Stardew Valley Valley Mods 2023 | PcGamesn, 14 MOD SWARDEW paling apik kanggo goyangake playthrough sampeyan – Polygon

14 Lembah Valley Best kanggo goyangake Playthrough sampeyan

Contents

Apa sampeyan tau Elinga kanggo nutup lawang menyang lumbung lan coops ing wayah wengi? Aku ora. Ora preduli apa sing daklakoni, aku mesthi nilar kewan sing kurang ing kadhemen ing dina udan. Autoanimaladoors nindakake ngeling-eling kanthi otomatis mbukak lan nutup kabeh lumbung lan coops saben dina. Iku owah-owahan sing cilik nanging urip.

All Stardew Best 2023

Tambah salah sawijining ndhuwur Valley Mods ing ndhuwur kanggo game sampeyan nalika sampeyan pengin infuriate toko-pamilik, njelajah peta anyar utawa uga Pokémon Farm.

Diterbitake: Jul 11, 2023

Nggolek paling apik ing Lembah Valley? Adegan Mod wis berkembang ing PC sanajan ora duwe dhukungan bengkel Uap resmi. Moded darmabakti wis nggarap meh kabeh sing kasedhiya ing game, mula nambah cidra game kaya mode dewa kanggo overhaul tektur sing dadi dongeng piksel.

Sanajan ewu pemain kesatuan saben dinane seneng game Base Indie, Valley Stardew lagi sithik, mula kita ora bisa nyalahake sampeyan pengin goyangake. Matur nuwun, lan prediksi, komunitas mod srikal ing kene kanggo mbantu nggawa IPS liyane ing Lembah, bebarengan karo peta anyar lan dandan kanggo urip bebojoan. Kita nyusun mods Valley Favorit Leley sing ngrameke kreatifitas pemandangan mod. Mangkene pilihan ndhuwur sing nyedhiyakake overhauls visual, gamelan ganti, lan, ya, malah sawetara cidra, nggawe salah sawijining game PC paling apik luwih apik.

Dhaptar Lembah Lembah Lembah Paling apik

Mod anyar terus-terusan terus, kanthi popularitas game isih dhuwur. Yen sampeyan ngatur kanggo ngatasi kabeh, kita bakal tetep ngedhunake mod anyar sing paling apik, mula priksa maneh kanggo nganyari. Lan yen iki pisanan sampeyan ngupayakake ing jagad MOD ing Stardew, sampeyan kudu ngerti carane nginstal, supaya skip menyang sisih ngisor kanggo nerangake handy.

Iki minangka mods Valley sing paling apik:

Mods Lembah Stardew: Truk es krim

Sf Daphne truk es krim sing dibangun

Cahya nostalgia saka truk es krim cukup kanggo duwe iklim sing luwih anget sprinting saka meja lan mudhun ing dalan kanggo nambani manis. Dadi, tampil karakter stardew kita uga bakal ngormati sawetara panganan cuci cuci cuci es, bener? Kanthi modhél sing nggumunake Daphne-Colour, Castel-berwarna Valley Nipta Abi Wabi, NPC Daphne anyar lan truk dheweke bakal kasedhiya kanggo kabeh syarat perawatan game ing game sampeyan. Nanging, dheweke mung ngunjungi kutha sampeyan yen sampeyan ngundhuh saka kaca Mod.

Perks kanggo nikah

Perks kanggo nikah modal nambah fitur anyar sing nyenengake lan migunani kanggo RPG tani – sampeyan bisa entuk perks kanggo nikah, sing beda-beda gumantung karo sapa sing mlebu ing game. Dhaptar Perks yaiku Meaty, lan katon sampeyan kudu milih kanthi ati-ati sing sampeyan nyoba kanggo woo – saben karakter bakal menehi prekara sing cukup khusus lan beda.

Nyritakake pamilik toko nalika mbukak

Mod Penjualan Liburan ngidini sampeyan ngedhiket wektu pambukaan toko. Nalika iki mung migunani yen sampeyan wis nggunakake mod liyane karo kutha-kutha liyane, ngidini sampeyan ngatasi masalah ing mode mods kasebut. Sampeyan bisa uga nemokake toko sampeyan ditutup nalika ana festival ing papan liya. Terus mbukak, sanajan yen mandheg pamilik toko sampeyan ora seneng.

Bangunan dongeng sing akeh

Yen sampeyan pengin nggawa corak fantasi kanggo lembah stardew, mrikso visual iki kudu. Mod bangunan sing ditanduri Ali dadi bangunan ing pastel omah sing katon kaya-kaya metu saka buku dongeng bocah-bocah, lengkap karo kembang jamur sing nyusup ing kabeh omah Rasa.

Stardew Valley Mods: pertambangan sing seimbang

Nggawe pertambangan luwih larang

Mod pertambangan sing seimbang, dening O0mrpro, ora ngganti pertambangan dhewe nanging luwih migunani – kanthi ngganti nilai sumber sing sampeyan temokake. Artefak, mineral, lan mutiara lan kabeh diwenehi rega sing luwih dhuwur nalika sampeyan mundur ing ndhuwur lemah, nyedhiyakake luwih akeh babagan tenaga kerja sing kringet tinimbang sing marem.

Expand Valley Stardew

Flashshifter nggawe mod MEGA iki kalebu plethora konten gratis. Mod stardew Expanded Exchanded nampilake kabeh konten sing kasedhiya ing bagean deskripsi, nerangake manawa mods mod anyar, luwih akeh peta lokasi, 38 pesen lokasi anyar, luwih akeh peta lokasi, luwih akeh peta lokasi, Peta kutha anyar sing nggambarake kabeh owah-owahan, lan akeh tambahan!”

Modh

Tanduran wiji, mbanyoni tanaman, lan ngempalaken potong sing paling apik. Nanging mod traktor pathoschild ndadekake kabeh petani luwih gampang. Kanggo njaluk traktor, tuku garasi traktor saka Robin. Nalika dheweke wis rampung, hop lan kerja. Traktor minangka kabeh alat sampeyan sing dibangun dadi siji. Bisa mbusak twigs lan batuan, mbubarake rereget, wiji tanduran, panen, lan banyu ing lemah. Yen sampeyan nyilem menyang menu Config, sampeyan bisa nggunakake traktor kanggo mateni monsters – mow kabeh!

Retestur Pokémon

Yen GameFreak lan Nintendo ora bakal nate nggawa Pokémon menyang PC, sampeyan bisa uga ora yakin manawa kita bakal nyoba modifikasi kanggo saben game bisa. Ana kiriman gedhe ing forum Lembah Stardew kanggo lathi tema ing Lembah ing Stardew, nindakake kabeh kanggo ngaktifake kewan-kewan menyang pokémon Gyms lan Milemon. Yen mod iki ora bisa dipotong, ana game kaya Pokémon ing PC kanggo sampeyan nyoba.

Bayi njupuk sawise pasangan

Duwe anak biologis utawa diadopsi karo pasangan sampeyan minangka fitur sing apik ing lembah stardew. Bayi lan bocah cilik, bayi, bocah-bocah njupuk sawise pasangan, nambah fitur kanthi nambah personalisasi. Tinimbang palet sing umum, anak sampeyan duwe fitur saka bojomu, kalebu gaya rambut lan warna. Cukup cepet yen mod iki mbutuhake gambar smapi lan konten – gulung menyang ngisor dhaptar iki yen sampeyan ora yakin apa sing ana.

Label sing disenengi

Ngerti kewan apa sing sampeyan tampil tresna lan sing ora ana ing sawah sampeyan angel. Ora ana sing nuduhake sapa sing wis ora kejawab, sing ndadékaké aku mriksa kaping pindho lan triple sing aku wis nutupi kabeh kewan. Iku banget PENTING. Nanging akeh sing paling seneng karo petting kewan, jadwalku super banget label, lan karo label sing disenengi karo Jinxiewinxie, aku bisa ndeleng kewan sing sampeyan tresnani ing dina kasebut kanthi kothak jantung pop-up sethitik. Ora ana sangsi sampeyan bakal nemokake godend.

