Wow addons klasik, wow addonasas – 1.13 Tambah – Warcraft tavern

Wow addon klasik

Tombol Addon Binds cilik iki 1 nganti 9 kanggo unsur penting saka nggoleki giliran, piket lan gosip.

Wow addon klasik

Koleksi akeh saka addon klasik. Gampang Golek Wah Klasik Klasik sing sampeyan goleki kanthi milih kategori, sing digoleki jeneng utawa ekspansi!
Yen sampeyan butuh bantuan download utawa nginstal tambahan, waca kaca bantuan kita!

Laporake addon klasik WOW karo tautan sing rusak kanthi nggunakake kaca kontak!

Helper Telusuran ing Game
Iki versi tambahan recount kanggo WOW Eceran sing bisa digunakake karo WOW Clasin.
Siji tas kanggo mrentah kabeh.

Bagnon minangka tambahan gantos tambahan sing dirancang kanggo pamuter nemokake barang kanthi cepet lan gampang.

Nyoba kanggo ngrampungake nampilake rega vendor barang sing padha karo hawa eceran.

Suite Auctioneer nyedhiyakake alat lan data sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan sing gampang dienggo kanthi gampang.

Nambah castingbar kanggo target lan namap ing wow klasik.
Gathherer nglacak tanduran sing paling cedhak, celengan lan lokasi bandha ing minimap sampeyan.

Fungsi Saluran Lelang sing Gampang ing Tab tambahan. Kirimake macem-macem lelang ndeleng rega saiki ing siji jendhela.

Nyedhiyakake bebaya tambahan muni pesen pop-up lan kabeh perkara liyane kanggo bosok ing serangan. Banget migunani banget asring dibutuhake dening guild sing nyerang.

Mulihake Singkat Cooldown Singkatan ing Target Target Bingkai lan BLIZZLART RAID kanggo sing paling apik.

Unitframes Z-Perl kanggo Klasik (QuickFix kanthi rusak)

Omnicc minangka tambahan sing nambah teks menyang item, Ejaan lan Kemampuan sing cooldown kanggo nuduhake kapan bakal

Senjata minangka Addon kanggo WoW klasik sing nglacak wektu swing swing sampeyan lan target sampeyan.
Klasik Peta ATLAS minangka Tambah Tekstur Texton kanggo World of Warcraft Claslin.

Atlasloot Klasik minangka modi UI ngidini kanggo meja rampokan bos kanggo ditelusuri nalika dibutuhake ing game.

Gathererlite minangka tambahan kanggo para herbalist lan penambang ing World Warcraft.
Rekam karusakan sing dijupuk dening mob lan nyimpen nilai akhir nalika mati.

Bigwigs minangka conto boss nambah. Kasusun saka akeh skrip pertemuan, utawa modul boss

Mikscrollingbattlettext (MSBT) kanggo klasik (QuickFix kanthi rusak)
Pamuter Raider utawa PVP, ora masalah, kita mesthi golek intel liyane
Log telusuran lengkap sing diilhami dening eql3.
Panel Titan Kanggo Klasik (QuickFix kanthi rusak)

World of Warcraft addon sing nyedhiyakake kerangka sing kuat lan fleksibel kanggo nampilake grafis sing bisa disesuaikan ing layar sampeyan.

Leatrix Plus ngemot kualitas perbaikan urip kanggo World of Warcraft.

Klasikan minangka ancaman meter kanggo wow klasik sing nyoba menehi perkiraan nilai ancaman sing tepat kanggo NPC mungsuh kanthi ngrekam data sing cocog saka t

Versi tetep saka tambahan questontracker monkeyquest, kanthi 1-2 fitur tambahan sing ditambahake.
Dominos Klasik minangka versi Dominos sing wis diowahi tegese mlaku ing WOW Clasin.
Unit frammes kanggo wow klasik (ing pembangunan)
Lampu Overlay Ngaktifake Spesifikasi kanggo Kabijakan Reaktif ing Klasik
Wangsul jarak jarak maksimal nganti 50
A addon tas kanggo World of Warcraft: Klasik
Peta koordinat Addon Adhedhasar versi asli dening Szandos lan dianyari kanggo Klasik
Werna Nokia sing ramah kanthi kelas
Vuhido Grid kanggo WOW klasik
Mbenakake tracker Quest
UI saka perang kanggo ekspansi Azeroth
Druidmana ~ Tampilake Mana Nalika Bentuk Shifft
Nambah jarak jeneng standar kanggo 80 yard.
MapCoD nampilake koordinat saiki ing Minimap.
Healbot terus kanggo Klasik.
Dianyari Versi Perungguhan Moncai Bandingake kanggo WOW Klasik Beta.
Penyembuhan minangka panggantos kanggo tanggal sing tanggal & gosip.

