Rifle Sniper paling apik ing COD MOBILE: ZRG 20mm Loadout vs DLQ33, 5 Sniper paling apik kanggo telpon sejarah tugas

5 sniper paling apik kanggo nelpon sejarah tugas

Kaloro senjata duwe kaluwihan lan kekurangane lan sampeyan ora bisa salah karo salah sawijine.

Rifle Sniper Paling apik ing COD MOBILE: ZRG 20mm Loadout vs DLQ33

Ayo goleki bedhil sniper paling apik ing COD: Ponsel sing uga ana gaman utama.

COD: Meta Mobile saiki didominasi dening ZRG 20mm Loadout vs DLQ33.

Kaloro senjata duwe kaluwihan lan kekurangane lan sampeyan ora bisa salah karo salah sawijine.

Yen sampeyan nggoleki sniper paling apik ing ponsel (COD) Mobile, temtu zrg 20mm. Dene DL Q33 minangka penggemar favorit uga, anti-kendharaan mag apa sing nyurung zrg ing ndhuwur. Kanthi mag sing dipasang, sampeyan bisa nembak ing endi wae ing awak sing sithik mung gaman bisa gumunggung. Kaloro gaman kasebut yaiku fenomenal ing meta saiki lan sampeyan ora bisa salah karo salah sawijine. Yen sampeyan nggoleki loading sniper bedhil paling apik ing COD: mobile, iki minangka rekomendasi kita.

ZRG 20mm Loadout ing COD: Mobile

  • Muzzle: taktik suppressor utawa pengawal lampu mip lampu
  • Barrel: 22.7 “pertempuran tempur
  • Optik: Skop Sniper sampeyan (kayata ruang lingkup taktik utawa taktik taktik 4x)
  • Simpenan: Stabiliser .308 utawa Sas Pertempuran Simpenan
  • Amunisi: 5 Babak Mags utawa Owc mungkasi Deload
  • Perk: Sleight saka tangan utawa FMJ (yen sampeyan pengin tambah daya seng nembus)

Lampiran iki nambah kinerja sakabehe bedhil, nyedhiyakake keuntungan kaya akurasi, suda recoil, tambah akeh, lan reloading luwih cepet, lan luwih cepet mbukak maneh. Lampiran optik lan amunisi luwih subyektif, dadi sampeyan bisa milih apa sing cocog karo PlaySty lan pilihan sampeyan.

Babagan tunjangan, iki sawetara saran:

  • Entheng: Ngidini sampeyan luwih cepet, mbantu repositasi.
  • Ghost: Supaya sampeyan didhelikake saka mungsuh uavs.
  • Mati Silence: Nyenthang sikilmu, luwih gampang flank utawa mindhah stealthily.
  • Tandha: Nyedhiyakake isyarat audio nalika mungsuh target sampeyan.
  • Ndandani cepet: ngidini regenerasi kesehatan sing luwih cepet sawise mateni.

Elinga, loinut bisa diatur adhedhasar PlayStyle, peta, lan game game. Iku mesthi apike kanggo eksperimen lan golek persiyapan sing cocog karo sampeyan.

DLQ33 Loadout ing COD: Mobile

  • Muzzle: taktik suppressor utawa pengawal lampu mip lampu
  • Laras: 26 “Tong tong utawa 32” tong tong
  • Optik: Skop Sniper sampeyan (kayata ruang lingkup taktik utawa taktik taktik 4x)
  • Simpenan: Simpenan pertempuran Ykm utawa stock skeleton owc
  • Amunisi: 10 babak Reload utawa gedhe mag a
  • Perk: Sleight saka tangan utawa fmj (kanggo tambah kekuwatan seng nembus)

Lampiran iki mbantu nambah akurasi bedhil, kisaran, lan penanganan. Lampiran muzzle nyuda recoil lan nyuda lampu kilat kanggo siluman sing luwih apik. Lampiran larutan nyedhiyakake kecepatan lan bulet kecepatan.

