Top 5 truk simulator game, simulator truk paling apik kanggo Android ing 2023 – Softonic

Simulator truk paling apik kanggo Android

Contents

Kanggo ngeterake barang ing truk Eropa 2, sampeyan lan truk sampeyan bakal nyetir akeh kutha Eropa, kalebu Berlin, Venice, Madrid, Milan, lan Prague. Tujuane sampeyan bakal teka ing wektu, entuk dhuwit, lan tuku treler lan kendharaan anyar.

blog

Ora gambar

07 Juni 2023 ing Trucking

Top 5 game truk truk

Nate ngimpi pelayaran ing sadawane landskap sing jembar dadi truk profesional? Yen mangkono, sampeyan bisa uga krungu game simulasi truk. Bubar, dheweke entuk traksi sing signifikan, nempatake pemain ing mburi rodha virtual kanggo njelajah macem-macem terrain, tantangan logistik, lan ngalami urip saben dinane. Nanging, kanthi akeh pilihan, sampeyan bisa uga mikir sing paling bisa nyukupi telusuran kanggo pengalaman trak sing asli. Panelusuran sampeyan rampung ing kene.

Siapke kanggo miwiti perjalanan virtual kanthi paling apik 5 game truk truk truk. Game kasebut ora mung menehi hiburan sing fokus ing truk sing ora cocog nanging uga menehi lifîspe menyang industri truk. Sisih paling apik? Dheweke bisa uga inspirasi kanggo ngaktifake pastime iki dadi karir sing diganjar. Maca, lan sing ngerti, game favorit utawa profesi sing bisa dadi profesi sampeyan bisa uga mung sawetara paragraf!

Rising game simulasi truk

Saka dianggep ceruk ing awal taun 2000-an dadi bagian saka budaya game, game simulator truk wis suwe. Game kasebut nyedhiyakake pengalaman truk sing lengkap karo mekanik gamelan rumit, fisika realistis, lan lingkungan sing rinci. Nanging dheweke luwih saka nyopir. Pemain bisa ngatur bisnis barang, ngatur truk kasebut, lan navigasi komplek logistik – simulasi akurat saka industri truk.

Siji alesan ing mburi Game Burgeoning minangka kemampuan kanggo nawakake escapisme sing unik. Pemain njaluk rasa kabebasan dalan saka omah, seneng campuran stratega, katrampilan, lan hadiah, lan nemu tantangan lan kamenangan sing khas kanggo karir truk nyata. Saiki, ayo shift gears lan nyemprotake ing ndhuwur 5 pilihan.

1. Amérika truk simulator (ATS)

Wiwit rilis dhisikan ing taun 2016, ATS tetep dadi favorit penggemar kanthi rating 9/10 ing uap. Grafis realistis game lan sistem manajer kargo sing luwih maju nyimati urip saka pahlawan truk sing sejati, nawakake masa depan potensial ing layanan truk.

Kanthi akar ing simulator euro simulator 2 (game liyane ing dhaptar), ATA jumeneng amarga setelan sing apik dirancang. Sampeyan bakal navigasi dalan sprawling ing California, Nevada, Arizona, nyekseni kabeh saka tandha-tandha saka werna ing jalur vintaj ing jeroan jalur las vegas. Minangka kontraktor truk independen, sampeyan bakal miwiti kanthi milih tugas saka macem-macem perusahaan lan dana amassing kanggo tuku rig gedhe sampeyan. Saka ing kono, game kasebut nggambarake aspek simulasi sing luwih jero, mbutuhake sampeyan ngatur biaya, rencana liyane mandheg, lan navigasi kompleks asuransi. Campuran manajemen strategis lan petualangan ing dalan ing mode loro.

2. Truk Simulator USA Revolusi

Dirating 4/5 ing Google Play, game iki nyedhiyakake tampilan truk komersial. Nawakake macem-macem truk, barang, lan kutha sing akeh, lan kutha sing akeh, bisa nggabungake sensai nyopir kanthi strategi Logistik.

Pengalaman immersive iki rumangsa gampang, ngidini sampeyan njelajah macem-macem lokasi kanthi mesin nyata lan rincian sing rumit. Sampeyan bakal nyetir 18-roda ing Amerika, ngangkut sawetara treler saka kendaraan lan bensin kanggo panganan lan helikopter. Game nawakake kasempatan kanggo dadi driver truk profesional, nikmati mode karir, lan melu aksi multiplier online.

3. Truk Simulator Ultimate

Favorit Google Play karo Solid 4.4 Rating, game iki nggawa pengalaman Trucking asli ing layar sampeyan. Iki niru skenario truk nyata-donya kanthi opsi kustomisasi ekspansi, kahanan cuaca sing beda-beda, lan tantangan nggawe keputusan. Sampeyan bakal dilebokake ing jog driver saka macem-macem armada truk sing dikatutake, ditugasake kanthi ngrampungake rute kanggo entuk hadiah sing luwih akeh mbukak kendaraan lan dalan.

4. Simulator euro truk 2

Dipuntedahaken 10/10 ing Uap, game iki nawakake truk menyang truk internasional. Saka tantangan saka dalan Eropa ing dalan Eropa lan macem-macem interiors CAB menyang sistem manajemen armada realistis, sampeyan bakal nyedhaki karir impen.

ATS bisa uga gedhe, nanging Euro Truck Simulator 2 iku kabeh diwiwiti. Game kasebut teeming karo mekanik RPG, sistem manajemen, lan penanganan realistis sing nggawe nyenengake. Ditambah, dadi luwih tuwa tinimbang ATS, nduweni konten liyane, kalebu ekspansi peta lan merek truk. Peta Eropa, luwih gedhe lan luwih gedhe tinimbang mitra AS, nawakake macem-macem pemain.

