Shaders Minecraft paling apik kanggo 1.20 | Gamer PC, Shaders Minecraft paling apik kanggo 1.19.3 (2023) | Shotgun Kertas Rock

Shaders Minecraft paling apik kanggo 1.19.3

Contents

Ushader, penasaran, adhedhasar versi seus v10 sing diowahi.1 (prekursor kanggo ngombe sing dianyari) sing digunakake kanggo nggunakake pribadi kanggo eksploitasi Minecraft. Nanging ora suntingan – dibangun wiwit awal minangka pesaing langsung, lan nempuh perang sing apik marang sadurunge kasukman.

Shaders Minecraft paling apik kanggo versi 1.20

Padhangake minecraft karo dhaptar dawane minecraft paling apik.

Minecraft Shaders - Perbandingan 8 Shaders ing Siji Screenshot

Apa sampeyan mung bali utawa ora nate lunga, shaders Minecraft minangka cara paling cepet kanggo nampilake jagad Voxel Minecraft-tengen sawise anyar Paket Tekstur Minecraft. Nalika mbangun anyarku wiwit katon kurang utawa mboseni, utawa yen tolok inspirasi sandi kosong, nyetel lan ngowahi sawetara shaders anyar sing kudu daklakoni. Karo ing pikiran, aku kene kanggo ngeset sampeyan kanthi shaders minecraft sing paling apik. Lan kaya kabeh liyane ing jagad Minecraft sing bisa didownload, nginstal luwih gampang tinimbang sadurunge.

Sadurunge miwiti browsing, iki minangka prasyarat umum kanggo nginstall Minecraft shaders sing sampeyan kudu ngerti: pisanan, iki saiki mung bisa digunakake karo Jawa edisi Minecraft. Wiwit saiki kabeh pemain duwe versi loro saka game kasebut, sing ora bisa dadi masalah. Yen sampeyan wis dibanting edisi bedrock, sampeyan pengin katon Minecraft RTX Kanggo dijupuk sampeyan ing shading cantik.

Kabeh paket Shader iki uga mbutuhake nginstal modalin grafis sing diarani Optifine (utawa, ing sawetara kasus, sing diarani IRIS). Yen iki kabeh warta lawas kanggo sampeyan, terus. Yen sampeyan butuh panunjuk cepet ing Nginstall Bungkus Shader Optical lan Individu, sirah mudhun ing sisih ngisor kaca.

Minangka cepet-cepet, paling akeh tawaran pek iki Ton Pilihan kustomisasi (kecepatan banyu animates, jumlah kotak ambient, utawa nilai-nilai RGB sing tepat kanggo saben dinane). Yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa nindakake akeh sembarang saka shaders kasebut, dadi aku bakal bisa fokus marang kepiye lan katon kanggo wong sing mung pengin nginstal lan muter langsung.

Shaders Minecraft paling apik

Apa shaders Minecraft paling apik ing 2023?

Shaders sildur santai, seus nganyari, lan shaders bsl minangka shaders minecraft sing paling apik saiki. Nganti saiki, Shaders BSL minangka siji-sijine sing dianyari kanggo Minecraft 1.20, nanging liyane isih ndhuwur.

Sampeyan bisa maca liyane babagan shader Minecraft paling ndhuwur ing ngisor iki bebarengan karo sawetara pilihan liyane sing apik banget.

Shaders Sildur

Download saka: Sumpah

Yen sampeyan pengin jagad Minecraft kanggo katon apik banget ing sisih liya iki, aja terus nggulung. Shaders Sildur katon apik banget saka kothak kanthi warna sing cerah, bayangan alus, lan kabeh sing dikarepake, apa sampeyan wis nginstal shaders kanggo sing panas.

Sildur nyaranake nggunakake iris (diterangno ing ngisor iki), nanging minangka 2023 shaders sing sregep uga katon opticine kanthi setelan langsung sing dibutuhake. Kanggo sing tanpa cukup kaya pc powerhouse, ing Default Sildur sing ditambahake Shaders bakal nggawe game sampeyan karo bayangan lan sinar Gusti Allah tanpa mandheg mesin sampeyan.

Shaders BSL

BSL minangka pak Shader favoritku. Aku luwih seneng katon luwih alus kanggo warna super kuat sildur. Apik banget kanggo mbangun gambar lan gampang mripat nalika muter. BSL isih entuk rutin lan nganyari wiwit saka 2023, dadi sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal tetep relevan kanggo sawetara wektu teka. BSL mlaku kanthi apik kanggo aku kanthi nginstal seger, nanging sampeyan bisa nemokake solusi kanggo pitakonan lan masalah ing BSL’s FAQ bagean.

Seus gawe anyar

Shaders Seus minangka favorit kanggo para pemain minecraft lan kanthi alesan sing apik. Paket Shader Sonic Ether cerah lan jelas kanthi gawan, lan ora cukup warna jenuh minangka sildur. SEUS duwe rasa realistis kanthi realistis kanthi dina garing lan bengi sing peteng.

Tip: Yen kabeh ing lemah katon aneh, bukak Pilihan> Setelan video> Shaders lan priksa manawa peta normal ditembak.

Shaders pelengkap

Download saka: Sumpah

Pelengkap adhedhasar belang BSL, lan pangripta ujar manawa tujuane “nyedhiyakake pengalaman sing wis ditemtokake.”Bener, aku ora rumangsa kudu ngapiki setelan pelengkap. Sampeyan bisa nemokake manawa duwe getar sing realistis, bisa uga luwih saka seus.

Shaders Chocaik

Download saka: Sumpah

Shaders Chocapaik nyoba njaga kualitas dhuwur sanajan setelan sing kurang lan dilengkapi file sing beda kanggo sithik, medium, ekstrem, lan ultra. Aku nggunakake peker medium ing gambar, lan sampeyan bisa nemokake manawa isih katon gedhe nanging ora duwe efek lampu sing kuat ing obor minangka sawetara pilihan ing ndhuwur, kayata.

Tip: Yen sampeyan ndeleng cahya putih sing padhang ing langit, pindhah menyang Pilihan> Setelan Video> Rincian lan Toggle Awan.

Proyek luma

Download saka: Sumpah

Proyek Luma minangka penerus kanggo bakti Shader populer sing misuwur, sing tujuane yaiku “Muter Minecraft tanpa efek ngganggu sampeyan saka urutane critane game.”Aku rumangsa paling akeh babagan Luma Luma Plancongan nalika ing jero banyu utawa ing udan. Shader liyane ngemas tumpukan ing suasana lan efek fog kanggo pengalaman ing jero banyu nanging Luma njaga kajelasan. Yen sampeyan seneng main ing jero banyu, bisa uga dadi cara kanggo pindhah. Luma durung nganyari wiwit 2019 nanging isih main ing 2023.

Shaders Sora

Download saka: Sumpah

Sora Shader Pack Bills minangka Gameplay Fokus liyane sing dudu kontras sing paling dhuwur. Sampeyan mesthi bisa ngrasakake gambar iki, sing duwe bayangan sing luwih cerah tinimbang bungkus populer liyane. Sora uga advertisme babagan profil warna warna, sing bisa milih antarane setelan gampang kanggo entuk tampilan.

Vanilla plus

Download saka: Sumpah

Vanila ditambah yaiku bungkus sing bener-bener ngedegake pengalaman shader mudhun kanggo bayangan lan sinar Gusti Allah. Ora awan utawa banyu sing realistis ing kene. Iki minangka minecraft vanili nanging mung rada prestasi. Bonus minangka efek sing luwih gampang luwih gampang ing mesin sampeyan tinimbang sawetara bungkus shader iki. Gamers PC tanpa rig sing apik kudu dadi pengalaman pertambangan sing apik banget. Yen sampeyan wis tekan, Vanilla Plus duwe profil “Apik” ing setelan sing kalebu banyu sing apik, reflektif.