Lokasi Peta NPC

Kanthi kabeh bisa ditindakake ing dina siji ing Lembah Stardew, ngelingake rutinitas saben karakter sing akeh bisa krasa akeh, utamane nalika akeh rutinitas sing owah-owahan ing musim utawa cuaca. Kanthi mod lokasi NPC, sampeyan bisa ndeleng saben desa ing sawayah-wayah lan kanthi ngatur pilihan sampeyan, sing migunani yen sampeyan mung golek lokasi sawetara karakter.

Kamar Garwa dirancang maneh

Sawise sampeyan wis ngikat simpul, bojomu bakal pindhah menyang farmhouse sampeyan karo sampeyan, nggawa kamar anyar kanggo barang lan hobi. Sayange, kamar kasebut ora krasa pribadi kanggo saben karakter lan kapenuhan barang-barang umum.

Kamar Bojo sing dirancang maneh Mod Overhauls saben ruangan kanggo menehi sentuhan unik kanggo saben pasangan. Elliot nemu mejo lan mesin tikkup amarga para pendhudhukane minangka penulis, nalika Lea nampa lukisan hiasan lan suplai seni kanggo cocog karo hobi. Iki minangka owah-owahan cilik sing ndadekake lembah santai banget. Sampeyan kudu ndownload patch konten iki.

Bangunan Jepang Musiman

Mod bangunan Jepang musiman ngganti bangunan petani rustik sampeyan kanthi inspirasi Jepang. Saben bangunan duwe lawang geser tradisional, poros kayu, patung nemo, lan lampion kertas cilik kanggo ngrameke musim semi lan musim panas. Mod iki uga dadi sumur menyang Shishi-Odoshi, fitur banyu pring-rocker sing nggawa zen cilik menyang peternakan sampeyan.

Bath Mandi Hot Spring

Omah siram ing Lembah Stardew minangka sekedhik bebek sing ora nyenengake amarga katon ora ana ing pusunan ing desbars game. Mod estetika lan induletik sing asile, Mandi house house house panas ngganti bathhouse kanthi musim semi panas sing ana ing njero ruangan, nampilake pengalaman sing cute, tenang sing luwih cocog karo estetika rustic.

Stardew Valley Mods: Multiple Bojo

Akeh pasangan bojo

Ana mung akeh karakter sing lucu ing Lembah Stardew; Napa kita ora bisa Tanggal kabeh? Saiki, saiki kita bisa nganggo macem-macem mod sepedha pirang-pirang Aedenthorn. Ngluwihi kasenengan bisa ketangka kabeh cuties stardew, uga apik kanggo ndeleng hubungan modern non-monogamous. Mod iki ngidini sampeyan tanggal lan omah-omah karakter liyane nalika sampeyan wis nikah lan “nganakake acara klompok berbasis cemburu kanggo duwe asil sing seneng.”

Label potong sing sederhana

Gampang milih lembah stardew munggah sawise istirahat, usaha menyang peternakan sampeyan, lan kepingin weruh apa sing wis ditandur ing lemah ing bumi. Overhaul sing cilik nanging migunani, Mod label Crop sing gampang nambah pilihan kanggo tab Jeneng kanggo katon liwat potong nalika sampeyan ngupayakake mouse sampeyan.

Range Tampilan

Nyelehake scarecrows lan sprinkler sampurna ing farm sampeyan ora gampang. Iku frustasi tangi golek tunas sing larang regane kaya gagak amarga jubin kasebut ora kalebu scarecrow – kita kabeh wis ana. Mod Tampilan Lembah Lebah Stardew iki nampilake macem-macem skarecrows, panyiraman, lan tawon omah sing sampeyan manggon ing kebon sampeyan, mesthekake tanaman mesthi disiram lan dilindhungi.

Fishing luwih gampang

Nelayan ing Lembah Stardew minangka hobi fickle. Pendhudhuk akuatik saka blumbang ora bakal ngidini awake dhewe kejiret tanpa nggawe sampeyan kerja serius kanggo nindakake. Mods moderat sing luwih gampang kanggo ngenthengake frustasi sing nerangake karo minigame iki kanthi nggawe gerakan iwak luwih lancar, lan uga luwih gampang kanggo trek, lan uga nggawe iwak munggah lan mudhun meter kanthi cepet. Yen sampeyan nemokake mancing ing Lembah Stardew Anong, mod iki minangka download penting.

Luwih alon pager bosok

Pager minangka potongan kebon sing nyenengake kanthi estetika, ing ndhuwur bisa mbiyantu njaga kewan lan tanduran tartamtu sing ana ing salah sawijining bagean saka kebon sampeyan. Nanging kekurangan kasebut, yaiku supaya bosok liwat wektu, kanthi pager kayu biasa mung 30 dina sadurunge rusak. Decay pager luwih alon ora nglirwakake fitur kasebut, nanging ora pati angel ing sampeyan, kanthi pager sing tahan nganti rong utawa kaping telu luwih dawa sadurunge mbutuhake ngganti.

CJB Item Spawner

Kanthi kekuwatan gedhe tanggung jawab gedhe, dadi sampeyan pengin nggunakake item Spaniner Mod kanthi wicaksana, supaya sampeyan pengin ngilangi keseimbangan ing game sampeyan. Item Spawner Valley Iki ngidini sampeyan nganakake item apa wae, kanthi jumlah lan kualitas, langsung menyang persediaan sampeyan. Nggunakake mod iki bisa nggawa sampeyan saka rages ing sugih ing wektu ora, utawa sampeyan bisa nyelehake potensial kreatif kanggo nggunakake lan mbangun peternakan impen tanpa tahan puluhan jam kasebut.

Dada ing endi wae

Kanthi kabeh barang kasebut ing persediaan, sampeyan bisa uga pengin ngakses dada saka ngendi wae. Kita kabeh ngrasakake rasa sakit supaya bisa dadi sesi pertambangan mung kanggo nyadari persediaan sampeyan kebak barang. Mungkin sampeyan wis nyoba kanggo ngematake desa favorit sampeyan, lan hadiah sing sampeyan pengin menehi dheweke bali ing omah ing salah sawijining dada. Dodo ing endi wae, dening CJBok lan pathoschild, ngidini sampeyan ngakses dada, bin pengiriman, lan gubuk Junido saka ngendi wae ing endi wae ing peta, dadi ora ana sing luwih apik ing peta, dadi ora ana sing luwih apik.

Stamina Regen

Stamina minangka sumber daya sing winates ing Lembah Stardew, lan kanthi akeh kanggo kerja dina – saka pertanian kanggo nglawan sampeyan liwat tambang – bisa uga sampeyan durung entuk cukup. Mod Stamina Regen bisa ngilangi kemunduran kaya ngono, ngidini sampeyan entuk siji titik stamina saben telung detik, nggawe ekspedisi pertambangan kasebut luwih produktif. Maker ala iku uga nggawe mod sing larang kanggo ngontrol cuaca lan ngganti wektu tangi karakter sampeyan.

Mods Studew Valley: Kabeh Tanduran Kabeh musim

Kabeh taneman, kabeh musim

Mod sing mbebasake alam dhewe, ngapusi iki ngidini sampeyan tuwuh lan panen tanduran utawa potong apa wae, prelu ana musim lan ora bisa ngasilake nalika musim ganti. Biasane, saben panen diwatesi kanggo thukul ing sawetara musim, tanpa tanduran sing bisa ditanam ing mangsa tanpa nggunakake omah kaca. Isih, kanthi kabeh, kabeh MOUTE MOD, sampeyan bisa tuwuh kabeh stroberi ing musim gugur yen sampeyan kepengin banget. Elinga manawa mod iki ora ngganti persediaan toko, dadi sampeyan kudu nyedhiyakake wiji saben musim kanggo nandur mengko ing taun kasebut.

Dawane Dinten Konfigurasi

Kadhangkala, bisa uga kaya kabeh sing nglawan sampeyan ing Lembah Stardew, sanajan jam kasebut. Bagéan saka Lembah Stardew yaiku sinau babagan cara ngatur dina kanthi efektif, milih ngrampungake sawetara tugas tinimbang nyerang wektu. Tinimbang stres kasebut, mod Timespeed iki ngidini sampeyan nyetel saben dina, tikel dina kanthi gawan nanging ngidini dawane khusus gumantung saka jumlah sing dibutuhake.