5. Simulator truk Alaskan

Setel kanggo ngeculake mengko taun iki, game iki wis nggawe buzz ing komunitas simulator. Kanthi latar mburi ara-ara samun Ibrani, game kasebut tantangan sampeyan kanggo navigasi cuaca sing mbebayani lan mbebayani, padha karo karir truk nyata-urip.

Nalika durung diluncurake, alaskan truk simulator janji bakal ngirim pengalaman immersive. Game kasebut nguji kemampuan sampeyan kanggo njaga kendharaan sampeyan lan nyiyapake kanggo kahanan dalan es sing khianat nalika ngirim kargo saka titik A kanggo nuduhake B nalika njelajah Tundra Alaskan.

Saben game kasebut bakal menehi rasa kasenengan lan tantangan ing industri logistik kaya sing durung nate dialami sadurunge. Dadi, ora ana wektu kaya saiki kanggo nyilem jero menyang game truk iki sing apik iki, ngrameke katrampilan lan nyenengake petualangan saben tawaran. Gambar dhewe ora mung muter saka omah sampeyan nanging ngalami adrenalin kanthi truk nyata-urip.

Tingkat munggah karo LOGISTIK

Ing Warisan Logistics, kita pengin mbantu ngaktifake impen iki dadi kasunyatan. Kita nawakake mbayar kompetitif, wektu ngarep sing loman, jadwal flose, lan paket mupangat sing komprehensif. Fleet lan komitmen lan komitmen seni negara kita kanggo nglatih latihan lan kesempatan kemajuan karir minangka prajanjian kanggo investasi kita ing sukses. Luwih saka Jobs Trucking, Warrior Logistic Bathi Kanggo Karir Dhewe.

Dadi, apa sampeyan wis siyap kanggo ngaktifake pastime favorit dadi ganjaran sing nyata? Jupuk kabisat saka kamulyan game menyang Triumps Jalan Raya kanthi Logistik Warrior. Aplikasi dina iki, lan ayo ngalahake dalan gedhe!

Simulator truk paling apik kanggo Android

Euro Truck Simulator 2 minangka game simulasi sing dikembangake lan diterbitake dening Software SCS. Nyedhiyakake pengalaman driver truk saka pangaturan truk, fitur donya game kayata landmark, lan nggawe perusahaan transportasi dhewe.

Simulator euro truk 2

    Situs Web: ora Sumadhiya

Rating Umur: g

Penerbit: Software SCS

Genre: Indie, Simulasi

Peter Cooper

dening Peter Cooper dideleng tanggal 14 Maret 2019

2. Sekolah nyopir 2016

Kanthi tumbas ing-app

Nggunakake aplikasi iki sampeyan bakal sinau kanggo drive macem-macem kendharaan, kalebu mobil, bus lan truk. Ana luwih saka 50 level kanthi kahanan nyopir ing ngendi sampeyan bakal sinau apa sing kudu ditindakake ing kasus kasebut, mula sampeyan wis siyap yen wis kedadeyan ing urip nyata.

Sekolah nyopir 2016

Rating Umur: Kabeh

Kategori: Balapan

Penerbit: Ovidiu pop

Ukuran: 103.81 MB

Kyle Berry

dening Kyle beri ing 14 Maret 2019

3. Sekolah nyopir sekolah 3D

Kanthi tumbas ing-app

Sekolah MDD 3D minangka game simulator nyopir sing nyata kanggo Android sing dikembangake dening Ovidiu Pop. Game game iki njupuk lisensi kanggo nyetir bus, truk, lan mobil, ing lingkungan nyata. Duwe 40 tingkat skenario nyopir sing beda.

Sekolah nyopir sekolah 3D

  • Situs Web: ora Sumadhiya
  • Rating Umur: Ora Sumadhiya
  • Kategori: Ora Sumadhiya
  • Penerbit: Ora Sumadhiya
  • Ukuran: Ora Sumadhiya
  • Genre: Ora Sumadhiya

Steven Reid

Dening Steven Reid Didol ing 14 Maret 2019

Daniel Lewis

Dening Daniel Lewis Dideleng tanggal 29 Juni 2018

4. Truk Simulator 3D

Kanthi tumbas ing-app

Pilih truk favorit lan drive ing 11 macem-macem kutha Amerika kanthi truk simulator 3D. Ana 8 truk sing kasedhiya, sing bisa disesuaikan, lan sampeyan kudu nyetir ing game 3D lengkap iki.

Truk Simulator 3D

Rating Umur: Kabeh

Kategori: Simulasi

Penerbit: Ovidiu pop

Ukuran: 50.33 mb

Aanya Jindal

dening Aanya Jindal Dideleng tanggal 14 Maret 2019

Megan Ford

dening Megan Ford diclisiki tanggal 27 Juni 2019

5. Trucker Real Lm 3D

Pandu truk ing Turki ing game nyopir truk realistis iki, Trucker LM Reals. Sampeyan bakal entuk dhuwit kanggo saben transportasi kargo sing sampeyan lakoni lan bisa digunakake kanggo upgrade truk utawa tuku sing anyar.

Trucker Real Lm 3D

Rating Umur: Kabeh

Kategori: Simulasi

Penerbit: Seni Game

Ukuran: 15.73 MB

Phillip Parker

Dening Phillip Parker Dideleng tanggal 14 Maret 2019

Liu yang

Dening Liu Yang Dideleng tanggal 29 Juni 2018
dening Gregory Franklin diteliti tanggal 22 Maret 2018

6. Truk driver simulator amba rig

Pandu truk sampeyan ing dalan tanpa telas nalika nyenengake srengenge lan srengenge. Kanthi fisika realistis, gamelan 3D lengkap lan kamera tab Cab, game iki duwe kabeh sing sampeyan butuhake semangat kanggo nyopir lori.

