25 PC Anyar Gratis Kanggo Main Game 2022 – GameRanx, Dhaptar Game Pc Gratis (Dianyari 19 Nopember 2022)

Dhaptar Game Pc Gratis (Dianyari 19 Nopember 2022)

Contents

Penerbit: Valve Corporation
Pangembang: Valve Corporation
Platform: PC
Tanggal Rilis: Maret 2022

25 PC anyar gratis kanggo main game 2022

Ana akeh game PC epik sing ana kanggo njaluk untu, nanging sampeyan ngerti manawa akeh sing gratis kanggo muter? Ana uga sawetara judhul anyar merek sing apik teka ing taun iki kanggo PC Gamers bisa uga pengin nyoba. Kita mutusake kanggo ndeleng sawetara judhul mbesuk lan nggawe dhaptar 25 sing paling dhuwur kanggo ditonton.

Dadi, yen sampeyan pancene main game PC lan sampeyan tresna karo freebie, priksa dhaptar definitif iki 25 PC anyar gratis kanggo main game 2022.

Penafian: Arc Raiders dicopot amarga ditundha saka 2022.

# 25 Proyek Meja Aperture

Penerbit: Valve Corporation
Pangembang: Valve Corporation
Platform: PC
Tanggal Rilis: Maret 2022

Pakaryan Meja Aperture minangka game dolanan sing dibebasake mung bubar. Dirancang karo dek uap anyar, iku game cekak sing ndeleng para pemain njupuk peran saka panguji tingkat rendah ing apent. Nguji macem-macem jinis peralatan, kalebu televisi lan jamban, yaiku target utama 3 menit dawa. Nanging iku pancene ditujokake kanggo ngenep pemain kanthi kontrol lan fungsi uap Dek, mula mesthi diputer yen sampeyan duwe. Game sing nyenengake sing nyenengake kanggo muter ing PC, Pakaryan Meja Aperture nuduhake katup tenan nggawe game gedhe.

# 24 mist

Penerbit: Mistnft
Pangembang: Mistnft
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Rawuh taun iki, Kedut minangka rpg mmo ing ngendi pemain bisa njelajah jagad anyar lan main minangka salah sawijining enem kelas karakter unik. Nganggo Grafis 3D Gaya Roblox, Kedut diterangake minangka game rpg basis blockChain sing adhedhasar, kanthi macem-macem dungeon kothak wedhi lan bangunan tanah. Game kasebut bakal nampilake tempur loro lan PVP ing pamuter bisa nyoba karakter saka macem-macem balapan lan garis keterampilan. Iki katon kaya mmo kanthi visual roblox, saengga bakal dadi siji kanggo njaga babagan playability nalika diluncurake ing sawetara taun 2022.

# 23 evolusi gundam

Evolusi gundam gratis kanggo muter

Penerbit: Game Namco Bandai Amerika Inc.
Pengembang: Studi Bandai Namco
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Evolusi Gundam FPS Gratis-kanggo-play sing fokus ing urutane critane game sing cepet lan immersive. Adhedhasar sing populer banget Gundam Anime, game iki ndeleng pamuter piloting suits nalika padha ngadhepi ing pertempuran enem-enem. Tim iki gelut yaiku adhedhasar objektif, tegese sampeyan lan regu sampeyan kudu digunakake kanggo menang supaya bisa menang. Game kasebut nampilake macem-macem unit seluler beda saka kabeh Gundam Semesta. Pemain bisa milih apa-apa unit sing cocog karo gaya dolanan, amarga kabeh duwe gaya serangan lan maneuvers sing beda. Penggemar PVP Intensitas Tinggi kudu entuk tendhangan metu saka penembake inspirasi anime iki.

# 22 wong super

Wong super gratis kanggo muter

Penerbit: Game Wonder
Pengembang: Wonder Wonder, Oscar Mike Studio
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Wong super Apa judhul Pertembangan Royale Pertempuran Royale sing ndeleng pemain sing milih saka 12 kelas playable sing beda-beda. Ing game iki, Pemain kudu ngontrol super-prajurit, saben wong duwe katrampilan lan kabisan sing unik banget. Slamet perang dadi sing terakhir ing penembak royale penembake royale kanthi nyata. Kaya sing paling judhul br br, pulau kasebut nduwe sistem snowstorm sing kudu ditindakake para pemain sing kudu ditindakake minangka perang dadi perang. Game iki duwe banget Pubg-Esque ngrasa babagan lan bisa dadi hit gedhe karo sing golek generasi realistis Realistis Realistis.

# 21 Ragnarok: kenangan sing ilang

Ragnarok: kenangan sing ilang

Penerbit: Gravitasi Interaktif
Pangembang: Neocyon gravitasi
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Ragnarok: kenangan sing ilang minangka strategi petualangan gratis-kanggo-muter JRPG sing uga duwe sistem koleksi karakter lan unsur perang kertu. Iki minangka hibrida crita sing menarik, Unsur RPG, koleksi lan battle kertu. Ing ndhuwur konten adhedhasar crita siji-pamuter, game kasebut uga duwe arena pvp, uga kemampuan kanggo nggabungake gabung lan melu perang guild. Adhedhasar asli Ragnarok Online Game, tobohan iki fokus ing petualang dhewe kanggo mbukak kunci karakter lan kertu minangka bagean saka dalane.

