Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise | Patung alun-alun, patung demiguise Hogwarts | Kabeh lokasi rembulan | Kaping radio

Patung demonstri warisan Hogwarts: Kabeh lokasi rembulan sing dicethakake

Contents

Lokasi: Sithik hogsfield

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise

Endi kabeh patung demiguise ing Warisan Hogwarts? Patung demiguise minangka jinis kolektif ing warisan hogwarts. Lagi cilik, patung emas sing nggambarake makhluk gaib sing diarani demiguise. Minangka bagean saka kita Pandhuan Warisan Hogwarts, Kita bakal ngandhani sampeyan kanggo nemokake kabeh patung demiguise, uga cara ngumpulake.

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise

Ing ngisor iki, kita wis ndhaptar Kabeh patung demiguise ing warisan Hogwarts, bebarengan karo golek dheweke.

Kanggo miwiti nglumpukake patung demiguise, sampeyan kudu ngrampungake nggoleki utama, lamon lunar sing juru kunci (patung demiguise sing sampeyan kumpulake sajrone nggoleki total koleksi).

Minangka diterangno sajrone nggoleki ing ndhuwur, Sampeyan mung bisa ngumpulake patung demiguise sajrone wengi. Kanggo mangerteni cara advance wektu, deleng pandhuan kita: Warisan Hogwarts: Cara Ngganti Wektu Dina.

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds Patung Demiguise

Ing ngisor iki kabeh patung demiguise sing bisa ditemokake ing lapangan Hogwarts, sing kalebu kraton kasebut dhewe lan sacedhake langsung. Ana 10 ing total.

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds patung demiguise nglawan menara seni sing peteng

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogwarts> Pertahanan nglawan Menara Arts Dark – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds Fatu Demiguise

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogwarts> kelas divisi – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds patung flying pekarangan kelas lawn

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogwarts> pekarangan kelas mabur – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds patung demiguise gedhe

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogwarts> Hall Hall – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds patung demiguise gryffindor tower gryffindor tower

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise hogwarts> Gyeffindor bocah lanang “ambane =” 293 “dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds Patung Demiguise – bagean sing diwatesi

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogwarts> Perpustakaan – bagean sing diwatesi – 1 saka 6 “Lebar =” 293 “Dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds demiguise patung panjang Galeri panjang

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogwarts> Galeri panjang – 1 saka 5 “Lebar =” 293 “Dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds Patung Demiguise Muggle Pasinaon

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogwarts> Pasinaon Muggle – 1 saka 6 “Width =” 293 “Dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds demiguise offoror

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demidhulis hogwarts> Lebar Fig “Lebar =” 445 “dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Grounds demiguise patung Demiguise de Profesor Kantor Howin

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogwarts> Profesor Howin “Lebar =” 293 “dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demoMeiguise patung demiguise

Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh patung demiguise ing hogsmeade. Ana 9 ing total.

Warisan Hogwarts: kabeh lokasi patung demiguise patung demiguise ing mburi madu

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demo hogsmeade> ing mburi madu – 1 saka 5 “Lebar =” 293 “Dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise patung demiguise lan bangsa

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demoMeade Demiguise> Dervish lan Banges – 1 saka 3 “Width =” 293 “Dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise patung demiguise ing sisih wétan telung sapu sapu

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogsmeade> Timur Telung Broomstik – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogsmeade demiguise Hog

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise hogsmeade> Hog “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise patung demiguise lebar dhuwur

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise hogsmeade> dalan dhuwur ngisor – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise patung demiguise ing jejere J. Potion pipos

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise hogsmeade> Sabanjure lawang menyang J. Width “width =” 293 “dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise patung demiguise ngelawan brood lan peck

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demo hogsmeade> brood lan peck – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogsmeade patung telung putra telung broom

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demo hogsmeade> Telung Broomsicks – 1 saka 5 “Lebar =” 293 “Dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demoMeiguise tomes lan gulungan

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogsmeade> Tomes lan Gulung – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise North Ford Bog Demiguise patung

. Ana 1 ing total.

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise North Ford Bog Demiguise patung Pitt-up-Ford

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung Bog Bog Utara> Pitt-upon-Ford – 1 saka 5 “Width =” 293 “Dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demoMeade Valley patung demiguise

Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh patung demiguise ing Lembah Hogsmeade. Ana 1 ing total.