Versi mods boss mati (DBM) sing mlaku ing klasik. Iki isih bisa ditindakake. Dhukungan penjara iku awal nanging kudu luwih fungsi saiki. Kajaba iku, nggunakake “/ dway x, y” ngidini sampeyan nggunakake panah panah ing jagad iki.

Addon klasik WOW sing kanthi otomatis mbatalake pamuter nalika nggunakake tumindak. Pancen meh padha karo ezdismount, amarga mbentuk pamuter kapan ana tumindak sing ora bisa dipasang dipasang utawa dibentuk kanthi tithik lan dirancang kanggo nggarap game gameclient sing diloklin.

Tampilan kasedhiya nggoleki peta lan minimap lan liya-liyane

DRImewhen minangka addon wah sing nyedhiyakake kabar visual, auditory, lan teks babagan cooldowns, buffs, lan cukup akeh unsur tempur liyane.

Mulihake Akses Kanggo Mbusak Pilihan Intif ing Legion lan Ads Browser Cvar Kanggo Setelan Galore.
WOW Addon – Tracking Sumber Kelas

Clique minangka tambahan sing gampang sing ngidini klik lan hover-casting ing unit unit sampeyan lan ing jagad game 3D.

Addon sing gampang kanggo dhaptar kabeh stats sing kasedhiya ora ditampilake ing panel info karakter kanthi gawan.
Nekrosis minangka tambahan kanggo mbantu muter-muter nglamar PlayStyle kanthi efektif.
Versi paling anyar, Makarya kanggo Klasik

Gathermate2 minangka tambahan kanggo ngumpulake lan nglacak bumbu, tambang, kolam mancing, awan gas, arkely nemokake lan ngurmati Peta lan Peta Mini.

IcHUD minangka tambahan sing bisa dikonfigurasi lan bisa disesuaikan ing semangat DHUD
Siram peta nalika obah
Nuduhake pakurmatan kanggo pesta / RAID / Guild lsp.
Dejaclassicstststast nyedhiyakake tampilan fitur sing dianyari lan logis.
BIS TRACERE TRACK lan Nuduhake barang sing paling apik ing slots kanggo karakter sampeyan.

Dhaptar nuduhake jeneng, wektu, lokasi saben item sing diturunake lan nilai pasar adhedhasar master perdagangan perdagangan utawa sumber rega sing ora ngrusak.

Nanging Pamburu Timer liyane kanggo WOW Clasin
WOW Addon – Tracking Sumber Kelas
Shestakui minangka Overhaul Modular, Lightweight, kabeh-ing-siji kanggo jagad antarmuka.

Lampu minangka modifikasi wektu penerbitan paling gampang sing ngidini sampeyan ngerti suwene sampeyan bakal entuk menyang tujuan sampeyan.

Plater minangka Addon Panelusuran kanthi setelan sing luar biasa, saka pelacakan kothak lan pewarnaan ancaman, dhukungan kanggo skrip sing padha karo lenggang.

Addon sing gampang kanggo nglacak sumber daya sing sampeyan kumpul (Jamu / Pertambangan).

Aftermathh UI minangka salah sawijine-siji, sing fokus kanggo njaga kabeh sing gampang, resik. Bisa digunakake dening kelas utawa peran apa wae.

Lightheaded minangka tambahan sing gampang banget sing nampilake informasi telusuran lan komentar saka http: // www.Wowhead.com ing game

Atlasquest minangka tambahan kanggo jagad liyane Addon sing diarani “Atlas”. Atlasquest nambah panel ing sisih Atlas sing nampilake umume pencarian kanggo guaman, serangan utawa pabrik.

Institut Peje wis mbukak cabang ing Azeroth!
Trek / Dolanan Wektu layar

Wim (Wah Instan Messenger) minangka jagad utama addon sing mbantu sampeyan ngatur bisik-bisik sampeyan kanthi nggawe antarmuka instan instan instan instan instan klasik kayata tujuan, Yahoo lan MSN.

Tiptac kanggo Klasik (QuickFix kanthi rusak)
Dianyari Versi Raven (Advanced Aura / Buff Management) Kanggo ndhukung Klasik

Mondkp minangka sistem DKP sing ditulis kanthi tujuan kanggo nglacak kabeh aspek DKP lan ngrampok ing wow. Saben anggota saka Guild bisa duwe lan entuk akses lengkap kanggo nilai DKP nyata-wektu uga riwayat loot lan DKP.