# 20 kartrider: hanyut

Karttrider: hanyut

Penerbit: Nexon Amerika
Pengembang: Nexon Korea
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Gratis-platform Kart-platform gratis, game iki janji kanthi cepet lan quirky. Karttrider: hanyut Saiki nganyari Tes Beta lan Beta Ditutup manawa game kasebut mesthi nggambar pamirsa, kanthi luwih saka 2,000 beta testters tekan level 20in0Game. Kart Rider: Drift nggawa raos arcade klasik ing genre kartik ing genre kart nanging menehi game iki minangka makeover grafis modern, sing yakin kanggo ngematake pemain anyar. Dikembangake ing mesin tanpa real 4, game racing iki katon seger lan macem-macem, lan karo Multiplayer platform salib minangka pilihan, sampeyan bakal mlebu kanca-kanca ing macem-macem trek racing.

# 19 undacember

Undecember

Penerbit: Game Garis
Pangembang: butuh game
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Undecember yaiku hack gratis kanggo muter lan slash tindakan rpg sing direncanakake kanggo mbebasake taun iki. ARPG sing paling dhuwur sing katon nawakake pertempuran puas, pemain sing ora apik banget kanthi dadi Rune Roti Hunters lan ngatasi macem-macem uji coba. Sawetara iki kalebu pasu-omah chaos, serangan multipliker gedhe, petrotane petugas pvp strategis lan pertempuran pvp 8-pamuter sing diarani crusade kamulyan, kanggo maju juara liwat dalane lan level gear. Tani kanggo rune katon minangka komponen inti Undecember, Menehi pemain kebebasan kanggo nggabungake macem-macem katrampilan lan link layang kanggo ngatur pamburu rune menyang PlayStyle sing disenengi.

# 18 Frontline: Revolusi Anyar

Revolusi Anyar Frontline

Penerbit: Wise Labs – Produksi
Pangembang: wicaksana labs – produksi

Tanggal Tanggal: Oktober 2022

Frontline: Revolusi Anyar . Ing game iki, sampeyan bakal njelajah petualangan narasi narasi sing dhuwur banget ing jagad futuristik. Kajaba iku, ana macem-macem mode game PvP, yaiku mateni, flag, misi bunuh diri, nir, lan tim mateni cocog kanggo nyoba saka mode crita. Pemain bakal njupuk peran RAZR, sing, bebarengan karo robot sing setya JAS, bakal njelajah jagad gaya cyberpunk nalika nyoba nglindhungi jagad iki saka alangan alangan sing rusak. Temtunipun siji kanggo njaga yen sampeyan seneng karo petualangan wong katelu kanthi irisan sci-fi ing sisih.

# 17 Deadhaus Sonata

Deadhaus Sonata

Penerbit: Studi Apocalypse
Pangembang: Studi Apocalypse
Platform: PC

Deadhaus Sonata yaiku tumindak koperasi mbesuk RPG sing didorong kanthi nemenatif. Pemain bakal ndeleng dhewe njupuk peran undead, nglawan jagading jagading urip lan seda ing skala bencana. Nampilake gaya asimetris gamelan, Deadhaus Sonata Menehi akses kanggo pemain makhluk sing nyenengake kanggo muter nalika dheweke ngrusak mayemane. Game kasebut uga kalebu urutane critane game co-op nganti enem wong, dadi sampeyan bisa mriksa karo kanca-kanca nalika sampeyan nyebabake kekacauan kanggo nyawa jagading jagading wong miskin, yen sampeyan seneng.

# 16 Hetty: Petualangan sing cendhak

Hetung: Petualangan sing cendhak

Penerbit: Mrsuicidesheep
Pangembang: Mrsuicidesheep
Platform: PC
Tanggal Rilis: Juli 2022

Hetung: Petualangan sing cendhak yaiku platform seni indie piksel sing bakal weruh para pemain ngalami jagad kaya wedhus, plushy sing ditinggalake sing digawa urip. Iku bakal dadi sampeyan kanggo nuntun bocah cilik liwat jagad aneh lan nilar lan nemokake kekurangane lan bandha ing dalan. Njelajah tukang jenggahan sing peteng lan atmosfer ing ngisor kutha, sampeyan bakal ngerti manawa jagad iki aneh iki ndhelikake rahasia sing akeh, lan sampeyan kudu mbukak kunci tartamtu kanggo keperlal. Game iki direncanakake kanggo diluncurake ing musim panas lan bakal dadi siji kanggo nonton penggemar gantung lan game seni piksel.

# 15 Crowz

Crowz

Penerbit: Thukis
Pangembang: Royalcrow
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Game kasabehane kasual gratis iki fokus ing pertempuran bebarengan kanthi gedhe, kanthi pemain sing nyengkuyung. Supaya bisa urip ing game, para pemain bisa madhangi peran prajurit nyewa lan kudu bersaing ing squad kanggo nggayuh tujuan sing diwenehake dening bangsa sing kuat sing disewa. Pemain bisa nyenengake Crowz Loro-lorone ing co-op online utawa mode PVP online. Game saiki wis ana ing Akses Awal Dadi ora ana sing migunani sing durung dingerteni mung saka mekanik pertempuran gaya militia katon kanggo dadi penggemar game kaya Pubg lan Peperangan.

