5 Wiji Desa minecraft paling apik, 15 wiji Minecraft paling apik karo desa – gamskinny

15 wiji Minecraft paling apik karo desa

Contents

Mung sawetara atus blok saka spawn sampeyan bakal nemokake desa sing rapi ing segara ing koordinat -450, 50.

5 Wiji Desa Minecraft paling apik

Desa minangka salah sawijining struktur sing ngasilake macem-macem ing Minecraft. Iki sumber sing migunani sing kudu dipesthekake.

Desa diisi sumber daya sing apik sing bisa digunakake kanthi cara. Kayata, yen desa kasebut duwe cemlorot, bakal ana dada ing bangunan blacksmith sing bisa dirampas.

Umume desa duwe kasur, tungku, tabel kerajinan, lan pirang-pirang blok liyane sing bisa dicekel para pemain kanggo awake dhewe. Dheweke uga duwe warga desa, sing nawakake macem-macem perdagangan sing terkenal.

Desa nawakake akeh barang sing penting sing bisa digunakake ing jagad minecraft sabanjure. Mangkene limang wiji desa sing paling apik kanggo menehi keuntungan.

CATETAN: Wiji iki bisa digunakake ing versi 1.16 lan 1.17 saka Minecraft.

5 wiji desa paling apik kanggo Minecraft nawakake pemandangan loot lan nyenengake

Ing Minecraft, generasi desa ditemtokake dening algoritma tartamtu sing cocog karo macem-macem faktor, yaiku wiji donya. Kanthi gawan, game nggunakake wiji acak kanggo nggawe jagad. Nanging, pemain duwe pilihan kanggo nggunakake wiji khusus kanggo nggawe jagad. Kanthi nggunakake wiji sing ditemokake dening pemain liyane, siji bisa nggawe jagad kanthi sumber daya lan regane ing cedhak. Pemain sing golek wiji desa bisa nyoba 5 wiji gedhe:

5) -7939039674070683365

Wiji iki ora mung duwe desa gedhe nanging uga akeh rincian liyane sing apik. Pisanan, pemandangan pancen apik tenan. Dumunung ing biome gunung kanthi jamur sing gedhe biome ora adoh banget, latar mburi singkok iki mesthi bakal narik kawigatosan kabeh pemain.

Ngeduk ing ngisor desa kasebut uga bakal mbukak mineshaft sing nilar, sing duwe ton loot gedhe.

4) 79942115385233205

Nalika pisanan loading wiji iki, Pemain bakal cepet ing jejere desa Taiga. Nanging, iku dudu fokus wiji iki. Nalika lelungan kanggo koordinasi 1300, 550, candhi desa morphed menyang sawijining desa bakal ditemokake.

Loot ing candhi kalebu ing wesi, loro buku sing ana ing Tanpa wates lan Looting III, Emerds, lan Armor Emas. Iki mesthi dadi candhi sing kudu dipriksa.

3) 8081493198926661304

Iki minangka wiji sing nyenengake banget. Pemain bakal ngrebut ing desa sing gedhe sing digawe ing tengah-tengah alas kembang kembang, sing nambah sentuhan sing warni banget kanggo pemandangan.

Ing jejere desa iki, para pemain bakal nemokake uga desa taiga liyane sing duwe bangunan sing langka.

Lelungan menyang koordinat -150, 1750 bakal mbukak desa sepi ing pesisir pantai. Ing segara, pemain bakal nemokake terumbu karang.

2) 7696386803192159

Desa sepi iki dipasang ing sawijining pulo ing tengah segara sing manggon ing koordinat 1090, -220. Nalika nggawe perjalanan menyang desa iki, para pemain bisa uga kesandhung ing kapal sing kebak rampokan migunani. Terumbu karang sing apik uga bisa ditemokake ing segara sekitar.

Iki saestu wiji sing apik banget.

1) -2616073310770286304

Nalika Spawning ing wiji iki, para pemain bakal dilebokake ing antarane outpost udang lan desa gedhe, loro-lorone ngemot rampokan sing larang regane.