!Buggrabber minangka tambahan cilik sing mung nyekel kabeh kesalahan Lua sing diasilake dening WOW lan kasedhiya kanggo sampeyan liwat / Command Slash / Buggrabber.

Dianyari versi Chatter kanggo ndhukung wow klasik beta
Otomatis nembak & target shot otomatis sing dibangun dadi siji.
Iki minangka port resmi saka jalur verma addon menyang klasik.

Yen sawetara penjaga nggoleki duwe pirang-pirang pitakon, lambang ing jejere jeneng Pencarian iku titik kuning cilik. Pendhaftaran nggoleki liyane duwe Kuning Kuning ? lan ! Ikon tinimbang. Questframefixer bakal ngganti titik kasebut ? utawa ! Minangka cocog.

Timer Pepatah lan Fitur PVP liyane.
Jambon sing gampang digunakake babagan pirang-pirang mobs sing kudu mateni kanggo level munggah.

Dismounter minangka tambahan sing gampang sing bakal mati saka gunung kanthi otomatis nalika sampeyan nindakake lan tumindak sing kudu sampeyan entuk bathi.

Adhedhasar Buffwatch ++, sing wis dikelola wiwit WOW vanili 1.6.0
Pelabuhan 1.12.1 Tambah serangan serangan kanggo Klasik.
Nuduhake sampeyan sing nuduhake saben kelas sinau saben level kanggo rencana nalika sampeyan kudu bali menyang kutha

Pelatih Kelas Plus minangka tambahan kanggo World of Warcraft klasik sing nganyarke antarmuka pelatih kelas, nambah Abiliy kanggo nglirwakake, lan olahraga kabeh.

Questguru minangka Enhancer Log Log Ngganti Kanggo WOW Klasik!
Papan X lan Y map koordinat
Klasik Carbonite minangka panggonatan peta gaya google kanggo jagad World of Warcraft.
RCCPORTRAITS minangka tracker kontrol akeh kanggo WOW Clasin.
Aku nggawe addon iki kanggo mbantu aku mutusake barang menyang bank / vendor / perdagangan.

Iki minangka tambahan sing bakal kanthi otomatis nyoba ndandani waja lan gaman sing rusak nalika sampeyan ngomong karo vendor sing bisa ditindakake ing beta ing jagad World of Warcraft Classic.

WOW Addon – Timers kanggo ngliwati mantra lan cooldowns
== barang persediaan berwarna kanggo wow klasik ==
Queue wortel ing tongkat kanthi otomatis nalika dipasang
Tas ekstra lan addon bank kanggo wong sing gampang kaya aku!
Akeh nganyari minimap sing apik banget.
Addon roleplaying sing paling populer kanggo WOW Clasin!
Tinyinestpect (Merinest) kanggo Klasik.
Tampilake heal sing ditindakake kanthi target kanthi ngambang teks.

GSe ngidini sampeyan nggawe urutan makro bakal dileksanakake ing push tombol. Kaya / Castequence Macro, siklus liwat seri printah nalika tombol kasebut di-push. Nanging, ora kaya caste, nggunakake teks makro kanggo prentah tinimbang mantra, lan maju saben tombol kasebut ditolak tinimbang ora bisa matak. Iki tegese yen mantra ing cooldown lan sampeyan push tombol kasebut bakal terus menyang item sabanjure ing dhaptar karo saben pers nganti tekan pungkasan lan diwiwiti. Nerangake karo editor lan kabeh sing sampeyan butuhake.

Abyssui minangka jagad antarmuka Warimalis Warcraft.
A addon kanggo wow klasik kanggo nuduhake xp saiki saben menit.
Kualitas yaiku tambahan sing nglacak babagan carane nggunakake wektu ing World Warcraft.
A plabuhan gantian blzzard menyang klasik.
Addon sing entheng kanggo WoW klasik (1.13.2) sing nambah rega item kanggo Tooltips.

Spartanui dirancang kanggo mbebasake layar kanthi mindhah mayoritas unsur antarmuka menyang ngisor. Karya

Database database omah

Addon mriksa kabeh saluran aktif kanggo nggoleki klompok / Anggota, miturut kandhang lan dipasang ing tabel sing apik.

Chatlinkicons Nambah lambang kanggo Link ing chatting sing padha karo Chaticons karo kabeh kode asli lan dhukungan kanggo kabeh tautan pamuter.

