Telpon saka Duty®: Warzone ™ 2.0 DMZ Season 03 Ringkesan, Panggilan Saka Duty®: Warzone ™ 2.0 Ringkesan Taktis kanggo Telpon saka Duty®: Perang Modern Modern 03: Tips, Pandhuan, Fitur rincian, lan liya-liyane

Telpon saka Duty®: Warzone ™ 2.0 Ringkesan Taktis kanggo Telpon saka Duty®: Perang Modern Modern 03: Tips, Pandhuan, Fitur rincian, lan liya-liyane

Contents

Pungkasane, apa sampeyan lagi main sentuhan utawa nggoleki saben hadiah pungkasan ing Warzone 2.0, Plunder nawakake hadiah sing unik ing peluncuran kasebut kanggo ngrampungake tantangan. Tantangan kasebut kalebu pertandhingan plunder, ngilangi petugas ai utawa operator mungsuh, utawa mung muter game kasebut. Ganjaran saka tantangan kasebut kalebu camo kendaraan, kertu nelpon, lan liya-liyane.

Telpon saka Duty ®: Warzone ™ 2.0 DMZ Season 03 Ringkesan

Entuk kabeh info sing sampeyan kudu ngerti babagan fitur anyar sing bakal teka DMZ ing musim 03, kalebu barter, workbench, slot operator tugas aktif lan liyane.

  • Warta
  • Pengumuman
  • Musim 03

Telpon saka Perang Duty 2.0

Pilih platform kanggo mbukak toko digital kanggo ndownload salinan digital gratis Telpon saka tugas ®: Warzone TM .

Telpon saka Duty ®: Warzone ™ 2.0 DMZ Season 03 Ringkesan

Entuk kabeh info sing sampeyan kudu ngerti babagan fitur anyar sing bakal teka DMZ ing musim 03, kalebu barter, workbench, slot operator tugas aktif lan liyane.

  • Warta
  • Pengumuman
  • Musim 03

dening Telpon Staff tugas

Telpon saka Perang Duty 2.0

Pilih platform kanggo mbukak toko digital kanggo ndownload salinan digital gratis Telpon saka tugas ®: Warzone TM .

  • DMZ – Crita kasebut nganti saiki
  • Barter
  • Workbench
  • Slot operator tugas aktif
  • Peralatan Anyar – Pelaburan piring, tas ransel, rebet
  • Apa sing bakal dikarepake karo misi anyar
  • Kontrak Bukak Pasokan
  • Burung ing Langit – Kendaraan Anyar, Pilihan Exfil
  • UPGRADE TO MWII, entuk hadiah ing warzone 2.0

DMZ – Crita kasebut nganti saiki

Perang Faction tetep ing kabeh zona pengecualian, lan sampeyan kudu menehi pratelan ing perjuangan daya global sing ora nate pungkasan.

Mangsa 03 kanggo Telpon saka Duty®: Warzone ™ 2.0 Apa wektu sing sampurna kanggo nyelehake menyang DMZ, amarga pengalaman bakal ndeleng sawetara fitur-fitur anyar sing bakal ngira-ngira ngganti carane operator bisa Simpenan ing kontrababa, kunci, lan peralatan liyane. Yen sampeyan kepengin weruh mode totoan kanthi hadiah permanen, nganyari musiman iki minangka titik pencahayaan iki minangka titik mlebu – utawa mlebu maneh – diwenehi sawetara cara anyar kanggo ngirit barang-barang sing larang regane, lan bisa digunakake – zona pengecualian.

Nganti saiki, ana papat fraksi sing bisa dikendhaleni: Legion, adhedhasar ing endi wae ing Amérika, Lotus putih, kanthi hubungan ireng, sing dadi organisasi, lan mahkota, sing katon saka Inggris.

Legion cepet rusak sawise dheweke ngerti apa sing ana ing njero macem-macem wilayah pengecualian, amarga dheweke nyurung lotus putih sing pungkasane mbales. Black Mous Tho terus njagong ing bayangan sing ngrancang play pokok, dene pendatang anyar sing dikenal minangka makutha uga kanthi apik kanggo ngrampungake agenda ..

Kanthi kabeh sing ujar, lan ing njaba kabeh operator sing kudu digoleki kanggo awake dhewe, iki kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan DMZ ing musim 03:

Ing njaba item misi penting, umume barang sing diklumpukake, non-matosfal ing DMZ bakal duwe tujuan liyane sawise musim 03 nganyari yaiku urip:

Ing saben zona pengecualian, kabeh stasiun tuku bakal duwe pilihan anyar saliyane tuku gear lan gaman kanggo awis:. Iki sampeyan nggunakake “Resep”: Iki menehi pandhuan kanggo operator, kalebu dhaptar komponen, supaya bisa nggawe peralatan anyar sing bisa luwih migunani kanggo kahanan saiki. Ing tembung liyane, barat ing ngendi sampeyan ijolan barang kanggo wong liya. Ing wiwitan musim 03, resep barit bakal kasedhiya kanggo akeh operator plato lan tas ransel anyar (rinci mengko ing ringkesan iki), killstreaks, kilit-geguluhan dhewe, lan tombol. Nanging, saben zona pengecuali duwe seksi barter dhewe ing antarane stasiun tuku, nambah siji unsur tambahan kanggo njelajah kabeh ing DMZ.

