Tatanan rangking valoror saka paling dhuwur kanggo paling dhuwur, kene kabeh rangking valorant supaya sawise episode 5.

Mangkene kabeh rangking valorant supaya sawise episode 5

Yen sampeyan lagi ing peringkat, sampeyan kudu miwiti ngerti babagan tujuan lan penempatan crosshair. Rangking iki uga kalebu 3 undakan, yaiku Silver 1 kanggo Perak 3.

Tatanan rangking valoror saka paling dhuwur kanggo paling dhuwur

Rangking Valarant

Kanggo sampeyan sing anyar kanggo muter Valorant, mesthi sampeyan kudu ngerti akeh babagan game iki. Lan salah sawijining perkara sing kudu sampeyan kenal rangking rangking.

Ngerti rangking sing paling penting bakal motivasi sampeyan kanggo nggayuh pangkat paling dhuwur.

Lan bisa pangkat nganti paling dhuwur, sampeyan kudu main ing mode kompetitif.

Produk sing paling murah!

IDR 120,000 -14%
IDR 104,900 5.0 | Didol 1

“/>

IDR 35,000 -18%
IDR 28,500 5.0 | Didol 3

“/>

IDR 180,000 -2%
IDR 139,600 5.0 | Didol 1

“/>

IDR 70,000 -14%
IDR 59,900 5.0 | Didol 1

“/>

IDR 149,900 5.0 | Didol 1

</p>
<p> “/></p>
<p>Arif_budiman </p>
<p>IDR 50,000 62% <br />IDR 18,900 <br />5.0 | Sold 2,400</p>
<p>Dadi, kanggo sampeyan sing pengin main mode kompetitif, mula ana kahanan sing kudu ditindakake! Apa dheweke? Ayo, deleng liyane ing diskusi ing ngisor iki!</p>
<h2><span id=Syarat kanggo muter ing mode kompetitif

Rangking Valarant

Ing game valorant, ana macem-macem jinis mode game, saka DEADMATCH, Spike Rush, r├ęplikasi, kanggo kompetitif. Lan bisa muter mode kompetitif, mula ana syarat sing kudu ditindakake. Bab sing kudu sampeyan lakoni yaiku sampeyan kudu menang kaping 10 ing mode sing durung diresmikake. Sawise sampeyan wis menang 10 menang ing mode sing ora diwatesi, mode sing kompetitif bakal mbukak lan perjalanan peringkat bakal diwiwiti.

Tatanan rangking ing Valorant

Rangking Valarant

Sawise sampeyan ngerti syarat sing bisa diputer ing mode saingan, mula sampeyan bakal nemokake pesenan pangkat. Ing ngisor iki yaiku pesenan pangkat sing penting:

wesi

Wesi kasebut kalebu 3 undakan, yaiku Iron1, wesi 2, lan wesi 3. Lan ing saben undakan sampeyan kudu ngumpulake 100 RR (rating peringkat) supaya bisa nerusake menyang pangkat sabanjure.

Tembaga

Ring sabanjure yaiku tembaga, rangking iki uga kalebu 3 undakan, diwiwiti saka tembaga 1 kanggo tembaga 3. Rangking iki isih cukup gampang kanggo sampeyan ngrampungake.

Salaka

Yen sampeyan lagi ing peringkat, sampeyan kudu miwiti ngerti babagan tujuan lan penempatan crosshair. Rangking iki uga kalebu 3 undakan, yaiku Silver 1 kanggo Perak 3.

Emas

Pangkat emas ing tengah sing nggawe rangking kanthi nomer paling akeh pemain. Lan saka kene wis ngrasakake tingkat kesulitan iki. Rangking iki uga kalebu 3 undakan, yaiku emas 1 kanggo emas 3.

Platinum

Yen sampeyan wis sukses mlebu pangkat platinum, bisa uga ujar manawa sampeyan wis sukses mlebu ing rangking ndhuwur. Amarga target sampeyan ing pangkat iki luwih apik. Pangkat Platinum kasusun saka Platinum 1 menyang Platinum 3.

Intan

Sing luwih dhuwur rangking, luwih apik target pamuter. Iki ditrapake kanggo rangking berlian, amarga sampeyan bakal nemoni mungsuh sing duwe tujuan sing apik banget. Pangkat Diamond kalebu saka berlian 1 nganti Diamond 3.

IMmortal

Yen tekan rangking iki, sampeyan duwe kesempatan kanggo ketemu pemain pro. Dadi, pengalaman sampeyan muter sampeyan bakal luwih nyenengake. Pangkat abadi dumadi saka Abadi 1 kanggo Abadi 3.

sumringah

Radiant minangka peringkat paling dhuwur ing game iki. Supaya bisa tekan rangking iki, sampeyan bisa muter kanthi terus-terusan lan muter kanthi apik. Lan kanggo mungsuh, mesthi sampeyan bakal nemoni akeh pemain lan streamer pro.