Listlic Global nglirwakake Klasik – ora nggatekake lan saringan spam tanpa watesan
Bingkai RAID nambah kanggo penyembuhan.
Addon sing gampang sing ngganti warna bingkai unit.
Replikat bagean saka kantong eceran API kanggo klasik

Tanggalan Grup Addon sing ngidini sampeyan jadwal karo acara klompok sing ditampa / penurunan kayata serangan

Bugsack gampang proses ndeleng kewan omo. Iki nampilake kesalahan Lua sing kedadeyan sajrone sesi muter sampeyan, kalebu tumpukan debug lengkap. Tujuane ora bisa diwarisake kanggo pangembang, lan alat sing migunani kanggo

Pembaruan dhisikan kanggo Kompatibasi karo WoW klasik beta

Addon iki nambah sekumpulan kualitas UI owah-owahan urip. Uga kalebu tekstur adat lan lambang sing resik khusus kanggo Klasik.

Addon iki ngidini sampeyan ngumumake crits sampeyan menyang saluran saka kekarepan sampeyan.

Mod sing ngganti antarmuka pangguna saka antarmuka perang tradisional ing antarmuka pangguna Diablo II kita kabeh ngerti lan tresna!

Auto Quest Infritment / ing

Gennui minangka edit eksternal kanggo Elvui, sing dirancang kanggo nutupi kebutuhan spek utawa peran utawa kegiatan tanpa ngoper profil.

Ndandani peralatan sampeyan nalika sampeyan ngunjungi vendor sing bisa.

Addon sing dirancang kanggo ngatasi klasifikasi EPGP EPGP sampeyan Guild kanthi nyimpen nilai-nilai sing ana ing cathetan sampeyan.

Dhaptar nuduhake jeneng, wektu, lokasi saben item sing diturunake lan nilai pasar adhedhasar master perdagangan perdagangan utawa sumber rega sing ora ngrusak.

Koordinat akurat kanggo game lan peta donya World of Warcraft Claslin
Addon cilik iki minangka potret statis (meh) apa wae.
Koleksi modul Bignfs kanggo panggedhe sing ditemokake ing dungeon lan skenario.
Log loot, monster mateni, pakurmatan lan kedadeyan. Ngerti persis apa sesi petani sampeyan wis ngasilake.
Versi Archud3 iki kanggo WoW Klasik. Kanggo versi How eceran sing saiki, gunakake
Nambahake rega adol vendor menyang tooltips item kanthi nggunakake kerangka alat snapertips.
Iki minangka versi WOW klasik saka saiki mati
Modifikasi sing sederhana ing Minimap.
Addon iki bakal menehi sawetara pilihan sing luwih maju ing menu Addon ing pilihan antarmuka.

Tombol Addon Binds cilik iki 1 nganti 9 kanggo unsur penting saka nggoleki giliran, piket lan gosip.

Ing nggoleki, Addon iki bakal nyingkirake (dadi abu-abu) lambang kanggo nggoleki sing durung rampung.

Nambah tombol “Sepur All” sing gampang kanggo dagang lan pelatih kelas sing ngidini sampeyan sinau kabeh katrampilan sing kasedhiya karo klik siji.

ATSW minangka panggantos lengkap kanggo jendela blzzardardskill Blizzards kanthi fungsi sing advit lan khusus.

Iki tata letak ouf, kalebu unitframes lan nameplates
Mbantu sampeyan ngurutake barang kanthi warna lan terusake tas.Lan liyane

Klasik roltracker minangka tambahan cilik sing digunakake kanggo nglacak / nggulung, lan utamane migunani kanggo para pimpinan sing mundur nalika ngatur rampokan.

Ndandani tujuane cepet kanggo nggarap WOW Clasin. Sawetara fungsi saka asline dijupuk, nanging bisa dibangun maneh mengko. Ora kabeh bakal bisa digunakake amarga iki minangka karya sing bisa ditindakake, akeh perkara sing kudu ditemokake lan diowahi supaya bisa digunakake karo API saiki.

Cathetan karakter ngidini sampeyan nyetel lan ngatur cathetan ing karakter pamuter liyane. Cathetan disimpen saben kasunyatan supaya cathetan dituduhake ing karakter sampeyan ing alam. Cathetan bisa disetel ing jeneng karakter. Cathetan kasebut prasaja lan umum lan ora diikat karo kanca, karakter sing ora digatekake, lsp.

Jupuk Twitch kanggo ngobrol Klasik

Urutan bakat minangka tambahan kanggo World of Warcraft klasik sing nambah kemampuan kanggo ngimpor bakat kanthi level saka situs kasebut

Kanthi rilis kanthi otomatis nalika sampeyan mati lan mbengi pamuter langsung nalika ngomong karo penyembuhan semangat

Krungu lan muter musik karo pemain sing cedhak. Kanggo pisanan ing World Warcraft, karakter sampeyan bisa dadi bard!

