apik:

                                                      Rekam Pve Heartbreaker

                                                      Heartbreaker pve stats stats

                                                      Heartbreaker Pve Bentuk Talent

                                                      Heartbreaker pve mbangun senjata KingBreaker

                                                      5. Skills Skills Legenda

                                                      Variant # 1 – Mbangun Skills Legenda karo pesawat Rigger

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Senapan Assault Eksotik Kapasitor
                                                      Slot Senjata # 2 Harmoni utawa senjata karo bakat “ing bakat”
                                                      Spesialisasi Teknisi
                                                      Konfigurasi Gear 4x Rigger + 1x Wyvern + Waveform Exotic Holster
                                                      Bakat dada Tunas paling apik (saka dada rigger)
                                                      Bakat tas ransel Uptime lengkap (saka tas ransel Rigger)
                                                      Skill Slot # 1
                                                      Skill Slot # 2 Seret Seret
                                                      Atribut inti Mbangun kuning kuning (Tier katrampilan maksimal)
                                                      Gulungan Gear Kerusakan Skill
                                                      Gear Mod Durasi Skill

                                                      Kanggo katrangan lengkap babagan versi bangunan iki, sampeyan bisa mriksa gambar ing ngisor iki:

                                                      Varian Gedhung Skill # 1

                                                      stats bangunan bagean 1

                                                      stats bangunan part 2

                                                      stats bangunan part 3

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Senapan Assault Eksotik Kapasitor
                                                      Harmoni utawa senjata karo bakat “ing bakat”
                                                      Spesialisasi Teknisi
                                                      Konfigurasi Gear 3x Empres + 1x Wyvern + 1x Hana-u + Waveform Exotic Holster
                                                      Bakat dada Momentum kinetik
                                                      Bakat tas ransel Lengan gabungan
                                                      Skill Slot # 1
                                                      Skill Slot # 2 Seret Seret
                                                      Atribut inti Mbangun kuning kuning (Tier katrampilan maksimal)
                                                      Gulungan Gear Kerusakan Skill
                                                      Gear Mod Durasi Skill

                                                      Kanggo katrangan lengkap babagan konfigurasi mbangun konfigurasi iki, sampeyan bisa mriksa gambar ing ngisor iki:

                                                      Varian Gedhung Skill # 2

                                                      Emas mbangun stats part 1

                                                      Emas mbangun stats part 2

                                                      Emas mbangun stats part 3

                                                      6. Assault bedhil Gve

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Chameleon utawa Eagle Bearer Eksotik
                                                      Slot Senjata # 2 Baker Dolas
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear Masker Coyote + Kontraktor + Fox’s + 1x Fenris + 1x Ceska + 1X Providence / Gruppo
                                                      Bakat dada Oblisat | Cannon Kaca
                                                      Bakat tas ransel Vigilance | Komposisi | Concussion
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 REVIVER HIFE HIFE utawa DRONE
                                                      Atribut inti Bangunan lengkap (karusakan senjata maksimal)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      . Lan sawetara gambar kanggo entuk tampilan sing luwih apik:

                                                      AR PVE Tampilake Showcase

                                                      ar pve mbangun stats part 1

                                                      ar pve mbangun stats part 2

                                                      ar pve mbangun stats part 3

                                                      7. Mbangun Catharsis PVP

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Famas karo “Optimis” utawa “diukur” bakat
                                                      Slot Senjata # 2 Scorpio shotgun
                                                      Spesialisasi Survivalist
                                                      Konfigurasi Gear Catharsis + Picaro’s + Fox’s Donga + Catharo + 1x Fenris + 1x Ceska / Gruppo
                                                      Bakat dada Kabel
                                                      Bakat tas ransel Adrenalin rush
                                                      Drone Defender
                                                      Tambang Mender golek
                                                      Gawe abang lan biru
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye carane nyiyapake bangunan iki:

                                                      Gambaran Umum Catharsis Pvp

                                                      kathok pvp mbangun stats 1

                                                      kathok pvp mbangun stats 2

                                                      catharsis pvp mbangun senjata

                                                      Yen kasengsem, sampeyan uga duwe pilihan kanggo tuku Divisi 2 hardcore sing digawe saka kita. Sampeyan mung ngatur ningkatake, lan kita bakal nyiapake loadout sing dikarepake langsung ing akun sampeyan ora ana wektu.

                                                      . Elingi – Tetep aman, Agen! Ngalih, kita bakal mriksa produsen sing paling populer ing musim sing terus-terusan.

