Game Peperangan Pisanan ��️ Muter Saiki gratis ing CrazyGames!, Game FPS Paling Apik ing PC 2023 | Pcgamesn

Game FPS paling apik ing PC 2023

Contents

Superot minangka salah sawijining game teka-teki bagean, fps siji, lan siji bagean simulator gunfight gunfight. Penembake unik iki dibangun ing kemampuan kanggo alon-alon wektu kanthi mandheg. Njupuk wayahe kanggo nliti kahanan kasebut yaiku kunci kamenangan, nanging mung kacepetan bakal nylametake sampeyan ing game sing angel banget lan apik banget.

Game Peperangan Pisanan

Pilih loading favorit sampeyan lan langsung mlumpat menyang game FPS Online FPS kompetitif. Sampeyan bisa ngurutake game kasebut kanthi ndhuwur, anyar, lan sing paling akeh main nggunakake saringan.

Skibidi jamban: infeksi

Kirka.io

Deadshot.io

Mini Royale: Bangsa-bangsa

Angkatan Bullet

Ev.io

Terusake Assault Remix

Terusake Assault Remix

Wektu penembak 2

Shot Sniper: Wektu peluru
Jamban Worms Shooter
Monster penembak apokalispse

Ketemu nesu

Penembake lucu – ngrusak kabeh

Toon mati

Pasukan piksel

Hunter lan Props

Pertempuran Crazy

Pacman FPS

Q1K3

Arcane Mayhem: Nampa Cape

Tukang mateni

Arena Galaxy Galaksi Crazy

Arena Galaxy Galaksi Crazy

Gun Gun Pixel Crazy 4

Gun Gun Pixel Crazy 4

Tukang Taman Gun

Ufo Wars Asing

Proyek: Counter Assault Online

Gorestkrip

Serangan Zombie

Zombi Shooter: Bagean 2
House of Celesina: Bab loro

Countdown final

Sampeyan lagi ditonton

Shooterz

Tags Popular

Penembake wong katelu

Cara Muter Game FPS

Umume penembak wong sing paling dhisik ngidini sampeyan milih saka arsenal senjata kayata pistol, bedhil mesin, bedhil, lan bledosan. Game kasebut uga ngidini sampeyan muter macem-macem peta 3D ing macem-macem lokasi. Sampeyan bisa muter minangka bagean saka tim lan nggunakake kerja sama kanggo kauntungan utawa main mode game populer kaya gratis-kanggo-kabeh (FFA).

Kepiye Cara Luwih Apik ing Game FPS

Sawise sampeyan wis nguwasani katrampilan dhasar, priksa tips iki kanggo nambah game lan miwiti rak ing kills:

  • Temokake gaman sing bisa digunakake kanggo sampeyan
  • Aja gupuh utawa semprotan – mikir, target, lan moto
  • Tune sensitivitas mouse kanggo cocog karo sampeyan
  • Laku nggawe sampurna, mula tetep diputer!

Yen sampeyan nggoleki sawetara game FPS berbasis browser kanthi online, sampeyan lagi ing panggonan sing bener. Ngurutake kanthi ‘sing paling diputer’ ing sisih ndhuwur bakal mbantu sampeyan nyaring judhul sing paling populer. Minangka Gamer Game Sembarang, Game FPS dibangun kanggo PC – lan mesthi nampilake Multiplayer online.

Shocker Shock minangka salah sawijining game, kanthi peta sing apik lan karakter endhog sing mbukak lan ooze yolk nalika mateni. Pasukan Bullet lan Asssault Terusake: Remix minangka rong game FPS online gratis sing nyedhiyakake game sing cepet lan kompetitif.

Game FPS minangka sawetara game sing paling populer ing situs web kita.

Game FPS iki gratis kanggo muter

Kabeh game penembak wong pisanan ing kene gratis kanggo muter ing browser web, tanpa didownload. Akeh judhul paling apik sing cocog karo PC – utawa mung PC, nanging game FPS mobile kasedhiya.

Yen sampeyan pengin saran game FPS liyane sing apik, priksa Apocalypse Pixel Crazy, Perang Pixel, utawa Perang Pixel, utawa Alam Blancy Donya kanggo Pertempuran Sand Daur ing Sandstrike.io.

Genre sing padha

Yen sampeyan pengin motret saka perspektif sing beda, priksa game motret wong katelu. Kategori liyane sing relevan kalebu Game Sniper, Game Gun, lan Game Multiplayer.

FAQ

Apa game penembake wong sing paling populer?

  1. Shocker Shell
  2. Skibidi jamban: infeksi
  3. King Paintball
  4. Kirka.io
  5. MatiTshot.io
  6. Mini Royale: Bangsa-bangsa
  7. Angkatan Bullet
  8. Ev.io
  9. Terusake Assault Remix
  10. Broker Perang

Apa game penembake wong sing paling apik kanggo muter ing ponsel lan tablet?

Apa sawetara game penembak pamilikan wong sing wis disengiti?

Apa game penembak wong pisanan?

Game Peperangan Pisanan (FPS) main game kanthi perspektif wong pisanan. Dheweke asring dimainake kanthi online. Sampeyan bisa nggunakake senjata kaya pistol lan bedhil kanggo bazookas sing kuat lan taktis mungsuh sampeyan ing macem-macem lokasi.

Main game penembake wong pertama online kanthi gratis ing CrazyGames, ora ana Download utawa Instalasi sing dibutuhake. �� Puterake shocker cangkang lan saiki liyane!

Game FPS paling apik ing PC 2023

Ganti maneh, ngarahake pemandangan, lan gunakake game FPS paling apik ing PC, saka tegang, taktik, pelangi enem pengepasan kabeh kaya Titanfall 2.

Diterbitake: Sep 12, 2023

Apa game FPS paling apik ing PC? Saka huru-hara fisika klasik setengah umur 2 kanggo jagad sing apik banget Halo tanpa wates, iki game FPS sing paling apik. Kanggo luwih saka rong dekade, game FPS wis dadi pasukan nyopir industri game PC. Dheweke bakal lelungan saka ambane neraka ing siksa kanggo njaba tekan ruang ing Titanfall 2. Liyane wis njupuk kita ing dalan-dalan liwat Ravenholm sing paling gedhe saka setengah taun, dene sawetara wong wis ngrangkul kutha futuristik.

Sawetara game iki wis tuwa, liyane anyar, lan kabeh apik. Kampanye Wolfenstein 2 Wolfenstein; Pelangi Six Multiplayer taktik sing ketat; Overwatch 2 lan macem-macem pahlawan sing nggumunake. Ora preduli apa jinis bedhil virtual sing sampeyan alami, judhul ing ngisor iki bakal nyukupi driji pemicu gatal sampeyan. Dadi retak knuckles, lan siyap nggawe jumlah sing dijupuk. Iki ora mung game FPS paling apik, sawetara entri kasebut kalebu ing game PC paling apik.