Dianyari versi TipTop (nganti versi resmi dibebasake) sing ndhukung wow klasik beta

Yacl minangka meter karusakan khas sing nempatake rincian analitis. Sampeyan pengin ngerti sepira ngremehake tank sampeyan yaiku mangan ? Kudu saiki rincian babagan sapa sing paling efisien ? Banjur yacl iku kanggo sampeyan. Iki dibangun dening penulis kanggo ngoptimalake rotasi mantra.

Dianyari versi Idtip (Nuduhake jampi ing tooltip kanggo mantra.) makarya nganggo wow klasik beta nganti versi rawuh sing rilis.

Addon iki nambahake / pilih Makro sing bisa digunakake tinimbang / nggunakake utawa / cast kanggo nggunakake item utawa mantra ing antarane dhaptar.

Ndhelikake manajer Raid
Bloodfang minangka simulasi tempur nakal lan tambahan teori
Ngucapake tombol laporan bug bug

Versi versi broker_-nganyari tampilan data LDB kanggo digunakake karo panel kaya titan panel lan stasiun docking (cathetan: dockingstation dianggo-saka-kothak ing klasik)

ora3 nutupi kabeh macem-macem fungsi manajemen RIDA kalebu coololdowns kanthi raid lan paprangan.

Addon sing gampang kanggo nggawe lan ngiket makro

Wow addon klasik, nuduhake ilvl (kanthi warna), rega vendor (unit / tumpukan), lan nyorot kabeh barang sing jeneng abu-abu kanggo adol vendor karo lctrl

Nuduhake pesen obrolan ing / ujar yen sampeyan level munggah.
Powered minangka garis daya sing bisa obah lan bisa disesuaikan.
Watto minangka alat sing migunani kanggo tuku barang-barang sing akeh, lan adol barang sampah sampeyan!
KOLEKSI KLASSTOOR – garis aktif / tombol
Tambahake cahya sing nduweni warna saka dhaptar kanca adhedhasar warna RAID.
Penyembuhan minangka panggantos kanggo tanggal sing tanggal & gosip.

Sajrone tes stres akhir blizzard bubar kepiye carane narik id jampi kanggo calon. Dianyari sajrone gelombang beta akhir kanggo nggunakake jeneng mantra, nanging ora bisa nguji lengkap. Kudu mlaku kanthi becik solo, nanging aku ngerti duwe sawetara masalah kanggo ndeteksi disusup saka pemain liyane kanggo mobs sing ora ditargetake. Mung dites ing klien Inggris, kabari aku yen ana masalah karo wong liya.

Iki nggawe YouWSewf Spweak Wike sing ora

Addon iki dhewe-dhewe ora ana apa-apa, nanging digunakake minangka ketergantungan kanggo macem-macem mods penyeledikan kayata snapertips_hunterpetfood lan snepertips_vendorprice.

Magically Adds Ejaan Ranks menyang Fungsi Getpellinfo
Pindhah Pad Plus kanggo Klasik.
Priksa ammo slot lan laporan total ammo karo mouseover nyembul saka jinis ammo.

Wow addon klasik, nuduhake ilvl (kanthi warna), rega vendor (unit / tumpukan), lan nyorot kabeh barang sing jeneng abu-abu kanggo adol vendor karo lctrl

Pati gumantung njaga total sing bisa ditindakake kabeh tiwas ing karakter tartamtu. Uga kalebu seda sesi.

Asisten kanggo Nggoleki lan Targeting NPC. Ngapikake Kapabilitas Tab standar.
Bosen kudu nggulung kabeh kanca realid nalika muter klasik?
SmartSell nambah informasi item tambahan menyang tooltip.
Pateni tombol “mbukak kabeh”.

Hatcheck minangka tambahan cilik sing nambah kothak centhang ing pigerloll pamuter kanggo milih setelan helm lan jubah visibilitas jubah kanthi menehi printah slash kanggo sarana.

Aku seneng seneng agama Schwalby kanggo toko supaya aku wis nyoba nggawe maneh ing klasik. UI resik, ora ngganggu, lan de-cluttered.

Diminfo Fanupdate kanggo WOW klasik, aku entuk lisensi saka loshine taun kepungkur nanging ora nyurung nganyari kanggo wowinterafce nganti iki.

Sawise mlebu sawise ditambahake, wis diinstal posisi standar karakter lan target target bakal cedhak karo tengah layar.

