Sing dadi bedhil serbu paling apik ing Warzone Caldera? Kèndêl ingsun | Paper Rock Shotgun, Loading kelas bedhiluan seranganuan sing paling apik ing Warzone: lampiran, persiyapan, tunjangan – dexerto

Louking kelas bedhil serangan paling apik ing warzone: lampiran, persiyapan, tunjangan

Contents

Sampeyan bisa mriksa kabeh sing paling apik ing Pandhuan Loadout.

Warzone Pasifik Serangan Assault Paling Anyar: yaiku sing paling apik kanggo tugas: Warzone Caldera?

Nggolek bedhil serbu sing paling apik kanggo panggilan tugas: Warzone Caldera? Kita Ora Kaget: Senapan Serangan kasedhiya ing kelas senjata sing paling serba guna lan akeh. Dheweke bisa dipercaya, efektif ing sawetara, lan tulang punggung mayoritas Warzone Caldera Loadouts metu.

Pandhuan kanggo paling apik ar ing warzone bakal mlaku sampeyan liwat statistik lan kekuwatan umum saka kabeh bedhil serangan ing warzone. Mangkene kabeh bedhil serbu ing telpon saka tugas: warzone, lan kepiye saben wong ing meta saiki.

Karbine Cooper diwenehake ing Gunmith Vanguard ing latar ireng. Hue fiery abang ing sudhut kiwa ngisor

Coloper Carbine – Senapan Serangan Paling Apik ing Warzone

Konsistensi terus-terusan King ing warzone, lan karbin Cooper kaya konsisten. Ana alesan Krig 6 Agung sing paling dhuwur kanggo 2021, lan konsistensi sing nyebabake gaman sing gampang digunakake. Elemen utama ing kene yaiku Recoil lan tingkat geni. Gun recoil remot bakal luwih gampang dienggo target, nanging karusakan sing ditangani nalika target minangka faktor gedhe. Senjata sing luwih cepet-cepet bakal cepet-cepet nganti saben setengah setengah sampeyan target tinimbang sing luwih alon. Sing nggawe pengalaman sing luwih ngapura lan kinerja sing luwih apik ing tangan rata-rata pamuter rata-rata.

Dadi, bali menyang Cooper dhewe. Nduwe salah sawijining tarif geni paling dhuwur ing Batch Vanguard AR anyar lan recoil sing bisa diurus kanthi mbangun sing bener. Mateni wektu-kanggo-mateni ora bisa cocog karo em-2 utawa volkstrumgewehr, nanging luwih ngapura saka akurasi sing ora sampurna. Kanggo umume pemain, karbin Cooper bakal nggawa asil sing paling apik ing warzone.

Kanggo nggayuh konsistensi kasebut, sampeyan kudu mbangun sing paling apik. Kita wis ditutup karo Pandhuan Loadout Warzone Cooper Carbine.

Em2

EM2 wis entuk akeh popularitas wiwit diluncurake, lan kanthi alesan sing apik. Iki minangka bedhil sing luwih angel digunakake tinimbang karbin cooper nanging ing tangan tengen luwih kuat. Kerusakan Em2 pancen gedhe tenan. Yen nembak sampeyan bakal ana, sampeyan bakal nyandhak mungsuh, sanajan ing jarak sing gedhe banget.

EM2 ora setengah ora cedhak, nanging duwe nangani sing ora apik, utamane kanthi optik sing dibangun. Sampeyan biasane pengin bedhil snappier kanggo nggawe karmi8k utawa swiss k31. Kanggo duels long-range sanajan, EM2 umat.

Sawise sampeyan duwe bedhil iki ora dikunci lan leveled Dolan maring pandhuan kanggo loadout em2 paling apik ing warzone supaya bisa nggawe persiyapan sing paling optimal.

Stg 44 ing warzone

STG 44

Wektu liyane sing dakgunakake karo stg ing warzone, saya tambah akeh kanggo tresna. Senjata iki mung padhet ing saben penghormatan. Recoil pancen sampurna, karusakan lan tingkat geni mencet titik bolong sing sampurna, lan mung dadi fleksibel. Ing jangkoan dawa, ngrasa seneng banget kaya Pre-Nerf C58, lan nganti cedhak karo Perang Daging Ak-47. Stg kasebut diakses tanpa dadi laser lan kuat tanpa krasa rusak. Iku kabeh sing diarepake saka bedhil dasar ing judhul judhul tugas, lan nerjemahake kanthi apik kanggo warzone.

Yen sampeyan durung main Vanguard lan ngarahake kanggo miwiti level loveling, pandhuan kanggo loadout STG 44 paling apik ing Warzone bakal mbantu sampeyan 55.

Volkssturmgewehr

Volkstrumgewehr iku cangkem, nanging matur nuwun ora kudu ngucapake supaya bisa sumunar ing warzone. Kerusakan medium iki, tingkat bedhil geni medium iki duwe macem-macem tragis. Nanging, ing jangkoan sing efektif, kanthi positif Shreds. Uga duwe sawetara mobilitas lan nangani statistik sing paling apik ing kelas kasebut, sing luwih becik bedhil ing kwartal sing cedhak. Ana pilihan sing mateni luwih cepet, nanging ora ana sing ngrasakake apik kaya volk. Masangake karo Kar98K kanggo loadout sing apik.

Xm4

XM4 wis nate ngliwati wringer sajrone sawetara wulan kepungkur. Rifle Assag Assag Basis Daging wis weruh minangka akeh pangaturan minangka senjata ing warzone, dicelup lan metu saka meta saben wulan. Saiki wis solidified minangka bedhil ndhuwur ing warzone. Xm4 unggul sing cedhak lan ing jarak sing dawa, wis bisa diurus kanthi sampurna, lan duwe penanganan dhasar lan mobilitas sing cukup kanggo entuk fleksiblity kelas paling apik.

Dadi adil, ana bedhil sing bisa dioptimalake luwih dioptimalake kanggo kisaran sing cedhak banget utawa dawa. Iki minangka kelas sing paling disenengi, lan akeh gaman sing duwe kisaran. Nanging, xm4, Nanging, gulu-lan-gulu kanthi paling apik ing perang apa wae sing bisa ditemokake. Saka perspektif kabeh, iki tetep dadi salah sawijining bedhil sing paling apik ing warzone.

Yen sampeyan isih pengin menehi tembakan, priksa pandhuan sing paling apik XM4 Warzone XM4.

NZ-41

Meta Serangan Serangan dawa ing Warzone mesthi nampilake rong pasukan. Firing cepet-cepet, bedhil sing gampang digunakake kanggo dicampur kanthi alon-alon, karusakan dhuwur, rife intensif-intensif sing luwih intensif. Integrasi Vanguard nggawa pilihan paling anyar kanggo loro kategori. NZ-41 minangka Raja sing terakhir, nampilake karusakan Monster sing bakal ngelingake para veteran Warzone saka EM2 lan CR-56 Amax. Yen sampeyan minangka jinis pamuter sing milih senjata sing luwih angel, NZ-41 kudu dadi pilihan pertama sampeyan ing jaman WARZONE.

NZ-41 utamane banget ing pertengahan kisaran, ing endi duweni potensi salah sawijining senjata sing mateni paling cepet ing game kasebut. Nanging, duwe watesan watesan sing misuwur; Majalah cilik. Default bedhil .303 kaliber paling apik kanggo output karusakan murni nanging diwatesi mung 30 babak. Nanging, fitur konversi caliber kapabilitas nganti 45 babak lan cedhak banget. Ditambah, kanthi tingkat geni sing alon-alon 30 muter luwih adoh tinimbang sing sampeyan pikirake.