Cara Instal Shaders Minecraft

Cara Instal Shaders Minecraft

Untunge, nginstal shadier cukup gampang dina iki. Meh kabeh paket kasebut mbutuhake Optivine Mod Grafis, sing bisa Download saka situs web. Ana sing nyaranake sing luwih anyar Mod Disebut Iris Nanging, nanging saiki paling akeh saka paket kasebut ora ndhukung IRIS.

  • Ing launcher Minecraft, nglakokake versi Minecraft sing sampeyan lakoni paling ora.
  • Download versi sing cocog saka situs Opticine.
  • Klik kaping pindho .file jar, sing bakal nginstal opsifine kanthi otomatis.
  • Mbalik ing Peluncur, pilih “Optivine” minangka instalasi sing pengin diputer.
  • Ing menu Minecraft, pilih Pilihan> Setelan Video> Shaders> Folder Shaders
  • Utawa, sampeyan bisa nemokake folder iki kanthi manual ing C: \ Pangguna \ [yourname] \ appdata \ roaming \.Minecraft \ Shaderpacks
  • Sijine .Paket file zip sing wis diunduh karo folder “Shaderpacks” iki
  • Pilih salah sawijining paket sing ditambahake saka menu Shaders

Sampeyan ora asring kuwatir babagan kompatibilitas versi kanggo Shaderpacks sing sampeyan gunakake. Sanajan versi game anyar bisa uga ngerti masalah, sampeyan luwih kaiket karo versi Optifine sing digunakake, sing biasane nganyari biasane nganyari sawise versi minecraft.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Shaders Minecraft paling apik kanggo 1.19.3

Potret layar Minecraft saka lanskap kanthi ngluwihi shaders kepercayaan sing diaktifake

Pengin nyoba bajingan minecraft sing paling apik? Minecraft mesthi duwe tampilan sing apik banget kanggo, lan kanthi cara sing apik banget yen wis apik banget yen digabung karo lampu nyata wektu sing dilacak kanthi apik, lan kabut volum sing paling dhuwur Paket Shader. Minecraft Shaders wis pirang-pirang taun kepungkur, lan saben wong nawakake macem-macem macem-macem kanggo nggoleki kabeh kanggo ngaktifake jagad Minecraft menyang karya seni sing apik banget.

Ana sawetara belong sing luwih akeh kanggo milih saka sadurunge, lan ndownload lan nginstal lan nginstal dheweke uga durung nate langsung. Masalah kasebut nemtokake mung siji paket shader sing digunakake – amarga ora kaya bungkus tekstur Minecraft, sampeyan ora bisa ngeculake bungkus shai ing ndhuwur siji kanggo nggabungake efek. Sawetara shaders luwih fokus marang lampu, liyane ing segara, liyane isih ana ing efek cuaca. Sawetara ana sing entheng lan prayaan, dene sing liyane minangka behemoth sing mbutuhake pcs top-tingkat kanggo mbukak setelan max.

Kanggo mbantu ngurutake sampeyan lan miwiti sampeyan ing jagading Minecraft Shaders sing apik, kita wis nyusun dhaptar definitif saka shaders sing paling apik sing bisa digunakake karo versi Minecraft, versi 1.19.3. Ing ngisor iki, sampeyan bisa ngilangi gambar lan penulis luwih saka rong dolar beda karo bungkus shader minecraft sing apik banget, lan pilih lampu sing paling cocog kanggo sampeyan lan jagad kaslametan sing paling anyar!

Desa minefraft ing wayah awan Alas birch ing kali ing Minecraft

Apa sing disenengi babagan shaders awetalex:

  • Paket Shader Banget
  • Konstelasi lintang stylized sing apik banget ing wayah wengi
  • Efek sing cetha, lan lan bisa diwaca

Shaders Astralex minangka paket shader sing paling anyar, lan offshoot saka shaders BSL sing digunakake. Apa sing dadi pilihan pangaturan khusus sing apik banget lan lengkap, sing ngidini sampeyan ngapiki babagan kabeh sing sampeyan bayangake, saka nada lampu khusus kanggo macem-macem efek postingan. Salah sawijining fitur favoritku yaiku efek bar ireng sing bisa dimainake nalika sampeyan crouching. Katon kaya gimik cilik, nanging kanthi cepet dadi salah sawijining titik sade utama ing pikiranku.

Metu saka kothak, shadier awetsine mesthi katon apik banget (padha adhedhasar BSL, sawise kabeh). Kabeh katon asri lan sregep, lan skyboxes apik banget – utamane ing wayah wengi. Sawetara pangguna bisa dipateni dening konstelasi bintang stylized, nanging aku tresna banget.

Ngluwihi shaders kepercayaan

Kambing ing sisih gunung ing Minecraft Pemandangan wengi ing Minecraft, kanthi rembulan mundhak ing ndhuwur lanskap A alas ing jejere kali ing Minecraft

Apa sing paling disenengi babagan shaders kepercayaan:

  • Keseimbangan sing kuwat antarane kinerja lan kualitas
  • Efek Desaturasi Immersive Sajrone Malam
  • Efek sing bisa disesuaikan

Ngluwihi shaders kepercayaan ora dadi loro saka shaders minecraft liyane ing dhaptar iki kanthi cara tartamtu (sanajan banyu apik banget). Nanging nyedhiyakake pemain kanthi paket sing gampang lan nyenengake sing nyerang keseimbangan sehat antarane kinerja, kustomisasi, lan katon apik.

Ngluwihi kapercayan dhewe dibangun ing SEUS V11, ana prekursor menyang seus sing dianyari santai ing dhaptar iki, nanging luwih percaya yen ana sawetara setelan sing padha, nanging luwih percaya yen nambahake paket tambahan, kalebu a Efek Desourasi ing wayah wengi (sing ora ana gandhengane nggawe shaders kasebut cocog karo tampilan kembang api minangu Minecraft Minecraft Minecord), lan efek celshading sing adil.

Shaders BSL

Desa minefraft ing tebing Srengenge ing alas ing Minecraft Portal Nether sing rusak ing Minecraft

Apa sing disenengi babagan bayangan BSL:

  • Lampu lan bayangan sing apik banget
  • Banget disesuaikan
  • Kinerja sing apik nimbang kepiye katon

Gusti sing apik, shaders BSL ayu. Kaya, tenan ayu. Nalika kabeh ujar lan rampung, iki minangka bungkus shader sing mesthi dakgoleki kanggo bali menyang jagad kaslametane dhewe, uga server Minecraft aku. Shaders BSL mesthi ana ing antarane shaders sing paling populer ing jagad iki, lan gampang banget kanggo ndeleng sebabe. Kabeh sing kalebu ing kene, saka ambane efek sing apik banget kanggo cahya sing anget, remuk, refleksi banyu sing apik, lan mega sing ora bisa diutipake menyang papan sing bisa sampeyan lakoni meh bisa dadi minecraft 2.0.

Thanks kanggo macem-macem pilihan kustomisasi sing kasedhiya, Shaders BSL uga bisa mbukak macem-macem mesin. Iku bener-bener cenderung nglakokake luwih apik kanggo kula ing kaku (dhuwur dhuwur). Nanging ing jaman saiki lan umur, kompetisi luwih sengit tinimbang judhul Paket Shader Minecraft sing paling apik, lan BSL bisa uga ora dadi raja sing durung dipanggang maneh, nanging minangka salah sawijine kontes sing ora ana wates.

