15 Statistik Statistik Minecraft Pikiran kanggo Pemain Darmabakti, Demografi Minecraft – Blog Biji Minecraft

Wiji Minecraft

Contents

Fakta Minecraft mbukak game kasebut paling populer ing negara-negara ing ngisor iki:

15+ Statistik Statistik Minta Minecraft kanggo tukang darmabakti Gamer

Gambar Krustik Bruko

Aman ora ngomong apa-apa ing jagad game nyebabake kejutan banget amarga kenaikan Minecraft, digawe dening Desainerner Markus Markus Persson, Aka Notch, ing taun 2009.

Kesederhanaan lan gampang nggunakake mayuta-yuta yuta menyang proses kreatif bangunan blok virtual. Butuh obsesitas lego sing nyebar kanggo luwih dhuwur.

Tanpa mangu, game bangunan kothak wedhi iki minangka salah sawijining game video paling laris ing kabeh wektu.

Nanging yaiku Minecraft isih misuwur?

Pramila kita ing Tribunal Web mutusake kanggo nggali jero ruangan statistik Minecraft paling anyar.

Stats Minecraft Incredible (pilihan editor)

  • Minecraft digawe ing mung nem dina Ing taun 2009 lan diluncurake ing taun 2011.
  • Microsoft tuku Minecraft kanggo $ 2.5 Milyar Ing 2014.
  • Minecraft hit the 600 yuta unit Tandha ing 2020.
  • Minecraft mobile versi mung tekan $ 110 yuta ing pendapatan Ing taun 2018.
  • Liwat 126 yuta wong Puterake Minecraft saben wulan.
  • Minecraft wis menangaké pirang-pirang penghargaan, kalebu penghargaan kulawarga lan game sosial sing paling apik ing taun 2015, hadiah Kid sing paling apik kanggo game video ing 2015, lan penghargaan game mandiri paling apik ing 2011.
  • Pencipta Minecraft Markus Persson Perssion menang Game Bafta Game khusus ing 2012.

Statistik Minecraft taun 2022

Dekade anyar ndeleng MC kanthi popularitas, tanpa tandha alon-alon.

1. Ana 126 yuta pemain Minecraft sing aktif.

(Sumber: Bisnis Insider, Statista)

Stats Minecraft wiwit taun 2018 nuduhake manawa ana 91 yuta pemain aktif saben wulan ing wektu kasebut.

Nanging kepiye wong sing main minecraft saiki?

Mangkene scoop:

Helen Microsoft Chiang ngandhani bisnis insider sing Minecraft duwe 112 yuta pemain aktif saben wulan wulan September, mundhak 20 yuta luwih saka 1 Oktober 2018.

Lan nalika entuk akeh pemain sing duwe Minecraft ing taun 2022, nomer saiki saiki ana 141 yuta pangguna saben wulan.

2. Penjualan Minecraft udakara luwih saka 600 yuta salinan, 400 yuta yaiku Edisi Cina Minecraft.

(Sumber: PCGames, Verge, Sportsekeeda, Statista, Techacake)

Pira wong sing nggawe Minecraft?

Sing diwiwiti minangka proyek siji wong pangembang wis thukul nganti 494 karyawan sing melu studio Mojang.

Minecraft dadi game video sing paling populer ing kabeh wektu, kanthi 180 yuta salinan 18 wulan November 2019.

Mula, minangka acara statistik Minecraft, nomer kasebut munggah 24 yuta salinan. Tanggal 2020, luwih saka 400 yuta salinan sing didol ing China waé karo liyane 200 yuta unit Minecraft sing wis didol ing saindenging jagad, saiki bisa dadi game paling gedhe saiki.

Penjualan game udakara 50 yuta nalika Microsoft sing dituku maneh ing taun 2014.

Ora kepenak, umume jam minecraft sing dimainake ing China, ing ngendi wong-wong sing diklumpukake luwih saka limang jam dina dolanan dolanan.