Preduli saka pilihan sampeyan, NZ-41 bakal nindakake kaya salah sawijining bedhil sing paling apik ing Warzone, utamane kanthi loadout Warzone NZ-41 paling dhuwur.

A Warzone Loadout

C58

C58 duwe batang sing ditembak awak kanthi lengkap sawise dirilis, sing nangkep awake nembak mung wektu sing paling apik ing kelas kanthi rata-rata. Nanging, isih duwe kisaran sing cocog lan multiplier headshot gedhe. Yen sampeyan bisa ndharat headshot, wektu kanggo mateni banget. Yen sampeyan mencet loro, pancen hebat.

Nalika recoil C58 rada dhuwur, iku narik langsung. Sing nggawe manawa sampeyan bakal kenek paling ora siji headshot ing paling gedhe. Anggere sampeyan nindakake, C58 bisa nyumerepi asu ndhuwur.

Yen sampeyan pengin nyoba hawa hawa sing abot, delengen pandhuan kita menyang Loadout C58 sing paling apik.

AK-47 (Perang Dingin) – Rifle Assault Tutup Paling cedhak

Ak-47 sing sejatine apik ing warzone. Bungaha! Perang kadhemen AK wis dadi larangan sniper sniper wiwit integrasi Perang Dingin. Nanging, sejatine cukup kompetitif ing kisaran sing luwih dawa. Ana opsi sing luwih dipercaya kanggo 75+ meter beaming, nanging Ak-47 ora bisa nyumerepi dheweke. Yen sampeyan pengin bedhil sing bisa digunakake ing sawetara, Perang Dingin AK meh padha karo XM4.

Munggah cedhak, Ak-47 tetep dadi raja. Karusakan, recoil, lan statistik Mobilitas kabeh mung apik banget kanggo njupuk makutha. Amarga kedadeyan kasebut amarga meh setaun saiki, ngarepake Perang Dingin Ak-47 kanggo tetep dhukungan Sniper paling ora nganti Integrasi Vanguard mengko taun iki.

Kita duwe pandhuan sing gampang kanggo saben cara kanggo mbangun bedhil iki ing Pandhuan Perang Loadout Dunia Perang Daging Wangzone.

Automaton ing Warzone

Automaton

Kerusakan Automaton yaiku, paling apik, ora gedhe. Mesthi, pemain Veteran Warzone bakal kelingan akeh metas sing ngrusak rempah-rempah sing dikuasai, saka grau menyang krig 6. Dene Automaton pisanan katon kaya penerus sing jelas kanggo bedhil iki, secara ora suwe sawise diluncurake kanthi recoil. Pola kasebut lunga saka lancar nganti ora apik lan nggawe bedhil akeh sing digunakake. Nanging, yen sampeyan bisa entuk gagang babagan recoil automaton isih duwe ceruk ing endi sing luwih unggul. Automaton duwe sawetara kolosal. Kanthi Tandha Anastasia Sniper Barrel, meh tikel kaping pindho saka saben bedhil liyane. Dadi, yen sampeyan bisa njaga recoil ing kisaran sing ekstrem, automaton bisa ngenggoni ceruk sing unik banget, lungguh ing antarane sawetara kisaran khas lan sniper sniper kisaran.

Yen sampeyan durung nyoba, priksa Pandhuan LoadoTout sing paling apik Warzone.

Fara 83

Fara 83 saya mundhak maneh, lan wis ngadeg maneh minangka salah sawijining bedhil sing ana ing ndhuwur ing warzone. Kaya XM4 lan AK-47, Fara 83 banget fleksibel. Wektu-kanggo-mateni banget ing saben kali, lan profil karusakan sing cukup rata kanggo konsistensi gedhe ing bagean awak sing beda. Nanging, konsistensi kasebut kanthi sithik regane. Kerusakan headshot FARA kurang sithik, saengga wektu puncak-mateni ing telung pilihan paling ndhuwur. Kasus rata-rata banget, lan duwe nilai ton.

Priksa pandhuan loadout FARA 83 Warzone kanggo info liyane babagan iki.

Loadout warzone QBZ

Qbz

QBZ meh sithik recoil nalika Krig 6, nanging sawise nerf menyang Krig ing jaman perang kadhemen, QBZ bener-bener duwe DPS sing luwih unggul. Akeh wong sing nempel ing Krig amarga kepenak lan konsistensi, nanging kita bakal mbantah QBZ minangka bedhil sing luwih apik yen sampeyan nyetel. Yen sampeyan wis pengin milih QBZ, saiki wis mesthi wektu.

QBZ pancen ora angel milih. Bedane recoil ora bisa dingerteni, utamane ing keyboard lan mouse. Nduwe iklan sing luwih apik lan kecepatan gerakan tinimbang krig. Yen sampeyan nyoba qbz lan ora seneng, banjur kelet karo krig, nanging sampeyan kudu menehi tandha qbz. Ing kertas, iku mung luwih apik.

Yen sampeyan pisanan pangguna QBZ nggoleki Pilihan Mbangun, priksa pandhuan kanggo loading qbz sing paling apik ing kene.

Bar

Mangkene perkara karo bar; Nduwe profil karusakan sing padha karo NZ-41. Kerusakan dhasar sing padha, Multiplier kepala podho, kabeh kajaba gulu, ing endi NZ-41 Hits Hits. Kajaba, bar uga murub 100 rpm luwih alon tinimbang NZ-41 500 rpm. Ing pirang-pirang kahanan, bar mung ora pilihan sing bisa dibenerake liwat NZ-41, paling ora ing kertas.

Apa sing ana bar sing duwe kauntungan. Sampeyan bakal entuk 15 utawa meter sadurunge karusakan tetes, longkangan sing mbukak luwih kanthi lampiran sing tepat. Sing ora pati penting banget ing caldera, ing ngendi ruangan ruangan, pertandingan pertengahan gedhe banget. Yen sampeyan bisa nempel ing kisaran optimal bar, duweni potensi salah sawijining Vanguard ARS sing luwih apik. Nanging, dominasi kasebut sithik banget kanggo pangkat ing dhaptar saiki.

Entuk Bar Sampeyan Siap Kanggo Pandhuan Bar Loadout.

As44

Aku ora weruh diskusi akeh babagan AS44 ing awal Pasifik, nanging aku rumangsa dadi dhukungan sniper sing apik banget ing Warzone. Iki minangka salah sawijining arter sing paling cepet ing game ing game kasebut lan lampiran sing main kanggo sawetara jinis bangunan unik, kalebu Fokus Hipfire. Ing ngendi As44 bisa uga pengin pengin kalebu macem-macem lan kontrol recoil. Matur nuwun kanthi sanget, sampeyan ora butuh jumlah sing akeh banget ing tingkat dhukungan sniper. Bisa uga ora dadi Perang Dingin Ak, nanging AS44 isih dadi bedhil sing apik kanggo gelut cedhak-suku. Sampeyan kudu nggawe kanca sing apik kanggo bedhil telung baris utawa gundhul Gorenko anti-tank.

Gempel Grav Serangan ing Warzone

Grav

Grav teka ing warzone kanthi sawetara masalah. Matur suwun, piranti lunak raven cepet kanthi cepet kanthi buff cilik. Sing digabungake karo sawetara dampan sing apik banget kanggo bedhil pembunuh. Recoil Grav isih ing mburi dhuwur kanggo mesthekake, nanging sawetara praktik sing bisa diatur. Yen sampeyan bisa nangani, grav nyelehake mungsuh kanthi cepet utawa luwih cepet tinimbang kabeh bedhil ndhuwur. Iki minangka bedhil sing akeh pemain sing bakal berjuang, nanging sing nguwasani Grav bakal entuk ganjaran.