                                                      Best Best ing Update Judul 18 (Musim 1)

                                                      Bangunan sing paling populer kanggo divisi 2 ing musim 1 yaiku:

                                                      • Kaget St Elmo
                                                      • Nancis Messenger Builds
                                                      • Griker KingBreaker
                                                      • Mbangun bedhil sing wis diburu
                                                      • Mbangun Pvp Striker
                                                      • Mbangun Catharsis PVP
                                                      • Bahan Utaman Umbra
                                                      • Nabi Pastol Mbangun
                                                      • Dhukungan Dhukungan Arahan
                                                      Tu18 sing paling apik kanggo didol

                                                      1. Kaget St Elmo

                                                      Varian # 1 – Striker St Elmo mbangun V1

                                                      Striker St Elmo nggambarake salah sawijining DPS paling apik ing Tu18. Sinergi antara barang-barang luar biasa, mula priksa rincian ing ngisor iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 St. Rifle Serangan Serangan Elmo
                                                      ACS-12 Shotgun
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 4x Striker + 1x Fenris + 1x Grup Sombra / Ceska
                                                      Bakat dada Kewajiban
                                                      Bakat tas ransel Manajemen Risiko (Backpack Striker)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Iki carane aku nyiyapake varian iki kanggo mbangun striker St Elmo:

                                                      St Elmos Striker mbangun Ringkesan V1

                                                      Striker St Elmos Mbangun V1 stats 1

                                                      Striker St Elmos Mbangun V1 stats 2

                                                      Striker St Elmos Mbangun V1 stats 3

                                                      Varian # 2 – Striker St Elmo mbangun V2

                                                      Kaya loadout sadurunge, mbangun striker-kejutan iki kanthi output karusakan lan kaslametan sing apik, amarga kita nggunakake tas ransel Memento lan Holster Picaro:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 St. Rifle Serangan Serangan Elmo
                                                      Slot Senjata # 2 ACS-12 Shotgun
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 4X Striker + Picars Picars + Memento Backpack
                                                      Bakat dada Pencet kauntungan (dada striker)
                                                      Bakat tas ransel Mateni Backpack sing dikonfirmasi (Memento)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan nampilake sawetara gambar kanggo tampilan sing luwih apik babagan loadout:

                                                      St Elmo

                                                      St Elmo

                                                      St Elmo

                                                      St Elmo

                                                      Varian # 3 – Mbangun Styreaker Heartbreaker St Elmo

                                                      Mbangun Kaget St Elmo iki nggunakake salah sawijining DPS sing paling kuat ing game: Heartbreaker. Masangake kanthi endah endah, tas tangan mekaric, lan holster picaro lan asil kasebut apik banget:

                                                      Mbangun komponen
                                                      . Rifle Serangan Serangan Elmo
                                                      Slot Senjata # 2 ACS-12 Shotgun
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 4x Heartbreaker + 1x Picaro’s Holster backpack
                                                      Bakat dada Max Bpm (dada heartbreaker)
                                                      Bakat tas ransel Mateni Backpack sing dikonfirmasi (Memento)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Refiver Hive
                                                      GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye carane nyiyapake kejut kejut kanthi bedhil Stmo:

                                                      St Elmo

                                                      St Elmo

                                                      St Elmo

                                                      St Elmo

                                                      Varian # 4 – Mbangun kaping pindho St St Elmo

                                                      Bangunan kejutan St Elmo kuwat banget amarga gumantung karo macem-macem barang lan mupangat saka bonus bonus pinter kaping pindho

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 St. Rifle Serangan Serangan Elmo
                                                      Slot Senjata # 2 Sembarang Senjata sing Preffered
                                                      Spesialisasi Survivalist
                                                      Konfigurasi Gear Catharsis + Picaro’s + Henri + Kontraktor + Fox’s Donga + Fox + 1x Ceska / Fenris / Gruppo
                                                      Bakat dada Kanca sing sampurna (ditemokake ing dada henri)
                                                      Bakat tas ransel Kanca
                                                      Skill Slot # 1 Drone Defender
                                                      Skill Slot # 2 Tambang Mender golek
                                                      GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Iki carane aku nyiyapake guwa Gedung St Elmo:

                                                      Gambaran Umum St Elmos Double pindho

                                                      St Elmos Double Double Double Stats 1

                                                      St Elmos Double Double Golek Stats 2

                                                      St Elmos Ketinggian Double Nggawe Stats 3

                                                      Varian # 5 – Bentuk Fury St Elmo

                                                      Rifle Serangan St Elmo digabungake karo set murka pamburu yaiku pilihan sing cocog kanggo pertemuan cedhak, kayata titik kontrol heroik utawa kegiatan sing mbukak. Mbangun konfigurasi ing ngisor iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 St. Rifle Serangan Serangan Elmo
                                                      Slot Senjata # 2 Sembarang Senjata sing Preffered
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 4x Hunter’s Fury + Memento + 1x Fenris / Ceska / Gruppo
                                                      Bakat dada Kewajiban
                                                      Bakat tas ransel Mateni Backpack sing dikonfirmasi (Memento)
                                                      Skill Slot # 1 REVIVER HIFE HIFE utawa DRONE
                                                      Skill Slot # 2 Ballistic Shield
                                                      Atribut inti GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, kita nampilake sawetara gambar kanggo tampilan sing luwih apik St Elmo mbangun:

                                                      Gambaran Umum St Elmos Fury Mbangun

                                                      St Elmos Fury Nggawe Stats 1

                                                      St Elmos mbentuk stats 2

                                                      St Elmos Fury Nggawe Stats 3

                                                      Varian # 6 – Bentuk Armor St. Elmo

                                                      Mbangun Regen Armor Iki nggunakake persetujuan bulwark dhasar sing dipasangake karo pengawal pembalap Memento & Kaisar. Ing ndhuwur, nggunakake St Elmo ngganti sampeyan ngowahi sampeyan menyang mesin pembunuhan sing ora bisa dingerteni.

                                                      Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 St. Rifle Serangan Serangan Elmo
                                                      Slot Senjata # 2 Sembarang Senjata sing Preffered
                                                      Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 3x Foundry Bulwark + Belstone Dada + Memento + Empror Guard
                                                      Bakat dada Ora bisa dibayar (dada)
                                                      Bakat tas ransel Mateni Backpack sing dikonfirmasi (Memento)
                                                      Skill Slot # 1 Bom Hive utawa Lengket
                                                      Skill Slot # 2 Tameng ballistic utawa dekok
                                                      Atribut inti Gawe biru kebak (gulung waja)
                                                      Gulungan Gear Armor Regen
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Kanggo tampilan sing luwih apik saka St EMME Armor mbangun, coba priksa gambar ing ngisor iki:

                                                      St Elmos Armor Regen Bangunan Ringkesan

                                                      St Elmos Armor Regen Gawe Stats 1

                                                      St Elmos Armor Regen Damel Stats 2

                                                      St Elmos Armor Regen Damel Stats 3

                                                      Yen sampeyan butuh pitulung kabeh Gear, sampeyan saiki bisa tuku kejut St Elmo dibangun saka kita, lan kita bakal ngatasi kabeh kanggo sampeyan ora ana wektu!

                                                      2. Nancis Messenger Builds

                                                      Varian # 1 – Mbangun Spotter Stricker Ninikah

                                                      Spotter Striker Nancarike nggambarake salah sawijining DPS paling apik ing Tu18. Synergy antarane barang luar biasa, amarga sampeyan duwe output karusakan sing luar biasa lan slamet: kanthi komposisi mbangun iki, sampeyan duwe 3 skill, sarung tangan, lan picaros sampeyan luwih 6!

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1
                                                      Slot Senjata # 2 Bedhil acs-12 nganggo bakat “flatline”
                                                      Spesialisasi Teknisi (kanggo pointer laser)
                                                      Konfigurasi Gear 3x Striker + Nyedhak dada + PICAROS Holster + Backpack Nancar Sepe
                                                      Bakat dada Spotter sing sampurna (dodo sing cedhak)
                                                      Bakat tas ransel Resourceful (Backpack Ninja)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Hive artik | Drone Defender
                                                      Atribut inti GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Mbangun Stricker Spotter

                                                      Stricking Stricker Spotter mbangun stats 1

                                                      Nanciks Striker Spotter Mupang Stats 2

                                                      Stricking Stricker Spotter Stats 3

                                                      Variant # 2 – Mbangun Heartbabiker Narnikah Narasi

                                                      Heartbaberike heartbabik makili salah sawijining DPS paling apik sing dibangun ing Meta Ongoing. Kaya loadout sadurunge, bangunan kasebut dilengkapi output lan slamet sing apik, amarga sampeyan duwe 3 tingkat triers (spesialisasi, lan picaros) lan tameng maneh, undakan 6!