# 14 exomecha

Exomecha

Penerbit: Twisted
Pangembang: Twisteded
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Penembak wong sing paling anyar kanggo main-main online, Exomecha ditindakake ing planet omecha sing nembe ditemokake. Nggoleki menyang planet sing ora diteliti sing nampilake pemandangan sing eksotis, sampeyan bakal nemoni sawetara mechs sing rada gedhe (ora apik). Nanging, sampeyan bakal bisa ngontrol dhewe nalika dadi bagian saka tempat arsenal dhewe. Exomecha Apa pengalaman perang multiplefielder sing ngidini sampeyan njupuk chan raksasa pias dhewe ing tawaran kanggo ndominasi tim mungsuh lan kumpul sumber daya planet. Game kasebut disetel ing awal 2022, dadi kita kudu ndeleng tanggal rilis kanthi cepet.

# 13 Siklus: Frontier

Siklus: Frontier

Penerbit: Yager
Pengembang: Yager
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Judhul liyane sing disetel ing jagad asing sing diisi Siklus: Frontier. Ing Gratis Kanggo Muter, Penembak Tinggi PVP lan PvP pertama, sampeyan kudu njaga babagan sampeyan supaya bisa urip. Planet sing ora ditinggalake ora bisa ditangani minangka luwih dhisik! Kajaba saka makhluk misterius sing bisa uga nggodha, pemain liyane bisa nyoba nyolong sumber sampeyan saka sampeyan. Sampeyan kudu nggoleki bahan lan rampok nalika sampeyan ngliwati jagad anyar sing ora maikat iki, uga priksa manawa stash ora diramal dening prosktor petualangan liyane. Game iki kabeh babagan mburu bandha lan nglindhungi rampokan, kanthi corak liyane.

# 12 utomo

Utomo

Pangembang: Banzai Game
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Saiki ing pangembangan nanging samesthine bakal metu taun iki Utomo, Game aksi adhedhasar tim ing endi pemain milih sisih ing Donya Dystopian. Pemain bisa milih dadi pejuang kebebasan utawa pamilike sistem global anyar, sing ana AI wis ngowahi kutha game kasebut ditindakake dadi ‘swarga’ anyar. Sing ora cukup carane para pejuang resistensi ndeleng, nanging uga ana konflik lan pertempuran kanggo mlumpat. Mekanik pertempuran nglibatake campuran gaman baja sing adhem lan senjata api kanggo macem-macem gaya gelut sampeyan. Utomo Fitur Multiplayer online ing mode Co-Op lan PVP lan samesthine bakal menehi crossplay lengkap nalika diluncurake.

# 11 Transformasi Adventures

Adventures Transformasi

Penerbit: Atelier 801
Pangembang: Atelier 801
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

RPG aksi Multiplayer iki wis ditemtokake ing jagad iki Transformasi. Iki minangka setelan sing apik lan warni kebak jinis kewan, petualangan lan mesthi, tikus. MMO siji-pamuter iki uga duwe mode Co-Op lan Pvp online supaya pemain bisa nemu macem-macem mode game ing njaba crita game. Jelajahi penjara ing sampeyan dhewe utawa karo kanca, klumpukne rampok, tututi dalane crita lan perawatan kanggo petualang sing bisa dikumpulake ing petualangan RPG, kartun iki. Yen sampeyan seneng game Indie Quirky kanthi vibes sing mulyo Adventures Transformasi Mesthi dadi game sing apik kanggo nyoba nalika ngluncurake taun iki.

# 10 Gangstar New York

Gangstar New York

Penerbit: Gameloft

Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Game kothak petualangan tampilan-petualangan sing apik banget iki menehi kabeh New York minangka papan dolanan sampeyan. Setel ing cedhak saiki, masa depan Dystopian ing endi pidana mlaku-mlaku ing dalan-dalan kutha, Gangstar New York Menehi pemain kanggo milih nasibe minangka kingpin pokok. Ing game iki, kutha kasebut mbengkongake marang aturan sampeyan nalika sampeyan balapan, moto, pindhah menyang parkour, ziplines, grappling utawa jetpack kanggo njelajah jagad game. Nampilake Play Solo, Co-op utawa PVP, katon kaya online.

# 9 SCP: ROX sanga-buntut

Scp sangang buntut rubah

Penerbit: Studio Subdivision Katelu
Pangembang: Studi Susid Studios Katelu
Platform: PC
Tanggal Rilis: Februari 2022

SCP: rubah sanga-buntut minangka judhul medeni Survival sing bubar dibebasake. Saiki kasedhiya ing Akses Awal, iku minangka bagean saka SCP waralaba lan Tingkat 5 Cleanance level 5 waralaba. Mlebu paling anyar iki menyang seri hormat sing slamet adhedhasar SCP – Kontra Breach, lan tugas para pemain kanthi ngemot macem-macem macem-macem monsters lan entitas (dikenal minangka SCPS) sing bisa ngilangi fasilitas riset ndhuwur. SCP: rubah sanga-buntut Sijine pemain ing sawetara urutane critane game penembak taktis minangka kepala tenaga tugas seluler. Tumindak dhuwur lan bisa diputer ing mode Multiplayer-pamuter, Multiplayer Pvp. Nglawan dalan liwat pelanggaran kontroach lan priksa manawa monsters luput ora bisa uwal luwih. Mung nyoba ora mateni ing dalan.