Shaders Chocaik13

Cedhak kali ing Minecraft Pantai ing minecraft Sawetara pesisir sing nggegirisi wit ing Minecraft

Apa sing disenengi babagan Shaders Chocaik13:

  • Sederhana efek sing luwih murah nanging isih jelas
  • Cukup entheng lan bisa mbukak ing paling akeh mesin
  • Srengenge pastel-warna alus

Mangkene bungkus shader klasik sing jenenge bisa dingerteni sanajan sampeyan durung nate nggunakake shaders minecraft ing urip sampeyan. Paket shaders chocapic13 chocapic13 isih ngadeg saiki minangka salah sawijining pilihan sing luwih apik sing kasedhiya, thanks kanggo gaya sing luwih apik, lan kemampuan kanggo mbukak macem-macem persiyapan hardware sing beda-beda tanpa masalah.

Kanggo sing kepengin banget nyoba nyoba 4090-an kanthi eyecandy, mula, iki ora bakal ngalahake kaos sikil kaya sampeyan ngarep-arep. Nanging Shaders Chocapap313 piye wae nggawe Minecraft sing luwih santai tinimbang meh kabeh paket shader liyane sing wis dak coba (lan aku wis nyoba akeh). Ana sing dadi tenang babagan kombinasi godhong sing nyusup iki, gelombang shimmering, lan lampu alus, alus.

Shaders pelengkap

Bukit unsur biome ing Minecraft Manuk Langit wengi sing diisi aurora ing alas minecraft

Apa sing disenengi babagan bayangan pelengkap:

  • Paket shader sing dioptimalake kanthi apik
  • Entuk akeh keuntungan saka bsl shaders
  • Bisa dipasangake karo bungkus sumber daya pilihan

Piggy-backing saka kapinteran lan sukses paket shader sadurunge, shaders pelengkap yaiku salah sawijining shaders BSL, sing dirancang kanggo menehi pangguna “pengalaman sing paling akeh masalah”. Banget, sing ramah, lan kanthi akeh kesempatan kanggo kustomisasi minangka BSL, apa sampeyan milih BSL utawa pelengkap bisa ditrapake kanthi becik. Pilihan sing apik kanggo nuduhake mbangun omah minecraft paling anyar!

Paket Shader uga bisa dipasangake kanthi pilihan sumber daya pelengkap, sanajan sampeyan bisa nggunakake bungkus shader iki bebarengan karo paket sumber sing dikarepake. Secara pribadi, katon apik banget karo tekstur vanila – lan durung maneh, bungkus iki pancen nggumunake ing wayah wengi.

Shaders terus

Tlaga ing antarane rong alas ing Minecraft Cedhak sawetara wit godhong ing minecraft Alas ing jejere kali ing Minecraft

Apa sing disenengi babagan shaders terus:

  • Efek lampu top-undakan langsung saka kothak
  • Udan lan badai pancen luar biasa
  • Pendekatan sing nyata banget kanggo lampu, ora kaya akeh shaders sing luwih apik

Shaders Lanjang biyen adoh banget lan adoh saka Minecraft shader Minecraft Shader sing paling apik ing njaba, kanthi lampu, banyu sing apik banget, lan efek cuaca sing apik. Kabeh sing nggambarake gambar sing mesthi kasedhiya ing biaya kinerja sing kurang kaya ngono mung migunani kanggo gambar ing setelan sing luwih dhuwur. Nanging wiwit saiki, lapangan dolanan wis leveled ing loro-lorone.

Saiki, terus-terusan mlaku mung apik. Isih bisa uga luwih nuntut tinimbang sawetara, nanging ana kamar sing cukup kanggo kustomisasi sing bisa digunakake kanthi apik ing macem-macem rig game. Lan nalika isih katon ayu, mula ora adoh banget lan pimpinan nalika efek pencahayaan.

Sing dikandhakake, rong perkara sing isih ana sing padha karo shaders terus. Sing pertama yaiku asri sing nyenengake saka cahya. Yen sampeyan rada kesel karo shaders Minecraft nyiram malang ing cahya oranye panas, mula sampeyan bisa uga seneng karo pengantin sing luwih nyata kanggo lampu. Lan nomer loro, udan. Nalika udan utawa badai ing jagad iki, baleni shaders terus. Sampeyan ora bakal nuwun.

Shaders Drdesten

Landscape ing Minecraft, kanthi alas ing kadohan Awak banyu ing ngarep alas gunung ing Minecraft Sawetara wit ing Pantai Plate ing Minecraft

Apa sing disenengi babagan shaders Drrdesten:

  • Pilihan sing entheng kanggo pcs murah
  • Skybox sing apik lan Tekstur Cloud
  • Efek banyu sing apik

McShader Drdesten anyar banget dibandhingake karo bungkus shai liyane ing dhaptar iki, nanging luwih becik mriksa para pemain sing pengin pemain luwih entheng kanggo urip ing jagad Minecraft.

Kelemahan gedhe saka shaders Drdesten uga minangka salah sawijining titik sade paling gedhe: ora ana bayangan. Ora keganggu karo kabeh bayangan nyata-nyata ninggalake paket shader iki katon rada sithik tinimbang liyane, nanging uga mbebasake pigura, nggawe pameran DRDESTEN sing apik kanggo pertengahan nganti pirang-pirang Persiyapan PC. Dadi, yen sampeyan nggoleki bungkus shader sing nawakake sentuhan sing luwih entheng, fokus ing kothak lipbox lan banyu tinimbang lampu lan bayangan, banjur menehi nyoba DRDESTEN.

Shaders Exposta

Pucuk saka wit-witan sing ditutupi salju ing Minecraft Loro wit ing lanskap minecraft Landskap alas ing Minecraft

Apa sing disenengi babagan shaders Exposa:

  • Sunrises lan srengenge
  • Mega volumetrik 3d sing apik banget
  • Banyu sing apik banget saka jarak

Nginstall Exposa Shaders bakal menehi Sunrises lan Sunsets sampeyan kanthi warna sing apik lan kuat. Yen digabungake karo kothak langit sing apik, tekstur awan sing apik, lan sawetara efek flare sing efektif (nanging ora overpowering), mula miwiti lan pungkasan dina favoritku kanggo metu lan nggunakake bungkus shader iki.

Sejene pilihan kinerja lan kukilatan pindhah, shaders Exposta. nggih. Ana cukup setelan kanggo menehi tampilan umume sawetara njiwet sing luwih apik, lan njupuk sawetara pigura tambahan. Lan aku bisa mbukak shaders ing setelan maksimal kanthi 2060 super, sanajan ora ana tarif pigura sing padha karo macem-macem liyane ing dhaptar iki. Sing ujar, yen bisa digunakake karo mesin sampeyan lan sampeyan seneng karo srengenge jeruk, mula shaders Exposta minangka pilihan sing apik.

Shaders edan

Nutup sawetara suket ing jejere kali ing lanskap Minecraft Biome zoggy minecraft biome Landscape Minecraft sing nggegirisi kanthi wit siji ing latar

Apa sing disenengi babagan shaders tanpa wates:

  • Pilihan sing apik kanggo medemed minecraft medemed
  • Lampu atmosfer banget lan Langit
  • Efek lensa lensa subtle

Saiki, iki minangka paket shader sing katon beda banget, sampeyan ora setuju? Shaders Insanity, adhedhasar BSL, wis dirancang kanggo ngancara kaslametan slamet Minecraft dadi pengalaman esque-esque sing ora buoding. Gambar kasebut ing ndhuwur? Lagi dijupuk nalika awan. Bengi iki luwih peteng – Mesthi nggawa obor kanthi cahya sampeyan.

Diwenehi estetis sing nuding banget, sampeyan bakal tresna utawa sengit nggunakake shaders edan. Mesthi ana swasana sing imersif lan baju banget, lan level kustomisasi cukup apik, dadi yen sampeyan nggoleki nada demis Minecraft lan menehi prekara sing surem, sambat sing paling apik yaiku pilihan sing paling apik.

