Seniman satwa diiseni kewan lan kewan-kewan ing safari sing diisi, kriting Artikel – saben wulan Texas

Kewan Kritik

Contents

Dan Suleman nyerat babagan politik, musik, panganan, olahraga, keadilan pidana, perawatan kesehatan, film, lan bisnis.

Seniman satwa diisi kewan

Hidtlife Artists, Inc. darmabakti kanggo nggawe kewan sing diiseni sing luar biasa kanthi rincian realistis lan fitur sing akurat. Garis kriting konservasi sing apik kasedhiya ing kabeh jinis satwa liar, saka kewan ing Amérika Lor kanggo kewan saka negara ing ngisor. Umume gaya kraton konservasi plush kasedhiya ing loro utawa telu ukuran sing bisa digunakake kanggo nggawe kulawarga plush sing nggumunake. Apa sampeyan nggoleki kewan-kewan sing diiseni Jumbo? Uga, sampeyan lagi luck! Artis Hidupan Hidup ngasilake sawetara kewan sing diiseni ukuran sing apik banget kaya otter segara 24 inci lan sinar elang sing diisi 67 inci. Kanggo ndeleng kabeh kewan sing diiseni Jumbo dening seniman satwa mung ngurutake kaca-kaca ing ngisor iki nganti murah. Ora golek barang sing cukup gedhe? Ora ana masalah, kriting konservasi sing gedhe saka ukuran 15 nganti 28 inci lan mung $ 20.99. Sing akeh kewan kanggo regane murah! Seniman satwa duwe kewan sing diisi kanggo kabeh wong. Kritik konservasi cilik mung $ 6.99, ngukur wolung nganti sepuluh inci, lan mesthi nggawe ukuran sing luwih cilik kanthi kapribaden gedhe. Nang endi wae ing tengah, ana $ 13.99 Critters Konservasi sing ana ing ngendi wae saka 12 nganti 20 inci. Ora gedhe lan ora sithik, kewan-kewan plush ukuran medium iki minangka beyo. Kanthi pirang-pirang ukuran lan gaya sing kudu dipilih, manawa bakal dadi seniman satwa liar liar sing cocog kanggo kabeh wong!

Kriting

Penyu Penyetaan Spiny

Ditemokake ing peringatan negara, spiny softshell katon kaya salib antarane brontosaurus lan pancake.

Rose Cahalan Rose

Rose Cahalan minangka editor senior sing fokus ing crita babagan lelungan lan ing njobo.

Tallyho menyang tally kura-kura segara texas, sing lelungan 4,000 mil duwe pungkasan seneng

Tallyho menyang tally kura-kura segara texas, sing lelungan 4,000 mil duwe pungkasan seneng

Sawise ngumbah ing pesisir Wales, dheweke wis nyoba maneh kanggo kesehatan, mabur menyang Texas, banjur dirilis ing Galveston.

Dan Suleman

Dan Suleman nyerat babagan politik, musik, panganan, olahraga, keadilan pidana, perawatan kesehatan, film, lan bisnis.

Gharial Buaya ing Benteng Worth Zoo

Papat buaya bayi sing langka mung nembak ing benteng worth zoo

Kongrats kanggo wong tuwa anyar Raani, snaggle, lan bocah lanang sing gedhe-lan zoo equiring pirang-pirang taun kanggo nggawa bayi Toethy.

Whale-sharks-Port-aranas-telf-of-Mexico-Texas-Coast

Hiu paus cedhak Texas? Pemandangan sing langka sing nggegirisi angler lan ilmuwan

Iwak paling gedhe ing donya nglangi ing Teluk, nanging akeh babagan isih misteri.

Apa sing ditarik: Texas Texas Texas

Swimmers, waspada Texas Texas Texas

Aku bubar seneng-seneng-seneng karo siji ing tangki stok texas kulon.

Sasha von Oldershausen

Sasha von Oldershausen

Sasha Von Oldershausen minangka editor sing digandhengake sing nyerat babagan warta lan politik.

Kucing muncul ing Taman Negara Lawas

Swing dening Taman Nasional paling cilik Texas kanggo ndeleng telung yuta jam soar saka trowongan sepur lawas

Colony Bat Bat Austin ora ana apa-apa.