Ngaso Nganti

Ngomong babagan pass sing kejem, Modle Pause mung minangka sarana sing migunani kanggo wektu sadar. Kanthi otomatis ngaso nalika ndeteksi luwih saka sawetara detik saka sawetara detik, nggawa persediaan kanggo nuduhake nalika wektu game wis mandheg. Pungkasan, sampeyan bisa njupuk kamar mandi maneh.

Sundel jaran

Ternyata gampang banget kanggo salah banget kanggo salah sawijining jaran, saengga Sangge Allah Schistle Horse. Prasaja ing desain, mod iki ngidini sampeyan ngundang jaran, preduli saka ngendi sampeyan ninggal, kanthi mencet.

Studel Valley Mods: menu cheat

Cidra, Cidra, Cidra

Ok, kita kabeh ngerti apa sing sampeyan tenan Ing kene kanggo. Minangka kuburan suci ing Stardew Lembah Mods, menu CJB Cidra menehi akses menyang saben cheat ing srengenge banjur ana sawetara. Dheweke kalebu saka mbanyoni tanpa watesan bisa kanggo kesehatan lan stamina. Sampeyan bisa beku wektu, nyetel hubungan karo warga desa, lan warp menyang lokasi apa wae ing peta. Iki bisa uga paling cedhak karo Lembah Stardew sing duwe mode kothak wedhi.

Cara Instal Mods Lembah Stardew

Kaya lembah stardew ora duwe dhukungan bengkel uap, entuk mods sing kudu digunakake kanggo ngganti file internal game. Mula, kanggo katentreman atine, kita saranake ndhukung kabeh file – utamane file sampeyan nyimpen – sadurunge ndownload lan nginstal mods. Elinga, kaya Valley Stardew minangka game sing isih entuk nganyari rutin, nganyari mbesuk bisa uga wis nginstal mods sing wis diinstal.

Ana rong jinis mod utama ing Valley Stardew: Mods sing ngganti file XNB sing ana ing folder konten lan mod sing mbutuhake API modding ‘santai, utawa smapi cekak, kanggo nginstal.

File xnb

Umume Lebak Valley Studs nggawe owah-owahan cilik kanggo game, kayata ngganti visual lan aset reskinning. Kanggo nginstal, sampeyan kudu ngganti file XNB sing ana kanthi versi anyar, sing diowahi.

Sawise sampeyan ndownload file xnb mod sampeyan, kayata, bisa uga dijenengi ‘kucing.XNB ‘, sampeyan kudu nemokake file XNB sing cocog ing folder konten stardew. Kanthi gawan, folder isi stardews Valley dumunung ing kene: C: / Kukus / Lembah / Konten Umum / Stardew / Konten.

Ana sawetara subfolder ing folder konten, kanthi paling akeh aset penting, kalebu kewan lan warga desa, duwe dhewe, supaya bisa gampang ditemokake. Karo ‘kucing anyar kita.File XNB ‘, pindhah menyang subfolder kewan’ lan ngganti kucing sing wis ana.File XNB ‘karo file modtres anyar, sing bakal katon ing game sabanjure wis dipatu.

Minangka pangeling, disaranake supaya sampeyan tetep file sing durung didhukung kudu sampeyan kudu mbusak mod.

Smapi

Kanggo mods sing nggawe owah-owahan sing luwih gedhe ing game, kayata acara, Smapi dibutuhake kanggo instalasi. Iki minangka piranti lunak piranti lunak sumber sing dikelola dening komunitas Modi Barley sing ngidini kanggo instalasi file DLL Smapi uga bisa mbantu ngatur file kanthi mriksa nalika mods sampeyan wis nampa nganyari anyar, uga nulis ulang Mods sing diinstal nalika nganyari stareW resmi Lembah Lembah ngganti bagean game sing mengaruhi mods. Sawise sampeyan nginstal Smapi, sing kudu sampeyan lakoni yaiku nyelehake file menyang folder Smapi Mod, lan sampeyan kudu siap.

Patcher Konten

Patcher konten minangka mod kanggo smapi sing ngidini sampeyan ndownload paket konten, sing bisa ngganti visual utawa aset game kaya XNB, nanging tanpa njaluk sampeyan ngowahi file XNB kanthi manual. Iki minangka cara sing luwih dipercaya kanggo nginstal mods tinimbang ngganti file XNB, amarga bisa dianyari kanthi otomatis, lan dipasang kanthi otomatis liwat Smapi. Umume mod file xnb duwe kesetaraan paket.

Manager modern starew

Yen sampeyan seneng njaga mods lan diatur, modder akago wis nggawe manajer volard halley paling anyar. Iki ngidini sampeyan nglacak kabeh mod lan ngatur smapi. Fitur sing paling apik kanggo sampeyan kanggo ngaktifake mods utawa mateni tanpa mbusak file kasebut, sing mbiyantu yen sampeyan, kaya kita, pancen luar biasa utawa duwe pirang-pirang rolas Mods suket sing pengin sampeyan coba.

Saiki kita wis nyebar wiji kanggo ngembangake pengalaman starey valley sampeyan. Mbalik lan ngasorake peternakan, utawa goleki mods luwih akeh ing omah mods game starey lembah. Yen sampeyan durung plowing wektu sing cukup menyang game pertanian, yaiku mods santai sing paling apik bakal terus sampeyan bali. Tresna banget, sampeyan mikir babagan owah-owahan karir nyata? Kita takon petani california kepiye lembah stardew realistis yaiku. Pungkasane, yen sampeyan pengin sing padha, kita duwe saran kanggo game kaya Lembah Stardew sing sampeyan bakal menehi.

Danielle Mawar. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

14 Lembah Valley Best kanggo goyangake Playthrough sampeyan

Tanduran sing sepi ing Lembah Stardew. Lapangan duwe sawetara telu kanthi telung papan kothak, tuwuh kaya radishes, kale, lan stroberi

Sanajan dibebasake ing taun 2016, Lembah Stardew isih bakal kuwat. Nanging game sing paling apik sing bisa dirancang bisa dipertunke karo sing disenengi nggunakake mods. Pemain anyar bisa uga milih dheweke luwih seneng karo tampilan recolored, dene sing atusan jam bisa uga nggoleki pengalaman sing ditambahi. Salah siji cara, kita wis nglumpukake paling apik Lembah Stardew Mods kanggo menehi sampeyan pilihan kanggo playthrough sabanjure.

Pisanan, sampeyan kudu nyiyapake kanggo modding. Mod kasebut umume kanggo sing diputer ing PC, sanajan dek uap lan versi Android saka Stardew uga ndhukung sawetara mods. Sampeyan mbutuhake piranti lunak tambahan, sing diarani Smapi, sing bisa didownload saka Nexus Mods. Ana uga pandhuan sing apik kanggo nginstal lan nggunakake kasedhiya ing Wiki Lembah Stardew.

Kanggo sawetara mods, sampeyan uga kudu duwe paniten konten, saengga cocog karo wektu sing padha. Mung bukak folder ing folder mods sing digawe kanthi otomatis dening smapi.

Sugeng rawuh! Sampeyan siap nyilem ing jagad apik Stardew modding.

Estetika

Klambi musiman – estetika sing rada cutter

Villager wétan saka lembah stardew nganggo klambi sing beda, thanks kanggo busur basis musiman

Akeh Lembah Stardew Mods mung nggawe owah-owahan cilik kanggo cara katon, lan klambi mangsan minangka conto sing populer. Subtitle kasebut yaiku “rada estetika rada,” Dadi ora ana ing kene kanggo overhaul, nanging nggawe tweak NPC Sprite supaya bisa duwe sandhangan sing beda-beda gumantung karo cuaca, uga menehi tampilan khusus kanggo tarian kembang lan festival dekha. Minangka papan sing apik kanggo diwiwiti yen sampeyan pengin menehi macem-macem macem-macem tanpa ngganti kakehan.

