Star Wars Jedi: Lokasi Wulan Terrarium Tatanan | PcGamesn, kabeh lokasi winih terrarium ing Star Wars Jedi: tatanan gugur – Star Wars: Jedi Gugur Pandhuan – IGN

Kabeh lokasi winih terrarium ing Star Wars Jedi: tatanan sing tiba

Contents

Ing Gloomroot Hollow ing Kashyyyk, Tetep kiwa tinimbang nututi dalan crita. Goleki godhong raksasa lungguh ing jejere sawetara kulit lan rock sing macet. Pindai kanggo njupuk Susu Grass Wiji.

Star Wars Jedi: Lokasi wiji Terrarium sing tiba

Jedi-Falllen-Order-Orrarium-Location-Location

Endi lokasi winih kanggo terrarium ing Jedi: tatanan sing tiba? Istirahat saka nggoleki bagean lampu, battling Jedi: panggon pesenan sing tiba, lan ngrampungake teka-teki kanggo ngrampungake upaya sing apik kanggo kapten sing apik.

Dracanion sampeyan Ditusuke Ditusuke Tresna karo Terrarium lan dheweke pengin sampeyan tresna kaya ngono, mula dheweke njaluk supaya sampeyan bisa ngumpulake wiji kanggo dheweke nyebarake koleksi. Sawise sampeyan nemokake saben wiji, cukup bali menyang Ditusuk ing Grez Dritus ing Mantis lan sampeyan bakal entuk hadiah, ‘Thumb ijo: duwe terrarium kanthi koleksi sampeyan dhewe.

Dadi, ing endi sampeyan bisa nemokake kabeh wiji ing Jedi: tatanan sing tiba? Nalika sampeyan njelajah Galaxy, sampeyan bakal nemokake kembang sing arang lan unik, lan nggunakake BD-1 sampeyan bakal entuk wiji saka saben. Mangkene kabeh wiji terrarium lan ing ngendi sampeyan bakal nemokake.

Jedi: Lokasi wiji terrarium sing tiba

Bogano

Kalpi: Refugasi subterronaan – Sawise sampeyan tekan titik bunder semedi ing lantai ngisor wilayah kasebut, mateni tikus bog banjur golek stalk gedhe sing ana ing banyu sing cedhak karo tumpukan.

Featherfern: Plancongan Fraktur – Goleki telung bolongan gedhe ing wilayah kasebut, sing cedhak yaiku jembatan sing rusak, sing sampeyan kudu mlumpat, ing sisih liya sampeyan bakal nemokake kembang ungu.

Zeffo

Royal Fluzz: Tugu Weather – ditemokake ing jejere dada link scompong sawise sampeyan nglawan rong stormtrooper abot. Njupuk jalur kiwa kiwa ing gunung tajem

Gilypod: Runtuhan Windswept – Nalika sampeyan pindhah menyang kuburan eilram, mlumpat menyang tugu sing dhuwur ing tengah-tengah wilayah lan sampeyan bakal nemokake kembang gilypod.

Dreamwort: Situs kacilakan – metu guwa lan sirah ing sisih banyu, ing sisih tengen bunder cilik ing situs kacilakan ing lebar sampeyan bakal nemokake wiji dreamwort.

Kashyyyk

Bonshyyyr: Reregasan Imperial – Nalika tekan Kashyyk, lan yen wis ngresiki cara, goleki sisih kiwa kiwa saka ngresiki lan sampeyan bakal nemokake wiji bonshyyyr.

Grass susu: Gloomroot Hollow – sampeyan bakal nemokake dalan sisih separo liwat peta, tumuju dalan sing diangkat lan sampeyan bakal nemokake suket susu.

Mushbloom: Wit-witan Asal – Yen sampeyan tekan sikil saka wit asal, goleki sisih kiwa saka wit asal, jamur bisa ditemokake ing sikil tanduran sing akeh.

Dadhane

Getihen wiji wiji: Swamp Kurban – Winih bisa ditemokake ing ngisor anggur swinging abang, mung tindakake dalan nganti sampeyan nemokake iki ing pojok sing cedhak.

Wiji Mushting: Swamp Kurban – Wiji iki bisa ditemokake ing pangkalan tebing, ing sisih kiwa wit sing menehi undead nightster saka karung gantung gedhe.

Yen sampeyan wis nemokake kabeh wiji kanggo terrarium ing Jedi: tatanan gugur lan pengin bali menyang tumindak, ing kene sampeyan bisa nemokake lampu tikel kaping pindho, lan dada scomped Link ing Jedi.