3. Nganti 68% pemain Minecraft digunakake PlayStation 4 ing Januari 2021.

Nggoleki pira wong sing main minecraft ing platform, PlayStation 4 saiki dadi 68% pemain utawa 51.5 yuta, minangka stats minecraft kanggo ngungkapake PS4.

28% utawa 21,5 yuta pemain sing disenengi PlayStation 3, dene Playstation Vita minangka pilihan sing paling disenengi mung 4% utawa 3.2 yuta pemain.

4. Nganti 94% pemain anyar lan 95% penghargaan tropi nggunakake PS4.

Nalika nerangake pemain anyar, Statistik Player Minecraft Show 93% utawa 650,000 Gunakake PlayStation 4. Sabanjure, 6% utawa 43,000 Gunakake PlayStation 3, lan mung 0.7% utawa 5.300 pangguna luwih seneng Playstation Vita.

Statistik pamuter minecraft mbukak nganti 94% utawa 2.3 Yuta Trofi Harga nggunakake PlayStation 4, nalika mung 5% Gunakake PlayStation 3, kanthi 0.5% Milih kanggo PlayStation Vita.

Demografi Minecraft

Sing nggumunake kabeh piksel iki dadi struktur mulya?

5. Rata-rata pamuter minecraft yaiku lanang umur 24 taun.

Sanajan ana popularitas game sing akeh karo bocah-bocah, pamuter Minecraft yaiku wong lanang umur pertengahan umur 20an. Iki tegese basis pamuter duwe kontingen sing ditandur kanthi gedhe karo sing enom.

6. Nganti 54% bocah lanang umur 3 nganti 12 muter Minecraft dibandhingake mung 32% bocah wadon.

(Sumber: pacelathon)

The Gender Neutrality Minecraft minangka mitos amarga tokoh kasebut nuduhake bocah lanang main Minecraft luwih saka bocah-bocah wadon.

Kajaba iku, nganti 53% bocah sing umur 6 nganti 8 muter minecraft, lan luwih saka 68% saka sing umur 9 nganti 12 yaiku pemain aktif. Saka nomer kasebut, 50% laporan muter luwih saka sepisan seminggu.

Diwasa ora luwih penting nalika tekan krenjang umur sabanjure, ing ngendi 68% bocah lanang umur 6 nganti 8 melu dibandhingake mung 29% bocah-bocah wadon.

7. Sekitar 22% bocah lanang Inggris ujar minecraft minangka game favorit, MC statistik konfirmasi.

Nalika ndeleng statistik pangguna Minecraft Minecraft ing remaja, bocah lanang luwih cenderung main Minecraft tinimbang bocah-bocah wadon, data sing dikumpulake ing Inggris lan Swedia ngungkapake.

Nganti 24% bocah Swedia main game (27% bocah lanang lan 20% bocah-bocah wadon), lan sekitar 6% bocah ing Swedia nglaporake muter minggon.

8. Mung 11% wong tuwa sing main minecraft karo anak-anake.

(Sumber: pacelathon)

Game ora kudu kegiatan solo sing kuat.

Lan Minecraft minangka conto sing apik:

80% bocah sing main ing perusahaan kanca, sedulur, anggota kulawarga liyane, utawa karo pemain online liyane. Udakara 50% kabeh pemain luwih seneng cara iki kanggo muter dhewe.

Malah, jumlah wong tuwa minangka pemain sing apik banget, mung 11%.

9. Nganti 32% bocah lanang nonton konten sing gegandhengan karo Minecraft ing YouTube.

(Sumber: Obrolan, India Express)

Konsumsi konten sing gegandhengan game yaiku ing jeram jender sing paling misuwur. Nyatane, meh siji-katelu saka bocah lanang nonton Minecraft Youtube video, dene kedadeyan kasebut mung 9% bocah wadon.

Apa wae, video Minecraft ing YouTube duwe 100 100.2 Milyar views.

Stats Minecraft Server

Hosting Minecraft Server minangka perkara gedhe, pancen.