Ana puluhan kombinasi perdagangan barang sing bakal diluncurake karo Musim 03, tegese sapa wae bisa ngelingake resep-resep kasebut, wartakake barang-barang khusus kanggo mbukak rampokan. Amarga resep-resep iki kalebu barang operator kaya drone operator kaya kit bom lan barang-barang penting, sistem barter wis siyap mbantu para operator kanggo golek ahli operator sing luwih angel.

Bunget bungku

Fitur anyar liyane ing Stasiun Tuku – ditemokake ing cedhak dheweke, ora ana ing workbenches.

Kanggo biaya awis nominal, Workbench ngidini operator nambah lampiran sing dikunci kanggo platform senjata apa wae ing potongan senjata utawa diasuransiake. Operator uga bisa ngilangi potongan kasebut kanthi potongan. Workbenches iki nyedhiyakake layanan nglereni lampiran iki, nanging kanthi rega, diwenehi kekuwatan lan kelemahane sing bisa diganti adhedhasar lampiran kasebut utawa apa sing dicopot.

Conto sing jelas yaiku masang apa sing sampeyan percaya minangka lampiran sing paling migunani kanggo senjata kontra, amarga umume wektu, senjata kaya ngono ora bakal duwe limang lampiran sing sampeyan golek. .

Nanging, operator DMZ ngerti manawa Vaznev-9k kanthi skop sing gedhe-gedhe utawa RPK kanthi majalah 30 bunder bisa uga ora dadi kombinasi lampiran sing paling apik kanggo kepiye gaman biasane digunakake. Ing kasus kasebut lan liya-liyane, utamane kanthi conbaband milih saka operator kanca, workbench ing kene kanggo mbantu mbahas lampiran kasebut lan tamparan sing sampeyan rasakake.

Slot operator tugas aktif

Kanthi adoh saka dmz paling gedhe wiwit diluncurake, Slot Operator Daya tugas aktif minangka bagean kritis babagan nilai inti pengalaman iki kanggo njupuk risiko sing luar biasa kanggo hadiah sing luar biasa.

Ing wiwitan musim 03, saben pemain bakal duwe telung slot operator tugas sing aktif, sing padha karo telung operator sing kapisah sing duwe barang-barang ing prajurit dhewe. Barang-barang kasebut kalebu tas ransel, operator piring, killstreaks, topeng gas, lan gas. Sampeyan gratis kanggo ngganti WHO Operator kasebut ana ing slot aktif sampeyan, dadi yen sampeyan duwe kulit operator standar lan milih Alejandro utawa Valeria ing Peperangan Pass, ora perlu kuwatir yen aktif.

Sadurunge miwiti menyang pertandhingan, sampeyan milih operator tugas sing aktif sing sampeyan lakoni menyang zona pengecualian kasebut. Apa wae sing nggawa maneh yen ora bagean saka loadout global – gaman utama, senjata sekunder, taktik, taktik, lan lapangan upgrade – mung kanggo operator tugas aktif sing spesifik. Tegese gaman kontra dituduhake ing antarane operator tugas aktif, nanging ora kunci.

. Cara liya kanggo mikir babagan yaiku operator tugas sing aktif kaya “urip” ing DMZ, nanging maneh, elinga bagean inti “njupuk risiko sing diwilang” bagean saka DMZ. Saben urip operator kapisah lan bisa bali menyang barebones.

Kanthi tembung liyane, nggunakake siji operator utama – kaya ing DMZ sadurunge nganyari iki – bisa uga mbatesi strategi kaya sing ana ing saben operator, yen perlu, kanggo ngalahake misi sing angel utawa ngamanake kasus senjata.

Peralatan Anyar – Pelaburan piring, tas ransel, rebet

Apa sing bakal ditindakake operator tugas sing aktif ing zona pengecualian? Saliyane akeh barang-barang sing ana ing prajurit, ana sawetara barang anyar sing bakal diluncurake lan sajrone musim:

Backpacks Anyar – Aman lan Scavenger

Backpacks Aman, minangka jeneng kasebut, aman item ing antarane mlaku. Iki tegese barang-barang non-critaband, non-on-prajurit aman ing persediaan sampeyan lan aja ngowahi xp nalika ekstraksi. Ditambah, barang ing tas ransel sing aman dijaga menyang prajurit tugas sing aktif yen diilangi ing zona ekstraksi.

. Loro-lorone padha asale saka ide sing padha: ing DMZ, sampeyan kudu terus nindakake misi lan tugas senadyan kanthi kalah kaping pirang-pirang.

Kanggo tas ransel sing aman, sanajan sampeyan bakal kelangan barang misi penting, mula isih ana ransel sing aman (lan elinga yen ana resep barter uga).

Minangka kanggo tas ransel Scavenger, iki njupuk slot gegaman katelu biasane ditemokake ing backpacks medium lan gedhe lan nambah slot item tambahan. Sampurna kanggo ngrampungake misi nalika ana ton barang sing larang regane.