                                                      Mbangun komponen
                                                      Slot Senjata # 1 Karbine 7 | Polisi M4 karo bakat “flatline”
                                                      Slot Senjata # 2 Bedhil acs-12 nganggo bakat “flatline”
                                                      Spesialisasi Teknisi (kanggo pointer laser)
                                                      Konfigurasi Gear .
                                                      Max Bpm (dada heartbreaker)
                                                      Bakat tas ransel
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Drone Hive / Defender
                                                      Atribut inti GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan nampilake sawetara gambar kanggo tampilan sing luwih apik babagan loadout:

                                                      Ngramut Heartbabaker mbangun stats 1

                                                      Ngramut Heartbabaker mbangun stats 3

                                                      Variant # 3 – Striker Heartbabikike Mbangun

                                                      Striker Heartbaberike Mbangun nggunakake 2 saka DPS sing paling kuat ing game: Heartbreaker lan Striker. Pancen kudu mbangun! Sawetara info ing ngisor iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Kingbreaker | Karbine 7 | Polisi M4 karo bakat “flatline”
                                                      Slot Senjata # 2 Bedhil acs-12 nganggo bakat “flatline”
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 3x Striker + 2X Striker + Backpack Nancar Sepe
                                                      Bakat dada Max Bpm (dada heartbreaker)
                                                      Bakat tas ransel Resourceful (Backpack Ninja)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Banshee pulsa | Refiver Hive
                                                      Atribut inti GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye carane nyiyapake striker ati sing digawe kanthi ati-ati dibangun nganggo tas ransel Ninja:

                                                      Gambaran Striker Bangunan Heartbreaker

                                                      Striker Heartbreaker Nggawe Stats 1

                                                      Striker Heartbreaker Mbangun Stats 2

                                                      Striker Jantung Mbangun stats 3

                                                      Variant # 4 – Ngrampungake Nganggo Striper

                                                      Mbangun Fury Nancerike minangka salah sawijining sing paling apik ing Meta ing Meta, alternatif sing kuwat kanggo Memento Memento Loadout Klasik Klasik. Mangkene carane sampeyan bisa nyiyapake:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Mangsa utawa vektor peteng karo bakat “pembunuh”
                                                      Slot Senjata # 2 Scorpio shotgun
                                                      Spesialisasi Gunner
                                                      Konfigurasi Gear 3x Hunter Driker + 2x Striker + Backpack Nancarike
                                                      Bakat dada Hunger tanpa wates (Hunter Fury dada)
                                                      Bakat tas ransel Resourceful (Backpack Ninja)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Banshee pulsa | Refiver Hive
                                                      Atribut inti GAMBAR RED & BLUE (Biru Keruntangan & Gula Minyak)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Sawetara gambar ing ngisor iki:

                                                      Striker

                                                      Striker

                                                      Striker

                                                      Striker

                                                      Varian # 5 – Mbangun Skill Legendari Ninner

                                                      Skills Endomner mbangun minangka salah sawijining loxut sing paling apik kanggo digunakake kanggo konten legendaris. Iki minangka bangunan hibrida sing nggunakake atribut inti biru lan kuning. Priksa manawa sampeyan entuk 6 tingkat katrampilan lan nggunakake pangayoman saka mods elites! Iki minangka conto:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Kapasitor
                                                      Slot Senjata # 2 Harmoni
                                                      Slot Senjata # 3 TDI “Kard” Custom
                                                      Spesialisasi Teknisi
                                                      Konfigurasi Gear Manungsa Hollow + Ninja Backpack + 1x Empress + 1x Uzina + 1x Belstone
                                                      Bakat dada Cannon Kaca
                                                      Bakat tas ransel Resourceful (Backpack Ninja)
                                                      Skill Slot # 1
                                                      Skill Slot # 2 Seret Seret
                                                      Atribut inti Biru Biru & Kuning Banget (Armor Rolls & Tiar Skill)
                                                      Gulungan Gear Kerusakan Skill
                                                      Gear Mod Perlindhungan saka elit

                                                      Ing ngisor iki aku nampilake sawetara gambar saka skills legendaris legendaris ing Nancar:

                                                      Ringkesan Skill Bangkung

                                                      Skill Stats Bangunan Nggawe 2

                                                      Skill Stats Bangunan Nggawe 3

                                                      .

                                                      3.

                                                      Bubar reworked, striker nggambarake salah sawijining set gear dps ing tu18. Sinner ing antarane pesawat kasebut, bakat dataran, lan pointer laser teknisi luar biasa.

