Dawane atom: Sepira suwene ngalahake?, Suwene atom atom? Dawane crita utama & Rampungake – Dexerto

Suwene atom atom? Dawane crita utama & wis rampung

Pangembang Mundfish wis entuk rawuh ing sawetara minggu kepungkur sawise dinuga yen pamrentah Rusia dadi finansial kanthi rilis ati atom. Iki amarga kasunyatane para investor sing melu mbiayai pembunuhan kalebu ibukutha Gem, dana investasi sing duwe hubungan kanggo negara sing diduweni dening negara Rusia.

Dawane atom: Sepira suwene ngalahake?

Dawane jantung atom: suwene kanggo ngalahake?

Ditulis dening Tarran Stockton

Dikirim 24 Feb 2023 15:39

  • Priksa manawa sampeyan uga mriksa dhaptar gaman sing paling apik ing ati atom, sing nutupi limang alat paling apik kanggo urusan seda.

Dawane atom: Sepira suwene ngalahake?

Dawane jantung atom

Attik AtomDawane dawa kanggo ngrampungake bisa owah-owahan sajrone udakara udakara udakara pirang-pirang jam gumantung kepiye sampeyan pengin ngrampungake, lan apa jinis playstyle sing sampeyan pilih.

Kanggo sing nggoleki mung mainake crita, ora nggatekake wilayah sisih, jagad kabuka, lan koleksine, bakal njupuk sampeyan kira-kira 10-15 jam. Miwiti game bisa uga minangka bagean paling dawa saka iki, amarga mbutuhake sawetara jam sadurunge sampeyan tekan ing wilayah Donya sing mbukak, nanging sawise iki, saben wilayah crita mbutuhake wektu lengkap kanggo ngrampungake.

Kanggo sing kepengin banget fokus ing crita kasebut nalika uga njelajah lan ngempalaken sawetara perkara kaya upgrade senjata, dolanan sampeyan bakal bisa ngubengi udakara 20-25 jam.

Pungkasan, kanggo para pemain sing pengin njupuk rute komplotan kanthi ngupayakake saben kotakan lan njelajah kabeh game sing kudu ditawakake, sampeyan bakal bisa main game sajrone 40 jam kanthi total.

Atom Hardik Length

Perlu dicathet yen angel sing sampeyan lakoni kanthi cara suwene, kanthi masalah sing luwih dhuwur, kanthi cara nyedhaki sampeyan nemoni sumber daya lan nglampahi sumber daya liyane kanggo nganyarke.

Iku kabeh kanggo risak kita Attik Atom Dawane gaya PlayStyle, lan saiki sampeyan ngerti sepira suwene gumantung saka jumlah game sing pengin rampung.

Priksa manawa sampeyan uga priksa carane ngetik Grounds Tes Atom Atom, kanggo miwiti upgrade upgrade gaman.

Suwene atom atom? Dawane crita utama & wis rampung

Robot jantung atom

Mundfish

Crita saka atimu atom njupuk pemain ing perjalanan sing mandheg ing jantung liwat fasilitas Soviet bengkong, nanging pemain bisa uga kepingin weruh pirang-pirang jam kanggo muter kridit. Mangkene kabeh sing kita ngerti babagan suwene atom atom tenan.

Sawise pirang-pirang taun, ngeculake atom atom meh ana ing kene lan pemain ora sabar nemu campuran bioshock unik lan setengah urip kanthi tata letak open-modern.

Artikel terus sawise ad

Kampanye Ati Atom ndeleng pamuter dibuwang menyang fasilitas 3826, ditemokake ing sulih Uni Soviet ing endi Hivemind AI sing ana ing Hosting, kanggo ngrampungake mesin pembunuh.

Artikel terus sawise ad

Iki minangka crita sing nyenengake, nanging wong-wong sing mlumpat bakal kepingin weruh pirang-pirang jam kudu nandur modal sadurunge tekan mburi. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan suwene atom atom yaiku.

Suwene atom atom?

Pamuter nemoni mungsuh ing ati atom

Pangembang Mundfish wis nyatakake ing jaman kepungkur Atom atom kudu paling ora 20 jam kanggo ngrampungake. Nalika dheweke ora mlebu spesifik, kita bakal ngarep-arep manawa iki nalika main crita kanthi cepet nalika ngumbara dalan sing diantemi saka wektu.

Artikel terus sawise ad

Ruang rampung lengkap bakal luwih cedhak 30 utawa 40 jam Yen sampeyan lagi ngrancang mbukak saben prestasi ing dalan. Donya sing kandhel lan kebak rahasia sing bisa ditemokake, saengga bakal nindakake komitmen wektu sing serius kanggo ndeleng kabeh game sing kudu ditawakake.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

Mesthi wae, nomer kasebut uga bakal beda-beda gumantung karo pemain singelan sing dipilih ing wiwitan. Sing ana ing papan sing paling murah bakal bisa ngilangi saben nemokke patemon, dene sing nggoleki tantangan bisa digantung ing salah sawijining gelut boss ganas.