# 8 Vampire: Masquerade – Bloodhunt

Vampire: Masquerade - Bloodlines

Penerbit: SHARKMOB AB
Pangembang: SHARKMOB AB
Platform: PC
Tanggal Tanggal: September 2021

Saiki ing akses awal, nanging karo playtttt tertutup saiki, Vampire: Masquerade – getih getih Apa game Pertempuran Royaleer Pertempuran Multiplayer kanggo jagading pepeteng. Muter minangka vampir, sampeyan bisa urip kanggo mburu getih ing Prague, ing ngendi sampeyan kudu nggunakake kabeh kekuwatan gaib sampeyan, uga sawetara senjata sing kasedhiya kanggo tetep urip karo wong liya. Setel ing jagad sing apik banget ing Vampire: Masquerade Franchise, perang iki Royale minangka cara sing apik kanggo kenal karo jagad peteng kanthi gratis. Iki disetel kanggo miwiti spring iki.

# 7 pahlawan saka peteng

Pahlawan saka peteng ora bisa diputer

Penerbit: Gameloft
Pangembang: Gameloft
Platform: PC
Tanggal Tanggal: Oktober 2021

Judhul liyane sing disetel ing jaman Victoria yaiku Pahlawan saka peteng, A RPG Strategi sing ndeleng manungsa, vampir lan werewolve madhep kanthi fraksi kanggo slamet lan dominasi. Pemain bisa milih fraksi sing kalebu lan wiwiti njelajah lanskap pendhapat Victorian peteng ing RPG Multiplayer iki. Fitur sistem perang 5v5 kanggo pemain ngembangake katrampilan pertempuran, lan uga nawakake macem-macem penjara lan eksplorasi dunia kanggo para pemain sing cocog karo para pemain. Donya game terus-terusan, tegese terus berkembang sanajan sampeyan adoh saka fame. Iki minangka IP anyar sing menarik lan temtunipun kudu mriksa maneh yen sampeyan dadi RPG kanthi corak peteng.

# 6 geni lan maneuver

Geni lan maneuver gratis kanggo muter

Penerbit: Sejarah Armchair interaktif
Pangembang: Sejarah Armchair interaktif, Targon Studios
Platform: PC
Tanggal Rilis: Juni 2022

Rawuh ing musim panas iki Geni lan maneuver, Game strategi strategi anyar ing jaman Bygone ing jaman Victoria. Nampilake sawetara grafis sing apik banget, Geni lan maneuver Fokus kanggo nggambar imbangan antarane informasi sejarah lan urutane critane game pertempuran basis sing apik. Pemain bakal ngisi tentara paling gedhe ing Eropa ing pungkasan abad kaping 19, nalika maju ing sawetara pertempuran inspirasi kasunyatan. Ngalami perang gaya Victoria bakal mbutuhake pemikiran strategis, utamane minangka kemajuan teknologi lan taktis anyar digawe kabeh wektu kanggo sejarah iki. Temtunipun siji kanggo buff sejarah kanggo macet.

# 5 Multifa

Multifayarus - FREE kanggo muter Battlerr

Penerbit: Warner Bros
Pangembang: Pemain pertama game
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Game gelut gratis-muter iki fokus ing konten crossover Populasi pop kaya USP. Saiki ing pembangunan nanging aktif nampa tandha-up kanggo pindesting, game iki minangka impen penggemar konten. Iki fokus ing pertempuran 2v2 lan nggunakake RESTER HERO Gedhe. Karakter sing ana gandhengane Multifa asale saka macem-macem judhul saka film film, TV, komik, kartun lan liya-liyane. Multifa uga bakal kasedhiya salib platform. Game iki jelas duwe Multiplayer online (ing mode Co-Op lan Pvp) minangka komponen inti, nanging uga bisa nggunakake gamelan inti, supaya sampeyan bisa nggunakake (utawa ngadhepi) kanca loro utawa ing omah. Siji-sijine iki kudu ditonton yen sampeyan seneng ngalahake lan wis mesthi kepengin nindakake kanthi seneng karo Tom lan Jerry, Arya Starl lan Harley Quinn.

# 4 overprime

Overprime gratis kanggo muter

Penerbit: Netmarble f & C
Pengembang: Netmarble f & c, tim souleve
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Game MOBA strategis, Overprime Apa game tumindak adhedhasar tim ing ngendi rong tim nyoba ngrusak saben liyane. Game iki nggunakake sawetara grafis sing katon dinamis lan nggunakake tampilan 3D TPS tumindak kasebut. . Overprime bakal bisa dimainake ing online Co-op lan mode PVP online lan katon grafis kanthi nggumunake apa sing wis digoda online nganti saiki. Yen sampeyan seneng karo arena perang bebarengan sing kabeh babagan ngremehake basa mungsuh sampeyan, sampeyan bakal seneng banget iki.

# 3 Projekt Z

Projekt Z - FREE kanggo muter Survival Horror

Penerbit: 314 Seni
Pangembang: 314 Arts
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Samesthine bakal ngeculake taun iki nanging kanthi tanggal nalika isih ora dibatalake yaiku Projekt z. Iki minangka penembake pemembaran co-op pisanan kanggo latar perang donya 2. Oh, lan kabeh babagan mateni nir. Pemain bakal nemu nabrak ing pulo Jerman rahasia, ing endi, amarga, Nazi wis nglakokake macem-macem proyek sing disaranake supaya bisa niru perang. Sampeyan kudu urip lan nglawan dheweke nalika manggon ing salah sawijining macem-macem karakter utama. Menarik, Projekt z Fitur hub minangka dhasar utama sampeyan, sing ngetrapake mode bangunan padha karo Fallout 4Mode Gedung Pemukiman. Iki minangka tambahan sing menarik kanggo game penembake lan supaya bisa njaga manawa sampeyan uga dadi bangunan basis.