Shaders dandanan

Pinggir bukit ekstrem Minecraft kanthi wit ing latar lan desa ing latar mburi Pantai Minecraft ing Sunset A biome mesa ing Minecraft, kanthi watu kaya alun-alun sing dhuwur ing sisih kiwa kiwa

Apa sing disenengi babagan shaders dandanan:

  • Entheng tanpa ngorbanake fitur utama
  • Visual sing apik lan garing
  • Renungan banyu gedhe

Shaders dandanan minangka pilihan sing entheng nanging kuat sing bakal menehi jagad Minecraft sampeyan (pun intended) tanpa ngorbanake kinerja. Ora kaya shaders Drdesten sing fokus sing padha karo pigura ekstra kanthi ora keganggu kanggo menehi bayangan, shaders dandanan isih nindakake babagan kabeh sing dikarepake saka paket Shader Minecraft tinimbang sing luwih entheng.

Asil minangka paket shader sing ora jotosan karo visual sing luar biasa, nanging nyerang keseimbangan sing apik ing saindenging jagad minecraft katon luwih apik, lan njaga tingkat kerang sing cukup lancar.

Shaders Nostalgia

Paket treetop saka alas minecraft, kanthi mega lan srengenge ing ndhuwur Srengenge munggah ing alas Minecraft sing salju Manuk

Apa sing disenengi babagan shaders nostalgia:

  • Clouds mode paling apik ing bisnis kasebut
  • Katon lan kinerja sing apik saka kothak
  • Udan sing apik banget

Shaders Nostalgia menehi upamane grafis sing entheng lan apik kanggo jagad Minecraft sampeyan. Dirancang kanggo niru sawetara bungkus Shader sing paling populer ing awal taun 2010, bisa uga kurang ing departemen pangaturanisme dibandhingake karo wong liya ing dhaptar iki, nanging flipside saka iki sampeyan ora kudu nindakake tinkering Pengalaman minecraft sing apik banget lan apik banget.

Miturut FATI favoritku babagan nostalgia sanajan ana pilihan awan. Apa sampeyan milih lan mateni awan gaya gaya crita. Katon kaya ngono, apik banget. Napa iki ora mung apa sing katon mega ing Minecraft biasa? Apa sampeyan ora bisa mbayangno bangunan nganti watesan dhuwur karo sawetara Minecraft palalal palal kanthi nggunakake paket shader iki?

Oceano Shaders

Manuk Pantai Samudera Minecraft ing wayah wengi Pinggir bukit ekstrem Minecraft sing diubengi banyu, kanthi rong lavulit sing diwutahake saka tebing

Apa sing kita seneng karo sudut ing Oceano Shaders:

  • Banyu sing apik banget, utamane saka kadohan
  • Lampu sing cerah lan alami
  • Pilihan Shader sing apik banget

Minangka judhul bisa uga menehi saran, para piala ing Oceano menehi banyu lumahing Minecraft sing akeh sing dibutuhake. Saka kadohan, bisa uga ana shaders sing paling apik ing segara, sanajan aku bakal ngakoni manawa katon wong liyo kanthi banyu sing luwih cilik. Nanging tampilan sakabèhé lan rumangsa saka bungkus shader luwih saka sing nggawe anomalies.

Kabeh duwe tampilan sing cerah banget, asri. Rasa kaya salib antarane shaders lan luang (sing terakhir sing bakal ketemu ing ngisor iki), nanging ora katon kaya ngono. Iki minangka cara sing apik kanggo njelajah jerone segara kanggo njagong langka kaya bandha, axollink, lan mobs minecraft seafaring seafaring liyane.

Shaders Pastel

Hills Bizome ing Minecraft, kanthi mawar ing latar Sawetara gula ing pesisir ing Minecraft Bukit unsur biome ing Minecraft

Apa sing kita seneng karo Shaders pastel:

  • Prasetel warna ngidini sampeyan warna kelas kanthi gampang
  • Tenan kanthi apik ing pirang-pirang pcs ing dhuwur
  • Ora dingerteni – GO ndhukung paket shader sing luwih cilik!

Ing wektu nulis, shader pastel luwih ora dingerteni utawa ora dingerteni kanthi nyiksa, kanthi download gelar 650 kanthi jeneng. Nanging aku pengin menehi bungkus shader anyar iki bengok karo prasetel warna sing apik – kwarsa mawar, lemon, lan periwinkle – sing ngidini para pemain kanthi gampang ing jagad minecraft kanthi gampang banget.

Roti tulis pastel ora teka karo kabeh lonceng lan bisik-bisik saka minecraft minecraft sing paling gedhe ing ngisor iki kayata BSL lan terus-terusan – nanging tetep katon apik lan ciri nalika tetep ing macem-macem PC modern.

Shaders kentang

Kali cilik sing ngethok ing lanskap rocky minecraft Hills Hills Bizome ing Minecraft karo cave nglereni bukit Srengenge munggah ing alas minecraft

Apa sing disenengi babagan bajingan kentang:

  • Lightweight, sampurna kanggo PC sing murah
  • Efek fog sing apik banget
  • Ora nyasar adoh banget saka tampilan minecraft standar

Kentang bakul menehi pilihan pemain liyane nalika entuk paket shader sing paling entheng. Tujuane kanggo nambah tampilan jagad Minecraft sanajan lagi diputer ing persiyapan kentang. Lan nindakake tugas sing apik banget iki, bakal dadi rute sing padha karo shaders Drdesten kanggo ngilangi bayangan nyata sing dinamis kanggo mbantu nambah kinerja.

Amarga iki, sampeyan ora kudu nyana shaders kentang katon apik kaya bungkus Shader minecraft minecraft ing dhaptar iki – nanging banjur jeneng kasebut bakal menehi adoh. Aku ora dadi penggemar banyu sing cetho, sing katon sethithik ora ana ing garis sing resik saka leren liyane, nanging iku cacat sing bisa diterjemahake – lan nggawe ing wilayah liya, kayata Kaya efek fog sing apik banget, utamane sajrone wektu cuaca sing ala. Ing kasus apa wae, kaya sing entheng lan buta minangka shaders Minecraft sing apik bisa entuk, dadi yen sampeyan nemoni masalah mbukak paket shader liyane, wenehake kentang kentang.

Shaders Projectluma

Tree siji ing biome minecraft Minecraft Hills Minecraft Landscape, kanthi lava sing mili saka bukit tengah Srengenge nggambarake segara ing jejere lanskap alas Minecraft

Apa sing disenengi babagan shaders Projectluma:

  • Skyorealistik Skyboyboxes
  • Banyu segara sega sing apik banget
  • Paket Shader Highly

Penerus resmi saka Shaders Kuda, Shaders Projectluma tujuane kanggo menehi Minecraft minangka akeh pop visual sing bisa tanpa nuntut kinerja sampeyan. Muni kaya tujuane paling akeh bungkus shader liyane, bener? Nanging ing kasus Projectluma asil positif banget – sing ora bisa dingerteni kanggo akeh bajingan shader liyane sing aku nyoba. Yen sampeyan pengin miwiti kaslametan anyar ngirit manawa sampeyan pengin main nganti suwe lan pengin paket shader kanthi sawetara masalah, sampeyan bisa nggunakake Projectuma. Sampeyan bisa mlaku-mlaku menyang boss Wither (sing kudu sampeyan lakoni yen sampeyan pengin nggawe beacon) lan bingkai sampeyan isih bakal surem.

Tinimbang milih mega Marshmallow sing apik banget ing pirang-pirang shaders, Projectlumum menehi skyboyboxes photoeralis, cocog karo pilihan lampu sing apik banget sing menehi lanskap sing apik banget. Iki minangka pilihan sing kuwat kanggo sapa wae sing miwiti karo shaders ing Minecraft. Ora cukup apik kaya sampeyan ing jero lemah (kajaba sampeyan ora ngerti apa-apa sing apik banget, kaya alethyst geode) nanging Skyboxes mung nggawe paket shader iki pantes kanggo dhaptar iki.

