Warisan Hogwarts: Ditanggulangi dening Pandhuan Quest Point | Tren Digital, Warisan Hogwarts Ditanggulangi dening Lonceng Walkthrough lan Puzzle Solusi

Ditulis dening Ben Williams

Cara ngrampungake dirampungake kanthi nggoleki bell ing warisan Hogwarts

Jesse Lennox

Nalika sampeyan teknis ing Hogwarts kanggo melu kelas lan sinau dadi penyihir utawa tuntunan sing cocog, iku mung bagean cilik saka apa sing sampeyan lakoni Warisan Hogwarts. Kajaba saka nggoleki utama lan mung njelajah jagad sing njaluk tuntunan, ana ton Sidequests sing bisa ditindakake kanggo XP, rampokan, lan liya-liyane. . Ditanggulangi dening Quest Bell ora mung gampang luput, nanging uga angel ngrampungake. Mangkene wadhah lengkap saka nggoleki iki Warisan Hogwarts.

  • Cara miwiti dirampungake dening lonceng
  • Ditanggulangi dening walkthrough lonceng

Peta karo cathetan musik ing ngisor

. . Iki minangka wilayah sing didhelikake, dadi sampeyan kudu nyedhaki kanggo nemokake yen sampeyan durung ana.

Sawise sampeyan teka, priksa manawa sampeyan wis siyap kanggo mungsuh sing angel. Ashwinders ing wilayah kasebut bisa uga ana ing endi wae sajrone level 30 nganti meh 40, dadi ora cepet-cepet golek upaya iki yen sampeyan ora siyap. Sawise wilayah kasebut cetha, sirah mudhun langkah lan mlebu lawang gedhe.

  • Starfield: Lokasi Mile Abang lan Cara Urip
  • Cara Nggabungake Vanguard ing Starfield
  • Cara ngresiki Bounty ing Starfield

Ditanggulangi dening walkthrough lonceng

Ruangan pertama sing sampeyan lebokake minangka puzzle. Cara ngarep dikunci, lan ing ruangan yaiku rong platform ing lantai lan kiub sing bisa dipindhah, nanging loro bakal dibutuhake. Kanggo entuk nomer loro, temokake brazier sing ora dikepengini lan gunakake mantra geni kanggo cahya. Iki bakal muter pilar lan mbukak kubus kapindho sing dibutuhake.

. . Iki bakal ngidini sampeyan pass menyang wilayah sabanjure.

. Sawise siji pertemuan pertempuran, sampeyan bakal nemokake dalan sing didhelikake ing tembok sisih tengen sing nduwe peta kanthi simbol musik ing. Sampeyan bisa ngusir Review kanggo nggawe luwih gampang kanggo ndeleng tembok sing sampeyan kudu nyedhaki kanggo nemokake wilayah rahasia kasebut. . Pencarian sampeyan bakal nganyari ing wektu iki, nanging sampeyan mung bakal dikandhani yen sampeyan kudu “nggunakake peta Musical kanggo nemokake bandha,” Dadi sampeyan dhewe ora mung golek lokasi ing peta, nanging uga ngrampungake teka-teki musik.

Ditanggulangi dening solusi teka-teki bell

Lonceng tuntunan wizard kanthi sihir

Ayo dadi bagean gampang saka cara pisanan. Lokasi sing ditampilake ing peta sing kudu pindhah menyang Claagmar Castle. Iki ora adoh ing sisih w├ętan Cape Manor, dadi salah siji mabur utawa cepet. Ana luwih akeh Ashwinders ing kene sing kudu mbusak, banjur sampeyan kudu nemokake menara kanthi sangang lonceng ing rong kolom vertikal. Yen sampeyan wis ilang, ngusir Revian bakal nyorot kanggo sampeyan supaya sampeyan ngerti cara sing arep lunga.

Kaya sing sampeyan bisa ngira, teka-teki sing diwenehake kanggo sampeyan yaiku mencet lonceng sisih tengen adhedhasar cathetan musik sing diwenehake ing peta. Alamiah, ora kabeh wong ngerti babagan maca musik, nanging matur nuwun, saben lonceng sampeyan menengake cathetan gaib ing ngisor lonceng kanthi nyentuhake saben lonceng, banjur Nyebrangi salib sing nganggo peta kasebut. Utawa, sampeyan mung bisa ngetutake langkah-langkah iki kanggo luwih cepet lan luwih gampang wektu.

Iki minangka urutan sing kudu sampeyan kenek lonceng nganggo serangan sihir dhasar:

  • Lonceng ngisor ing sisih tengen
  • Lonceng katelu saka sisih ndhuwur sisih kiwa
  • Lonceng kaloro saka sisih ndhuwur ing sisih tengen
  • Lonceng katelu saka sisih ndhuwur ing sisih kiwa (maneh)
  • Lonceng ndhuwur ing sisih tengen
  • Lonceng kaloro saka sisih tengen sisih tengen (maneh)

Sawise sampeyan wis mencet kabeh, lonceng kanthi cincin kasebut maneh kanthi irama, yen sampeyan durung milih, bakal kenal karo para film. Sawise rajakan cilik wis rampung, dada bandha bakal katon ing jejere sampeyan. Pop mbukak kanggo ngrampungake nggoleki lan ngumpulake hadiah sampeyan. Sampeyan bakal entuk longcoat-zeker sing bandha, yaiku jinis gear kosmetik sing bisa digunakake kanggo ngganti tampilan gear liyane, 400 galleons, lan 180 xp.

Rekomendasi Penyunting

  • Kepiye carane bisa ngatasi p
  • Starfield overdesigned Pandhuan Quest
  • Cara Mbukak kunci Kamar Pilgrim ing Starfield
  • Cara Ngganti Penampilan Sampeyan ing Starfield
  • Cara tuku omah ing Starfield

Warisan Hogwarts Ditanggulangi dening lonceng walkthrough lan Puzzle Solusi

Ditulis dening Ben Williams

Dikirim 10th Feb 2023 14:34

Penafian: Nalika pencipta Waralaba Harry Potter ora langsung melu ing nggawe warisan Hogwarts, komentar babagan media sosial ing sekitar wong transgender lara lan mbebayani amarga ukuran platform.

Kita bakal njaluk sampeyan saka kontroversi nganti saiki, lan nimbang nyengkuyung amal astan trans yen bisa.

Warisan Hogwarts Ditanggulangi dening Bell: Walkthrough lan teka-teki

Miwiti Ditanggoni dening Walkthrough Lonceng

Warisan Hogwarts Ditanggulangi dening Bell Teka-teki Walkthle Walkthrough Henriettas ndhelikake

Warisan Hogwarts Ditanggulangi dening teka-teki lonceng iku sejatine miwiti nggoleki dhewe. .

Helayaway Henrietta – . Sawise ana, sampeyan bakal ngadhepi sawetara Ashwinders ing antarane level 27 tingkat 37 sajrone nggoleki. Dadi, priksa manawa sampeyan wis leveled kanthi bener.

Saklajengipun, tututi Pasar Singidaken Henrietta mudhun sawetara langkah cedhak uji coba Merlin, lan ketik sawetara lawang dobel. Saiki, sampeyan kudu nerusake ndhelik – Ngatasi sawetara teka-teki cilik lan ngalahake mungsuh liyane ing dalan – nganti sampeyan njaluk peta musik tartamtu.

Nalika sampeyan nerusake ndhelik henrietta, ana sawetara perkara sing kudu dielingi:

.

2) Yen sampeyan ndeleng lantai sing arep ora bakal nglilani sampeyan, mbuwang momentum Arresto kanggo alon-alon mudhun.

3) Ing kamar pungkasan ing ngendi sampeyan ora bisa ngakses pananda upaya pungkasan, sampeyan kudu ngadeg ing ngarep tembok sing didhelikake ing sisih tengen dening panandha kasebut.

Saiki, sampeyan bakal duwe peta musik kanggo tangan. Ditanggulangi dening The Bell Quest bakal nganyari lan sampeyan kudu pindhah menyang lokasi rahasia kanggo entuk bandha.

Entuk sing bisa ditanggulangi dening teka-teki lonceng

Warisan Hogwarts Ditanggulangi dening Cruzle Walkrough Cahagmrough Castle

Kanggo ngrampungake dirampungake dening teka-teki lonceng, sampeyan kudu mbukak kraton clagmar. Matur nuwun, ora adoh saka ndhelik Henrietta, kaya sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur.

Ing kana, sampeyan bakal nemokake akeh Ashwindher sing luwih dhuwur sampeyan kudu mateni dhisik. Yen sampeyan luwih murah tinimbang 30 tingkat, dianjurake kanggo nindakake siluman mateni – casting casting, totallus – paling ora tipis yen ora bisa.

.

Ngatasi Diwenehi dening teka-teki Lonceng

Kanggo ngrampungake Ditanggulangi dening teka-teki lonceng, Sampeyan kudu mencet lonceng spesifik kanthi dhasar dhasar ing ngisor iki:

Yen sukses, tanpa mlebu para pelaburan – sampeyan bakal ngrungokake lagu tartamtu sing bakal cepet ngerteni yen sampeyan dadi penggemar sing luwih dawa francais World World. Banjur, sampeyan bakal entuk tampilan longcoat lan 400 sing ana ing 400 ing dada ing jejere sampeyan, bebarengan karo 180XP, lan ditanggulangi dening lonceng lengkap.

. Pandhuan, sampeyan bisa uga manawa sampeyan bakal nemokake dheweke ing kene GGRECON.