Kanggo perks, kene sawetara rekomendasi:

  • Entheng: Ngidini kanthi cepet gerakan gerakan.
  • Ghost: Supaya sampeyan didhelikake saka mungsuh uavs.
  • Mati Silence: Nyenthang sikil sampeyan kanggo gerakan siluman.
  • Tandha: Nyedhiyakake isyarat audio nalika mungsuh target sampeyan.
  • Ndandani Cepet: Ngaktifake regenerasi kesehatan sing luwih cepet sawise mateni.

Iku kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan lesu sombong sniper paling apik ing game kasebut. Kanggo luwih cod: konten mobile, iki minangka rundown kanthi cepet kabeh sing ana ing . Kita uga duwe sneak kanggo ndeleng game kasebut.

Sniper paling apik ing COD

Telpon saka tugas: Rifle Sniper Modern

Telpon saka tugas: bedhil perang sniper modern / sopan santun aktifitas
M40A3 (Telpon saka tugas 4: perang modern) /

Wiwitane jaman, bakal nyenyamah kanggo njaga bedhil iki. Yen sampeyan tau main game perang modern sing asli sampeyan ngerti sejatine tenaga iki. Ing tangan tengen, ora ana sing bisa mungkasi pamuter kanthi m40A3. Sampeyan bisa cepet luwih cepet tinimbang pemain bedhil submori bisa mateni lan cedhak lan saka kadohan, ora M16 bisa ngatasi bedhil iki.

2. Barrett .50cal (telpon saka tugas: perang modern 2)

Barrett .50cal (telpon saka tugas: perang modern 2) /

Bedhil iki minangka salah sawijining sebab sing katon ing perang modern 2 minangka game paling gedhe saka francais. Pemain Barrett berloralizing Multiplayer Multiplayer ing wektu sing ora ana hitmark. Yen sampeyan wis kena ing semi-otomatis iki, 50 caliber Monster saka bedhil sampeyan ngeculake lan ora ana sing bisa ditindakake.

3. Intervensi (telpon saka tugas: perang modern 2)

Intervensi (telpon saka tugas: perang modern 2) /

Kasus bisa digawe kanggo campur tangan dadi wedhus ing antarane balan tindakan bolt. Yen sampeyan wis tau ndeleng montase Quickscope ing perang modern 2, kemungkinan pamuter nembak karo salah sawijining bocah lanang sing ala iki. Komunitas Komunitas mbantu mbantu propel tim kaya optik lan feze menyang ngarep, supaya bisa dadi peran utama kanggo mbantu mbangun dhasar tugas minangka eSport.

4. Ballista (Telpon saka tugas: Black ops 2)

Ballista (Telpon saka Tugas: Black Ops 2) /

Ops Ireng 2 duwe rong snipers sing dominan lan balista yaiku luwih rutin milih loro. Bedhil iki minangka pembunuhan siji-dijupuk saka dada, nanging iklan sing gedhe banget, ora suwe sadurunge sampeyan nembak sing pertama sing bakal ngetutake. Yen sampeyan minangka penggemar skop kanthi cepet, balista dadi perjalanan menyang swarga.

5. DSR 50 (Telpon saka tugas: ops ireng 2)

DSR 50 (Telpon saka tugas: ops ireng 2) /

Ora ana sing luwih kepenak tinimbang ngrungokake ping DSR 50 nalika sampeyan nyuwek mungsuh ing Ops Black 2. Gun sing dikempalken dhewe yaiku owah-owahan jangkah kanggo greintarch sawise nyoba “nyingkirake Quickscoping” ing ops ireng asli. Anggere sampeyan ora mencet pemain ing sikil, bedhil iki minangka mateni siji-hit, wedi dadi mungsuh akeh mungsuh. Gun iki kanthi bener pantes ing sisih ndhuwur limang.