Dadi, iku diskusi kita babagan rangking sing paling penting. Muga-muga mbantu sampeyan minangka pemain anyar kanggo navigasi game iki.

Tetep dianyari karo info paling anyar saka game, teknologi, lan gadget mung ing warta VCGAMERS. Ayo dadi ndhuwur poin sing penting, kanthi cepet, aman, lan mesthi pasar VcGamers sing murah!

Mangkene kabeh rangking valorant supaya sawise episode 5

Rangking valorant supaya

Mode kompetitif kanggo Valorant wis nampa upgrade ing episode 5. Pemain anyar bisa entuk manfaat saka pandhuan pengangkutan Valorarta iki.

Valorant pisanan dibebasake kanthi 22 pangkat sing nyebar ing wolung undakan. Ing episode lima, kerusuhan wis nyemprotake ing lencana munggah ijo kanggo ngirim imbang-imbang sing akeh.

Iku dudu nganyari Bumi, nanging bisa duwe pengaruh utama ing sistem peringkat Valorant ing jangka panjang. Yen sampeyan dadi pemain anyar, pandhuan iki kudu mbantu sampeyan ngerti rangking Valororant lan tatanan kasebut.

Apa kabeh rangking valorant sing cocog?

Gambar kirim blog

Valorant duwe sangang undhangan sing kompetitif. Saben undakan duwe telung rangking, kanthi pisanan sing paling murah lan nomer telu sing paling dhuwur. Radiant mung pangkat sing ora duwe sub-pangkat, amarga pangkat valoror paling dhuwur lan mung nomer pamilih sing bisa ditemokake. Pemain pemain sing paling dhuwur ing saben wilayah uga entuk pimpinan kanggo lentur status.

Mangkene kabeh rangking valorant supaya

Rangking lencana Sub-rangking RR ambang
Wesi Telu 100
Tembaga Telu 100
Salaka Telu 100
Emas Telu 100
Platinum Telu 100
Diamond Telu 100
Ascendant Telu 100
IMmortal Telu Ambang regional
Sumringah Ora ana Ambang regional
Leaderboard

Wesi minangka pangkat paling anyar, ing endi pemain paling anyar nemokake awake dhewe ing wiwitan pengalaman FPS. Untunge, sistem valararta dirancang kanggo nyurung pemain sing cocog kanthi nggunakake peringkat rangking utawa rr. Dadi, yen sampeyan mikir luwih becik tinimbang wesi, mula bisa dibayangke ing rr sampeyan entuk saben pertandhingan.

Apa bedane antara pangkat, rr, lan mmr?

Ing Valorant, MMR minangka penilaian katrampilan pamuter nalika RR nglacak kemajuan pamuter sing menek tangga sing ditingkat.

Kerusuhan wis nggawe macem-macem cara kanggo ngukur keterampilan kanthi valorant. Rangking katon lambang sing nyalurake pemain ing klompok MMR umum. Pemain ing MMR sing padha karo saben liyane kanggo njaga integritas lan keadilan. RR mbantu kemajuan sistem lan demo adhedhasar kinerja ing saben peta.

Kepiye peringkat peringkat lan mmr?

Pemain bisa menek Tier tangga kanthi njupuk 300 rr. Yen MMR sampeyan luwih dhuwur tinimbang rangking, sampeyan bakal entuk luwih akeh menang tinimbang ilang kerugian lan kosok balene. Sawise sampeyan mencet abadi, sistem RR bakal pindhah dadi luwih cutthroat lan nantang.

Yen sampeyan nggawe Ascendant, sampeyan bakal miwiti kanthi 10 rr. Saka ing kono, sampeyan bakal tetep entuk rr kanthi ora sabar nalika menang bakal teka. Kanggo munggah ing abadi 2 lan luwih saka, sampeyan kudu tekan ambang rr regional tartamtu.

Iku dadi luwih rumit ing sumringah. Contone, yen sampeyan minangka salah sawijining 500 pemain ndhuwur ing wilayah na nanging kurang saka 350 RR amba (RR RR RR amba kanggo sumringah), sampeyan isih bakal ana ing abadi 3.

Cukup, tekan ambang RR regional mung ora cukup kanggo mbuktekake dhewe kanggo radiant radiant. Sampeyan uga kudu dadi salah sawijining 500 pemain paling ndhuwur ing wilayah sampeyan. Tuladhane:

Urutan Rr Ing Wilayah Na
IMMORTAL 3 200
Sumringah 350

Sadurunge episode kaping lima, Leaderboards diremehake karo pemain sing mung dimainake, tinimbang sing paling apik. Nanging, nambah Ascendant bakal bisa ngimbangi nalika isih mbantu para pemain trampil metu saka rangking ngisor.