Shaders Redhat

Gambar alas minecraft, dijupuk saka ndhuwur treetops Nembak lanskap minecraft saka cedhak ing lemah Manuk

Apa sing disenengi karo Redhat Shaders:

  • Akeh lampu cahya lan efek pangolahan pasca
  • Kontrol kustomisasi sing apik
  • Landskap sregep

Shaders Redhat minangka suntingan saka shaders chocapap313 sing katon sadurunge ing dhaptar iki, lan minangka akibat rong paket shader katon banget. Loro-lorone menehi lanskap Minecraft minangka lampu sing apik banget lan bayangan, nanging shaders Redhat nyurung luwih akeh karo para allah, nyerep film, panyerapan cahya liwat banyu, lan liya-liyane.

Mesthi ana sing seneng karo Shaders Redhat, sanajan kabeh lonceng ekstra lan Whistles ora ana sing paling apik ing dhaptar iki. Nanging iki nggawe pilihan kustomisasi sing apik sing ngidini sampeyan nada mudhun utawa mateni macem-macem efek, supaya sampeyan bisa tetep fokus ing bayangan sing apik banget, srengenge anget, lan godhong sing anget.

Seus gawe anyar

Tlaga Minecraft sing dikubengi dhataran lan bukit Tebing Minecraft, kanthi wit ing pinggir tebing Landskap alas Minecraft kanthi srengenge nyandhak langit ing latar mburi

Apa sing disenengi babagan Seus Renewed:

  • Katon apik tanpa butuh kustomisasi
  • Dioptimalake kanthi apik banget kanggo nimbang prawisk visual
  • Milih kanggo tampilan sing resik lan kenal

Shaders sing ora percaya sonic Ether, utawa segara cendhak, yaiku akeh pemain sing nyeleh driji sikil menyang Samudera Minecraft shaders mesthi diwiwiti. Paket shader iki kanggo tampilan Minecraft sing resik lan kenal, kurang kerlip tinimbang akeh ing dhaptar iki nanging mung apik, utamane gerakan. Iki ndadekake tugas-tugas sing sithik kaya pertambangan kanggo berlian utawa ngumbara babagan desa katon apik banget.

SEEUs Renewed minangka reinvention anyar saka versi seus asli, sing fokus ing imbangan sing kuwat antarane kualitas efek lan kinerja. Sampeyan ora duwe level kustomisasi sing padha karo bajingan Shader kaya BSL, nanging sampeyan dijamin manawa bakal katon langsung saka gapura, ora ana setelan sing dibutuhake. Langit padhang lan wani, bayangan nambah tingkat anyar kanggo jagad iki, lan tutup saka godhong ing angin sing bisa mbantu sampeyan kelangan pengalaman kaslametan sing gedhe banget.

Shaders Sildur

Srengenge munggah ing alas minecraft Pulo Bare ing Minecraft, kanthi wit siji ing tengah Manuk

Apa sing disenengi babagan shaders Sildur:

  • Jumlah kontrol babagan efek lan warna ing setelan
  • Akeh versi sing beda kanggo milih ing situs kasebut
  • Efek Fog Apik

Shaders Sildur minangka populer, lan mesthi wae. Lan iku jelas kenapa. Ora mung ngemas shader iki menehi Makecraft sing dibutuhake lan luar biasa, nanging uga jeneng kanggo awake dhewe minangka salah sawijining bungkus sing paling disesuaikan lan fleksibel.

Sing tenan yen sukses Sildur ngapusi. Sawise kabeh, saben paket shader siji ing dhaptar iki katon apik banget. Nanging karo Sildur, gampang banget kanggo mbuwang umur ngapiki sethithik setelan kanggo entuk tampilan sing sampurna kanggo sampeyan lan jagad Minecraft. Ing situs web Shaders Sildur sampeyan bakal nemokake enem macem-macem mod kanggo nyoba, saka Lite liwat ekstrem, dadi ora preduli spek sampeyan bakal bisa mbukak gaweyan sing sithik. Lan sanajan setelan maksimal, Sildur minangka skor sing paling entheng lan skor pojok kanggo kinerja dibandhingake karo MINECRAFT Shader Mods liyane.

Shaders Sora

Kali ing lanskap Minecraft, kanthi portal sing rusak ing sisih tengen Landskap Biome Minecraft Savanna Alas birch ing pinggir kali ing Minecraft

Apa Kita Kaya Shaders Sora:

  • Paket shader sing dibunderaké kanthi apik tanpa cacat nyata
  • Efek nyata lan lampu alami
  • Skyboxes lan awan sing apik

Sunting sambat Projectlumumum, Shaders Sora mung ora salah yen aku bisa ndeleng. Paket shader iki mung katon kaya-kaya wis nate makarya kabeh sing wis ditindakake, lan apa sampeyan bisa nggunakake bibi iki utawa macem-macem set samber gumantung karo pilihan pribadi.

Skyboxes sky-looking apik banget lan efek lampu sing apik banget menehi Minecraft lan suasana sing anyar. Banyu katon apik banget, bayangan lan refleksi realistis tinimbang stylized (maneh, bakal dadi pilihan pribadi), lan kabeh katon super crisp lan warni. Cocog kanggo miwiti jagad minecraft anyar.

Shaders spektrum

Alas sing ditutupi salju ing Minecraft Pulo sing ora ana warna ing tengah segara ing Minecraft A savanna biome ing Minecraft

Apa sing disenengi babagan shaders spektrum:

  • Awan alami sing yakin banget
  • Efek banyu gedhe
  • Efek waving sing apik, subtle

Shaders spektrum kalebu ing antarane dhaptar iki – ora ing istilah kesetiaan visual murni, nanging ing babagan gaya. Awan utamane bisa dipercaya, nggabungake “Awan alus” tradisional “kanthi corak awan sing isih obah babagan jagad nalika sampeyan muter.

Banyu uga ditindakake kanthi apik ing shaders spektrum. Nyatane, meh kabeh rampung, saka waving sing apik banget ing godhong lan suket menyang warna sing efektif saka wayah wengi nganti awan lan kosok balene. Nanging ana akeh shaders sing apik banget ing saiki, supaya ora dadi loro saka liyane – iku mung nggawe sing cocog karo pertimbangan sampeyan. Lan mesthi.

Shaders Sunflawer

Sederhana pethikan ing Minecraft diubengi kali Langit oranye liwat adegan pesisir ing Minecraft Landskap alas ing Minecraft kanthi akeh wit sing dhuwur

Apa sing disenengi babagan shaders Sunflower:

  • Entuk kinerja lan kahan kimia saka shaders BSL
  • Kothak lipbox sing sregep lan kuat nalika esuke lan senja
  • Bayangan subtle sing apik

Shaders Sunflower isih dadi pak shader liyane sing dibangun ing kerangka shaders bsl sing populer. Akibaté, iku butuh banget lan bisa disesuaikan, nanging metu saka kothak katon beda, kanthi skybox sing luwih sregep lan macem-macem tekane kanggo tampilan bayangan, refleksi, lan banyu.

Aku bakal jujur, aku dudu penggemar banyu ing sunar sumelang sumelang, nanging sampeyan ora setuju. Lan liyane pack katon kaya nggumunake minangka paket shader dhasar – mung rasa sing beda-beda, lan sing bisa uga sampeyan bisa luwih seneng.

Shaders Super Duper Duper

A biome biome ing Minecraft Langit wengi ing alas pesisir ing Minecraft Landskap rocky minecraft karo kali ing latar mburi

Apa Kita seneng Babagan Shaders Vanilla Super Duper:

  • Serangan imbangan antarane kinerja lan kualitas cahya
  • Kustomisasi dhuwur
  • Bintang-gaya gaya Minecraft sing apik banget

Sing mung digunakake nanging kanthi efektif jenenge Super Duper Vanili minangka salah sawijining sawetara bajingan Shader sing luwih anyar sing ora bisa dibunuh salah sawijining generasi sajrolan sadurunge. Efektif, Tinget, lan Cocog banget, Paket Iki Dadi Super Kaya Njadha.