Pelabuhan piring anyar: tempered, rive, comms, lan siluman

Sampeyan bisa uga wis kenal karo operator piring sing temper saka sadurunge Telpon saka tugas: warzone, Nanging yen sampeyan kudu reassess Intel, kita nulis babagan iki ing ringkesan taktis kita. Minangka kanggo operator plate liyane, DMZ-eksklusif, ing ngisor iki ringkesan kanthi cepet:

A 3 plastik rompi loro-lorone Vest loro-lorone loro-lorone luwih cepet ing squadmates, uga bisa urip maneh kanthi cepet nalika nggunakake kit mandhiri. Kabeh-pirang-pirang ramalan sing mbiyantu, nanging utamane kanggo wong sing nemokake awake dhewe minangka obat regu.

A 3 plate commons rompi kaya booster sinyal lan duwe keuntungan saka kabeh teknologi UAV – menara USA, lan nggawe radio mungsuh, lan nggawe dheweke bisa nuduhake arah lan lokasi pamuter. Minangka bonus liyane, rompi uga menehi pitunjuk audio nalika operator mungsuh cedhak karo sampeyan, kaya versi auditory saka Tandha Tahan Tinggi. Sampeyan bisa uga apik kanggo runner solo utamane, amarga bisa entuk kauntungan komunikasi sing duwe duo utawa trio nyedhiyakake.

Pungkasane, operator plato siluman teka karo hantu, supaya sampeyan tetep radar mungsuh. Dibangun kanggo wektu kasebut nalika njaga profil kurang penting kanggo misi kasebut.

Kajaba iku, supaya jaga kanggo satchels Armor sing bakal bali ing musim ..

Nganyarke lapangan otomatis

Lapangan lapangan anyar sampeyan bisa uga ngerti pisanan ndeleng ing episode Raid, rebur dibangun kanggo operator amfigious sing navigasi ngubengi macem-macem dalan ing Al Mazrah lan Ashika Island.

Alat iki ngidini operator ambegan ing jero banyu luwih suwe, sing cocog kanggo infilasi siluman utawa maneuvers angel sing diwatesi. Kaya pistol stim, duwe macem-macem panggunaan sadurunge kadaluwarsa, lan bisa uga bisa dadi alat rong tangan kanthi tliti ing jiwit.

Tombol Skeleton

Wong-wong sing wis kenal karo tembung kasebut ngerti yen tombol skeleton bisa mbukak kunci (meh) lawang ing DMZ. Siji-sijine pangecualian entuk bangunan 21 kunci akses; Sanajan sampeyan ora bisa entuk bangunan 21 Penyebaran, sampeyan bisa mbukak saben lawang sing mbutuhake keycard utawa kunci ing bangunan 21 utawa zona pengecualian liyane.

Tombol kasebut mung bisa digawe liwat resep sistem barter khusus. Amarga saben item bisa dadi masalah ing DMZ, lan nyiksa barang kanggo nggawe wong liya, bisa uga paling apik kanggo nylametake tombol … utawa gunakake minangka pamindhahan sing mbutuhake kunci tartamtu sing mbutuhake kunci tartamtu.

Apa sing bakal dikarepake karo misi anyar

Musim 03 DMZ ora bakal ngreset kemajuan misi sampeyan. Salajengipun, fraksi ulang anyar sing anyar, kasedhiya kanggo kabeh pemain, bakal duwe telung tiar misi sing kasedhiya ing musim 03 diluncurake, kanthi loro liyane sing bakal teka ing pertengahan musim.

Siji bab liyane babagan DMZ kegiatan

Elinga misi kasebut ora mung kanggo ngrampungake ing DMZ. Panggedhe anyar, uga kabeh rampung [[dirampas].

Kontrak Bukak Pasokan

Umume operator sing main perang Royale ngerti rincian babagan pasokan mlaku, nanging saiki kontrak kasebut bakal teka ing DMZ, lan mung jenenge:

A pasokan mbukak minangka kontrak sing apik kanggo nggeser nalika operator tugas aktif sampeyan anyar. Pikirake minangka supecracker totoan sing luwih murah: dudu safes wil, kabeh kudu ditindakake yaiku golek peti kayu. Kabeh barang sing ana gratis kanggo njupuk.

Burung ing Langit – Kendaraan Anyar, Pilihan Exfil

Chopper abot wis bali, lan bakal ana cara anyar kanggo eksklusif zona pengecualian DMZ ing musim 03: Loro sing bisa mbantu sampeyan exfiltrate kanthi aman.

Kaping pisanan, penyemplung abot, katon ing perang lan invasi ing njero Perang modern ii, bakal nambah ing barisan kendharaan udara.. Sayange (kanggo sampeyan), wis rampung lemes saka bahan bakar, saengga operator kudu golek bahan bakar khusus ing bandara supaya bisa mlebu ing langit.

Sawise diuncalake karo bahan bakar, chopper abot bisa mabur ing peta lan malah ing njaba wates, yaiku Kepiye sampeyan bisa ngetrapake wektu kanthi gratis. Sawise metu saka wates, countdown bakal katon kaya eksfiltrasi normal nganti sampeyan bakal dianggep perawatan sing padha karo exfil sing sukses.