Nanging, iku ora kabeh. Ana telung desa sing beda ing wiji iki. Desa bisa ditemokake ing koordinat kasebut:

15 wiji Minecraft paling apik karo desa

Yen sampeyan nggoleki wiji Minecraft sing adhem karo warga desa sing cedhak karo perdagangan lan bangunan, ora katon maneh! Mangkene dhaptar wiji sing apik tenan karo desa, candhi, gubuk penyihir, lan kabeh jinis barang sing adhem liyane kanggo njelajah.

Saben Minecraft Para penggemar kaslametan ngerti pentinge golek desa sing cedhak karo spawn. Sanajan ora ana blacksmith ing desa, sing duwe banget kanthi cepet banget nggawe game luwih nyenengake.

Kangelan saka game kaslametan ing Minecraft Utamane gumantung saka biome ing endi kutha desa. Yen sampeyan pengin headstart cepet, mula luwih becik dienggo ing alas, kayata alas bumbung, alas Birch, utawa taiga. Nanging yen sampeyan pengin nggawe tantangan sing bener, biomes kaya pasamunan lan Kepulauan sing sepi iku pilihan unik, uga.

Ing dhaptar iki, sampeyan bakal nemokake dhaptar wiji Minecraft sing ngisi kabutuhan loro: Muter Minecraft Cara sing gampang lan diputer Minecraft Cara sing angel.

Wiji: -7939039674070683365

Koordinat: -150, 250
Biomes: alas, taiga, bukit ekstrem

Ing wiji iki, sampeyan bakal ngrebut biome alas ing jejere desa Taiga. Salah sawijining omah ing ndhuwur bukit sing ngawasi kabeh wilayah kasebut. Ing ngisor omah, sampeyan bisa ndeleng platform sing jembar lan rata sing bisa digunakake kanggo kabeh jinis bangunan sing nyenengake.

Tengen ing ngisor desa, sampeyan bakal nemokake sawetara Interled, Mineshafts. Dada bandha sing paling cedhak ngemot apel emas, sing bisa ditemokake ing koordinat 50, 30, 325.

Wiji: 480390146346166

Koordinat: -50, 150
Biomes: macem-macem

Ing kene, sampeyan bakal ngrampok sambungan saka limang beda biome: Plains, Pinggalan, Pewarna, Gurun, Jungle Bambo, lan Savanna.

Ing ndhuwur iku, ana rong desa ing spawn. Siji sing pertama ngadeg ing biome Savanna, lan liyane ing dataran biome nalika koordinat 600, 50.

Desa nomer loro uga duwe cemeng sing duwe sawetara obartian ing dada. Lan, ana sumber persiapan sing alami sing cedhak.

Wiji: 7696386803192159

Koordinat: 150, -150
BIOMI: Dataran, alas gendheng

Ing wiji iki, sampeyan bakal ngrebut ing pinggir bukit paling ekstrem, sing cedhak karo llamas coklat. Saka ing kono, tindakake kali kanggo koordinat 300, 100 kanggo desa sing gedhe karo cemeng.

Yen sampeyan tindakake dalan ing sisih lor, sampeyan bakal nemokake desa liyane lan omah gedhong kayu ing koordinat 650, 650.

Ing loteng omah-warni, sampeyan bakal nemokake ruangan rahasia nalika koordinat 545, 95, 810. Nduwe rong dada sing ngemot:

  • 1x apel emas
  • Debu Redstone 3x
  • Buku Enchanted – Perlindhungan Jeblugan I

Wiji: 79942115385233205

Koordinat: 200, 250
Biomes: Gurun, Plains

Ing kene, sampeyan bakal ngrebut cedhak karo desa Taiga sing mbukak menyang ara-ara samun ing sisih kidul-wetan.

Nalika koordinat 1300, 550, sampeyan bakal nemokake desa ara-ara sing ora biasa sing duwe candhi pasamunan sing diluncurake karo sawetara bangunan desa.

