25 Fasilitas Game Video Rekomendasi kanggo SALE Summer Sade, 20 game militer paling apik kanggo muter uap

20 game militer paling apik ing uap

Iki minangka pengalaman taktik World World ii kanthi skala 1: 1. Ora ana game sing luwih apik, uga ora dadi misi pertempuran. Pancen angel mlebu lan bakal mbutuhake nonton timbal lan maca manual nanging ora ana sing kaya ngono. Sadurunge muter luwih apik babagan carane unit bakal nglampahi sawetara wektu mbuwang kabel ing lapangan, sing cocog karo skubi, lan sing kudu ditindakake radio kanggo nindakake pakaryan. Ora ana garis komunikasi? Kepiye carane artiller artilly sampeyan ngerti kapan lan ing endi geni? Iku game kasebut. Lan luwih becik mlebu sawetara pangerten babagan taktik WWII lan organisasi unit. Taktik Graviteam: Mius Front narik ora punches nanging apik banget.

Game perang paling apik ing uap

SALE SAME SAME SUMONG minangka acara taunan sing dianakake dening uap, platform game online sing populer. Sajrone adol, wong bisa tuku game kanthi rega diskon, kalebu game strategi.

Iki minangka artikel kanggo sing ora dianggep! Kanggo game strategi kesepian enggal-. Veteran sing ngerti prab├ędan antarane ausf. A lan Ausf. G ora bakal kaget, lan luwih akeh nglipur dening sawetara video video sing kasebut ing kene. Nanging, yen sampeyan ora bisa nemokake dyrenkov saka sherman ing museum sing rame, artikel iki kanggo sampeyan. Njupuk kauntungan lengkap saka SALE SAMON SALE lan PAKEPAR PARUA PAKAI GAMES GAME. Ora ana wektu sing luwih apik kanggo entuk gelar strategi paling gedhe sing ditindakake. Penjualan mlaku nganti 13 Juli.

Iki minangka kesempatan sing apik kanggo tukang game kanggo nggedhekake koleksi game lan coba judhul anyar. Ing artikel iki, aku bakal nyedhiyani sampeyan 50 Rekomendasi video video sing bisa dituku sajrone adol musim panas.

Rekomendasi 25 paling dhuwurku

Kanggo nggawe dhaptar rekomendasi iki, aku ndeleng macem-macem faktor, kalebu mekanika gamia (lan kepiye beda), grafis, review positif, lan popularitas. Tujuane yaiku kanggo nyedhiyakake macem-macem pilihan strategi game sing dijaluk macem-macem jinis wong, mula pamula mung miwiti, menyang veteran sing ditunggangi. Iki miturut tatanan sing dakkarepake. Yen sampeyan lagi ing anggaran sing winates, 5 pungkasan nawakake bang paling apik kanggo buck sampeyan.

Lengganan kanggo dhaptar lan rekomendasi liyane!

25 – Ati saka Iron IV

Atine Iron iv minangka game strategi strategi (saka paradoks) saben Perang Donya II, ing ngendi pemain bisa nuntun bangsa ing jagad iki kanggo kamenangan utawa kekalahan. Game nawakake konten sing akeh, kanthi skenario sing beda, lan pirang-pirang fraksi, saben dalan sing unik dhewe. Iki minangka game kothak wedhi, ing ngendi sampeyan nyetel kahanan kamenangan lan njelajah dalan alternatif kanggo sejarah nyata. Iku dudu simulator militer hardcore, nanging nindakake tugas sing apik kanggo ngilangi sampeyan ing jaman sing peteng ing Perang Dunia II.

24 – ftl

Kisah Sukses Kickstarter, FTL minangka pengalaman kaya nakal sing nempatake para pemain ing kapten kapal lan tugas karo macem-macem anggota kru, milih partai pembalap, negesake pihak boarding, njaga kebakaran dikuwasani lan, ing ndhuwur apa wae – supaya ora mangan. Nduwe soundtrack game video paling apik ing kabeh wektu. Mung kamulyan kanggo ngrungokake lan ora bakal nate nggawe aku mesem nalika nulis kanthi swara.