A World of Warcraft: Addon klasik kanggo micu batang kanthi otomatis lan mateni ing serangan lan / utawa guo.

Addon iki, saka Gazette Booty Bay, nuduhake informasi rega nyata ing Tooltips item kanggo kabeh kasunyatan AS klasik.

Trek / sing ngasilake pangowahan – jinis / wt kanggo panggunaan

Dhaptar lengkap saka apotik Twitch kasedhiya ing file Addon ing file teks sing dijenengi “Allemotes.txt “

Yen sampeyan seneng apa sing dakkarepake, coba nyengkuyung ing patreon.
Basa ibu minangka tambahan sing nampilake jeneng basa Inggris ing game kasebut.

Pembaruan kanggo magetaxi asli kanggo klasik. Secara teoritis, kudu bisa digunakake ing ekspansi paling anyar, nanging aku mandheg main biyen lan ora bakal nginstal maneh kanggo nyoba.

Setel Keybindings kanggo Ngalih menyang Tab Chat.
Addon iki bakal njupuk gambar ing interval sing disetel dening sampeyan!

Link item ing obrolan nggunakake basa Inggris nalika sampeyan shift-lovclick, padha karo basa sistem nalika Alt-lovclick.

Latihan apa? minangka tambahan kanggo World of Warcraft Klasik sing nambah dhaptar mantra pelatih ing buku mantra, dadi sampeyan bisa kanthi gampang ngerti kapan kanggo golek pelatih kelas. JAMINAN sing wis dingerteni sampeyan wis pindhah menyang ngisor. Ngembangake kanthi mantra bakal nuduhake sampeyan tooltip, kanthi biaya olahraga sing dipasang ing sisih ngisor. Wouring liwat header kategori bakal nuduhake sampeyan kanthi biaya pelatihan mantra ing bagean kasebut.

Ndandani gear kanthi otomatis nalika ngobrol karo Vendor ndandani, kanthi otomatis adol kabeh barang abu-abu sing ora ana gunane nalika sampeyan ngobrol karo vendor, nambah rega vendor kanggo tooltips barang

Wow addon klasik

Autooll

Addon iki gampang banget bakal ngelingake para pemimpin sing bakal diuripake kanggo ngalih menyang Looter Master nalika mlebu conto RAID.

Tracer DPS 1

DPS_Tracker v 2.0

DPS_Tracker Versi 2.0 Owah-éwahan: РBingkai DPS_TRACKER saiki bisa diowahi maneh lan nyimpen ukuran lan posisi ing sesi game. Tengen ui mung ukuran sing disimpen. РD ..

Pratinjau kanca

Friendbtn

Nambah tombol kanca menyang jupuk Chatbox saka Cepet Tooltip Pratinjau saka ONLINE. Mbukak dhaptar kanca ing klik. (Nuduhake mung kanca WOW, ora perang.Kanca Net) Downl ..

Tandha Dolar Emas

Chaching v 3.2

Versi Chaching 3.2 Katrangan: Chaching minangka addon liyane sing ngidini pamuter bisa adol barang kanthi akeh. Menyang ..

Warta Paling Anyar

Ushuar 25 Man Gear teka ing Defilestone Vendor

Tanggal Rilis Fase 4 Fase Klasik Fase 4 & apa sing kita ngerti nganti saiki

Panundah 1 nganyari konten, wali impen, kanthi resmi diumumake!

Pandhuan Anyar

Pandhuan acara BrewFest

Pandhuan acara BrewFest

Pandhuan prestasi Brewmaster

Retribusi Pve Paladin paling apik ing slot (BIS) & Gear Raid

Pandhuan Gunung Magmamhoth

Lok-tar Ogar!

Wong sing nate ujar yen sampeyan ora bisa mulih maneh. Nanging dheweke kurang sesanti. Lan discommboborator temporal! Ing Warcraft Tavern kita minangka penggemar World of Warcraft. Ing kene sampeyan bisa nemokake pandhuan, berita, alat, forum, lan liya-liyane kanggo WOW klasik, TBC Klasik, Wotlk, lan Dragonflight!

12 US addons klasik paling apik (2021) – Pilihan Top kanggo UI sampeyan!

Kita lagi golek panemune sawetara tambahan sing paling larang regane ing klasik WOW!

Kita Jagad pandu paling apik ing warcraft klasik Nampilake sawetara tambahan ndhuwur kanggo nggawe vanilla wow ngalami pengalaman luwih apik! Kita entuk dhaptar tambahan sing paling penting kanggo UI sampeyan, uga sekumpulan tambahan sing kudu mbantu nambah kualitas urip nalika grinding level ing game.