Truk driver simulator amba rig

Rating Umur: Ora dirampung

Kategori: Balapan

Penerbit: Studio Polyester

Ukuran: 17.83 MB

Maria Nguyen

Dening Maria Nguyen Dideleng tanggal 14 Maret 2019

William Munoz

Dening William Munoz Dideleng tanggal 29 Juni 2018

Jacqueline Powell

Dening Jacqueline Powell diteliti tanggal 22 Maret 2018

7. Truk simulator: offroad

Truk simulator: offroad minangka game simulasi truk digawe kanggo skenario lingkungan sing ekstrem. Misi bakal ditindakake ing lokasi kaya kayu utawa mujurat beku, lan tali bisa digunakake yen truk sampeyan bakal macet ing lempung utawa kali.

Truk simulator: offroad

    Situs Web: ora Sumadhiya

Rating Umur: Kabeh

Kategori: Simulasi

Penerbit: SZ Interaktif

Ukuran: 102.76 MB

Yakub Perry

Dening Yakub Perry Dideleng tanggal 14 Maret 2019

Alan Luo

Dening Alan Luo sing diteliti tanggal 29 Juni 2018

8. Mung drive simulator

Kanthi tumbas ing-app

Mung drive simulator minangka game gratis kanggo piranti Android sing bisa duwe simulasi sing bener kanggo nyetir truk, mobil F1, lan kendharaan liyane sing beda-beda liwat dalan, lan dalan liyane. Ana luwih saka 20 kendharaan sing kasedhiya.

Mung drive simulator

Rating Umur: Kabeh

Kategori: Simulasi

Penerbit: Game Dinamis Entrenimento Ltda

Ukuran: 186.65 MB

Dening Liliana Orozco Dideleng tanggal 14 Maret 2019

Frank Phillips

dening Frank Phillips sing ditliti tanggal 29 Juni 2018

9. Truk truk 3D

Kanthi tumbas ing-app

Nggawa tim sampeyan kanthi cepet kanggo zona geni kanthi nyetir truk geni! Ana 9 sing beda-beda trak sing kasedhiya, sing bisa nganyari supaya entuk skor dhuwur lan nambah reputasi.

Rating Umur: Kabeh

Kategori: Balapan

Penerbit: Aerberbo

Ukuran: 51.38 mb

dening Stephanie Harrison ing 14 Maret 2019

Jeremy Willis

dening Jeremy Willis nyemak tanggal 29 Juni 2018

Anthony Myers

Dening Anthony Miters Dideleng tanggal 22 Maret 2018

10. Drive Simulator Pro

Simulator nyopir 3D bakal ngidini sampeyan nyopir 15 kendaraan sing beda ing 5 mode game sing beda. Sampeyan uga bakal bisa ngangkut mesin sing abot, operate kren lan nindakake akeh tugas bandara.

Drive Simulator Pro

Rating Umur: Kabeh

Kategori: Simulasi

Penerbit: Holdings App

Ukuran: 75.50 MB

Stephen Romero

Dening Stephen Romero Dideleng tanggal 14 Maret 2019

Apa tegese?

Game Video simulasi minangka istilah payung kanggo kategori video-game sing luwih gedhe sing dirancang lan dikembangake kanggo nggawe ‘simulasi’ kegiatan jagad nyata. Umumé, pemain ing simulasi game bebas kanggo ngontrol kabeh sing ditemokake ing lingkungane. Kegiatan nyata-nyata iki kabeh bagean saka proses pangembang game sing dikarepake para pemain.

NGERTI PORA?

Apa sampeyan ngerti manawa sawise nglarang game simulasi sekolah sing kontroversial ing Mei 2018, Toko Game Steam wis ngganti kabijakan konten kasebut kanggo ‘ngidini game ora sah? Penembak aktif game nggawe sejarah kanggo mbesuk saka wong tuwa korban korban penembak parkir. Artikel ing independen dikonfirmasi manawa 200, 000 tandhing wis sukses njupuk game kasebut. Nanging, sakcepete sawise kedadeyan, Valve Corporation, perusahaan wong tuwa distributor game, bubar ngumumake saiki “ngidini kabeh” ing toko uap.

Sing nggumunake, ketegangan ketegangan nggawe steam nyimpen platform realitas virtual pisanan kanggo nawarake konten (kabijakan anyar bakal menehi cara kanggo game sing dianggep ‘porno’ lan ‘ora cocog’. Artikel ing BBC ujar manawa valve percaya yen pamindhahan iki menehi pangembang game kanggo nyatakake kreatifitas liwat “eksplorasi seksualitas.”Kesimpulan, perusahaan induk njupuk tegas ujar manawa game sing bakal diijini menyang toko ora bakal nggambarake nilai-nilai katup nanging luwih seneng menehi dhukungan kanggo nggawe lan ngonsumsi konten sing dipikirake lan nampa.

20 Game simulator truk paling apik kanggo Android

Ikon FacebookIkon TwitterIkon InstagramIkon YouTube

Sawise dina sing rame, kabeh wong kudu adus lan ngresiki pikirane. Game kanggo Android bisa mbiyantu kahanan iki. Yen sampeyan minangka penggemar truk sing nyenengake lan seneng ide balap, mula sampeyan kudu nyoba game truk paling apik kanggo Android. Saiki sampeyan kudu mikir manawa sing paling apik. Santai! Kita wis entuk sampeyan ditutupi. Terusake maca artikel.

Game Truk paling apik kanggo Android

Main game simulator pancen seneng banget. Game simulator truk kanggo Smartphone wis apik banget amarga piranti nambah. Game nyopir truk wis entuk popularitas ing taun 2022. Yen sampeyan pengin ngalami nyopir 18-roda sing gedhe banget, truk simulator game sing sampeyan butuhake saiki.

