Telpon saka tugas: perang perang modern 2 prestasi | Telpon saka tugas wiki | Fandom, Prestasi MW2 lan Tropi Tropi | Pcgamesn

Dhaptar Mw2 lan Dhaptar Tropi

Ana 50 prestasi ing Telpon saka tugas: perang perang modern 2 regane total 1000 ing Xbox 360 lan 51 tropi ing PlayStation 3.

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 Prestasi

Ana 50 prestasi ing Telpon saka tugas: perang perang modern 2 regane total 1000 ing Xbox 360 lan 51 tropi ing PlayStation 3.

Jeneng Katrangan Nilai / Piala Gambar
Bali ing pelana Bantuan nglatih militia lokal.
(Lengkap s.S.D.D. ing kangelan)
15
Tembaga
Bebaya cedhak Entuk tangan sing dipilih kanggo regit elit pangon.
(Pemain Tim Lengkap babagan kangelan)
15
Pundhak kadhemen Nyusup basis sisih gunung salju .
(Cliffhanger lengkap ing kangelan)
15
Tembaga
Tag ‘Em lan Bag’ Temokake rojas ing favelas.
(Takedown lengkap ing kangelan)
15
Tembaga
Royale karo keju Pertahanan kutha Burger.
(Wolverin lengkap! ing kangelan)
15
Tembaga
Sabun ing tali Storm The Gulag.
(Ngrampungake gulag ing kangelan)
15
Tembaga
Ketekhir kaping Nglakokake rencana kanggo mbantu wong Amerika.
(Kontingen lengkap ing kangelan)
15
Tembaga
Whisky Hotel Entuk Back Whiskey Hotel.
(Lengkap Whiskey Hotel ing Kesulitan)
15
Tembaga
Pajak Safehouse Makarov Assault.
(Lengkap mburi longgar ing kangelan)
15
Tembaga
Metu saka wajan. Rampungake misi ing kuburan pesawat.
(Ngrampungake mungsuh mungsuhku ing sembarang kangelan)
15
Tembaga
Kanggo rekaman Rampungake kampanye pamuter tunggal ing kangelan. 35
Salaka
Rega perang Rampungake kampanye pamuter tunggal ing kesulitan sing angel utawa veteran. 90
Emas
Dina pertama sekolah Lengkap “s.S.D.D.”lan” TEAM Player “ing kesulitan veteran. 25
Salaka
Diamond Ireng Lengkap “Cliffhanger” ing bab kangelan veteran. 25
Salaka
Turistas Ngrampungake “Takedown” lan “sarang Hornet” ing bab kangelan veteran. 25
Salaka
Subuh Abang Ngrampungake “Wolverines!”lan” Pangentasan “Ing Kesulitan Veteran. 25
Salaka
Tawanan 627 Lengkap “Mung Gampang. Wingi “lan” gulag “ing kesulitan veteran. 25
Salaka
Mungkasi mbenerake cara Lengkap “KontingenTency” ing bab kangelan veteran 25
Salaka
Homecoming Ngrampungake “saka kekarepan√©”, “Srengenge Kapindho”, lan “Hotel Whisky” ing Kesulitan Veteran. 25
Salaka
Ratu njupuk rook Ngrampungake “Ngilangi Pungkasan” lan “mungsuh mungsuhku” ing kesulitan veteran. 25
Salaka
Off Grid Lengkap “Kaya Kaya Lawas lan” Endgame “ing Kesulitan Veteran. 25
Salaka
Boss Pit Mbukak pit ing “s.S.D.D.”Lan rampung karo wektu pungkasan ing 30 detik. 10
Tembaga