Game FPS paling apik yaiku:

Titik pilot ing raksasa ing waja ijo

Halo tanpa wates

Ora ana sing ngalahake rasa cethek saka manuk sing ana ing bedhil perang, nyuwek ing njero malang ing perang, utawa irisan liwat mungsuh nganggo pedhang energi. Halo Infinite Masterfuldulyulyulduly Nosting Nostalgia lan rumangsa game halo klasik nalika tetep seger kaya inovasi kaya gamelan sing dibukak lan game mbukak.

Review Tanpa wates Halo muji kiriman lan bobot emosional saka perwira master ing kampanye pamuter siji. Ana uga akeh sing seneng-seneng duwe ing Multiplayer – Formula Halo Pertandhingan gaya penembak, Gunworky gaya sing dawa, lan Spawns Halo tanpa wates minangka kontras FPS liyane ing njaba.

Telpon saka Perang Modern Modern 2

Telpon saka tugas: perang perang modern 2

Telpon installment paling anyar DUTY DONGGIGI HARI MODER; Rahami maneh game 2009 saka jeneng sing padha, kampanye pamuter minangka pengalaman trotting global sing nggawa sampeyan saka Amsterdam menyang Gurun Al Mazrah. .”

Perang perang kaping 2. Sampeyan ngerti apa sing sampeyan entuk karo telpon game tugas – paket padhet karo sawetara peta sing nyenengake, gunane hebat sing apik, lan salah sawijining game sing paling apik. Yen sampeyan lagi njupuk gerombolan bebarengan, priksa manawa sampeyan njupuk PDSW Loadout sing paling apik karo sampeyan – ora ana sing luwih apik saiki.

Warzone 2: Squad prajurit nyiyapake kanggo mlumpat saka helikopter

Warzone 2

Warzone 2 mbangun ing game sing ora mung nemtokake genre fps nanging game perang royale uga. Setel ing fiksi Al Mazrah, Warzone 2 tugas sampeyan karo siji misi – ngilangi mungsuh lan dadi regu pungkasan. Nggunakake gunhlay sing apik minangka perang modern 2, Warzone 2 minangka pengalaman taktik sing nyenengake sing akeh sing menehi kesadaran babagan sitraasi meh akeh sing njupuk.

Regu, nyelehake lan njaluk kerja. Kontrak lengkap lan benteng sing jelas kanggo entuk dhuwit lan nggunakake senjata pribadi sing sampeyan gunakake dhewe kanthi nggunakake fitur Gunmith ekstensif. Sampeyan bisa uga kekacoan karo psyche mungsuh sampeyan nggunakake obrolan jarak ing game anyar. . Yen sampeyan ora penggemar nggawe persiyapan adat, aja kuwatir, kita wis entuk sampeyan kanthi pandu sing paling apik 2 Loenzone.

Gempa

Gempa (2021)

Pisanan dirilis ing taun 1996, gempa mesthi ora ana salah sawijining cornerstones dhasar saka jinis FPS. Ing taun-taun pungkasan, sing diarani “tukang shoter sing diarani, dirancang kanggo mbuwang pesona retro sing padha, tingkat labyrinthine, lan shooting cepet-cepet ing game 3D klasik klasik.

Ora ana sing cocog karo asline, nanging yen sampeyan ora luput nalika sepisanan metu, Bethesda mbebasake versi Remasters game sajrone quakecon 2021, lengkap karo grafis sing dianyari kanthi apik lan episode anyar kanggo main liwat. Gothic Gothic Gothic, abad pertengahan peteng ora nate katon apik – nanging yakin, gamelan kasebut tetep ora owah; wektu kanggo latihan lompat saring sampeyan.

Mesa Ireng

Mesa Ireng

Mesa ireng minangka remake setengah urip 1, digawe kanthi nggunakake penggemar nggunakake mesin sumber paling anyar. Iku njupuk 15 taun sadurunge aku meses wis tekan 1.0 release, nanging pungkasane kedadeyan ing taun 2020, lan bisa ngenteni. Remak minangka versi reumagines kampanye klasik siji klasik, ngilangi teka-teki sing luka lan tempur kanggo nggawe pengalaman sing succincort. Pengembang malah nggawe versi nggedhekake saka planet Alien, Xen, bagean pungkasan setengah urip 1 sing dilaporake kanthi katup. Yen sampeyan durung ngalami setengah urip lan sampeyan pengin ndeleng apa sing sampeyan ora luput, Ireng Mesa paling apik kanggo ngrampungake FPS klasik iki, karo sawetara wong sing percaya yen Mesa ireng luwih apik tinimbang setengah urip.

Siksa

Doom langgeng

Doom langgeng njupuk gamelan gamelan hit 2016, lan minangka Doom Abal Abadi sing nerangake kanthi becik, tanjakan kabeh nganti 11. Pengembang bisa ngomah metu saka sekuel sing dimainake kanthi umume karo Doom 2016, nanging dheweke milih njupuk mekanik inti menyang level liyane. Saben aspek wis apik, saka jumlah senjata sing sampeyan lakoni, menyang pilihan gerakan sing nambah jangkah.

Kanthi kekuwatan ekstra iki dadi mungsuh sing luwih kuat, dilengkapi kekuwatane lan kekirangan dhewe kanggo sampeyan eksploitasi. Sampeyan bisa muter Doom 2016 nggunakake mung gegaman Yen sampeyan pancene pengin, nanging sapi langgeng ngukum para pemain kanggo nempel ing rencana game sing padha. Kajaba sampeyan mateni mungsuh kanthi nggunakake macem-macem alat, sampeyan mesthi bakal dadi sumber daya.

Nyilih unsur saka game aksi sing paling apik, Doom reporasi langgeng dadi penembake cepet-cepet sing nggawe pemain mikir kanthi kreatif nalika ngilangi gerombolan sing paling awon. Ana alesan sing apik kenapa siksa langgeng yaiku Goty kita kanggo 2020, saestu pancen luar biasa.

Overwatch 2

. Sawetara wong bisa uga ora kaya FPS iki minangka urutan sing bener, sentimen sing dirampungake ing review 2 overwatch kita, nanging luwih akeh saka ‘overwatch 1.5 ‘tinimbang.