Saliyane game racing tradisional wis pirang-pirang taun, game nyopir truk nawakake pengalaman sing beda lan luwih nyenengake. Saiki iki game truk paling apik kanggo Android kanggo mbantu sampeyan duwe pengalaman sing apik tenan.

Truk truk simulator 2

Truk truk simulator 2

Pulsar gamesoft minangka panyedhiya simulator Grand Truck 2. Siji iki duwe grafis kartun animasi uga simulasi truk 3D. Ing game iki, sampeyan bisa milih saka macem-macem semis lan truk.

Game iki bisa digunakake ing piranti Android kanthi kinerja sing kurang. Kajaba iku, game iki gampang kanggo ngatur. Ana sawetara interior, exteriors, lan desain desain kanggo truk sampeyan.

Kanggo nambah truk, sampeyan bisa entuk mata uang game. Akibaté, sampeyan kudu menehi perhatian kanggo barang kaya bensin. Kanggo entuk kinerja sing paling apik saka mesin sampeyan, sampeyan kudu njaga. Nganyari saben wulan digawe kanggo game. Kanthi nganyari game, luwih akeh fitur sing ditambahake, sing nggawe salah sawijining game truk paling apik kanggo Android.

Simulator Grand Truck

Simulator Grand Truck

Opsi pangaturan dhewe sing kasedhiya ing Grand Truck simulator tinimbang ing sawetara dhaptar game truk paling apik. Kajaba iku, game dadi entheng sanajan piranti prosesor quad-core lan 1 GB RAM bisa mbukak. Simulator Grand Grand uga duwe fisika realistis lan gangguan truk asli kanggo mesin, rem, lan tanduk, menehi pengalaman trak praktis praktis.

Kemampuan kanggo ngowahi game yaiku fitur paling penting; Sampeyan bisa nggawe kulit truk utawa entuk saka pangguna liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa ngganti komponen ekstra truk, kalebu penundaan, lampu, lan trailer. Kasunyatan yen Grand Truck Simulator utamane fokus ing sawetara kutha cilik ing Brasil minangka faktor liyane sing nggawe game khusus. Yen sampeyan seneng karo sensai game racing, sampeyan uga kudu nyoba game racing VR sing paling apik.

Euro Truck Evolution

Euro Truck Evolution

Game truk liyane kanggo smartphone, uga piranti seluler liyane, yaiku Euro Truck Evolution. Thanks kanggo grafis sing berkualitas tinggi ing game, sampeyan bakal rumangsa yen sampeyan lagi nyetir truk nyata. Kontrol uga gampang digunakake. Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngoperasikake sawetara truk saka perusahaan internasional sing kondhang. Game kasebut duwe 20 kutha kanggo nyetir model truk Eropa sing misuwur.

Kanggo para penggemar truk, Euro Truck evolusi minangka game sing apik banget. Pegunungan, Kali, lan dalan bisa ditrapake kanthi mobil. Kontrol prasaja game kalebu tombol lan setir sentuhan utawa sentuhan. Kajaba iku, ana kontrol lalu lintas AI aktif ing game kasebut. Game kasebut duwe rasa luwih organik, thanks kanggo Euro Truck. Ing mode PVP online, sampeyan uga bisa saingan pemain liyane. Kesimpulan, main Euro Truck Euro ing telpon ing 2022 bakal dadi jeblugan.

Game Multiplayer Online Game minangka salah sawijining fitur sing paling apik. Akibaté, sampeyan bisa muter karo pals lan ngajak dheweke numpak. Iki minangka pilihan sing apik amarga duwe fitur 12 Trak Eropa, 20 kutha nyata, lan interaksi kanggo saben mobil.

Truck Simulator USA – Evolution

Truck Simulator USA - Evolution

Simulator truk paling apik kasedhiya kanggo piranti Android yaiku truk simulator USA – evolusi. Sampeyan bisa ngoperasikake 14 rodha lan rumangsa emosi ing game iki. Truk lan dalan gedhe digawe kanthi apik ing truk simulator usa. Ana macem-macem peta sing bisa sampeyan pilih. Sampeyan bisa njelajah wilayah kasebut ing Will utawa njupuk tugas. Yen sampeyan lagi golek tantangan, game kasebut nawakake siji.

Sampeyan bisa muter truk simulator USA mung utawa karo kanca kanthi online. Sampeyan duwe balapan lan tujuan sing tetep kanggo entuk ing muter sepi. Ing mode online, sampeyan bisa tantangan pemain ing saindenging jagad kanggo balapan lan kontes. App kasedhiya tanpa biaya. Ing piranti Android sampeyan, sampeyan mung bisa ndownload lan nginstal.

Kajaba iku, sampeyan bisa ngoperasikake merek truk Amerika ing saindenging Amerika, mindhah barang, lan berkembang menyang truk truk sing dialami Simulator USA – evolusi duwe cuaca lan kontrol.

Fitur Multiplayer ngidini sampeyan muter lan saingan karo kanca kanthi online. Nyetir kutha kosong uga dalan sing ora bakal nyenengake sampeyan. Saben panel kontrol Truck digawe kanthi tenaga kanggo nyukupi syarat sampeyan. Kanggo game sing luwih apik tenan, sampeyan kudu mriksa game bebarengan kanggo Android.

Simulator truk abot

Simulator truk abot

Game simulasi truk liyane sing apik banget yaiku deha simulator. Trek sing apik banget lan pemandangan sing nggumunake bisa ditemokake ing game kasebut. Nyopir bisa ditindakake kanthi macem-macem rute uga ing macem-macem kutha. Truk kasebut duwe sistem unik uga. Kanggo miwiti lan nyopir truk, sampeyan kudu tindakake kabeh pandhuane. Sampeyan uga kudu golek panganan, bensin, lan kabutuhan liyane. Siklus awan / wengi ing game kasebut cukup intrik. Malah simulasi turu kalebu.