Memedi Tanduran C4 ing “Cliffhanger” tanpa menehi tandha utawa cilaka sapa wae ing blizzard. 10
Tembaga
Kolonel Sanderson Mateni 7 pitik ing ngisor 10 detik ing “sarang Hornet”. 10
Tembaga
Star Emas Entuk 1 Star ing Spre OPS 20
Tembaga
Hotel Bravo Entuk 4 lintang ing ops khusus. 20
Tembaga
Charlie ing enem kita Entuk 8 lintang ing ops khusus. 20
Tembaga
Dadi sewelas Entuk paling ora 1 lintang ing 11 beda misi Ops khusus. 20
Tembaga
Asset Operasional Entuk kabeh 3 bintang paling ora 5 misi OPS khusus. 20
Tembaga
Blackjack Entuk 21 lintang ing ops khusus. 20
Tembaga
Pakurmatan roll Entuk paling ora 1 lintang ing saben misi Ops Khusus. 20
Tembaga
Operatif Entuk kabeh 3 bintang paling ora 10 misi OPS khusus. 30
Salaka
Spesialis Entuk 30 lintang ing ops khusus. 30
Salaka
Profesional Entuk kabeh 3 bintang paling ora 15 misi khusus. 30
Salaka
Star 69 Entuk 69 lintang ing ops khusus. Emas
Downed nanging ora metu Mateni 4 mungsuh berturut-turut nalika mudhun ing Spesifikasi Spesie. 10
Tembaga
Aku Juggernaut .. Mateni Juggernaut ing Ops Khusus. Tembaga
Sepuluh plus sikil-mobiles Mateni paling ora 10 mungsuh karo salah siji recet predator ing pamuter siji utawa ops khusus. 10
Kuwasa sing ora perlu Gunakake tameng serik kanggo ngalahake mungsuh ing pamuter siji utawa ops khusus. 10
Tembaga
Ketukan knock Mateni 4 mungsuh kanthi 4 nembak sajrone nglanggar alon-alon ing pamuter siji utawa ops khusus. 10
Tembaga
Sawetara kaya panas Mateni 6 mungsuh kanthi nggunakake gaman termal ing pamuter siji utawa ops khusus. 10
Tembaga
Loro manuk nganggo watu siji Mateni 2 mungsuh kanthi peluru tunggal ing pamuter siji utawa ops khusus. 10
Tembaga
Dalan kurang lelungan Nglumpukake 22 Item Intel Intel. 10
Tembaga
Aja nganti ora ana watu Nglumpukake item intel 45. 10
Tembaga
Disopir karo Mateni 20 mungsuh saurutan nalika nyopir kendharaan ing pamuter siji utawa ops khusus. 10
Tembaga
Sing luwih angel tiba Mateni 2 mungsuh ruplikan berturut-turut sadurunge sadurunge dheweke ing sikil ing pamuter siji utawa ops khusus. 10
Tembaga
Desperado Mateni 5 mungsuh kanthi nggunakake 5 senjata utawa lampiran sing beda ing pamuter siji utawa ops khusus. 10
Tembaga
Katon rong tangan Mateni 10 mungsuh berturut-turut nggunakake senjata Akimba ing pamuter siji utawa ops khusus. 10
Tembaga
Ora ngaso kanggo waspada Knife mungsuh tanpa dheweke ngerti yen sampeyan ana ing siji pemain utawa ops khusus. 10
Tembaga
Telu-sawetara Mateni paling ora 3 mungsuh kanthi nembak siji saka peluncur granat. 10
Tembaga
Yaiku kabeh sampeyan entuk? Entuk kabeh tropi liyane Platinum