# 2 BISA ARK

Ilang Ark - Gratis Kanggo Muter MMORPG

Penerbit: Game Amazon
Pangembang: rpg smilgate
Platform: PC
Tanggal Rilis: Februari 2022

MMO anyar sing populer banget wis njupuk jagad kanthi badai amarga dirilis ing wulan Februari. Ilang Ark minangka pengalaman siji-pamuter sing disetel ing jagad online sing akeh. Lebokake dhewe ing game roleplaying kanthi rinci lan njelajah setelan open epik sing ngenteni sampeyan. Kaya game MMORPG sing paling akeh, Pemain bisa ngulandara nalika katon pas, nanging nawakake macem-macem pencarian, dungeon, duels pvp, serangan lan pertempuran liyane kanggo nyoba tangan sampeyan. Team karo kanca-kanca ing Multiplayer Co-Op utawa mung seneng jagad kanthi mode pamuter siji; Ing Ilang Ark, Pilihan sampeyan yaiku.

# 1 Pulo Wayang: Pendulum

Wabah Pulo: Pendulum Gratis Kanggo Muter

Penerbit: hiperetrain digital
Pangembang: Magicians cilik
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Versi gratis simulasi sing gratis Pulo Wabah, Tugas game iki pemain kanthi ngrampungake misteri kacilakan pesawat nggunakake kamera lan alat sing kasedhiya kanggo dheweke. Pulo Wabah: Pendulum disetel ing pulo ERLSEN, sing nggumunake atmosferic nanging sing bisa mati kanthi ati-ati sing bakal bisa ndeleng sampeyan kanthi cara urip sampeyan. Minangka ternyata, populasi pulo kasebut wis ilang ing sekedhik sawise eksperimen misterius, dadi sampeyan kudu sinau cara ngatasi dheweke nalika slamet ing sekitar anyar sampeyan. Game iki katon seneng banget kanggo wong-wong sing seneng karo misteri ing critane, uga penggemar genre sim kaslametan.

Bonus gratis kanggo muter

Ing njaba 25 FREE kanggo muter game PC kanggo 2022 minangka judhul mbesuk sing pantes nyebutake bonus. Yen ora ana sing kasebut sing wis disebutake perhatian sampeyan, priksa manawa loro iki uga diantisipasi game kasebut.

Mbukak mod

Mbukak mod - gratis kanggo muter

Penerbit: Gamey Hyper
Pangembang: Gamey Hyper
Platform: PC
Tanggal Rilis: 2022

Saiki ing Akses Awal, Mbukak mod nemu sebutno bonus minangka penembake wong sing gratis kanggo Fokus Komunitas. Dikembangake dening loro Indie devs, Mbukak mod minangka judhul fPS ekstrem, ekstrem sing tujuane dadi FPS umum, lan katon alon-alon kanthi narik kawigaten anggota mod somdress kanggo mbantu lan nggawe dhasar pamuter sing luwih kuat. Iki minangka game niche sing nampilake jangkah luwih alon tinimbang penembak wong sing paling gedhe, kanthi mode kompetitif adhedhasar bunder sing kudu nyenengake para pemain sing seneng karo pengembangan perang sing luwih cepet ing Judhul Pertempuran Royale.

Jupiter moons: Mekha – Prologue

Jupiter moons: Mekha - Prologue

Jupiter moons: Mekha – Prologue
Penerbit: Rock & Bushes
Pangembang: rock & grumbulan
Platform: PC

Tanpa tanggal release sing diumumake, Jupiter moons: Mekha – Prologue iku siji kanggo nonton. Game iki tumindak minangka prequel kanggo game lengkap Jupiter bulan: Mekha lan nggabungake pertempuran deckbailding lan taktik ing petualangan roguelike. Setel ing papan, game iki kabeh babagan mode Gauntlet, sing pemain kerja kanggo nglawan pertempuran, nglengkapi kustomisasi lan level pilot sing bisa diatasi nganti tekan tahap bos sing pungkasan. Iki kudu dadi hit karo penggemar game deckbuilding lan bakal ngrasa para pamitan apa sing bakal ditindakake ing game utama Jupiter bulan: Mekha.

Dhaptar Game Pc Gratis (Dianyari 19 Nopember 2022)

Dhaptar Game Pc Gratis (Dianyari 19 Nopember 2022)

Pilih game gratis ing Uap minggu iki:

Gambar kabeh ing roguelike crawler iki Kèndêl ingsun | Ayo

Umume game gratis ing uap minangka salah utawa dirancang kanggo nyiram karo microtransaksi, Untunge ana game PC PC sing bubar diluncurake kanthi steam gratis Lan sejatine katon apik banget. Priksa dheweke:

  • Bèntèng Rahasia: Prologue minangka novel visual sing apik lan nggumunake nampilake akeh pencarian, mekanik lan teka-teki sing menarik, kayata barang kerangka, persediaan, kontrol kamera ing papan 3D.
  • Masak Langsung – Simulator Dapur Itali – Mamma Mia! Masak langsung nggabungake unsur bisnis, manajemen wektu lan game masak. Kemajuan liwat langkah plot kanthi langkah lan mbukak kunci toko cafe sing anyar lan lokasi sing apik.
  • Sketch Crawler minangka Deck Bangunan Roguelike RPG super-kreatif, sing Doodler ngluwari Raja kartun saka plot piala lan tricksters. Ing jagad iki, gambar iku sihir nyata. Dielingake, game kasebut dilengkapi karo microtransaksi nanging sampeyan bisa nindakake akeh tanpa tuku apa-apa.