Gina Lees Gina seneng ngumbara dataran ing Valheim, njelajah sistem sing disunting ing Starfield, lan nirter bintang honkai, lan kritirs bintang liyane ing game medeni. Kagawaké dedikasi kanggo menehi manajemen game, dheweke uga nyakup fantasi Minecraft lan akhir.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Kabeh lokasi winih terrarium ing Star Wars Jedi: tatanan sing tiba

Kaca iki bakal nuduhake lokasi kabeh wiji terrarium sing bisa ditemokake ing Star Wars Jedi: tatanan sing tiba.

Minangka cal Kstis njelajah Galaxy, bisa uga ana planet unik sing bisa ditambahake ing Mantis ‘Terrarium. Kanthi sesambungan karo tanduran cilik, dheweke bakal bisa entuk wiji lan ditambahake menyang koleksi. Ngempalaken kabeh wiji lan wong-wong mau bakal tuwuh bakal mbukak kunci tropi ijo.

Cara nemokake lan mbukak kunci kabeh wiji Terrarium

Lokasi Sinar Terrarium.png

Kanggo nggawe barang gampang, wiji terrarium ing ngisor iki wis dirusak lan dikategorikake menyang lokasi sing bisa ditemokake. Yen sampeyan nemoni masalah nemokake wiji kasebut, priksa manawa sampeyan nggoleki area kanthi tliti lan elinga BD-1 nalika dheweke bakal mlumpat menyang lemah nalika sampeyan sacedhake wiji.

Bogano Terrarium lokasi wiji

Wiji Kalpi | Papan perlindungan subterranean

Kalpi Winih.jpgKanggo nemokake wiji Kalpi, gunakake menyang wilayah pengungsi subterranean ing Bogano lan mlumpat menyang lantai ngisor yen sampeyan tekan titik mediasi. Mateni tikus bog sing madhangi wilayah kasebut banjur goleki stalk gedhe sing nempel saka banyu cedhak tumpukan rame. Kalpi Map.jpg

Wiji Wiji Featherfern | Plancar Pataced

Lokasi winih02.jpgSupaya bisa nemokake wiji wulu, goleki telung bolongan gedhe sing bisa ditemokake ing wilayah kosong. Sawise sampeyan wis ndeleng telung bolongan, mlumpat jembatan rusak sing bisa ditemokake ing cedhak. Sampeyan bakal nemokake kembang ungu langsung ing ngarep sampeyan sawise mlumpat ing jembatan. Lokasi winih01.jpg

Lokasi wiji Terrarium Zeffo

Wiji fuzz Tugu Weather

Location winih05.jpgKanggo nemokake wiji FREUME, gunakake menyang wilayah tugu sing padha karo tugu lan goleki trooper serangan abot sing nggawa bedhil mesin sing nampilake ing Shield. Jupuk trooper lan terus liwat guwa cilik nganti tekan trooper sing abot liyane sing ngadeg ing sisih liya saka celah gedhe. Location winih04.jpgNalika ngilangi hits, mlumpat ing pipa lan ngalahake dheweke. Nalika sampeyan nggawe munggah gunung tajem, sampeyan bakal nemokake jalur sing ana ing sisih kiwa. Mudhun dalan iki sampeyan ora mung bakal nemokake dodo splice, nanging uga wiji fuzz.

Wiji gilypod | Runtuhan Windswept

Lokasi peta peta01.jpgDitemokake ing reruntuhan angin, sadurunge mlebu ing kuburan eliram, sampeyan bakal nemokake kembang gilypod abang ing ndhuwur pilar paling dhuwur ing wilayah kasebut. Tatanan zeffle collectibles17.jpg

Winih Dreamwort | Situs kacilakan

Lokasi peta peta03.jpg

Ditemokake ing sadhuwure pinggir situs kacilakan, wiji dreamwort cukup angel. Kanggo nemokake kembang kuning, sirah metu saka guwa ing papan semedi ditemokake ing guwa es lan lelungan ing banyu. Sawise sampeyan ngliwati banyu, gunakake ing potongan bengkong gedhe lan kepala menyang pantai. Mangkene sampeyan bakal nemokake kembang kuning cilik.

Lokasi Sinar Kashyyk Terrarium

Susu Grass Wiji | Gloomroot Hollow

Location01.jpgDumunung ing Gloomroot Hollow ing Kashyyyk, wiji suket susu ora bisa ditemokake sawise metu guwa sing diisi nganggo kumbang nyala. Sawise metu guwa, giliran ngiwa lan nggawe dalan liwat traps fly gedhe. Sawise tekan platform, sampeyan bakal nemokake wiji suket susu nalika ngusir maneh, ing ngendi sampeyan bakal weruh tanduran godhong sing gedhe. Susu Grass Seed Map.jpg

