World of Warcraft S Demon Demuntre Hunter kasedhiya 9 Agustus, yen sampeyan pre-order | Pc Gamer, Kelas Hunter Demon WOW bakal bisa dimainake 9 Agustus, sawetara minggu sadurunge ngeculake legion | Pcgamesn

Kelas Hunter Demon WOW bakal bisa dimainake 9 Agustus, sawetara minggu sadurunge diluncurake legion

Kirk Mckeand Kirk Mckeand minangka direktur konten kanggo game video ing olahraga sing digambar, lan seneng game siluman kaya sing ora sopan lan Deathloop.

World of Warcraft’s Demon Demon kasedhiya 9 Agustus, yen sampeyan pre-order

Dheweke uga bakal njaluk s├ętan kanggo mburu, sadurunge ekspansi.

Tom sykes

Tom seneng njelajah ing game, apa ana cara sing salah ing platformer utawa gurung apartemen ing deus ex. World game-stalker, jiwane peteng, thief-duwe suasana sampeyan bisa wallop karo blackjack. Dheweke seneng medeni, petualangan, game teka-teki lan rps, lan main versi final final VIII kanthi skrip nerjemahake sing dicithak saka Internet. Tom wis nulis babagan game gratis kanggo Gamer PC wiwit 2012. Yen dheweke ngemas pulo sepi, dheweke bakal njupuk boxset kolumbo raksasa lan laptop sing diisi game puzzlescript.

Gerbang ‘Bigur’s Gerbang Baldur wis rada telat

Watch Pc Game Show: Umume sing paling dikarepake tanggal 30 November

Kelas Hunter Demon WOW bakal bisa dimainake 9 Agustus, sawetara minggu sadurunge diluncurake legion

Invasi legion wow

Kelas Playable anyar Warcraft Warcraft, Hunter Demon, bakal kasedhiya tanggal 9 Agustus sadurunge sadurunge rilis ekspansi legion tanggal 30 Agustus.

Puter dhaptar PC MMO paling apik kanggo njaluk pitakon sadurunge.

Ora mung bakal dimainake demit bisa dimainake wiwit tanggal 9 Agustus, nanging nalika undupan demon bakal ditendhang. Ora akeh sing duwe Hunters Demon tanpa dhemit kanggo klik, apa ana?

Hutters Demon bakal diwiwiti ing level 98 lan bakal bisa ngakses legion nalika mlebu sawetara minggu mengko. Sampeyan butuh karakter tingkat 70 ing kasunyatan sing padha kanggo nggawe pamburu setan, nanging kudu eling.

Paling ora bakal ana wektu kanggo ngumpulake transmog, level sawetara, apa hubungane mancing lan, mesthi urip liwat pengalaman garrison sing apik kanggo wektu terakhir. Oh kula, oh aku, sing bisa nguripake?

Sampeyan bisa ndeleng woro-woro tanggal tanggal 15 menit menyang Q & A iki:

Kirk Mckeand Kirk Mckeand minangka direktur konten kanggo game video ing olahraga sing digambar, lan seneng game siluman kaya sing ora sopan lan Deathloop.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.