Talismans | Wiki Wiki Elden, 20 Elden Ring Talismans & Lokasi.

20 Elden muni lan lokasi lokasi sing paling apik

Contents

MEEE mbangun wis dadi salah sawijining unsur sing paling kuat ing seri Soulsborne game, lan mesthi ana macem-macem gaman kanggo milih lan nggawe mbangun. Cincin Elden ora ana sing istiméwa, amarga ana perpustakaan gedhe banget saka gaman melee sing bisa digunakake lan nggawe gila, kekuatan, lan dexterity mbangun.

Talismans | Wiki dering elden

Talismans Ing cincin Elden minangka aksesoris sing menehi macem-macem efek khusus. Dheweke diturunake mungsuh utawa panggedhe, dirampok saka dada, nyorot saka mayit, utawa dituku saka pedagang.

Talismans ora bisa nganyari; Nanging, versi sing luwih kuat ing talismans sing bisa ditemokake. Dheweke asring dingerteni dening teks bolster (e.g. Jeneng Talisman +1), kanthi pengecualian kayata arsenal sing gedhe (upgrade langsung menyang pesona Arsenal).

Talismans diidini ing perdagangan pamuter.

Nambah slot Talisman ing Ring Elden

Entuk kanthong Talisman nambah jumlah slot peralatan Talisman. Telu bisa dipikolehi kanggo total papat slot peralatan. Iki dipikolehi sawise ngalahake sawetara boss:

Pook Talisman entuk diganjar, ora ana urutan tartamtu:

  1. Ngalahake Margit, Omen sing tiba ing Stormhill, [Peta link]
    utawaMorgott, King Omen in Leyndell, Royal Capital. [Peta link]]
  2. Sawise ngomong kanggo maca enia driji, sawise entuk rong rune gedhe,
    utawa Ditemokake ing toko kembar maiden husk, yen ora kejawab saka Enia.
  3. Ngalahake Godfrey, Pisanan Elden Lord (iyub-iyub emas) ing Leyndell, ibukutha kerajaan. [Peta link]]

Kabeh Talismans Legendaris ing Cincin Elden

Kanggo mbukak kunci piala talisis legendaris lan prestasi, sampeyan kudu entuk talis ing ngisor iki:

  1. Sih-rahmat erdtree +2
  2. Radagon soreseal
  3. Soreseal Marika
  4. Dragoncrest Talisman Dragoncrest
  5. Wulan Nokstella
  6. Talisman Lawas
  7. Ikon Radagon
  8. Ikon Godfrey

Elden Ring Kabeh Talismans

Tabel perbandingan Talismans

Talismans Galeri ing Elden Ring

Layung amber medallion

Munggah HP maksimal

(+1 lan +2 kasedhiya)

Talisman Winih Layung

Ningkatake regenerasi HP saka flask saka luh luh

Diberkahi Talisman

Cerulean Amber Medlion

Ngunggahake maksimal FP
(+1 lan +2 kasedhiya)

Talisman Cerulean

Medalion VirIDian Amber

Nggawe stamina maksimal
(+1 lan +2 kasedhiya)

Talisman ijo

Nyepetake kacepetan pemulihan stamina

Pesona Arsenal

Melu mbukak maksimal
(+1 kasedhiya)

Arsenal sing gedhe-gedhe

Bebungah Lengkap Maksimum

Sih-rahmat ErdTree

Munggah hp, stamina, lan ngemot
(+1 lan +2 kasedhiya)

Radagon Scarseal

Mundhak semangat, ketahanan, kekuatan, lan ketagangan, nanging nambah karusakan

Radagon soreseal

Akeh nuwuhake semangat, ketahanan, kekuatan, lan ketagangan, nanging nambah karusakan

Marika’s Scarersal

Ngunggahake pikiran, intelijen, iman, lan arcane, nanging nambah karusakan sing dijupuk

Soreseal Marika

Apik banget, intelijen, iman, lan arcane, nanging nambah karusakan

Hearcourge Heirloom

Heirloom prostesis-sup

Heirloom Stargazer

Rong driji pusaka

Dragoncrest Shield Talisman

Nggayuh Negasi Kerusakan Fisik
(+1 lan +2 kasedhiya)

Dragoncrest Talisman Dragoncrest

Gedhe banget nambah negari karusakan fisik

Spelldrake Talisman

Ningkatake Negasi Kerusakan Piandel
(+1 lan +2 kasedhiya)

FlamedRake Talisman

Ningkatake negasi karusakan geni
(+1 lan +2 kasedhiya)

Bololtdrake Talisman

Ningkatake negasi karusakan kilat
(+1 lan +2 kasedhiya)

Haligdrake Talisman

Ningkatake negasi kerusakan suci
(+1 lan +2 kasedhiya)

Pearldrake Talisman

Nambah negasi karusakan unsur
(+1 lan +2 kasedhiya)

Pesona tanduk imunn

Pesona tanduk stalwart

Akeh banget
(+1 kasedhiya)

Njlentrehake pesona Horn

Fokus fokus
(+1 kasedhiya)

Kalung mottled

Pangeran Pustule Pustule

Pangeran sista pati

Dagger Talisman

Pedhang sudhut mlengkung

Nambah counter pengawal

Twinblade Talisman

Nambah kenaikan pungkasan saka serangan chain

Ax Talisman

Nambah serangan sing diisi

Hammer Talisman

Nambah serangan stamina-stamina nglawan blokir

Spear Talisman

Nambah counterattack unik kanggo mbahas senjata

Lance Talisman

Nambah serangan jaran

Claw talisman

Nambah serangan mlumpat

GreatShield Talisman

Nggayuh kemampuan njaga

Talisman Sting Arrow

Ngunggahake kekuwatan panah lan bolt

Panah tekan Talisman

Nambah kisaran sing efektif

Talisman Graven-Sekolah

Nuwuhake pusing sorok

Talisman gedhe

Akeh banget nuwuhake rasa sedhih

Talisman Kanvas Eatek

Nambahi pipa ing incanasi

Talisman Kanak-kanak Flock

Banget nambahi potensi incanasi

Blade GlintStone Primal

Mantra nganggo kurang FP, nanging hp maksimal dikurangi

Wulan Nokstella

Talisman Lawas

Durasi Efek Ejaan

Ikon Radagon

Menawa Timing Time

Roar medali

Nambah roars lan serangan napas

Jar kanca

Nuwuhake potensi banyu

Talisman Perfumer

Nambahi potensi barang minyak wangi

Carian filigreed crest

Kurang FP dikonsumsi kanthi katrampilan

Warrior Jar Shard

Ngundhakake kekuwatan serangan

Shard of alexander

Banget nambah kekuwatan keterampilan serangan

Ikon Godfrey

Nambah mantra lan katrampilan sing diisi

Talisman Bull-Goat

Pesona Draj Biru

Ngunggahake daya serangan kanthi beban peralatan sing luwih murah

Pesawat kalajengking sihir

Nggambarake karusakan sihir, nanging nyuda karusakan

Pesona kalajengking geni

Ngrusak kerusakan geni, nanging ngrusak karusakan negati

Kilat Scarpion Pesona

Ngrusak kilat, nanging ngrusak karusakan

Pesona kalajengking suci

Mundhakake kerusakan suci, nanging nyuda karusakan

Talisman Scale Talisman

Talisman Bulu

Mbenakake efektifitas rolling Dodge, nanging nyuda negasi karusakan

Kencan Talisman sing Karuh

Nyuda karusakan lan pengaruh saka headshots sing dijupuk

Cabang-badhak abang-abang

Ngunggahake daya serangan nalika hp kurang

Cabang Biru-bulu

Mundhak pertahanan nalika hp kurang

Ritual Pedhang Talisman

Ngunggahake daya serangan nalika hp paling maksimal

Ritual Shield Talisman

Mundhak pertahanan nalika hp maksimal

Assassin Layung Dagger

Hits Kritis mulihake HP

Assassin Cerulean Dagger

CRITIKAL HITS mulihake FP

Winged Pedhang Insignia

Nyuda kekuwatan serangan kanthi serangan sing sukses

Roten Pedhang Pedhang

Banget nambah daya serangan kanthi serangan sing sukses

Prostesis millizent

Ningkatake kekurangan, nambah serangan
kekuwatan kanthi serangan sing sukses

Kain Swaddling Godskin

Serangan sukses mulihake HP

Kuwat-elek saka rot

Keracunan utawa rot ing sacedhake mundhak

Gurune getih getih

Kerugian getih ing sacedhake nambah kekuwatan serangan

Cameo Takeo

Mulihake HP nalika ngalahake mungsuh

Sungu semangat ancestral

Mulihake FP sawise ngalahake mungsuh

Scarab emas

Nambah runes sing dipikolehi saka mungsuh sing kalah

Scarab Silver

Vial Crepus

Ngilangake kabeh swara sing digawe kanthi gampang sajrone gerakan

Kudung ndhelikake

Ndhelikake muarer nalika crouching adoh saka musuh

Talisman kucing longtail

RENDERS MENGGUNAKAN MENGGUNAKAN KANGGO

Pangilon trik finger

Coba katon saka driji

Pangilon trik host

Njupuk penampilan saka koperator

Bilai Shabriri

Terus narik kawigaten mungsuh

Bilai Daedicar

Nambah karusakan sing dijupuk

Twig korban

Nyegah kerugian rugi nalika mati, nanging bakal ilang dhewe ijol-ijolan
(Pirang-pirang ana)

Entwining Umbilical Cord

Ngganti tumindak tumindak sing nganggo

Tabel perbandingan kanggo elden cincin

Telusuran cepet kabeh talismans

Layung amber medallion

Talisman Winih Layung

  • Ditemokake ing kamar Import Kunci ing kuburan pahlawan sing diseleh (altus). Wilayah iki diakses sawise ngalahake piso ireng asassin ing njaba.

Diberkahi Talisman

Cerulean Amber Medlion

Mundhakake maksimal FP kanthi + 7/9/11%.

  • Guwa leende kristal sawise ngalahake ksatria getih. Deleng lokasi ing peta elden carangan ing kene.
  • +1 Variasi: Castle Sol: Ditemokake ing mayit sing digantung dening ledokan kayu ing ndhuwur tembok kidul kastil. Wilayah iki diakses kanthi menek tangga ing mburi gereja ing sisih tengah lan nderek tembok kulon. BEWARE THE PULTIF SWORTT KNED sing GANTI GANTI TINDAK. Dheweke bisa teleport ing mburi lan nindakake kombinasi sing dawa banget. [Peta link]]
  • +2 variasi: reruntuhan lunar reruntuhan: ditemokake ing dada bandha ing ruangan lemah ing sisih lor-omah ing sisih lor-omah ing sisih lor-omah. Goleki patung imp sing dipencet ing tembok. Iki mbutuhake 1 tombol watu. Undhak-undhakan uga didhelikake karo lantai sing ora duwe. Mung mencet lantai ing jejere patung IC kanggo mbukak undhak-undhakan. [Peta link]]

Talisman Cerulean

Medalion VirIDian Amber

  • Dropped dening Miranda The Blighted Bloom ing guwa kubur. Link Map
  • +1 varian bisa ditemokake ing Plouteau Altus, sisih kidul Tembok Tembok njaba (sekitar -93, 104) Situs saka sih-rahmat. Sampeyan kudu ngrungokake bisik-bisik margit, “Aku ndeleng sampeyan, tarnished. “Kanggo sampeyan sadurunge muncul ing dalan. Ngalahake maneh lan bakal mudhun. Link Map
  • +2 varian ing haligtree. Situs paling cedhak saka sih-rahmat yaiku Plaza Plaza. Mlaku menyang atap kanthi siput nyapu, mlumpat menyang bangunan ing sisih tengen (luwih murah), sanalika banjur mlumpat ing njero bangunan kasebut. Bakal ana dada karo medali lan sawetara wong jamur. Link Map

Talisman ijo

  • Kampung Summonwater. Ing area lemah ing pinggiran desa desa. Link Map.

Pesona Arsenal

Ngalahake bobot peralatan maksimal kanthi + 15/17%.