Daisyniko’s Bumi Recloour

Potret layar saka lembah stardew sing wis dibalekake supaya hues ana ing palet bumi. Mod sing bisa dirampungake ing bumi

Warna dhasar sing cerah Lembah Stardew Mesthi nyenengake, nanging ruklor menehi pemain ton saka palet liyane lan swarane musiman kanggo milih. Daisyniko’s Bumi Recloour nggawa kabeh game dadi luwih gedhe, palette ground sing luwih gampang ana sing gampang. Iki uga ngganti titik Dig supaya tuwuh semanggi tinimbang cacing aneh saka game dhasar, yaiku sentuhan sing apik.

Geguritan Foliage Redone

Ladang Lembah Stardew ing endi wit kasebut ana ing pucuk pink lan suket duwe kembang liar. Game kasebut wis modded karo redone redone antardew

Kanggo owah-owahan estetika sing rada kuat, coba mod iki sing bakal metu saka flora lan fauna kanggo versi pastel ayu. Aku dadi penggemar musim semi sing gedhe banget, kanthi macem-macem warna kembang kembang – lan jamur ukuran omah, omah.

Potret Anime

Potret layar saka lembah stardew ing ngendi Alex yaiku ngomong. Potret Alex, matur nuwun kanggo modern modern, wis redone ing gaya anime

Yen pasuryan piksel saka sarjana lan bachelorettes saka kutha pelican ora cukup gaya sampeyan, potret anime kanggo ngluwari. Mod iki dening Ohodavi minangka sing paling populer, sing nggawe Alex lan Protagonis Antime Olahraga lan Hayyley kaya bocah wadon sing gaib. Nanging ana atusan pilihan liyane sing cocog karo rasa pribadi.

Lembah Diverse Stardew

Gambar patchwork saka karakter Lembah Lembah Lembah Doversed kanthi nggunakake Valley Swardew sing beda-beda dadi balapan sing luwih akeh

Diwenehi perwakilan mod iki kanggo game iki, bisa uga luwih saka mung owah-owahan estetika. Sampeyan bisa uga ora mengaruhi gamelan kanthi langsung, nanging Town Pelican luwih klebu minangka NPC Mods nambah macem-macem tikus, cacat, lan jinis awak. Ing ndhuwur kasebut, Lembah Stardeew Nambah pilihan klambi kaya owah-owahan musiman, festival, lan uga sandhangan bersalin.

Kewan barn anyar Elle

Seri altop sprite ing gaya Lembah Stardew. Pilihan kasebut asale saka Mod kewan Barn anyar

Ana akeh sing ditindakake Lembah Stardew – Nanging ora bisa luwih akeh! Mod iki, umpamane, nambah macem-macem kewan sing bisa disimpen. Uga menehi babi, wedhus, wedhus, lan lembut anyar sing apik banget, iku nambah sawetara pilihan anyar kanggo kandhang sampeyan uga. Iki ora bakal tumindak kanthi beda, nanging sampeyan isih bisa nggayuh impen sampeyan dadi petani alpaca utawa kancil.

Fitur ditambahake

Katresnan masak

Potret layar saka lembah stardew kanthi katresnan modal masang. Nedha awan ing jero kaca sing ditampilake

Overhauls mod lengkap iki StardewRincian sing ana gandhengane karo pawon. Sampeyan bakal nampa wong-wong masak lawas lawas ing surat, lan sing bakal sampeyan ngarepake, bakal duwe resep-resep ing njero. Resep-resep-resep-resep-resep-sakabehe reworked saka game dhasar, kanggo mesthekake yen kabeh ana sing migunani babagan segi lan tunjangan. Nanging mod nambah luwih akeh tinimbang uga kalebu katrampilan sing bisa nambah, alat goreng anyar sampeyan bisa nganyarke, tanduran sing seger, lan uga bisa ngaktifake fitur kasebut yen sing disenengi!

Elinga yen iki mod sing mbutuhake aset json, sing mbutuhake sawetara bit liyane kanggo nggarap. Nanging kabeh rincian lan instruksi dilebokake ing Nexus, lan pancen larang regane, amarga duwe aset JSS bakal mbukak kunci konten konten. Miturut halaman kasebut, “” saiki ndhukung resep-resep crafting, taneman (kalebu tanduran raksasa), wit woh, pembuangan gedhe, topi, senjata, sandhangan, lan boots.”Dadi yen sampeyan miwiti akeh sing bisa sampeyan lakoni!

Iwak anyar liyane

Pemain Lembah Stardew Nyekel iwak emas, minangka bagian saka mod iwak sing luwih anyar

Yen sampeyan salah sawijining wong sing seneng nancel Stardew, Tinimbang salah sawijining wong sing (kaya aku) nemokake ora angel, luwih akeh iwak anyar kanggo sampeyan. Nambah 140 iwak seger kanggo dicekel, kalebu sinar, clownfish, lan jinis belut sing anyar. Sampeyan bisa uga bisa nyekel koi lan goldfish lan dilebokake ing tank ing omah kanthi mod sing kompatibel iki. Ana sawetara nggoleki sing ditambahake kanggo game mengko, mula sampeyan ora bakal bosen fishing sanalika. (Uga, aku seneng karo katrampilan sampeyan.)

Katresnan gratis

Screenshot stardew ing endi petani lan rong npcs nuduhake amben, thanks kanggo mod katresnan gratis

Ora bisa mutusake apa maneh romantika shane utawa abigail? Pengin nggawe poli-polir sing gedhe banget saka kutha? Mung pengin nyumerepi NPC sing paling disenengi minangka kanca sakamar sampeyan? Katresnan gratis ngidini kabeh iki, kanthi jeneng nggawe hubungan kompleks sing luwih kompleks ing antarane petani lan kutha. Adhedhasar, nanging supersedes, sing luwih awal modal mod, sing ditindakake luwih saka timah – uga nambahake fitur penting kaya “ngidini sampeyan ngambung kabeh bojomu saben dina kaya sing disenengi, amarga serius.” Bener banget.

Valley Artisan

Potret layar saka versi Artisan Valley MODDED Valley ing endi pemain sing diubengi dening ton barang artisan

Valley Artisan nambah luwih saka 200 barang anyar kanggo Stardew, bebarengan karo 20 mesin kanggo nggawe dheweke. Kabeh, iku ekspansi gedhe kanggo sistem kerajinan sing kudu tetep seger kanggo wektu sing suwe. Iki uga salah sawijining mods Aset Json, saengga sampeyan bisa nggunakake kabeh woh-wohan, sayuran anyar, sayuran, wit, kembang, resep, lan liya-liyane, lan liya-liyane yaiku bagean saka proyek kasebut. Nyatane, sampeyan bisa nyekel kabeh ing kene.

Mujuk Pribadi: tambahan estetika lan fitur

Sadurunge mlebu ing ekspansi sing luwih gedhe, lengkap Lembah Stardew, Sampeyan kudu nyebut manawa akeh mod sing paling populer luwih asor – lan ora ana regane. Owah-owahan kualitas kualitas yaiku sawetara mods sing paling populer ing Nexus, lan kalebu kemampuan kanggo njaga suket sing urip ing mangsa mangsa, tas ransel sing luwih gedhe, lan lokasi NPC nyata sing ditandhani ing peta. Sawetara wong-wong mau luwih jero, kaya mod sing goleki, sing bakal menehi informasi informasi ing pucuk driji, lan ana mung mung ngliwati miniggame mancing. Matur nuwun kanggo sing. Yen ana jinis gangguan sing sampeyan rai nalika main game vanili, butuh wektu kanggo nggoleki apa ana wong sing wis tetep. Dheweke bisa uga duwe.