Ing wektu iki, sampeyan uga bisa njupuk sawetara DLC gratis ing uap! Entuk FREE World of Whips Starter Pack DLC ing kene, lan a Perlu DLC Payback Speed sing mbukak 3 mobil legenda ing kene.

Entuk Cell Tom Clancy gratis ing Ubisoft Sambungake

Download Game Siluman Legenda iki Kanggo FREE ing Toko Ubisoft kanggo wektu winates! Entuk Salin Copy Tom Clancy’s Spell ing Ubisoft Sambung sadurunge tanggal 30 November! .

Apa gratis ing game EPIC EPIC minggu iki?

Mati Jahat 1

Toko Game Epik menehi rong game PC gratis minggu iki:

  • Jahat Mati: Game, Game PVP sing nampilake karakter saka Serangan Mati Horror Comedy bakal gratis kanggo download ing Toko Game Epik nganti 24 Nopember.
  • Dewa Peteng minangka game strategi adhedhasar sekolah lawas sing padha karo taktik OGRE. Yen sampeyan seneng game strategi Jepang, priksa manawa sampeyan entuk game PC iki kanthi gratis ing Epic sadurunge Nov 24th 2022.

Star Wars

Minggu ngarep ing epik sampeyan bisa entuk squadron bintang perang! Miturut cara, apa sampeyan nonton Andor ing Disney+? Iku acara Star Wars paling apik nganti saiki. Uga, bisa uga ing jejere mandalonien.

!

Sembarang Deal Game Gratis DRM-Gratis DRM anyar?

Gala Gala yaiku nawarake 6 game pc gratis gratis saiki. Kabeh ing ngisor iki teka kaya download DRM-FREE:

  • .
  • Rahasia Magic: Kitab Spells – Game Pertama-3 inspirasi dening Harry Potter.
  • Rahasia Magic 2: Wizards lan Wizards – Luwih saka Sama
  • .
  • Racing Extreme ing Highway – Iki game babagan balapan gedhe ing dalan gedhe.
  • Larry Leuture Larry – Magna Cum Laude – Liyane Kotor Larry Larry.

Entuk 3 Kursus Online Coding Gratis

Kursus sing ditawakake ing bundle gratis iki:

  • 1 jam HTML (basa markup)

Entuk Amazon Perdana?

Dhaptar game gratis sapa wae sing duwe game Perdana Amazon bisa gratis sajrone wulan November 2022:

  • FALLOUT: Edisi Vegas Anyar Anyar– Nglacak mojave post-apokaliptik Wetwan ing nggoleki wong sing salah sampeyan ing jaman kepungkur. Nglawan dalan sampeyan kanggo dendam sing tepat, kabeh nggawe pengaruh ing ewu pendhita pasamunan pasamunan pos-apokaliptik ing proses kasebut.
  • Indiana Jones lan Perang Salib. Ark sing ilang yaiku mung anget! Piala gedhe yaiku sawise talisman sing paling kuat kanggo kabeh – grail suci. Sawetara wong sing wani ngadeg ing dalan. Untunge, salah sawijine India Jones. Lan wektu iki, dheweke duwe bapak karo dheweke.
  • Fasilitas 47 – Perjalanan liwat fasilitas riset ing jerone tundra antartika pembekuan, ngrampungake teka-teki sing nyenengake lan mbukak kunci lokasi anyar ing sekitar fasilitas kasebut.
  • WRC 9– Zoom liwat trek ing saindenging jagad ing francais simulasi Off-Road sing paling nyata!
  • – Bukak lan goleki tujuane nalika sampeyan mbukak platformer lingkungan sing dibangun kanggo njelajah lan ngerti struktur-bendahan, gravitasi.
  • Bisiking Willows– Interlatelate karo roh sing wis mati, ngrampungake teka-teki kompleks omah gedhung misterius lan mbantu Elena nemokake bapak sing ora ilang ing game teka-teki medeni / petualangan petualangan iki.
  • Dina pungkasan wulan Juni– Crita petualangan interaktif, jero, Cinematic sing ana ing sekitar katresnan lan kerugian, dina terakhir wulan Juni njaluk pemain kanggo nylametake?”

Cara ngaku game gratis kanthi Perdana?

  • Yen sampeyan minangka anggota utama Amazon: mung mlebu ing kene lan ngaku game kasebut.
  • Yen sampeyan dudu anggota AMAZON PRIMES: Sampeyan isih bisa entuk game iki kanthi gratis karo akun nyoba. Kanggo njaluk kabeh game sing didhaptar ing ndhuwur, mung lengganan ing Amazon Perdana (sing uga kalebu game primasi, sadurunge ngerti minangka Perdana RIME) kanthi gratis. Sawise wektu uji coba gratis awal (Sampeyan bisa mbatalake kapan wae), biaya konflik Amazon saka $ 2.99 nganti $ 12.. Yen sampeyan ngrancang “entuk game lan mbatalake langganan”, aja lali langganan langganan!
  • Waca liyane babagan kene.

