Reddit – nyilem menyang apa wae, server Minecraft

Server Minecraft

Survival Vanilla Ekonomi Vebebuild Pve Rtp +1

Sapa kita?

Terrashift minangka vanili sing kapetung SPP 1.20.1 server kanthi fokus ing kolaborasi lan mbangun komunitas.

Yen sampeyan kepengin miwiti seger lan seneng main / mbangun ing server sing padha karo HermitCraft kanthi fokus ing mbangun komunitas sing gratis kanggo mbentuk postingan kasebut. Kita bakal bali maneh sanalika bisa.

Rincian:

Yen sampeyan rumangsa wis mbangun lan kolaborasi ing kontras riasan risene utawa mung pengin mbangun gubuk sing ora ana ing endi wae lan ngendhokke sampeyan wis dijamin.

Kita banget-grapyak lan nalika isih anyar ing jagad anyar sing ana kutha-kutha gedhe lan peternakan umum ing karya kasebut.

Aturan server rada gampang. Terrashift minangka papan sing kita pengin kabeh wong ngrasakake lan seneng-seneng, dadi ing aturan umum tindakake prinsip sing padha:

  • – Ora Sedana
  • – Ora nyolong
  • – Ora PVP tanpa idin saka kabeh pihak
  • – ora ana sing ora sopan marang kanca-anggota
  • – ora “hacking” kaya x-ray / fly / modual mods sing menehi keuntungan utawa kabisan sing ora adil ora bisa ing vanili.

Saiki kita duwe ~ 30 anggota aktif lan golek wong sing nuduhake target sing padha.Kabeh owah-owahan / tambahan / tambahan server / mbusak remota sing dipilih dening kabeh anggota kanggo mesthekake yen kabeh wis ana ing arah server amarga berkembang ing discord.

Saiki nalika kita nyoba njaga urutane critane critra minangka kemungkinan server mlaku sawetara dataran:

  • – Teleports Ngarep
  • – pamuter sirah nyelehake- sirah liyane
  • – Jeneng Werna
  • – Patung Armor
  • – bosok godhong cepet
  • – Trades Wandering

Kabeh owah-owahan sing ana gandhengane karo Dataran diputusake kanthi milih supaya dhaptar bisa diganti wektu.

Kepiye aplikasi:

Kanggo aplikasi, sampeyan bisa ngisi formulir kasebut ing tautan iki: https: // Aplikasi.Terrashift.net . Kita bakal tekan sampeyan sanalika sawise bisa.

Psst. Nggolek game idle anyar? Sampeyan kudu nyoba idleon, iku rpg sing grinds nalika sampeyan adoh, gratis ing uap!

Toko.Steampured.com

SEQUEL TO UNION SMP: Server iki terus-terusan menyang Uni Skp sawise ditutup dening pemilik nalika isih duwe komunitas aktif. Kedadeyan kasebut dipateni sadurunge nganyari server sing antisipasi nganti 1.20 Mimpin menyang nggawe server iki. Union SMP bisa ditemokake amarga dipromosikake ing YouTuber sing jenenge Salc1 video ing ngendi dheweke nyoba njaluk optran Minecraft.

Vanili: Nalika server duwe tuntutan, omah, lan ekonomi pamuter, aku isih mikirake vanila.

Pasar: Siji-sijine item sing bisa sampeyan adol menyang server yaiku berlian sing adol $ 100 saben. Ana pasar ing spawn ing ngendi pemain bisa nggawe toko lan adol barang menyang pemain liyane kanthi nggunakake dhuwit iki.

VIP: Ana sawijining rangking sumbangan ing server sing diarani VIP kanthi owah-owahan kosmetik kaya sing kita anti-PTW. Iki minangka dhukungan kanggo mbayar biaya server server.

  1. Aja nggawe tuntutan sing ngganggu.
  2. Harrasment lan bullying ora bisa ditolak.
  3. Sedhih ora diidini ing endi wae.
  4. Mangga nggunakake basa Inggris lan dadi sipil ing obrolan.
  5. Ora nggunakake cheats, x-ray, utawa eksploitasi.
  6. Duping cilik kayata duping wedhi lan karpet diijini.