Fitur anyar liyane ing kene minangka barang stasiun tuku anyar sing dikenal minangka eksfil pribadi. Sawise tuku, eksfil bakal kasedhiya ing titik eksfil sing ora digunakake (kanggo pertandhingan kasebut) ing peta. Coba rute uwal ekstra yen perlu, utamane sajrone kontrak penyelamat tahanan.

Nganyarke menyang Perang modern ii, Entuk hadiah ing Warzone 2.0

Durung ngalami Perang modern ii durung?

Sampeyan ora ana ing premium XP nalika muter Warzone 2.0 uga fraksi Crown ing DMZ, sing duwe misi lan penghargaan dhewe ing ndhuwur telung fraksi utama. uga duwe cara cepet kanggo level luwih saka 50 senjata liwat bebarengan lan ops khusus, playal sing luwih akeh lan hadiah kanggo mbukak kunci 14 operator eksklusif kanggo digunakake ing game loro.

Ditambah, sing duwe Perang modern ii bisa ngakses konten minangka bagean saka musim 03, kalebu ngasilake Gunfight, konten ops khusus kayata misi lan episode perang, lan peta perang kanggo kabeh perang gelombang lemah.

© 2023 Publishing Activision, Inc. Aktivitas, Telpon saka Kewajiyan, Telpon saka Wainzone tugas, lan perang modern yaiku merek dagang aktivasan, Inc. Kabeh merek dagang lan jeneng perdagangan minangka properti sing nduweni.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.Callofduty.com lan www.youtube.com / callofduty, lan tindakake @Activision lan @Callofduty ing Twitter, Instagram, lan Facebook.

Iku game sanalika ing musim 03 saka Tugas Duty®: perang modern II lan telpon saka tugas: Warzone ™ 2.0, ngluncurake 12 April

Tutul pesaing batin kanthi peta Multiplayer anyar, peluncuran Pemberontan gedhe, ngasilake rampokan lan bedhil, lan debut saka pesaing musim. . . .Banjur disiapake muter rangking Warzone ing musim iki!

Telpon saka Duty®: Warzone ™ 2.0 Ringkesan Taktis kanggo Telpon saka Duty®: Perang Modern Modern 03: Tips, Pandhuan, Fitur rincian, lan liya-liyane

Sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan ngasilake rampokan lan fitur WARZILE klasik, uga sing bisa sampeyan mbukak kunci ing acara peluncuran tropi.

Laporan Ricochet Anti-cheat – Telpon saka tugas: perang modern II lan Warzone ™ 2.0 mangsa 03 nganyari

Tim anti-cheat cheat ™ ngumumake deteksi lan alat anyar ing perang nglawan tukang ngapusi, kalebu ing Puteran rangking.

Telpon saka Duty ®: Warzone ™ 2.0 Ringkesan Taktis kanggo Telpon saka tugas ®: perang perang modern 03: tips, pandhuan, fitur rincian, lan liya-liyane

Sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan ngasilake rampokan lan fitur WARZILE klasik, uga sing bisa sampeyan mbukak kunci ing acara peluncuran tropi.

  • Warta
  • Pengumuman
  • Musim 03

Telpon saka Perang Duty 2.0

Pilih platform kanggo mbukak toko digital kanggo ndownload salinan digital gratis Telpon saka tugas ®: Warzone TM .

Telpon saka Duty ®: Warzone ™ 2.0 Ringkesan Taktis kanggo Telpon saka tugas ®: perang perang modern 03: tips, pandhuan, fitur rincian, lan liya-liyane

Sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan ngasilake rampokan lan fitur WARZILE klasik, uga sing bisa sampeyan mbukak kunci ing acara peluncuran tropi.

  • Warta
  • Pengumuman
  • Musim 03

dening Telpon Staff tugas

Telpon saka Perang Duty 2.0

Telpon saka tugas ®: Warzone TM .

  • Outplay kompetisi sampeyan
  • Ringkesan Umum
  • Pekerjaan gedhe
  • Gulag anyar: Pandhuan kanggo Blacksite
  • Drone redeploy, Perk Packs, lan liya-liyane
  • Dhaptar Dhaptar WSOW Open
  • Detail Acara Piala Tropit
  • Rampokan: nyiapake bukak ing musim iki karo pandhuan mini iki
  • Liyane Intel ing Patch Cathet, Blog DMZ

Outplay kompetisi sampeyan

Dash Mad-Berbasis Squad kanggo Awis. Ekspansi Pekerjaan kanggo Lokasi Anyar. Lan acara peluncuran ing ngendi sampeyan bisa entuk blueprints senjata lan kulit operator khusus kanggo wektu winates.

Musim 03 disetel kanggo ngganti Telpon saka Duty®: Warzone ™ 2.0 ing cara sing gedhe banget, utamane ing DMZ, ing ngendi Ward Tanpa wates ngenalake sawetara tambahan utama ing nganyari iki. Kanggo kabeh liyane Warzone Moder TM, Piranti Lunak Raven nggawa REINTRODCtion of Ramper lan pirang-pirang mode Pekerja kanggo njupuk ing Al Mazrah.