  • Nyingkirake awak ing njero ruangan ing ngendi master utama bersenjata sing ana ing celar anggur ing StormHill.
  • +1 variasi: Ing trowongan altus sing ana ing plato altus, nalika tekan kamar sing akeh, sampeyan pengin mudhun menyang platform ing ngisor iki banjur munggah ing papan sing luwih dhuwur ing endi pesona bakal ngenteni awak.

Arsenal sing gedhe-gedhe

Bebungah Lengkap Maksimum

  • Ngalahake bobot peralatan maksimal dening + 19%.
  • Ganjaran kanggo ngrampungake serangan NPC 3 donelist ing Dragonbarrow (Caelid Lor) kanggo jarik sing urip ing wilayah kasebut. Sampeyan mung bakal bisa ngakses wilayah iki kanthi teka saka SIOFRA DEEP SEUR ing jero lemah. Wilayah iki uga bisa diakses kanthi menek ing ndhuwur kristal gedhe ing ngisor lembah. Nanging, iki paling ora disengaja. Link Map

Sih-rahmat ErdTree

  • Hp tambah 3/3.5/4%
  • Stamina tambah 6.75/8.25/9.6%
  • LAMPIRAN LAMPIRAN tambah 5/6.5/8%
  • Bisa ditemokake ing kuburan pahlawan Fringefolk.
  • +1 varian bisa ditemokake ing kamar bos sawise pimpinan pimpinan cedhak karo sih-rahmat sing ditindhes ing lemah sing ana ing lemah.
  • +2 variant bisa ditemokake ing Leyndell, ibukutha Ashen lan bisa uga diakses ing End-Game. Ditemokake ing ndhuwur cabang cabang metu saka lemah ing plataran gedhe, dijaga dening loro kewan roten gedhe. [Peta link]]

Radagon Scarseal

  • Tetes saka Boss of Weeping Evergaol (pahlawan ZAMOR kuno) ing semenanjung sing nangis. Deleng peta ing kene.

Radagon soreseal

  • Benteng Faroth, Caelid: Ditemokake ing mayit kanthi ngeculake bukaan saka atap lan njelajah ngubengi dalan kayu. [Peta link]]

Marika’s Scarersal

  • Ditemokake ing mayit ing dasar banyu terjun sing ditemokake ing tingkat kali Siofra sing paling dhuwur. Link Map.

Soreseal Marika

  • Ditemokake ing misbyah ing ruangan sing mbutuhake kunci watu ing Elphael, brace saka haligtree. Link Map.
  • Saka situs-pariwara Elphael Inner Grace (link peta), tinggalake area liwat sisih wétan lan sirah mudhun tangga ing sisih kidul-wetan. Sawise ngliwati arch, gilir nengen lan tindakake dalan kasebut, ngubengi kutha nganti tekan patung end. Ati-ati mungsuh ing dalan lan ing njero ruangan nalika sampeyan milih Talisman.

Hearcourge Heirloom

Heirloom prostesis-sup

Heirloom Stargazer

Rong driji pusaka

  • Bisa ditemokake ing tingkat ngisor reruntuhan sing diresiki. Iku ing dada ing ngarep sampeyan nalika sampeyan mudhun. Link Map.

Dragoncrest Shield Talisman

  • Ditemokake ing salah sawijining sudhut sucèks paling apik [Peta link]]
  • +1 variasi: bisa ditemokake ing kamar Import sing dikunci ing kuburan pahlawan sing diselehdak (Altus Plateau). Yen sampeyan tekan wilayah kasebut kanthi paksi gedhe Stomping, sampeyan kudu melu ing sisih pertama lan mlumpat ing sisih kiwa kiwa.
  • +2 variasi: bisa ditemokake ing platform ngambang ing farum farula antara naga candhi ngangkat candhi lan naga candhi.

Dragoncrest Talisman Dragoncrest

Spelldrake Talisman

  • Dipikolehi kanthi ngalahake runebear ing mburi guwa Bumi ing semenanjung nangis. Link Map.
  • +1 varian: bisa ditemokake ing kutha Sola Sorcery ing sisih sisih lor West ing wilayah cedhak loro mungsuh ing ngisor staf kerugian – mbutuhake lampu boneka.
  • +2 Varian: Ditemokake ing Catacombs Rahasia ing ngisor dalan sing didhelikake menyang haligtree kanthi ngaktifake langsung sadurunge lawang boss luh luh sing nyebrang, sawise angkat munggah lan njupuk angkat. Talisman bisa ditemokake ing mayit ing ndhuwur. Deleng kaca lokasi kanggo rincian babagan cara menyang Catacombs.

FlamedRake Talisman

  • Dropped dening Beastman saka Farum Azula ing Groves ing Limgrave. [Peta link]].
  • +1 variasi: ditemokake ing ibukutha Leyndell, ing lemah nglawan kolom . Link Map.
  • +2 Variasi: Dropped dening Beastman Farum Azula ing Gua Dragonbarrow ing Dragonbarrowbarh. [Peta link]]

Bololtdrake Talisman

Ningkatake negasi karusakan kilat.

  • Dumunung ing Stormveil Castle. Link Map.
  • +1 variasi: bisa ditemokake ing panyimpenan sing ana ing njero terowongan terowongan altus lawas.
  • +2 variasi: Grace paling cedhak yaiku Dragon Rooftop Rooftop (Farum Azula). Langsung naga lan maju nganti tekan wilayah sing gedhe utawa digunakake kanggo naga gedhe. Ana sisih wétan lan menyang pinggiran tebing. Sampeyan bisa mudhun menyang bangunan. Munggah tangga. Ana dada ing kene karo naga Tershield ing sisih kiwa saka tangga. Njupuk munggah lan langsung golek Beastmen Knight nglawan Beastmen. Kepungkur dheweke minangka tangga. Menek lan sampeyan wis nemokake Boltdrake Talisman +2.

Haligdrake Talisman

  • Nyingkirake awak ing kuburan tertared. Link Map.
  • +1 variasi: nyingkirake awak ing cedhak situs sih-rahmat Lyndell, ing ngisor ibukutha Leyndell, ing mburi loro tembok sing didhelikake.
  • +2 variasi: nyingkirake awak ing Istana Mohgwyn, sing ditemokake ing kluster kuburan cilik ing cedhak gagak raksasa sing waspada.

Pearldrake Talisman

Ningkatake negasi karusakan non-fisik.

  • Bisa ditemokake ing mburi pisanan saka papat belerang
  • +1 variasi: bisa ditemokake ing reruntuhan wyndham ing mt. Wilayah Gelmir. Talisman ditemokake ing njero dada ing mburi wilayah sing disegel dening patung imp, kunci watu dibutuhake.
  • +2 variasi: bisa ditemokake ing haligtree Miquella ing ndhuwur gunung wilayah Buta. Talisman ditemokake ing awak ing ndhuwur situs HaligTree Town.

Pesona tanduk imunn

  • Ditemokake ing salah sawijining mayit ing sarang antir ing kali Ainsel. Link Map.
  • +1 variant: ditemokake kanthi mateni dukun sing ngumbara ing tlaga rot.

Pesona tanduk stalwart

  • Bisa ditemokake ing wétan wétan. Cepet lelungan menyang senyawa mausoleum lan sirah sisih lor munggah ing celana, banjur ngiwa lan tindakake pinggir tebing southwest. Yen tekan pambentukan rock vertikal sing gedhe, mlaku-mlaku ngubengi counter-jarum nganti sampeyan ndeleng bolongan ing tembok. Liwat lan sampeyan bakal nemokake talisman ing mayit menyang sisih kiwa sampeyan ngluwihi tebing.
  • +1 Varian: bisa ditemokake ing sisih kidul-kulon salju salju sing diabras, ing dalan menyang lawang trowongan Anix Yelik ing antarane loro wit “gedhe”. Dumunung ing mayit langsing liwat log lan dijaga dening loro pengikut leluhur.

Njlentrehake pesona Horn

  • Ditemokake ing mayit ing tangga ing undhak-undhakan munggah menyang Siofra jero. Link Map.
  • +1 variasi: bisa ditemokake ing mayit ing tengah lan ing lantai paling cendhek ing Nokron, kutha abadi. Link Map.

Kalung mottled

  • Ditemokake ing pojok jembatan sing rusak banget tumuju kutha Nokron, abadi. Wilayah iki bisa diakses liwat waygate ing papat belerang. Link Map.
  • +1 variasi: bisa ditemokake ing mayit ing ndhuwur sawetara lengkungan sing rusak ing nokron, kutha abadi. Link Map.

Pangeran Pustule Pustule

  • Bisa mapan ing kastil Stormveil.
  • SITHARI INGGRIS INGGRIS ING ING ING ING ING ING ING LIFTIDE.
  • Nyingkirake mayit sing bisa ditemokake ing jurang kraton. Awak bisa ditemokake ing jejere rai raksasa sing disusun saka oyod. Iki dijaga dening Roh Tree Ulcerated sing kurang; Pemain kudu ngalahake penjaga kanggo tekan papan kasebut. Link Map.

Pangeran sista pati

  • Ambane Deeproot: Dropped dening Runebear gedhe ing guwa ing mburi curug ing sisih lor-wetan ing Site Deproot.

Dagger Talisman

  • Ing mayit. Situs paling cedhak saka sih-rahmat yaiku candhi eiglay. Loro tombol watu dibutuhake kanggo nggayuh barang kasebut.

Pedhang sudhut mlengkung

  • Diwenehi saka dada bandha ing kamar ing ngendi sampeyan nglawan ksatria knight, sing ana ing celar anggur Stormveil Castle Stormveil. Sampeyan kudu nggunakake mlebu rahasia sing nggawe GatToeper GOSTOCT kanggo nggayuh ruangan kasebut. Link Map.

Twinblade Talisman

  • Castle Morne: Saka “Back of the Castle” Site “saka sih-rahmat, mudhun menyang mburi sisih kulon kastil lan tindakake dalan ing njaba tembok. Ana bagean menara ing tembok ing pojok sisih kulon. Menek munggah tangga lan ngubengi menara kanggo nemokake dada ing ngendi talisman bisa ditemokake. Link Map.

Ax Talisman

Hammer Talisman

  • Dropped by Ngalahake Hencusant Henricus North-East of Stormahill Shack. Link Map.

Spear Talisman

  • Ditemokake ing dada ing guwa kristal leorde ing cedhak campfire manungsa. Delengen ing peta elden carangan ing kene.

Lance Talisman

Claw talisman

GreatShield Talisman

  • Ditemokake ing dada ing wagon ing sisih wétan sih-rahmat “endertree-gazing bukit” Ing naga kuno Lansseax. Link Map.

Talisman Sting Arrow

  • Dumunung ing dada ing sisih ndhuwur menara langsung ing ndhuwur Greatbridge (Grace) sing ora bisa ditrapake (Grace) ing ndhuwur, sing kalebu kraton redmane ing Caelid. Link Map.

Panah tekan Talisman

  • Ing njero menyang ing ndhuwur badai. Bisa ditrapake kanthi cepet lan giliran ngiwa, ngubengi nganti sampeyan bali maneh nanging liwat ndhuwur lemah. Link Coordinat.

Talisman Graven-Sekolah

  • Nemokake tangga sing cedhak karo situs dewan dewan ing Raya lingkungan lan banjur mudhun bolongan menyang kamar liyane karo lodhong.
  • Sadurunge wulu radagon abang, tekan rak buku ing sisih kiwa kiwa ing sisih ngarep sing bakal nyebabake ruangan rahasia. Munggah tangga cedhak ing sisih kiwa, cedhak lawang kamar. Mlaku mudhun sisih kiwa banjur mlumpat ing bolongan struktur kayu sing rusak menyang kamar liyane kanthi lodhong. Link Map.

Talisman gedhe

  • Rangkaah Albinaurik ing sales salju sing wétan, sing bisa diakses nggunakake loro-lorone medallion rahasia haligtree (kiwa) lan medallion rahasia.