Ngalih menyang 5V5 lan introduksi kunci saka wiwitan kerja bareng kanggo nggawe versi kakehan sing paling apik. Kanthi nyuda jumlah tank ing saben tim, pemain nggunakake wektu sing kurang nembak ing tameng lan wektu liyane ngatasi tujuane. Liga overwatch uga wis nggawe potensial e-olahraga game. Aja kuwatir yen sampeyan ora kabeh kira-kira sesi praktik wolung jam, sanajan – banding pesona minangka banding pilihan sing dipilih, apa wae sing paling apik 2 minangka salah sawijining game FPS paling apik ing PC. Yen sampeyan lagi ngrancang mlumpat, dhaptar undhangan overwatch kita, lan pandhuan 2 overwatch kita kudu menehi inti karakter sing apik kanggo sapa opo saiki lan ora cocog karo wektu sampeyan.

CS: Go

Counter-Strike: Global nyerang

Mbuwang awakmu menyang jagad kontra: Global nyerang kaping pisanan kaya nyilem menyang perang daging sing modern modern. Sampeyan bakal ngadhepi pemain sing wis nyathet versi peta kasebut luwih saka sepuluh taun. Sampeyan bakal mati kanggo snipers kanthi puluhan ewu mateni needched menyang pramuka. Sampeyan bakal dihukum para pemain sing bisa nimbulake CS: Go ing printah prentah nalika turu, lungguh ing sisih liyane nalika sampeyan kesalahan sampeyan.

Napa, sampeyan bakal milih muter Counter-Strike: Global nyerang? Amarga nggarap dalan menyang ndhuwur leaderboards minangka prestasi; ganjaran sing entuk liwat sabar, katrampilan, lan memori otot, lan sawetara desain tingkat paling apik ing game. Ana alesan kenapa, malah dina iki, sampeyan bakal nemokake server sing nganggo peta kaya bledug 2 dina, dina metu; Ing bagean, amarga rutin CS: Bukak nganyari salawase tetep seger.

Bubar, diumumake manawa penembake klasik bakal entuk terusan lan tanggal rilis kontra 2 wis teka ing musim panas 2023.

Setengah Urip 2

Setengah urip 2

Dadi luwih saka evolusi eksperiyang paling apik, setengah urip 2 asring diseleh minangka salah sawijining game PC paling apik ing kabeh wektu. Accolades kaya ngono ora disenengi, uga. SEQUel sing dawa -ungge nganti setengah umur ambisi banget, mupangate dikembangake kanthi katup sing luwih mantep.

Kabeh luwih gedhe tinimbang taun 1998: lingkungan, crita, crita – iku blokbuster lan sing cerdas ing kana. Ana kanca sing sante; Karakter nyata sing ana luwih saka tiwas, lan fisika sing ngowahi jagad kasebut kanthi nyata, papan nyata.

Katup bisa digunakake dening lingkungane. . Lan, sing penting, dheweke tetep bisa dieling-eling, saka lurung-lurung sing dibangun saka Ravenholm menyang untur sing ora ana, ngadeg ing kutha baja lan tikus kaca. Umur bisa uga wis nyandhang sawetara wong-wong mau, nanging tetep dadi game FPS.

Pelangi Six Drege

Pelangi Six Drege

Thanks kanggo dhukungan terus saka Ubisoft, Pelangi S0 Pengepungan meh ora dingerteni saka penembung sing muncul saka pager tinimbang ing taun 2015. Saiki, kanthi pemandangan olahraga sing burgeoning, aliran pelangi enem operator pengepungan enem pengepungan sing paling apik, mula dadi salah sawijining game sing paling apik ing PC.

Saben wayahe perang-ing-siege-in boxed-in-wejan sing ana gandhengane karo ketegangan lan bebaya, wiwit saiki sampeyan miwiti ngetokake tlatah kanthi drone – ndedonga mungsuh sampeyan ora bisa nemokake hostage – kanggo nyoba pungkasan kanggo nylametake dina kanthi njupuk tembok mudhun lan mbanting langit-langit. MULTIPLAYER ASMETMETRICERER lan TACTIKEN ING NGANGGO ING TANPA KANGGO ING NGANGGO INGKANG.

Peperangan psikologis minangka pirang-pirang gunane; Game babagan manipulasi lan kontrol nalika sampeyan nyoba nggawe foes sampeyan kanthi cara tartamtu nalika sampeyan nyoba njaga tim dhewe. Sampeyan ora rumangsa aman: serangan bisa teka saka ngendi wae, biasane ana ing endi wae. Sawise pirang-pirang taun iki krasa aman ing tembok, lingkungan pengepen sing ngrusak meksa sampeyan mikir ing sikil lan ora dipercaya tembok.

Pengepungan duwe alangan sing relatif kanggo mlebu, nanging pemain sing ora yakin bisa mlumpat menyang fray kanthi murah karo Pelangi Six Dreger Edition. Kanggo wong-wong sing njupuk dolanan ngukum Pelangi, sampeyan bisa njamin penembake Ubisoft Montreal ing kene kanggo tetep musim lan konten anyar sing bakal teka kabeh wektu.

Tarkov

Uwal saka Tarkov

Ana pirang-pirang game FPS sing ora duwe realisme, nanging ora ana sing cedhak karo rincian sing dibayar kanthi uwal saka tim Tarkov ing tarkov. Ora mung ana ing ndhuwur 60 bedhil ing uwal saka Tarkov nanging saben wong bisa didownload utawa ditarik menyang titik sing ora dingerteni saka mitra sing ora bisa dingerteni. Sampeyan bisa ngganti tong, dipasang, scope, senter, kecamatan, pistol, panrima, lan pamblokiran gas, lan pilih pirang-pirang jinis basik kanggo saben jinis ammo. Ora ana loro gaman sing sampeyan temokake ing serangan sing padha.

Iki nyebabake akeh kesalahan kanggo para pemain anyar lan sapa wae, ER, ora ngerti babagan bedhil. Nanging, sawise tumpukan rubles lan persediaan sing dikempalken kanthi nggunakake lampiran, sampeyan bakal enggal ngerteni cara cocog karo saben lampiran kanthi mbangun adat. Sisih pungkasan kasebut penting banget nalika uwal saka Tarkov, yen sampeyan mati ing serangan lan mungsuh sing ditarik awak, sampeyan bakal kelangan kabeh sing digawa.

Peraturan sing kasar iki bisa uwal saka Tarkov nggumunake para pemain anyar, nanging nalika gampang kelangan peralatan sing larang regane, mula gampang mlebu ing gerbang lan senjata lan senjata sing paling apik ing pistol Game kasebut. Thanks kanggo ekonomi sing didorong pamuter, sampeyan bisa ngrampungake obyek sing ora ana gunane kaya arca lan perdagangan kanggo hk416 anyar.