Iki kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan sing bakal mengaruhi meta pribadi ing Warzone 2.0:

Ringkesan Umum

  • Pekarangan Mudhun. Pekarunan Massive bakal ditampilake minangka Bagéan Pembaruan Playlist nalika musim 03.
  • Gulag anyar, fitur bali. Entuk tampilan sing luwih cedhak karo Blacksite, drones redeploy ing Al Mazrah, lan liya-liyane minangka bagean saka nganyari musiman iki.
  • Wektu kanggo Piggawa Hunt. Nglumpukake tropi sajrone acara peluncuran musiman iki lan ijol-ijolan kanggo barang-barang sing permanen, kayata blueprints senjata lan kulit operator.
  • Plunder 2.0. Lengkap karo hadiah lan cara anyar kanggo entuk dhuwit ing pertandhingan, rampokan bakal bali menyang Warzone 2.0 sajrone musim 03.
  • Cathetan patch kanggo nyelehake minggu iki. Tetep dirungokake kanggo risak dawa paling anyar saka kabeh pangowahan sing bakal dianyari, sing diwenehake dening studio kita.

Pekerjaan gedhe

Tresno Kebangkitan? Banjur siyap kanggo ekspansi menyang Al Mazrah.

Sajrone musim 03, Warzone 2.0 bakal ngenalake kemajuan maneh ing peluncuran. Kaloro iki bakal nggunakake Pubunan Standar karo sawetara njiwet utama gumantung karo varian:

Mupurasi Massive, Maksudo, Mungkin All Kabeh Map Map lan Nambah nganti 150 Pemain marang saben liyane ing ukuran regu khusus, kayata quads utawa trios. Tegese sampeyan kudu nyana tumindak akeh ing saindenging peta, utamane ing sawetara bunder sing ambruk kasebut ambruk yen akeh regu isih kebak kekuatan!

Kabeh saran lan strategi kanggo Pupu lan biasa al Mazrah perang Royale infiltrasi kanggo mode iki. Kelet minangka regu lengkap lan ora ninggalake stragger ing tim mungsuh apa wae, lan sampeyan bakal mlaku kanthi apik kanggo kamenangan.

Gulag anyar: Pandhuan kanggo Blacksite

Pemain Pertempuran Royale Standard ora ditinggalake saka nganyari iki. Dheweke bisa ngarepake gulag 1v1 anyar … utawa paling ora siyap kanggo nglawan urip ing arena anyar yen diilangi sajrone tahap awal Royale.

Blacksite minangka peta asimetris, asimmetris kanthi sawetara ruang interior lan rute eksternal, utamane ing sisih kulon Peta, ing endi koridor gedhe sing ana ing antarane rong wilayah sing gedhe. Wilayah kasebut utamane kanggo gaman jarak jauh, yen sampeyan duwe ing gulag loading; Yen ora, iku dalan sing jelas kanggo peralatan sing dibuwang nalika wiwitan tanding.

.

Amarga peta iki uga ditampilake ing Gunfight, mode Multiplayer 2v2 ngasilake Telpon saka Duty®: Warfare® II II, Bebas bebas kanggo istirahat saka Royale Pertempuran lan entuk latihan ing peta iki kanthi sawetara loinut acak. Liyane Intel ing peta iki lan mode Multiplayer Gunfight bisa ditemokake ing kene.

Drone redeploy, Perk Packs, lan liya-liyane

Pembaruan Musim 03 bakal nggawa sawetara fitur anyar lan bali kanggo kabeh Warzone 2.0 Modi, utamane perang Royale, sing bakal ndeleng drones redeployur mudhun ing Al Mazrah diwiwiti tanggal 13 April.

Drone redeploy

Pisanan ngenalake menyang Pulo Ashika, drone redeploy minangka cara anyar kanggo lelungan kanthi cepet ing Al Mazrah – kanthi biaya sing kapapar ing unsur lan kasempatan mungsuh gunfire.

Drone Redeploy ing Al Mazrah ora bakal ana ing posisi sing padha kanggo saben pertandhingan, nanging bakal dirampungake kanthi cara sing ngidini akses menyang akeh poin. Ing njaba sepur lan kendharaan liyane, drone redeployon iki kudu dadi bagean dhasar saka taktik slamet skuad sampeyan, utamane nalika uwal saka collap bunder.

Paket Perk minangka tambahan anyar kanggo Warzone 2.0. Yen sampeyan ndeleng siji nalika kothak sumber utawa sabenere ana kesempatan kanggo tuku paket perk ing stasiun tuku, sampeyan kudu entuk.