Loro kontrol game lan pilihan visual bisa disesuaikan. Game kasebut diputer offline. Dadi sampeyan bisa muter simulator truk abot tanpa sesambungan karo Internet. Fisika realistis digunakake kanggo nggawe game kasebut. Saben sesi dolanan game bakal nyenengake sampeyan.

Dheweke kudu diprodhuksi lan dipindhah saka siji lokasi menyang liyane. Simulator nyopir nyoba kemampuan pamuter kanggo ngirim kargo liwat dalan curvy. Sampeyan ora bakal kecanduan kanggo game amarga visi 3D lan pengalaman sing kuat.

Truk simulator 2018: Eropa

Truk simulator 2018: Eropa

Kanthi truk simulator 2018: Eropa, sampeyan bisa langsung entuk simulasi truk truk paling apik. Ing game 3D paling apik, racing truk nyenengake. Ana macem-macem misi rampung. Skema Kontrol Game Apik banget. 18-roda sampeyan bisa dipindhah nganggo kontrol miring utawa input tutul.

Sampeyan bakal duwe salah sawijining pengalaman sing paling immersive thanks kanggo peta Eropa sing terbuka ing Eropa, sing uga duwe mujur lan suhu ing ara-ara samun, salju, gunung, lan kutha.

Kontrol Realistis, kalebu setir, tombol, lan setir sing niru, bisa uga fitur paling penting ing game. Pilihan liyane minangka transmisi manual karo h-shifter lan klac. Jelajahi Peta Bukak Eropah Eropa ing Mode Karir utawa Online.

Sampeyan bisa milih saka 13 truk sing luar biasa kanggo drive ing truk simulator 2018: Eropa. Interior kendharaan luar biasa nyata, amarga sampeyan bakal nemokake. Game kasebut kalebu luwih saka 250 stasiun radio. Kayata, yen sampeyan duwe jangka panjang kanggo turu ing dalan.

Kanggo saben truk ing game, sampeyan duwe macem-macem kemungkinan kustomisasi. Sampeyan bisa nyetel sudhut kamera kanggo njamin dalan bisa katon kanthi jelas. Sampeyan bakal ngormati manawa amarga ana luwih saka 60 level, saben wong luwih angel tinimbang sing sadurunge. Sistem cuaca Game uga muter, ngalih antara salju, udan, lan dina biasa.

Truk Truck Simulator

Truk Truck Simulator

Sampeyan kudu menehi kabeh sing ditembak yen sampeyan dadi pacar sing angel-angel game simulator truk. Yen sampeyan pengin nyopir truk babagan komunitas, sampah, lan njaga kebersihan kutha, sampeyan kudu nyoba game iki. Kontrol bisa mlaku, uga grafis apik. Lingkungan game sakabèhé wis rapi uga cedhak. Ukuran game mung 44m.B. Sampeyan bisa miwiti muter langsung sawise ndownload ora ana apa-apa.

Model truk sing rinci kanthi interior sing diwenehake kanthi lengkap, kendharaan animasi, sisih, lan loader ngarep, sawetara perbaikan kanggo saben truk lan tanduran proses, lan efek cuaca sing dinamis mung sawetara fitur.

Truk simulator off-road 2

Truk simulator off-road 2

Miturut produsen, game truk off-road truk anyar kanthi gamelan lan grafis sing apik banget wis dibebasake.

Iki bakal dadi salah sawijining kemungkinan paling apik kanggo pemain sing seneng main-main Game Truk Kanggo Android. Game kasebut uga duwe mode perang ing ngendi sampeyan kudu ngoperasikake pluru kendharaan lan geni. Udakara 96 ​​MB Game bisa didownload gratis saka Google Play Store. Yen sampeyan seneng game perang, sampeyan kudu nyoba iki kanggo pengalaman game sing unik.

Truk simulator off-road 4

Truk simulator off-road 4

Truk simulator off-road 4 minangka pengalaman luar biasa, ora kaya truk simulator: pokok, ing ngendi sampeyan ngoperasikake roda 18-roda ing dalan umum. Kirimake paket nalika nyopir kendaraan sampeyan liwat papan sing adoh kanthi rute sing tantangan, njupuk pemandangan lan lingkungane.

Game kasebut duwe visuals lan tekstur nyata ing resolusi 1080p, sing katon apik ing layar cilik telpon. Sampeyan bisa milih saka macem-macem truk, kalebu kemungkinan 6×6 lan 8×8. Rong puluh papat tingkat gratis luwih saka cukup, sanajan sampeyan ora bisa main game tanpa mbayar.

Truk simulator Off Road 4 nampilake papat setelan kualitas sing béda kanggo saben piranti, ngidini sampeyan ngatur tampilan game. Umumé, sanajan telpon sing murah bisa mbukak.

Pembalap Dalan: Truck & Bus Simulator

Pembalap Dalan: Truck & Bus Simulator

Supir dalan – truk lan simulator bis minangka truk lan simulator bis kanthi visual sing apik lan antarmuka sing gampang digunakake. Mung milih bis utawa truk, banjur miwiti game kanthi ngirim barang lan ngeterake penumpang. Muter game pancen gampang banget uga nyenengake. Yen sampeyan nimbang ukuran, grafis kasebut pas. Sampeyan bisa ndeleng liyane Game Truk kanggo Android ing dhaptar ing ndhuwur yen luwih seneng game game sing luwih apik.

Simulator nyopir donya

Simulator nyopir donya

Dibandhingake karo game PC, umume game mobile duwe grafis sing kurang rinci. Game iki kanggo sampeyan yen sampeyan pengin grafis padha karo game PC. Simulator nyopir truk donya. Sanajan kontrol kasebut kurang, gamelan dibandhingake karo PC. Game kasebut udakara 740 m.B ing ukuran lan rampung gratis. Priksa manawa sampeyan duwe smartphone game paling apik kanggo njupuk kauntungan saka game iki.