                                                      Kanggo luwih akeh slamet, sampeyan bisa milih mbangun warna biru-biru lan nggunakake sawetara intine biru kanggo waja tambahan. Uga, sampeyan bisa ngganti barang Ceska & Gruppo kanggo Sarung tangan Kontraktor lan . Nanging, aku luwih seneng versi karusakan maksimal, mula aku nggunakake ing ngisor iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Kingbreaker
                                                      Slot Senjata # 2 Bedhil acs-12 nganggo bakat “flatline”
                                                      Spesialisasi Teknisi (kanggo pointer laser)
                                                      Konfigurasi Gear 4x Striker + 1x Ceska + 1x Gruppo Sombra
                                                      Bakat dada Pencet kauntungan (saka dada penyerang)
                                                      Bakat tas ransel Manajemen risiko (saka tas ransel striker)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Gawe abang lengkap (kanggo karusakan senjata maksimal)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake sawetara gambar kanggo tampilan sing luwih apik:

                                                      Gambaran gambar Kingbreaker mbangun

                                                      Kingbraker mbangun stats

                                                      Kingbreaker kanthi pointer laser

                                                      Shotgun karo Pointer Laser

                                                      Duwe wektu sing angel entuk kabeh potongan? Mboten masalah! Saiki sampeyan bisa tuku Striker Kingbreaker sing dibangun saka toko, lan kita bakal ngurus kabeh kilat kanthi cepet!

                                                      4. Mbangun bedhil sing wis diburu

                                                      . Bangunan iki minangka pilihan sing cocog kanggo para pemain sing seneng headhots sing mateni nggunakake bedhil, minangka sinergy antarane set murka pamburu, dada cheinkiller, tas ransel Memento, lan bakat sing ditemtokake saka 1886 bedhil.

                                                      Kajaba iku, sampeyan bisa nganyarke mbangun lan nggunakake pistol nabi kanggo karusakan bonus bonis sing wis ditemtokake. Mangkene sawetara rincian babagan bangunan sing wis ditemtokake bedhil iki:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 1886 bedhil karo bakat “sing ditemtokake”
                                                      Slot Senjata # 2 Sniper Nemesis
                                                      Slot Senjata # 3 Nabi pistol
                                                      Spesialisasi Sharpshooter
                                                      Konfigurasi Gear 4x Hunter’s Fury + Chainkiller Dada + Memento Backpack
                                                      Bakat dada Sampurna Headhunter (Cheinkiller Dada)
                                                      Bakat tas ransel Mateni Backpack sing dikonfirmasi (Memento)
                                                      Skill Slot # 1 Decoy
                                                      Skill Slot # 2 Drone Defender
                                                      Atribut inti Gawe abang lan biru
                                                      Gulungan Gear
                                                      Gear Mod Perlindhungan saka elit

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake sawetara gambar kanggo tampilan sing ditemtokake saka pamburu sing wis diburu:

                                                      Hunter

                                                      Hunter

                                                      Hunter

                                                      Hunter

                                                      Krasa ora kepenak utawa ora duwe wektu kanggo farm kanggo kabeh? Ora kuwatir, saiki sampeyan bisa tuku sing ditemtokake pamburu saka toko, lan kita bakal nyiyapake Custom Loadout Lightning kanthi cepet.

                                                      5. Mbangun Pvp Striker

                                                      Bubar reworked, striker nggambarake salah sawijining set gear dps ing tu18. Sinergi ing antarane pesawat, gaman, lan bakat pancen apik tenan. Sampeyan bisa ngganti bantalan lutut utawa sarung tangan kanggo Donga Fox utawa Sarung tangan Kontraktor. Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng konfigurasi Pvp mbangun mbangun:

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Famas karo “optimis” utawa “diukur” | Eagle bearer
                                                      Slot Senjata # 2 Rock n ‘shotgun rock | ACS-12 Shotgun
                                                      Slot Senjata # 3 Pistol orbit
                                                      Spesialisasi Sembarang spesialisasi.
                                                      Konfigurasi Gear 4x Striker + Picaro’s Holster + 1X Fenris | Ceska
                                                      Kabel
                                                      Skill Slot # 1
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive utawa Decoy
                                                      Atribut inti Gawe abang lan biru
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Mangkene sawetara gambar kanggo tampilan sing luwih apik:

                                                      Ringkesan Pvp Pvp

                                                      Striker Pvp Mbangun Stats 1

                                                      striker pvp mbangun stats 2

                                                      Striker Pvp mbangun Senjata

                                                      Yen kasengsem, sampeyan uga bisa tuku pembentukan PVP strer saka toko, lan kita bakal nyiyapake loadout Custom langsung ing akun sampeyan ora ana wektu.