Hardware HTD HOWSER:

4TBPS + Proteksi DDOS sing kalebu

3 intine logis khusus

Memori 10GB DDR4

Panyimpen NVME 220GB

Moderator – Olive_oil02, Vibe Foxx, Foxy75, Justinthe1

Server Minecraft

Dhaptar kasebut ngemot 563 server Minecraft kanggo PC lan mobile. Kita ping saben limang menit, dadi sampeyan bisa ndeleng sing online. Klik ing jeneng server kanggo nemokake alamat IP, tombol swara, lan review.

Dhaptar Server Mc

Catcraft Pengalaman Survival SMP sing ramah lan nyenengake!

Catcraft

Survival Smp bedrock lan crosspot vanilla ekonomi Vanila Jawa +14

Jaringan Advancius Ranks Kita nawakake sistem peringkat gratis 100% sing digandhengake karo 20+ gamewodes!

Bedrock lan Crossplay Java Uhc Smp Need Staff Mob Arena Murder Malstery +14

OREOCC A FUNT, GRAPERA lan SMROYE SMP!

OREOMC

Survival Vanilla SMP Ekonomi McMmo Bedrock +4

moxmc.com server Minecraft sing nyenengake lan modern

moxmc.com

SMP Moded Dating RLCRAVER BLOK C Hogwarts +14

Tentrem vanilla club bedrock (kanthong) & jawa cross-play semi-vanila tanpa teleport, nanging kanthi akeh dandan liyane! ��

Klub Vanilla sing tentrem

Survival Vanilla Ekonomi Vebebuild Pve Rtp +1

Server Minecraft paling apik

Pilih juru server Minecraft paling apik ing sekitar kalebu kaslametan, RPG, Skyblock, PVP, lan liya-liyane.

Server Minecraft - tampilan ing ndhuwur saka MINEPLEX

  • Server Paling Apik
  • PELUANG MODDED
  • Server Survival
  • Serige Minigame

Mburu server Minecraft paling apik kanggo petualangan anyar? Sumur sumur-ewah kreatifitas meh ora ana dhasar, saengga duwe papan sing cocog kanggo nyepak sikilmu kanthi tenanan nalika dina-dina saya suwe saya sumelang ngubengi kutha-kutha kuno lan nyathet ambane. Utawa bisa uga sampeyan rumangsa luwih mulya, lan luwih seneng server luwih akeh ” Game of Thrones ‘kanggo petualangan kaslametane? Yen mangkono, ngati-ati milih server sing luwih cedhak karo musim awal tinimbang sing terakhir.

Utawa bisa uga sampeyan luwih saka jinis PVP lan minigames kanggo keahlian Minecraft? Tekan Penguasa Minecraft sampeyan ora bisa digunakake ing tahap sing bener kanggo ditampilake, lan ora ana server sing ora bisa dipikol, lan ora ana server sing ora kaetung kanggo milih sing sampurna. Yen sampeyan ngrasakake pedhes ekstra, sampeyan bisa malah nambahi pilihan sampeyan kanthi kalebu server modded ing telusuran, sing bisa ngidini sampeyan nindakake tumpukan ing Westeros utawa Pokerballs ing saben piksel. Nanging ora preduli apa sing dikarepake, kita wis nglumpukake hoard bandha saka server Minecraft sing paling apik kanggo sampeyan mriksa goleki kanggo mburu alm.

Sawise sampeyan nggatekake katuta katasi saka pilihan server Minecraft server, kabeh sing kiwa yaiku kanggo nyambung menyang siji. Untunge, gabung karo server tetep proses sing gampang banget. Sampeyan mung kudu mbukak Minecraft, ketik jeneng server minangka judhul, banjur ing ngisor paste menyang kothak Alamat IP sing bakal ditemokake ing wiwitan saben entri ing dhaptar. Sawise sampeyan entuk tambahan anyar, mung mencet muter lan sampeyan bisa mlumpat kanthi bener lan entuk. Sawetara server uga mbutuhake sampeyan ndownload download paket tekstur – saiki diarani sumber daya – nanging dhaptar sing paling apik Paket Tekstur Minecraft bisa mlaku sampeyan liwat.