Langit sing cerah lan mode nostalgia-esque-esque sing apik yaiku nyorot shaders iki kanggo aku, lan wengi, nalika prasaja banget dibandhingake karo auroras sing apik banget, tahan pesona nyata. Aku uga seneng karo lintang-lintang tetep katon kanggo bagean sing luwih dawa tinimbang sing sampeyan bisa uga, supaya panganan lan senjata sing anget diramal dening langit sing diisi lintang. Mbok menawa ora pilihan paling realistis, nanging aku seneng banget kepiye.

Shaders tme

Biome dataran minecraft ing pinggir segara Lemah liwat tebing ing tengah tlaga ing Minecraft Bukit minecraft ing latar, kanthi lanskap salju ing latar mburi

Apa sing disenengi babagan shaders tme:

  • Apik kanggo pemain sing ora pengin akeh pilihan
  • Kinerja sing apik ing PC ngisor
  • Rincian tetep jelas sanajan ing jarak

Shaders tme minangka suntingan penghasukan chocapaik liyane, lan dheweke dadi pilihan sing apik kanggo para pemain sing ora pengin keganggu karo akeh sing cocog kanggo golek paket shader. Maksudku kanthi serius, tlaga tme meh ora ana setelan apa wae, cukup kaget.

Nanging aku ora bisa mbantah manawa iki minangka suntingan sing apik, tingkat. Rincian tetep garing lan jelas kabeh menyang cakrawala karo corak tme sing dipasang, lan banyu katon apik banget saka gambar, kanthi apik kanggo gambar, utamane yen sampeyan ora ana ing rig sing paling dhuwur.

Shaders Triliton

Werna bukit sing nimbang minecraft, kanthi curug sing mlaku saka pucuk gunung mudhun menyang kali ing ngisor iki Portal rusak ing tengah-tengah dataran minecraft Landskap alas Minecraft kanthi kali sing mlaku

Apa sing disenengi babagan shaders Triliton:

  • Tingkat jenuh lan suhu suhu
  • Bayangan sing jelas – yen lagi mlaku
  • Srengenge bener-bener rumangsa padhang

Shaders Triliton minangka perhatian-ngangkut, kanggo ngomong paling ora. Tingkat jenuh lan suhu wis dicekel nganti 11 kanthi bungkus shader iki, kanthi ngumbah cahya kuning lan oranye ing saindenging jagad minecraft nalika srengenge munggah ing ndhuwur cakrawala.

Nalika aku nyoba, ana sawetara glitchiness sing mesthi kedadeyan karo bayangan, nanging pengalaman kasebut pancen apik. Wiwitane angel digunakake kanggo vibranci sing luar biasa lan jenuh sing luar biasa ing ngarsane sing cerah lan cerah karo shaders Triliton sing diaktifake. Nanging sawise sawetara wektu, dadi luwih angel bali menyang dalan. Kabeh rumangsa dikumbah sawise. Apa iki carane njaluk sampeyan?

Ushader

Kali ing pojok alas ing Minecraft, kanthi bukit sing nemen ing sisih kiwa ing kadohan Jarak saka sawetara suket lan wit birch ing jejere kali ing Minecraft Pemandangan alas ing Minecraft

Apa sing disenengi karo Ushader:

  • Formasi Awan Apik
  • Lampu alami sing kuwat
  • Efek banyu sing apik banget

Ushader, penasaran, adhedhasar versi seus v10 sing diowahi.1 (prekursor kanggo ngombe sing dianyari) sing digunakake kanggo nggunakake pribadi kanggo eksploitasi Minecraft. Nanging ora suntingan – dibangun wiwit awal minangka pesaing langsung, lan nempuh perang sing apik marang sadurunge kasukman.

Ing ngendi ushader cemlorot paling akeh ing langit, kanthi formasi awan sing apik banget lan srengenge sing cerah lan realistis, sing ora pati cetho, kanthi realistis, sing ora pati cetho ing cahya sing cerah, alami. Aku mikir bayangan ninggalake sethithik supaya dipengini amarga dibandhingake seus sing dianyari, mula ana perdagangan sing ana ing kana. Nanging iki isih dadi pilihan bungkus shader sing dihormati kanggo pamuter sing bisa mbukak (kita bisa uga ndeleng pc sing paling dhuwur ing tengah-tengah).

Shaders Vanilla Plus

Srengenge munggah ing alas Minecraft Kali ing Minecraft sing ngethok biome alas sing atap Manuk

Apa sing disenengi babagan shaders vanilla ditambah:

  • Ora kesasar adoh saka tampilan vanili Minecraft
  • Pilih pilihan pak shader kanggo pcs pertengahan nganti murah
  • Lampu sing resik banget lan bayangan

Paket shader sing apik banget lan populer saka penciptaan Nostalgia sing kasebut ing ndhuwur, Vanilla Plus makeover grafis sing apik banget, elegan, tetep bener nalika Minecraft Vanilla. Lan iki ditindakake kanthi sukses sing luar biasa.

Aku padu iki apa sing kudu katon ing Minecraft kaya kabeh wektu, metu saka gapura, sepisanan sampeyan mbukak. Sampeyan bakal diapura kanggo ndeleng gambar ing ndhuwur sawise suwe ora ngenteni saka Minecraft, lan ora ngerti iki minangka paket shader, nanging ujar dhewe, “Pendhaftaran Pengeran, Aku kelalen babagan Minecraft sing apik.”Aku mikir udakara udakara 10 menit luwih suwe saya sambat tinimbang bungkus vanila ditambah karo bungkus liyane, ndeleng blok sing katon saiki, amarga aku pancen kesengsem Kanthi apike nggawe Minecraft katon, tanpa kelangan pesona lan nostalgic saka minecraft vanilla sing biasa.

Cara Instal Shaders Minecraft kanggo 1.19.3

Sampeyan bisa nginstal lan nggunakake sembarang shaders ing ngisor iki karo Minecraft 1.19.3 saiki, nggunakake sodium utawa optival. Kita bakal nutupi loro pilihan ing ngisor iki.

Cara Instal Shaders Minecraft karo Sodium lan Irisshaders

Kita bakal nyaranake sampeyan nggunakake sodium kanggo nginstal mode shader kanggo minecraft, amarga misale jek bisa mbukak bungkus shader luwih apik. Thanks kanggo mod sing diarani Irisshaders, Sampeyan bisa mbukak kabeh shaders ing ndhuwur sodium.

Mangkene Cara Instal Sembarang Paket Shader ing ndhuwur Minecraft kanthi sodium kanggo 1.19.3:

  1. Pindhah menyang kaca download irisshaders banjur klik “Download Universal Jar”.
  2. Mlaku file jar sing diundhuh, lan nginstal sodium lan irisshaders kanggo versi Minecraft sing bener saka Minecraft (1.19.3).
  3. Download ANY (utawa kabeh!) saka belang shader ing ndhuwur.
  4. Selehake folder zip sing diundhuh ing lokasi ing ngisor iki ing PC:% AppData% \.Minecraft \ Shaderpacks
  5. Nglacak peluncur Minecraft, pilih “iris lan sodium”, banjur klik “Play”.

Langkah-langkah iki bakal nginstal sodium lan irisshaders ing salah sawijining, dadi sampeyan bakal bisa nikmati keuntungan sodium lan kaendahan ing ndhuwur kabeh sekaligus. Cantik manis, eh?