Wow klasik isih kuwat banget sawise rilis game! Sampeyan bisa uga mlebu menyang sawetara penjara tingkat sing luwih dhuwur, dadi sampeyan pengin nggawe sampeyan duwe tambahan sing tepat. Akeh iki wis dianyari luwih akeh kaya wektu kepungkur, priksa manawa sampeyan kanthi asring mriksa file paling anyar!

Mangkene katon ing Addons klasik WOW paling apik:

Daftar iki ora ana urutan tartamtu, nanging umume tambahan ora ana gunane apa jinis Play sampeyan bakal fokus ing. Sawetara jelas ora mbiyantu yen sampeyan mung arep pvping. Yen sampeyan pengin ngerti carane nginstal tambahan, priksa postingan kita ing kene.

Abyssui

Yen sampeyan wis bosen karo gawan sing apik kanggo World of Warcraft Classic kanthi gawan, mula sampeyan bisa uga pengin njupuk Addon Abyssui. Sampeyan bisa mindhah ngubengi kanggo menehi tampilan sampeyan sing luwih resik, lan sampeyan uga bisa ngowahi warna bar tumindak. Addon iki uga entheng, dadi sampeyan ora bisa nemokake manawa tekstur kasebut alon-alon mudhun game!

Download kene.

Icehud

Yen sampeyan duwe masalah nglacak bar kesehatan mungsuh lan kesehatan sampeyan dhewe, banjur IcHUD minangka tambahan sing apik kanggo UI sampeyan. Iki nempatake kesehatan lan kesehatan mungsuh mungsuh sampeyan ing jejere karakter sampeyan. Sampeyan bisa ngatur tema lan kabeh sing ditampilake ing layar sampeyan. Iku tambahan sing cukup terkenal kanggo wong sing pengin akeh informasi ing tengah layar.

Download kene.

Kesenangan

Nyoba golek kabeh pencarian ing zona utawa nggawe manawa sampeyan wis ngrampungake kabeh barang sing kudu sampeyan lakoni ing wilayah tartamtu luwih angel ing wow klasik. Ana gaweyan ing wilayah acak, lan kadhangkala sampeyan kudu ngrampungake usaha liya kanggo mbukak. Kesenangan mbantu nggawe pangerten kabeh, lan bakal mbantu sampeyan mesthekake yen sampeyan ora luput ing petualangan leveling sampeyan. Addon Nambah lambang Pencarian kanggo nggoleki sampeyan durung nyekel, lan uga nampilake ing endi upaya bisa rampung.

Download kene.

Recount

Yen sampeyan ngrancang nindakake apa-apa ing serangan utawa kursi ing EndGame, sampeyan pengin nyritakake. Nampilake jumlah karusakan sing ditindakake, dadi sampeyan ngerti ngendi sampeyan ngadeg minangka pemain DPS. Sampeyan bisa nyetel kanggo ngreset otomatis sawise perang, lan sampeyan bisa bali maneh kanggo ndeleng kepiye carane ing gelut sadurunge. Bisa disesuaikan lan diselehake ing ngendi wae sampeyan pengin ing layar sampeyan. Iku malah duwe grafik lan denah kanggo ndeleng lan ndeleng kepiye kerusakan sampeyan wis tumpukan. Sanajan sampeyan dudu DPS Adon isih migunani, amarga bisa nampilake statistik penyembuhan kanggo penyembuhan lan statis ancaman kanggo tank.

Download kene.

Auras Banget

Iki kudu kanggo sapa wae sing ngrancang nindakake. Trek Auras, Kesehatan, Power (Mana, Nesu, Shards Jiwa, Kekuwatan Holid, lsp.), cooldowns, acara tempur, rune, totem, barang, lan liya-liyane. Sampeyan bisa ngatur carane saben tampilan kasebut ing karakter sampeyan kanthi luwih gampang babagan kelakon nalika wis entek lan nalika sampeyan kudu maca maneh. Addon iki ora ana ing negara sing luwih akeh sajrone Vanilla WOW, dadi supaya bisa digunakake saiki kudu dadi dorongan gedhe kanggo para pemain.

Download kene.

Rega vendor sing luwih apik

Addon tenan sing gampang ditampilake sepira sampeyan bisa adol barang kanggo vendor nalika ana ing persediaan sampeyan. Iki mung kawruh sing migunani kanggo ngerti yen sampeyan tas kebak lan sampeyan pengin ngilangi barang nanging ora pengin mbuwang barang sing larang regane.

Download kene.