Sampeyan bisa mriksa kabeh sing paling apik ing Pandhuan Loadout.

CR-56 Amax

CR-56 AMAX wis ndeleng nerf sawise nerf ing taun kepungkur, durung tetep dadi bedhil serbu-serang sing solid ing warzone. Kaya pirang-pirang bedhil serbu liyane, musim 4 reloaded patch ing taun 2021 digawe kanthi jumlah peluru tambahan kanggo mateni ing paling kahanan. Sing nyengsemake gegaman sing alon-alon, nanging mateni wektu isih apik yen sampeyan bisa ndharat headshot. Amax kanthi kenceng saka loro utawa telu bedhil, nanging isih dadi pilihan dawa sing apik. Sayange, bedhil perang modern mung ora bisa cocog karo mobilitas perang kadhemen. Kelet kanggo mbangun sora jangka panjang saiki.

Yen sampeyan mikir babagan kit bedhil iki, priksa pandhuan kanggo CR-56 Amax Loadout ing Warzone.

Krig 6

Bedhil sing akurat iki durung nate ngalami output karusakan, nanging bocah lanang iku gampang digunakake. Recoil Krig prakteke ora ana sing luwih dipercaya lan konsisten tinimbang akeh bedhil liyane sing saiki duwe wektu kanggo mateni. Iki bakal tetep dadi pilihan sing populer banget ing Meta sing anyar.

Mung elinga, gampang panggunaan minangka keuntungan mung Krig. Kerusakan iku bener subpar, utamane sawise sawetara nerf. Gampang nggunakake nilai sing akeh. Ana alesan Krig wis dadi salah sawijining bedhil sing paling digunakake kanggo pirang-pirang wulan saiki. Rata-rata pamuter bisa uga luwih sukses karo krig 6 tinimbang karo bedhil serbu liyane. Yen sampeyan minangka pemain trampil lan gelem nyelehake wektu kanthi bedhil sing beda-beda, sampeyan bisa uga nemokake asil sing luwih apik ing papan liya.

Yen sampeyan pengin nggawe krig 6 kanthi bener, priksa Pandhuan Loadout Krig 6 kita.

A Warzone Grau

Grau 5.56

Senjata iki wis mutlak laserbeam Wiwit dirilis. Kerusakan kurang, nanging celah ing antarane Grau lan asu paling dhuwur wis dadi luwih cilik kanthi patch anyar. Kanthi sepira Gampang Grau kanggo njaga target sanajan kisaran ekstrem, mula kudu ditindakake kanthi becik kanggo kompetisi sing nyalonake. Uga ora lampiran luwe, saengga gaman kanthi becik kanggo mbiyantu seda. Iki gampang banget nggunakake senjata kanggo pamuter sing bisa ditemokake.

Priksa persis carane kit bedhil iki karo warzone grau 5.56 Pandhuan Loadout!

M4A1

M4A1 klasik wis alon-alon entuk lemah ing wulan kepungkur. Kanthi sambutan sing akeh banget nggawa gaman liyane ing tingkat M4, aku mikir standar lawas iki bakal miwiti maneh menyang Meta Warzone. Keluwarga uga fleksibel, lan mlaku-mlaku gedhe ing sawetara lan minangka dhukungan sniper. Sampeyan ora bisa entuk kacepetan gerakan sing padha kaya senjata perang kadhemen, nanging sampeyan bisa nyedhaki akeh bedhil perang modern liyane. Kaya Grau, sampeyan bisa nyelehake lampiran M4A1 kanggo njaluk kanthi sarat. Kita seneng minangka setengah saka loadout sniper kanthi lengkap. Kanggo luwih, deleng Pandhuan Loadout Paling Apik.

Kanggo loading standar standar, kenapa ora nggunakake M4A1 Warzone Loadout Pandhuan kanggo mbantu sampeyan metu?

Groza

Groza biyen kanggo berjuang karo Recoil nganti ngalami horisontal horisontal awal dicopot saka pola recoil. Mbunuh wektu ing Groza mesthi solid, lan saiki luwih gampang digunakake. Ana isih pilihan sing luwih apik ing jarak dawa, nanging aku mikir groza bisa dadi dhukungan sniper sing apik saiki. Pola recoil isih sethithik banget ing jarak dawa, nanging yen sampeyan target target groza kanthi cepet lan cepet.

Wong-wong sing padha goleki, coba coba mungsuh-mungsuhku, wenehake groza warzone loadout Pandhuan sing maca.

Ffar 1

Ffar pungkasane duwe pamarentah teror rampung sawise seri nerf sadurunge ing 2021. Nanging, isih ora ana Slouch, terus-terusan ngegung-mateni wektu-kanggo-mateni yen sampeyan ora apa-apa pola recoil lan mobilitas suda. Iku sejatine duwe sawetara output karusakan panjang paling apik ing warzone saiki – mung angel kanggo target tinimbang kompetisi. Yen sampeyan tresna karo ffar lawas, sanajan aku bakal menehi tembakan liyane. Sampeyan bisa uga nemokake amarga amarga mbalek maneh.

Yen sampeyan butuh refresh, ndelok ing warzone ffar 1 loadout kanggo luwih akeh.

RAM-7 ing warzone

Ram-7

Nalika RAM-7 kurang mobilitas kanggo bersaing karo Perang Dingin Sniper Dhukungan Gigi Serangan Serangan, isih dadi salah sawijining pilihan perang modern. Mateni wektu kanggo mateni paling akeh, sanajan ora saiki ora ana. Isih, yen sampeyan bisa ngatur recoil lan kelet kanggo pertimbangan pertengahan, RAM-7 minangka pilihan sing apik.

Kaya groza, kisaran RAM-7 mung diwatesi kanthi recoil. Yen sampeyan wis entuk katrampilan, bener-bener apik banget. Iki gegaman skill sing luwih dhuwur tinimbang MW 5.56mm Sadulur, yaiku Grau, M4A1, lan Kilo 141. Yen sampeyan lagi noto nembak, duwe langit-langit sing paling dhuwur.

Yen sampeyan kepengin nglakokake klasik perang modern liyane, priksa pandhuan Ram-7 Warzone.

M13

M13 mesthi rumangsa seneng karo bedhil squirt ing jarak dawa, nanging luwih sithik bisa ngrusak minimal bisa uga mbantu. Recoil recoily kurang lan tingkat geni banget. Malah kanthi karusakan sing kurang truk, M13 kudu bisa nyelehake pusingan sing cukup kanggo saingan karo sawetara pilihan sing ora duwe bersih. Yen sampeyan pengin akurasi krig lan grau ing sesuatu sing bisa nggawe luwih akeh mudhun, M13 minangka pilihan sing dihormati.

Kilo 141

Kanthi kilo 31, sampeyan entuk jumlah sarana sing padha karo Grau lan M4A1, nanging kanthi kerusakan ing jarak ngisor lan pola recoil sing beda. Kanthi wektu sing wis suwe, kilo ora dadi pilihan sing apik saiki. Iku duwe kauntungan, nanging; Pilihan majalah 100 babak. Lampiran ora apik, nanging katon ora masuk akal. Yen sampeyan nyoba mbangun loadout bodho, goof-sekitar, kocong 100 babak yaiku pilihan sing apik.

Yen, Nanging, sampeyan pengin mbangun versi bedhil iki, kilo luatout Pandhuan ing kene kanggo mbantu.