Ekspansi konten

Lembah Stardew Dikembangake

Potret layar saka lembah stardew Exchanded Mod sing ngidini pemain ing asu ing jejere omahé Alex

Pungkasane, sampeyan bakal ora bisa ditindakake Stardew. Sampeyan bakal ngrampungake Pusat Komunitas, sing dianggep kabeh tanggane, lan duwe anak loro lan jutaan emas. Nanging sampeyan bisa nyurung wektu kasebut adoh banget, adoh ing garis stardew sing ditambahi. Mod iki nambah regane npcs kabeh kutha, kanggo njelajah, acara, nggoleki, taneman, lan ya, malah iwak. MODDER SLEATHIFTER ujar manawa dheweke pengin ngetrapake perasaan StardewMoments paling apik kanthi nggawe luwih akeh kanggo pamuter sing berpengalaman, lan popularitas mod iki mesthi nuduhake manawa sukses. Lan minangka bonus, akeh mod liyane uga kompatibel karo Valley Stardew Exthanded. Contone, Mod Potret Anime Potret sadurunge uga mengaruhi NPCs Exkoba.

Ridgeside desa

Mobil kabel sing munggah gunung ing Lembah Stardew, modhi desa ridgeside

Desa Ridgeside minangka ekspansi utama liyane, mbukak kutha anyar sing bisa diakses nganggo kabel kabel. Kaya sing sampeyan ngarepake, tegese luwih akeh NPCs kanggo kanca, uga goleki anyar, acara, lan barang anyar kanggo daging sing metu saka endgame. Sampeyan bisa uga nemokake romance ing gunung!

Deepwoods

Potret layar saka Lembah Stardew MODED DENGAN DEEWOWDS. Pamuter ngadeg ing ngarep blumbang, ing wilayah ijo sing teranggup

Tekan ngisor tambang? Apa bab jantung alas? Deepwoods nambah game pungkasan, mbebayani, area sing digawe kanggo njelajah. Ana monsters sing lurking ing kana lan sampeyan bisa uga ilang kanggo apik, nanging uga ana rahasia, kejutan, lan sumber daya sing kasedhiya kanggo wong sing wani sing bisa slamet karo wit sing surem.

Restoran

Lembah Stardew karo mod restoran. Gus ing omah petani nawakake proyek kanggo masak ing saloon

Yen sampeyan seneng pengalaman sing luwih apik, sampeyan bisa uga pengin milih proyek part-time ing saloon santai. Iki menehi sawetara mekanika masak lan hubungan, menehi alasan sing apik kanggo nggawe macem-macem sajian lan cara sing rapi kanggo nambah persahabatan karo kutha-kutha. Iki uga cara sinau sing apik banget kanggo para tangga teparo, supaya sampeyan bisa njaga bal-balan Persahabatan kanthi hadiah yen sampeyan pengin. Kajaba iku, sampeyan bakal ngewangi Gus. Apa sing ora disenengi?

Mods Valley Stardew paling apik ing 2023

Kabeh Mods Valley sing paling apik, saka latar langit nganti fishing sing luwih gampang.

Santai Valley Mods - Lembah Kembang - Pamuter ing njaba farmhouse sing wis dirancang maneh supaya ditutupi kembang

(Kredit gambar: prihatin (modded dening))

  • Game Game
  • Mods visual
  • Utilitas & Mods Cheat
  • Mods Multiplayer
  • Cara Instal

Nggoleki Mods Lembah Stardew Kanggo pupuk farm pribadi? Nalika ana imitator anyar saben minggu, kadhangkala asli yaiku Juara Reggning kanthi alesan. Malah pitung taun sawise dirilis ing taun 2016, lembah stardew isih entuk – karo para pemain isih ngempet kanggo njupuk simulator urip negara. Lan matur nuwun kanggo komunitas modding pengabdian, ing Stardew nggawa ing panen sing luwih gedhe saka kursun khusus ing kabeh wektu, kanthi sawetara saka kualitas penyesuaian urip kanggo overhaul peternakan. Kajaba iku, kanthi swara saka prekara, komunitas Mod sumunar bisa uga seneng karo alat anyar: ing tanggal 2022 Juni, dev stardew ujar yen pungkasane.6 nganyari bakal fokus ing “nggawe urip modders luwih gampang.”

Pandhuan Lembah Stardew

Dadi, preduli saka sampeyan pengin ndandani tani sampeyan: Komunitas Modi Stardewe Valley duwe mburi sampeyan. Yen sampeyan pengin nggawe swarga kembang pastel, scrap bebarengan karo robot plato kanggo cenderung potret karakter anime, utawa sampeyan pengin sawetara pangeling-eling, dhaptar iki siap dadi pandhuane. Sampeyan bisa ROOT ing kaca Nexus Mods utawa stardew Valley Mod modtre, loro-lorone entuk gaweyan anyar ing kabeh wektu.

Malah tanpa mod, lembah starey mesthi salah sawijining game laptop paling apik kanggo milih mesin low-sev. Aja lali salah sawijining perkara penting sing kudu dicathet, sadurunge mlumpat: Valley Stardew isih entuk nganyari. Amarga ora ana dhukungan modis, ana kemungkinan mods bakal mandheg nggarap utawa kudu nginstal maneh sawise nganyari.

Sampeyan cerdas kanggo gawe serep file apa wae sing bakal ngowahi manawa sampeyan kudu mbalekake pangowahan kasebut. Lan gawe serep data nyimpen mung aman. Bisa ditemokake kanthi gawan ing C: \ Pangguna \ [jeneng pangguna] \ AppData \ Roaming \ santai.

Mods game stardew Valley

Lembah Stardew Dikembangake

Download saka: Mods Nexus

Lembah Stardew Dikembangake minangka salah sawijining mods Stardew paling gedhe ing njaba lan pancene rumangsa ana stardew Valley sing tepat. Iku nambah ton karakter anyar kanthi backstories lan acara dhewe. Nambah peta peta lan ton anyar ing lokasi game uga. Iku mung owah-owahan gedhe. SDVE dilengkapi karo akeh sing ngapiki sing luwih cilik lan yen ana mod sing kudu diwiwiti saka stardew kanggo, iki.

Farmtronics

Download saka: Mods Nexus

Automasi minangka masa depan! Yen sampeyan pengin nambah gaya sci-fi sethitik kanggo petani ngantuk, farmtronics by Joe Strout sampeyan karo tentara robot, tanduran, lan umume perawatan sampeyan Barang. Kanggo nampa Automaton pisanan ing mail, sampeyan kudu ngrampungake tugas Todo ing komputer ngarep farmtronics sing bakal ditambahake ing TV sampeyan. Sawise iku, sampeyan bisa tuku bot liyane saka toko Pierre.

Farm Lengkap

Download saka: Mods Nexus

Kanggo kita sing pancene ngupayakake milih jinis peternakan nalika miwiti peternakan anyar, farm sing lengkap menehi keuntungan farm standar kabeh peternakan khusus. Fitur Ladang Lengkap Wilayah khusus kanggo fishing, foraging, lan pertambangan uga wilayah pager sing dirancang kanggo njaga kewan. Moder Forkmaster uga nambah mandeg minecart ing mburi farmhouse kanggo lelungan cepet menyang papan liya langsung saka omah.

Tanduran standar sing apik

Download saka: Mods Nexus

Mangkene farm liyane sing bisa dirancang maneh, sanajan iki fokus kanggo dadi cute tinimbang efisien. Peta peternakan iki duwe akeh lapangan potong sing ditetepake kanthi macem-macem ukuran, sawetara kolam, lan mung pasangan kanggo bangunan kulo. Mesthi kanggo para petani sing pengin tanah sing seneng banget lan ora kuwatir babagan maksimalake bathi.

Sampeyan bisa uga nemokake manawa gambar peternakan iki uga nggunakake tekstur alternatif. Sampeyan bakal nemokake lembah kembang ing bagean mods visual.

Akuarium Stardew

Download saka: Mods Nexus

Ditambahake sing digawe kanthi apik tenan iki dening klompok modder sing duwe bakat nambah akuarium kanggo game. Kaya ing Kewan Nyeblok, Iwak Sampeyan Sumbang menyang Akuarium dadi pameran sing bisa dideleng dhewe. Akuarium dhewe dumunung ing area pantai anyar sing bisa diakses liwat sepur ing kutha pelikan.