Amarga perks biasane ditemokake ing tetes loading, packing perk dadi tukang game mutlak, amarga menehi mupangat pasif kanggo operator sing ora mung ana ing tengah utawa mburi pertandhingan. Paket Perk minangka paket Perk standar sing bisa digunakake ing loining adat. Kita utamane nyaranake nggunakake ing ngisor iki yen ditemokake:

  • Vanguard: Campuran gerakan sing hebat, pertahanan, lan taktis, kalebu kemampuan kanggo mbalekake peralatan liwat resupply lan nampa peringatan mungsuh liwat Tandha Dhuwur.
  • Recon: Kanggo operator sing nilai intel ing ndhuwur kabeh. Tracker lan birdseye minangka duo dinamis kanggo nelusuri posisi mungsuh, nalika kaping pindho wektu lan fokus nyedhiyakake keuntungan cilik kanggo keterlibatan sing dibangun kanggo gelut dawa.
  • SPESTER: Pilihan sing kuwat kanggo operator siluman, Paket iki dibangun ing Ghost, sing ndhelikake sampeyan saka UAV Sapuan. Spotter uga migunani babagan golek lan ngrusak potongan-potongan peralatan mungsuh.

Paket Perk ora mung kanggo operator perksless; Sing duwe overkill karo overkill kudu nimbang njupuk paket perk liyane, amarga entuk manfaat Perk overkill mung ditrapake kanggo loading konstruksi. Slot Perk Base Tambahan sing bisa diisi kaping pindho, utawa bom liyane, utawa perkeh sing migunani saka salah sawijining bungkus perk, supaya mikir kaping pindho sadurunge ngupayakake pack perk.

Kajaba ing ndhuwur, operator kudu nyiapake kanggo ngluncurake dhaptar lagu Open Time-Time W.Sow TM sing dibukak saka 27 April.

Rincian liyane babagan Seri World Warzone TM, kalebu dhaptar terbuka iki lan kepiye carane bisa layak kanggo kualifikasi Tahap, bisa ditemokake ing kene.

Detail Acara Piala Tropit

Wektu kanggo nambah sawetara tropi liyane kanggo koleksi sampeyan.

Trofi Piala Kucing Mati Mangsa 03 Kanthi Acara Peluncuran Winates ing ngendi operator kudu nglumpukake tropi – Dhuwit recehan cilik sing ana ing operator. Tropi iki bisa diklumpukake ing mode ing ngisor iki:

  • Warfare® II II Multiplayer: Tropi nyelehake saka saben pemain unik sampeyan ngalahake. Nglumpukake tropi lan ngrampungake pertandhingan kanggo ditambahake menyang bank sampeyan.
  • Warzone 2.0 Peperangan Royale / Ramporasi / Plunder: Kaloro mungsuh mungsuh lan AI Combatants nyelehake tropi. Tropi uga bisa ditemokake ing rampokan. Tropi kudu diklumpukake lan aman ing stasiun upload (ditampilake ing tAC-map sampeyan minangka lambang duwit receh) kanggo ditambahake menyang bank sampeyan.
  • Warzone 2.0 DMZ: Kaloro mungsuh mungsuh lan AI Combatants nyelehake tropi. Tropi kudu diklumpukake lan aman ing stasiun upload (ditampilake ing TAC-map sampeyan minangka lambang duwit receh) utawa dijupuk kanggo ditambahake menyang bank sampeyan.

Sawise pemain entuk tropi sing cukup, dheweke bisa ngganti macem-macem hadiah ing bagean acara menu utama. Ing sawetara wektu, ganjaran tambahan bakal dilebokake ing toko ijol-ijolan acara. Kabeh Ganjaran entuk ing kene permanen, kalebu kertu panggilan, token xp dobel, lan rong gaman senjata.

Blueprint Senjata Pertama, bedhil “Nightsting”, minangka senjata utama adhedhasar salah sawijining platform senjata sing paling populer ing komunitas – Taq-56. Lampiran limang sing kasedhiya seimbang apik kanggo Multiplayer, lan senjata bisa duwe dhewe ing pikanting medium-range 2.0. Blueprint Rifle Rifle Serangan liyane, “mogok Venom,” adhedhasar platform senjata DMZ khusus lan dibangun kanggo keterlibatan kanthi cepet lan macem-macem. Kaloro blueprints senjata iki dirancang khusus kanggo operasi wengi, sing bisa dilebokake minangka bagean saka peta Olatfields anyar ing Perang modern ii Multiplayer.

Ana uga rong ganjaran rampung kanggo acara iki kanthi bentuk kulit operator. Nglumpukake 10 item kanggo nampa kulit operator, lan kabeh 15 barang kanggo njaluk kulit operator liyane.

Cathetan: Sembarang token sing ora diwatesi kanthi otomatis diowahi dadi XP ing pungkasan musim.

Rampokan: nyiapake bukak ing musim iki karo pandhuan mini iki

Nganyari: Blog iki wis dianyari kanggo nyetel fitur game sing kasedhiya ing Bukak Mode Game, lan lebokake kahanan menang sing akurat ($ 2 yuta kanthi awis).

Wiwitane ngenalake ing peluncuran versi sadurunge saka Telpon saka Duty®: Warzone ™, Plunder minangka mode adhedhasar Squad, sing diaktifake maneh ing endi dhuwit. Squad sing nglumpukake awis paling akeh sawise watesan wektu sing disetel, kalebu wektu lembur sawise regu dhuwit $ 2 yuta, menang pertandhingan kasebut.