10. Statistik Minecraft nuduhake nomer paling gedhe server Minecraft yaiku US Server.

(Sumber: Statistik Minecraft)

Kita bisa sinau dhasar Minecraft Player liwat nomer server uga.

Mangkene scoop:

36% server sing ana ing AS, 20.7% ing Inggris, lan 11.4% ing Jerman, diikuti dening Rusia lan Prancis kanthi 6.1% lan 4.4%, masing-masing.

Jumlah server Minecraft miturut negara:

  • US – 3748
  • UK – 2137
  • Jerman – 1180
  • Rusia – 627
  • Prancis – 459
  • Ukraina – 382
  • Kanada – 343
  • Italia – 213
  • Walanda – 113
  • India – 96
  • Denmark – 91
  • Republik Ceko – 78
  • Austria – 59
  • Bulgaria – 58
  • Australia – 55
  • Romania – 54
  • Japan & Polandia – 47
  • Spanyol – 41
  • Serbia – 34
  • Swedia – 33
  • Taiwan – 28
  • Norwegia – 23
  • China – 21
  • Swiss – 19
  • Yunani, Turki & Belgium – 18
  • Finland – 17
  • New Zealand – 16
  • Slowakia – 15
  • Lithuania – 14
  • Hongaria – 13
  • Brasil, Hong Kong & Belarus – 12
  • Estonia, Latvia – 9
  • Irlandia, Korea Selatan, Singapura – 7
  • Portugal, Argentina, Uzbekistan & Saudi Arabia – 6
  • Filipina, Israel, Afrika Kidul & Slovenia – 5

Kabeh negara liyane kurang saka 5 server.

11. Pamirsa sing main saben dina ngluwihi 200.000 pemain ing wulan September 2021.

(Sumber: Statistik Minecraft)

Miturut statistik Minecraft paling anyar, jumlah pemain unik sing melu game saben dina luwih saka 200.000. Sing meh tikel kaping pindho pemain wiwit taun kepungkur!

Sampeyan bisa ngetutake kepiye wong sing main Minecraft ing wektu liya kanthi nggunakake Alat Alat Minecraft Live Player.

12. Islandia seneng minecraft luwih saka bangsa liya.

Fakta Minecraft mbukak game kasebut paling populer ing negara-negara ing ngisor iki:

Islandia minangka negara ing ngendi blok bangunan minangka game sing luwih disenengi kaping pindho luwih saka ing papan liya, nggawe pimpinan main Minecraft sanajan saham global mung 0.04%.

Sabanjure rawuh Irlandia, ing ngendi game kasebut 1.7 kaping luwih populer tinimbang ing negara liya. Ing Finland lan Kuwait, Minecraft yaiku 1.5 kaping luwih populer tinimbang ing papan liya. Ing papan kaping lima papan Norwegia, ing endi tokoh sing cocog yaiku 1.4 kaping.

13. Amerika minangka pemain Minecraft sing paling aktif, kanthi 21.21% panggunaan saben dina sing direkam ing AS.

Pemain minecraft ing AS yaiku sing paling akeh mbuwang ing platform kasebut.

Pemain aktif Minecraft kanthi saben dina saka negara-negara ing ngisor iki:

  • US – 21.21%
  • Brasil – 6.17%
  • Rusia – 5.59%
  • UK – 5.06%
  • Jerman – 4.60%

Pengin munggah count kanggo negara sampeyan? Priksa Provider Hosting Minecraft paling apik lan njupuk jagad iki kanthi online.

Kanthi akeh server lan pemain aktif ing saindenging jagad, sampeyan bisa uga mikir:

Pira dhuwit sing duwe Minecraft?

Yaiku sing bakal kita lakoni sabanjure.

Nuduhake Pasar Minecraft

Ing endi Minecraft ngadeg dibandhingake jeneng gedhe liyane ing game online?