Uwal saka Tarkov ora metu saka game FPS lan Multiplayer liyane ing dhaptar iki nalika nyampurake PvP lan Pve lancar. Saben serangan muter metu ing peta sing akeh karo pemain lan ai mungsuh sing dienggo ing pucuk kunci utama, biasane ing papan sing apik bisa ditemokake. Saka wiwitan pertandhingan, sampeyan kudu nganti 40 menit kanggo mateni, rampok, lan nggawe salah sawijining titik ekstraksi sing ditunjuk. Yen sampeyan wis mati, sampeyan mung entuk Gear sing diasuransiake sadurunge, lan mung yen ora dirampok saka awak dhisik. ? Ya, kita entuk uwal lengkap saka Pandhuan Tarkov Tips ing kene kanggo menehi pitulung. Titik ekstraksi mesthi ing sisih sabalik ing peta sing sampeyan lebar, mula kanthi serangan tanpa nemoni mungsuh kasebut meh ora dibedakake.

Titanfall 2

Titanfall 2

EA lan RESPAWNS Dibangun ing kabeh game pisanan sing pas lan seimbang sing sequel iki dadi salah sawijining game PC paling apik ing taun 2016. . .

Kampanye ora nyoba kanggo metu gamelan kanthi bombosk epik utawa bombaso blockbuster. Nanging, mekanika mentah ngladeni kabeh therills: tembok-mlaku ing sawijining klompok mungsuh lan jotosan karo sawetara sing marem karo bedhil sing dirasakake. Apa maneh, versi PC sing apik banget kaya sing kita deleng ing review port titanfall 2 PC.

Respawn ora mung nambah ambane kanggo pemain siji; Mode Gelombang Co-Op Papat-Play-Player minangka kanca sing apik kanggo multiplium sing kompetitif sing ngemot macem-macem kelas 2 kelas. Titanfall 2 minangka kéwan sing luwih gedhe lan luwih apik tinimbang sadurunge, lan napas hawa seger kanggo genre gamelan mech minangka kabèh.

Nalika ora ana tembung ing titanfall 3, RESPAWANT SCERTAL FOERTS Royale Apex Legenda disetel ing alam semesta sing padha. Manawa, Wall-Wall’s Run, nanging APEX Legenda Senjata kaya Mozambique lan Hemlock minangka Cocog Nod ing jaman biyen pangembang iki.

l4d2

Kiwa 4 mati 2

Zombi Valve ora kaya nir liyane. Ing sisih kiwa 4 mati 2, dheweke nabrak sampeyan kaya gelombang, nyusup tembok lan kabisat kesenjangan. Dheweke diiringi khusus: undead sing evolusi banget sing meksa sampeyan bisa bebarengan. A ngrokok bakal nyeret sampeyan menyang gang karo ilat sing dawa ing ngendi sampeyan bakal dikutuk dening undead umum. Pamburu bakal njaluk sampeyan menyang aspal sadurunge nyuwek tenggorokan sampeyan. Boomer bakal ngisi pasuryan sampeyan lan njeblug, lemas sampeyan ing gloop ijo.

Sanajan nirara minangka rolas tikel lan kiwa 4 Mati 2 wis suwe banget, ketegangan, desain tingkat, lan modern sing ora bisa ditindakake. Tetep minangka salah sawijining game co-op paling apik ing PC.

Tf2

Tim Benteng 2

Ing urusan shooty ekstra, kelas berbisa-basis, para kartun wong lanang sing nangkep ringkes, bom ngiringan, lan ngadeg ing simpul. Tim Benteng 2 dadi apik, lan isih gampang salah sawijining game shooting paling apik ing PC. Iki uga wis berkembang, kanthi gunung konten sing digawe pangguna, peta, mode, lan tim anyar Benteng 2 Gadget mbantu njaga penembake sing relevan. Game online kaya iki ora nate metu saka gaya.

Premis minangka prasaja kaya sadurunge: sampeyan milih karakter saka sanga lan njupuk papan ing tim. Mode kalebu njupuk gendera, raja ing bukit, lan bathi – sing terakhir ndeleng tim nyopir bom maju ing trek sepur, dene lawan sing ora bisa ditindakake. Iku klasik sing wis dadi mode pengangkatan kapal penggedhe, nanging dirampungake ing kene ing benteng tim 2.

Valorant

Valorant

Penembak pahlawan riot bakal ora kenal karo para penggemar CS: lunga lan overwatch, nanging – kaya sing nerangake ing review Valorant kita – manawa dudu perkara sing ala. Valorant wis nyurung dalan ing ngarep paket FPS kompetitif, lan ora angel kanggo ndeleng sebabe. Ana pahlawan pahlawan sing padhang kanggo dipilih, saben duwe kemampuan sing migunani lan seimbang. Senjata lan sistem ekonomi langsung saka CS: Go – dheweke uga diarani ‘AWP’ ‘OP’, sing cukup tembung sing padha. .

Pertandhingan iku kuat lan mbutuhake katrampilan, presisi, lan coordinasi koordinasi. Kaya CS: Bukak, yen target sampeyan yaiku shoddy utawa reaksi sampeyan ora ana ing salah siji kanggo siji – nanging paling ora sampeyan ora kudu muter wong diwasa sing wis main bledug 2 kanggo Dalan rong puluh taun kepungkur. . Priksa pandhuan pasar wengi paling valorant supaya sampeyan bisa njupuk kosmetik sing bakal mbantu sampeyan ngadeg saka wong akeh.

Ora nyata

Turnamen ora nyata

Epik nggawe jeneng dhewe kanthi ora nyata – kesengsem nalika penembak dikuasai ID – nanging turnamen 1999 sing entuk turnamen Epik sing entuk moniker. Turnamen duwe konsep inti sing padha minangka arena gempa nanging nawakake alternatif kanggo sing golek sawetara fril liyane.

Antarane senjata sing nyenengake yaiku biorifle, sing nggunakake sludge beracun. Sampeyan bisa uga ngisi lan ngeculake barang sing akeh banget, nggunakake landmine gelas. Banjur ana panebas, peluncur roket sing nggegirisi perang thermosuklear sing tamat ing mungsuh sampeyan. Sampeyan uga kudu nyoba ripper, sing kebakaran ing sudhut sing mumbul ing sekitar sudhut. Saben bedhil duwe kekuwatan sing kapisah lan mode geni ganti sing kudu nguwasani supaya bisa didominasi ing arena.

Peta turnamen – lawas lan anyar – diisi arsitektur arsitektur. Ora ana apa-apa sing cukup kaya leaping ing gravitasi sing kurang ing antarane telung menara stratospheric ing DM-morfice – utamane yen sampeyan bisa nggeser wong ing udhara, nyemprotake goreng.

Dadi, sampeyan duwe, game FPS paling apik ing PC. Kanthi pirang-pirang game PC mbesuk sing njupuk bentuk penembak – kita isih bisa ngimpi tanggal 3 release 3 taun sing diumumake, bener? Saiki minangka wektu mulya dadi penggemar FPS. .

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.

30 Game penembak pertama sing paling apik

Game penembak pertama sing paling apik sing menehi perspektif anyar babagan game video.

Dening Matthew Byrd, Aaron Greenbaum | 10 Agustus 2023 |

  • Nuduhake ing Facebook (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing Twitter (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing LinkedIn (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing email (mbukak ing tab anyar)

Game FPS paling apik

Genres Game mlebu lan ora ana gaya, nanging luwih saka 30 taun, penembak wong pisanan minangka salah sawijining sumber sing paling dipercaya kanggo pengalaman blockbuster sing asring mbantu ngarahake medium.

Ora ana unsur sing nggawe game FPS dadi sarwa, lan iku, cukup ironis, persis apa sing ndadekake dheweke dadi cerah. Sejarah genre kasebut ditulis dening para pangembang sing nggunakake sudut pandang tartamtu lan bedhil utawa loro minangka basis kanggo macem-macem pengalaman sing terus kaget amarga kita wis ndeleng kabeh.

Yaiku game sing kita tekan kene kanggo ngrameke dina iki. Penembak pertama sing paling apik bisa uga wis inspirasi, nanging saben pungkasane nggawa sing khusus kanggo tabel sing mbantu wis ana ing antarane kompetisi sing akeh banget. Akeh sing nawakake macem-macem, nanging sing paling penting yaiku rasa sampeyan mung krungu jenenge.

Sadurunge nyilem ing dhaptar, iki sawetara cathetan babagan kritéria sing digunakake kanggo nggawe pilihan kasebut.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

– Nemtokake penembake wong pisanan bisa angel. . Luwih akeh game sing negesake motret / pertempuran minangka bagean inti pengalaman, luwih cenderung dianggep minangka bagean saka genre kasebut.

– Kepiye rasa nyenengake (kanggo apa wae) game FPS pungkasane ditemtokake manawa dipilih apa sing dipilih kanggo dhaptar iki lan ing papan sing dipilih, nanging inovasi, kabeh faktor sing digunakake minangka “X-Faktor” kanggo nemtokake peringkat

– Game siji-pamuter lan game FPS mung ora kena kena pengaruh kanggo kurang mode mode. Nanging, pertimbangan khusus diwenehake kanggo game sing uga kalorone.

* Dhaptar iki wiwit dianyari kanggo kalebu entri 26-30.

Pelangi Six: Vegas 2

30. Pelangi Six: Vegas 2

Pelangi Six: Vegas 2 mesthi luwih fokus tinimbang game awal ing Pelangi Six waralaba. Nanging, kanthi sawetara cara, aku rumangsa seneng Vegas 2 Pelangi Six Judhul.

Vegas 2 Fitur desain tingkat sing luar biasa, visual sing apik, lan campuran taktik berbasis tim lan tumindak pulsa sing nggawe game sadurunge sing digatekake franchise. Kaya urutan paling apik, sanajan, Vegas 2 mung kabeh sing luwih apik. Uga duwe versi teroris paling apik kanggo Hunt: Salah sawijining mode co-op paling gedhe ing sejarah FPS.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

F.e.a.r

29. F.E.A.R.

Game medeni wong pisanan wis dadi luwih umum sajrone dekade kepungkur. Ing wektu F.E.A.R.Nanging 2005 Rilis, sanajan, ide nggabungake penembak wong pisanan lan judhul medeni dirasakake novel luwih akeh. Bebener dikandhani, F.E.A.R. Isih ngrasa novel sing apik ing dina iki.

Kanthi negesake unsur penembake wong liya saka game medeni sing paling modern, F.E.A.R. nawakake pengalaman aksi murni sing kedadeyan asring nyilem dadi banyu sing luwih gaib. F.E.A.R.Campuran mungsuh revolusioner.Aku. (sing kaget banget kanggo dina iki) lan ajrih banget ora bisa ditindakake kanthi judhul sing luwih kuat ing dhaptar iki.

Timesplitter: Masa depan sampurna

28. Timesplitter: Masa depan sampurna

The Timesplitters Waralaba minangka permata sing ilang saka seri, lan Timesplitter: Masa depan sampurna minangka entri pungkasan (lan paling apik).

Saben level ing Timesplitter: Masa depan sampurna njupuk pemain ing lelungan liwat wektu sing beda. Nalika crita mung sok-sok nderek aturan kunci perjalanan wektu, karakter kasebut mesthi bisa dieling-eling (lan asring mung ora lucu). Nanging, kampanye kasebut mung setengah lelungan. Timesplitter: Masa depan sampurna uga dikemas karo level tantangan pilihan sing bakal nyoba katrampilan fps sampeyan, kadhangkala menyang pandeleng rambut kanggo frustasi.

27.

Sawetara game FPS Spice munggah rumus genre kanthi mekanika RPG, rampokan acak, lan jagad sing njelajah. ora butuh apa-apa. Game kasebut nggawe mung truk bedhil lan cukup mungsuh asing sing apik kanggo nyerang bangsa cilik, lan luwih saka cukup.

Sam sing serius FPS sing bisa dirancang kanggo njaga pemain sing mencorong kanthi dawa. Game kasebut nyalonake mungsuh, kepribadian bombastik, lan soundtrack sirah kanggo nglipur penggemar tumindak ing endi wae. . Game iki kasedhiya ing rong versi: Serius Sam Klasik lan . Kajaba saka kesetiaan grafis grafis lan syarat sistem sing luwih dhuwur, iku sejatine pengalaman sing padha.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Gempa

26. Gempa

Bagean sing asring dilalekake GempaWarisan minangka kasunyatan manawa pangembangan masalah game iki kanthi temenan dadi tim piranti lunak ID sing biasane nggawe genre FPS kaya sing kita kenal. Sadurunge padha mlaku-mlaku kanthi cara sing kapisah, mula, tim kasebut nyepak lawang lan nuduhake kekuwatan sing sejati saka desain game sing berkembang.

Gempa dipuji kanthi wiyar nalika diluncurake amarga dadi versi sing asring Siksa, Sanadyan saiki kita ngerti luwih akeh tinimbang sing. Game Multiplayer luar biasa Game ngenalake jutaan play online, nalika kampanye pamuter tunggal sing ditawani jinis kampanye iki bakal tuwuh. Siksa bisa uga wis paving cara, nanging Gempa nuduhake dalan sing luwih apik.

Game FPS Superot Superot

25. Superot

Superot minangka salah sawijining game teka-teki bagean, fps siji, lan siji bagean simulator gunfight gunfight. Penembake unik iki dibangun ing kemampuan kanggo alon-alon wektu kanthi mandheg. Njupuk wayahe kanggo nliti kahanan kasebut yaiku kunci kamenangan, nanging mung kacepetan bakal nylametake sampeyan ing game sing angel banget lan apik banget.

Temtunipun muter Superot Ing VR Yen sampeyan nate entuk kasempatan kanggo nindakake, nanging ora ana cara sing paling ala kanggo muter salah sawijining game FPS sing paling kreatif lan nyenengake uga salah sawijining pamuter adrenalin sing paling murni.

GAME FPS DUSK

24. Dusk

2018 Dusk bisa uga dadi penghormatan kanggo sawetara klasik genre sing sadurunge, nanging cara game iki kanthi sampurna kanggo main game kasebut tinimbang sing sejatine bisa main ing ndhuwur pionir FPS kasebut.

Malah wong sing biasane ora seneng karo “Temokake kunci, Tingkat Labyrinth, gaya game FPS sing Dusk Mbayar penghormatan kanggo asring ketagihan mekanik airtarghts game iki, pacu luar biasa, lan kepiye ngelingake kita, luwih saka kabeh, game tegese nyenengake.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Game FPS Metro 2033

. Metro 2033

Metro 2033 utang utang kanggo sawetara game sing sadurunge (kalebu S.T.A.L.K..R.: Shadow of Chernobyl, tim kerja), nanging nalika nerangake gaya game FPS atmosfer, bisa uga paling apik.

Metro 2033 ngrangkul konsep medror slamet kanthi cara sing malah entri sing luar biasa ing seri iki sing ngetutake ora bisa mbalek maneh. Atmosfer ing game iki pancen kandel lan nggumunake yen bisa nggawe sampeyan rumangsa seneng karo hawa nalika sampeyan muter kanthi terus-terusan supaya sampeyan bisa dirasakake kanthi cepet.

Game Borderlands 2 FPS

22. Borderlands 2

Nalika aku rumangsa asli Borderlands jujur ​​jenis saka skema grand francais, angel mbantah Borderlands 2 yaiku nalika seri iki tenan nemokake sikil lan tetep dadi game Borderlands waralaba ngoyak dina iki.

Ora kabeh wong minangka penggemar humor game iki, nanging kepinginan kanggo mbukak iki ing ndhuwur ndhuwur bisa uga ana sebab kenapa Borderlands 2 Dadi kanthi yakin bisa nggabungake aspek game co-op, rpg rpg, lan penembak wong pisanan. Saka kampanye pangkalan menyang DLC ​​sing luar biasa, iki isih dadi salah sawijining petualangan FPS paling apik sing bisa dituduhake karo kanca-kanca.

FAR LOWT 2 FPS GAMES FPS

21. Adoh nangis 2

Minangka Adoh nangis Seri (lan FPS GENRERE) terus “mekar,” luwih gampang tinimbang ngormati Adoh nangis 2 Lan kepiye carane pirang-pirang perkara sing diwiwiti game iki kanggo dikritik saiki saiki krasa ambegan hawa seger.

Adoh nangis 2 Apa game musuhan sing terus nyoba mateni penyakit, sing asring ora bisa dikendhaleni, kekurangan sumber daya sing agresif, lan cacat sing luwih gedhe, lan surem sing luwih gedhe sing luwih kuat nalika sampeyan ngerti babagan crita lan jagad. . Aku bakal ujar aku ora kejawab Ubisoft iki, nanging kanthi jujur, iki minangka eksperimen sing wani lan cerah sanajan ing kamulyane studio.

Ulasan Game Paling Anyar

Gran Turismo: Crita Sejati vs. Film game video

Bros Super Mario. Review Movie: Grafis gedhe ndhelikake gamelan sing ora ana gandhengane

Dungeons & Dragons: diurmati maling maling – film iki pantes game iki

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

20. Wolfenstein 2: Kolossus anyar

Aku mikir pujian sing paling apik sing bisa dibayar Wolfenstein 2 yaiku ngomong ngono Wolfenstein: Orde Anyar ngluwihi meh kabeh pengarepan bisa lan ora game kasebut bisa nyawisake papan kanggo papan sing bakal ditindakake.

Wolfenstein 2 minangka penghargaan paling gedhe kanggo paling gedhe saka pesta kokain ing ’80s Wall Street. Cukup, yen sampeyan mikir sampeyan wis ndeleng barang sing paling gawe kaget game iki, golek cara kanggo wektu lan wektu maneh. Mesthi ora babar pisan, uga nambah mekanika tumindak sing kenceng sing mbantu nggawe sing wis istua sing sare.

19. Tim Benteng 2

Ora bakal akurat kanggo ngomong manawa ora ana sing mikir Tim Benteng 2 arep dadi sukses. Bener, akeh wong ing wektu kasebut bakal dadi game sing apik banget. Nanging, sawetara disiapake mung carane melu TF 2 bakal lan kepiye cara tuwuh bakal ngganti industri game video ing salawas-lawase.

Katon ngluwihi cara TF 2 kontroversial mindhah kita menyang “Game minangka layanan” Era, nanging sampeyan bakal nemokake manawa mung siji game FPS sing paling nyenengake sing bisa ditindakake kanthi cara sing bisa dadi game sing wis apik dadi soko ajaib.

Swat 4 Game FPS

18. Swat 4

Apa sing misahake Swat 4 saka akeh game FPS taktik sing luar biasa sing teka sadurunge lan sawise? Yen aku kudu ngubungake kapinteran game iki kanggo siji perkara, mula kudu “desain tingkat.”

Swat 4 Nggunakake premis sing ora biasa (dibandhingake game FPS Taktis) minangka dhasar kanggo sawetara misi sing sejatine luwih umum sing luwih umum tinimbang sawetara jagad khayalan sing paling rumit. Saka nyusup kemah pamimpin kultus kanggo mudhun ing ruang paling ngisor saka omah pembunuh serial, Swat 4 terus-terusan nemokake cara anyar kanggo nggunakake gamelan taktis sing luar biasa kanggo kaget sampeyan.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Operative: ora ana siji urip ing salawas-lawase Art Art

17. Operative: ora ana sing urip ing salawas-lawase

Pancen bener Ora ana sing urip ing salawas-lawaseResidence ketelunan permanen ing lisensi neraka mung bisa nggedhekake swara saka game wong-wong sing nyebutake 2000 game sing paling apik iki, nanging ora ateges penembake ndelok Monolith ora pantes kabeh pujian.

Bab sing paling disenengi Nolf Kabeh taun iki, iku sejatine game komedi. Nalika dadi game komedi sing asli biasane ana prestasi ing lan awake dhewe, Nolf dadi siji langkah kanthi uga sing uga nawakake salah sawijining kampanye FPS sing paling kreatif lan menahip. Dolanan iki nahan ing ngisor iki sanajan analisis desain sing paling ngerti, nanging warisan paling latis yaiku eseman sing pasrahake.

Multiplayer Goldeneye 007

16. Goldeneye 007

Sampurna bisa uga dadi teknis dadi game sing luwih apik, nanging yen inovasi, konteks sejarah, lan pengeling-eling sing seneng banget “X”, banjur Goldeneye 007 Pancen pantes ing dhaptar apa wae game FPS paling apik.

Sajuta tembung duwe kanthi bener ditulis babagan apa Goldeneye Apa kanggo game FPS FPS, nanging aku ora ngerti apa bisa pujian game iki cukup kanggo cara sing ngrayakake kabungahan lokal bebarengan utawa kekuatan kampanye pamuter sing apik banget. Sawetara wektu bisa uga wis nulis Goldeneye Mati minangka versi sing luwih murah saka game FPS FPS paling apik, nanging taun-taun iki wis apik kanggo kesucian pengalaman iki.

Peperangan Bad Company Bad Company 2

15. Peperangan: Perusahaan Bad 2

Perusahaan Bad 2Multiplayer minangka huru-hara apik, kreatif, bisa dieling-eling, gawe ketagihan, lan kabeh perkara liyane sing digandhengake karo Peperangan Multiplayer legendaris seri paling apik. Apa sing misahake game iki saka entri luar biasa ing waralaba iki, yaiku kekuwatan kampanye pamuter siji.

Perusahaan Bad 2Katresnan sing nyenengake lingkungan sing bisa ngrusak dislametake kanthi apik dening rasa humor sing asring diteliti kanthi jangkauan ing penembak militer. Angel banget yen ana sawetara Peperangan Penggemar isih ngoyak dhuwur dheweke entuk game kanggo muter game iki.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Game Cahaya Halo 3

14. Halo 3

Halo 2 Minangka game sing luar biasa sing ngganti lanskap konsol FPS ing salawase, nanging uga game sing diolah kanthi masalah pembangunan sing nyebabake periode crunch sing ora bisa dibatalake, kampanye sing kurang potensial, lan sawetara masalah keseimbangan sing ora pati cetho. Pengeling-eling sing seneng karo game kasebut kanthi becik, nanging yen wis mudhun, Halo 3 nawakake pengalaman sing luwih lengkap.

Halo 3Multiplayer Innedibleer luar biasa minangka versi sing cocog HaloMultiplayer legendaris lan jinis game kompetitif sing gampang ketinggalan nalika ana sawetara judhul sing nyoba nindakake apa sing ditindakake. Kampanye Stuquel Brillanti iki uga kaya kiriman sing cocog kanggo seri (sanajan pungkasane mbuktekake), dene Halo 3MODE FIGE FIVER nggawa kreatifitas lan umure pemandangan PC kanggo Xbox 360 tukang game ing endi wae.

. Titanfall 2

Sadurunge sampeyan mutusake supaya angel banget kanggo wong-wong sing ora bisa ngomong Titanfall 2 lan ora gelem ngemis kanggo njaluk urutan sing tepat, nimbang manawa Titanfall 2 Muga-muga mung minangka salah sawijining game FPS sing paling lengkap.

Titanfall 2Multiplayer Multiplayer bisa nyadari potensial sing akeh banget kanggo sadurunge, nanging Titanfall 2Kampanye sing asring menehi inspirasi kanggo para penggemar kanggo njerit kabeh lan main game iki. Titanfall 2Narasi, lan luwih sithik isih meh padha karo ati.

Waca liyane

BioShock Big Daddy Hero Kesenian Fps Fps

12. Bioshock

Aku bakal ninggalake “yaiku Bioshock penembake wong pisanan?”Debat munggah kanggo sampeyan lan luwih fokus babagan carane Bioshock .

BioshockCrita lan jagad njelajah kanthi gelap saka konsep penembake wong pisanan. Apa tumindak kita dhewe, utawa kita wis dipeksa menyang perspektif instrumen sing ora duwe daya? Bioshock Muga-muga bisa ngetutake sawetara jinis sikil sing apik banget, nanging aneh banget ndadekake kabeh sing luwih nggumunake asring katon minangka pengalaman mesthi ing subgenre tartamtu.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Gempa 3 arena

11. Gempa 3 arena

Akeh sing mangu-mangu Gempa 3 bisa nilar kampanye pamuter tunggal sing sadurunge lan adol dhewe adhedhasar banding mode mati Multiplayer biasane menengake game kasebut lan ngalami kacepetan sing nyenengake.

Gempa 3 . Slowing asring ukuman pati, nanging sing tenan nggumunake penembake iki, yaiku tantangan sampeyan bisa nguwasani mekanika sing asring ditindakake kanthi tragasi ing game multiplier modern.

Turnamen Unreal 99 Game

10. Turnamen ora nyata

Turnamen ora nyata lan Gempa 3 dirilis mung sawetara minggu, lan luwih luar biasa mikir Turnamen ora nyata Gegayuhan bisa ngalahake Gempa 3 ing apa sing dianggep minangka game dhewe.

Nyelehake manawa debat kanggo wayahe, ayo padha teka kanggo muji Turnamen ora nyata kanggo mekanika, visual, mode, gaman, lan, sing paling penting, kabeh desain peta Multiplayer gedhe. Iki minangka kepuasan lan kuat kanggo penembak bebarengan PC.

Doom 2016 GAMEPLAY

9. Doom (2016)

Gampang lali saiki, nanging ana wektu nalika umume wong ngarep-arep Siksa dadi salah sawijining kuciwa gedhe 2016. Ora mung Siksa waralaba ing tali ing wektu kasebut, nanging game iki rada nguciwani bebarengan beta Multiplayer ninggalake sing paling ala

Kanggo ngganti, Siksa ternyata bisa dadi penembak pertama sing paling apik ing jaman. Sanajan sampeyan minangka optimis sing mbahas cara Siksa bakal cepet-cepet cepet menyang jangkah breakneck game paling apik ing seri iki, sampeyan bisa uga ora bisa ngira-ngira cara sing nggumunake game iki, humor, lan crito sing luar biasa kanthi efektif bisa nggabungake game FPS paling apik lan modern Ngunggahake bar kanggo genre kasebut.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Telpon saka tugas 2003 FPS

8. Telpon saka tugas

Karo kabeh kanggo ngurmati Medal saka pakurmatan Waralaba lan akeh installment sing akeh lan inovasi sing langgeng, iku prajanjian kanggo kualitas Telpon saka tugas Medal saka pakurmatan malah ana barang.