Sajrone rampokan, sampeyan bisa ngilangi mungsuh, kontrak lengkap, partake ing acara, lan ngresiki benteng lan ireng kanggo entuk dhuwit. Operator bisa milih nyekel awis, simpenan kanthi nggunakake Helipad Awis ing endi wae ing peta, utawa ngasilake lan nggunakake balon simpenan kanggo transaksi mobile.

Ing njaba dadi sumber daya utama kanggo kahanan sing menang, awis bisa digunakake ing stasiun tuku kanggo tuku barang sing larang regane kaya gaman simpenan awis, lan ganjaran liyane sing kuat, lan ganjaran liyane.

Anyar kanggo Plunder 2.0

Versi anyar saka ramper anyar iki duwe sawetara owah-owahan ing sistem acara sing cocog, barang-barang stasiun tuku anyar, lan hadiah permanen.

Pisanan, ing ngisor iki kabeh acara sing bisa kedadeyan sajrone pertandhingan plunder:

  • Dhuwit getih. ! Double Awis entuk kanggo ngilangi lan nyembah operator sajrone acara dhuwit getih.
  • Cannon Fodder. [[Redacked]]
  • Kontraktor. [[Redacked]]
  • . [[Redacked]]

Elinga yen pirang-pirang acara bisa kedadeyan ing pertandhingan siji, lan sawetara acara kasebut luwih becik dialami kanggo awake dhewe ..

Sabanjure, ing ngisor iki sawetara tambahan stasiun tuku anyar kanthi versi rampokan iki:

  • Kertu Kredit. Ngirit liyane karo bank resmi Kertu Kerajinan Adual, saiki kanthi dhuwit awis 10% lan kabeh tuku! Ora ana aplikasi utawa skill kredit kredit divisi Kredit Divisioned, mung biaya dhuwit introduksi cilik.
  • Asuransi Urip. Ninggalake Warisan … nganti sampeyan respawn, yaiku. Ngirit 50% dhuwit sampeyan ing tangan nalika ngilangi kanthi milih asuransi jiwa kanggo biaya awis.

Pungkasane, apa sampeyan lagi main sentuhan utawa nggoleki saben hadiah pungkasan ing Warzone 2.0, Plunder nawakake hadiah sing unik ing peluncuran kasebut kanggo ngrampungake tantangan. Tantangan kasebut kalebu pertandhingan plunder, ngilangi petugas ai utawa operator mungsuh, utawa mung muter game kasebut. Ganjaran saka tantangan kasebut kalebu camo kendaraan, kertu nelpon, lan liya-liyane.

Liyane Intel ing Patch Cathet, Blog DMZ

Kanthi kabeh konten anyar sing nyenengake iki, ditambah play ing cakrawala, kita ngerti komunitas iki wis siyap kanggo tanggal 12 April. Saben studio sing digunakake Warzone 2.0 lan Perang modern ii – Ing urutan abjad: Desain Pusat Aktivisi, Pelokalan Aktivitas Dublin, Activision Shanghai, Software Wart, Teas Ricochet, Dolanan Kanggo Bob, lan Treyarch – ngarep-arep ndeleng upaya urip sajrone sawetara dina sing cendhak lan bakal ngawasi kabeh data lan umpan balik pamuter kanggo patch lan nganyari.

Salah sawijining owah-owahan kasebut yaiku operator sing nyenengake sing njupuk perjalanan ing pelangi iki kepungkur: ngarepake rifles sniper siji-shot – miturut lampiran tartamtu lan kahanan platform – minangka bagean saka nganyari musiman iki.

Salajengipun, bakal ana owah-owahan kanggo tuku lokasi stasiun sing ana ing papan sing luwih aman, kayata lokasi njero ruangan utawa papan sing cedhak karo tutup. Owah-owahan iki bakal ditrapake kanggo loro pulo Al Mazrah lan Ashika

Cathetan patch, blog, lan pengumuman resmi saka Telpon saka tugas Saluran lan Studi mung siji-sijine papan sing kudu dikonfirmasi lan akurat kanggo Telpon saka tugas waralaba. Aja tindakake kabeh Telpon saka tugas Akun media sosial lan priksa Telpon saka tugas Blog Saben kanggo Warta Paling Anyar lan Pengumuman Penting liyane.

Uga, kita rinci babagan pengaruh nganyari anyar ing DMZ, kalebu barter, workbench kontab, lan operator sing terus-terusan, ing blog khusus ing kene.

© 2023 Publishing Activision, Inc. Aktivitas, Telpon saka Kewajiyan, Telpon Perang Warzone, Perang Modern, Perang Warzone World, lan WSOW minangka merek dagang aktivasan, inc. Kabeh merek dagang lan jeneng perdagangan minangka properti sing nduweni.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.Callofduty.com lan www.youtube.com / callofduty, lan tindakake @Activision lan @Callofduty ing Twitter, Instagram, lan Facebook.

Iku game sanalika ing musim 03 saka Tugas Duty®: perang modern II lan telpon saka tugas: Warzone ™ 2.0, ngluncurake 12 April

Tutul pesaing batin kanthi peta Multiplayer anyar, peluncuran Pemberontan gedhe, ngasilake rampokan lan bedhil, lan debut saka pesaing musim. . . .Banjur disiapake muter rangking Warzone ing musim iki!