An minangka Val ing Warzone

Minangka Val

Sajarah, minangka Val duwe wektu sing ora bisa mateni nanging mateni bedhil amarga ukuran majalah lan mobilitas winates. Nanging, nerf karusakan ing 2021 saestu dikubur. TTK isih bakal gedhe, nanging minangka VAL sing wis tambah angel mbecikake ing peran sing wis diwatesi. Bakal bisa uga duwe overhaul utama kanggo mobilitas senjata modern modern kanggo ngrampungake perkara iki. Sampeyan isih bisa entuk soko ing solos, nanging ing mode tim sampeyan bakal mateni nalika mbaleni maneh.

Minangka minangka favorit pribadi sanajan kekurangane, mula kita isih nyaranake mriksa pandhuan kaya Val Warzone, lan coba coba.

ITRA bledosan

Senjata bledosan kanthi nggunakake tugas yaiku sekumpulan polarisasi. Dheweke meh eksklusif utawa luwih apik, kanthi wektu tundha ing antarane bledosan mbanting kekurangan karusakan. ITRA bledosan umume tumiba ing kategori terakhir ing Warzone. Iku mung ora ngatasi kerusakan sing cukup kanggo saingan karo kanca-kanca. Nanging, ngrusak karusakan headshot sing solid lan bisa nyumerepi betters karo sawetara akurasi pineti. Pemain sing trampil bisa nemokake sukses, nanging sing paling akeh bakal berjuang. ITRA adoh saka bedhil bledosan api sing paling ala sing wis kita lakoni ing warzone, nanging ora ana kebangkitan perang sing adhem Aug lan M16 Meta.

Fal

Sanajan wayahe srengenge wis suwe, mula bakal dadi pilihan sing apik yen sampeyan bisa nggebug sawetara headshot amarga multiplier headshot gedhe. Saiki Multiplier wis suda banget. Kita ora mikir yen ora bisa dipercaya, nanging rumangsa ora bisa mbenerake DMR-14 saiki.

Oden

Iki minangka favorit pribadi. Oden minangka bedhil gedhe, lan sawetara wong sing ngremehake. Nanging, kanthi tingkat geni sing alon lan karusakan sing ora masuk akal teka bedhil sing bisa ngrampungake mungsuh yen sampeyan bisa nyoba mbukak ing endi wae. Anggere sampeyan wis tujuane, oden ngusir dheweke ora liya, lan pancen marem kanggo narik yen sampeyan nguwasani.

FN Scar 17

Scar kasebut kaya truk nanging terus berjuang golek ceruk ing Meta Warzone. Recoil High nahan maneh ing jarak dawa, Mobilitas nyekeli mburi, lan ukuran majalah maksimal 30-babak lumpur ing endi wae. Malah ing sawetara sing paling efektif, Perang Dingin Ak-47 bakal luwih cepet kanthi majalah sing luwih gedhe lan mobilitas sing luwih apik. Ana mung ora ana sebab kanggo mbukak parut kasebut.

An-94 ing warzone

An-94

Yen sampeyan pengin senapan serbu standar, katon ing papan liya. Fitur ‘Hygerburst’ ‘Hygerburst’ yaiku Pièce de Résistance, nembak rong nembak pisanan ing tingkat kesetihan. Yen sampeyan bisa terus-terusan ndharat hipoturst, an-94 ora apik ing jarak cedhak. Yen ora bisa, tiba ing saingan. An-94 duwe salah sawijining kisaran sing paling cendhak sadurunge rusak tetes ing antarane kabeh bedhil serangan. Iki ora persis bedhil paling ala ing warzone, nanging ora cukup apik.

Kita duwe loadout an-94 sing paling apik, saengga goleki lan ndeleng apa bedhil iki minangka pilihan sing dikalahake kanggo mbantu meta.

AK-47 (perang modern)

Perang modern Ak mesthi berjuang karo pola recoil sing tenan bouncy. Manawa, rumangsa seneng nalika sampeyan bisa mateni, nanging linuwih kasebut mung ora ana. Kerusakan sing rusak amarga kisaran uga pancen kasar. Siji iki ora apik kanggo luwih akeh tinimbang owah-owahan jangkah.

Fr 5.56

“Mungkin bedhil bledug saiki”, aku krungu sampeyan ujar karo dominasi Aug lan M16 ing warzone. Ala, iki sayangé ora kaya ngono karo Fr 5.56 bedhil serangan. Bedhil iki mung rumangsa kiwa ing meta warzone saiki. Secara pribadi, aku saranake supaya sampeyan nyingkiri.

Stats Rifle Rifle Warzone Pasifik

Ing ngisor iki minangka meja stat kanggo saben bedhil serang ing warzone. Kabeh karusakan dhasar lan statistik nangani ditutupi, ditambah nembak paling apik lan paling ala kanggo mateni saben bodypart. Gunakake iki minangka referensi sing migunani kanggo mbandhingake statistik sing pengin prioritase ing loading bedhil serbu.

Jeneng Kerusakan Nembak mateni Rpm Mag Reload Ads Pindhah%
Kilo 141 42 | 28 | 28 | 28 3-6 | 4-9 | 5-12 | 6-14 750 30 2.36s 238MS 93%
Fal 79 | 54 | 49 | 49 2-3 | 2-5 | 3-6 | 48 470 20 2.5s 254ms 93%
M4A1 41 | 27 | 27 | 27 3-6 | 4-9 | 5-12 | 6-14 800 30 2.23s 233ms 94%
Fr 5.56 64 | 40 | 40 | 40 2-4 | 3-5 | 4-7 | 48 560 30 2.37 296ms 92%
Oden 77 | 58 | 48 | 48 2-3 | 2-5 | 3-6 | 4-7 410 20 2.57s 346ms 92%
M13 36 | 24 | 24 | 24 3-5 | 5-8 | 6-10 | 7-13 900 30 2.37 238MS 93%
Scar fn 56 | 38.5 | 35 | 35 2-4 | 3-5 | 4-7 | 5-8 570 20 2.33s 296ms 93%
AK-47 56 | 39 | 35 | 35 2-4 | 3-5 | 4-7 | 5-8 560 30 2.15s 271ms 93%
Ram-7 39 | 26 | 26 | 26 3-6 | 4-9 | 6-12 | 7-14 860 30 2.4s 217ms 94%
Grau 5.56 42 | 28 | 28 | 28 3-6 | 4-9 | 5-12 | 6-14 730 30 2.15s 221ms 96%
CR-56 54 | 35 | 35 | 35 2-4 | 3-6 | 48 | 5-9 620 30 2.25s 279ms 93%
An-94 46 | 34 | 31 | 31 3-5 | 4-7 | 5-9 | 6-11 560 30 2.25s 254ms 93%
Minangka Val 47 | 37 | 30 | 30 3-5 | 4-7 | 5-9 | 6-11 900 20 2.18s 225ms 94%
Xm4 45 | 30 | 30 | 30 3-5 | 46 | 5-8 | 6-9 721 30 2.36s 238MS 95%
AK-47 (Perang Dingin) 54 | 36 | 36 | 36 2-4 | 3-5 | 4-7 | 5-8 660 30 2.24s 267ms 95%
Krig 6 45 | 33 | 33 | 30 3-4 | 46 | 5-8 | 6-10 655 30 2.19S 263ms 96%
Qbz-83 42 | 34 | 31 | 28 3-5 | 4-7 | 5-10 | 6-12 720 30 2.15s 221ms 97%
Ffar 1 35 | 25 | 25 | 25 3-5 | 4-7 | 5-9 | 6-11 900 25 2.48s 300ms 94%
Groza 41 | 30 | 27 | 27 3-5 | 4-7 | 5-9 | 6-11 755 30 2.12s 221ms 96%
C58 58 | 37 | 37 | 37 2-3 | 3-5 | 46 | 5-8 533 25 2.00s 302ms 96%
Fara 37 | 29 | 29 | 29 3-4 | 46 | 5-8 | 6-10 790 30 3.17s 296ms 93%
Em2 61 | 41 | 41 | 41 2-3 | 3-5 | 46 | 5-7 533 20 2.04s 375ms 94%
Grav 40 | 30 | 30 | 30 3-4 | 46 | 5-8 | 7-10 750 30 2.40an 290M 96%

Yen sampeyan nggoleki statistik ing kelas senjata liyane, bukak kaca Stats Wither Weapon lengkap kanggo luwih akeh!