                                                      6. Mbangun Catharsis PVP

                                                      Mbangun Catharsis PVP nggambarake salah sawijining meta mbangun kanggo zona peteng lan mode game konflik ing Judhul Update 18.

                                                      Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Famas karo “Optimis” utawa “diukur” bakat
                                                      Slot Senjata # 2 Scorpio shotgun
                                                      Slot Senjata # 3 Pistol orbit
                                                      Spesialisasi Survivalist
                                                      Konfigurasi Gear Catharsis + Picaro’s + Fox’s Donga + Catharo + 1x Fenris + 1x Ceska / Gruppo
                                                      Bakat dada Kabel
                                                      Bakat tas ransel Adrenalin rush
                                                      Skill Slot # 1 Drone Defender
                                                      Skill Slot # 2 Tambang Mender golek
                                                      Atribut inti Gawe abang lan biru
                                                      Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye carane nyiyapake bangunan iki:

                                                      Gambaran Umum Catharsis Pvp

                                                      kathok pvp mbangun stats 1

                                                      kathok pvp mbangun stats 2

                                                      catharsis pvp mbangun senjata

                                                      Saiki sampeyan uga bisa tuku bangunan Catharsis PVP saka kita, lan kita bakal nyiyapake loading kanggo sampeyan ing angin. Ngatur Boost sing dikarepake, lan kita apik kanggo pindhah, agen!

                                                      7.

                                                      Bubar sing ditepungi ing game, inisiatif umbra nggambarake salah sawijining set gear sing paling kuat ing tu18. The Synergy antarane pesawat gear inisiatif umbra, ing Kingbreaker (dilengkapi pointer laser technic), lan Sarung tangan Kontraktor pancen luar biasa.

                                                      Saka uji coba, mbangun kerja luwih apik minangka produk hibrida kanthi atribut inti abang lan biru. Utawa, ing .

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1
                                                      Slot Senjata # 2
                                                      Spesialisasi Teknisi (Gunakake pointer laser spesialisasi!
                                                      4x umbra inisiatif + sarung tangan kontraktor + topeng coyote
                                                      Bakat dada Saka bayangan (saka dada inisiatif umbra)
                                                      Bakat tas ransel Menyang cahya (saka tas ransel inisiatif umbra)
                                                      Skill Slot # 1 Shield ballistis Crusader
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Hybrid Coklat & Biru (Gaman Senjata & Armor)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Gear Mod Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Kanggo informasi tambahan babagan mbangun umbra inisiatif, priksa gambar ing ngisor iki:

                                                      empra inisiatif mbangun spesialisasi

                                                      umbra inisiatif mbangun stats 2

                                                      Butuh pitulung babagan bangunan kasebut? Saiki sampeyan bisa tuku mbangun umbra langsung saka kita, lan kita bakal ngatasi kabeh kanggo sampeyan. Dijamin kiriman cepet lan aman!

                                                      8. Nabi Pastol Mbangun

                                                      Mbangun Cedhak Pertempuran sing luar biasa nggunakake pistol (nabi) minangka senjata utama. Iki minangka salah sawijining bangunan sing paling kuat ing Divisi 2, kaya ing tangan tengen, bisa ngilangi jinis konten pungkasan!

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 Senjata sing disenengi
                                                      Slot Senjata # 2 Senjata sing disenengi
                                                      Slot Senjata # 3 Nabi pistol
                                                      Spesialisasi Teknisi
                                                      Konfigurasi Gear Punch Drunk + Chainkiller + Kontraktor + Fox’s Donga + Ceska / Memento + Providence
                                                      Bakat dada Sampurna headhunter
                                                      Concussion / Vigilance
                                                      Skill Slot # 1 Shield bulwark
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Bangunan lengkap (karusakan senjata maksimal)
                                                      Gulungan Gear Kerusakan Kepala
                                                      Gear Mod Kerusakan Kepala

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake informasi tambahan babagan mbangun:

                                                      Gambaran Umum Nabi

                                                      Nabi Damel Stats 1

                                                      Nabi Damel Stats 2

                                                      Spesialisasi Nabi Damel

                                                      Sampeyan saiki duwe pilihan kanggo tuku nabi pistol saka kita. Konfigurasi rendah sampeyan adhedhasar barang sing wis sampeyan lakoni lan supaya kita entuk barang sing isih kanggo ngrampungake loadout sing luar biasa iki.

                                                      9. Dhukungan Dhukungan Arahan

                                                      Bubar reworked, direktur sing terus-terusan nggambarake salah sawijining set gear dhukungan paling apik ing TU17. Sinergi ing antarane pesawat, lmgs lan bakat, dipasangake karo Sarung tangan Kontraktor lan pancen luar biasa.