Karo Minecraft 1.20 dienggoni lan nggawa kabeh saka blok pring, kanggo saliyane unta minecraft lan kanca-kancane ora bisa njajal minecraft minecraft anyar kanggo merek server Minecraft anyar. Priksa dhaptar dhaptar server Minecraft paling apik ing ngisor iki:

Server Minecraft paling apik

Mung sing paling apik, iki minangka apik ing denda nalika nerangake server Minecraft. Ora ana masalah apa sing sampeyan goleki, sampeyan ora bakal salah karo salah sawijining pilihan kasebut.

Minecraft Tengah-Bumi

Tim mesthi nyoba nyoba mbalekake Gusti Rings Universe ing Minecraft, lan asil kasebut pancen narik kawigaten. Kabeh ing MC Tengah-bumi wis digawe kanthi apik kanggo dirasakake nyata. Njupuk mlaku-mlaku liwat shire iku cara sing apik kanggo ilang sawetara jam, nanging yen sampeyan ora ana ing kene kanggo wisata sing wisata, uga ana server PVP. Amarga mesthi ana.

  • Mbangun Alamat IP: mbangun.mcmiddleearth.com
  • Alamat IP PVP lan Acara: pvp.mcmiddleearth.com
  • GameModes: Gedung sing diatur, utawa mode Pvp Multiple Pvp
  • Microtransaksi?: Ora

Putier

Biyen diarani jaringan Skyblock, Putier menehi sawetara macem-macem varian formula skyblock kanggo muter. Apa sampeyan pengin dadi pulo blok sing luwih angel, utawa mung kanggo nindakake co-op karo kanca, Putier ngidini sampeyan nyiyapake lan nyiapake perang karo wong liya, utawa mung nuduhake persiyapan skyblock sing apik banget kanggo wong liya. Iku standar berlian kanggo sapa wae sing seneng karo klambi quirky kanggo mode kasugihan.

  • Alamat IP: Mc.Putier.Net
  • GameModes: Kabeh Skyblock sampeyan bisa mbayangno.
  • Microtransaksi?: Ya

Pelayanan Minecraft Mod

Yen sampeyan nggoleki pengalaman sing beda, ngembangake vanila lan nyeret menyang mods sing paling apik kanggo nawarake, iki kanggo golek fave anyar sampeyan.

Generasi Pixelmon

Generasi Pixelmon minangka mod MINECTHER, nanging mung dadi server sing gegandhengan karo Pokemon, kalebu Pokesaga, Pokezone, Pixelmon Harmony, lan liya-liyane. Generasi pikselmon nampilake saben pokemon nate generasi 1-7, lan akeh saka 8 generasi sing paling anyar, generasi. Tegese server iki duwe pokemon sing luwih akeh ing pirang-pirang biomon tinimbang poker & pokemon tameng, sing cukup sedhih nalika mikir babagan iki.

Westerososcraft

Kanthi game tahta mungkasi Fading Fading menyang sejarah, para penggemar wis dadi omah naga sing dilalekake kanggo nggawe dheweke luwe luwih akeh. Uga, keluwen ora maneh, lan riyaya dhewe Westerososcraft. Nalika durung rampung, para pencipta ngira manawa jagad iki 72% lengkap nganti pungkasan taun 2022. Salah sijine iki minangka server eksplorasi kabeh babagan ndeleng pemandangan Westeros amarga tim kasebut bisa digunakake kanggo ngrampungake. Kita durung bisa ndeleng apa sampeyan bisa ngupayakake kewan-kewan sing dirusak

  • Alamat IP: mc.westerososcraft.com
  • GameModes: Bangunan kreatif lan Wisata
  • Microtransaksi?: Ora

Potter World MC

Nalika sampeyan ngetik Potter World, sampeyan disambut dening bocah lanang kasebut dhewe mbanting dem├Ęktor kaya Hogwarts lenggah ing latar mburi. Kaya Bumi Tengah, Potter World metu kabeh nalika nerangake keaslian. Bangunan katon kaya sing ditindakake ing mripat pikiran, lengkap karo perabot ing jero. Sampeyan bisa sinau babagan nggawe potion, ngrusak ahli sihir, lan tukang sihir, utawa mateni lan muter quidditch sing ramah. Iki Minecraft paling kuat: Nggawe jagad game sing paling apik kanggo pasangan AAA AAA.