Lan ana sampeyan duwe! Muga-muga saiki sampeyan duwe Master Serangan Warzone Arsault Arsault Arsenal, lan sampeyan wis siyap kanggo nyoba kawruh anyar kanggo tes kasebut. Nanging yen sampeyan isih keluwen kanggo tips lan statistik, priksa manawa mriksa tuntunan perang liyane! Kita duwe dhaptar undakan saben gaman utama ing game kasebut, ditambah dhaptar loin of loinut sing paling apik kanggo pulo caldera lan rebirth.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Louking kelas bedhil serangan paling apik ing warzone: lampiran, persiyapan, tunjangan

cod warzone bedhil serbu paling apik lan loading

Pengawasan / Tanpa wates Ward

WARZONE asli Bolsters senjata senjata sing nyembah pirang-pirang kategori, ARS ora ana sing istiméwa. Dadi kita wis nyiapake dhaptar larangan bedhil Meta Serangan Serangan sing paling apik, sampeyan bisa duwe Caldona Warzone kanggo ngamanake keuntungan kanggo pemain liyane.

Ars paling dikenal kanggo macem-macem versatility ing telpon Call of Mode Royale Peperangan DUTY. Sawetara wong-wong mau duwe spesialisasi ing jangka panjang, dene sing liyane nguwasani pertempuran sing cedhak. Nanging ora saben siji sing sregep yen sampeyan serius babagan game .

Artikel terus sawise ad

Apa sampeyan pengin njaluk tliti kaya tliti laser utawa mung pengin bedhil sampeyan bisa uga bakal nambahi ing loadout sampeyan. Nanging, ora kabeh gaman ing warzone padha. Nyatane, mung ana sawetara sing cocog kanggo level leveling lan nggunakake.

Artikel terus sawise ad

Dadi kita wis nglumpukake dhaptar bedhil serangan serangan sing rangking kabeh ars sing paling apik ing warzone lan lampiran sing kudu digunakake kanggo dheweke.

Artikel terus sawise ad

Elingi, yen sampeyan siyap nyilem menyang warzone 2 lan pengin mriksa ars sing paling apik ing urutan kanggo dominasi al Mazrah, priksa manawa kanggo mriksa dhaptar ARS sing paling apik kanggo digunakake ing warzone 2. Yen sampeyan nggoleki rundown luwih saka gaman WZ2 paling apik, nimbang mriksa dhaptar tier kita.

Isi

  • Apa sing paling apik ing Warzone?
  • Paling apik ar ing warzone
  • WARZONE AR ndhukung gaman

Apa sing paling apik ing Warzone?

The paling apik ar ing warzone yaiku karbin cooper. Kanthi meta anyar ing papan, karbin Cooper wis njupuk papan ing kg M40 minangka sing paling kuat ing Warzone. Sanajan wis kena karo sawetara nerf, isih ana senjata sing dominan sing gampang digunakake.

Artikel terus sawise ad

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

Kanthi tTK sing luar biasa, recoil, recoil sing kurang, lan karusakan kerusakan, sampeyan bakal mbungkus kills ing caldera, pulo reberny, lan kabegjan tetep ora ana wektu.

Paling apik ar ing warzone

Ana macem-macem bedhil serbu sing beda-beda kanggo nggunakake tugas: Warzone, apa game sing duwe luwih saka 100 senjata iki ora ana kejutan. Dadi, ora nindakake saben siji, kanthi sawetara sing luwih lemah tinimbang bedhil meta, kita wis nimbang-nimbang.

Artikel terus sawise ad

23. Ram-7

RAM-7 Warzone

RAM-7 minangka salah sawijining ars sing paling diremehake ing warzone.

RAM-7 Warzone paling apik

  • Muzzle: Suppressor monolitikik
  • Barrel: FSS Ranger
  • Optik: VLK 3.0x Optik
  • Undorrel: Komando foregrip
  • Amunisi: 50 mags bunder

Cepet-Lightning-Fast sing misuwur dadi populer ing taun pertama warzone nalika dikenalake dadi rampokan lantai. Mula, pemain Warzone wis nemokake sepira kuat iki sing bisa. Nalika popularitas RAM-7 wis mandheg ing Warzone Pacific, isih bisa nyirami sanajan tanki paling apik.

Artikel terus sawise ad

Mala Meta saiki bakal nambah macem-macem gun lan akurasi, sing nggawe luwih sregep ing petugas pemadam kebakaran – area RAM-7 asring berjuang kanggo Excel.

Artikel terus sawise ad

22. ITRA bledosan

Layar pratinjau ITRA Burst Warzone

ITRA bledosan iku arahan sing luar biasa.

Loadout Itra Warzone Paling apik

  • Muzzle: MX Silencer
  • Barrel: Perfetto 140mm Rapida
  • Optik: G16 2.5x
  • Simpenan: Botti SMI luwes
  • Undorrel: Carver foregrip
  • Majalah: 8mm Klauser 24 Mags Cepet
  • Amunisi: Lengled
  • Rear Grip: Genggeman sing stippled
  • Perk: Penting
  • Perk2: Kanthi dimuat kanthi lengkap

ITRA bledosan yaiku bedhil semi-otomatis semi-otomatis 4 babak sing nawakake akurasi gedhe lan kerusakan moderat kanthi kisaran dawa. Nalika tingkat geni bisa uga sithik ing sisih sing luwih alon, tliti sing ditambahake nggawe pilihan sing cocog kanggo pertengahan kanggo pepawinan sing dawa.

Yen sampeyan pengin nggunakake Vanguard AR iki, mula kita nyaranake kanthi cara sing paling apik ing Warzone kanggo njamin sampeyan duwe pilihan sekunder sing kuwat.

Artikel terus sawise ad

21. As44

Game Warzone

As44 bisa dikunci mung kanthi muter warzone lan leveling munggah.

Lebol warzone as44 paling apik

  • Muzzle: Mercury Silencer
  • Barrel: Kovalevskaya 615mm
  • Optik: G16 2.5x
  • Simpenan: Zac 12B Custom
  • Undorrel: M1941 Stop Tangan
  • Majalah: 7.62 gorenko 50 babak mags
  • Jenis ammo: Lengled
  • Rear Grip: Genggeman Polimer
  • Perk 1: Gung-ho
  • Perk 2: Kanthi dimuat kanthi lengkap

Dene As44 ing Warzone diklasifikasikake minangka bedhil serbu, tingkat geni sing cepet lan efek sing cedhak banget nggawe tumindak padha karo smg.

Artikel terus sawise ad

Tinimbang nyoba kanggo nyesuaikan gegaman iki luwih akeh kanggo peran bedhil serangan, tujuan kanggo loading iki yaiku luwih ningkatake tingkat lan kacepetan geni. Masangake senjata iki kanthi salah sawijining bedhil sniper paling apik ing warzone, lan sampeyan bakal mati kabeh kisaran.