14. Mobilecraft mobile nggawe $ 110 yuta ing taun 2018.

(Sumber: Bisnis Insider, Ngalahake Venture, Pocket Gamer, Statista)

Sales ing Ponsel cacahe $ 110 yuta ing 2018, laporan pasar sensor. Lan ora ana sing nggumunake wiwit count pamuter Minecraft nyedhaki 100 yuta tandha ing wektu iki. Gunggunge, versi iki wis nggawe banyu banyu $ 500 yuta wiwit taun 2014.

Kajaba iku, 30 yuta salinan didol ing PC ing taun 2019.

15. Minecraft paling populer ing Amérika Lor, kanthi bagean regional 40%.

Kepiye populer yaiku Minecraft ing macem-macem wilayah ing donya?

Mangkene saham regional lengkap:

  • Amerika Utara – 40%
  • Eropa Western lan Utara – 33%
  • Amérika Tengah lan Kidul – 8%
  • Asia – 7%
  • Timur Tengah – 5%
  • Eropa Wétan lan Kidul – 4%
  • Australia lan New Zealand * 3%
  • Afrika Kidul – 0.3%

16. Pertumbuhan Minecraft kanggo 2020 udakara 25%.

(Sumber: GameStat, Bloomberg)

Sanajan pangguna lawas bisa nemokake maneh game kasebut, sing anyar padha tresna karo. Dadi, mula ora ana kejutan yen wutah taunan Minecraft kanggo 2020 digambarake dadi 25%, lan samesthine bakal ngluwihi $ 600 yuta.

Ana 2,4 yuta pemain sing bali ing 2010 (Pemain sing entuk paling ora siji piala sajrone wulan sadurunge).

Lan iku ora kabeh:

Nganti 87% utawa 62.1 yuta pemain wis entuk paling ora siji piala sajrone pengalaman game.

Kesimpulane

Bandhingan saka blok bangunan sing gampang sing ngidini nggawe kabeh jagad ora bisa ditolak lan menehi span ing kabeh generasi.

Pramila Popularitas Minecraft ora bisa nyelehake kapan wae, nalika kolam renang mung tambah gedhe.

Minecraft Statistik pertumbuhan pertumbuhan sing disebabake dening copvid-19 lockdowns. Lan minangka jarak sosial wong, dheweke luwih akeh nggunakake wektu kanthi online. Wiwit Minecraft minangka salah sawijining game sosial sing bisa dimainake ing perusahaan liya, iku getaway sing sampurna ing taun 2022.

2022 bakal bisa ngetutake tren iki, amarga kelas virtual kasebut muncul ing server Minecraft.

Pengin melu jagad minecraft karo server sampeyan dhewe? Ana akeh solusi game khusus sing ana ing kana, sanajan Hosting VPS utawa server darmabakti bisa nindakake trik yen sampeyan pengin metu kabeh. Kita duwe macem-macem solusi sing diteliti ing homentribunal, saengga ora bisa dipriksa.

Wiji Minecraft

Wiwit dibebasake ing PC ing musim semi 2009, Minecraft, sing dikembangake dening Mojang, wis dadi salah sawijining game video sing paling populer ing saindenging jagad. Narik kawigaten tukang game lan casual keras sing padha, ing jagading Minecraft sing wis digawe luwih saka 33 yuta salinan ing kabeh platform. Nalika ora ana alesan tartamtu kanggo ngapa game iki wis nampa popularitas kasebut, ana tren lan demografi sing kasedhiya sing mbantu ngilangi apa sing ana. Ing kene, sampeyan bakal nemokake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan demografi pamuter, uga informasi babagan minecraft wiji lan server Minecraft bisa mbantu nemtokake demografi Minecraft.