  • Alamat IP: Puter.PotterWorldmc.com
  • GameModes: Mode utama RPG, minigament, lan omah pribadi
  • Microtransaksi?: Ya

Server Minecraft sing slamet

Pengin pengalaman kaslametan kaslametan klasik? Mbangun kekaisaran cilik sampeyan, utawa gabung karo wong sing duwe elsses? Kaslametan ing Multiplayer yaiku pengalaman minecraft quintessentien karo wong liya – supaya njupuk sampeyan.

Minewind

Nggolek server sing ngidini sampeyan nindakake apa wae sing dikarepake? Minewind yaiku apa-apa (kajaba mbeling) Gratis-kanggo-kabeh chaos pvp. Nyoba slamet kanggo wektu apa wae ing jagad iki minangka tantangan nyata, nanging tantangan sing nyenengake. Ana kelas kanggo milih, acara biasa, mblokir kanggo kabeh kesenengan bangunan, lan ara-ara samun kanggo njelajah lan resiko kabeh kaya sing sampeyan seneng urip ing pinggir.

  • Alamat IP: server.minewind.com
  • GameModes: Mbukak kaslametan adhedhasar kelas
  • Microtransaksi?: Ya

PirateCrecraft

Sailing kapal ngubengi Minecraft pancen angel, nanging ing pirat, dheweke nindakake proyek sing apik banget kanggo nggawe kerjane. Kaya asring karo server slamet Minecraft iki, butuh wektu kanggo digunakake kanggo perkara, nanging pancen upaya yen sampeyan seneng ide kasebut. Skala kapal kasebut nggumunake, kaya pertempuran kapal-kapal-kapal. Mung ora kaget nalika ana wong sing nembus kapal sampeyan. Ora ana pakurmatan ing antarane maling.

  • Alamat IP: mc.Piratemc.com
  • GameModes: Mode Survival Kanthi Ekonomi Pemain, Kapal, Manton, lsp
  • Microtransaksi?: Ya

Autcraft

Autraft minangka server sing dirancang khusus kanggo bocah lan wong diwasa sing duwe autisme. Iki dirancang kanggo dadi aman sing aman kanggo sing pengin reprieve saka barang sing bisa ditrapake sing bakal ditemokake ing server liyane. Iki kalebu barang-barang kaya ora ana karakter medeni lan mesthekake yen kabeh tetep grapyak. Sampeyan kudu aplikasi supaya bisa nggabungake server, nanging yen sampeyan wis nggawe sampeyan apik. Iku ora nindakake apa-apa sing khusus kanggo babagan cara lakon, nanging migunani kanggo ngerti yen sampeyan utawa anggota kulawarga duwe autisme lan pengin ngerti ana ing endi wae sing bakal ditindakake.

  • Alamat IP: mc.autcraft.com
  • GameModes: Mode Survival Kanthi Proyek lan Pakaryan Kolaborasi
  • Microtransaksi?: Ya

Gusti kerajinan

Nalika iki bisa uga kaya ngapa server cincin, ora cukup. Fantasi, manawa, nanging kanthi fokus ing roleplaying. Donya, lan Lore, wis nyiyapake, lan printah warp sing migunani tegese lelungan ing antarane kerajaan sing beda (elves sing beda, elves peteng, kerdil, lsp). Kabeh sing sampeyan butuhake yaiku kulit pembunuh lan backstory sing rumit ing Lord of the Craft lan sampeyan apik kanggo pindhah.

  • Alamat IP: mc.lotc.co
  • GameModes: Slamet fokus roleplay
  • Microtransaksi?: Ya

Server minigame Minecraft paling apik

Apa sampeyan nggoleki gangguan cepet, utawa kanggo entuk keprigelan kaya perang pokok kaya perang amben, server sing fokus minigame minangka tiket kanggo macem-macem fun.

Hypixel

Hypixel minangka server olahraga mini-game. Ana kabeh game normal sing bakal sampeyan ngarepake server bermutu tinggi, nanging uga ana sawetara sing ora pati ngerti. Game Kaya Vampirez, ing ngendi sampeyan kudu nyoba lan urip minangka manungsa nalika mburu Vampir. Malah ana game sing diarani Turbo KART Racers, sing game balap sing apik banget sing bakal nuwuhake sampeyan marang pemain liyane nalika nyoba lan tekan garis rampung. Iku seneng banget, lan nganyari kanthi rutin, mula kudu diluncurake.