20. Ffar 1

Layar pratinjau ffar warzone

Ffar minangka salah sawijining senjata sing paling populer sing dikenalake ing Perang Dingin Ops Ireng Ireng.

Ffar 1 Warzone Loadout

  • Muzzle: Penyebaran Agensi
  • Barrel: Lampu Tim Tiger
  • Simpenan: Simpenan Raider
  • Rear Grip: Bungkus serpent
  • Amunisi: Salvo 50 rd cepet mag

Ffar wis ora kaetung sambutan lan buffs wiwit diwiwiti saka warzone. Nalika bisa uga ora dadi bedhil serbu sing paling apik ing game kasebut, bisa isih ngrusak karusakan sing cocog, yen sampeyan nganggo lampiran sing tepat.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kanthi loadout iki, kabeh babagan bedhil gunane lan meksa mungsuh kanthi agresif kanthi kecepatan. Ffar terus-terusan ing keterlibatan kasebut lan kanthi laser tujuan sing mantep, akurasi geni sampeyan bakal cukup kuat ing jarak cedhak.

19. Ex1

Ex1 Serangan Rifle Loadout

EX1 mbutuhake periode pendinginan sawise nolak biaya.

Lampiran

  • Muzzle: Coil amp
  • Barrel: SD Instan Grat
  • Optik: Mk. 3 mod. 2 sunfilter
  • Simpenan: Jangkar titanium
  • Undorrel: Mandheg tangan
  • Majalah: Baterei voltase dhuwur kuantum
  • Rear Grip: Grip sing ditetepake
  • Perk: Ayu tangan
  • Perk2: Ing tangan

Mangsa EX1 tanpa mangu-mangu sing paling unik lan futuristik ar ing warzone, nanging ora duwe kekuwatan kanggo nggayuh papan ndhuwur ing dhaptar kita.

Sanajan manuk gagak bedhil ing musim 5 roading, kenaikan karusakan cilik ora cukup kanggo nggawe top-enier.

Artikel terus sawise ad

Nalika recoil ing bedhil gampang dikendhaleni, ora mung ngrusak saingan ing sisih ndhuwur.

Artikel terus sawise ad

18. Krig 6

Krig 6 Warzone

Krig 6 dikuasai ing Warzone kanggo musim berturut-turut.

Krig 6 Warzone Loadout

  • Muzzle: Penyebaran Agensi
  • Barrel: 15 “cmv mil-spek
  • Optik: Axial Arms 3x
  • Undorrel: Genggeman Agent Field
  • Majalah: Stanag 60 RND

Rifi Assag Ondes Perang Ireng Ireng iki ngirim tliti sing apik banget lan ngrawat karusakan ing kabeh kisaran, nggawe gaman sing cocog ing warzone. Piranti lunak raven sadurunge nerfed maksimal / kerusakan minimal krig, sing wis katon mudhun saka ndhuwur 10 titik.

Senadyan Nerf iki, Krig isih dadi pilihan sing apik kanggo akurasi sing apik lan recoil minimal. Nyana kanggo ndeleng pop loadout iki saka wektu kanggo pemain terus dadi bengok-bengok.

Artikel terus sawise ad

17. Fara 83

FARA 83 Warzone Load

Fara 83 mati kanthi rikat medium ing caldera.

FARA 83 Warzone Loadsout

  • Muzzle: Gru suppressor
  • Barrel: 18.7 “Laras spetsnaz rpk
  • Optik: Axial Arms 3x
  • Undorrel: Genggeman spetsnaz
  • Amunisi: Spetsnaz 60 rd

Sanajan duwe kerusakan maksimal mudhun saka 31 nganti 29 lan nampilake tambah pulih, Fara terus tetep kuwat ing kategori Ar sing paling apik.

Artikel terus sawise ad

Fara 83 teka kitted saka geni kanthi cepet, profil karusakan sing gedhe, lan pola recoil sing kurang, sing nggawe sing ngrusak ing pertumbuan ing pertengahan. Nimbang nganggo fara 83 kanthi snipers paling apik Warzone kanggo mbantu mateni kills dawa.

16. BP50

BP50 AR Warzone Loadout

BP50 minangka bedhil serang bulpup otomatis kanthi otomatis.

Loadout Warzone BP50 paling apik

  • Muzzle: Recoil booster
  • Barrel: Maes 538mm kort
  • Laser: Laser CR
  • Optik: Reflektor slate
  • Simpenan: Burung Balik
  • Majalah: .30 Kerep Rilas 50 Round Drums
  • Amunisi: Sansiko
  • Rear Grip: Genggeman taping
  • Perk1: Genggeman kenceng
  • Perk2: Kanthi dimuat kanthi lengkap

Ngarengake ing mangsa 5 nganyari maneh, BP50 bullpup arrives ing sawetara medium-range lan ing skirm.

Artikel terus sawise ad

Bangunan kita ing ndhuwur fokus kanggo nggedhekake tingkat bedhil sing wis dhuwur lan nyedhiyakake mobilitas supaya sampeyan mesthi langkah sadurunge mungsuh sampeyan.

Aja wedi main kanthi agresif karo BP50, gaman sing apik banget nalika sampeyan nggawe tekanan ing mungsuh sampeyan lan njupuk pedhang risiko dhuwur.

Artikel terus sawise ad

15. Bar

Layar Pratinjau Bar ing Vanguard

Bar minangka salah sawijining Vanguard AR sing paling kuat ing warzone.

Beban Warzone Bar Best

  • Muzzle: MX Silencer
  • Barrel: CGC 30 “XL
  • Optik: SVT-40 PU Scope 3-6x
  • Simpenan: Kreta wr
  • Undorrel: M1941 Stop Tangan
  • Majalah: 8mm Klauser 40 babak mags
  • Jenis ammo: Lengled
  • Rear Grip: Genggeman Polimer
  • Perk 1: Hardscope
  • Perk 2: Kanthi dimuat kanthi lengkap

Rifle Serangan Bar tekan Warzone minangka asil integrasi Vanguard. Nalika akeh pro lan streamer saiki nggunakake STG44, output karusakan ing bar lan akurasi isih dadi pilihan sing apik.

Artikel terus sawise ad

Kanggo njupuk menyang level sabanjure, kita wis dhaptar dhaptar sing nambah akurasi, jumlah akeh, lan ngrusak output. Yen sampeyan lagi nggoleki ar kanggo ditambahake dhaptar favorit, mula ora katon luwih saka bar.

14. CR-56 Amax

CR-56 ora bisa mati kaya saiki, nanging isih ngemas pukulan.

BEST CR-56 WARZONE LOADZONE

  • Muzzle: Suppressor monolitikik
  • Barrel: Tempus 26.4 “Archangel
  • Optik: VLK 3.0x Optik
  • Undorrel: Komando foregrip
  • Amunisi: 45 babak mags

CR-56 Amax (aka galil) isih dadi pilihan sing disenengi penggemar wiwit introduksi dadi warzone. Dene tarif tandune rada ing sawetara wulan kepungkur, set buffs menyang karusakan karusakan ing musim 5 reloaded wis menehi bedhil urip anyar.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Loadout Amax paling akeh yaiku babagan meksa bedhil menyang watesan rumah-rang, nalika uga njaga kacepetan iklan paling sethithik. Aja dilebokake ing klip 4 Amax ’45 babak’, amarga iki bisa ngompa nomer sawetara sing diresiki.

Iki nyata banget nalika sampeyan ngatur modal babagan multiplier headshot gun.

13. AK-47 (CW)

Perang kadhemen Ops Ak-47 ireng

AK-47 minangka duwit ing Telpon Duty Game.