Griya ijo sing apik Ellie

Download saka: Mods Nexus

Ana ton mods kanggo ngembangake griya ijo, sing paling gedhe banget. Redeged Ellie banget seimbang lan nawakake telung desain ulang omah sing beda-beda, saka sing andhap asor ing omah loro kamar sing luwih gedhe. Sampeyan bisa nyemprot omah kaca kanthi mung apik ing plot tengah lan ruang tanduran wit utawa menyang kamar kebon anggur sing nomer loro.

Kanggo pilihan omah kaca liyane, Mod omah kaca Oasis dening Daisyniko minangka desain estetika sing uga nambah rong spa lan anggur.

Kewan kewan

Download saka: Mods Nexus

Mod Husker kewan, sing sadurunge dikenal minangka MOD Butter, ngidini sampeyan dadi kanca kewan ing bagean daging komponen. Yen sampeyan ora peduli nggunakake cleaver daging ing hogs cilik, modder digus nambahake “softmode” sing ngganti cleaver menyang tongkat daging sing thukul saka wit ing dimensi liyane.”Uga nambah acara kontes kewan anyar kanggo melu.

Kit ganja ppja lan mods panganan liyane

Download saka: Mods Nexus

“Walikota Lewis bubar lulus undang-undang sing ngidini sampeyan tuwuh ganja ing kebon sampeyan!”ujar modder paradigmnomad. Cannabis Kit nambahake pirang-pirang galur ganja sing bisa dituku saka Harvey lan Pierre sajrone musim panas lan musim gugur. Tanduran ganja sing diwasa sampeyan bisa digawe nganggo mesin artisan santai Valley asli kanggo ngasilake produk kayata minyak hemp lan ganja.

Ana ton mods liyane dening paradigmnomom nambah resep luwih akeh, taneman, lan barang, lan barang. Ana matap barang artisan lan uga wit sing tuwuh daging. Dheweke ora maneh nganyari, nanging katon tetep operasional karo Valley Stardew 1.5.

Skateboard

Download saka: Mods Nexus

Apa sing dikandhakake ing Tin: Skateboard nambah skateboard. Ora yakin apa sampeyan butuh info luwih saka, nanging barang sing bisa digunakake sing mbutuhake bahan sing sumelang, sawise sampeyan bebas nyingkirake kanthi cepet. Skateboard sampeyan ana clumsier cilik sampeyan tinimbang mlaku-mlaku kanggo ijol-ijolan luwih cepet, nanging skateboard nyata, kanggo umume kita.

Pencipta mod uga nyaranake mod jompa liyane, sing ora mung mbatalake awake dhewe sawise olahraga menyang pojok, nanging uga ngidini sampeyan nindakake trik lara.

Katresnan masak

Download saka: Mods Nexus

Mod iki kanggo wong sing pancen tresna kanggo masak lan pengin luwih penting ing Lembah Stardew. Nambah resep anyar, fungsi telusuran, lan kemampuan kanggo milih nggunakake bahan berkualitas tinggi. Malah ngganti nambani supaya mangan panganan sing nambani wektu tinimbang langsung. Malah ana tantangan komunitas Komunitas anyar sing mbukak upgrade pawon.

Automate

Download saka: Mods Nexus

MOD AUTOMATE minangka boon gedhe kanggo produktivitas ing peternakan sing ngelingake aku babagan mesin redstone rumit ing Minecraft. Automate ngidini sampeyan masangake dada kanthi mesin sing kanthi otomatis narik bahan mentah saka dada sing gegandhengan lan push output bali menyang dada sing padha. Wong sing luwih pinter tinimbang aku bakal bisa nyuwil interaksi kompleks sing nylametake sampeyan babagan farm sampeyan kanggo ngisi mesin kabeh dina.

Modh

Download saka: Mods Nexus

Petani modern?! Ora ono maneh luput menyang deso tegese sampeyan uga kudu ngirim menyang teknik pertanian kuna. Mod Traktor ngidini sampeyan tuku traktor sing nindakake fungsi sing padha karo piranti dhasar dhasar sampeyan nanging luwih cepet. Iki nindakake kabeh saka rereget tilase kanggo ngilangi watu kanggo nandur wiji, kabeh saka kenyamanan saka kursi cushy. Nganyarke larang banget, minangka traktor, nanging yen sampeyan wis tuku garahe, sampeyan ora bakal bisa nandur kanthi tangan maneh.

Overhaul mancing teh

Download saka: Mods Nexus

Lembah Stardew minangka salah sawijining game sing ora bener-bener ndelok minigame mancing, nanging overhaul mancing Teh ndadekake pengalaman luwih apik. Nambahake kemungkinan iwak ora pati ngerti, mula luwih gampang nyekel, lan menehi sampeyan kanggo nyekel sing sampurna berturut-turut uga. Aku isih durung nate milih peta petani Riverland, nanging mratelakake iki mesthi nggawe prestasi fishing sing kurang lara.

Katresnan gratis

Download saka: Mods Nexus

Milih paramour saka kabeh individu sing layak karo Pelican yaiku perjuangan saben-saben miwiti game anyar. Abigail ngomongake ati-ati sing sithik nanging ora miskin Shane kudu disimpen saka jajamart? Katresnan gratis yaiku stardew 1.5 Penerus kanggo mantan modal kaping pirang-pirang pasangan sing saiki duwe akeh kahanan urip kaya kanca sak kamar lan pasangan utawa pirang-pirang bojo.

Mitra platonic

Download saka: Mods Nexus

Kanggo ngelawan persis pirang-pirang modal, mod mitern platonic ngidini sampeyan duwe hubungan level 10 ati karo calon perkawinan tanpa omah-omah. Acara hubungan akhir kanggo saben karakter wis diowahi kanggo nggambarake hubungan pribadi sing cedhak. Sampeyan uga bisa urip bebarengan utawa bocah tuwa, tanpa komponen romantis.

Rasmodius Ramen

Download saka: Mods Nexus

Aku ora tau melu omah-omah Rasmodius The The Resiko MODDER, nanging ALWOLFMASTER modder dadi inspirasi sawise muter modern modern, narasi modern. Rasmodius Rasmodion ing overhaul narasi sing digawe dening haywrites kanggo nggawe dheweke dadi calon perkawinan lengkap karo acara jantung, dialog pasca omah-omah, lan dialog festival sing nuduhake hubungan sampeyan. Aku ngira-ngira iki bakal dadi mod sing bisa ngowahi potret Rasmodius supaya dheweke katon luwih umur luwih becik kanggo petani diwasa sampeyan.

Mods visual stardew Valley

Mods Anime Stardew

Download saka: Mods Nexus

Mods Anime Stardew minangka salah sawijining mods potret sing paling populer kanggo stardew, kanthi alesan sing apik. Pakaryan piksel sing rinci lan padhang kanthi apik kanthi apik ing Valley Stardew Default.

Mod Portrait DCBurger

Download saka: Mods Nexus

MOD Potret favoritku yaiku mod Potret DCBurger, ora kaya sing beda, akeh macem-macem suntingan karakter gaya anime lan swaps jender, potret DCBurger yaiku Grittier. Kabeh karakter duwe gaya sing luwih peteng kanthi rahim alun lan liyane fitur masculine. Dheweke bisa uga ora cocog karo versi Asli Pelican Town, nanging dadi istirahat sing apik saka cuteness. Potret kasebut gumantung ing Mod portraiture sing ngidini potret karakter resolusi sing luwih dhuwur.

Potret Anime Fisharia

Download saka: Mods Nexus

Mod portrait anime liyane yaiku sing disetel dening Fisharia karo rasa cutter, cartoon-y tinimbang sawetara mods anime studew liyane. Setel iki kalebu kabeh cast ing Stardew, nganti saiki kanggo menehi sawetara gaya rambut anime sing apik banget.

Lembah Diverse Stardew

Download saka: Mod detakan

Lembah Stardew duwe aksara cast gedhe, nanging modriks iki kanthi nambah macem-macem jinis awak, etnis, lan gender. Sawise diundhuh, sampeyan bisa milih manawa kanggo njaga model asli kanggo saben karakter utawa ngalih menyang macem-macem. Yen sampeyan nggawe saklar kasebut, ora mung bakal ngganti model karakter, nanging uga bakal entuk klambi musiman, kostum nglangi, klambi bersalin nalika meteng, lan sawetara tambahan. Malah luwih apik, karakter sampeyan ora ngalih bakal isih layak kanggo mod liyane.

