Trump Mainzo Billboard mbandhingake Donald Trump menyang Trolls Internet, Billboard mbandhingake Trump menyang pemain overwatch sing nggegirisi

Lan, ing antarane komunitas “overwatch”, sing “utama” Hanzo – utawa muter ing saben game – duwe reputasi negatif. Dheweke bisa dadi mungsuh sing ngancurake ing tangan tengen, nanging dheweke ora tansah milih sing paling apik – utamane nalika ana bolongan gedhe ing komposisi tim.

Billboard Anti-Trump anyar mbandhingake dheweke menyang Trolls Internet Angry ing game online populer

Ikon email A envelope. Nuduhake kemampuan kanggo ngirim email.

Nuduhake lambang panah sing sudhut mlengkung.
TWITTER ICON A BIRD STRYIDIZED BIRD DENGAN MOUTE BABLE, TWEETING.

Twitter lambang LinkedIn tembung “ing”.

Lambang filboard linkin layang stylized f.

Ikon facebook flipboard huruf f.

Ikon Email Email Facebook Envelope. Nuduhake kemampuan kanggo ngirim email.

Lambang Link Email gambar link chain. Iku symobilizing url link situs web.

Bandar anti-Trump anyar ing tengah Universitas Florida Tengah bisa uga ora dingerteni kanggo umume wong. Maca, “Donald Trump Mains Hanzo lan sambat babagan tim komp ing obrolan.”

Nanging kanggo wong-wong sing main blzzard hit “overwchard” overwatch, “ukara bakal langsung dingerteni – lan terus terang, lucu.

Mangkene dawa lan cekak, kanggo sing ora dianggep: “overwatch” minangka penembak kompetitif basis tim digawe dening blizzard ing endi tim enem pemain nglawan saben liyane. Pemain bisa milih saka doster saka 22 karakter, saben wong duwe peran sing b├ęda, kanthi kekuwatan lan kelemahane sing ndadekake dheweke larang regane ing sawetara kahanan lan ora ana ing liyane.

.

Salah sawijining sing paling populer – nanging uga salah sawijining sing paling tantangan – pilihan karakter yaiku Hanzo, Angsty, Sad, Archetypal Lone-Wolf Archer. Wong iki:

Lan, ing antarane komunitas “overwatch”, sing “utama” Hanzo – utawa muter ing saben game – duwe reputasi negatif. Dheweke bisa dadi mungsuh sing ngancurake ing tangan tengen, nanging dheweke ora tansah milih sing paling apik – utamane nalika ana bolongan gedhe ing komposisi tim.

Peranan sing bakal diisi, banjur bakal nyalahake tim liyane nalika pertandhingan ora mlaku – iku “mbandhingake babagan tim comp ing obrolan” bagean rumus.

Situs web Link Billboard kanggo, Trumpisnotateamplayer..

Ing sandhinge trompet minangka macem-macem karakter “overwatch” minangka pemain sing umum kanggo nggunakake alesan sing miskin. Contone, iklan ing ngisor iki – “pengontrol rusak!”- minangka alesan sing padha karo sing padha; ing kasus iki, nyalahake mikropon kanggo pagelaran ing debat pisanan nglawan Hillary Clinton.

Iki papan reklame iki lan situs web sing cocog saka PAC sing diarani Komite Gangguan, sing dibiayai kabeh wong sing nggawe kertu kanggo nggawe kertu manungsa, sing populer lan .

“Kita nyoba ngelingake siswa kuliah, para pemain, tukang game sing kudu ngadeg lan dietung,” Juru bicara Melissa Harris, Juru bicara kanggo Komite Gangguan, ujare Slate liwat Email. “Lan [‘overwatch’] minangka game ‘iku saiki.

Ndhaptar kanggo Kabar saka Insider! Tetep gandheng karo apa sing sampeyan pengin ngerti.

Entuk ing njero crita ing dina iki ing bisnis, saka Wall Street menyang Lembah Silicon – dikirim saben dina.

Loading soko yaiku loading.
Matur nuwun kanggo ndhaptar!
.

Watch: ‘Apa dheweke mriksa latar mburi wanita kasebut?’: Melania Trump ujar manawa ora ana fakta ing tuduhan marang Donald

Lambang cedhak loro garis sing nyabrang sing mbentuk ‘x’. Nuduhake cara kanggo nutup interaksi, utawa ngilangi kabar.

Pemain overwatch bakal entuk ‘Donald Mains Mains Hanzo’ Billboard

Kaya siklus pemilihan iki durung cukup aneh, papan reklame wis munggah ing Florida sing serius lan bener-bener mbandhingake Donald Trump, calon Republik, sing apik banget Overwatch Pemain. Lan ora mung kedadeyan acak, uga. Iki minangka upaya koordinasi saka siji sing paling ditargetake Super Pac.

Billboard maca, “Donald Trump Mains Hanzo lan sambat babagan tim komp ing obrolan.”Ana uga link menyang Donaldtrumpnotipateamplayer.com, lan Penafian manawa iklan sing dibayar dening Komite Gangguan, sing didegake Super PACO-co- Kertu marang manungsaTemari max ing antarane wong liya. .

“Donald Trump Mains Hanzo lan sambat babagan tim comp ing chatting”

Titik kasebut nggawe billboard cukup sederhana, lan URL situs web kasebut nyatakake kanthi jelas: Donald’s dudu pamuter tim. Padha karo dheweke menyang “Hanzo” – salah sawijining akeh Overwatch . Hanzo teoritis ing kene minangka bagean saka masalah kasebut.

. Iki nyambungake tumindak Trump menyang macem-macem alesan (kanthi seni pinter banget dening Chicago-based Daniel Warren Johnson) Umum digawe tukang game online kanggo nyalahke awake dhewe. “Hacking tim liyane!”” Tenan tim sampeyan.”” Salah karo peralatan sampeyan.”” Game kasebut pancen nggegirisi utawa salah ..? Ing mripate Komite Gangguan, ora adoh banget saka apa sing bener lan dheweke nindakake babagan pemilihan.

Ing game kaya Overwatch, Pemain biasane bisa nglaporake saben liyane kanggo prilaku beracun lan admin game kasebut mutusake apa sing kudu dilakoni. Ing pemilihan, siji mbayangno corollary kene bakal metu lan milih.