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demoMeiguise Hogsmeade Valley Demiguise patung ndhuwur hogsfield

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung Demiguise Valleye Hogsmeade Valley> Upper Hogsfield – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise ing wilayah patung demiguise

Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh patung demiguise ing wilayah Hogwarts Kidul. Ana 2 ing total.

Warisan Hogwarts: Kabeh Lokasi Patung Demiguise Patung Demiguise Aranshire

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung Hogwarts Kidul Patuk Demiguise> Aranshire – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise South Hogwarts patung demiguise lower Hogsfield

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung Demiguise South Demiguise Statuen> Suda Hogsfield – 1 saka 3 “Width =” 293 “Dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Valley patung demiguise

Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh patung demiguise ing Lembah Hogwarts. Ana 2 .

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Valley demluise brocburrow

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogwarts Valley> Brocburrow – 1 saka 5 “Lebar =” 293 “Dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Hogwarts Valley Demiguise patung keenbridge

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Hogwarts Valley> Keenbridge – 1 saka 5 “Lebar =” 293 “Dhuwur =” 165 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demo wilayah patung demiguise

Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh patung demiguise ing wilayah Feldcroft. Ana ing total.

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demo wilayah patung demotuise

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Wilayah Feldcroft Patung> Feldcroft – 1 saka 4 “Width =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demo wilayah patung demiguise Irondale

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Wilayah Feldcroft Patung> Irondale – 1 saka 4 “Width =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demoiguise Lake Demiguise Patung Demiguise

Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh patung demiguise ing tlaga Marunakem. Ana 1 ing total.

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung Demiguise Lake Marunakem> Marunneem – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise manor Cape demiguise patung

Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh patung demiguise ing Cape Manor. Ana 1 ing total.

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise manor Cape demiguise patung bainburgh

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung demiguise Manor Cape: Bainburgh – 1 saka 4 “Lebar =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise patung Demiguise

Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh patung demiguise ing Cragcroftshire. Ana 1 ing total.

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi patung demiguise Cragcroftshire demiguise patung

Hogwarts Legacy: All Demiguise Statues Locations >Patung Demiguise Cragcroftshire> Cragcroft – 1 saka 4 “Width =” 445 “Dhuwur =” 250 “/> <img decoding=

Patung demonstri warisan Hogwarts: Kabeh lokasi rembulan sing dicethakake

Perlu bantuan nglumpukake patung demiguise? Kita bakal mlaku sampeyan liwat akeh.

Demiguise saka kewan sing apik banget lan ing ngendi bisa ditemokake

Diterbitake: Kamis, 6 April 2023 ing 5:15 PM

Dheweke minangka salah sawijining koleksi utama ing game kasebut. Dheweke ngidini sampeyan level level tartamtu. Lan dheweke mung bisa ditemokake ing wayah wengi. Mesthi, kita ngomong babagan patung demiguise ing warisan Hogwarts.

Sawise sampeyan wis sinau babagan alohomora kanthi ngrampungake Quest Lamen Lamen Lunar (Caretaker Gladwin Moulon mulang sampeyan), iki dudu pungkasane lockspopeku.

Ana pirang-pirang wulan bulan kanggo nglumpukake, kabeh sing ditawani dening patung demiguise (patung emas saka makhluk cilik wulu). Wulan iki ora mung kosmetik,. Yen sampeyan ngumpulake cukup, sampeyan bakal nambah mantra Alohomora sampeyan.

Lan yen sampeyan wis leveled, sampeyan bakal bisa level munggah lan mbukak level 2, level 2 lan level 3 level 3. Yen ora cukup, ana piala ing pungkasan.

Regane nglumpukake bulan kasebut, tengen? Terus maca kanggo ngerteni persis ing endi patung demiguise. Apa ing Castle dhewe, utawa macem-macem lokasi liyane ing peta, kita wis entuk sampeyan dijamin.

Warisan demiguise Hogwarts Warisan: Kabeh lokasi rembulan

Yen sampeyan luwih saka siswa sing visual, kita wis nemokake manawa video ing ngisor iki saka Eso pancen gampang banget kanggo mburu bulan demiguise ing warisan Hogwarts:

Sampeyan bakal nemokake patung demiguise pisanan sawise ngrampungake nggoleki saka Gladwin Moon, juru kunci Hogwarts ‘. Ing nggoleki, dheweke mulang sampeyan sing mbukak kunci Alohomora sing misuwur (sampeyan kudu nggunakake iki kanggo ngumpulake bulan patung).