Related:

11 Skins CSGO sing paling larang ing 2023: Knives, AK-47, AWP & More

Artikel terus sawise ad

Pungkasane, kabeh gumantung saka kepiye sampeyan pengin muter. Nanging penggemar sing tuku atimat atom, utawa pilih ing game, bisa yakin manawa bakal entuk paling ora 20 jam urutane critane game sadurunge ngengingi kridit.

Kanggo luwih akeh, priksa manawa sampeyan kudu ngalahake game liyane:

Dawane jantung atom – sepira suwene ngalahake

Temokake dawa jantung atom lan suwene ngalahake supaya sampeyan ngerti apa sing bakal diarepake ing tumindak iki dikelola RPG babagan robot lan mutan sing robot.

Dawane jantung atom: P3 bisa dideleng

Diterbitake: 23 Feb, 2023

Ati keranjang atom flashy wis akeh isi kanggo nggali untu ing komplek sprawling lan dunia mbukak sing diselehake karo mutan lan robot sing rame kanggo getih. Ora mangu, sampeyan kepengin weruh babagan Dawane jantung atom lan suwene ngalahake game kanggo ngerteni pirang-pirang jam sing bisa diarepake. Untunge kanggo sampeyan, kita wis ditutupi dawa sing diarepake kanggo playthrough standar, uga PlayStyle sing luwih lengkap.

Liwat dawa atom, sampeyan bakal ngadhepi nglawan akeh mungsuh sing tantangan. Kanggo mbantu sampeyan ing perjalanan, kita wis nyiapake walkthrough jantung atom kebak tips, trik, lan pandhuan liyane. Iki adhedhasar pengalaman kita karo game kanggo review jantung atom kita.

Dawane jantung atom

Dawane atom atom udakara 25 jam kanggo playthrough standar, Kanthi playthroughtor rampung mungkin njupuk dawane kaping pindho.

Miniatur YouTube

Kanthi limang fasilitas gedhe kanggo njelajah babagan pencarian lan kegiatan sisih, bakal ana konten sing bakal ditindakake nalika njupuk goreng robot lan mutan lan mutan lan mutan sing ala. Ana uga teka-teki lingkungan kanggo mbungkus sirah nalika njelajah fasilitas overrun Soviet.

Iku kabeh sampeyan kudu ngerti babagan dawa jantung atom. Sawise sampeyan ngalahake tindakan iki RPG, priksa game aksi FPS liyane sing bisa diputer nggunakake game FPS paling apik, game Xbox FPS paling apik, game PS5 PS5 paling apik, utawa game FPS paling apik sing kasedhiya saiki.

Pangembang Mundfish wis entuk rawuh ing sawetara minggu kepungkur sawise dinuga yen pamrentah Rusia dadi finansial kanthi rilis ati atom. Iki amarga kasunyatane para investor sing melu mbiayai pembunuhan kalebu ibukutha Gem, dana investasi sing duwe hubungan kanggo negara sing diduweni dening negara Rusia.

Mundfish uga dadi partner karo VK (biyen Mail.Ru) kanggo ngeculake ati atom atom, evading sanksi ing uap – VK uga dadi mayoritas negara Rusia liwat stazprombank, lan CEO Mundfish minangka tilas Direktur kreatif ing mail.Ru.

Kanthi serangan ing Rusia ing Ukraina, akeh pemain sing saiki milih dolanan boikot ing protes lan nyumbang dhuwit kanggo organisasi kaya panitia penyelamat ing Inggris, lan Palang Resor Inggris.

Luwih saka loadout

Rory Norris nalika ora muter Rail Honkai Star, Nasibe, utawa penembak-penembake liyane, Rory tulisan babagan dheweke evidly. Nyatane, wis main looter Bungie’s Shooter wiwit diluncurake, minangka salah sawijining game sing paling akeh main ing kabeh wektu, kanthi ewu jam sing sugih. Tresnane kanggo kabeh perkara rampokan, RPG, lan nggoleki sing nggawa dheweke kanggo miwiti karir minangka wartawan game freelance sadurunge dadi panuntun tuntunan full-time kanggo loadout. Wiwit saiki, dheweke ditulis atusan pitung sing kalebu kabeh saka favorit lawas kanggo judhul anyar kaya Mirage Creed FC 24 lan Assassin. Ana uga kasempatan sing dhuwur yen dheweke nggunakake gelar sejarah kanggo nggawe sawetara sambungan alam b├ębas kanggo sejarah nyata ing game sing kita seneng ing PS5, Xbox, lan Nintendo Switch. Dheweke nggumunake hubungan antara Perang Dingin lan pangembangan videogames ‘bener’ sing pertama, lan cara pengalaman kita nggawe industri game lan kepiye sesambungan karo. Saiki ilang njelajah alam semesta ing Starfield lan nggawe keputusan sing angel ing Gerbang Baldur 3 nalika ngenteni tugas MW3 menyang Airdrop menyang tangan kita.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.