8 game vr paling apik kanggo muter saiki

Priksa dhaptar lagu VR paling apik sing bisa sampeyan temenan.

Dhaptar game gratis saka game gratis ing indieGamebundles:

  • Gog: 50+ game klasik gratis sing bisa didownload saiki
  • Top 10 Game Horror Gratis sing kudu diputer
  • Ndhuwur 10 MMORPGS Gratis Gratis Kanggo Muter 2022
  • Ndhuwur 10 Game Petualangan Aneh Aneh ing Uap

Pengin Game PC FREE? Tindakake kita ing Twitter, Facebook utawa Kukus kanggo njaluk kabar babagan giveaway game gratis.

Kanggo ndeleng apa game gratis liyane sing kita tulis, priksa kategori freebies.

Kanggo ndeleng apa sing gratis ing minggu sadurunge, priksa tag “nganyari nganyari”.

Artikel sing gegandhengan

Game PC Gratis Minggu (24 September 2023)

Platformer Prasejform Doug lan Lily gratis ing Indiegala

Platformer Prasejform Doug lan Lily gratis ing Indiegala

Nangkep wengi terwelu gratis akhir minggu iki.

12 Komentar

Yashik Gratis ing IndieGala https: // freebies.Indiegala.
FREE maneh … Serangan kali Ing gatel https: // hoglet.gatel.IO / Strike River

Aku pribadi mikir kiriman kasebut mung keruwetan kaca game gratis winates, amarga saben pasang game gratis kajaba mung kaca spanduk kasebut minangka kaca spanduk, nggawe koyone kaya game sing paling winates nalika ora sajatian sing nemu nakal. Yen ana wong sing pengin mriksa apa-apa yen wis ora kejawab kiriman apa wae sing kudu dilakoni gulung ing kaca game gratis nganti ora mung luwih cepet tinimbang mbebasake postingan “mundur” iki, nanging uga mbutuhake gulung, asring kaping luwih saka tilas pilihan. Aku mung ujar iki amarga aku pancen peduli lan ngormati situs iki lan ngerti manawa kiriman rekaman iki cukup anyar, nanging aku bakal dadi pamilik situs sing nyoba, amarga alasan sing dakkandhakake, cukup luwih apik. ^^

  • Negroveslucille november 19, 2022 jam 6:28

Ngomongake dhewe. Aku ora mriksa situs iki saben dina lan aku seneng duwe kabeh frebees ing postingan gedhe saben akhir minggu. Kurang karya tinimbang mbukak 10 kiriman lan mriksa kabeh kanthi manual.

Ora yakin bagean “aku mikir” sampeyan ora entuk. Lan sanajan sampeyan luwih seneng kiriman babagan game minggu kasebut, mula masalah aku nyatakake luwih akeh amarga sampeyan isih kudu mriksa kiriman apa sing ora diringkes saka game gratis minggu sing luwih umum tinimbang sing dikarepake, mula masalah kasebut mengaruhi perspektif.

Panda, matur nuwun kanggo umpan balik. . Game gratis sing larang regane bakal entuk kiriman dhewe supaya sampeyan ora bakal kantun. Lan kanthi cara, foto panutup kanggo nganyari minggu mesthi Art game saka game ‘Big’ sing paling disenengi saka minggu kasebut, ing kasus iki, yen ora ana Cell Spllinter supaya aku ora kepenak. Ing kasus apa wae, matur nuwun kanggo ngrawat cukup kanggo menehi komentar gedhe. Duwe akhir minggu sing apik.

Oh dheweke mbingungake amarga ngrasa kaya game anyar liyane utawa DLC game kasebut ing spanduk, kaya sing nggawe aku rumangsa bisa entuk luwih akeh tinimbang game dhasar sing ditampilake kiriman dhewe ing minggu sing padha

  • Negroveslucille 24, 2022 ing 9:35

Apa sampeyan bisa uga luwih apik? Yesus Kristus, aku sumpah, tukang game AS sing paling ala. ? . .

Game Gratis-Kanggo-Play Kanggo 2022

Game Gratis-Kanggo-Play Kanggo 2022

Yen sampeyan wis nganyari utawa malah entuk game game anyar ing preinan, sampeyan bakal pengin ngetrapake tes kasebut langsung, kanthi pirang-pirang game kanggo njaga sampeyan sibuk ing wektu anyar taun anyar iki. Ya, papan sing paling apik kanggo miwiti yaiku temtu nggunakake game gratis kanggo main sing kasedhiya ing PC saiki, menehi kesempatan kanggo nyoba tangan ing sawetara game tanpa kudu mbayar. Utamane migunani yen sampeyan tukang game PC anyar.

Ing artikel iki, kita bakal ndelok sawetara game gratis kanggo muter ing PC saiki, nanging pilihan sampeyan ora mung diwatesi mung limang iki. Ana akeh game gratis utawa gratis kanggo muter sing ora mungkin ana sing cukup jam kanggo ndemek sisih. Kanggo nemokake, mung telusuran “Gratis” ing toko game favorit, kayata Uap, game epik utawa Microsoft Store. .

GAMES PC GRATIS-PLONG GRATIS

Fortnite

Fortnite mesthi ora ana salah sawijining game paling gedhe, luwih saka patang taun wiwit dibebasake. Sanajan sampeyan durung nate main, sampeyan mesthi bakal ngerti babagan penembak penembake Royale perang sing warni, katelu.