Untunge, Kamar Treasure tetep utuh lan entuk akeh barang sing akeh:

  • 2x zamrud
  • 1x Armor jaran Emas
  • 5x besi ingot
  • Buku Enchanted – Tanpa wates
  • Buku Enchanted – Ngrungokake III

Wiji: -511658407220626

Koordinat: -100, 250
BIOMI: Pabrikan, Samudera, Gurun

Sawise sampeyan spawn, bukak ing sisih kidul, ing ngendi sampeyan bakal nemokake desa ing pulo cilik ing koordinat -400, 250. Bangunan ing kene duwe dhasar dhuwur dhasar sing ora biasa.

Banjur, sirah menyang tembelan ing ara-ara samun ing ara-ara samun kanthi candhi Gurun nalika koordinate 100, 50. Sekawan dada ing njero candhi dikempalken karo barang sing apik:

  • 2x Emas Apple
  • 2x zamrud
  • 1x wesi wesi jaran
  • 5x emas ingot
  • 4x IS ingot
  • Buku enchantment – kekuwatan i

Wiji: -328894117572793

Koordinat: -250, 250
Biomes: taiga

Mung sawetara atus blok saka spawn sampeyan bakal nemokake desa sing rapi ing segara ing koordinat -450, 50.

Nduwe cemeng lan umume bangunan ing banyu. Yen sampeyan digali ing sangisore desa, sampeyan bakal nemokake monelhaft sing nilar.

Ing koordinat -455, 15, 60, sampeyan bakal nemokake dada bandha ing cart pertambangan. Iku nduwe apel emas.

Wiji: 8081493198926661304

Koordinat: -200, 250
BIMES: Plains, Hutan Kembang

Yen sampeyan seneng wiji sing apik, mula iki Minecraft Wiji bisa dadi favorit sampeyan.

Kaping pisanan, sampeyan wis ngrebut ing tengah desa sing ana ing alas kembang sing akeh. Kapindho, ana desa taiga ngadeg ing jejere kanthi pirang-pirang bangunan sing langka.

Pungkasan, ing koordinat -150, 1750, sampeyan bakal nemokake desa ara-ara samun ngadeg ing pesisir laut; mung ngluwihi pesisir sing akeh karang. Kabeh, sampeyan bakal entuk akses menyang enem biome beda ing kene.

Wiji: -1187039520067101420

Koordinat: 100, 250
Biomes: taiga, samodra

Ing sisih lor Spawn, sampeyan bakal nemokake desa sing sepi ing segara. Iki manggon ing tembelan ing koordinat 1100, -200.

Ing Spawn, sampeyan uga bakal weruh kapal kapal. Kapal kasebut duwe rong dada lan peta menyang bandha sing ditindhes ing koordinate 345, -23. Dada ing lokasi iki kebak rampokan:

  • 4x Diamond
  • 8x Iron Ingot
  • Segara segara

Wiji: 91313690573745

Koordinat: 250, -100
Biomes: alas, sepi

Ing kene, sampeyan bakal mbuwang ing jejere desa Savanna kanthi alas ing sisih lor. Yen sampeyan lelungan ing pinggir kanggo koordinat 650, -200, sampeyan bakal weruh desa liyane kanthi cemlorot lan candhi pasamunan.

Dada Smithy mung nahan obsidian, nanging candhi iku pantes kanggo:

  • 1x apel emas
  • 3x emas waja emas
  • 1x wesi wesi jaran
  • Buku Enchanted – Respirasi II

Wiji: 47477501173995

Koordinat: -250, 100
Biomes: alas, sepi

Iki Minecraft Wiji duwe papat desa lan limang candhi ara-ara samun ing spawn. Salah sawijining desa duwe kapal ing tengah dalan ing koordinat 1080, 100.

Koordinat menyang liyane desa yaiku:

  1. -500, -425
  2. -215, -775
  3. 185, -935

Lima candhi gurun dikalahake bebarengan ing tembelan sepi sing cilik ing koordinat kasebut:

  1. 615, -890
  2. 375, -760
  3. 170, -300
  4. 870, -345
  5. 1100, -185

Wiji: -0722021549490

Koordinat: -150, 250
Biomes: taiga, alas

Ing wiji iki, sampeyan bakal ngrebut biome alas cedhak Taiga karo desa ing koordinat -300, 50. Nduwe cemlorot, lan ing sisih kali ing antarane loro biomes, sing luwih trep.