Kapabilitas truk simulasi kalebu rong jinis kunci macem-macem, rem motor, autopilot, panah, tandha, cuci, cahya sing dhuwur, lan cahya liyane. Lisensi driver ngidini pamuter nambah foto. Sampeyan bakal nemokake informasi babagan level, FINES, Freights, Kilometer muter, lan jumlah truk ing. Ana kendharaan kanthi kekuwatan lan macem-macem gear, kalebu model saka Brasil, Eropa, lan Amerika!

Fisika nyata-wektu kasedhiya ing urutane critane game liwat panel kontrol truk. Sampeyan diwenehi kontrol babagan gerakan antena, mound, lan penundaan. Saben misi ing game kasebut luwih tantangan tinimbang sing sadurunge. Sampeyan kudu navigasi saws, jalan bumpy, lan alangan liyane.

Truk Simulator Ultimate

Truk Simulator Ultimate

Salah sawijining simulator truk sing paling apik kanggo Android iki. Sampeyan butuh paling Android 7 lan 2GB RAM kanggo mbukak ing setelan sing murah. Ngatur bisnis sampeyan ing salah sawijining negara sing paling apik ing donya, uga ngatur jaringan logistik adhedhasar truk. Kanggo sepisanan, simulasi lan tycoon digabungake ing game iki.

Netepake perusahaan lan nglakokake jaringan truk ing salah sawijining negara sing paling apik ing donya. Kanggo sepisanan, simulasi lan dolanan tycoon digabung dadi siji.

Gamelan kasebut banget rumit, kanthi luwih saka 3 32 truk sing bisa dianyari mindhah macem-macem kargo luwih saka 100 lokasi-pengalaman dalan gedhe, kalebu kutha, lan desa, bebarengan karo cuaca sing akurat. Sampeyan bisa ngetik zona istirahat kaya driver truk lan ndeleng kokpit sing rinci.

Ing Multiplayer, sampeyan uga bisa melu balapan utawa nggawa barang sing dienggo bareng. Muter kanthi luwih saka 32 beda Amerika uga truk Eropa. Sanajan ora ana truk sing kudu dipilih, bisa uga diowahi karo fitur tambahan kaya lampu, bumper, sungu, lampu kokpit, lan liya-liyane.

Truker Eropa 2

Kanggo ngeterake barang ing truk Eropa 2, sampeyan lan truk sampeyan bakal nyetir akeh kutha Eropa, kalebu Berlin, Venice, Madrid, Milan, lan Prague. Tujuane sampeyan bakal teka ing wektu, entuk dhuwit, lan tuku treler lan kendharaan anyar.

Ana mung pitung truk sing beda kanggo nyopir lan uga 12 macem-macem trailer ing game iki, sing kurang saka rong game sadurunge. Nanging, duwe mekanika truk realistis, lalu lintas ai sing apik, siklus awan, lan kahanan cuaca alami. Fitur sing paling kuat yaiku kesederhanaan kontrol ing truk Eropa 2. Sampeyan bisa ngoperasikake roda nyopir sing simulasi, tombol penet, utawa miring telpon kanggo drive truk sampeyan.

Sampeyan uga bisa nggunakake prestasi lan leaderboard ing game, sing duwe akeh tugas sing bakal rampung, kanggo saingan karo pemain liyane. Truk Eropah 2 bisa uga skor luwih dhuwur ing game truk paling apik ing taun iki yen truk anyar dikenalake menyang game kasebut.

Truker Eropah 3

Truker Eropah 3

Iki minangka game simulator nyopir kanthi visual. Iki nyelehake ing mburi rodha sawetara truk kanggo nindakake macem-macem misi ing saindenging Eropa. Sepisanan, game kasebut katon langsung lan padha karo simulasi nyopir liyane. Sampeyan bakal duwe sawetara pilihan, trek kasebut mung dikunci sebagian, lan gamelan kasebut bakal dadi sembrono cantik.

Nanging, sampeyan ora bakal nate ngormati ambane game nganti sampeyan ngliwati. Nalika ngrampungake misi, sampeyan kudu ngatur wektu, bahan bakar, lan pangopènan truk. Game kasebut duwe proyek cepet minangka salah sawijining mode lan kampanye crita.

Kajaba iku, ngemot garasi sing bisa digunakake ing ngendi sampeyan bisa tuku lan nambah truk. Toko PLAY menehi 4.4 lintang. Game kasebut duwe luwih saka siji yuta download ing Play Store lan ukuran 200MB.

Cargro truk simulator

Cargro truk simulator

Pilihan liyane kanggo piranti murah yaiku Cargo transportasi Simulator, sing duwe grafis dhasar ing piranti apa wae. Iki minangka simulator truk Open-World iki, kanthi ngganti pola cuaca lan siklus dinamis day and night siklus. Simulator transportasi kargo kudu mlaku kanthi apik ing piranti sing kurang kuat amarga grafis banget kartun.

Sampeyan miwiti karo kendharaan tradisional lan bisa mbukak kunci nganti 38 truk, saka semi-trailer menyang versi sing entheng, kanthi ngrampungake tugas lan entuk dhuwit. Kabeh padha dadi modhél, lan fitur Freelook ngidini sampeyan mirsani perspektif sing nyata lan eksterior.

Game UI seneng-seneng banget, efek visual sing nyata. Saben truk duwe interior, swara mesin, lan desain. Sawise nampa upgrade tartamtu, saben mobil bisa dioptimalake. Mula, sampeyan bisa, kanthi teknis bakal ilang kanthi akeh perkara.