Saiki kita lagi anyar kanggo bab 3, musim 1, dadi sanajan sampeyan anyar kanggo dolanan, iku wektu sing apik kanggo nyelehake. .

Dene Fortnite gratis kanggo ndownload lan muter, sampeyan kudu melu karo dhuwit nyata yen sampeyan pengin pass paprangan lengkap. Kanggo nuntut Pass lengkap, sampeyan kudu nglampahi 950 v-duwit, sing bisa dituku kanthi dhuwit nyata. Nanging, kanthi nggunakake perang kanthi lengkap ing saben musim, sampeyan duwe kasempatan kanggo entuk cukup V-Day gratis kanggo entuk pass ing wiwitan musim sabanjure. Dadi, Play Cukup, lan sampeyan mung kudu mbayar kanthi dhuwit nyata. Lan aja kuwatir, sampeyan isih bisa muter lan level munggah past gratis lan isih entuk hadiah sing apik tenan.

Telpon saka perang

Telpon saka tugas perang paling apik kanggo muter PC-kanggo-muter PC 2022

Penembak Gratis-kanggo-play, Warzone Cod njupuk francais tugas, lan dadi Royale sing populer populer. Yen gaya Fortnite sing ora realistis ora bisa mréntahaké kanggo sampeyan, mula sampeyan bisa uga cocog karo realisme perang saka Warzone.

Telpon tugas perang Royale uga nggunakake sistem musiman, kanthi pass gratis lan mbayar. . Lan, sampeyan isih bisa level pass gratis, sampeyan mung bakal entuk barang kosmetik lan titik cod kanthi trek sing dibayar.

Selehake menyang Pasifik Werzon Cod Saiki kanggo ngalami peta caldera anyar, sing dikenalake ing awal Desember, 2021.

Halo tanpa wates

Halo Infinite Top paling apik kanggo kanggo-muter PC GAMES 2022

Game anyar merek liyane ing pungkasan taun 2021, Halo Infinite langsung nggawe tandha minangka salah sawijining game paling gedhe ing taun. . Apa sampeyan duwe gelar karo judhul Halo sadurunge utawa ora, ora ana sebab apa-apa kanggo menehi penembake wong pertama lan PC-Eksklusif.

Kaya sing paling apik saka game gratis iki, ana toko ing game, lan microtransaksi kanggo mbuwang dhuwit nyata sampeyan yen sampeyan pengin. Wiwit barang sing dituku iki, maneh, Avatar, Senjata lan pilihan kustomisasi profil, ora ana mupangat game sing kompetitif.

Penembak wong liya sing padha, kayata CS: Go lan Valorant uga kudu ing dhaptar iki, nanging kita kudu ngrembug sawetara game sing ora ditembak. Nanging yen sampeyan minangka perkara, mula loro kasebut mesthi bisa mriksa uga.

Efek Genshin

Genshin impact Best Best Gratis-kanggo-Play PC Game

Efek Genshin minangka RPG tumindak sing apik nampilake gaya anime lan wis disapu ambegan kanggo peta sing mbukak donya sing nggumunake. Iki minangka game sing luwih tentrem tinimbang penembak ing ndhuwur, dadi yen sampeyan ora njupuk mungsuh ing paprangan, mungkin sampeyan bisa uga luwih mancing toyvat, nggawe kanca karo macem-macem npcs.

Saiki, Efek Genshin uga duwe microtransaksi, lan mung kurang kosmetik sing kurang saka game liyane ing dhaptar iki. Sampeyan bakal bisa tuku barang tartamtu sing mbantu sampeyan ing gamelan sampeyan. Nanging, ora ujar manawa, anggere sampeyan bisa nolak kanggo toko ing game, sampeyan ora bisa ngilangi pengaruh Genshin kanthi sukses tanpa dipisah. Sampeyan bisa uga mung luwih suwe. Nanging, hey, luwih akeh wektu kanggo njelajah tyvat.

Brawlhalla

BRAWLHALLA BEST BEST GRATIS-TOAD PC

Pungkasane, mung kanggo njupuk barang kanthi beda maneh, kita ngrampungake dhaptar nganggo Brawlhalla. Fighter Platform ngelingake sawetara game gelut sing paling apik, Klasik, Brawlhalla minangka game sing warni lan bodho sing diisi karakter asli lan sawetara pasuryan asli. Perang nglawan royalti game kaya Rayman lan shovel knight, favorit tv kayata putri Bubblegum lan Steven Universe, utawa buku buku komik Hellboy lan Nimboy.

Game liyane sing gratis kanggo-muter tanpa game tanpa game, sampeyan bisa macet menyang pejuang nglipur iki langsung, lan ora sampeyan kudu mandheg nalika sampeyan mlebu.

Yen sampeyan lagi anyar kanggo PC game utawa sampeyan duwe persiyapan anyar, ngerti apa game PC PC, kepiye goleki spek PC, lan goleki ing sawetara syarat-syarat sistem, kayata impak Genshin lan Valantite.

WEPC yaiku maca maca. Yen sampeyan tuku link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi.

Misi WEPC minangka situs sing paling dipercaya ing Tech. Konten editorial kita 100% mandhiri lan kita sijine saben produk sing kita deleng liwat proses tes sing ketat sadurunge nyritakake apa sing kita pikirake. Kita ora bakal menehi saran apa wae sing ora bakal digunakake kanggo awake dhewe. Waca liyane