Uga, ing sangisore desa, sampeyan bakal nemokake mlebu ing sesambungan sing gedhe banget kanthi dada sing ngemot berlian ing koordinates -254, 19, 8.

Wiji: 709061863170538

Koordinat: 150, -150
Biomes: Savanna

Ing kene, sampeyan bakal ngasilake antarane rong desa savanna ing koordinat -300, 150 lan -350, 100. Mung salah sawijining desa sing duwe cemlorot, nanging sing liyane duwe lawang mlebu mineshoft sing nilar.

Ing kana, sampeyan bakal nemokake dada ing koordinat -456, 17, 130. Nduwe barang sing langka ing jero – apel emas sing enak, uga dikenal minangka noth apel.

Wiji: -2616073310770286304

Koordinat: 200, 250
Biomes: Gurun, Plains

Yen sampeyan bakal ndeleng, sampeyan bakal langsung ndeleng postingan Pillager ing ngarep sampeyan lan desa alas sing gedhe banget ing mburi.

Nanging iki dudu siji-sijine desa ing wilayah kasebut. Ana telung liyane ing koordinat ing ngisor iki:

Katelu telu desa ing macem-macem biome, kayata ara-ara samun, savanna, lan dhataran dhewe.

Wiji: 842866123848020

Koordinat: 250, 250
Biomes: taiga

Ing wiji iki, sampeyan bakal ngrebut wates alas Taiga gedhe sing duwe desa sing apik banget karo cemeng. Aku bisa ditemokake ing koordinat -1450, -900. Dada Smithy dibungkus karo sawetara rampokan sing apik, kayata:

  • 1x wesi wesi jaran
  • 2x emas ingot
  • 5x besi ingot
  • 1x set waja waja

Ing ngisor desa kasebut, sampeyan bakal nemokake koordinasi kerangka ing koordinat -1555, 35 taun, -915 sing duwe apel emas lan mlebu mlebu mineshaft sing ditinggalake.

Wiji: 558882373876078

Koordinat: -50, 200
Biomes: Plains, Gurun, Mesa

Wiji iki duwe desa dobel ing spawn!

Salah sawijining desa dumunung ing cedhak karo gurun biome ing koordinat -200, 50, dene sing liyane ana ing cedhak dataran ing koordinate 50, 100.

Sayange, ora ana ing desa-desa sing duwe cokot, nanging ana biome mesa ing sekitar pojok kanthi koordinat -216, 35 taun 137. Dungeon iki ngemot dada kanthi:

  • Buku Enchanted – Proteksi III
  • Buku enchanted – mending

Iku kanggo wiji sing paling apik karo desa, lan luwih akeh Minecraft 1.14 wiji, priksa dhaptar ing ngisor iki:

  • 20 paling ndhuwur Minecraft 1.15 wiji kanggo Oktober 2019
  • 20 paling ndhuwur Minecraft 1.14 Wiji Kanggo September 2019
  • 20 paling ndhuwur Minecraft 1.14 Sun Bibit 2019
  • 20 paling ndhuwur Minecraft 1.14 wiji kanggo Juli 2019
  • 20 paling ndhuwur Minecraft 1.14 wiji kanggo wulan Juni 2019
  • 20 paling ndhuwur Minecraft 1.14 Wiji kanggo Mei 2019
  • 20 paling ndhuwur Minecraft 1.14 Sibil kanggo April 2019
  • 20 paling ndhuwur Minecraft 1.14 wiji kanggo Maret 2019
  • 20 paling ndhuwur Minecraft 1.14 wiji kanggo Februari 2019
  • 20 paling ndhuwur Minecraft 1.14 wiji kanggo Januari 2019
  • Wiji sing paling apik kanggo wong kesed
  • Dhaptar Master Bibit