Castbars Klasik

Pracaya utawa ora, sampeyan ora bisa ndeleng apa ejaan mungsuh sing ditandur ing WOW: Klasik. Pancen digunakake minangka taktik dening sawetara kanggo meksa dheweke mbuwang counterspell utawa kemampuan mateni. Klasik klasik kepengin ngatasi masalah kasebut, nanging uga ana guwa. Ketoke, sampeyan ora bisa mbedakake pangkat saka jampi ing WOW API. Dadi, castbar ora mesthi bakal akurat lan nganggep saben cast jampi yaiku pangkat paling dhuwur saka mantra. Nalika iku ora migunani 100%, bisa ngerti mantra sing bakal dibuwang dening mungsuh sampeyan isih migunani banget. Yen sampeyan bakal main PVP akeh, mula sampeyan pengin njupuk tambahan iki.

Download kene.

Mods Mati Mati

Iki minangka gedhe yen sampeyan bakal nindakake akeh serangan. Yen sampeyan wis main apa-apa ing jaman biyen, sampeyan bisa uga kenal karo iki. Addon bakal ngelingake sampeyan nalika boss yaiku nggunakake kabisan tartamtu sing mbutuhake sampeyan mindhah, yen sampeyan kudu nglumpukake mantra, lan akeh perkara liyane.

Download kene.

Onebag3

Yen sampeyan pengin kabeh tas sing digabungake dadi siji persediaan sing katon akeh, iki minangka salah sawijining tambahan sing paling apik kanggo tujuan kasebut!

Download kene.

Auanceator

Aueksiator minangka salah sawijining tambahan sing sampeyan kudu mbutuhake yen sampeyan pengin nggawe emas sing cukup kanggo entuk gunung awal lan sampeyan pengin entuk epik! Mbantu nglacak biaya barang, lan bakal nyimpen biaya tartamtu sing diwenehake. Sampeyan bisa nggunakake informasi iki kanggo ngindhari kompetisi, nanging uga kanggo tuku barang tartamtu kanggo rega sing luwih murah tinimbang rega sing luwih murah lan adol mengko. Sampeyan uga bisa ngetokake tuku kabeh barang tartamtu banjur jack munggah rega. Ana pirang-pirang versatility ing kene, lan game omah lelang bisa nyenengake nalika sampeyan narik skor gedhe!

Download kene.

Atlas Loot Classic

Yen sampeyan salah sawijining pemain sing wis cedhak 60 utawa wis ana, mula sampeyan bakal pengin nggunakake mod iki. Iki bakal nuduhake sampeyan dhaptar lengkap babagan barang-barang slot sing paling apik kanggo kelas sampeyan lan kanggo njaluk! Ora mung kuwi, iki uga nuduhake kabeh rampokan sing bisa nyelehake saka panggedhe lan dungeon tartamtu. Iki minangka mod penting kanggo sapa wae sing ngrancang golek awake dhewe ing guo lan serangan kanggo masa depan sing diramalake.

Download kene.

Dominos Klasik

Yen sampeyan pancen sengit marang UI standar ing World Warcraft banjur sampeyan bisa ngganti kanthi lengkap karo Dominos Addon. Iki bakal mbusak latar mburi kanthi lengkap lan ngidini sampeyan mindhah bar ing ngendi wae sampeyan pengin layar. Yen sampeyan pengin tata letak sing resik, mula iki minangka salah sawijining tambahan sing paling apik!

Download kene.

Kecemplung

Aku mikir iki minangka mod sing apik banget sing mbantu supaya sampeyan luwih apik kanggo crita game. Yen sampeyan nemokake teks cepet-cepet ngupayakake, sampeyan bisa uga pengin menehi modal iki. Apa iki nampilake teks nggoleki ing peternakan luwih nyenengake cara sing luwih gampang diwaca lan nampilake karakter sing manggoni dialog. Sampeyan uga bisa ngatur kabeh lan langsung mlebu nalika sampeyan pengin! Tambah gedhe kanggo wong sing pengin ngalami lore luwih sacara organik.

Download kene.

Related: Deleng pandhuan babagan cara level munggah kanthi cepet ing WOW Clasin.

Tindakake kita ing Twitter lan Facebook kanggo entuk nganyari babagan game favorit!

Babagan penulis

J.P van wyk minangka kode kode Guru sing ramah kanggo mbantu sampeyan nemokake kabeh kode paling anyar kanggo game favorit ing kabeh platform. Dheweke wis main game video sajrone 26 taun, lan sampeyan bisa nyekel dheweke santai kanggo game medeni nalika dheweke ora golek kode paling anyar ing Roblox lan Game liyane.