Cara Instal Shaders Minecraft karo Optivine

Iki minangka pandhuan kanggo masang shaders Minecraft karo Optivine:

  1. Ngundhuh lan nginstal Optivine kanggo Minecraft Versi sampeyan (yen sampeyan ora bisa ndeleng 1.19.3 Bisa uga ana ing “versi pratinjau” ing sisih ndhuwur kaca).
  2. Download ANY (utawa kabeh!) saka belang shader ing ndhuwur.
  3. Selehake folder zip sing diundhuh ing lokasi ing ngisor iki ing PC:% AppData% \.Minecraft \ Shaderpacks
  4. Nglacak peluncur Minecraft, pilih instalasi “Optivine”, banjur klik “Play”.

Paket Shader ing ndhuwur nutupi kabeh spektrum ing syarat-syarat tampilan, pilihan kustomisasi, lan pengaruh kinerja – muga-muga sampeyan wis nemokake mod Shaders kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan macem-macem fitur sing wis teka karo nganyari alam bébas, priksa pandhuan ing Warden, rawa mangrove rawa, kodhok, lan allays.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Minecraft Tindakake
  • Mojang Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Ollie yaiku Sheriff saka GuideTown ing RPS, lan wiwit gabung karo tim ing taun 2018, dheweke ditulis luwih saka 1.000 pandhuan kanggo situs kasebut. Dheweke seneng main game kompetitif lan pabrik sing mbebayani, cilaka awake Muter badminton, lan ngubur raine ing wulu anget saka kucing loro.

10 minecraft paling apik 1.20 shaders sampeyan kudu nyoba

Minecraft 1.20 kanthi shaders

Kanggo ngatur tampilan Minecraft, sampeyan bisa ndownload lan nginstal paket tekstur sing paling apik, utawa yen sampeyan lagi muter edition Java game kasebut, Shaders. Shaders ngganti tampilan kabeh game kanthi ngowahi lampu lan macem-macem tekstur, nambahake FOG, nyata FOG, lsp. Dheweke super populer ing komunitas nalika nggawe game katon luwih resik lan luwih narik kawigaten. Ing artikel iki, kita nutupi minecraft paling apik 1.20 shaders sampeyan kudu mriksa.

Dhaptar minecraft paling apik 1.20 shaders

Cathetan : Shaders ing ngisor iki kabeh gratis lan ora disusun kanthi urutan tartamtu. Sing paling disenengi? Dakkandhani ing komentar ing ngisor iki!

1. Shaders BSL

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing Minecraft

Salah sawijining shaders sing paling populer lan asring digunakake ing Minecraft 1.20 lan versi sadurunge yaiku Shaders BSL. Shader iki nawakake pilihan kustomisasi lan optimalisasi. Nambah mendhung sing apik banget lan realistis, bayangan nyata, lan ngowahi kabeh swasana ing jagad sampeyan. Sampeyan bisa rumangsa lan ndeleng partikel kutip lan udara ing jagad iki, nggawe minecraft luwih urip.

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing wayah wengi ing Minecraft

Banyu ing shader iki rada transparan lan sok-sok sanajan angel dideleng nalika sampeyan adoh. Nanging, Sunrise cukup luar biasa nalika srengenge sumunar cerah lan nyebarake warna sing anget ing kabeh malang.

Ing wayah wengi, shader iki tuwuh ing Minecraft 1.20. Donya dadi peteng lan malah nggegirisi, amarga sampeyan meh ora bisa ndeleng lingkungane. Blok cahya nggawe lampu ambien sing apik lan subtle kanthi alon-alon dicampur karo pepeteng. Kajaba iku, FOG peteng luwih mbatesi lapangan visi, sing bakal nggawe sampeyan yakin Minecraft yaiku game medeni.

Download Shaders BSL

2. Shaders pelengkap

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing Minecraft

Uga Shader sing misuwur, pelengkap ngluhurake kanggo nggawe game sakabehe sampurna karo sawetara masalah sabisa. Nggawe udhara sing luwih jelas tinimbang bsl. Shader iki cukup cerah lan ora kalebu awan realistis lan terkenal sing kaya ngono, sing bisa nyenengake.

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing wayah wengi ing Minecraft

Ana akeh setelan rinci sampeyan bisa nyetel supaya cocog karo shader sampeyan lan kabutuhan luwih apik. Saka ngrampungake kaya jarak ing papan sing katon kabut, bayangan, bayangan, malah ngalangi garis-garis tanduran kanggo nyepetake tanduran waving, anane bintang-srengenge, mekar lan luwih akeh.

Shader iki katon pancen apik tenan nalika wengi uga. Ora pati peteng lan moody, nanging luwih kepenak karo mripat. Kabut lan awan ora ekstrem lan lampu ambient sing digawe alamiah sampeyan.

Download shaders pelengkap

3. Shaders Seus

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing Minecraft

Entri sabanjure ing dhaptar kita yaiku shader sing Tujuan yaiku realisme ing Minecraft 1.20. Kanthi bayangan naturalisasi nyata-wektu, tekstur banyu sing jelas, lan tanduran lan tanduran sing nggegirisi ing angin, segara (shaders sing ora dipercaya Ether) yaiku narik kawigaten. Saben blok sumber cahya nyedhiyakake cahya ambient sing beda karo macem-macem properti, lan mengaruhi lingkungan ing macem-macem cara. Langit kasebut tenang lan jelas, kanthi mega sing bisa ngyakinake sing isih tetep ana bentuk blocky.

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing wayah wengi ing Minecraft

Kajaba iku menyang BSL, shaders seus drastis ngganti pemandangan ing wayah wengi. Nalika pepeteng nyerang lanskap, iku bakal ilang lan ora bakal ana cahya. Dadi adoh banget beda karo Minecilla Minecraft lan uga tantangan kanggo nglacak. Langit kasebut ngemot macem-macem warna lan lintang sumunar padhang, nggawe pengalaman ora iso dilalekake.

Yen sampeyan nggoleki shader sing bakal ngrampungake Minecraft 1.20 Grafis lan nyedhiyani pengalaman kaslametane wengi sing kuat karo adrenalin adrenalin, mula iki bisa uga mung kanggo sampeyan.

Download SEUS Shaders

4. Shaders Chocapic13

Chocapic13 mesthi salah sawijining Shaders Paling Apik kanggo minecraft 1.20. Uga ngupayakake lampu lan visual sing realistis lan visual, lan njaga kualitas sing apik sanajan ing prasetel paling murah. Mega sing realistis lan banyu gampang katon sanajan sampeyan lagi adoh. Srengenge ora cerah banget lan kabut ora ekstrem lan gampang diatur ing setelan kasebut.

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing Minecraft

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing wayah wengi ing Minecraft

Fitur liyane saka shader apik banget kalebu wektu siklus dinamis, bayangan kanthi ukuran penumbra, mega volumetrik, refleksi banyu kanthi bentuk banyu kanthi bentuk banyu, tanduran, tanduran lebang lan luwih akeh.

Ing wayah wengi, shader iki dadi peteng ing jagad iki cukup sithik, mula rada medeni. Kajaba iku, yen sampeyan dadi penggemar wengi sing peteng lan apik banget, landhune Chocapap13131313130 ​​karo udan lan awan abang sing ora ana gandhengane, sing bisa ditindakake kanthi swasana medeni sing sampurna.

Download Shaders Chocapap131313

5. Sildurs Shaders santai

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing Minecraft

Minangka jeneng kasebut, Sildurs sildrant luwih apik sregep lan apik banget. Nyipta langit sing bener-bener minangka lampu sesambungan kanthi alami kanthi mega sing ngganti warna. Salajengipun, pedhang bakal kandhel banget, dadi sampeyan kepeksa fokus ing kaendahan malang sing cedhak.

Saben blok sing entheng tekan lan ngidini gaya bangunan kontras banget. Fitur liyane kalebu refleksi, mekar, occlusion sekitar, lan liya-liyane.