Off The Road – Otr Open World

Off The Road - Otr Open World

Kanthi bantuan luwih saka 50 kendaraan sing beda-beda sing bisa dikendhaleni nalika main game simulasi Off-Road ing dalan iki, sampeyan bisa njelajah gunung. Kajaba iku, sampeyan bakal sok dong mirsani pulo sing sampeyan bisa lelungan nganggo prau lan gunung ing game iki. Amarga kabeh wong seneng mabur ing udhara, game iki ngidini sampeyan helikopter pilot.

Game iki mbédakaké dhewe saka game mobile Off-Road liyane kanthi fitur unik iki. Kajaba iku, sampeyan nampa macem-macem tantangan sing bisa ditindakake kanggo ngasilake dhuwit kanggo nganyarke kendharaan, menehi kekuwatan lan kacepetan lan tampilan sing luwih nyenengake.

Simulator truk universal

Simulator truk universal

Iki minangka salah sawijining game truk paling anyar kanggo Android kasedhiya kanggo piranti seluler. Ing kene, sampeyan bisa ngoperasikake macem-macem kendaraan ing antarane kutha lan dadi driver truk nyata. Game kasebut duwe jagad kabener donya kanthi papan 3D nyata. Kanggo entuk dhuwit lan pengalaman, sampeyan bisa netepi kabeh undang-undang lalu lintas lan nggawe macem-macem kiriman kargo.

Sampeyan bisa nyewa, tuku, utawa adol macem-macem truk Eropa lan treler ing Amerika ing game kasebut. Kaya ing jagad nyata, game kasebut kalebu mekanisme karusakan fisik kaya nyandhang lan luh digawa dening faktor eksternal. Sampeyan entuk kesan sing realistis saka deformasi awak truk amarga tabrakan.

Kanthi sistem cuaca lan wengi lan wengi, game kasebut duwe sawetara grafis paling apik sing kasedhiya ing piranti seluler. Nyatane, grafis ing game iki pancen hebat.

Simulator sampah sampah

Simulator sampah sampah

Tambahan sing apik kanggo genre nyopir truk yaiku Astragon Software Truck Simulator. Pemain diwenehi kesempatan kanggo ngontrol truk uwuh lan wiwit ngresiki lurung-lurung ing kutha Eropa sing durung diwartakake. Saliyane minangka simulasi nyopir sing hebat, simulator truk sampah uga simulasi bisnis sing ngidini pangguna duwe lan nggedhekake perusahaan pembuangan sampah dhewe.

Game berbasis wektu tim simulator truk kalebu macem-macem truk panggunaan sampah, kalebu rotopress, varioS, uga truk sampah konstruksi. Isi truk ing wektu sing diwenehake, ngeterake menyang perusahaan pembuangan sampah dhewe, lan ngatur tugas pamuter.

Kajaba iku, simulator sampah sampah nyedhiyakake ton manajemen sampah tambahan lan kores manajemen perusahaan, uga macem-macem sudut pandang, papan pamimpin, lancar 3D Grafis, uga gawe ketagihan gamelan. Sapa sing seneng ngresiki kutha kasebut bisa sinau nalika seneng-seneng kanthi melu simulasi sing luar biasa iki.

Narik AS

Narik AS

Lingkungan 3D digunakake kanggo truk narik simulasi dikenal AS. Game kasebut, sing nggabungake fitur nyopir lan tumindak lan ndhukung loro pemain lan Multiplayer play, digawe uga disebar kanggo platform seluler. Nganti telung puluh traktor lan truk, uga 10 jinis kendharaan liyane, dikenalake. Pamuter kudu milih kendaraan sadurunge mlebu alam game uga nyoba ngrampungake tujuan supaya bisa maju.

Pamuter diganjar sajrone game kanthi awis, sing bisa digunakake kanggo ningkatake penundaan, mesin, lan fitur liyane. Ana pirang-pirang klasifikasi kendaraan sing kudu dipilih uga kanggo muter, kaya truk saham kerja, rong rodha, saham super, diowahi super, diesel. Ana pirang-pirang tingkat, lan supaya bisa maju menyang sabanjure, pamuter kudu ngrampungake kabeh.

Kanggo miwiti traktor kanthi asap asap lan efek rereget, pangguna kudu njaga suhu lan ngasilake rmp uga ngedongkrak. Tarik Narik Nduwe Fitur Standout, GamePlay sing apik, lan unsur gawe ketagihan. Game paling apik kanggo muter lan nyenengake yaiku narik AS.

Truk Simulator Pro 2016

Truk Simulator Pro 2016

Pamuter tunggal, wong katelu, nyopir video truk simulator Pro 2016 digawe lan dirilis kanggo Android uga iOS dening aplikasi Mageeks. Game kasebut nyemplungake pamuter ing posisi driver truk lan menehi kemampuan kanggo ngaktifake mesin, lenggah ing kursi driver, lan ngliwati dalan-dalan AS.

Objektif utama pamuter ing game yaiku kanggo tuwuh Kakaisaran hauling kanthi nggunakake driver, entuk akses menyang kendaraan tambahan, lan ngliwati kutha.

Pamuter kudu ngatur bensin sajrone game, ngindhari kacilakan lan kacilakan kutipan, lan kerja kanggo ngirim kargo ing jadwal. Pemain bisa nyoba watesan kekuwatane, kecepatan, uga kabisan ing upaya kanggo dadi driver truk paling apik.

Dheweke bisa melu ing lingkungan sing mbukak ing ngendi dheweke bisa bersaing karo kanca ing sistem peringkat global. Fitur utama truk Truk Simulator Pro 2016 kalebu kargo obah, pribadi, operasi sawetara truk, simulasi panggunaan bahan bakar sing nyata, lan liya-liyane. Seneng-seneng!