Talisman Kanvas Eatek

Talisman Kanak-kanak Flock

Blade GlintStone Primal

  • Runtuk Stargazer ing gunung-gunung saka Buta: Ditemokake ing dada ing wilayah lemah ing cedhak tengah reruntuhan. Lawang kasebut disegel dening alangan lan ana jellyfish ngomong ing njaba sing golek adhine. Nelpon Jellyfish Roh Sampeyan sing dipikolehi ing wiwitan game kanggo mbukak kunci segel. Link Map.

Wulan Nokstella

Talisman Lawas

  • Ditemokake ing dada ing Farum Farum Azula. Link Map.
  • Yen sampeyan entuk ing jembatan crumbling gedhe, tinimbang metu menyang bos, lunga menyang dalan sing padha menyang bangunan. Navigasi liwat lan njupuk tangga mudhun menyang jembatan sing nyambung menyang omahe Menara.

Ikon Radagon

  • Akademi Raya Lacaria: ditemokake ing dada bandha ing lantai loro saka situs parlor parlor. Saka situs parlor parlor, maju maju menyang plataran. Nggawe hak atos lan mlumpat ing pager. Menek munggah tangga lan sirah liwat jendhela kaca sing rusak. Dada bandha ana ing bagean wétan. Link Map.

Roar medali

  • Dropped dening Troll The Stonedik, sing ana ing terowongan sing sunggang. Dheweke ditemokake ing mburi kunjara. Link Map.

Jar kanca

  • Sawise nggoleki Sisih Jar Bairn Lengkap ing Jarburg, tampa saka lokasi JAR Bairn.

Talisman Perfumer

  • Bisa ditemokake ing reruntuhan perfumer ing njero lemah ing njero ruangan ing kamar kanthi kembang racun kuning.

Carian filigreed crest

Warrior Jar Shard

  • Nyelehake saka wesi pipa Alexander nalika mateni dheweke tanpa ngrampungake questline.

Shard of alexander

Ikon Godfrey

Talisman Bull-Goat

  • Ing sisih mburi guwa dragon. Saka ngleboke, njupuk sisih kiwa menyang rute patroli Runebear sing luwih murah. Telusuran ing sisih guwa kasebut lan bakal ing mburi ing mayit.

Pesona Draj Biru

Pesawat kalajengking sihir

  • Dipikolehi kanggo ngomong karo Prekeptor Seluud sawise entuk agul-agul driji driji nanging sadurunge menehi ranni.
  • Dipikolehi kanthi menehi preeptor Seluvis Seluvis Lampu Amber sawise Seluvis ngandhani babagan skema dheweke.

Pesona kalajengking geni

  • Nemokake Ramparts ing platform kayu ing sisih kulon ing Fortraiedd ing MT. Gelmir.

Kilat Scarpion Pesona

  • Bisa ditemokake ing catacomb saka Wyndhams ing kamar sing disegel dening patung IC, mbutuhake tombol watu.

Pesona kalajengking suci

Talisman Scale Talisman

Talisman Bulu

Kencan Talisman sing Karuh

Cabang-badhak abang-abang

  • LEBInia saka tlaga: nyelehake saka pimpinan deautdbird sing langsung ing sisih lor-wétan situs Isle SCICE SCHALE NEWRICS ing wayah wengi. [Link peta Elden RING]

Cabang Biru-bulu

  • Tetes saka Deathbird Shack Cedhak cedhak karo Struktur Rune lan Stones Sanctuary ing IT.

Ritual Pedhang Talisman

Ritual Shield Talisman

  • Saka Ibukutha Kulon RampartSitus saka sih-rahmat ing Leyndell, tututi Marmer Stairway Numerake South-Southwest, ngliwati gargoyle sing canggih ing pucuk gunung, ing ngarep lawang kolologE. Link Map.

Assassin Layung Dagger

Assassin Cerulean Dagger

  • Dropped dening péso pembantu piso ireng ditemokake ing catacombo catacombo ireng ing sisih lor-wetan wilayah ing wilayah Lakes. Deleng lokasi sing tepat ing peta elden dering.

Winged Pedhang Insignia

Roten Pedhang Pedhang

  • Entuk sawise milih mbantu mangu millisent lan sukses ngalahake sadulure.

Prostesis millizent

  • Yen sampeyan diwenehi pilihan ing mburi questline millicent ing antarane numpak utawa nantang dheweke, pilih nantang dheweke. Yen mateni dheweke, sampeyan bakal kanthi otomatis nampa Talisman kanthi otomatis. Link Map
    • Utawa, kanggo njupuk insignia pedhang lan roten (diwenehake nalika sampeyan nulungi dheweke), mateni pabrik sawise nulungi dheweke. Nindakake supaya nyegah sampeyan njupuk jarum Miquella.

    Kain Swaddling Godskin

    Kuwat-elek saka rot

    Gurune getih getih

    Cameo Takeo

    • Dianugerahi dening tanith ing gunung manisan sawise ngrampungake upaya nulis katelu. Iki mbutuhake sampeyan ngunjungi gunung ing raksasa, nyerang lan ngalahake Juno Hostlow, Ksatria Getih. Link Map.

    Sungu semangat ancestral

    • Dipikolehi nalika mbukak kunci pangeling-eling babagan Regal leluhur kanthi nyerah menyang Enia ing Hold.

    Scarab emas

    • Dropped dening satria resik (Sirah) & Boss Knight (Spear) sing ditemokake ing guwa ing caelid.

    Scarab Silver

    • Ditemokake ing dada ing dalan sing didhelikake menyang haligtree. Ing kamar tengah gedhe, ana bagean sing rusak. Ing kono sampeyan bisa mudhun menyang platform sing ora katon, lan mlaku menyang kamar cilik. Dodo wis dadi tembok ilusi, ing mburi kuburan glovewort (9). Link Map

    Vial Crepus

    • Dipikolehi dening mungsuh sing sampeyan mateni sajrone tugas pembunuhan kapindho ing gaweyan manor gunung geni, Rileigh sing duwe. Link Map.

    Kudung ndhelikake

    • Dropped dening Boss ing Guwa Sage. Deleng Lokasi sing tepat: Peta Elden Ring.

    Talisman kucing longtail

    • Raya Lacaria Academy: Nyuda mayit sing bisa ditemokake ing bagean ngisor angkat puteran gedhe. Lagi bagean Graveyard saka akademi Raya larujia, mung numpak angkat mudhun lan ngalahake mungsuh patung pendulum tunggal.

    Pangilon trik finger

    Pangilon trik host

    Bilai Shabriri

    Bilai Daedicar

    • Sampeyan entuk iki ing mburi questline Rya yen sampeyan ora menehi dheweke kesejahteraan lali. (sunting: Rya isih bakal nyelehake talisman sanajan potion diwenehake marang dheweke. Sawise ngrampungake quinslines Manor, sampeyan bakal nemokake dheweke ing kamar gambar. Exhaust dheweke dialog, istirahat, lan bali menyang lokasi dheweke. Dheweke bakal musna, lan talisman bakal diturunake ing lantai.)

    Twig korban

    • Didol kanthi patch ing guwa Murkwater sawise nyiyapake toko.
    • 3 Didol dening pedagang terisolasi ing semenanjung sing nangis kanggo 3.000 mlaku saben.
    • LEBInia saka tlaga: ditemokake ing mayit sing lungguh dening platform watu jutting saka tebing ing tanah kidul kidul. Iki bisa diakses saka sisih ndhuwur tanah dawa ing endi sing ana ing Malefactor’s Ever Palefactor.
    • 3 Didol dening pedagang terisolasi ing Dragonbarrow kanggo 3.000 er mlaku saben.
    • Diwenehi dening Edgar nalika diomongake kanggo pisanan ing Castle Morning.

    Entwining Umbilical Cord

    Gabung ing Page Diskusi Page kanggo ngowahi wiki!

    Dhaptar Talisman kula

    Diwasa karo kritéria ing ngisor iki: gampang-panggunaan, sabraman kekurangan, potensi efek, ceruk (e.g. frekuensi kesempatan khas kanggo mbuktekake migunani), pve vs. Utilitas Pvp, Sinergi w / Buffs liyane / Talismans, lsp. (Sawetara talismans dikecualekake dadi versi sing luwih ringkih / lungse)

    S tier – Talismans supaya bisa dibentuk lan kuat sampeyan kudu nggawe kasus sing apik supaya ora nggunakake

    -Shard of alex. Kajaba sampeyan mung nggunakake langkah getih utawa barang iki ora duwe brainer)
    -Sih-rahmat ErdTree +2 (sethitik kesehatan luwih, cukup stamina lan nggawa bobot kabeh-siji. Apa sing bakal dilanjutake?)
    -Gurune getih getih (getur ora bisa diakses kanthi gampang, gampang banget, lan iki ngrusak kabeh karusakan. Ora ana brainer liyane kajaba sampeyan khusus ora nggunakake getihen utawa yen nglawan radagon / kéwan elden)
    -Ikon Godfrey (sing paling akeh diakses kanggo ngrusak karusakan yen wis diisi, sing akeh mantra sing paling apik yaiku. Gabungan w / shard katrampilan sing diisi Alexander bisa dadi tombol win instan.)
    -Talisman ijo (STAMINA: Sampeyan kudu mindhah, sampeyan kudu nglawan, sampeyan butuh kanggo FU- ER tegese * Tenan Sampeyan Nafas. Kanggo obah, lan gelut, ya..)
    -Cakar Talisman (Serangan Langsung Banget Banget, Iki Dadi Bomba)

    A undakan – Talismans sing apik banget kanggo umume borderline

    -Crimson Amber Medalion +2 (Kesehatan: Apa sing sampeyan urip, saiki sampeyan entuk **** – ton luwih akeh. Puji Srengenge)
    -Kuwasa saka rot rot (kabeh mupangat lob kanthi tantangan racun / rot dadi triksier kanggo nyoba bola-bali.)
    -Prostesis pabrik (Sejatine loro Talismans kanggo rega siji, apik banget. Rekomendasi sing mlaku uga Insignia roten wingword lan luh retak thorny kanggo maksimalake ngasilake)
    -Ikon Radagon (nalika pigura tunggal ndhikte apa jampi kasebut minangka pangisi game iki. Bakal dadi ic sier yen kacepetan max casting ora mbutuhake sampeyan tingkat dex utawa nglengkapi staf tartamtu)
    -Talisman Kanak Kandel (Kerusakan FREE Luwih apik, sanajan ngedongkrak 8% ora pati gedhe kajaba skala sing wis dhuwur banget.)
    -Talisman massa (padha karo Sorcery, Duh.)
    -Talisman Lord Lawas (Talisman sing Apik. Kélangan saka SIG mung amarga nyedhiyakake nilai sing luwih cendhek kanggo nyemprotake kaya geni sing duwe kekuatan, Howl Shabiri, Blade Flame Black lan Aoow tartamtu)
    -Dagger Talisman (yen sampeyan lagi parrying utawa backstabbing iki bakal menehi akeh pembunuh siji-dijupuk utamane ing PVP)

    B Tier – Talismans sing gedhe nanging dadi luwih ceruk lan gaya dolanan

    -Cameo Takeo (migunani banget kanggo nglestarekake flacs utamane kanggo ngresiki penjara, ora ana gunane ing duels lan arena boss mesthi)
    -Kain Swaddling Godskin (akeh potensial sinergis lan sumunar ing gaman cepet. Tas campuran ing senjata sing luwih alon utawa yen sampeyan lagi nembak mobs – sing dadi masalah sing apik)
    -Roten wingsword Insignia (Max Buff apik nanging butuh kerja ing kono lan cepet cepet kaya prostes. Tumpukan kabeh sinergis kanggo nggawe luwih migunani)
    -Bull-GOAT Talisman (liyane poise apik nanging kanthi nganyari PvP anyar kajaba sampeyan wis entuk poise sing apik banget aku bakal menehi saran kanggo ngagem luwih dhisik)
    -Medallion roar (apik kanggo mantra lan katrampilan tartamtu ditrapake kanggo. Dadi girang greyoll menyang nuku)
    Kaloro talismans wiji (flasks kuwat kabeh, nanging mung yen sampeyan butuh banget.)
    -Cerulean Amber Medalion +2 (Saiki sampeyan duwe luwih akeh FP kanggo komet Azur, sanajan sampeyan bakal pengin pikiran sing luwih dhuwur kanggo entuk nilai sing migunani kanggo)
    -Medalion + VirIDian Amber +2 (YAY, luwih akeh Stamina kanggo gupuh-gulungan liwat tari banyu Menia)
    -Loro-lorone talismans ritual (kudu urip kanthi sehat kanggo narik bobote manawa, nanging mantra 14 flasks lan reguler sampeyan!)
    -Spear Talisman (Shield-Pokers bungah! Apik banget ing PVP yen sampeyan lagi nggunakake senjata
    -Loro talismans wiji (flasks sampeyan luwih kuat, apik banget. Crimson jelas ora ana gunane ing duels)