  • Alamat IP: mc.hypixel.net
  • GameModes: Wars, Skywars, Vampirez, lan akeh mode game liyane
  • Microtransaksi?: Ya

Manacube

Alamat IP: Puter.Manacube.com

Kanthi akeh mode game kanggo nyoba kalebu Parkour, kaslametan, kutha, lan pvp, Manacube minangka server kabeh sing apik kanggo wong-wong sing seneng main macem-macem perkara ing Minecraft. Dheweke uga duwe ukuran sehat kanggo masarakat, lan macem-macem macem-macem kosmetik lan prekara-prekara liyane sing bisa sampeyan pilih kanggo ARAAS kanggo ART – yen ngempalaken barang-barang kanggo dituduhake yaiku perkara sampeyan.

  • Alamat IP: Puter.Manacube.com
  • GameModes: Server Survival, Acara Game, Pvp, Kursus Parkour, lsp
  • Microtransaksi?: Ya

Herobrin.org

Sing ora pengin muter ing server Minecraft sing jenenge Misteri sing paling populer ing game? Herobrin.Org duwe sekumpulan macem-macem game kalebu kaslametan, skyblock, fraksi, lan liya-liyane. Uga duwe bumi, mode game geopolitik supaya priksa manawa mriksa. Yen wis rampung, kenapa ora priksa wiji herebrine dunia sing ala sing ditemokake maneh ing taun 2021?

  • Alamat IP: Herobrin.org
  • GameModes: Server Survival, Bumi, Faksi Skyblock, lsp
  • Microtransaksi?: Ya

Grand Theft Minecart

Sampeyan bisa uga bisa ngira saka judhul sing seri game game populer server iki adhedhasar. Sampeyan ngira, juggernaut sing ora bisa dibatalake sing hello kitty online. Utawa gta. Iku salah siji saka loro.

Gabung karo server iki lan sampeyan bakal diobati kanggo rong mode game (Grand Maling Minecart lan kosokno MineCart), uga 35 gaman inspirasi GTA. Ana uga akeh kursit kendaraan kalebu mobil, pesawat, lan mesthi, tank. Amarga ora GTA Yen ora ana pilihan kanggo pindhah ing Spree Murder Explodey.

  • Alamat IP: MC-GTM.net
  • GameModes: Mode Maling Maling Maling GTA-Inspirasi
  • Microtransaksi?: Ya

Kerajinan Ekstrem

Kita ora bisa ngilangi dhaptar server Minecraft tanpa nyebutake salah sawijining sing paling populer ing njaba. Kerajinan sing ekstrem terus-terusan amarga jumlah mode sing ana ing mode, kalebu seneng karo mode slamet sing lengkap, game keluwen, Skywar, Skyblock, Skyblock, Islandah Asam, lan Enggwars. Sing ana ing ndhuwur mode kreatif lan pilihan saka roleplaying. Rasane kaya minecraft paling apik.

  • Alamat IP: Puter.Ekstrek.net
  • GameModes: Survival, Pulo Kreatif, Asam, Skywars, lan akeh mode game liyane
  • Microtransaksi?: Ya

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Philip Palmer

Phil minangka kontributor kanggo Gamer PC, biyen saka Techradar Game. Kanthi patang taun pengalaman sinau kanggo sawetara publikasi, dheweke ditutupi kabeh jinis imajinasi. Kanggo 15 taun, dheweke nindakake tulisan teknis lan dokumentasi, lan konten game tradisional sing anyar. Dheweke duwe semangat kanggo banding macem-macem, lan cara genre sing beda bisa dadi kothak wedhi sing beda-beda bisa dadi kothak wedhi kanggo kreatifitas lan crito sing muncul. Kanthi ewu jam ing liga legenda, overwatch, Minecraft, lan tekane ora ana gandhengane kanggo hobi offline ing tabletop, wargaming, miniatur lukisan, lan hoki.

  • Stacey Henley
  • Wesley Copeland
  • Coles Jason
  • Rachel watt

Aku bungah banget yen ngenteni 3 taun kanggo muter cyberpunk 2077, nanging aku rumangsa kasunyatan manawa iki normal iki

Aku ngerti manawa ana wong sing wis dadi wektu kanggo main cyberpunk 2077 saben entuk tembelan, nanging nyata, saiki wis ana