Whale sing paling langka ing jagad iki urip ing pesisir Texas

Salah sawijining iwak bau ing saindenging jagad nglangi pesisir Texas. Mung udakara sèket kiwa.

Kaya para ilmuwan wiwit ngerti Paus, lingkungan Lingkungan supaya bisa ngukum manawa bisa diancam karo terminal minyak sing diusulake.

Emerald-Ash-Borers-Texas-Wasps-feat

Borer awur Emerald yaiku decimating wit texas. Wasps bisa mbantu ngalahake dheweke.

Minangka kumbang invasif ngukir jalur liwat Texas, negara lan federal nggoleki solusi kanggo solusi.

Telusuran kanggo monyet salju ing Texas South

Telusuran kanggo monyet salju ing Texas South

Ing setengah abad amarga pasukan tentara Jepang teka ing Texas, dongeng sing apik banget wis diputer.

Sarah Bird

Writer-at-Gedhe Bird Bird minangka novelis sing paling laris, layar layar, lan esaiist.

Jellyfish Tombol Biru Ngumbah ing Pantai Kita Ora Jellyfish

Jellyfish Tombol Biru Ngumbah ing Pantai Kita Ora Jellyfish

Dheweke koloni makhluk cilik sing mabur karo ombak.

Sajarah wong sing salah ing mburi Texas

Sajarah sing nggumunake salah ing mburi Texas Cliff Chirping Frog

Iki dijenengi kanggo Frontier Naturalist Gabriel Marnoch, sing nyebabake urip angkara nalika nemokake spesies anyar.

Kita Salam marang Catfish Dads Hardhead, sing nglindhungi hatchlings kanthi nggawa ing cangkeme

Kita Salam marang Catfish Dads Hardhead, sing nglindhungi endhog kanthi nggawa ing cangkem

Anglers seneng sengit iwak texas iki, nanging katrampilan wong tuwa ora cocog.

Emily mccullar

Emily McCullar minangka editor senior sing nutupi pop budaya, warta, lan riwayat texas. Siji wektu dheweke nulis babagan olahraga.

Apa Fireflies Texas oke?

Apa Fireflies Texas oke?

Backyards kita ora katon kaya-kaya biyen.

Grobol ing Austin jatuh cinta karo bal tenis lan nyebarake virus ing reddit

Grackle lan bal tenis: crita katresnan

Iku, uh, jenis x-dirating.

Kabeh Hail Gar Alligator, Monster River Riant lan Primordial

Kabeh Hail Gar Alligator, Monster River Riant lan Primordial

Angler sing digunakake kanggo ngilangi “iwak tong sampah.”Saiki nelayan (lan ilmuwan) ngerteni garasi kanggo makhluk sing nggumunake.

Foss Texas Kulon

Babi Neraka, titanosaur Titanosaur, lan pitung kewan outlandish liyane sing nate bend gedhe

Kulon Texas minangka omah kanggo sawetara fosil paling apik ing donya, saka unta moose sing lembut menyang kéwan rawa sing nggegirisi.

Starling Eropah mabur ing ngarep pesawat ing bandara ing Texas

Ing Wichita Falls, pejabat bandara yaiku perang perang ing egrets

Iku manuk, iku pesawat, iku manuk nabrak menyang pesawat!

Awater lanang

Ing nguber manuk paling langka Texas, pitik prajanjen

Kurang saka 200 manuk tetep ana ing alam bébas. Saben musim semi, dheweke sijine tampilan kawin sing santai.

Alangan Turki ing Sun City

Alangan Turki ing Sun City

Manuk agresif wulu ruffling ing lingkungan sing luwih saka 55 Georgetown. Pendhudhuk wis nyandhang gobler kanthi bantal lan klub golf.

Kodok sungu texas

Rilis ‘Toads’! Program Zoo San Antonio target kanggo mulihake pedunung kadal kadal sandel

Dr. Andy Grluskamp Center Zoo kanggo Konservasi & Panaliten Menehi sukarelawan ing pengalaman tangan kanggo njaga reptile negara sing ditresnani.

Cacing hammerhe minangka penyelidikan invasi sing anyar lan nggegirisi slithinging ing antarane Texas

Ketemu Nightmare anyar sampeyan, Worm Hammerhead

Yen sampeyan nyoba mateni kanthi shovel, mung bakal pisah dadi loro.

Rose Cahalan Rose

Rose Cahalan minangka editor senior sing fokus ing crita babagan lelungan lan ing njobo.

Buddy Holly, Winner saka Westminster Dog Show

We salut karo buddy holly, westminster’s Prizewinning PUP (lan texan honoreri)

Dheweke saka California, nanging kita isih bangga karo dheweke lan jenenge.

Dan Suleman

Dan Suleman nyerat babagan politik, musik, panganan, olahraga, keadilan pidana, perawatan kesehatan, film, lan bisnis.

Temtunipun ora ndemek “nagos laut biru” ngumbah ing pesisir Texas

Spesies aneh iki nduweni sting sing luwih kuat tinimbang wong Portugis Portugis.

Emily mccullar

Emily McCullar minangka editor senior sing nutupi pop budaya, warta, lan riwayat texas. Siji wektu dheweke nulis babagan olahraga.

Reptilandia ing kutha Johnson

Pindhah Over, Snake Farm: Reptilandia minangka zoo reptil Zoo classy classy classy clurical

Ghhostlly Axolotls ngambang, nyilem sosis sosis nyilem, lan ula slither ing habitat sing dirancang, naturalistic ing kutha-kutha anyar.

Apa sing tarni: ringtails

Ringtail minangka Ninja wengi Texas

Cacah sampeyan begja yen sampeyan ndeleng mamalia sing umum nanging isin iki.

Babi Feral ing Texas

Wahyu hebat: Apa ana sing bisa mungkasi invasi feral?

Dheweke wis overrun meh kabeh negara, nyebabake atusan yuta dolar ing kerusakan saben taun kanthi nggunakake traps, kontrasepsi, lan ted ted sing akeh bersenjata.

Lauren Larson

Lauren Larson minangka mantan fitur panulis lan editor.

Martins Purple ana ing swiwi ing Texas

Martins Purple ana ing swiwi ing Texas

Manuk sing megah mung ing omah sing dibangun dening manungsa “tuan tanah.”

A nggegirisi hummingbird nglayang ing feeder sing diisi banyu lan gula ing Vidor, Texas

Iku musim hummingbird ing Texas. Mangkene carane nggawa dheweke menyang pekarangan sampeyan.

Burung Texas paling apik uga sawetara sing paling nggumunake, tekan kecepatan nganti sèket mil saben jam.

Kabeh cara Ben The Bear lagi ngrancang kanggo uwal saka Brownsville Zoo

Kabeh cara Ben The Bear lagi ngrancang kanggo Bustnsville Zoo

Artis Uwal Serial, dheweke teka ing Texas sawise Saint Louis Zoo ora bisa ngatasi cara sing apik.

Emily mccullar

Emily McCullar minangka editor senior sing nutupi pop budaya, warta, lan riwayat texas. Siji wektu dheweke nulis babagan olahraga.

Reporter Negara Texas: Fotografer Serangga

Photographer seni sing apik ing beaumont fokus ing kaendahan kewan omo

Lyne Raff nyedhaki lan pribadi karo renget, cicadas, lan serangga sing rumit liyane.

Ut para ilmuwan nemokake fosil berangin lan dijenengi sawise Buc-Ee

Ut para ilmuwan nemokake fosil berangin lan dijenengi sawise Buc-Ee

Diklumpukake ing taun 1941, a. Buceei bisa ing laci kanggo pirang-pirang dekade.

Emily mccullar

Emily McCullar minangka editor senior sing nutupi pop budaya, warta, lan riwayat texas. Siji wektu dheweke nulis babagan olahraga.

Apa manten sampeyan uga dianggep yen sampeyan ora

Apa pernikahane malah dianggep yen ora ana wedhus?

Partai Partai anyar minangka wedhus ngombe bir, kuldi-bir, lan jerapah kadang-kadang.

Lauren Larson

Lauren Larson minangka mantan fitur panulis lan editor.

Salah sawijining hatchlings Pak Pickles

Sugeng mr. Pickles, kura-kura tuwa Houston Zoo, dadi dadi bapak

Dheweke lan mrs. Pickles minangka wong tuwa sing bangga saka telung hatchlings anyar.

Emily mccullar

Emily McCullar minangka editor senior sing nutupi pop budaya, warta, lan riwayat texas. Siji wektu dheweke nulis babagan olahraga.

Camquito Hawks ing Texas

Camquito Hawks ngluncurake kabeh Texas

Cuaca sing sarujuk nyebabake scads serangga musim semi iki. (Lan ora, dheweke ora mangan mosquitos.)

Wartawan Negara Texas Lubbock Beavers

Ketemu peneliti Tech Texas sing nyuwil crita Beavers

Garret Langlois nerangake kepiye dheweke kesandung, banjur manuk-manuk sing nyenengake sing Beaver wis bali menyang Estacado LLANo sawise ewu taun sawise ewu taun sawise ewu taun.

Bob McFarland kanthi bebek kayu bayi

Pasangan Texas iki mbantu nyelehake atusan bebek kayu bayi

Bob lan Donna McFarland wis nyerah 177 kothak sarang kanggo spesies sing warni.

Telusuran kanggo kucing fosil ing Texas

Pamburu kanggo Fosil Wildcat ing Texas Tengah

Ing pojok peteng saka caverns jembatan alam alam, cedhak San Antonio, balung wildcat ora dibuwang ewonan taun. Ilmuwan mung wiwit mbukak kunci misteri.

Apa

Apa sing ana ing kabeh kangaroos ing longgar ing Texas?

Loro ‘Roos bubar mlaku-mlaku, nelpon perhatian yen ing Texas iku sah kanggo njaga kewan-kewan – nanging ora ateges sampeyan kudu.

Penyu laut sing adhem sing adhem dirilis sawise nampa perawatan ing Corpus Christi tanggal 29 Desember 2022

Pusat Rescue Wildlife paling gedhe pesisir Texas saiki mbukak ing Corpus Christi

Pengunjung bisa nonton kura-kura segara lan lumba-lumba-lumba-lumba-lumba-lumba-lumba-fasilitas negara-negara.

Kulon Texans sinau babagan apa tegese kanggo urip ing negara

Kulon Texans sinau babagan apa tegese kanggo urip ing negara

Ilmuwan nggunakake kolar GPS kanggo ngumpul data sing kaget – kalebu bear siji sing mlaku 35 mil menyang Dumpster nyilem.

Forrest

Forrest Wilder nyerat babagan politik lan ing njobo.

Ngati-ati karo Udan Mantis

Ngati-ati karo Udan Mantis

Iku bakal numpak sampeyan nganggo tumbak cilik sing duwe kekuwatan a .22 rifle.

Wth arep ing Zoo Dallas?

Apa sing diarepake Heck ing Zoo Dallas?

Sawise uwal macan tutul, pati sing curiga saka vulture, lan nyolong rong kethek, Texans padha ngenteni panjelasan.

Rose Cahalan Rose

Rose Cahalan minangka editor senior sing fokus ing crita babagan lelungan lan ing njobo.

Caviderman Spider Tulang

Sawise saga sing dawa, cave texas little Texas lemu nginep ing dhaptar spesies kaancam

Pemanen Buta Buta, Elusive ing tengah-tengah upaya sayap tengen kanggo ngremehake undhang-undhang undhang-undhang.

Aku nulis buku sing diarani 'macan tutul.' Banjur macan tutul ing Dallas

Aku nulis buku sing diarani ‘Leopard wis ngeculke.’Banjur A Leopard Tampa Ngeculake Ing Dallas.

Uwal ing taun 1950 inspirasi novelku. Reaksi umum sing beda-beda nuduhake sepira hubungane karo kewan.

Fire Semarat Spesialis Invasif

Lan sampeyan mikir hog feral. Semut geni duwe kekacauan ing Texas sajrone puluhan taun.

Gampang lali yen semut geni iku sejatine spesies invasif.

Proteksi Lion Gunung Texas

Ndedonga kanggo Predator

Peraturan sing diusulake nyebabake backlash saka pemburu, trappers, lan pemilik tanah.

Forrest

Forrest Wilder nyerat babagan politik lan ing njobo.

Bruno asu minyak rig

Pengeboran ing Permian kerja sepi. Asu rig bisa nulungi.

Nalika Bruno lunga, Alex Reyna ilang anggota kunci saka kru minyak.

Russell emas

Russell Emas minangka editor senior ing Saben wulan Texas. Dheweke nulis babagan energi lan bisnis.

Caterpillar ASP

Mangga ora ndemek “TOPEE TOUPEE,” a.k.a. “Kumel Mortal,” A.k.a. Uler sing paling betak Texas

Wulunen lan cute, nanging bisa nyebabake rasa nyeri, nganti jam rolas nganti jam rolas!

Emily mccullar

Emily McCullar minangka editor senior sing nutupi pop budaya, warta, lan riwayat texas. Siji wektu dheweke nulis babagan olahraga.

Kangge ing Ular Texas ing Rumah Sakit

Napa kamar darurat houston-wilayah duwe “ember ula”

Saka wong sing tanggung jawab kanggo mbuwang.

Dan Suleman

Dan Suleman nyerat babagan politik, musik, panganan, olahraga, keadilan pidana, perawatan kesehatan, film, lan bisnis.

Kurang Sandhill Cranes njupuk penerbangan ing papan perlindungan satwa nasional muleshee

Ing endi kanggo nonton ewu Sandhill Cranes Storm Skhies Texas

Saben musim dingin, papan perapu liar ing Panhandle dadi salah sawijining kumpul manuk sing paling gedhe ing donya iki.

Rose Cahalan Rose

Rose Cahalan minangka editor senior sing fokus ing crita babagan lelungan lan ing njobo.

Calico Critters Kewan

Tuxedo kucing-kidding ngubengi NYC

Tuxedo kucing-kidding ngubengi NYC

Epoch Everlasting

Kulawarga Tuxedo Cat

Outback Koala-Kidding-kidding ngubengi NYC

Outback Koala-Kidding-kidding ngubengi NYC

Epoch Everlasting

Kulawarga Koala Koala

Fultures HedgehOG kulawarga-kidding ngubengi NYC

Fultures HedgehOG kulawarga-kidding ngubengi NYC

Epoch Everlasting

Kulawarga Pickleweed Hedgehog

Toy Poodle Family-Kidding Kidang Miring NYC

Toy Poodle Family-Kidding Kidang Miring NYC

Epoch Everlasting

Keluarga Poodle Toy

Patty & Pads Pedens Stroller Set-kidding ngubengi NYC

Patty & Pads Pedens Stroller Set-kidding ngubengi NYC

Epoch Everlasting

Setty & Padans perlengkapan kaping pindho

Kucing kembar kembar kembding ngubengi NYC

Kucing kembar kembar kembding ngubengi NYC

Epoch Everlasting

Kembar Kucing Persia

Hopper Kangaroo Family-Kidding ngubengi NYC

Hopper Kangaroo Family-Kidding ngubengi NYC

Epoch Everlasting

Kulawarga Kangaroo Hopper

Toy Poodle kembar-kidding-kidding ngubengi NYC

Toy Poodle kembar-kidding-kidding ngubengi NYC

Epoch Everlasting

Kembar Poodle Toy

Keluarga Maple Family-Kidding ngubengi NYC

Keluarga Maple Family-Kidding ngubengi NYC

Epoch Everlasting

Kulawarga kucing maple

Hopscotch Kelinci Kembar-Kidding ngubengi NYC

Hopscotch Kelinci Kembar-Kidding ngubengi NYC

Epoch Everlasting

Kembar Kelinci Hopscotch

Keluarga Lingkungan Kuning-Kidding Kidang

Keluarga Lingkungan Kuning-Kidding Kidang

Epoch Everlasting

Kulawarga Labrador Kuning

Family Cruising Car-kidding ngubengi NYC

Family Cruising Car-kidding ngubengi NYC

Epoch Everlasting