Kanggo mangertos Demografi Pemain, sampeyan kudu ngerti kepiye game iki. Kabeh bisu menyang jinis server Minecraft lan wiji Minecraft sing kasedhiya kanggo para pemain. Dene Mojang durung ngetrapake sistem tartamtu sing ngidini nglacak demografi pamuter, ana sing kapisah Surveys lan Pasinaon sing Nemtokake Apa Demografi. Padahal wiji Minecraft bisa uga rumit ing wiwitan, dheweke mung minangka alat sing digunakake supaya bisa ngidini para pemain nggawe jagad lan nuduhake ing sawetara jaringan kanthi mayuta-yuta pemain liyane saka saindenging jagad. Wiji Minecraft umume minangka nomer acak lan unik sing ditugasake kanggo saben pamuter saben-saben nggawe jagad anyar. Wiji Minecraft iki digunakake kanggo menehi tandha jagad sing digawe minangka. Banjur bisa nuduhake wiji Minecraft kanthi pemain lan ngidini sesambungan uga. Bantuan iki kanggo menehi pinunjul Demografi adhedhasar mode game.

Server Minecraft meh penting kaya wiji Minecraft. Server ngidini bagean umum saka game iki kanggo ana. Aspek online saka Minecraft ngidini kemungkinan paling ngerti demografi pamuter. Ana macem-macem jinis server Minecraft. Telung sing paling penting lan populer yaiku fraksi pvp, pvp / slametan, lan jinis ekonomi. Server Minecraft iki mesthi dadi kunci kanggo sukses Minecraft, lan wis ngidini komunitas ngubengi game kanggo tuwuh mundhak pirang-pirang taun kepungkur. Server Minecraft iki ngidini kanggo nglacak demografi pemain tartamtu, kayata rasio lanang kanggo pemain wanita, uga umur tartamtu sing main game iki.

Minecraft, Intine, versi game YouTube.com; interaksi sosial sing wis njeblug menyang pemandangan game lan wis entuk wates game sing khas. Demografi pamuter ing Minecraft bisa mbukak akeh babagan popularitas game iki. Contone, demografi paling gedhe yaiku umur 15-21 taun, sing kalebu 43% saka pangkalan pamuter. Kurungan umur 22-30 taun dumadi saka luwih saka 21% dhasar. Bunder ing telung paling ndhuwur yaiku ing ngisor 15 umur krenjang, sing rata-rata 20.59%. Demografi pamuter paling murah kedadeyan karo kurungan umur 61-80, sing bakal diarep-arep. Nalika nomer kasebut bisa uga ora pati penting kanggo awake dhewe, mula kudu ngerti yen bisa nyritakake babagan jinis-jinis wong game game kasebut dituju. Nomer kasebut nuduhake, nalika tukang game dolanan dolanan iki, biasane dimainake dening para remaja, amarga kalebu luwih saka 60% saka total pemain.

Nalika remaja bisa dadi demografi pusat, nomer sakabehe rada salah ing nilai pasuryan. Nomer loro sing paling penting ing kabeh yaiku 15 lan luwih saka 30 nomer. Kasunyatan sing luwih saka 20% dhasar Minecraft Player yaiku bocah lan remaja enom ora kudu digatekake, sanajan persentase 15-21 luwih dhuwur. Umume game video cenderung kanthi apik karo bocah utawa wong diwasa, nanging arang banget. Kasunyatan iki nampilake manawa ora mung siji demografi sing bisa ditindakake kanthi apik, nanging macem-macem. Iki uga bener karo 30 kurung umur, meh 15% pemain sing umur telung puluh iku nomer paling apik kanggo game. Nomer salinan sing dilaporake pungkasan sing adol saka game iki sajrone luwih saka 33 yuta, tegese udakara limang yuta pemain luwih saka telung puluh.

Dene negara-negara sing main game, Amérika Lor ing wiwitan, dene UK kaping pindho, kanthi mayoritas dadi tukang game lanang, sanajan persentase wis surup. Ing taun 2011, demografi kanggo pemain lanang lan wadon lungguh ing 94% lanang lan 6% wanita. Bedane sregep iki wis dilaporake ing taun-taun sing paling anyar, umume amarga Minecraft pindhah menyang Xbox 360, sing dilaporake dadi platform game kanthi persentase game sing paling dhuwur.