Telpon saka Duty®: Warzone ™ 2.0 DMZ Season 03 Ringkesan

Entuk kabeh info sing sampeyan kudu ngerti babagan fitur anyar sing bakal teka DMZ ing musim 03, kalebu barter, workbench, slot operator tugas aktif lan liyane.

Team munggah lan bersaing ing 2v2 kanthi bali saka Gunfight ing mangsa 03. Sikat babagan aturan keterlibatan lan entuk tips kanggo ngatasi oposisi.

Kapan perang modern 2 lan warzone 2.0 musim 5 diluncurake?

Prajurit ing langit Armor Biru menyang bangunan njeblug ing seni utama kanggo telpon saka Perang Modern Warfare 2: Warzone 2

Ari Cameris (he / HE) minangka editor tuntunan ing Polygon, ing ngendi dheweke nyerat, suntingan, lan artikel pangajiban sing paling gedhe babagan game du jour paling gedhe. Dheweke sadurunge kerja ing Kotaku.

Perang modern 2 lan Warzone 2.0 Musim 5 luwih saka mung kendaraan promosi Nicki Minaj. Sanajan superstar global alami minangka headliner musim, loro-lorone Telpon saka tugas . Mangkene Nalika musim 5 bakal ngeculake ing wilayah sampeyan, lan apa sing bisa diarepake.

Apa wektu perang modern 2 lan warzone 2.0 musim 5 diluncurake?

Perang modern 2 lan Warzone 2.0 mangsa 5 diluncurake Rebo, Agustus. 2, Ing wektu sing padha ing kabeh wilayah ing saindenging jagad. Mangkene nalika bakal ngeculake zona wektu sampeyan:

  • 9 a.M PST Kanggo pesisir kulon Amerika Utara
  • 12 p.m. Est Kanggo pesisir wétan Amerika Utara
  • 6 p.m. Cet Kanggo Eropa Kulon / Paris
  • 5 p.. Gmt kanggo u.K.
  • 2 a.m. Jst ing Feb. 16 kanggo Tokyo

Adhedhasar wektu musim sadurunge, nganyari mangsa 5 kudu muter kira-kira 24 jam luwih dhisik, muga-muga menehi sampeyan wektu kanggo download.

Apa anyar ing perang modern 2 lan warzone 2.0 mangsa 5?

Perang modern 2 lan Warzone 2.0 bakal weruh gelombang konten anyar, kalebu peta, mode, operator anyar, lan gaman. Aktivitas rinci lengkap babagan pangowahan blog, nanging ing kene minangka tambahan paling gedhe kanggo Perang modern 2 lan Warzone 2.0 Mangsa 5.

Warzone 2.0 musim 5 owah-owahan lan tambahan

  • Rong kendaraan anyar bakal katon ing Warzone: Ambegan tahan tahan (MRAP) lan sepedha rereget.
  • Warzone uga bakal main host menyang Midseason Winates “Telpon saka tugas 2023 “Acara. ( biasane ngeculake taunan, sanajan Bloomberg Laporan wis ngetrapake pitakon babagan entri taun iki.)
  • Armour Royale – mode game sing nggunakake MRAP lan Tugas Sampeyan Nglindhungi – Wangsul.

Perang modern 2 musim 5 owah-owahan lan tambahan

Loro operator nyekel senjata nalika ngadeg ing ngarep gedhong pasir kanggo nelpon tugas perang modern 2: Warzone 2

  • Sekawan peta anyar bakal kasedhiya ing Bukak: Punta Mar lan Strike minangka rong peta inti, kanthi rong peta inti, kanthi ruangan lan terusan gabung ing barisan kasebut minangka peta gunfight. Sisihake ing musim, Zona DRC 1 bakal dimainake minangka peta inti.
  • Havoc lan Big Jendra yaiku rong mode anyar sing kasedhiya ing peluncuran musim 5. Varian Gunfight, kalebu sniper gunfight, bakal muter ing musim.

Musim Umum 5 Owah-owahan lan Tambahan

  • Acara “Faction ShowDown” bakal mbukak saka Agustus. 4-16. Sampeyan kudu milih antarane rong fraksi (perusahaan bayangan utawa pasukan tugas 141) lan entuk 50 operator kumulatif.
  • . Saliyane introduksi Nicki Minaj minangka operator sing bisa dimainake, acara kasebut bakal kalebu minggu hadiah login saben dina, sing bisa sampeyan tuntutan kanthi muter Warzone utawa Perang modern 2 Saka Aug 7-15.
  • Enem operator melu fray ing mangsa 5, sawetara sing bakal kenal kanggo para penggemar. Ya, Mila, VELANKAN, lan Arthur kasedhiya ing Bukak. Kuburan kasedhiya minangka operator pass perang. Mace bakal kasedhiya minangka operator midseason.
  • .300 bedhil Sniper kasedhiya minangka tambahan peluncuran ing Peperangan Pass. Rifle Serangan M13C bakal dadi midseason, sanajan syarat-syarat bukak. Kajaba iku, gemasan anyar lan snenced SMG anyar bakal kasedhiya midseason (aktivision) bebarengan karo gaman mealee pickaxe.