Winih Mushbloom | Wit-witan Asal

Lokasi winih08.jpgDumunung ing Kashyyk sampeyan bakal nemokake wiji jamur ing wilayah wit asal. Supaya entuk wiji, menek mudhun ing titik meditasi lan cara menyang jembatan watu gedhe. Ing sisih liyane jembatan iki sampeyan bakal nemokake wit gedhe, sing wiji jamur bisa ditemokake ing pangkalan. Lokasi winih07.jpg

Wiji Bonshyyyr | Refiser Imperial

Location03.jpgDumunung ing Kashyyyk, wiji bonshyyy bisa ditemokake ing wilayah sing diisi Imperial. Wiji, ora kaya wong liya, bisa ditemokake ing mbukak lan cukup angel. Sawise tekan titik semedi sing nyathet trooper badai ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake kembang cilik ing pinggir paprangan. Location02.jpg

Dadhane

Getihen gulu wiji | Swamp Kurban

Lokasi winih04.jpgWiji kendali bisa ditemokake ing Dadhane ing rawa saka wilayah kurban. Kanggo nemokake wiji, nyelehake ing jejere wit ngayunake abang lan tindakake dalan nganti sampeyan nemokake kembang abang ing sudhut sing cedhak. Lokasi winih03.jpg

Wiji mushling | Swamp Kurban

Lokasi winih06.jpgDumunung ing ngisor rawa saka rawafan, wiji-wiji mushling bisa ditemokake ing pangkalan tebing, mung kiwa saka wit gedhe sing menehi undead saka kerjane abang. Lokasi winih05.jpg

Nganti Sabanjure: Saben barang kosmetik ing Star Wars Jedi: tatanan sing tiba

Lokasi Scan BD-1 ILUM

Pandhuan Urutan Gugus: Lokasi Sinar Terrarium

Terrarium Greenz ing tatanan sing tiba

Ryan Gilliam (dheweke) wis makarya ing Polygon saklawasé pitung taun. Dheweke utamane mbuwang panuntun nulis wektu kanggo game populer kanthi umum Diablo 4 & Takdir 2.

Ing Star Wars Jedi: tatanan sing tiba, Sampeyan bisa ngumpulake 10 total Wiji terrarium Saka papat saka planet. Yen sampeyan ngumpulake kabeh, tanduran ing Terrarium Greeve ing mantri, lan supaya bisa tuwuh, sampeyan bakal entuk prestasi jempol utawa piala ijo.

Ing pandhuan iki, kita bakal nuduhake sampeyan lokasi kabeh Tatanan tiba10 wiji, sing kasebar ing saindenging Bogano, Zeffo, Kashyyyk, lan Dartomir.

Bogano Terrarium lokasi wiji

Kalpi Wiji // papan perlindungan subterranean

  • Lokasi Winih Kalpi Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon
  • Lokasi Winih Kalpi Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon

Kanggo tuwuh a Kalpi, Sampeyan kudu golek wiji ing Papan perlindungan subterranean ing Bogano. Mudhun menyang kamar bunder sing gedhe – sing sadurunge sadurunge sampeyan entuk tembok. Nyelehake menyang banyu lan mlaku-mlaku nganti sampeyan nemokake wit anggur sing metu saka banyu ing sadawane tembok. Pindai kanggo njaluk Wiji Kalpi.

Wiji Wiji // Plancongan Feather

  • Lokasi Wiji Bogano Respawn Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon
  • Lokasi Wiji Bogano Respawn Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon

Kanggo njupuk Featherfern, sampeyan kudu ngenteni nganti sampeyan duwe Jedi Flip Kemampuan. Sawise sampeyan duwe, jedi flip menyang Dataran patah ing Bogano, lan posisi dhewe ing ngendi sampeyan bisa ndeleng telung gubuk kasebut. Goleki kembang wungu siji sing lungguh ing pinggir tebing. Pindai kanggo njaluk Wiji Wise.

Lokasi Sinar Zeffo

Wulangan Fluzing Royal // Tugu Weamed

  • Lokasi Winasan Fluzing Royal ing Zeffo Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon
  • Lokasi Winasan Fluzing Royal ing Zeffo Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon

Ing Tugu Weather ing Zeffo – ing dalan sampeyan menyang Makam Eilram – Sampeyan bakal nemokake tanjakan cilik sing ndadékaké dada sing dikunci. Ing jejere dada, sampeyan bakal nemokake sawetara kembang jambon. Pindai kanggo njaluk Wiji fluzing kraton.

Wiji Gillypod // Runtuhan Windswept

  • Lokasi Wiji Gillypod ing Zeffo Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon
  • Lokasi Wiji Gillypod ing Zeffo Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon

Ing Tugu Weather Area On Zeffo, goleki tembelan suket ing pasir menyang struktur tengah. Iku ing atap reruntuhan. Mlaku nganti tekan suket lan scan kanggo njaluk Wiji gilypod.