Trivia []

  • The Prestasi minangka referensi kanggo tembung “bali ing pelana”, tegese nerusake kegiatan sawise hiatus.
  • The Bebaya cedhak Prestasi nuduhake garis sing diwenehake dening CPL. Dunn, “C’mon, wiwit nalika pangon ngurus babagan bebaya cedhak?. “Bebaya cedhak” uga minangka istilah militer sing ngrujuk serangan, asring airstrike, target ing toko sekutu.
  • The Pundhak kadhemen Prestasi minangka referensi kanggo tembung “pundhak kadhemen”, tegese kanggo nuduhake apil.
  • The Tag ‘Em lan Bag’ Prestasi nuduhake tembung “Tag ’em lan tas’, tegese sijine tag sikil lan zip mayit ing tas awak.
  • The Royale karo keju Prestasi nuduhake jeneng alternatif saka Quarter Potter ing Prancis lan Belgia, “Royale karo keju”.
  • The Sabun ing tali Prestasi nuduhake pungkasan Gulag, ing endi John “Mactavish yaiku suda saka tali sing diturunake kanthi rendah. Sabun ing tali uga nuduhake produk pancuran saka sabun nganggo tali sing dipasang kanggo nyegah ngeculake.
  • The Pajak Prestasi minangka referensi kanggo makna sulih dadi pajak, tegese dipurrahake kanggo sebab sing luwih gedhe.
  • The Ora ngaso kanggo waspada Prestasi minangka gabungan saka ujar “Ora ana sing obah”, tegese wong-wong bosen kudu nyambut gawe, lan “wasy”, teges√© ngati-ati.
  • The Tawanan 627 Prestasi minangka referensi nomer kapten rega ing Gulag, “627”.
  • The Ketekhir kaping Prestasi nuduhake tembung “Telepan kaping nekat nelpon langkah-langkah nekat”, tegese ing kahanan sing mbebayani, solusi sing mbebayani dadi ora pati cetho.
  • The Subuh Abang Prestasi minangka referensi kanggo Film Subuh Abang, ing endi Uni Soviet nyerang Amerika lan band pemuda sing jenenge “Wolverines” Gerakan Resistance.
  • The Metu saka wajan. Prestasi minangka referensi kanggo idiom “Metu saka wajan menyang geni.“Tegese ninggalake kahanan sing ala lan dadi sing luwih ala. Garis iki uga dijaluk dening pangon lan rega, sajrone kontingensi.
  • The Mungkasi mbenerake cara Prestasi minangka referensi kanggo kutipan “Mungkasi mbenerake tegese”, tegese manawa asil saka tumindak mbenerake tumindak sing ditindakake, preduli saka moralitas.
  • The Kanggo rekaman Prestasi minangka referensi kanggo garis sing diucapake miturut rega ing “Endgame” ing , .
  • The Hotel Bravo Prestasi dijamin jenenge kategori misi Khusus syarat-syarat Mbukak kunci lan basis pangon ing kampanye, dadi misi bravo lan situs hotel Bravo.
  • The Off Grid . Ing misi sing ana hubungane karo prestasi, pangon kanthi efektif urip ing kothak, ing pamisahan ing situs Hotel Bravo.
  • The Diamond Ireng prestasi minangka referensi kanggo
  • Prestasi dijamin jenenge kategori misi OPS khusus sing dibutuhake, dadi misi Charlie. “Charlie ing enem” kita uga jargon militer kanggo “petugasombang ing flatk”.
  • The Telu-sawetara prestasi minangka referensi kanggo wong telu, interaksi seksual ing antarane telung wong. Gambar prestasi uga nuduhake telung wong, wanita loro lan wong lanang, siji kombinasi wong telu bebarengan.
  • The Diamond Ireng Prestasi minangka referensi kanggo kesulitan hilung ireng, kanthi berlian ireng dadi salah sawijining peringkat sing luwih angel.
  • The Sing luwih angel tiba Prestasi minangka referensi kanggo ujar “Sing luwih gedhe, mula dheweke tiba”, tegese tiba pangkat sing luwih dhuwur bakal luwih nggumunake amarga status kasebut.
  • The Turistas Jeneng Prestasi yaiku Portugis kanggo “turis”.
  • The Dalan kurang lelungan prestasi minangka referensi kanggo puisi dalan sing ora dijupuk .
  • Desperado Prestasi minangka referensi kanggo jeneng alternatif saka Outlaw West West .
  • The Kolonel Sanderson Prestasi yaiku tukang turu ing portmanteau, Pencipta KFC, lan Jeneng Paling Roach, Sanderson.
  • Sawise entuk Memedi Prestasi, Sabun bakal ujar roach “Ora mateni, ora ana tandha. Nyengsemaken, roach“.
  • The Sawetara kaya panas Prestasi minangka referensi kanggo film kasebut kaya panas .
  • The Aku Juggernaut. Prestasi minangka referensi kanggo garis sing ujar dening Juggernaut ing film X-Men: ngadeg pungkasan, sing thukul “Aku juggernaut, sundel!”.
  • The Loro manuk nganggo watu siji Prestasi minangka referensi kanggo ujar “mateni manuk loro kanthi siji watu”, tegese kanggo ngrampungake rong masalah karo siji tumindak.
  • The Aja nganti ora ana watu Prestasi minangka referensi kanggo ujar “Aja CATETAN BULANAN”, Teges kanggo nggoleki ing endi wae lan akun kabeh.
  • The Ratu njupuk rook . Ratu kasebut minangka perwakilan kewarganegaraan Inggris rega, lan lambang perusahaan Shadow, rook.
  • The Disopir karo Prestasi minangka referensi kanggo tumindak drive-kanthi nembak, tegese ngobong gaman saka kendharaan obah lan mlayu.
  • The Sepuluh Plus Mobiles Kaki Prestasi yaiku terminologi militer kanggo “10 utawa prajurit sing luwih murah” ing paprangan.
  • The Pakurmatan roll Prestasi minangka referensi kanggo Penghargaan Siswa Honors, diwenehake kanggo siswa sing entuk gelar sing dhuwur.
  • The Dadi sewelas Prestasi minangka referensi kanggo film iki noto tulang belakang, ing endi gitar utama gitar nyatakake yen amplifier gitar “munggah menyang sewelas”.
  • Blackjack Prestasi minangka referensi kanggo game kertu Blackjack, kanthi prestasi gambar nuduhake arupa ati lan jack spades kanthi gambar rega saka lan Telpon saka tugas 2. Prestasi entuk sawise 21 lintang, salah sawijining nilai saka loro kertu sing ditampilake ing gambar kasebut, lan tangan sing menang.
  • The Star 69 .

Entuk kabeh perang modern 2 prestasi yaiku tes sing bener saka katrampilan sampeyan, nanging kanggo mbukak kunci kabeh sampeyan bakal mbutuhake dhaptar lengkap.