Kelas sniper paling apik kanggo panggilan saka tugas warzone 2.0 lan dmz

Tembelan: sanajan bedhil ora ana siji-sijine nembak ing warzone 2.0, isih dadi rifle sniper paling apik ing game kasebut.

dening Brian Mei 2 Menit maca

Tiwas “Meta-Shot” Sniper “ana ing perang anyar kanggo musim 1 saka warzone 2.0!

Kanthi tekane musim siji, mung ana siji jniper sing bisa nembak mungsuh sing dilapisi triple ing Warzone 2.0 – sing menang xmr. Padahal patch paling anyar saka tembelan iki, isih kuwat banget. Sampeyan mung bisa mbukak kunci bedhil iki liwat Pastri Anyar Battle, sing kudu udakara 15 jam.

Sampeyan kudu luwih saka 25 token kanggo mbukak kunci senjata iki kanthi gratis ing sektor A7. Tuku iki liwat toko COD kanggo ekspredite babagan pertandhingan perang yen sampeyan pengin. Tukang anggur XMR tetep rifle sniper paling apik ing warzone.

Giling ing Shoothtouse 24/7 (kasedhiya kanggo wektu winates) kanthi gaman kaping pindho XP token nyepetake lampiran sing dibutuhake kanggo nggedhekake potensial senjata. Entuk mateni cepet ing jalur tengah-tengah shoothouse meh ora bisa mateni saben-saben. Yen tekan level 28, Mbukak kunci saben lampiran lan fitur tuning anyar ora dikunci.

Rekam & Nuduhake Game Gampang Kanthi Cepet Kanthi Moments

Warzone paling apik 2.0 lampiran sniper

Sniper lampiran Warzone 2.0

Mangkene lampiran sing paling apik kanggo Tukang kenderi xmr Ing Telpon saka tugas: Warzone 2.0:

Barrel: Mack 8 33.5 Super Dawane dawa kanggo tambah kerusakan lan jarak.

Scope: SP-x 80 6.6x Zoom variabel kanggo pangaturan cepet tanpa ngorbanake kisaran utawa mobilitas.

Laser: esf solarflare Gampang ngenali mungsuh kanggo wong sing wis nggunakake sarana, jarak adoh.

Simpenan: Ftac Homeland Tambah akurasi kanthi medi cilik kanggo mobilitas.

Genggeman mburi: Bruen g305 genggem Peningkatan nambah.

Tuning

Sniper Warzone 2.0 tuning

Unik kanggo Modern Warfare II, Fitur Tuning Anyar ngidini senjata maksimal supaya diowahi malah. Tuning Mbukak kunci Slider X lan Y kanggo nyetel lampiran ing antarane pros lan kontra.Secara pribadi, ing sawetara wektu, aku ora bisa nyumurupi prab├ędan nganti variabel sing paling dhuwur kanggo maksimal / minimal.Sasampuning tinkering, aku mung ngeweruhi lampiran sing entuk luwih akeh karo fitur tuning. Mangkene saran kanggo tuning mung optik (P-X 80 6.6x);

X = -0.25 ing (menyang adoh) y = -2.00 OZ (menyang iklan)

Minangka musim 1 nggulung, kita bakal bisa ndeleng sawetara owah-owahan kanggo fitur tuning lan blueprints sing kasedhiya. Aku arep menehi saran kanggo nemokake apa sing paling apik kanggo sampeyan nalika eksperimen ing pertandhingan bebarengan, ing njaba pertandhingan Warzone sing luwih dhuwur. Nalika meta ana ing kene, tilase adoh ing uski xmr.

Senadyan patch bedhil “bedhil” bedhil “, isih katon minangka senapan sniper sing paling digunakake ing game kanthi alesan.

Telpon saka tugas winates MousEPAD

Ngoptimalake target sampeyan karo QKCK Mousepad: Tugas Pasukan 141 Edition kanggo njamin sampeyan kabeh nembak sniper ing warzone 2.0. Glhf!

Uga priksa iki:

  • CS: Pandhuan lan tips kanthi anggota fax
  • Pandhuan Legenda Legenda Vantage, Tip & Trik
  • Dota 2: Cara nolak