Winih Dreamwort // Situs kacilakan

  • Lokasi Winih Dreamwort ing Zeffo Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon
  • Lokasi Winih Dreamwort ing Zeffo Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon

Kanggo Dreamwort, nggawe dalan menyang Situs kacilakan ing Zeffo. Ing sisih tengen wilayah, nglangi menyang pulo tengah. Scan tanduran Dreamwort ing pojok pulo abu-abu cedhak banyu kanggo njaluk Wiji Dreamwort.

Lokasi Winih Kashyyk

Wiji Bonshyyyr // Refiser Imperial

  • Lokasi Winih Bonshyyyr ing Kashyyyk Respawn Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon
  • Lokasi Winih Bonshyyyr ing Kashyyyk Respawn Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon

Ing Refiser Imperial ing Kashyyyk, Goleki wit sing gedhe banget karo akar sing tuwuh ing saubenge. Scan akar ing dasar wit kanggo njupuk Wiji Bonshyyyr.

Susu Grass Wiji // Gloomroot Hollow

  • Susu Grass Wiji ing Kashyyyk Resor Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon
  • Susu Grass Wiji ing Kashyyyk Resor Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon

Ing Gloomroot Hollow ing Kashyyyk, Tetep kiwa tinimbang nututi dalan crita. Goleki godhong raksasa lungguh ing jejere sawetara kulit lan rock sing macet. Pindai kanggo njupuk Susu Grass Wiji.

Winih Mushbloom // Wit-witan Asal

  • Wiji Mushbloom ing Seni Elektronik Kashyyyk liwat Polygon
  • Wiji Mushbloom ing Seni Elektronik Kashyyyk liwat Polygon

Ing Wit-witan Asal ing Kashyyyk, sampeyan bakal nemokake klompok laba-laba sawise geser lumpur sampeyan adoh saka mbakyune sanga. Goleki jamur sing gedhe ing mburi wilayah, lan pindai jamur cilik ing sekitar supaya entuk Winih Mushbloom.

Lokasi Winih Dathomir

Getihen wiji // rawa saka kurban

  • Geteden Gut Gut ing Dathomir Resppaw Hiburan / Seni Elektronik liwat Polygon
  • Geteden Gut Gut ing Dathomir Resppaw Hiburan / Seni Elektronik liwat Polygon

Ing Swamp Kurban ing Dadhane, Goleki Rocks Kuning cedhak banyu. Deleng menyang tebing ing ngarep sampeyan, lan sampeyan bakal weruh tembok jamur abang. Pindai wilayah iki kanggo njupuk Getihen wiji gulu.

Winih Mushting // Swamp Kurban

  • Lokasi Winih Mushling ing Dathomir Resppaw Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon
  • Lokasi Winih Mushling ing Dathomir Resppaw Hiburan / Elektronik Artis liwat Polygon

Ing Swamp Kurban ing Dadhane, Ing area bunder, sampeyan bakal nemokake sawetara kembang abang sing tancep metu saka lemah. Mlaku nganti tanduran lan pindai kanggo njupuk Wiji mushling.

Star Wars Jedi: Pandhuan Pesenan Gugur

  • Star Wars Jedi: Pandhuan pemula pamaréntahan Gugur
  • Apa aku kudu menyang Zeffo utawa Dathomir dhisik?
  • Cara mbuktekake kontrol tampilan
  • Apa sing “urip, kekuwatan, lan XP mulihake” tegese?
  • Kepiye cara njupuk upgrade stim canister ing Bogano
  • Jinis lampu sing digunakake
  • Cara njaluk link scomp
  • Prestasi Orde Gugus lan Tropi
  • Kabeh katrampilan lan favorit kita
  • Lampu, Pasukan, lan Droid Nganyarke
  • Lokasi lan Peta Life Life
  • Teknik lan peta insence Force
  • Stim Canister lokasi lan peta
  • Bogano Chests lan Rahasia lokasi
  • Dada Zeffo lan Rahasia lokasi
  • Chests Kashyyyk lan lokasi rahasia
  • Dathomir Chests lan Rahasia Lokasi
  • Dada Ilum lan Rahasia Lokasi
  • Puzzle Ball Ball Bogano Landing
  • Makam teka-teki Miktrull
  • Makam teka-teki eilram
  • Cara uwal saka kunjara lemah
  • Teka-teki Ice
  • Lokasi Kulit BD-1
  • Werna Lampu
  • Lokasi Part Lightsaber
  • Lokasi Bahan Bahan
  • Lokasi Bahan Poncho
  • LOKASI Pakaryan Mantis Cat

Ndhaptar cathetan patch buletin

Pinggir saben minggu paling apik saka Polygon