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing wayah wengi ing Minecraft

Shader iki njupuk giliran beda ing wayah wengi, amarga ndandani pemandangan kasebut menyang lingkungan sing gaib lan fantasi, thanks kanggo kabut sing peteng lan ngrusak warna. Awan sing realistis ngidini lintang sing padhang kanggo ngadeg ing langit sing peteng.

Download Sildurs Shaders Vibrant

6. Shaders cepet ultraup

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing Minecraft

Shaders cepet ultra ing Minecraft 1.20 Fokus kanggo nyedhiyakake pemain kanthi grafis lan efek sing apik tanpa masalah kinerja. Iki ngganti warna langit akeh lan bisa uga ana. Mega, srengenge, lan rembulan kabeh duwe efek anti aliasing, mula dheweke bisa mboko sithik kanthi langit. Ora ana bayangan ekstrem utawa visual cahya, sing luwih nyenengake kanggo ngalami.

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing wayah wengi ing Minecraft

Ing Shader iki, sampeyan bisa ngganti lan ngowahi kabeh fitur kanggo nggawe desain shader dhewe sing bakal sampeyan seneng. Sawetara fitur kasebut kalebu ambane lapangan, luwih apik occlusien ambien, Gerak cethek, ngumbara tanduran, lan liya-liyane. Sanajan shader cepet ultra ora ngganti drastis, iku pilihan sing apik kanggo minecraft 1.20 Pemain kanthi PC sing murah.

Sajrone wengi, dadi peteng lan seneng banget. Boten kados biyunge sing wis dingerteni, lintang-lintang lan awan ora cukup pinunjul ing kene, nalika dicampur karo langit.

Download Shaders Mainup Ultra Cepet

7. Shaders Yofps

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing Minecraft

Shader Yofps minangka garpu chocapapa13 sing populer sing fokus ing kinerja. Yen sampeyan duwe PC sing murah, Shader iki minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan lan bakal mbukak minecraft 1.20 nganyari cukup. Shader iki dioptimalake kanthi apik lan menehi sampeyan estetika sing apik kayata tanduran waving, banyu tekstur, lan langit sing bener.

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing wayah wengi ing Minecraft

Kajaba iku, shader Yofps nggawe swasana sing realistis lan apik banget ing donya sampeyan, amarga ngganti warna lan uga nambah pedhang sing nggawe lingkungan sing nggawe lingkungan cukup moody. Iki kanggo salah sawijining minecraft paling apik 1.20 shaders kanggo pc sing murah sampeyan kudu nyoba.

Ing wayah wengi, shader iki tetep katon luwih cerah lan katon esuk. Mula, lampu kasebut ora bisa ditrapake kanthi akeh, sing bisa dadi kesempatan sing apik kanggo para pemain supaya bisa digunakake kanthi aman nanging uga ora pati cetho. Fog uga nambah warna biru kanggo kabeh blok game, nggawe lanskap luwih yakin lan ayu.

Download Shaders Yofps

8. Retwink shaders voxels

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing Minecraft

Rethink Shader Voxels minangka shader sing relatif anyar, lan saya tambah populer kanthi alesan sing apik. Iki nggawe visual sing nggumunake, thanks kanggo sistem lampu basis Voxel. Cahya bisa ngliwati blok transparan lan uga mbuwang bayangan sing cetha.

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing wayah wengi ing Minecraft

Salah sawijining fitur sing paling apik kanggo shader iki yaiku lampu warna. Blok cahya ngetokake cahya sing padha. Contone, obor redstone bakal ngetokake lampu abang, padha karo RTX ing Edition Bedrock, tinimbang gawan ing Minecra Vanilla. Uga, kasunyatan sing menarik babagan shader voxels sing nyenengake yaiku awan, bentuké durung diowahi. Dheweke isih mendhung mendhung minecraft sing wis dicritakake lan katon apik banget.

Kanthi minecraft iki 1.20 Shader, bengi cukup peteng lan ngidini cahya kanggo nggayuh lan ngadeg akeh. Kajaba iku, cahya mumbul blok lan nggawe refleksi penting. Yen sampeyan dadi lampu volume sing realistis lan apik, bukak shader iki.

Download rethink shaders voxels

9. Shaders Vanilla Plus

Minangka jeneng kasebut, Shader Vanilla Plus tujuane njaga rasa Vanilla Minecraft nanging uga nambah. Dadi rada ganti macem-macem fitur vanilla lan nggawe luwih nyenengake. Sawetara fitur shader iki kalebu bayangan dinamis, mega volumetrik, blur gerakan, anti-aliasing temporal, lan liya-liyane.

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing Minecraft

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing wayah wengi ing Minecraft

Shader vanilla Plus nambahake suasana lan partikel kumis, uga deso nuruti langit lan luwih gampang dideleng. Sajrone wayah wengi, kabut bisa ngganti warna kanggo makili kahanan nyata-nyata. Sakabèhé, terrain ora dadi peteng lan lampu ora bakal luwih gedhe. Aku seneng kepiye biome canggih sandi nalika nggunakake shader iki.

Yen sampeyan pengin eksprimen karo shaders, nanging ora yakin apa sing kudu dipilih, sampeyan bisa miwiti karo shaders vanilla Plus. Iki minangka langkah bertahap saka Vanilla Minecraft lan ora bakal ngrasakake BuDensome.

Download Shaders Vanilla Plus

10. Shaders Nostalgia

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing Minecraft

Shaders Nostalgia wis suwe, lan tegese kanggo nekani tampilan lan rasa “pertama” Shaderpacks “uga nambah fitur-fitur anyar lan efek visual kayata volume fog. Fitur liyane sing diwenehake yaiku bayangan dinamis, ngumbara tanduran, kothak custom lan warna cahya lan luwih akeh.

Shader iki nambah megloilla lan banyu, nalika nggawe kabut volume. Iki uga nggawe bayangan sing cukup peteng sing ngidini blok sing katon srengenge kanggo ngadeg malah luwih. Iki minangka shader sing rada moody lan ayu sing ora nyasar adoh banget saka vanila.

Pemandangan sing apik banget tanpa shaders ing wayah wengi ing Minecraft

Ing wayah wengi, shader iki dadi luwih sithik, amarga warna kokongan diganti kanthi drastis. Iki nggawe pemandangan sing apik banget lan supaya cahya sumunar padhang lan narik kawigaten.

Download Shaders Nostalgia

Cara Instal Shaders ing Minecraft 1.20

Nginstal lan nggunakake shaders ing Minecraft 1.20 luwih langsung. Pisanan, sampeyan kudu Ngundhuh lan nginstal Optivine utawa Iris. Banjur, sampeyan bisa mindhah file zip sing wis diundhuh menyang Shaderpacks folder ing folder Minecraft utama ing komputer sampeyan. Iku sejatine.

Setelan Shaders ing Minecraft 1.20

Kanggo ngaktifake Shader ing jagad iki, Ngaso game, pilih setelan video, banjur wedok. Ing kene, sampeyan bakal bisa nemokake file ZIP, lan ngeklik supaya bisa ngidini shader sing dibutuhake. Yen wis rampung nggunakake shader, sampeyan bisa bali menyang pilihan shaders lan pilih Ing sisih ndhuwur.

Pitakonan Paling Sering

Apa minecraft paling apik.20 shader?

Sing rampung gumantung karo pilihan pribadi sampeyan. Yen sampeyan pengin shader gedhe kanggo PC murah, sampeyan kudu nyoba yofps. Kajaba iku, yen sampeyan pengin shader unik, banjur coba voki. Nanging yen sampeyan nggoleki shader fungsional lan dhuwur, coba BSL utawa nglengkapi. Favorit kita yaiku Chocapap Ultra Cepet Ultra13 lan dandanan.