Kesimpulan

Dhaptar paling apik Game Truk kanggo Android Sampeyan mung maca ora ana sing apik banget. Game iki janji bakal terus sampeyan kerja nganti pirang-pirang jam amarga grafis, playability, lan level level. Sawetara wong uga kasedhiya kanggo download gratis, lan sampeyan bisa tuku fitur tambahan uga tingkat liwat microtranstions.

Ing dhaptar game truk simulator, ora ana saingan. Saben wong duwe sifat utawa karakteristik sing béda. Saben game duwe misi dhewe, dalan gedhe, lan truk. Nggawe keputusan bisa dadi tantangan kanthi akeh game simulator truk anyar sing kasedhiya saiki! Sadurunge pindhah menyang game liyane, mula saranake kanggo main ing ndhuwur.

Main game sing simulasi truk mesthi nyenengake. Game truk sing apik lan wong-wong iki menehi rasa kaya dadi driver truk. Mayoritas game iki nawakake kontrol responsif lan fisika sing pinunjul. Sampeyan bisa nyoba macem-macem simulator truk, kanthi gratis lan mbayar.

Yaiku versi simulator euro truk euro truk 2 sing kasedhiya?

Edisi Gratis Simulator 2 Mung bisa diakses ing piranti seluler, dadi yen sampeyan pengin main game ing PC, sampeyan kudu ndownload emulator Android.

Minangka simulator truk anyar ing dalan?

Ngurus masalah apa wae sing sampeyan lakoni! Versi PC Alaskan Truck Simulator bakal diluncurake dhisik, diterusake dening PlayStation 4 lan Xbox One. Jendhela sing diantisipasi kanggo diluncurake yaiku pungkasan taun 2022.

Kepiye carane truk Simulator euro apik banget?

Ngomong dhasar, pancen apik. Nggabungake mekanika nyopir sing nyenengake, lingkungan sing gedhe, ivokatif, uga atmosfer sing tenang, stres-stres sing gampang ilang kabeh sore ing. Sampeyan bener yen para panyengkuyung game asring menehi comvat.

Napa wong seneng game truk?

Sawetara pemain seneng rasa pemberontak uga prestasi sing asale saka sinau lan nguwasani sistem game. Kanggo wong liya, babagan luput rutinitas dawane lan disapu karo kasunyatan liyane.

Napa dolanan simulasi kanthi apik?

Rincian cilik, realistis nggambar sampeyan menyang acara uga kanggo nggodha sampeyan percaya yen sampeyan ‘bener-bener nindakake apa sing sampeyan tindakake’. Amarga iki, akeh penggemar game simulator luwih seneng kaya francais sing akeh.

Main game sing nyenengake lan menang awis nyata kanthi frolic

20 Game Video Protagonis Wanita Paling Best

Kanthi macem-macem game sing kasedhiya online, bisa uga angel kanggo milih sing paling apik. Dadi, apa yen dakkandhani yen sampeyan bisa muter kabeh game favorit ing platform siji? Ya, sampeyan wis maca kanthi bener. Frolic minangka tujuan sing mandheg kanggo macem-macem game ing macem-macem kategori. Lan iku dudu. Sampeyan bisa Main Game lan menang kanthi cepet kanthi cepet. Iki minangka salah sawijining aplikasi game sing paling aman lan dhuwit. Saiki, apa sing sampeyan nunggu? Download Frolic now saiki, main game super-macem, lan menang dhuwit.

Download Aplikasi Frolic

Matur suwun! Kiriman sampeyan wis ditampa!
Oops! Ana sing salah nalika ngirim formulir.
गेगे रूप सें ,प सें, खेलें और मनोरंजन का आनो्ंद लें न आनीरंद लें न आनीरंद लें न आनीरंद लें आं आंआं लें (Rummy Game Download ing 2023)
15+ Mbecge क्रिपेट गे डाउनलोड (Best Cricket GAME DI 2023)
25+ Pamuter Polisi Polisi 2023 1323 ing ngisor iki, email
25+ ेबर्ट गेाला गेेे (Game Wala Mobil paling apik ing 2023)
Game motret kanggo hadiah awis: Play, Saingan, lan entuk dhuwit nyata kanthi online
25+
Game Mobile Paling Apik Kabeh Wektu: Dhaptar Ultimate
30 game kaya Assassin’s Creed kanggo petualangan sing nyenengake
Nggoleki game basis basis paling apik kanggo main dina iki
25 Game Grafis PC Paling Dhuwur Kanggo Muter Saiki

Gabung karo Frolic
Komunitas

Matur suwun! Kiriman sampeyan wis ditampa!
Oops! Ana sing salah nalika ngirim formulir.

Dadi bagean saka komunitas sing nggumunake & Tetep dianyari kanthi turnamen sing nyenengake.

Frolic

Footer Bg Gradient

Game Kita

Babagan Frolic

Legal

Tindakake kita kanggo njaluk nganyari eksklusif

FacebookInstagramLinkedInYoutubeTwitter

Penafian

Frolic minangka pemilik, lan nduweni kabeh hak kanggo aset, konten, layanan, informasi, informasi lan grafis ing situs web kajaba ana konten pihak katelu. Frolic nolak kanggo ngakoni utawa makili akurasi, Keuntungan, linuwih lan kecukupan konten pihak katelu situs web. Konten, bahan, informasi, informasi, informasi, uga produk ing situs web, grafis, utawa tautan, diwenehake ing “minangka” lan tanpa jaminan apa wae, apa sing diwenehake utawa diwenehake. Kritéria ilat kanggo nggunakake frolic yaiku 18 taun. Frolic kasedhiya ing kabeh negara kaya sing diidini dening hukum sing ana. Salajengipun, pangguna sing ana ing negara tartamtu ora bisa ngakses frolic utawa kontes. Kanggo dhaptar negara sing wis dianyari / Wates, waca Katentuan Panggunaan sing diwenehake ing aplikasi / platform.