Monster Lembah

Download saka: Mods Nexus

Game babagan Monsters lan Pedhang lan Pedhang lan Birds wis makarya menyang game ide utama akhir-akhir iki lan Valley Monster nggawa sikil freaky. “Tau pengin tanggal demit? Nggoda bocah wadon slime? Nikah Merman?”Takon modder blizzriel. “Inggih, saiki sampeyan bisa!”Monster Valley ngganti loro potret lan sprit of Pelican kutha sing paling layak lan kulawargane dadi alternatif sing apik banget. Sebastian lan Robin dadi dhemit, dene Maru lan Demetrius minangka boneka tembelan. Elliott, mesthine ana merek.

Backpacks & Baubles

Download saka: Mods Nexus

All Valley Stray Stardew iki kanthi tujuane kanggo menehi tas ransel sing paling apik. Sampeyan bisa milih saka pirang-pirang desain, ganti warna, tambah lampu dinamis kanthi lantern, utawa malah nggawa tas ransel sing dadi luwih gedhe. Ana uga pilihan baubles sing bakal ngambang bebarengan karo sampeyan nalika mlaku-mlaku. Iku owah-owahan sethithik, nanging mikirake sepira sampeyan duwe tas ransel, iku mod sing ana tambahan sing nyenengake lan flameurful.

Kamar garwa kosong

Download saka: Mods Nexus

Nalika aku seneng kabeh bojo stardew, aku mesthi rada kuciwa nalika gendhakan saya obah lan sakabehe nempelake estetika omahku kanthi ruangan hobi aneh. Perkawinan kabeh babagan kompromi, nanging kesucian dekoraku dudu wilayah sing dakkarepake ing tengah. Masalahku ditanggulangi karo mod kamar pasangan sing kosong, sing menehi kemampuan kanggo ngetrapake dekorasi dhewe kanggo kancaku.

Kembang Lembah

Download saka: ajeg.postype

Nalika nerangake bangunan, lembah kembang minangka salah sawijining sing paling apik, sing nggawe popularitas ora ana sing nggumunake. Mod Iki Ngrancang Kabeh Bangunan Farm, Pelican, lan Wit-witan ing Lebak Karo Kembang Musiman. Iku ngimpi mriyang saka floral langsung saka dongeng.

Rancher Sime

Download saka: Mods Nexus

Inspirasi dening Spesies Sleywul Spesien Sleying Sleyin Lembah Slime, Mod iki ngganti visual kanggo saben kewan ing kebon (liyane saka iwak) kanthi stive slime kewan. Iku mung perawatan kosmetik, sanajan kewan-kewan sampeyan bakal nahan kabeh fitur panenane ing negara sing anyar-y. Yen sampeyan mung kepengin ngganti sawetara kewan utawa pet, mod sampeyan duwe versi opsional sing mung ngganti ternak, pets, utawa jaran, masing-masing.

Pinkpocalypse

Aku ora bisa kaget amarga jumlah mods sing khusus dadi macem-macem unsur lembah stardew dadi pink permen. Kanggo miwiti, mateni kabeh kothak dialog Stardew lan layar persediaan Jambon karo Antarmuka pink. Tindakake kasebut Jambon Lembah Cute lan Bangunan liyane kanggo lembah cute sing bebarengan karo pink-ify bangunan kabeh bangunan, interiors, alat, lan mesin. Apa sampeyan pengin Domba Jambon? Mesthi wae sampeyan nindakake. Napa sampeyan duwe scarecrows nalika sampeyan bisa duwe sekedhik sing nggumunake Catcrows kanggo ngganti?

Lembu Lembu Motong

Download saka: Mods Nexus

Lembu Motong Motong Dadi Budang Lembah Stardew menyang Versi Plumper karo pipi rosa tegese katon kaya sapi rembulan panen. Sawetara modder wis nggawe kewan anyar, nanging sing paling disenengi. Identitas moduler wis ngeculake pembaruan kanggo cengkor cutter lemak sing kalebu kabeh retestur kewan cuter lan lemak kanggo wedhus, pitik, lan liya-liyane.

Starity Lembah Utility Utility Utility & Cheat

Lokasi Peta NPC

Download saka: Mods Nexus

Iki minangka sarana sing ora bakal sampeyan tindakake tanpa yen sampeyan nambah. Pendhudhuk Pelican ora tau ana ing ngendi sampeyan ngarepake yen sampeyan butuh paling akeh, saengga mod iki nuduhake sampeyan ing peta persis ing endi wae. Ora maneh sampeyan bakal bali lan bali ing toko Marnie nalika dheweke nekani Yoga ing Pierre.

Tambah musim woh-wohan kanggo Tanggalan

Download saka: Mods Nexus

Sanadyan mung owah-owahan sethithik, tambahake musim woh wohan beri kanggo Tanggalan dening Inmognito migunani amarga nindakake, ngidini sampeyan nglacak musim Semono uga, supaya sampeyan ngerti kapan sampeyan ngerti lan panen. Iki nampilake musim salmonberry ing musim semi, forage pantai nalika musim panas, lan musim blackberry ing musim gugur.

Helper petani

Download saka: Mods Nexus

Mod Lembah Lembah Gampang iki kanthi Aedenthorn minangka wong liya kanggo petani. Sampeyan bisa ngomong yen wiji wis kasep nalika musim bakal ditanam, lan malah nyegah tanduran pungkasan yen sampeyan ngaktifake fungsionalitas. Helper petani uga bisa menehi pangeling kanggo nalika tanduran mbutuhake panen utawa mbanyoni sadurunge turu, lan malah bisa ngupayakake kewan sampeyan ing wayah wengi.

Ui info suite

Download saka: Mods Nexus

Ana akeh kanggo nglacak ing sawah lan kadhangkala sampeyan ora bisa eling nalika nandur kembang kol utawa apa-apa utawa sampeyan pethikan wedhus esuk iki. Suite UI UI ngemot akeh informasi game sing migunani sing ora cukup salib menyang wilayah sing ngapusi. Kewan sing kudu diusik utawa pet duwe ikon ing sirah. Ing mouse, tanduran bakal nampilake jeneng lan dina nganti bisa dipanen. Suite info duwe pirang-pirang fitur migunani liyane sing sampurna yen sampeyan dadi petani sing lali.

Mlumpat

Download saka: Mods Nexus

Apa sampeyan nyelehake gapura kanggo pager sampeyan adhedhasar apa sing katon apik tinimbang apa sing bener? Sampeyan bisa mungkasi mlaku-mlaku ing saindenging pager ing lapangan lan nggawe urip luwih gampang kanthi mlumpat. Apa persis apa sing dikandhakake ing timah.

Helper Rasah Hadiah

Download saka: Mods Nexus

Yen sampeyan terus menyang Alt + Tab saka game amarga sampeyan ora bisa urip, sampeyan kudu menehi hadiah kanggo menehi Caroline lan Helgen Helper Hadiah supaya sampeyan kudu entuk jawaban. Mod iki nambahake tooltip karo barang favorit sing paling disenengi nalika sampeyan mouse ing menu hubungan utawa ulang tahun ing tanggalan. Yen ujug-ujug dadi kekuwatan ing cara hadiah ngrasa sampeyan, Tstaples sing wis cheat kanggo sampeyan, versi kemajuan mung sampeyan wis ngerti hadiah sing luwih disenengi babagan mod ing ngendi sampeyan mung bisa ngerteni dhewe liwat nyoba lan kesalahan.

Kategori Chests

Download saka: Mods Nexus

Ing taun loro saka kebon stardew apa wae, aku biasane entuk armada kanggo kabeh woh-wohan sing berlebihan, bahan bangunan, lan rarecrows. Saben wong duwe item khusus sing dikenal mung saka dhaptar persediaan sing ana ing sirahku. Kategori Chests ngidini sampeyan nggawe rasa kegilaan kanthi ndhikte barang-barang sing ana ing dada lan sijine mung barang-barang kasebut kanthi mung siji tombol sing sampeyan mbukak. Aku ora tau ngrasakake.