WARZONE AK-47 AK-47 paling apik

  • Muzzle: Gru suppressor
  • Barrel: 20 “laras spetsnaz rpk
  • Optik: Axial Arms 3x
  • Undorrel: Genggeman spetsnaz
  • Majalah: 45 rnd

Perang Dingin Ak-47 minangka salah sawijining bedhil sing paling cepet dingerteni ing seri Seri lan bocah tugas nindakake pukulan nalika kittled metu kanthi lampiran sing tepat.

Artikel terus sawise ad

AR Rusia sing digawe Rusia iki dadi pilihan sing apik ing musim 5 Reloaded, kanthi pemain milih lan nggunakake ttk sing dhuwur. Nalika recoil minangka punchy sethitik, karusakan sing dhuwur sing ditawakake saka loadout iki pancen hebat.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech
Artikel terus sawise ad

12. M13

M13 warzone

M13 isih dadi bedhil sing bisa dipercaya ing warzone.

M13 Warzone M13 paling apik

  • Muzzle: Suppressor monolitikik
  • Barrel: Marksman tempus
  • Optik: VLK 3.0x Optik
  • Undorrel: Komando foregrip
  • Amunisi: 60 mags bunder

M13 asring ora bisa dilalekake ing warzone nalika njupuk bedhil sing paling apik. Sampeyan bisa uga ora ngatasi kerusakan kaya sing paling apik kanggo pilihan ndhuwur, nanging bedhil iki nggawe geni kanthi cepet. Sanajan duwe Recoil sing bisa diatur, asring luwih becik fokus kanggo nutup ing pertengahan range.

Artikel terus sawise ad

Sawise kabeh, tingkat geni sing dhuwur bisa cepet nilar sampeyan ing rereget yen sampeyan kantun nembak dhisikan pisanan. Yen sampeyan lagi sawise sing nawakake kacepetan lan tliti, mula sampeyan pengin menehi m13 kanthi whirl.

Artikel terus sawise ad

11. M4A1

M4A1 Warzone

Ora angel kanggo ndeleng ngapa M4A1 tetep dadi paksi staple.

M4A1 Warzone Load 8

  • Muzzle: Suppressor monolitikik
  • Barrel: Simpenan M16 Grenadier
  • Optik: VLK 3.0x Optik
  • Undorrel: Komando foregrip
  • Amunisi: 60 mags bunder

M4A1 wis dadi bedhil serbu sing dominan ing perang modern wiwit game dibebasake. Nalika recoil moderat tetep dadi pilihan sing paling apik, karusakan sing dhuwur lan jangkoan gedhe nggawe salah sawijining ars sing paling serbaguna ing warzone.

Artikel terus sawise ad

M4A1 bisa katutup ing macem-macem cara, nanging bangunan iki kabeh babagan boltersing Range M4, nalika isih bisa main kanthi agresif. Sing nambah 60 babak uga bisa ngaktifake sampeyan kanggo ngukum pirang-pirang pemain, menehi potensial kanggo ngangkang kabeh penjual sing penting.

10. Kilo 141

Kilo 141 warzone

Kilo 141 minangka salah sawijining bedhil sing paling kuat ing Warzone sawetara musim saiki.

LoadZone WarzO paling apik

  • Muzzle: Suppressor monolitikik
  • Barrel: Singulaard Arms 19.8 “Prowler
  • Optik: VLK 3.0x Optik
  • Undorrel: Komando foregrip
  • Amunisi: 50 mags bunder

Dene kilo ing taun1 ora nampa owah-owahan ing musim Warzone 5 roaded, ar versailile sing hina iki wis dadi pick ing warzon, lan recoil sing luar biasa, lan recoil sing luar biasa, lan kisaran sing luar biasa. Nyatane, iki wis mbuktekake manawa mayoritas dhasar pamuter nggunakake musim kepungkur.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kanthi loadout iki, sampeyan bakal bisa dadi pemain beam kanthi gampang saka kabeh jarak tanpa luwih recoil. Mung klik target sampeyan lan supaya peluru mabur. Ing ndhuwur iki, milih kanggo 50 Mags sing bakal ngidini sampeyan muter kanthi cepet lan push mungsuh yen wis ringkih.

9. NZ-41

Rifle bedhil NZ-41

WARZONE MODH-41 NZ-41

  • Muzzle: MX Silencer
  • Barrel: Orbweaver 360mm SM
  • Optik: SVT-40 PU Scope 3-6x
  • Simpenan: Bungkus orbweaver e
  • Undorrel: M1941 Stop Tangan
  • Majalah: 6.5mm Sakura 50 babak mags
  • Amunisi: Lengled
  • Rear Grip: Genggeman Polimer
  • Perk 1: Brace
  • Perk 2: Kanthi dimuat kanthi lengkap

NZ-41 bisa uga ora dadi paling apik ing game kasebut, nanging isih ngemas pukulan. Ora mung ana ing jejere ora ana maneh, nanging tTK iku pancen liwat atap. Iki pancen bener nalika sampeyan kit kanthi lampiran meta sing paling apik.

Artikel terus sawise ad

8. Kg m40

Warzone kg m40 kanthi latar mburi caldera

Rifle Assag Kg M40 Assault dikenalake ing musim 2.

Loadout kg m40 warzone

  • Muzzle: MX Silencer
  • Barrel: Reisdorf 720mm Shrouded
  • Optik: SVT-40 PU Scope 3-6x
  • Simpenan: Krausnick 12v
  • Undorrel: Pertandingan M1930
  • Majalah: 8mm Klauser 60 Drum Putaran
  • Jenis ammo: Lengled
  • Rear Grip: Genggeman Polimer
  • Perk 1: Genggeman kenceng
  • Perk 2: Kanthi dimuat kanthi lengkap

Ki KG M40 nggawe debut ing musim warzone 2 lan wiwit saiki, para pemain wis nggunakake “workhorse” iki kanggo ngilangi musuh. Rifle iki menehi karusakan gedhe lan nggawe tingkat geni sing padhet, sing ndadekake versatile ing caldera.

Artikel terus sawise ad

Nalika kg m40 nyekel titik ndhuwur ing musim 4 reloaded, set nerf meksa mudhun ing sawetara papan, nanging tetep kuwat ing mangsa.

7. Nikita Avt

Nikita AVT Warzone Loadout

Nikita Avt AVT AVT teka ing Update Warzone Season 3.

Nikita AVT paling apik ing warzone

Nikita Avt duwe tingkat geni kelas paling apik kanggo bedhil serang ing Warzone. Nalika iki aris bisa kittled kanggo jangka panjang, tarif geni sing cepet-cepet ndadekake angel dikendhaleni kajaba sampeyan nglengkapi lampiran sing bener.

Artikel terus sawise ad

Untunge, nikita loadout minimalake pulih bedhil, njamin nembak sampeyan tetep akurat. Yen sampeyan lagi cedhak karo Mid-Range Ar, mula Nikita minangka pilihan sing cocog.

6. Volkssturmgewehr

Pratinjau Volk Vanguard Weapon

Volk menek sawetara papan ing musim 4 reloaded.

Loadout Warzone Volkssturmgewehr paling apik

  • Muzzle: Recoil booster
  • Barrel: Hockenson 142mm cepet
  • Optik: Reflektor slate
  • Simpenan: Saham sing dicopot
  • Undorrel: M1941 Stop Tangan
  • Majalah: 8mm Kurz 60 Putaran Drum
  • Jenis ammo: Lengled
  • Rear Grip: Genggeman kain
  • Perk 1: Akrobatik
  • Perk 2: Cepet

Volk ndeleng spike ing musim 3, kanthi loin kaya sing ana ing ndhuwur metode ffar. Duwe AR sing ngidini sampeyan cepet-cepet mudhun mungsuh lan ngalang-alangi wong-wong mau pancen mupangate, utamane kanggo tetep.