Aku uga bakal nggawe dhaptar liyane kanthi pilihan game liyane saka genre liyane kaya tycoon lan manajemen liyane kanthi rekomendasi iklan hoc liyane. Iki utamane fokus ing game strategi orientasi.

23 – Fleet Atlantik

Apik kasempatan kanggo nglelebke bismark? Pikirake HMS HMS sampeyan bisa uga ora bisa ngilangi setengah? Fleet Atlantik minangka cara paling murah kanggo nyelehake katrampilan ngancurake kasebut. Game pembalap pertama, hitungan Atlantik minangka pertempuran laut taktik lan strategis sing adhedhasar, lan pemain bisa nuntun navy Navy lan Kriegsmarine ing kampanye Atlantik. Iku game sing gampang, sing ora nindakake kanthi cara realisme nanging yen sampeyan dadi landslubber lan ora nate mlebu perang. Fleet Atlantik dilengkapi karo macem-macem tutorial sing apik banget kanggo navigasi para pemain ing sacedhake Samudra Samudera. Uga duwe udakara telung rolas sejarah misi, mode kampanye dinamis sing gedhe, lan Editor Pertempuran Custom. Tresna dening akeh kanggo kesederhanaan lan kepiye gampang melu sistem, nempatake para pemain kanthi mateni loro-lorone nyetir kapal lan nembak bedhil utama.

22 – Taktik Graviteam: Mius-Front

Iki minangka pengalaman taktik World World ii kanthi skala 1: 1. Ora ana game sing luwih apik, uga ora dadi misi pertempuran. Pancen angel mlebu lan bakal mbutuhake nonton timbal lan maca manual nanging ora ana sing kaya ngono. Sadurunge muter luwih apik babagan carane unit bakal nglampahi sawetara wektu mbuwang kabel ing lapangan, sing cocog karo skubi, lan sing kudu ditindakake radio kanggo nindakake pakaryan. Ora ana garis komunikasi? Kepiye carane artiller artilly sampeyan ngerti kapan lan ing endi geni? Iku game kasebut. Lan luwih becik mlebu sawetara pangerten babagan taktik WWII lan organisasi unit. Taktik Graviteam: Mius Front narik ora punches nanging apik banget.

21 – total perang: warhammer II

Iku game perang sing paling apik saka 10 taun kepungkur. Yen sampeyan ora duwe dhuwit kanggo tuku apa-apa, tuku total perang: warhammer II. Sebutake aneh, ora biasa, mboten umum, melu, utawa tungkake. Nanging perang Warammer II luwih menarik tinimbang sing mboseni lan poking bolongan ing saben liyane. Dragons, Pirates, Hantu, Elves, Pokok, Spesial, Skav, Skav, lan Huru-Huru-Ngadhepi siji-sijine karo kombinasi tentara sing paling ora kasedhiya. Iku centaurs njaluk dipengeti dening geni warp? Mrikso. Gangguan saka kapal kanthi rong sikil sing nembak cermin tangan ing garis elves dhuwur? Mrikso. Minangka mantel lan penyihir nyuwek saben liyane? Mrikso.

20 – Taktik Gear

Taktik Gear minangka game sing solid, kanthi dalane crita ing ngisor iki lan presentasi visual sing apik. Iki nambah akeh sing nggawe Gear of Perang dadi bisa dingerteni dadi game taktik 3D sing apik lan nyenengake sing diseret dening kekurangan pilihan, muter maneh, lan agensi pamuter. Iki minangka kesempatan sing wis dibuang sing bisa dadi salah sawijining game sing paling nyenengake saka jinis kasebut, mung yen bisa nyakuan lapisan manajemen uga nindakake taktis.

19 – Katrangan Pungkasan

Legenda tanpa wates minangka game video strategi 4x 4x sing dikembangake dening amplitudo Studios lan dirilis ing taun 2014. Game kasebut dipasang ing jagad Fantasi Auriga, tanah misterius lan apik sing kebak reruntuhan lan rahasia kuna sing bakal ditemokake. Salah sawijining fitur unik saka legenda tanpa telas yaiku inklusi saka fraksi cilik, kelompok mandiri sing bisa disuguhake utawa dikalahake. Faksi kasebut bisa nyedhiyakake bonus lan unit unik, nggawe sekutu sing migunani utawa mungsuh sing mbebayani. Legenda tanpa telas yaiku 4x sing strategis sing menehi campuran eksplorasi, diplomasi, lan pertempuran

18 – Akademi Pertempuran

Ora tau main wargame sadurunge nanging siyap mlumpat menyang grob-bit? Duwe karo Battle Academy, paling ramah saka Wargames. Akademi Pertempuran pantes papan ing saben perpustakaan pemula lan kurang saka sarapan sing ora sehat, ora ana alesan. Game nawakake macem-macem unit, kalebu infantasi, tank, artilerasi, lan pesawat, saben kekuwatan lan kelemahane. Salah sawijining fitur utama Akademi Pertempuran yaiku sistem kontrol inovatif, sing ngidini para pemain bisa milih gampang milih unit, pindhah menyang paprangan, lan melu pertempuran. Antarmuka game dirancang dadi intuisi lan pangguna-loropaken, ngidini pemain fokus ing strategi lan taktik tinimbang ngganggu kontrol rumit. Kanggo rega murah dolar, apa maneh sing bisa sampeyan takon?

17 – Dungeon paling peteng

Pioner saka Genre PTSD-RPG, Gendhakan Akses Awal, lan salah sawijining game strategi RPGS sing paling apik / Muter sing paling apik sing bakal njupuk sampeyan njelajah sudhut sing paling peteng saka guwa sing paling jero. Ngirim manungsa liyane sing luwih jero lan luwih jero menyang sumur madis amarga dheweke ora ngarep-arep, ora wedi karo makhluk kuna kepungkur. Kabeh nalika nyoba ngrampungake apa sing kedadeyan sing mimpin kulawarga dadi rusak. Estetika sing nggumunake, kelas karakter sing ora biasa, pertempuran ngukum, aspek manajemen, lan ide manawa pahlawan sampeyan ora liya saka manungsa sing duwe dendam sing bisa, ing siji detik. Ngirim serangan kritis sing menang dina lan, ing jangka bekas sabanjure bisa nemoni pengalaman sing cedhak-mati sing bakal dikirim menyang risak mental sing ora cocog. Fokus iki ing kesehatan mental karakter lan pengaruh nyata sing ana ing gamelan gamelan sing nggawa ide manawa kegirangan lan mati muter, kanthi paling peteng.

16 – cauldrons perang

Cauldrons Perang pancen aneh lan nyenengake game. Ing tangan siji, iku game sing beda banget saka apa sing daktindakake lan yen ana sing anyar, biasane nyenengake aku. Ing tangan liyane, cepet banget lan gampang banget, aku bakal kelangan kapentingan ing kampanye sing daklakoni saiki, lan saben-saben aku boot game, aku miwiti sing anyar. Game kasebut malah nggambarake dhewe minangka “Wargame Strategis Ganti sing adhedhasar Sampeyan bakal miwiti nalika sampeyan pengin dijupuk WW2 sampeyan nanging ora duwe wektu kanggo game strategi monster”. Campuran sing apik ing antarane game Misalventure Perang 2 dhewe-dhewe dipasangake karo strategi giliran, kanthi manajemen entheng nalika nerangake pertempuran. Sampeyan menehi rasa ing Berlin utawa Moskow nggawe keputusan strategis sing dhuwur, tanpa fluff lan micromanagement game kaya ati-ati saka wesi entail.

15 – Warhammer 40.000: Battlesector

Warhammer 40.000: Battlesector minangka game sing apik ing sisih tengen dhewe. Ngemasake keputusan taktik taktik kanthi olahraga sing cerdas astronomis (lan ora sopan) senjata gedhe sing nyemprotake prakara Tyranid menyang kerajaan teka. Sampeyan ora mung game taktis adhedhasar giliran sing apik nanging uga game strategi adhedhasar paling apik sing bakal ditindakake Franchise Warhammer.

14 – Kampanye sing ditemtokake Ardennes nyerang

Kampanye sing ditemtokake: ARDenNes nyerang minangka Wargame tingkat operasi paling apik sing wis tak lakoni, periode. Keputusan kasebut supaya ora adoh saka aspek sing luwih jelas saka Wargames tingkat operasional liyane lan kanggo ngetrapake fitur novel kudu dadi conto teks, sing dianggep akeh sing bisa didorong kanthi dhuwur Kanthi kawruh, semangat, lan inspirasi. Kanggo nduwur lan ngluwihi panggilan tugas, kampanye sing ditemtokake diwenehake strategi emas pisanan lan segel wahyzing persetujuan ing taun 2021.

13 – Bad Lor: Edisi Jotunn

Bad Lor: Jotunn Edition minangka game strategi nyata-wektu kanthi lapisan meta-lite ing ngendi pemain njupuk peran suku sing duwe peran lan dipeksa kanggo ngundang Kraton Viking. Konsep sing apik banget, sing kalebu taktik nyata-wektu minimalis kanthi matesi gamelan gamelan kanthi pamuter lan tujuane kudu nyegah viking kanggo ngobong geni ing saben pulo.

12 – Taktik Shadow: Blades saka Shogun

Yen ana sing sinau saka loro taktik bayangan: Blades of Shogun lan Despererdos 3 yaiku mimimi game kasebut dadi genre strategi stealth, bracket ing game sing wis siyap. Sebabe aku menehi saran kanggo milih taktik bayangan tinimbang 3 Desperados amarga mung amarga regane. Yen sampeyan duwe anggaran lan bisa njaluk desperados, sampeyan ora bakal salah, yen sampeyan ora, mula sampeyan ora bakal bisa digunakake ing sisih tengen dhewe. Uga, yen sampeyan ora yakin manawa iki minangka jinis sing cocog kanggo sampeyan, taktik bayangan.

11 – Grusader benteng

Diwenehi sepira murah game iki, ora ana cara sing ora bakal dilewati 10 pribadi. Grusader benteng minangka dandan definitif ing cicilan pisanan, kanthi njupuk game ing Timur Tengah sajrone Perang Salib. Rekreasi sing ngormati babagan ambane saka Holy Land lumayan apik banget. Mekanik anyar menehi game saka papan lan nggawe aran saka sadurunge: unit anyar, tanah sing ora bisa, lan shift cepet ing game estetika anyar ing game. Pamrentah Muslim minangka owah-owahan sing nyenengake saka mitra Eropa, kanthi taruhan Salahadin, kanthi pangket lan bowmen sing nganggo sambutan lan bowmen. Khalifah, ing sangisore Keffiyeh, nggunakake budak kanggo ngganggu ekonomi pamuter sadurunge striking. Sultan dadi komik relief saka bunch (padha karo kepiye tikus ing wiwitan). Kristen uga golek richard sing lionheart lan Kaisar.

20+ PC Militer Militer paling apik ing uap

Nggolek game militer PC sing apik ing uap? Ora katon maneh, kaya sing paling apik kanggo dolanan militer uap sing paling apik sing sampeyan bakal nemokake wektu sampeyan. Toko Kukus bisa frustasi kanggo browsing, amarga asring banget banget karo sistem tag. Kanggo mesthekake yen sampeyan nemokake persis apa sing sampeyan goleki, browsing dhaptar game PC militer paling apik ing uap.

Game Militer kabeh babagan strategi lan salah sawijining conto sing misuwur yaiku counter-mogok, basis, Multiplayer, Multiplayer, game Military penembak pertama sing fokus ing counterterrorism. Objek Militer Game Militer iki kalebu kabeh saka netepake bom kanggo menehi rembugan. Ing Ribut Rising, Pemain diturunake menyang pesawat Military Military Peperangan pertama ing Perang Dunia II. Iki minangka bungkus ekspansi ing orkestra abang 2 orchestra 2, kanthi setelan kasebut pindhah menyang kampanye Pasifik lan nampilake arsenal senjata anyar kanggo u.S. lan Jepang.

Milih game militer ing Uap sing bakal menehi saran kanggo tukang game liyane, lan mudhun apa wae sing dimainake nanging ora seneng.