Dhaptar Warfare Modern 2 Prestasi lan Trophian List: Wanita kanthi rambut sing ditabuh katon ing sisih tengen kamera

Diterbitake: Mei 17, 2023

Pengin ngerti apa saben prestasi MW2? Kita wis ngliwati kampanye MW2 lan prestasi, lan ngrampungake kabeh ora ana artine, sing mbutuhake pengabdian, katrampilan, lan sithik informasi. Dheweke kalebu minangka hantu, ngilangi mungsuh sadurunge ngerti sampeyan ana, kanggo muter ‘lantai lahar’ ing dek kapal. Nalika umume wis rampung ing kampanye kasebut, sawetara kudu dipikolehi nalika crita terus ing co-op.

. . Untunge, kita wis ndhaptar kabeh 24 Prestasi Modern ing mode lan Kampanye OPS MW2 Spesial ing ngisor iki lan gambaran. Yen kasedhiya, kita malah duwe walkthrough kanggo mbantu ngrampungake.

Warfare modern modern: Prestasi layar ing MW2 nampilake penghargaan pisanan sing kasedhiya

Dhaptar Prestasi MW2

Mangkene kabeh perang modern 2 prestasi lan tropi lan cara ngrampungake:

  • Buaya: Tembak Telu Musuh Dene Ing jero banyu ing ‘Wetwork’.
  • Kudu angin: Ngluwari hostages ing ‘countdown’ tanpa mungsuh sing nembak gamane.
  • Gun: Rampung ‘Mung’ tanpa nembak bedhil.
  • Drive drive: Nyetir jinis kendaraan kendaraan ing ‘panganiaya lan wektu’.
  • Ghost-in-Latihan: Tekan penthouse ing El Sin Nombre tanpa mateni wong utawa micu weker.
  • Aja ndemek dek!: Ing ‘Banyu Banyu Dark’ 90 meter ing ngarep kapal tanpa ndemek dek.
  • Tetep iki: Tekan rega nggunakake kendharaan pertama sing sampeyan hajack.
  • Pencurian lanang: Bukak telung safaan ing kampanye – pandhuan kanggo perang modern 2 Kode sing aman bakal ngidini sampeyan ngrampungake kanthi gampang.
  • Tembok tugas: Mateni telung mungsuh nganggo tameng serik.
  • .
  • Laku nggawe sampurna: Tembak kabeh target ing wilayah pelatihan ing tim Ghost ‘- Priksa pandhuan kita menyang target perang perang modern kanggo sinau ing ngendi golek kabeh.
  • Cara sing angel mati: Mateni mungsuh ing porta-potty, sing kita duwe pandhuan kanggo uga yen sampeyan ora ngerti ngendi bisa nemokake musuh sing rawan iki.
  • Nestie: Tekan barge tanpa katon ing ‘teleswork’.
  • Ora ana wektu sing ilang: Rampungake urutan CCTV sajrone patang menit.
  • Guy Workpack: Mateni mungsuh sing buta utawa buta nggunakake Molotov, Semex lan Frag ing ‘Prison Break’.
  • Nglereni sirah: Rampung kabeh misi kampanye ing veteran utawa kesulitan realisme.
  • Wektu kanggo Pints: Rampungake kampanye kasebut ing kangelan.
  • Ora ana sing ana: Aja nate micu weker ing ‘recon kanthi geni’.
  • Perang wengi: Entuk telung lintang ing ‘profil murah’.
  • Hellride: Entuk telung lintang ing ‘DISIED Area’.
  • Raja-raja ing gunung: Entuk telung lintang ing ‘Defender: MT. Zaya ‘.
  • Arep peteng: Ngrampungake ‘profil murah’ tanpa micu weker.
  • Mung wiwitan: Entuk paling ora siji lintang ing co-op.
  • Suse lengkap: Golek 20 intel fragmen ing co-op.

Iku dhaptar lengkap kabeh 24 prestasi modern. Aja lali priksa pandhuan individu kita kanggo prestasi khusus yen kita duwe, amarga dheweke bakal bisa ngerti apa sing kudu dilakoni lan sampeyan kudu lunga. Lan, nalika sampeyan siyap kanggo muter game kaping pirang-pirang kanggo prestasi kasebut, nyiapake kawruh kanthi rata-rata.

Yen sampeyan bisa ngliwati kampanye maneh lan isih kepingin weruh apa, kita wis bali maneh karo MW2 Endone nerangake ing kene. Sawise sampeyan ora dikunci saben prestasi, wektu kanggo nggatekake perhatian, lan kita entuk kabeh mode mw2 supaya sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni sadurunge pertandingan diwiwiti, uga bedhil MW2 paling apik kanggo njupuk perang karo sampeyan.

Paul Kelly: Panuntun Panuntun ing PCGamesn, PK biasane nantang ngenteni wektu respawn ing liga ing gapura bundur 3, utawa nglawan sistem sing disunting ing Starfield. Dheweke tresna karo roti panggang, sanajan nggawe dheweke rumangsa lara. .

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.