    C Tier – Talismans sing apik ing niche nanging ora bakal menehi nilai sing akeh

    -Kabeh Scarseals / SoreseSeals (Apik Kanggo Keperluan lan Stats Googing kanggo ngompa game awal, penalty Negation dadi kurang lan ora bisa dibenerake lan ora bakal bisa slot ultra
    -Kabeh Scatms Scorpion (OK kanggo ningkatake mantra, elek kanggo ngrusak W / Split Kerusakan amarga nambah karusakan amarga peningkatan kerusakan uga ora bisa dingerteni paukuman. D tier ing pvp)
    -Kabeh talisman Drake (luwih becik nambah kolam renang HP lan nggunakake mantra negasi sing relevan, kajaba sampeyan pengin maksimal kanggo mupangat kanggo boss hard utawa yen ora nggunakake mantra)
    -Kabeh Talismans pusaka (game awal kanggo mbantu sampeyan nyukupi syarat, nanging dadi kurang lan ora ana sing luwih cocog karo sampeyan lan kudu luwes karo game pungkasan)
    -Scarab emas (Pengin nggawe rune dadi pengalaman sing luwih gedhe? Lunga kacang.)
    -Scarab Perak (panemuan item minangka mekanik ganggu, iki ora akeh kanthi awake dhewe. Muga-muga sampeyan duwe Arcane sing apik lan sawetara fowl kaki amarga sampeyan butuh banget)
    -Horning SCesterral (bisa mbantu FP sampeyan bakal dipesthekake yen sampeyan nggunakake mantra / katrampilan, nanging sampeyan meh mesthi luwih apik mung Slotning Wiji Cerulean utawa Talis Cerulean
    -CARIAN CRESTREED CRESTS (apik yen pikiran sampeyan sithik banget kanggo katrampilan. Yen ora bisa luwih becik mbukak cerulean medallion utawa tisman winih, utawa uga ing ndhuwur sadurunge nimbang iki.)
    -Jar kanca (nambahi panci sing mbuwang manawa nanging sing ora bisa lan ora dadi sumber DPS utama)
    -Wulan Nokstella (bisa nyekel flak amarga ora luwih dhuwur nanging yen sampeyan duwe 10 Ejaan Ejaan Ejaan sing wis loro luwih ora bisa menehi nilai kanggo umume wong)
    -Loro-lorone pedhang cabang wulu (iki bisa nylametake sampeyan ing jiwit, nanging njupuk slot lan menehi nilai nol nganti sampeyan meh mati lan kudu tetep aktif supaya ora langsung lungguh ing aku.)
    -Ax Talisman (Dijajah R2 luwih kuwat banget tinimbang sadurunge, yen sampeyan ora ngegelake utawa ditarik metu saka dheweke. Nemen nemen dibutuhake kanggo ndharat siji ing pvp)
    -Loro Talismans Panah (tambahan panah lan karusakan apik lan kabeh, sanajan angel kanggo mbenerake pengeboman 1-2 slot kanggo gandhewo lan mung segerat. Apik nanging ceruk)
    -Pedhang mlengkung sudhut (gedhe kanggo pight, ora ditingkat luwih dhuwur amarga kontra pengawal wis ora ana gunane ing PVP ing njaba Luck)
    -Lance Teisman (Agung kanggo Gelut Boss ing ngendi sampeyan bisa numpak torrent, kanggo mobs luwih langsung kanggo maju lan nglawan supaya aku ujar yen ana kahanan)
    -Sekolah Talismans kanven / Talismans sing setya (OK, nanging ngundhakake cilik banget, mula ora pati jelas kajaba skala mantra sampeyan dhuwur banget. Mung slot yen sampeyan lagi tumpukan karo counter-part-bagean sing luwih kuat)

    D Tier – Natal Talismans, sampeyan bisa uga duwe alasan khusus yen sampeyan nggunakake. Sawetara ana wates f Tier

    -Kabeh pesona tungku (sawetara skenario ing ngendi efek status minangka masalah sing cukup kanggo mbuwang slot ing. Tlaga rot minangka salah sawijine pengecualian)
    -Pangeran sista pati (ndeleng ndhuwur)
    -Vial crepus (panggunaan Pvice debatable. Musuh AI cukup cukup nalika nyelinep, ora ana sarana sing migunani ing PVP)
    -Concaling Veil (Utilitas uga debat kanggo alasan sing padha ing ndhuwur. Bisa uga luwih apik kanggo pvp nanging aku ora bakal slot)
    -Loro mirrik trik (diserang PvP khusus lan sejatine mung kanggo para penjajah trolling. Sampah ing mratelakake panemume, nanging ora ana gunane.)
    -Loro Assassin Dagger Talismans (ekstra HP / FP ing crits apik lan kabeh nanging pancen repot gedhe kanggo narik bobote nalika sampeyan mung bisa mbukak mine ambar utawa tisman winih)
    -Talisman perfumer (mung bisa ngganggu gondho lan sampeyan mung bisa nyekel 10 total. Ceruk banget)
    -Charm Dancer Biru (mupangat maksimal apik nanging mbutuhake sampeyan duwe beban sing apik banget sing ora bisa ditindakake ing njaba gaya playane ceruk)
    -Talisman kucing longtail (mung nglindhungi nglawan non-matosfal tiba, ing game sing mayoritas yaiku larangan utawa ora ngrusak sampeyan / ing kabeh kanggo diwiwiti. Dadi ora saka aku, asu.)
    -Blade GlintStone Primal (Talisman sing paling apik ing FP sing ora bakal dianggep. Meh ora nate entuk cacat HP nalika sampeyan bisa mbukak pirang-pirang talismans sing ora duwe kekurangan)
    -Rahayu Talisman (GO AHEAD lan Slot game awal iki yen sampeyan pengin, nanging yen sampeyan ngresiki limrave mbuwang ing tong sampah lan ora katon maneh.)
    -Twinblade Talisman (Mung Buffs Serangan Akhir sing mbutuhake wektu lan Stamina luwih akeh tinimbang sing sampeyan pengin mbuwang maneh. Ironis luwih migunani kanggo senjata kolosal tinimbang twinblades.)
    -Talisman pakmi (ora ana gunane ing PVP wiwit ora ana siji blok, mung apik banget karo mobs w / tameng ing pighte sing nggawe minoritas. Malah banjur mung umpan, muter ing mburi lan backstab dheweke)
    -Talisman Greatshield (Apik kanggo tameng Shield-poker, nanging aja keganggu nggunakake iki sing luwih cilik tinimbang sing luwih apik tinimbang musim panas. Ora bakal nggawe bedane sing migunani. Kamungkinan luwih apik mung muter wae. Ceruk banget)
    -Talisman skala Crucible (nyuda karusakan kritis sing mlebu, apik. Kepiye carane mung ora nggawe kahanan kanggo dicekel? Yen sampeyan wis diwenehi tag cukup kanggo njamin nggunakake sampeyan duwe masalah skill.)
    -Wulu Talisman Craya (Bag sing dicampur, nambah gulung I-pigura nanging ngukum sampeyan yen sampeyan nyingkirake wektu kanthi paukuman sing luwih tajem. Aku pribadi mung ngindhari kabeh)
    -Bilai Shabri (nggambar AGGRE duwe papane, nanging papan-papan kasebut umume sithik lan adoh ing njaba tahan tartamtu)

    F Tier – ngisor laras. Napa sampeyan malah katon ing arah umum kasebut.

    -Sikat Talisman (saka atusan jam game sing aku wis dadi kepala kepala kaping pindho lan mung sajrone Undangan. Sampah saka slot 99.9999999% wektu supaya aja nganti keganggu)
    -Bilai Daedicar (kanthi serius? Apa sajak utawa alesan apa sampeyan nggunakake liyane kajaba mung gawan kanggo Gusti Allah ngerti kenapa … Masochist.)
    -Rangkai kurban (rune secara harfiah ing endi wae. Kill boss. Temokake rune emas. Farm Greyoll. Farm The Albinaurics ing Mohg. Kualitas urip sing yakin nanging 100% ora perlu. Aku wis tau nggunakake siji)
    Entwaris umbilik Cord (ora bisa ditemokake nanging kabeh bakal ditindakake rada ngganti cara model karakter sampeyan supaya aku ngomong apa wae)

    Iki mung butuhku lan sawetara mesthi ora setuju, mula ajaib mbahas ing ngisor iki ing komentar kasebut.

    20 Elden muni lan lokasi lokasi sing paling apik

    Talismans minangka peralatan sing bisa mbantu ing pertempuran. Dadi, ing pandhuan iki, kita wis ngrembug sawetara talismans paling apik ing dering Elden kanthi lokasi.

    Dening Rabiya Rizwan Mei 9, 2023 pungkasan Dianyari: 5 September 2023

    Ing Elden cincin, talismans bisa nindakake karakter sampeyan kanggo karakter sampeyan nggawe akeh mungsuh, supaya nyoba entuk regane. Talis kasebut bakal nggawe pertempuran sing angel saka Elden saka Elden luwih gampang lan kurang tenanan kanggo sampeyan. Dadi, ing pandhuan iki, kita bakal ngrembug sawetara Talismans paling apik ing Cincin Elden, bebarengan karo lokasi.

    • Ana liwat 117 Talismans Pemain kasebut bisa mburu lan ngumpulake nalika main cincin elden.
    • Umume wong-beda versi talismans sing padha karo game kasebut uga Wolung talismans legendaris Sing wajib kanggo ngumpulake piala / prestasi.
    • Talismans ing Elden cincin bisa menehi pemain kanthi macem-macem stost stat uga bakal menehi bantalan sing migunani kanggo mbantu dheweke sajrone gamelan.
    • Sawetara talismans awal paling apik kalebu Sih-rahmat ErdTree sing bisa ningkatake hp lan stamina sampeyan uga Ax Talisman , Nambah Kerusakan Serangan Charge.
    • Ngrencanakake Talismans sing digunakake sajrone awal ing pertengahan pertengahan lan pungkasan tahap iku penting supaya para pemain kudu ngganti asring supaya bisa digunakake.