                                                      . Uga, sampeyan bisa ngganti tawon sing sibuk kanggo Scorpio shotgun.

                                                      Mbangun komponen Katrangan
                                                      Slot Senjata # 1 LMRA Gr9 karo bakat “tangan cepet”
                                                      Slot Senjata # 2 Lmg carnage karo bakat “Sadis” Sadis “
                                                      Slot Senjata # 3 Pistol endah bee lebar
                                                      Spesialisasi Survivalist
                                                      Konfigurasi Gear 4x Direktif Ongoing Sarung Tangan + Kontraktor + 1x Ceska | Gruppo Sombra
                                                      Bakat tas ransel Duraka
                                                      Skill Slot # 1 JAMER Pulse
                                                      Skill Slot # 2 Refiver Hive
                                                      Atribut inti Gawe abang lengkap (kanggo karusakan senjata maksimal)
                                                      Gulungan Gear Crit hit kasempatan & crit hit karusakan
                                                      Crit hit kasempatan & crit hit karusakan

                                                      Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake sawetara gambar kanggo tampilan jero babagan bangunan sing terus-terusan:

                                                      Ringkesan bangunan arahan

                                                      terusan arahan bangunan 1

                                                      Arahan Direktif Stats 2

                                                      Arahan Direktif Stats 3

                                                      Krasa ora kepenak utawa ora duwe wektu kanggo farm kanggo kabeh? Ora kuwatir, saiki sampeyan bisa tuku arahan sing terus-terusan saka toko, lan kita bakal nyiyapake Custom Loadout Lightning kanthi cepet.

                                                      Iki mung sawetara bangunan sing paling populer ing Judhul nganyari 18. Kita bakal terus nganyari bagean iki nalika kita ngempalaken informasi luwih akeh babagan bangunan anyar sing bakal ditindakake, mula priksa manawa sampeyan tetep mripat!

                                                      KOMPUTERAN KOMPUTER: Salah sawijining Divisi 2 Legenda sing paling apik

                                                      Ing divisi 2, ana pirang-pirang undakan sing angel, Legenda dadi sing paling dhuwur. Nanging, sampeyan mung bisa ngrangkul kesulitan legenda ing puncak lan benteng ing negara saiki.

                                                      Iku dadi atos nalika muter kangelan paling tantangan ing game kasebut. Dipercaya kula. . Iki kanthi otomatis ndadékaké kabutuhan saka kabutuhan sing kuat sing bisa ngatasi tekanan kasebut lan konten sing tantangan banget. Ora kanggo nyebutake manawa kesulitan legenda uga mbutuhake katrampilan pemain maju … sethitik shoutout ing kene menyang tugas putih “Rushers”.

                                                      Yen sebagian besar DPS mbangun bisa nutupi kesulitan heroik kanthi gampang, sampeyan ora duwe akeh pilihan sing kudu dipilih kanggo konten legendaris. Sampeyan kudu ati-ati banget, lan yen sampeyan dadi pemain solo, sampeyan kudu nggunakake gaya PlayStyle adhedhasar tutup. Iki sebabe KOMUNITAS KOMUNITAS minangka salah sawijining DPS paling apik kanggo misi legendaris ing Divisi 2. Sampeyan tetep aman, ing tutup, lan katrampilan nindakake kabeh pakaryan kanggo sampeyan.

                                                      Nanging, yen sampeyan ora dadi penggemar katrampilan gedhe lan luwih milih senjata api sing murni, sampeyan isih duwe opsi loro. Siji Mbangun ngladeni gaya sing cedhak lan nggunakake tameng lan bedhil (bedhil regen). Persiyapan liyane fokus ing jomba medium-dawa lan nggunakake bedhil serang utawa gun mesin mesin sing eksotis (mbangun negotiator).