. Entuk Sembilan Wulan, Dheweke bakal ngandhani carane mbukak kunci kunci level 2 – 13 bulan, kunci 3 tingkat. Dadi, iku pantes ditindakake.

Kita uga bakal nambah Sampeyan mung bisa ngumpulake patung demiguise ing wayah awan, Dadi aja golek dina! Tengen, ayo miwiti. Kita bakal dibagi dhaptar miturut wilayah supaya gampang.

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

Cara Nglumpukake Patung Demiguise ing Hogwarts

  • Wing Astronomi: Kelas kelas Profesor – Sawise sampeyan ing kelas Fig, sirahe menyang kantor lan langsung ing mburi, ing meja cedhak perapian.
  • Balai gedhe – Ing sisih tengen meja makan, Mbukak kunci lawang 1 lan ing meja ing tengah ruangan.
  • Pertahanan marang menara seni sing peteng – Mbukak kunci jamban, lan yen sampeyan wis mlebu, patung kudu ana mburi warung kanthi tandha ing lawang.
  • Annex perpustakaan – Kepala menyang bagean sing diwatesi, pindhah menyang ruang paling ngisor, lan bakal mung mengeti dada mata.
  • DivinasiKelas – Kelas kelas munggah tangga spiral cedhak perpustakaan. Sawise sampeyan menek ing tangga lan sampeyan ing kelas, golek patung ing mburi.
  • Hogwarts North Exit – Sawise metu saka gapura, giliran ngiwa lan tumuju menyang tangga lan mbukak kunci lawang ing tembok, lan ing sisih tengen sampeyan.
  • Transfigurasi Pelataran – Sawise sampeyan liwat lawang kanthi titik lelungan cepet, Mbukak kunci lawang (kita kudu nambah iki minangka lawang level 2, dadi sampeyan kudu bali maneh).
  • Kelas Potion – . Bear kiwa, lan mbukak lawang 1 tingkat menyang lorong sabanjure. Barang kasebut ana ing kamar level 2, dadi priksa manawa sampeyan ora dikunci Tingkat 2 sadurunge teka kanggo iki.
  • – mung tower lonceng, ing njero gubug (level liyane 2).
  • Peta Kamar – Sawise bali ing Hogwarts Cistern, giliran patung naga watu gedhe. Ana lawang 1 tingkat, lan patung ing njero.

Patung demiguise ing desa hogsmeade

  • Tomes lan gulungan – Kepala menyang kamar turu toko, lan sampeyan bakal nemokake ing jejere dada mripat.
  • Kepala Hog – sirah ing mburi bar, lan patung kudu ing sisih liya tembok kanthi sirah sing gedhe (urip).
  • Dervish lan bangses – .
  • Telung sapu – Liwat lawang utama lan menek undhak-undhakan ing sisih ndhuwur. Mbukak kunci lawang, lan patung bakal ana ing meja ing tengah ruangan.
  • Omah Hogsmeade – Yen sampeyan isih cedhak karo telung sapu batu, sirah menyang omah ing sisih tengen. Mbukak kunci lawang, lan patung yaiku ing ndhuwur.
  • Hogsmeade House 2 – sirah menyang omah cilik ing dalan saka brood lan peck. Mbukak kunci lawang, lan patung mung ndhuwur geni.
  • Hogsmeade House 3 – Ing mburi toko madu ana gubuk cilik. Mbukak kunci lawang lan sampeyan kudu langsung!
  • – Iki minangka omah nomer loro ing sisih kiwa sampeyan ing alleyway mung olivander kepungkur. Iku kunci level 2, dadi, maneh, sampeyan bisa uga kudu bali mengko.
  • Hogsmeade House 5 – Pungkasane, omah iki ana ing jejere J. Toko Potion Potion. Tingkat liyane 2.

Patung demiguise ing Highlands

  • Northford Bog, Pitt-On-Ford – Sirah menyang flame floo, lan tindakake dalan menyang omah gedhe ing sisih tengen. Sawise mlebu, kepala ing ndhuwur lan patung bakal ana ing lantai.
  • Hogsfield Upper – Kepala menyang Flo Floo ing Upper Hogsfield (sisih lor Lembah Hogsmeade), lan tindakake dalan menyang omah kanthi rodha ing tembok. Mbukak kunci lawang, sirah ing njero, lan sampeyan bakal bisa ndeleng patung langsung.
  • Aranshire – Iki ana ing sisih wétan wilayah Hogwarts Kidul. Mbukak kunci omah sing paling cedhak omah menyang Flame Flame, lan Kepala Ndhuwur Kanggo Patung.
  • Sithik hogsfield – Wilayah iki ana ing wilayah Hogwarts Kidul. Kudu ana omah kanthi gendheng bunder – sirah ing njero lan katon ing mburi lawang kanggo golek patung.
  • Brocburrow – Wilayah iki ana ing bagean Northeheast saka Lembah Hogwarts. Pindhah menyang tengah kutha, lan tekan omah cedhak karo sumur kanthi kunci 1. Patung kasebut bakal ana ing lantai, ing sisih kiwa sampeyan sanalika sampeyan mlebu.
  • Keenbridge – Wilayah iki ana ing tengah Lembah Hogwarts. Tindakake dalan sing kepala sisih kulon, lan sampeyan kudu ndeleng omah nganggo labu ing njaba. Mbukak kunci lawang, lan kudu ana patung ing ngarep sampeyan.
  • Feldcroft – sirah ing sisih wétan feldcroft, lan goleki omah kanthi garis sandhangan ing atap. Sirah ing njero, lan ana patung ing windowsill menyang sisih kiwa sampeyan.
  • – Sawise cepet-cepet menyang iRondale, sampeyan kudu langsung ndeleng omah kanthi gendheng segitiga. Sirah ing njero, lan ana counter kanggo sisih tengen sampeyan – lan patung ing mburi!
  • Marunaks – Sawise ing Marunakeme, tututi path Lor saka floo Flame lan mbukak kunci lawang menyang omah pertama ing sisih tengen sampeyan. Patung kasebut bakal ana ing mburi bar menyang sisih kiwa sampeyan.
  • Bainburgh – Bainburgh ana ing bagean lor Cape. Sirah menyang omah langsung menyang sisih kiwa (ing titik uang) lan mbukak lawang. Patung kasebut bakal ana ing meja ing jejere Armchair.
  • – sapisan ing cragcroft, sirah menyang tengah. Iki minangka wilayah sing gedhe, nanging pusat ditandhani karo wit gedhe. Sawise ana, Kepala Lor nganti sampeyan ndeleng pedagang kanthi warung. Ana omah ing ngisor dheweke – sirah ing njero, ing ndhuwur, lan patung kasebut bakal ana ing meja bedside.

Muga-muga dhaptar iki wis migunani kanggo sampeyan! Sawise sampeyan menyang kabeh lokasi rembulan demiguise lan ngumpulake kabeh patung, priksa manawa sampeyan mriksa postingan owl, amarga sampeyan bisa nampa surat sing menarik. Sampeyan bisa mriksa sawetara sing luwih jelas saka Juragan Hogwarts kita kanthi dhaptar panggunaan ing ngisor iki.

Waca liyane babagan Warisan Hogwarts:

  • Review Warisan Hogwarts – putusan lengkap
  • Potion Warisan Hogwarts – Kabeh resep kanggo ngerti
  • Tanduran warisan hogwarts – apa sing ditindakake?
  • Tingkat Luhur Hogwarts – Cara Nglampahi Poin Talent
  • Lokasi Warisan Hogwarts Daedalian – Pandhuan Token Omah
  • Gear Paling Apik Hogwarts – Klambi Kuat
  • Emas Warisan Hogwarts – Sugih!
  • Elder warisan Hogwarts Wand – Sampeyan bisa njaluk?
  • Cast Hogwarts Warisan – Simon Pegg lan Liyane
  • DLC Warisan Hogwarts – Apa Sabanjure?
  • Mods Warisan Hogwarts – Cidra sing apik kanggo Cidra
  • ?
  • Hogwarts Warisan musuh – endi sing golek

Luwe kanggo game liyane? .

Nggolek soko kanggo nonton? Priksa pandhuan TV utawa pandhuan streaming kita.

Coba Majalah Times Radio Dina iki lan entuk 12 masalah mung £ 1 kanthi kiriman menyang omah – Langganan Saiki. Kanggo luwih saka lintang paling gedhe ing TV, ngrungokake .