The Telpon saka tugas Tim tindak kanggo nyuwil karo siji iki lan piye wae nemokake cara kanggo ngowahi wektu sing paling kuat ing Medal Pengurmatan: Serangan Sekutu menyang kampanye FPS kabeh. Telpon saka tugas ditantang saben watesan teknis jaman lan desain tingkatan / kampanye sing bisa mbantah ora nate mbahas.

Kiri 4 Mati 2 FPS Game

7.

. Campuran saka tumindak kaya arcade, desain tingkat sing luar biasa, presentasi sinematik, lan kesulitan sing sampurna kanggo nggawe kecanduan cepet kanggo mayuta-yuta yuta.

Uga, Kiwa 4 mati 2 kabeh iku lan liya-liyane. Iku mesthi game sing paling apik, nanging ing sejarah utama game FPS, perkara sing bener-bener nyetel Kiwa 4 mati 2 Loro yaiku carane gampang bali ing kabeh taun iki mengko lan kepinginan kanggo muter iki karo kanca-kanca sing ora katon adoh.

Game belas-mogok taun 1999 FPS

6. Counter-Strike

Dirilis nalika game FPS Multiplayer mesthine bisa cepet, Bunder meh kabeh tren genre kanthi meksa pemain kanggo ngrangkul gamelan metodhe game sing ana mung peluru sing bisa nemtokake game. Iki minangka jinis eksperimen sing bisa uga ana ing njaba industri, lan pancen sarwa.

Apa bisa uga paling apik kanggo game FPS kompetitif. Malah ing tahap awal, minangka pengalaman Multiplayer sing cerdas sing mbutuhake katrampilan unik. Nanging, sanadyan,, sinau tali ing game iki arang bisa dirasakake. Iki minangka salah sawijining game FPS sing paling penting, lan mesthi wae sing paling apik.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Halo Combat ngembang FPS WARTHOG

5. Halo: Pertempuran berkembang

Iku isin yen “tempur” ing HaloJeneng Lengkap asring banget ora bisa dilalekake kaya sing dadi perkara sing misahake penembak legendaris iki saka meh kabeh game FPS ing wektu kasebut. Cara sing digunakake kanggo perang Halo.Aku. mungsuh tenan mbantu ngganti kabeh.

Banjur maneh, kepiye sampeyan bisa salah karo sapa wae sing luwih dhisik eling Halo kanggo multipliker? Pertandhingan 16-pamuter bisa uga katon asor saiki, nanging kasunyatan yaiku game multipliker online paling gedhe ora bisa cocog karo rasa ngalami HaloMultiplayer Lokal kanthi paling gedhe lan paling wani.

4. Setengah umur

Ora ana sing nggoleki game kaya Setengah umur Ing taun 1998. Jujur, Sawetara wong ing wektu kasebut bisa uga wis nggambarake perkara kaya ngono. Ing jaman ing ngendi game FPS ditetepake kanthi gaya logam abot, kampanye film B-Film, lan Multiplayer Deathmatch, ide saka penembake wong kanthi crita sing ora bisa ngorbanake narasi kayane ora mungkin.

Apa sampeyan ngerti apa sing tenan nyengsemaken, sanadyan? Setengah umur Ora mung nggunakake format FPS kanggo nyritakake crita sing luar biasa: Iki ditindakake kanthi cara sing wis ditemtokake apa sing diajak ngobrol nalika kita ngomong babagan kecemplung ing game. Sawetara pangembang nganti saiki bisa ngrampungake gaya crito, lan sanajan padha, luwih sithik, isih bakal bisa ngilangi jinis fps sing padha Setengah umur durung.

Doom 1993 Game Apps

3. Siksa

Dulur “Godcture” asring “saka game FPS tenan ora perlu introduksi. Ana alesan kenapa penembak wong pisanan diarani “Siksa Klone “pirang-pirang taun sawise diluncurake game iki.

Apa sing apik tenan, sanadyan, Siksa Apa ana ing taun 1993 manawa pangembang game modern isih padha berjuang kanggo nggawe ulang. Malah versi sing durung dibayar Siksa Isih duwe kemampuan kanggo nyekel sampeyan ing tenggorokan lan ora ngidini sampeyan nganti sampeyan ndeleng mburi kampanye kasar. mesthi sing pertama kanthi cara, nanging sing paling penting yaiku cara sing paling apik.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

GAME FPS HALF LIGHT 2 PC FPS

2. Setengah urip 2

Iki wis ujar manawa bagean sebab kenapa katup wis ragu-ragu rampung Setengah umur 3 Apa dheweke tekan titik sing dirasakake kaya pangarep-arep game kasebut wis dadi ora nyata lan ngrugekake. Ya, sampeyan bisa mbantah manawa Setengah urip 2 dibebasake ing kahanan sing padha. ? Kepiye game kasebut bakal nyukupi pangarepan?

Uga, Setengah urip 2 . Setengah urip 2 ora akeh jalur maju kanggo genre kasebut nalika dipasang ing udhara lan ndharat ing endi wae pangembang liyane ora bisa ndeleng nanging kepengin banget. Iki minangka game pamuter siji sing meh sampurna sing nindakake pacu lan desain tingkat sing sajarah luwih nyenengake.

1.

Telpon saka tugas Game, lan saben wong nuduhake loro eras desain FPS sing béda. Era pertama (kaya sing diwakili sawetara telpon tugas sing sepisanan) luwih akeh babagan kampanye pamuter lan pilihan multiplier tambahan. Era kapindho francais sing fokus fokus kanggo ngembangake gaya Multiplayer sing bakal dadi seri iki dadi fenomena global.

Uga, Telpon saka tugas 4 Apa game sing gawe loro kasebut lan piye wae bisa nampilake kampanye kampanye pamuter paling apik ing sejarah FPS lan sawetara Multiplayer paling apik ing sejarah FPS.

Malah ing wektu nalika kita ngrusak kanthi luar biasa Telpon saka tugas kampanye, Perang modern Wong-wong sing nggumunake karo crita sing kaget lan misi sing apik (disorot dening legendaris “kabeh ghillied”). Kita ora ngerti saiki, nanging Multiplayer game uga bakal ngganti judhul FPS kompetitif ing salawas-lawase lan mbantu francais iki dadi jeneng kluwarga multi-dolar.

Iki minangka paket FPS lengkap sing nuduhake meh kabeh sing dikarepake saka genre iki. Iki minangka kamenangan sing sejatine sing ngirim babagan syarat Multiplayer lan pamuter siji kanthi cara sawetara game wiwit ngimpi nyoba nyoba.