                                                      Kesimpulane, 3 paling dhuwur dibangun kanggo divisi 2 ing 2023 yaiku:

                                                      • Skills Skills Legendaris kanthi Kapasis lan Gelombang
                                                      • The Legendaris Armor Regen mbangun karo Scorpio lan Memento
                                                      • Mbangun negotiator legendaris kanthi pageblug lan ar

                                                      Nganyari Log

                                                      14.09.2023 – Nambah bagean “Hardcore Best” sing paling apik kanthi 7 sing dianjurake

                                                      01.09.2023 – Bagean “Judhul Titah 18 & Musim 1 Mbangun” Kanthi Bangunan Dolanan & St Elmo Armor Regen

                                                      04.07.2023 – Bagean “Judhul Judhul 18 & Musim 1 Mbangun kanthi mbangun Fury Hunter

                                                      03.07.2023 – Bagean “Judhul Update 18 & Musim 1 Mbangun kanthi Mbangun Ganda Gedung

                                                      12.06.2023 – Bagean “Judhul Update 18 & Musim 1 Mbangun”

                                                      28.04.2023 – Nambahake Pve Heartbreaker ing “Best Pve Basil (2023)”

                                                      06.04.2023 – Ditambahake Griker Pvp Bangunan & Catharsis Pvp mbangun ing “Best PVP Bangunan (2023)”

                                                      12.03.2023 – Nambahake katrampilan legendaris sing legendaris ing “Judhul Update 17 Mbangun”

                                                      05.03.2023 – Ditambahake Dokter Rifle Doch ing “Judhul Update 17 Mbangun”

                                                      04.03.2023 – Nambahake Gugus Nancar Sing Nancar ing “Judhul Update 17 Mbangun”

                                                      03.03.2023

                                                      02.03.2023 – Nambahake Sniper Hotshot Sniper ing “Judhul Update 17 Mbangun” bagean

                                                      01.03.2023 – Bagean “Judhul Update 17 Mbangun” karo nabi lan Nancar Messenger mbangun

                                                      29.09.2022 – Nambahake Striker Kingbreaker Mbangun ing bagean “Judhul Update 16 Mbangun”

                                                      17.09.2022 – Ditambahake Ridgeway sing digunakake ing Ridgeway ing “Judhul Update 16 Mbangun”

                                                      15..2022

                                                      03.09.2022 – Miwiti nggarap bangunan anyar kanggo nganyari 10 lan judhul 16. Nganyari enggal-enggal!

                                                      10.06.2022 – Bagean “komponen” kanthi set gear paling apik lan barang endah sing digunakake ing meta 2022

                                                      07.06.2022 – Nambahake “Bangun Diwenehi Pulsa (Counter Dicipur Heartbreaker)” Ing bagean “PVP Pambangun Best (2022)

                                                      .05.2022 – Bagean “Nggawe Sing Sampurna” kanthi fitur Expertise anyar

                                                      18.05.2022

                                                      16.05.2022 – Dianyari “Tank Mbangun” lan “Healer mbangun” ing bagean “Meta Raid Shadser”

                                                      14.05.2022 – Ditambahake “Tandha Update 15 Mbangun” Bagean sing nampilake 3 Pembuatan Brand-New Dikenal kanthi diluncurake musim 9: “BLUESSCERE SPOTER BUBDER”, “BLUESD EDICT DREAD BUDDER”, “Dread Lmg Dreadcreen mbangun”

                                                      04.05.2022 – Ditambahake Pestilence Lmg Lmg Bangunan lan Skill Legenda Mbangun karo Empress sing disetel kanggo “Best Banget kanggo Pve ing 2022”

                                                      Kesimpulan

                                                      Iki mbungkus kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan mbangun lan Divisi Paling Apik 2 Mbangun ing 2023. Kanthi maca pandhuan iki, muga-muga sampeyan saiki duwe gambar sing jelas babagan bangunan sing digawe saka, kepiye macem-macem karya Min-maksimum, macem-macem jinis bangunan utawa pvp kanggo karakter sampeyan.

                                                      Kita bakal tetep nganyari pandhuan iki minangka bangunan anyar supaya gabung ing panggung, saengga njaga postingan iki lan aja lali apa sing bisa dadi “Best Best Best” kanggo karakter sampeyan. Uga priksa manawa sampeyan mriksa pandhuan mode keturunan kita, ing ngendi kita mulang sampeyan carane muter kegiatan paling anyar ing divisi 2!

                                                      Babagan Kboosting

                                                      ? Ora ana masalah, kita wis dijamin! . .

                                                      Sampeyan bisa tuku divisi lengkap 2 saka toko utawa gawe mbangun adat sampeyan, lan kita bakal nuruti instruksi sampeyan lan nyiapake loenout sing dikarepake ing akun sampeyan. Kajaba iku, yen sampeyan kepengin nyoba loading loading sing paling kuat, sampeyan bisa tuku akun Premampe TD2 lan entuk tangan sing paling apik ing game kasebut, kanthi cepet. Sampeyan pantes pengalaman game, Agen! Kita kene supaya bisa kelakon!

                                                      Pandhuan lan Tip Eksklusif