    Talismans Cincin paling apik

    Mangkene sing paling apik ing antarane meja perbandingan:

    Taliman Bobot Ngedol rega Efek Lokasi
    Talisman Arsenal gedhe 1.5 1000.0 Munggah beban peralatan maksimal kanthi 19% Diganjar karo jar sing gedhe, sawise ngalahake 3 prajurit jar gedhe ing Dragonbarrowbarrow Greyoll
    Carian filigreed crest 0.8 1000.0 Nyuda 25% FP dikonsumsi kanthi katrampilan Entuk saka IJI The Smith kanggo 5000 lagu nalika browsing upah
    Talisman Kanak-kanak Flock 1.0 2000.0 Ngunggahake Potensi Incantasi Entuk saka sage gowry ing caelid, kidul Solliia, kutha Sorcery
    Ikon Godfrey 0.8 1000.0 Nambah karusakan mantra lan katrampilan sing diisi dening 15% Entuk saka Evergaol Emas kanthi ngalahake Godefroy sing dicabut
    Dragoncrest Statshield 0.8 100.0 Ngapah + 10% pengurangan karusakan 10% Entuk saka mayit sing ana ing lemah, cedhak succum bestial
    Shard of alexander 0.9 1000.0 Ningkatake kekuwatan serangan saka 15% Entuk saka wesi pipa Alexander, kanthi ngalahake dheweke ing Northwest Crumbling Farum Azula
    Claw talisman 0.7 500.0 Ningkatake serangan lompat Dumunung ing menara sing dhuwur sing diubengi Els, sing ditemokake ing mayit ing kastil strangveil
    Cameo Takeo 1.0 1000.0 Mulihake 3% HP maksimal Entuk saka Tanith ing Gunung Manor ing MT Central Mt. Gelmir
    Kain Swaddling Godskin 0.9 1000.0 Nyedhiyakake 3% marasake hp maksimal Entuk saka guwa sphacaller kanthi ngalahake kabeh panggedhe ing mburi penjara
    Sih-rahmat erdtree +2 1.5 300.0 Ngunggahake + 4% HP, +9.6% stamina, + 8% lonjok Dijupuk saka mayit ing LEYNDELL, ing ibukutha Ashen
    Diberkahi Talisman 0.6 1000.0 Mulihake 2 hp per detik Dipikolehi ing leyndell, ibukutha kerajaan, ing sisih ndhuwur jembatan sih-rahmat ketuhanan
    Layung amber medallion 0.3 100.0 Maksimum HP maksimal dening + 6% Ditemokake ing Gangguan Warisan Warisan Gunung Gelombang ing MT. Gelmir
    Medalion VirIDian Amber 0.3 100.0 Mundhakake stamina maksimal dening + 11% Dipikolehi dening Ngalahake Miranda ing guwa kubur
    Cerulean Amber Medlion 0.3 100.0 Mundhakake maksimal FP kanthi + 7% Dipikolehi ing guwa Crystal Lakeside kanthi ngalahake boss Bloight Bloight
    Roar medali 0.7 500.0 Nambah garang lan serangan napas Ditemokake kanthi ngalahake troll watu digger ing troll limrave, limgrave tengah
    Assassin Layung Dagger 0.6 1500.0 Nyedhiyakake 10% HP Maksimum ditambah 85HP Dumunung ing njero catacombs sing DeilTTouched, Lorgrave Lor
    Talisman ErdTree 1.5 500.0 Ningkat HP kanthi + 3%, stamina +6.75% Ditemokake ing misbyah ing kuburan Fringefolk, ing kulon limgrave
    Panah tekan Talisman 0.7 500.0 Ningkatake Range Efektif Bow Dipikolehi saka dada ing sadawane jembatan ing dalan stormgate, ing limfrave
    Ax Talisman 0.8 500.0 10% Tambah mateni serangan Dipikolehi dening dodo ing wétan limrave, ing rong ruangan mistwood
    Pedhang sudhut mlengkung 0.7 500.0 20% Serangan Penawaran Penjaga Ditemokake ing dada ing kastil Stormveil

    Mid Terbaik Kanggo Talismans Paling Anyar ing Cincin Elden

    Talisman Arsenal gedhe

    Cincin Elden paling apik

    Arsenal Jawa sing gedhe yaiku Talisman sing apik sing nawakake akeh beban maksimal. Sisih paling apik babagan talisman iki yaiku sampeyan bisa entuk iki sajrone game awal, lan bisa terus nggunakake nganti pungkasan game; iku apik.

    Katrangan Pesona sing meh padha karo jar gedhe kanthi senjata, ngemot ningkatake beban peralatan maksimal
    Lokasi Diganjar karo jar sing gedhe, sawise ngalahake 3 prajurit jar gedhe ing Dragonbarrowbarrow Greyoll.
    Bobot 1.5
    Ngedol rega 1000
    Efek Munggah beban peralatan maksimal kanthi 19%

    Efek sing dicelupake siji sawise nglengkapi talisman Arsenal sing gedhe-gedhe yaiku bisa nambah beban peralatan sakabèhé. Yen kita kudu nyelehake nomer kasebut, mula dadi gedhe banget 19% EXTRICE EXTRICING EXTRICE Sampeyan bisa entuk sawise entuk lan nglengkapi Talisman sing apik banget ing game awal ing Elden.

    Potensial akeh banget nalika nggunakake efek arsenal sing gedhe-gedhe. Pemain bisa mbukak nganggo meriam gelas sing fokus ing karusakan sing dhuwur lan kurang pertahanan, nambah atribut karakter. Nglengkapi Talisman iki bakal ngidini dheweke nyandhang baja waja utawa nyetel potongan sing ora langsung nambah pertahanan sakabèhé, nyuda kemungkinan kanggo njupuk utawa nembak ing Ring Cincin.

    Lokasi

    Yen sampeyan ora entuk Talisman Arsenal Arsenal ing Elden cincin nganti saiki lan sampeyan isih bisa ngunjungi Kali Siofra Deep banjur njupuk dalan rahasia sing ndadékaké sampeyan menyang Dragonbarrow, Lor Caelid. Mangkene gambar sing nuduhake ing ngendi sampeyan mesthine bisa ndarbeni talisman Arsenal ing Jar ing Cincin Elden.

    Sawise sampeyan ana ing lokasi sing wis kasebut ing gambar kasebut, sampeyan bakal nemokake NPC ukuran humongousous, sing katon luwih kaya Alexander. Sampeyan kudu sesambungan karo NPC lan exhaust kabeh dialog. Sawise iku, sampeyan bakal bisa ndeleng telung tandha abang ing lemah, sing nuduhake yen sampeyan kudu ngundang kabeh lan mateni kanggo maju kanthi cekak cekak lan ndarbeni Talisman Arsenal ing Elden ing Ring Elden.

    Mateni kabeh telu bakal menehi hadiah marang talisman arsenal sing gedhe ing cincin elden, lan saka titik iki sampeyan bakal bisa nganggo 4% lebet larangan. Kajaba iku, sanajan sampeyan duwe pesona utawa pesona arsenal +1, sing kalebu versi Versi ARSENAL Talisman sing gedhe-gedhe, efek lound load sakabèhé ora tumpukan.

    Carian filigreed crest

    Elden muni paling apik talismans

    Game kasebut akeh banget, lapangan, lan pilihan panggilan sing ringkih amarga karusakan sihir. Nanging, amarga rilis cincin Elden, biaya FP nyusun mantra sihir wis dadi luwih dhuwur tinimbang sing wis ana. Kertas pemain nemokake manawa Carian Talisman Corian Cresterman nyuda utawa nyuda biaya FP sakabèhé nalika sampeyan nggunakake katrampilan, dadi senjata sihir utawa ngusir cincin sihir ing Elden cincin.

    Katrangan Sawijining talisman dihiasi karo kraton krime
    Lokasi Entuk saka IJI The Smith kanggo 5000 lagu nalika browsing upah
    Bobot 0.8
    Ngedol rega 1000
    Efek Nyuda 25% FP dikonsumsi kanthi katrampilan

    Nggunakake carian carian filigreed frekuig sadurunge patch 1.03 Ing Cincin Elden wis dadi apike kanggo ngandelake kanthi sregep ing gaib mbangun ing game. Nanging, tembelan kasebut ngatasi masalah para pamuter sing seneng banget yen biaya FP kanthi cara sing luwih dhuwur tinimbang sing luwih dhuwur. Saiki, sawise tembelan kasebut, nggunakake CARIAN CRECREED Crest nawakake efek skill sing luwih apik tinimbang talismans sing paling disenengi ing Elden.

    Yen sampeyan kudu nyelehake nomer kasebut, banjur Vilia Corian Crest Talisman nyuda konsumsi FP kanthi 25%, tegese sanajan sampeyan wis nandur modal sethithik menyang atribut karakter sing diparengake, sampeyan isih bakal bisa nggunakake katrampilan utawa luwih amarga biaya FP dikurangi siji-papat ing saben panggunaan.

    Lokasi

    Sisih paling apik babagan Talisman Corian Crest Crest ing Elden Cutian Apa sampeyan bisa ndarbeni sajrone pertengahan game yen sampeyan sesambungan karo BLAIDD lan nindakake sawetara langkah-langkah usaha kanggo nyedhaki dalan sing dituju Caria Manor. Pemain kudu tuku Talisman iki saka Penasihat Perang II, sing dadi cemeng lan NPC Quest uga.

    Ana pirang-pirang kedadeyan sing wis dites lan nemu rong skenario sing bisa sampeyan tuku Talisman Caria Filigreed saka Perang Penasihat IJI. Siji, NPC iki saham saham kasebut nalika ngunjungi wong sing sepisanan; Nanging, ing kita ng +, kita ngerti yen NPC ora duwe barang ing Simpenan nganti sampeyan ngrampungake nggoleki buidd nglengkapi pembunuhan ksatria Darriwil. Mangkene gambar kanggo referensi kanggo golek ksatria Bloodhoundhoundhound.

    Bos mini-bos iki bisa ditemokake ing limfrave, forlon hound evergaol, lan sawise ngantem dheweke, sampeyan bakal nemokake braidd nunggu sampeyan. Sesambungan karo dheweke, lan dheweke bakal njaluk sampeyan ngandhani babagan penasihat perang Iji sing blaidd dikirim sampeyan. Sawise tekan Iji lan klik ing dialog unik iki, NPC bakal nyedhiyakake carian filigreed carian caricreed carian talisman kanggo sampeyan tuku. Yen sampeyan ora ngerti ngendi golek IJI, iki minangka gambar kanggo referensi sampeyan.

    Talisman Kanak-kanak Flock

    Elden muni paling apik talismans

    Kabeh pemain sing gumantung banget, Aoe, utawa langsung nyuwil-nyuwil-nyuwil-nyuwil-nyuwil-nyuwil sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-sifat-talisman kanvas. Kita respec-ed kita mbangun dadi iman sing kudu dibangun lan wis ngandelake Talisman iki kanggo wektu sing paling apik sajrone playthrough pertama ing Elden Ring.

    Katrangan Talisman sing nggambarake tokoh topeng, nuduhake wedhus ing pandonga
    Lokasi Entuk saka sage gowry ing caelid, kidul Solliia, kutha Sorcery
    Bobot 1.0
    Ngedol rega 2000
    Efek Ngunggahake Potensi Incantasi

    Talisman kanvas Flock minangka barang sing luwih unggul tumrap talisman sing nawakake tunjangan sing padha nanging kanthi persentase karusakan sing luwih murah. Pemain bisa entuk talisman kanvas sing setya sajrone pertengahan game, lan ora sopan nanging dudu talisman sing paling apik kanggo para pemain sing gumantung ing incantasi ing elden cincin. Ing ngendi kanvas talisman sing setya nawakake karusakan bonus 4% ing kabeh incantions, talisman kanvas wedhus nawakake 8% paningkatan incanasi.

    Duwe talisman iki ditambah karo suci, kilat-suci, kilat sing berorientasi, geni berorial berorientan bakal nambah karusakan unsur kabeh saka gaman gaman lan uga incantasi uga. Nanging, potensial saka taksi ing Kanvas Kanvas Canvas Canvas Canvas Mung mung ditrapake kanggo sebagian mantra nyerang lan dudu dhukungan. Geguryan Emas, Kraton Erdtree, lan akeh dhukungan dhukungan liyane ora entuk keuntungan saka sampeyan nglengkapi Talisman Kanvas Kencan ing Elden Ring.

    Lokasi

    Kanggo entuk Talisman kanvas kanak, Pemain kudu ngunjungi sisih wétan Caelid lan golek NPC sing dadi jeneng gowry. Dheweke bisa ditemokake ing gowry’s Shack sing ana ing sisih tengen, sithik sadurunge sampeyan menyang Sol Solavia, Kutha Sorcery. Sajrone interaksi pertama karo NPC, dheweke bakal ngomong babagan rotting milat lan kepiye carane kudu dadi barang utama kanggo ngobati dheweke. Mangkene gambar yen sampeyan pengin nemokake gowry ing sisih wétan Caelid.

    Sedhela maneh saka gowry’s gowry ing sisih kiwa, sampeyan bakal nemoni komandan O’neil, lan mateni boss lapangan iki bakal menehi barang jarum emas emas. Njupuk barang iki kanggo goundhek, lan dheweke bakal njaluk sampeyan ngobati millicent, sing kedadeyan ing pasamuwan kepungkur The Solia Town.