Artikel terus sawise ad

Saiki, ing musim 5 Reloaded, Volk wis nggawe pondo thanks kanggo kekuwatan gedhe ing gun tangan pertengahan.

Artikel terus sawise ad

Dadi, yen sampeyan sawise sampeyan bisa gumantung nalika petugas pemadam kebakaran sing cedhak, mula sampeyan ora bisa salah karo volk.

5. Stg44

StG44 ing Warzone

Stg44 saiki paling apik ing warzone.

WARZONE STG44 paling apik

  • Muzzle: MX Silencer
  • Barrel: Vdd 760mm 05b
  • Optik: SVT-40 PU Scope 3-6x
  • Simpenan: Vdd 34s bobote
  • Undorrel: M1941 Stop Tangan
  • Majalah: 7.62 gorenko 50 babak mags
  • Jenis ammo: Lengled
  • Rear Grip: Genggeman Polimer
  • Perk 1: Penting
  • Perk 2: Kanthi dimuat kanthi lengkap

Nalika StG44 wiwit dirilis minangka senjata Vanguard ing warzone, ora ana sing bisa mbayangake bakal pungkasane nuntut papan Top 10. Nanging, iki cepet diganti karo integrasi Vanguard.

StG44 wis dadi salah sawijining ars sing paling populer ing Warzone Thanks kanggo sifat sing imbang, nanging efektif. Lan kanggo nggunakake gaman iki, priksa manawa nggunakake stg44 loadout kita.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

4. Grau 5.56

Grau warzone

Grau minangka pilihan sing solid ing musim 5 reloaded.

BAU 5.56 WARZOONE LOADEUT

  • Muzzle: Suppressor monolitikik
  • Barrel: Tempus 26.4 “Archangel
  • Optik: VLK 3.0x Optik
  • Undorrel: Komando foregrip
  • Amunisi: 60 mags bunder

Grau duwe pemandangan wesi sing paling resik ing kabeh game, nanging VLK 3.0x nggawe luwih gampang tetep tepat ing kadohan, menehi kauntungan ing petugas pemadam kebakaran.

Nalika bedhil perang modern iki dilalekake ing musim 4 reloaded, set buffs dilebokake ing papan sing sepisan maneh ing musim 5.

Sanajan popularitas karo masarakat diobati dening akeh nostalgia, senjata sing kuwat sing nyamar mungsuh ing kisaran medium.

Artikel terus sawise ad

3. Vargo 52

Senapan Serangan Varzone

Vargo duwe pola recoil sing cukup stabil.

Loadout Varzone Paling Apik

  • Muzzle: Gru suppressor
  • Barrel: 18.6 “Pasukan tugas
  • Optik: Axial Arms 3x
  • Undorrel: Genggeman spetsnaz
  • Amunisi: Spetsnaz 60 rd

Vargo terus dadi kontes sing kuwat, utamane saiki manuk gagak wis mudhun recoil.

Kanthi macem-macem karusakan lan tliti sing apik banget, pemain nggoleki bedhil serbu kanthi akurasi gedhe bakal pengin nggunakake loadout sing nyenengake iki.

Artikel terus sawise ad

2. Xm4

X4 ing Gunsmith Dingin Gunsmith karo logo WZ PAIN

XM4 pancen shreds ing petugas pemadam kebakaran cedhak.

Beban paling apik xm4

  • Muzzle: Penyebaran Agensi
  • Barrel: 13.5 “Pasukan tugas
  • Optik: Axial Arms 3x
  • Undorrel: Genggeman Agent Field
  • Majalah: Stanag 60 RND

Sadurunge dikenal minangka Commando, bedhil ireng ops sing bisa dipercaya akeh persamaan kanggo M4A1. Nalika XM4 bisa uga sadurunge nerffed, isih bisa nyalonake mungsuh cedhak karo petugas pemadam kebakaran.

Artikel terus sawise ad

Loadout xm4 tartamtu iki kabeh babagan ngundhakake macem-macem karusakan kerusakan lan akurasi sing efektif, nalika uga ningkatake nangani nalika mbukak otomatis.

1. Carbine cooper

Pelatih Carbine Cooper

Carbine Cooper minangka salah sawijining ars sing paling populer ing Warzone.

Loadout Warzone Cooper Carbine

  • Muzzle: MX Silencer
  • Barrel: 22 “Custom Cheoper
  • Optik: SVT-40 PU Scope 3-6x
  • Simpenan: Cooper 45ns
  • Undorrel: M1941 Stop Tangan
  • Majalah: 18mm 60 rd drum
  • Amunisi: Lengled
  • Rear Grip: Genggeman Polimer
  • Perk 1: Genggeman kenceng
  • Perk 2: Kanthi dimuat kanthi lengkap

Karbin cooper khusus luwih unggul ing pikantang jarak rangking thanks kanggo tingkat geni sing luar biasa lan mobilitas. Kanggo pemain sing seneng main kanthi agresif, mula iki ar temtunipun dadi pilihan sing padhet.

Yen katutup karo lampiran sing tepat, efektifitas senjata iki bisa ditrapake malah luwih, kanthi gampang nggawe salah sawijining ars sing paling apik ing WARZONE Musim 5 Reloaded.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

WARZONE AR ndhukung gaman

Sawise sampeyan mutusake Warzone Ar Loadout kanggo PlayStyty individu, mula penting sampeyan milih senjata sekunder utawa dhukungan.

Ngiringan minangka bedhil serang cocog kanggo keterlibatan ing pertengahan, taruhan paling apik sampeyan bakal golek senjata sing cocog karo keterlibatan jarak cedhak, santai karo sing paling apik.

Kita wis ndhaptar telung labilan senjata kapisah sing sampurna nalika dipasangake loining ar ing ndhuwur.

Artikel terus sawise ad

1. MARCO 5 LOODOUT BEST

Pratinjau Senjata Mari 5 Warzone

SMG Marco-5 anyar Dominasi gelut cedhak-kuartal.

2. Loadout MP40 paling apik

Layar pratinjau MP40 Warzone

Mp40 saiki sing paling apik ing Warzone.

  • Muzzle: Recoil booster
  • Barrel: Vdd 189mm Short
  • Optik: Reflektor slate
  • Simpenan: Krausnick lempitan 33m
  • Undorrel:M1941 Stop Tangan
  • Majalah: 7.62 gorenko 45 babak mags
  • Jenis ammo: Lengled
  • Rear Grip: Genggeman Polimer
  • Perk 1: Brace
  • Perk 2: Cepet

3. Loadout h4 blixen paling apik

H4 Blixen Senjata Pratinjau layar

H4 blixen minangka pick smg sing apik ing warzone musim 5 reloaded.

  • Muzzle: Recoil booster
  • Barrel: Bergstrom 17 “F3
  • Optik: Reflektor slate
  • Simpenan: Saham sing dicopot
  • Undorrel:SG98 kompak
  • Majalah: 7.62 gorenko 54 babak mags
  • Rear Grip: Genggeman taping
  • Amunisi: Lengled
  • Perk 1: Fleet
  • Perk 2: Cepet

Dadi, sampeyan wis duwe, pilihan paling apik kanggo ars sing paling apik ing warzone lan lampiran sing bakal digunakake.

Nggolek luwih akeh beban lan tips sing paling apik? Priksa dhaptar pandhuan ing ngisor iki: