Sejarah versi | Program Spasi Kerbal 2 Wiki | Fandom, Github – B9-procedur-Wings / B9-Pwings-Modified: Fork saka BAC9 S Prosesur Wings Mod kanggo KSP

Kode telusuran, repositori, pangguna, masalah, panjaluk

Contone, umpamane diwakili dening rider ing sepeda tandem – kerbal Brewny nyurung tim sing mati, lan kerbis sing ora tiwas kanggo terus numpak kiasan visual wong lanang sing gampang sampeyan butuh roket booster lan mesin sing luwih cilik.

Sejarah versi

Iki minangka kaca sing ngemot dhaptar kabeh versi game wiwit diluncurake ing tanggal 24 Februari 2023.

Jeneng versi Tanggal rilis Ringkesan / Kritik / kritik Link
Sistem Kerbolar, akeh bagean sing terus-terusan saka mesin KSP 1 lan Mesin Nuklir / Wings Prosetur. Campuran kanggo resepsi negatif amarga kewan omo lan glitches nggawe game sing ora apik, rega sing ora dikarepake 50 dolar lan kurang konten anyar kanggo ksP 1. Cathetan peluncuran
0..1.0 16 Maret 2023 Mbecike bug lan patch Noes Noes KSP2 – V0.1.1.0
0.1.2.0 12 April 2023 Mbecike bug lan patch Cathetan Patch KSP2 – v0.1.2.0
0.1.3.0 22 Juni 2023 Mbecike bug, patches, mesin anyar anyar lan inline clamp-o-tron Cathetan Patch KSP2 – v0.1.3.0
0.1.3.1 27 Juni 2023 Hotfix Cathetan Patch KSP2 – v0.1.3.1
0.1.3.2 11 Juli 2023 Hotfix Cathetan Jalan KSP2 – V0.1.3.2
0.1.4.0 30 Agustus 2023 Mbecike bug lan patch Cathetan Patch KSP2 – v0.1.4.0

Konten komunitas kasedhiya ing CC-BY-SA kajaba ora nyathet.

Searches sing disimpen

Gunakake telusuran sing disimpen kanggo nyaring asil sampeyan kanthi cepet

Batal nggawe telusuran sing disimpen

Sampeyan mlebu ing tab utawa jendela liyane. Reload kanggo refresh sesi sampeyan. Sampeyan mlebu ing tab utawa jendela liyane. Reload kanggo refresh sesi sampeyan. Sampeyan ngeset akun ing tab utawa jendela liyane. Reload kanggo refresh sesi sampeyan.

Garpu saka harapan Bac9’S kanggo KSP

Lisensi

B9-procedur-wing / b9-pwings-diowahi

Iki setya ora kalebu cabang ing gudang iki, lan kalebu garpu ing njaba gudang.

Ora bisa mbukak cabang

Jeneng wis digunakake

A tag wis ana kanthi jeneng cabang sing diwenehake. Akeh printah git sing nampa jeneng tag lan cabang, saengga nggawe cabang iki bisa nyebabake prilaku sing ora dikarepke. Apa sampeyan pengin nggawe cabang iki?

  • Lokal
  • Codespaces

Gunakake git utawa checkout karo SVN nggunakake URL web.
Makarya kanthi cepet karo cli sing resmi. Sinau luwih lengkap babagan CLI.

Mlebu sing dibutuhake

Mangga mlebu kanggo nggunakake kodlog.

Ngluncurake Desktop Github

Yen ora ana sing kedadeyan, download desktop Github lan coba maneh.

Ngluncurake Desktop Github

Yen ora ana sing kedadeyan, download desktop Github lan coba maneh.

Peluncuran Xcode

Yen ora ana sing kedadeyan, download xcode lan coba maneh.

Kode Studio Visual

Codespace sampeyan bakal mbukak sawise siap.

Ana masalah nyiapake kolespace, coba coba maneh.

Cabang iki ana 47 yaiku luwih dhisik Tetrafon: Master .

Paling anyar

Stats git

File

Gagal mbukak informasi paling anyar.

Pesen Paling Anyar

README.md

Wing procedurs dinamis procedur (Pwing kanggo cendhak) yaiku potongan wing sing bisa diaturake pangguna, swiwi kanthi otomatis ngasilake collider lan nyetel .Param├Ęter CFG miturut.

Iki minangka garpu mod Pingings sing anyar, dikeratake dening linuxgurugamer

Mod kasebut duwe pirang-pirang jinis, kanthi tambahan lan kewan omo, garpu iki gabung karo kabeh fitur kasebut bebarengan karo kabeh fitur lan bug fix kasebut digabung.

Ndeleng changelog.TXT kanggo rincian pangowahan versi iki

Ana pirang-pirang wong sing nyumbang, langsung utawa ora langsung menyang iki. Dhaptar sing ora lengkap ing ngisor iki, yen aku ora kejawab wong, kabari supaya aku bisa kalebu:

bac9 dyj taverius ferram4 xevilreeperx snjo crzrdm 010101LDm 010101LDM 010101LDM 010101LDM 010101LZY Rafterman82 Taniwa 

Utas sadurunge (kira-kira miturut urutan)

  • Temokake bagean ing bagean Aero ing editor
  • Pencet “J” kanggo nggawa setelan bagean
  • Ing slider kiwa ngeklik tombol ing salah siji sisih bakal nindakake owah-owahan tambahan sing gedhe, klik-tengen kanggo owah-owahan tambahan lan tuning sing apik
  • Tekstur sulih diwenehake. Sampeyan uga bisa nulis tekstur yen sampeyan pengin
  • Pesawat uji coba diwenehake kanthi persiyapan ngontrol lumahing kalebu alat tapel, levcons, canards, flaps etc. Fungsi pesawat iki ing saham Aero lan kanthi nggunakake pandhuan utawa kanggo nyoba yen mod wis mlaku
  • Tembelan pilihan kalebu kanggo nambah kacepetan permukaan kontrol. Konfigurasi kanggo nggarap tembelan

Babagan

Garpu saka harapan Bac9’S kanggo KSP

Program Spasi Kerbal 2 Nduwe Tutorial Kartun lan Wings Prosesral

Program Spasi Kerbal 2 minangka game babagan ilmu roket, lan ilmiah roket ora dadi barang sing gampang disinaoni. Pisanan ksp menehi akeh wong sing duwe pendhidhikan ing eksplorasi ruang, nanging sampeyan butuh pitulung eksternal kanggo njaluk ana. KSP2 bakal nggawe proses sinau kasebut luwih gampang ing-game tanpa nyuda kerumitan simulasi – ing video anyar, Devs nyatakake yen sampeyan lagi numpak gunung Everest, sampeyan lagi entuk pitunjuk kanggo mbantu sampeyan.

Kanggo mbantu nerangake babagan prasinifin ilmiah sing kompleks manawa simulat, KSP2 entuk kartun. Siri video tutorial animasi bakal kick ing game (yen sampeyan pengin), nggambarake prekara kaya orbit lan ukuran mesin kanthi komedi komedi.

Contone, umpamane diwakili dening rider ing sepeda tandem – kerbal Brewny nyurung tim sing mati, lan kerbis sing ora tiwas kanggo terus numpak kiasan visual wong lanang sing gampang sampeyan butuh roket booster lan mesin sing luwih cilik.

Usaha kasebut kanggo nggawe game luwih gampang dingerteni uga bakal entuk manfaat kanggo pemain ahli nalika kedadeyan kaya UI lan antarmuka bangunan. Sayange prosedur minangka bagean saka gaweyan kasebut. Tinimbang nggunakake bagean Prefab, sampeyan saiki bisa ngrampungake swiwi ing kerajinan sampeyan sing dibutuhake, kanthi otomatis Nambah Stabilizer lan Ngontrol Serveasi kanthi otomatis.

Miniatur YouTube

Sampeyan bisa entuk luwih rinci babagan owah-owahan kanggo game Spasi ing video ing ndhuwur. Pungkasane video uga nggodha apa sing katon kaya sistem peralatan otomatis, sing wis duwe penggemar bungah.

Dustin Bailey Dustin Kabeh game retro lan game petualangan, uga dadi pengabdian Fantasi Xiv pungkasan. Perlengkapan sing paling apik ing PCGamesn yaiku ngukir ceruk kanggo jangkoan simulator truk. Mantan penulis warta senior, saiki bisa ketemu dheweke ing Gamesradar.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.