    Iki miwiti gaweyan millicent lan ngrampungake bakal menehi piwulang Talisman kanvas ing pungkasane nalika sampeyan ngunjungi gowry, dheweke bakal ditemokake mati. Yen sampeyan ora pengin ngrampungake kerangka kerangka, banjur mateni gowry sawise sesambungan karo Millicent uga bakal njaluk sampeyan Talisman kanvas kandel.

    Ikon Godfrey

    Cincin Elden paling apik

    Ikon Godfrey minangka Talismans liyane ing Dering Elden kanggo panggunaan game pertengahan nganti pungkasan. Yen sampeyan lagi mlaku-mlaku utawa incanations sing duwe versi alternatif sing diisi sing dibandhingake versi biasa utawa geni kanthi cepet, mula sampeyan ora kudu turu ing Talisman Ikon Godfrey. Iku amarga Talisman iki nambah kapasitas rereg lan incanasional sing diisi lan dirilis utawa dipecat ing mungsuh utawa bos.

    Katrangan Talisman legendaris nggambarake Lord Shfrey Luhur
    Lokasi Entuk saka Evergaol Emas kanthi ngalahake Godefroy sing dicetak, ing Plate Southern Altus
    Bobot 0.8
    Ngedol rega 1000
    Efek Nambah karusakan mantra lan katrampilan sing diisi dening 15%

    Tambah akeh sing bisa ditrapake para pemain sawise nggunakake lambang Godfrey yaiku 15%, sing cocog karo mantra lan katrampilan sing paling dhuwur dikembangake. Kaendahane nggunakake serangan, jampi, utawa incanations ing cincin elden yaiku sampeyan bisa ngatasi karusakan sing mbebayani, utamane nalika nglawan bos sing luwih mbebayani ing pirang-pirang panggedhe Duo.

    Lokasi

    Pemain bisa ndarbeni lambang Godfrey nalika pertengahan game nalika padha sesambungan karo angkat saka Dectus. Sawise tekan Plateau Altus, Menyang Kanan, Ing ngisor tebing, lan sampeyan bakal nemokake Evergaol Sinepun Emas.

    Sampeyan kudu nggunakake tombol pedhang watu kanggo nyisihake patung IC, nyolong lan mlebu ing Everga kanggo ngadhepi bos, Godefroy grafted. Iki minangka lokasi kanggo Evergaol Golden sing kudu sampeyan kunjungi lan ngalahake bos kanggo nampa Ikon Talisman Godfrey.

    Dragoncrest Talisman Dragoncrest

    Elden muni paling apik talismans

    Nalika njupuk Talisman ing kategori Pertahanan, Talisman Kecepatan Naga Dicara pisanan dadi pikiran kita. Iki minangka talisman paling dhuwur sing nyuda karusakan sakabehe sampeyan njupuk saka serangan sing mlebu, dadi slash, mogok, utawa sing diisi.

    Katrangan Talisman wesi sing nggambarake naga kuno sing mrentah ing jaman prasejarah sadurunge ardtree, kanggo nglindhungi gustine
    Lokasi Entuk saka mayit sing ana ing lemah, cedhak sanchtum bestial, ing dragonbarrowbarrowbrowbarrow greyoll sisih lor
    Bobot 0.8
    Ngedol rega 100
    Efek Ngapah + 10% pengurangan karusakan 10%

    Yen sampeyan pengin ngerti sejatine ngrusak keruwetan Cleatshield Talisman, mula sampeyan bakal kaget sinau yen 20% serangan mlebu bakal suda nalika sampeyan wis dilengkapi Talisman. Nanging, apa wae utawa kabeh karusakan sing dijupuk saka unsur kayata geni, kilat, racun, geni, geni ireng, girang, lan jinis liyane bakal duwe efek nol ing talis nol. Amarga mung karusakan fisik dikurangi 20%, dudu unsur.

    Lokasi

    Talisman bisa dipikolehi saka Haligtree Miquella. Nganggep sampeyan duwe medali HaligTreLion lengkap, saiki, pindhah menyang angkat saka Rold, lan sadurunge sampeyan ngupayakake medali liyane, sing bakal nggawa sampeyan menyang gunung-gunung ing raksasa, sampeyan kudu nggulung pilihan kasebut banjur pilih “Medalion Rahasia Hoist”. Nindakake supaya bakal njaluk sampeyan ngupayakake medali Haligtree, sing bakal nggawa sampeyan menyang snowyfield sing disusun.

    Sawise sampeyan ana ing kana, sampeyan kudu tekan kutha, liturgis, lan ketik evergaol. Ngetik iki bakal nempatake sampeyan menyang arena solver sing teka-teki, sing mengko mbukak ruangan sing sadurunge ditutup dening segel. Ing mburi lawang iki minangka piranti teleport sing nggawa sampeyan menyang Lokasi Haligtree Miquella. Sampeyan kudu ngliwati titik kasebut kanggo elphael, kurungan haligree.

    Dragoncrest Talisman bisa dipikolehi kanthi ngunjungi bangunan gedhe sing ana ing sisih wetan kutha lan bakal dijaga dening sawetara mungsuh kaya serangga, luwih kaya omo.

    Pemain sing wis nandur luwih sithik ing leveling terus-terusan bakal nemokake panggunaan sing cocog karo talisman sing tepat; Mesthi game pungkasan, isih efek luar biasa. Nalika mlaku karo mbangun Azur Azur lan goyangake sing paling entheng sajrone game pertengahan nganti-pungkasan, kita nemokake Talisman Cleatshield Talisman minangka Talisman sing paling apik ing Dering Elden ing game.

    Shard of alexander

    Cincin Elden paling apik

    Yen sampeyan nggoleki talisman sing nemen ngundhakake kekuwatan serangan sampeyan, lan katrampilan senjata, mula shard of Alexander ora bakal nguciwani sampeyan. Nglengkapi barang iki menehi dorongan sing akeh nalika sampeyan menet l2 / lt nalika nglengkapi gaman. Panggunaan shard of alhier varies saka senjata kanggo senjata, lan ora kabeh katrampilan entuk buff kanthi talisman iki; Paling ora, iki sing kita diamati nalika nggunakake Skills Roar Hammer.

    Katrangan A shard of the Alexander Paling Anyar, jar tiar prajurit
    Lokasi Entuk saka wesi pipa Alexander, kanthi ngalahake dheweke ing Northwest Crumbling Farum Azula
    Bobot 0.9
    Ngedol rega 1000
    Efek Ningkatake kekuwatan serangan saka 15%

    Apa wae, jejer Alexander apik banget yen sampeyan wis mbangun karo mbangun melee utawa kekuatan game kelas pertengahan ing Elden cincin. Kajaba iku, yen pilihan senjata sampeyan mung gumantung ing katrampilan, sampeyan mesthi bakal nggunakake shard of boost of the Alexander nawakake.

    Sayange, entuk shard of Alexander yaiku sethithik angel lan bisa dipikolehi-telat-game-game ing Elden cincin. Kajaba iku, sampeyan uga kudu maju questline wesi fist Alexander kanthi nampilake sawetara papan ing sisih antarané, sesambungan karo prajurit buta iki, lan bisa uga nindakake tulung utawa loro utawa loro sing ditindakake.

    Yen sampeyan nyoba mateni Alexander ing endi wae sadurunge ngremehake Farum Azula, kemungkinan maksimal sampeyan bakal entuk varian saka shard of shard of shard of the beard of JERIOR JAR. Talisman iki uga ningkatake kekuwatan serangan, nanging mung nambah daya serangan kanthi 10%.

    Nanging, shard of Talisman nambah daya keterampilan serangan sakabèhé kanthi 15%, sing apik, lan pemain wis nggunakake Talisman iki kanggo nggawe buatan sing unik kanggo nggawe shard of the Alexander Tisisman ing Cincin Elden.

    Lokasi

    Sampeyan kudu nyandhang lan ngalahake Iron adioner Alexander ing Crumbling Farum Azula, lan yen sampeyan ngalahake dheweke, prajurit sing kuwat bakal mati lan tugelake, ngasilake bathi; Shard saka innards alexander lan alexander.

    Kita wis nutupi cincin elden sing kapisah pandhuan Alexander sing nyasarake questline lengkap babagan lan kanggo sesambungan karo NPC pisanan lan kepiye sampeyan bisa entuk kamulyan ing game pungkasan ing Ring Cincin. Priksa manawa sampeyan maca pandhuan lan entuk paling akeh talisman iki ing game pungkasan. Sampeyan bisa uga nggunakake kanggo nindakake karusakan gedhe ing CO-OP lawan utawa mungsuh mungsuh ing PVP.

    Claw talisman

    Elden muni paling apik talismans

    MEEE mbangun wis dadi salah sawijining unsur sing paling kuat ing seri Soulsborne game, lan mesthi ana macem-macem gaman kanggo milih lan nggawe mbangun. Cincin Elden ora ana sing istiméwa, amarga ana perpustakaan gedhe banget saka gaman melee sing bisa digunakake lan nggawe gila, kekuatan, lan dexterity mbangun.

    Katrangan Talisman nggambarake cakar lan pembunuh, dene pembunuh yen revenmount yaiku pembunuh yaiku katerangan
    Lokasi Dumunung ing menara sing dhuwur sing diubengi Els, sing ditemokake ing mayit ing kastil strangveil
    Bobot 0.7
    Ngedol rega 500
    Efek Ningkatake serangan lompat

    Pemain sing seneng nggoleki pedhang kolosal, hammers gedhe, lan senjata sing abot banget kudu golek tisman sing paling apik, amarga iki minangka talisman paling apik kanggo mbangun Elden kanggo mbangun Melee. Pangguna senjata paling abot ora gumantung saka urusan urusan liwat simbah gaman sing alon-alon.

    Nanging, dheweke gumantung saka serangan mlumpat sing gampang ditindakake, butuh wektu sing kurang, lan kerusakan sing luwih murah tinimbang swings; Paling ora kaya ngono yen sampeyan duwe potongan waja lan cakar kahanane.

    Nalika nerangake karo Talisman Claw, Pemain kudu nganggo senjata paling abot sing ana ing persediaan, daya stance, utawa dual senjata kategori sing padha, lan ora ana bebrayan kanthi nggunakake serangan. Daya Stancing, lan Langsung Ngalahake yaiku Mantra Yen Sampeyan Nggawe Senjata Paling Dhuwur ing Cincin Elden, lan ing endi Talisman Claw nuduhake efektifitas.

    Lokasi

    Sisih paling apik babagan nggunakake talisman claw ing Elden cincin yaiku sampeyan bisa entuk iki ing awal game. Sawise sampeyan ngalahake Margitt The Omen lan wis tekan tembok batin kastil, sampeyan ora adoh saka nggayuh talisman ing Elden cincin.

    Talisman dumunung ing mayit sing mbutuhake platform sethithik kanggo nggayuh. Situs sing paling cedhak karo sih-rahmat sing bisa nuntun sampeyan menyang lokasi Claw Taneman yaiku situs rampart. Sawise sampeyan lagi ana, metu lawang menyang sisih tengen sampeyan lan ora lunga menyang sisih kiwa sampeyan. Nanging, mlumpat menyang payon ing bangunan sabanjure ing ngarepe sampeyan. Ngrangkul tembok lan wiwit mlaku menyang sisih tengen.

    Banjur, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo mudhun utawa mlaku langsung sing nggawa sampeyan. Nglirwakake, lan munggah, lan ing kana sampeyan bakal kudu ngrangkul tembok lan metu ing pungkasan. Sampeyan bakal nemokake tangga sing bakal nggawa sampeyan menyang mayit sing ngemot talisman claw.

    Cameo Takeo

    Cincin Elden paling apik

    Elden cincin duwe ton saka edan edan, lan akeh bangunan unik digawe sawise sawetara talismans sing digabungake karo senjata tartamtu sing duwe efek sing padha. Yen sampeyan wis ndeleng Vampire Banget ing Elden VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO ing web, banjur ngerti yen Talis kaya Talis CoS minangka tulang punggung kasebut.

    Katrangan Talisman ngukir nganggo buritan rintor, master of volcano manor
    Lokasi Entuk saka Tanith ing Gunung Manor ing MT Central Mt. Gelmir
    Bobot 1.0
    Ngedol rega 1000
    Efek Mulihake 3% HP maksimal kanggo ngalahake mungsuh sing beda

    Talisman iki biasane nyolong pasukan urip mungsuh yen sampeyan mateni lan bali, nggawe sawetara kesehatan sampeyan. Yen sampeyan pengin duwe jinis nyolong urip iki minangka playstyle, mula maca pandhuan mbangun Vampire Vampire Elden kita lan dadi gesang sing paling utama sing dicedhot ing game kasebut.

    Nalika arep milih talisman sing mulihake HP nalika mateni, kita mikir Cameo Takeo minangka talisman paling apik ing Elden cincin lan ora ana podo. Sawise nglengkapi Cameo TAKER lan mateni mungsuh, sampeyan bakal nambani 3% saka HP Max sampeyan kanthi 30 HP Flat.

    Lokasi

    Item iki mesthi, Talisman Mid-Game sing bisa sampeyan entuk sawise tekan Manor Gunung lan dianugerahi Tanith Sawise ngrampungake upaya sing nyalahake duelist lan mateni.

    Supaya entuk hadiah Cai TAKER saka Tanith, sampeyan kudu sesambungan karo NPC lan setuju gabung karo kulawarga Manor Gelombang nalika dijaluk. Sawise iku, sampeyan bakal diganjar karo tombol kamar gambar, sing bakal menehi akses kanggo mbukak luwih akeh dina lan sesambungan karo sisa npcs sing manggon ing gunung berapi. Sampeyan bakal nemoni patch, rya, lan sawetara liyane.

    Sawise iku, nalika sampeyan nemokake Rya ing kamar, sampeyan uga bakal nemokake surat kanthi irah-irahan “Surat saka meja gunung nganggo barang sing unik karo driji sing unik. Ndarbeni loro barang lan bali menyang Tanith bakal micu baris uyah pembunuhan telung target, sawise sampeyan bakal diganjar karo Talis Camo.

    Kain Swaddling Godskin

    Cincin Elden paling apik

    Kain ngelekke dewa yaiku Talisman liyane sing nawakake regenerasi HP ing serangan HP sing sukses tinimbang mateni mungsuh minangka Cameo Takeo. Yen sampeyan nggoleki talisman sing luwih gedhe ing kategori regenerasi HP, kita mikir gelas godskin yaiku. Kejabi, sampeyan bisa nggunakake Talisman iki bebarengan karo Cameo Takeo kanggo regenerasi HP maksimal ing cincin elden.

    Nanging, Cameo Taker luwih becik nalika mateni mungsuh lan mbalekake kesehatan sing ilang lan kurang nalika gelut boss amarga efek mung nyebabake target target. Mangkene kain angel godskin minangka alternatif sing luwih apik nalika perang.

    Kajaba iku, hits sing sukses kanggo pemicu Éffing-empan godskin sing bisa ditrapake kanggo serangan adhedhasar Melee. Yen sampeyan nggunakake mantra utawa incanations kanggo ngatasi kerusakan sukses, mula efek kasebut ora bakal dipicu. Iki sebabe MEENE utawa kekuatan mbangun pemain bakal nemokake panggunaan kain sing apik banget kanggo dewa-dewa berkat dewa, kudu entuk talisman iki.

    Yen sampeyan pengin ngerti apa persentase pemain HP bisa bali sawise nglengkapi talisman lan ngatasi serangan sing sukses ing mungsuh, mula ngerti yen sampeyan bakal ngobati 3% HP ditambah karo 30 HP. Dadi, ing taun 1900 HP, kajaba entuk 57 ditambah 30 jam, yen ana dewa-dewa Talisman.

    Uga pemain ora wajib kanggo njaga target tunggal kanggo efek kanggo micu, lan sampeyan bisa ngrusak karusakan ing Greatswords, lan sampeyan bisa ngatasi gaman siji-siji utawa nggunakake senjata cilik sing cepet nanging luwih cepet kayata keris. Kajaba iku, yen sampeyan ora kena mungsuh kanggo 10 detik, mula Proc bakal ngreset.

    Lokasi

    Yen sampeyan pengin ndarbeni Talisman regenasi HP ing Elden cincin, mula sampeyan kudu tekan gunung ing wilayah raksasa. Sawise sampeyan ana ing sisih tengen tlaga beku bakal dadi patung iya.

    Sampeyan tombol watu lan mateni tembok pedhang. Iki bakal dadi lawang guwa spiritcaller. Ngalahake Rasul Godskin lan Dewa Godskin ing perang mundur bali bakal menehi kain Talisman dewa minangka hadiah.

    Iki maneh item liyane sing apik banget yen sampeyan pengin nggawe mbangun ing elden cincin sing fokus ing regenerasi HP. Sampeyan bisa nggunakake kain Dewa-dewa ngelekke, Cameo Takeo, lan Rykard Lord Blasphemy Blasphemy lan nggawe bangunan sing apik banget.

    Uga, tumindak kaya ngono uga bakal ngganti kabeh flasks layung sampeyan kanthi flasks Cerulean amarga sampeyan ora bakal rumangsa kudu replenish HP sing ilang kanthi nggunakake layung layung.

    Sih-rahmat erdtree +2

    Elden muni paling apik talismans

    Favorit ErdTree +2 minangka versi Talisman ErdTree awal, amarga variasi Game Erdtree ErdTree, amarga 2 2 variant pungkasan nambah hp, stamina, lan nglengkapi luwih dhuwur tinimbang versi dhasar. Kita wis nyebutake sih (versi standar) ing pandhuan ing ngisor iki ing Talismans awal sing paling apik.

    Wiwit Talisman iki minangka salah sawijining talismans sing paling apik ing cincin Elden sing nambah hp, stamina, lan mbukak, kita kudu milih angka endertree +2 Talisman yen sampeyan tekan konten pungkasan.

    Katrangan Talisman sing nggambarake berkah ardtree, diwenehake marang panampa kanthi Ratu Marika
    Lokasi Dijupuk saka mayit ing LEYNDELL, ing ibukutha Ashen
    Bobot 1.5
    Ngedol rega 300
    Efek Menehi akeh mundhakake + 4% hp, +9.6% Stamina, lan + 8% lonjok

    Supaya bisa nemokake Talisman iki ing pungkasan, sampeyan kudu tekan Leyndell, ibukutha Asden ing Cincin Elden. Tekan Leyndell, ibukutha Ashen, sampeyan kudu tekan bos pungkasan Azula Azula: Malikh, Blade Ireng. Ngalahake Boss iki bakal langsung njaluk sampeyan menyang Leyndell, ibukutha Ashen, lan iki bakal dadi titik nomer loro.

    Ngalih Kanggo Nggoleki Favorit Etrdree +2 Talisman ing Cincin Elden, Sawise sampeyan isih ana ing Leyndell, Bukak peta lan spawar ing situs sing diluncurake.

    Sawise iku, njupuk lift lan mlaku-mlaku koridor sing dawa sing duwe ksatria sing nunggang jaran lan sawetara mungsuh. Sawise iku, sampeyan bakal nemokake lift liyane sing bakal njupuk sampeyan mudhun. Sawise sampeyan mudhun lan bali menyang wilayah ibukutha Leyndell Lawas Leyndell, njupuk tangga, lan sampeyan bakal nemokake telung roh wit ulcerasi sing kurang. Barang sing disenengi EDTree +2 bakal ana ing mburi adoh, diselehake ing ndhuwur pilar.

    Favorit Etrdtree +2 Talisman bakal nambah karakter sampeyan 4% HP, 9.Tambah 6% stamina, lan mundhak 8% saka beban peralatan sakabehe. Iki apik kaya sampeyan bakal entuk telung atribut karakter mundhak kanthi nglengkapi talisman siji.

    Iki kok nalika tekan pungkasan Talisman paling apik ing Elden cincin, kita mikir sih-rahmat Edtree +2 njupuk jajan. Talisman mburi pungkasan sing dadi favorit sampeyan ing game kasebut? Apa sampeyan nemokake talisman iki dhewe? Ayo kita ngerti luwih akeh pikirane ing bagean komentar ing ngisor iki.

    Talismans pertama ing Elden Ring

    Talismans minangka aksesoris tambahan ing Cincin Elden sing bisa nambah pertempuran kanthi macem-macem cara. Ngadhepi boss angel tanpa talisman sing apik ing persediaan sampeyan bisa dadi tantangan banget.

    Dadi, kumpul sawetara talismans sing cocog kanggo kelas karakter sampeyan disaranake. Dheweke bisa nyedhiyani macem-macem efek khusus lan nambah macem-macem stats karakter sampeyan. Kajaba iku, Talisman uga bisa nambah senjata kanthi macem-macem cara.

    Sampeyan bisa nglengkapi talis liyane yen sampeyan nemokake kanthong talisman sing diturunake dening margit yen sampeyan ngalahake. Kajaba iku, sampeyan bisa nemokake talisman liyane ing StormHill. Sampeyan ora bisa nganyarke talis. Nanging, sampeyan bisa uga nemokake versi sing luwih apik saka talismans sing padha.

    Elden cincin duwe akeh talismans sing bisa mbiyantu sampeyan kanthi macem-macem cara. Mangkene sawetara talismans cincin elden paling apik lan cara njaluk dheweke – liwat lokasi.

    Diberkahi Talisman

    Cincin Elden paling apik

    Wacan sing menarik: Elden Cincin Kanton Paling apik

    Kaya jenenge, diberkahi Talisman bisa mbuktekake berkah kanggo sampeyan. Iku bisa alon-alon nambah hp sampeyan sajrone paprangan. Entuk Berkas Dew Talisman dianjurake kanggo mbantu sampeyan angel banget nglawan macem-macem panggedhe. Bisa mulihake rong hp saben detik, sing nggawe kemampuan penyembuhan.

    Katrangan Talisman sing nggambarake tetes SAP ErdTree, Boon sing diberkahi
    Lokasi Dipikolehi ing leyndell, ibukutha kerajaan, ing sisih ndhuwur jembatan sih-rahmat ketuhanan
    Bobot 0.6
    Ngedol rega 1000
    Efek Alon-alon mulihake 2 HP per detik

    Sampeyan bisa ngadeg sing bisa digunakake kanggo akeh panggedhe yen sampeyan nglengkapi Talisman Dew. Talisman bakal ngidini sampeyan tumindak tanpa kuwatir kesehatan.

    Lokasi

    Talisman Dew sing diberkahi bisa ditemokake ing Lyndell, ibukutha kerajaan. Sampeyan uga bisa nyedhaki kanthi mbukak dada rahasia ing menara bali menyang teleport menyang Lyndell. Ana akeh mungsuh sing sampeyan bakal ngadhepi nalika tekan lokasi kasebut, priksa manawa sampeyan wis siyap.

    Sawise sampeyan mlebu ing Lyndell, pindhah liwat gaweyan watu sing akeh; Ing pungkasan The Stone Villway, ana dada sing ngemot Talisman Dew sing diberkahi. Waspada kanggo raksasa turu, amarga bakal tangi sanalika sampeyan miwiti mlaku-mlaku liwat.

    Layung amber medallion

    Layung Amber Medallon

    Layung Amber Medalion minangka salah sawijining Talismans paling apik Ing game amarga bisa nambah hp maksimal kanthi signifikan. Medalion iki bisa menehi rembugan signifikan kanggo stat HP sampeyan. Layung Amber Medallion bakal ngidini karakter sampeyan bisa urip akeh.

    Katrangan Talisman Medalion karo layung Amber
    Lokasi Ditemokake ing Gangguan Warisan Warisan Gunung Gelombang ing MT. Gelmir
    Bobot 0.3
    Ngedol rega 100
    Efek Maksimum HP maksimal dening + 6%

    Layung Amber Medalion bakal njelajah luwih gampang, utamane ing papan sing dibutuhake kanggo mlumpat dhuwur sing signifikan. Sampeyan bakal bisa ngunjungi papan sing akeh rahasia. Kajaba iku, HP Boost uga bakal mbantu sampeyan ing pertempuran minangka HP sing luwih dhuwur bakal ngidini sampeyan bisa urip luwih suwe, utamane nglawan panggedhe sing angel.

    Lokasi

    Sampeyan bisa entuk layung Amber Medalion ing wiwitan game yen sampeyan milih njupuk minangka prestake. Yen sampeyan ora kejawab nalika wiwitan, sampeyan bisa nyedhaki Castle Morne Rampart ing sisih kidul limfrave. Banjur pindhah menyang semenanjung sing nangis, lan sampeyan bisa entuk media layung saka sudagar saka sudagar udakara udakara 1500.

    Medalion VirIDian Amber

    Cincin Elden paling apik

    Medalion Amber VirIDian minangka Talisman sing migunani sing bisa nambah stamina maksimal sampeyan. Ningkatake stamina sampeyan bisa mbiyantu sampeyan yen sampeyan cenderung muter sajrone perang boss akeh.

    Katrangan Talisman Medalion karo Inlaid Amber Viridian
    Lokasi Dipikolehi kanthi ngalahake Miranda ing guwa kubur, ing semenanjung tangis tangisan kulon, southwestern limfrave
    Bobot 0.3
    Ngedol rega 100
    Efek Mundhakake stamina maksimal dening + 11%

    Muter-muter kanggo ngalahake macem-macem mungsuh bisa luwih gampang kanggo sampeyan minangka sawetara pemain bisa nemokake blok lan parrying hard cincin elden. Dadi, Nambah Medalion Viridian Amber Apike Yen PlayStyle sampeyan melu akeh muter.

    Lokasi

    Tumuju guwa tomsward. Iki ana ing sisih kidul limfrave. Mlebu ing guwa sing cedhak lan ngalahake bos tanduran sing katon kembang raksasa.

    Ana akeh mungsuh sing bisa ngracun sampeyan ing guwa iki, mula sampeyan wis siyap-siyap. Sawise sampeyan ngalahake bos, sampeyan bakal entuk medali Viridian Amber minangka hadiah.

    Cerulean Amber Medlion

    Cerulean Amber Medlion

    Cerulean Amber MedaliLlion bisa nambah FP, ngidini sampeyan nindakake serangan ajaib lan panyelamatan semangat. Yen sampeyan nggunakake kelas sing nggunakake serangan ajaib, mula Cerulean Amber Medalion minangka Talisman sing disaranake kanggo digunakake. Bakal nyegah sampeyan ora metu saka FP Cepet nglawan panggedhe lan mungsuh sing angel. Iku salah sawijining Talismans paling apik ing Cincin Elden, utamane yen sampeyan nggunakake kelas gaib.

    Katrangan Talisman Medalion karo Cerulean Amber Inlaid
    Lokasi Dipikolehi ing guwa Crystal Lakeside kanthi ngalahake boss Bloodhound Boss, sing ana ing sisih kidul sisih kidul Libania
    Bobot 0.3
    Ngedol rega 100
    Efek Mundhakake maksimal FP kanthi + 7%

    Lokasi

    Cerulean Amber MedaliLion bisa ditemokake ing Lanjang Tlaga. Dununge ana ing guwa Crystal Lakeside Crystal. Sirah ing guwa lan tekan ngisor.

    Sampeyan bakal ngadhepi bos ing kana jenenge ksatria Bloodhound. Sawise sampeyan ngalahake bos, sampeyan bakal entuk Cerulean Amber MedaliLion minangka hadiah.

    Roar medali

    Talismans paling apik ing Cincin Elden

    Medallion roar bakal mundhakake karusakan saka gemuruh lan napas karakter sampeyan. Dadi, yen sampeyan arep mbangun Roar, sampeyan kudu nglengkapi medali iki kanggo karakter sampeyan kanggo potensial sing dihormati maksimal. Nglengkapi medali roar bakal nambah kerusakan serangan napas, ngidini sampeyan njupuk boss kanthi gampang.

    Katrangan Talismen Medalion Bronzle sing nggambarake raksasa rain
    Lokasi Ditemokake kanthi ngalahake troll watu digger ing troll limrave, limgrave tengah
    Bobot 0.7
    Ngedol rega 500
    Efek Nambah garang lan serangan napas

    Lokasi

    Medallion roar bisa ditemokake ing terowongan sing gedhene. Sawise sampeyan mlebu trowongan, sampeyan bakal bisa ndeleng elevator, ngidini sampeyan mbukak ing ngisor iki. Terus maju lan ngalahake mungsuh ing dalan sampeyan. Mudhun sawetara sing paling dhuwur nganti tekan mburi trowongan. Sampeyan kudu nglawan troll sing bathen. Sawise sampeyan wis ngalahake, Medallion roar iku kabeh supaya sampeyan tetep.

    Assassin Layung Dagger

    Assassin

    Dageng layung Assassin bisa mulihake hp kanthi signifikan kanthi saben hit kritis. Iki dianggep minangka salah sawijining talismans cincin elden sing paling apik amarga potensial penyembuhan. Dragger layung Assasin bakal mukjijat ing boss gelut yen sampeyan bisa entuk akeh kritis.

    Katrangan Pesona Dagger Assassin, Modal Sawise Blading Gleaming digunakake ing wayah wengi yen piso ireng lan rereged ing layung
    Lokasi Dumunung ing catacombs sing DeilTTouched, minangka tetes dening péso ireng Asassin, Lor Lorgrave
    Bobot 0.6
    Ngedol rega 1500
    Efek Nyuda marasake hits kritis kanthi 10% saka HP Maksimum ditambah 85HP

    Nglengkapi layung assassin’s Crimson Dagger Talisman, utamane yen sampeyan mbutuhake penyembuhan sajrone pertempuran. Daging layung Assassin bisa mbuktekake mbiyantu kanggo mbangun Melee.

    Lokasi

    Dagger layung Assassin bisa ditemokake ing catacomba sing Deeptouched dumunung ing limfrave. Gawe sampeyan ing jero nganti sampeyan ngadhepi pimpinan sing diarani piso ireng assasin. Kekalahan kanggo njaluk Dagger Crimson Assassin.

    Talisman ErdTree

    Elden ring paling apik talsimans

    Talisman sing ora bisa diwenehake sampeyan akeh buff. Bisa nambah hp lan stamina sampeyan. Minangka diterangno sadurunge, tambah stamina bakal migunani kanggo sampeyan yen sampeyan bakal muter sajrone pertempuran. HP sing dhuwur bakal nggawe sampeyan bisa digunakake lan tetep sampeyan luwih dawa ing perang pimpinan. Dadi, Talisman Erdtree minangka kudu bisa mbantu sampeyan akeh.

    Katrangan Talisman nggambarake berkah khusus saka ardtree
    Lokasi Ditemokake ing misbyah ing kuburan Fringefolk, ing kulon limgrave
    Bobot 1.5
    Ngedol rega 500
    Efek Rada mundhak HP kanthi + 3%, stamina +6.75% lan nglengkapi timbal kanthi + 5%

    Lokasi

    Talisman ErdTree Diwasa ing Limgrave. Sampeyan bakal nemokake ing guwa Fringefolk. Terus mudhun nganti sampeyan ndeleng jalur sempit banjur mudhun ing salah sawijining sudhut kanggo golek wilayah rahasia.

    Imps bakal nyerang sampeyan, ngalahake kabeh lan mindhah trap geni kanggo nemokake talisman sing diselehake ing misbyah. Ati-ati nalika ngrebut, amarga ana rong scions sing digantung ing ndhuwur.

    Panah tekan Talisman

    Panah

    Njupuk Talisman sing dipadhangi Talisman disaranake, utamane yen sampeyan nggunakake busur minangka gegaman sampeyan. Talisman Cincin Eldein iki bakal nambah macem-macem serangan busur sampeyan. Panah tekan Talisman bisa mbantu nyerang akeh mungsuh saka adoh. Dadi, tekan Talisman bakal ngidini sampeyan njupuk akeh mungsuh ing jagad sing gampang nalika nggawe eksplorasi luwih gampang kanggo sampeyan. Panah tekan Talisman minangka salah sawijining Talismans Cincin paling apik Yen sampeyan nggunakake busur minangka senjata utama sampeyan.

    Katrangan Talisman nggambarake telung panah sing digawa dening para pembunuh kewan
    Lokasi Dipikolehi saka dada ing sadawane jembatan ing dalan stormgate, ing limfrave
    Bobot 0.7
    Ngedol rega 500
    Efek Ningkatake Range Efektif Bow

    Lokasi

    Sampeyan bisa nemokake tiserane tekan Talisman ing Stormgate sing ana ing wilayah sing lungkupan. Tumuju ing sisih kidul-kulon ing sisih kidul-kulon kanthi gatelog. Sampeyan bakal nemokake telung mungsuh cedhak dada. Ngalahake kabeh dheweke lan entuk penerbang tekan Talisman.

    Ax Talisman

    Talismans paling apik ing Cincin Elden

    Talisman AX bisa mbantu karakter sampeyan minangka pukulan gedhe kanggo sawetara mungsuh. Iku nambah karusakan serangan sampeyan sing bisa dadi bos kanggo bos lan mungsuh biasa. Nglengkapi talisman iki ing cincin elden disaranake yen sampeyan pengin boost serangan sing apik. Talisman AX bisa ngidini sampeyan ngrusak akeh upaya.

    Katrangan Talisman nggambarake kapak lan prajurit
    Lokasi Dipikolehi dening dodo ing wétan limrave, ing rong ruangan mistwood
    Bobot 0.8
    Ngedol rega 500
    Efek Menehi peningkatan 10% karusakan kanggo serangan

    Lokasi

    Talisman Ax bisa ditemokake ing Mistwood Runtuhan. Runtuhan Mistwood dumunung ing lahan limfrave. Tumuju menyang area lemah ing reruntuhan. Terusake Marching maju. Mbukak lawang ing ngarep sampeyan. Sampeyan bakal tekan kamar cilik kanthi dada sing ana ing njero. Bukak dada kanggo njaluk Talisman Ax.

    Pedhang sudhut mlengkung

    10 Talismans paling apik ing Cincin Elden

    Pedhang sudhut mlengkung minangka talisman elden sing paling apik bisa nambah kontra pengawal sampeyan. Kaunter pengawal minangka cara sing unik kanggo nyerang mungsuh sawise nglindhungi serangan kasebut; Watak sampeyan bisa ngatasi kerusakan gedhe. Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngilangi sikap lawan karo counter pengawal. Pedhang sudhut mlengkung minangka talisman sing apik amarga bisa nambah potensial counter njaga luwih akeh.

    Katrangan Talisman sing nggambarake pedhang lan pedhang mlengkung
    Lokasi Ditemokake ing dada ing benteng Stormveil, kamar ing ngendi pamuter bakal dikunci nganggo ksatria kenceng
    Bobot 0.7
    Ngedol rega 500
    Efek Nyedhiyakake serangan kerusakan 20% kanggo serangan counter

    Lokasi

    Sampeyan bisa nemokake pedhang sengkel mlengkung ing tebing stormveeil. Dununge ana ing kastil Stormveil. Terus maju nganti sampeyan ndeleng ruangan cedhak tangga. Mlebu ruangan, lan sampeyan bakal dikunci ing njero. Talisman sudhut mlengkung ana ing njero dada sing ditemokake ing njero ruangan.

    Elden Ring duwe pertempuran unik. Pemain asring dibutuhake nggunakake peralatan tambahan kanggo nambah potensial pertempuran. Talismans minangka salah sawijining peralatan tambahan sing bisa nindakake macem-macem fungsi. Dheweke bisa ningkatake serangan lan stats sampeyan. Kajaba iku, dheweke uga bisa nambah senjata supaya pemain bisa nggunakake potensial maksimal.

    Sawetara talismans bisa dipikolehi kanthi gampang ing wiwitan game utawa liwat macem-macem dada; Nanging, sampeyan kudu nglawan panggedhe tartamtu kanggo entuk talismans khusus ing Cincin Elden. Preduli saka tantangan, njupuk talis kasebut pancen larang regane amarga bakal mbantu sampeyan luwih apik.

    Apa artikel iki mbiyantu?

    Matur nuwun! Nuduhake tanggapan karo kita. ⚡

    Kepiye kita bisa nambah kiriman iki? Tulung kita. ✍