Menu menu ing game

Download saka: Mods Nexus

Iki minangka mod sing rumit lan apik banget sing nambah menu ngapusi sing akeh ing game. Sampeyan bisa teleport ing ngendi wae, nyetel level keterampilan ing fly, ganti cuaca, beku, menehi banyu kanthi gerakan, genti angel, supaya bisa mbanyoni, lan wutuh Akeh liyane saka ing game. Menu ngapusi sejatine duwe sawetara fitur liyane ing dhaptar iki sing dibangun ing, dadi yen sampeyan seneng karo sawetara mod ing kaca sadurunge, bisa ditutupi ing kene.

BJS – Wektu Juragan

Download saka: Mods Nexus

Kadhangkala sampeyan entuk taun lima farm lan wis entuk kabeh babagan kabeh sing dadi bathi. Yen sampeyan ora duwe apa-apa, nanging nonton tanduran saya tuwuh, bjs Wektu Skrols ngidini sampeyan nggunakake fungsi ngenteni wektu sing sampeyan pilih fungsi sing sampeyan pengin ngliwati dina.

Wengi

Download saka: Mods Nexus

Yen sampeyan butuh wektu luwih akeh ing dina sampeyan menyang peternakan, cara sing teles supaya ora mung turu! Lembah Stardew meksa petani sampeyan bakal metu ing 2am yen durung turu. Kanthi modal wengi, sampeyan bisa tetep ing salawas-lawase lan ora nate turu. Game kasebut bakal disimpen ing 6AM kanthi katon kaya sampeyan wis liwati, nanging ora kaya game utama sing sampeyan ora bakal kelangan barang utawa dipeksa mulih maneh.

Pangserangan khusus

Download saka: Mods Nexus

Pangserat khusus nambah menu menyang Lembah Stardew ing ngendi sampeyan bisa nyetel lan lelungan menyang kothak ing peta game. Iki minangka solusi cheesy kanggo masalah mlaku-mlaku utawa nunggang kutha, nanging mod sing apik banget!

Autoanimaldoors

Download saka: Mods Nexus

Apa sampeyan tau Elinga kanggo nutup lawang menyang lumbung lan coops ing wayah wengi? Aku ora. Ora preduli apa sing daklakoni, aku mesthi nilar kewan sing kurang ing kadhemen ing dina udan. Autoanimaladoors nindakake ngeling-eling kanthi otomatis mbukak lan nutup kabeh lumbung lan coops saben dina. Iku owah-owahan sing cilik nanging urip.

Stardew Valley Simpen Editor

Download saka: Mods Nexus

Editor simpen minangka alat kapisah, ora dadi mod, sing ngidini sampeyan nyetel variabel tartamtu babagan file nyimpen tanpa kudu digali ing editor teks. Manawa, sampeyan bisa nggunakake kanggo ngapusi dhuwit lan kekuwatan menyang game, nanging uga ngidini sampeyan luwih angel tinimbang sing luwih angel tinimbang. Editor save bisa digunakake kanggo ngapusi cara liwat game, nanging uga bisa digunakake kanggo nyetel variabel sing ora bisa ngontrol cara liya, dadi alat sing migunani kanggo kita ora duwe mods.

Mods Multiplayer Stardew Valley

Pamilik kabin sing ditampilake

Download saka: Mods Nexus

Yen sampeyan lagi mbukak operasi karo sawetara kanca petani liyane, bisa dadi angel kanggo nglacak omah sing dadi kanca. Pamilik kabin ditampilake minangka fix cepet sing nuduhake jeneng pemilik kabin nalika sampeyan mlebu. Ora luwih pranking kanca sing salah kanthi ora sengaja.

Backpacks Multiplayer

Download saka: Mods Nexus

Cara liya sing migunani kanggo njaga tab ing kanca Multiplayer yaiku mod Backpacks Multiplayer sing ngidini sampeyan ndeleng kabeh petani kanca sampeyan. Saenipun sampeyan bisa nggunakake kanggo ngrancang klompok luwih apik minangka klompok nanging yen sampeyan mung kudu ngerti sapa sing dadi hoes, bisa uga nindakake uga.

Pemain Unlimited

Download saka: Mods Nexus

Saiki Dhukungan Multiplayer resmi ing stardew Vende. Pemain Unlimited Ngilangake tutup ing Kabin sing bisa dibangun ing sawah lan watesan ing jumlah petani sing bisa melu sesi. Mung pamuter hosting sesi bebarengan kudu nginstal pemain tanpa watesan, tegese sampeyan bisa uga bisa ngejutake wong liya kanthi kebon sing overpopulated.

Mesthi ing server

Download saka: Mods Nexus

Mod iki nempatake host farm dadi slumber jero, saéngga jagad terus mlaku tanpa dolanan. Iki ngidini para petani sampeyan kanggo muter sanajan host ora saiki, lan mod luwih cerdas kanggo ngaso tumindak nalika ora ana sing aktif. Host kasebut kudu ninggalake game sing mlaku ing komputer, nanging rega cilik kanggo mbayar peternakan sing ora turu.

Warp kanggo kanca

Download saka: Mods Nexus

Warp kanggo kanca nambah menu tambahan menyang lembah stardew sing nuduhake lokasi kabeh peternakan liyane lan tombol kanggo muter langsung. Utamane migunani kanggo mbantu kanca anyar yen ilang utawa butuh bantuan ing njero tambang.

Studel Valley Mods: Cara Instal Dheweke

Cara Instal Mods Lembah Stardew

Nambahake Mods menyang Lembah Stardew bisa langsung yen ana mung pasangan sing pengin digunakake. Akeh sing diinstal mung kanthi masang file sing diunduh ing folder “mod” ing direktori studew sampeyan. Yen sampeyan lagi muter Uap, lokasi standar yaiku “C: \ uap \ steamapps \ umum \ stardew Valley”. Yen sampeyan mung pengin mods Gampang, priksa manawa mriksa instruksi instalasi lan katergaji banjur dibuwang ing folder mods sampeyan. Iku iku!

Sawetara mod bisa uga mbutuhake sawetara modasional sing penting kaya smapi ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin nginstal sawetara mods, utawa ngalih maneh ing antarane macem-macem klompok mod mod kanggo macem-macem file simpen minangka cara sing paling apik kanggo nindakake ing taun 2022.

Stardew modding api (smapi)

Mods sing nggawe pangowahan sing luwih kompleks bisa mbutuhake “API modding Starding”, utawa smapi kanggo cendhak. Iki API sing digawe komunitas sing asring dianyari lan ngidini sampeyan nggunakake mod dll. Sampeyan bisa ndownload versi smapi paling anyar saka situs web kasebut lan golek walcthrough sing apik banget babagan cara nginstal (lan terus prestasi uap sampeyan bisa digunakake) ing Wiki Lembah Stardew. Smapi ora mriksa konflik mod lan nganyari, nanging yen sampeyan pengin alat ngatur mod sing saiki wis akrab lan sampeyan pengin nggunakake stardrop uga.

Patcher Konten Studew Valley

Akeh mods stardew saiki kompatibel karo Patcher Konten, Alat sing ngemot pirang-pirang mods tanpa ngganti file XNB, uga instal luwih gampang, uga instalasi konflik ing antarane mods. Patcher Konten bisa dibukak menyang folder “Mod” Lembah Lembah Lembah Lembah Lembah Lembah ing Lembah sing padha ing ndhuwur. Sampeyan banjur bisa mbukak lembah stardew kanthi smapi.

Manajer mod stardrop

Ing taun 2022, Trotoan Modhisi Modern Modern mesthi salah sawijining cara paling gampang kanggo ngatur kelompok mod gedhe. Proyek Open-Source isih ana ing beta mbukak nanging wis akrab banget yen sampeyan wis nggunakake manajer komunitas kanggo game liyane. Sampeyan ngidini sampeyan nyiyapake profil sing beda kanggo mbuwang ing antarane klompok mod, mriksa nganyari, lan ora cocog. Sampeyan bisa tindakake kanthi miwiti ing pandhuan instalasi kasebut.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.