Reddit – nyilem menyang apa wae, dual blades mbangun | Monster Hunter Rise Wiki

Blades Dual Mbangun | Monster Hunter Rise Wiki

Contents

Ing babagan Playstyle, Blades Dual minangka senjata sing fleksibel lan serbaguna sing duwe mobilitas sing apik. Nyatane, pirang-pirang serangan doda dual lan sutra obah sanajan gerakan sing dibangun, saéngga pemburu kasebut kanthi fisik nalika ora ana serangan serangan sing mbebayani. Ora mung kuwi, nanging kanthi ngetik mode Demon, pamuter bakal nampa kacepetan gerakan, lan uga bisa nindakake evade sing wis diowahi sing luwih cepet tinimbang evade sing biasane. Amarga fokus sing jelas babagan versatilitas lan mobilitas, agul-agul dual digunakake kanthi katrampilan sing nambah kemampuan kanggo mindhah kanthi cepet ing paprangan.

14.0.0 MH Munggah: Guntun Dual Blades Dual Blades lan Nyetel Kompilasi

Swara minggu kepungkur, aku mikir- kepiye heck sing kudu dikurung nalika saben senjata katon apik banget? Yaiku agul-agul dual dudu gaman unsur? ? Sapa kita? Dadi aku mutusake kanggo nindakake perkara sing sehat: Dobel mudhun ing unsur Nganti para pangembang mutusake manawa kita mung gaman unsur kanggo wong-wong mau, kita mung gaman unsur. Pandhuan iki diarahake menyang kabeh wong sing kepengin nggunakake lading dual lan relevan karo versi 14.0.0 saka game. Aja dingerteni manawa ana sawetara harapan ing qurios armor kerajinan. Priksa Bagean 1.6 – Qurios Armor Kerajinan kanggo informasi luwih lengkap. Upgrade cukup gampang ditemokake. Pengarepan saka Talismans uga wis diganti. Kanthi metode melding aurora anyar, Talismans gedhe wis gampang diakses. Mangga mbuwang sawetara wektu adaptasi karo sistem EndGame anyar.

Saiki, aku kepengin njaga postingan kasebut, nanging ana sawetara owah-owahan utama pandhuan sing bakal dak komentar ing kene.

Nalika lagi mlaku luwih lancar menyang saben tu, meta dadi luwih teoritis nalika nyetel pangowahan sing digawe lan tambahan anyar ditambahake. Kanthi basa Sunbreak, ana getih getih lan derely. Kanthi TU1, kita entuk tambahan, ndeleng inflasi keterampilan nilai, lan entuk unsur sing ditrapake minangka keterampilan Armor. Coalesensi uga bakal dadi hiasan, nanging iki dianggep minangka katrampilan kondisional ing wektu kasebut. TU2 Bingung karo mekanika embolden lan agitator (ora relevan), intrepid jantung, lan kerajinan sing apik banget. Ing nganyari pungkasan, kita ndeleng unsur eksploitasi dadi hiasan, nalika uga katrampilan sutra sutra slash spiral kita entuk buff monumental. Sanajan ora ana ing versi pandhuan TU3, berserk sing nuduhake sinergy sing gedhe karo pacelathon, sing terakhir sing dadi katrampilan banget. Uga luwih ringkes, kita miwiti ndeleng relevansi cloak lan coalesensi nalika mlebu meta.

Maneh, meta wis ganti. Ground spiral combo saiki kira-kira 20% karusakan per detik yen dibandhingake karo simbok pangembangan sing wis digunakake wiwit wiwit wiwitan. Pandhuan wis diatur kanggo njupuk kauntungan lengkap babagan tren anyar iki. Kanthi iki, aku percaya sétan-sétan sirna bakal ndeleng maneh ing pamburu. Kerusakan kasebut padha karo penerbangan sétan umume nalika sétan-sétan nemokake, nanging loro-lorone duwe pros lan kontra. Kanthi owah-owahan ing papan ing lapangan, leaderboard Senjata kudu diteliti maneh. Senjata kanthi nilai unsur ekstrem saiki wis dipanggonke minangka peralatan sing paling optimal.

Aku wis nggawe pirang-pirang model teori kanggo netepake macem-macem katrampilan kaya agitator, jubah Hellfire, kekuwatan laten, lan bisik-bisik kabel kanthi bener ngormati kahanan mburu. Cloak Hellfire minangka sarana kanggo kalah awal saka monster lan nambah karusakan, nalika uga micu coalesensi nganti 100% munggah. Rata-rata antarane HFC3 Versus 4 wis mbuktekake manawa sing terakhir iku optimal alternatif. Whisperer wirebug bisa uga ora nambah output karusakan, nanging jumlah sing paling sithik, nanging jumlah sing katon sithik bisa nambah karusakan saben detik luwih saka karusakan.

Ing pandhuan iki, sampeyan bakal nemokake ing ngisor iki:

  • Macem-macem varian Endgame: dicampur / hibrida, dikutuk, lan nandhang lara,
  • Sets digandhengake karo aplikasi Armor Set Telusuri kanggo Aksesibilitas sing gampang,
  • Gambar sing nyenengake saka set meta sing paling apik kanggo saben monster sing nentang,
  • Pandhuan kanggo Meta Combo lan Keahlian Ngalih,
  • Setel kemajuan yen sampeyan miwiti seger,
  • lan nulis sing dawa banget kanggo nimbali pandhuan. Dawa banget, analitis banget, lan kandhel banget, luwih kaya buku teks gedhe.

Tahan tempet lan nuduhake velkhana apa tegese dadi pilot gembong panas! Seneng mburu!

Blades Dual Mbangun | Monster Hunter Rise Wiki

Dual Blade mbangun Ing monster pamburu mundhak akeh sing nutupi sawetara sing disaranake lan sawetara digawe kanthi pribadi kanggo lan saka komunitas. Jupuk kasebut digawe ing sekitar jinis gaman, saben karo macem-macem gaman, peralatan lan nglengkapi katrampilan lan dekorasi. Iki mbangun senjata spek sing bisa dipasangake karo sakumpulan waja kanggo ngoptimalake kombinasi supaya bisa nggawe jinis bangunan fokus ing katrampilan sing dipilih kanthi peralatan sing dipilih.

Blades Dual Paling apik Mbangun Monster Pamburu mundhak

MH Munggah Dual Blades Blades Pandhuan

Bledes dual dikenal kanggo alam sing cepet ndadekake blades dual cocog kanggo ngetrapake efek status. Dheweke cepet lan tangkuh, lading dual sampurna kanggo chain kanthi raja lan dhuwur. Mode Demon lan mode archdeeming ngidini para pemburu supaya bisa entuk kacepetan lan karusakan sing luwih akeh. Amarga alam sing rapet lan kemampuan kanggo ngatasi efek status, katrampilan unsur bisa dianggep minangka agul-agul dual, sing banjur dilengkapi karo hutan kritis, padha karo keprigelan kritis, padha karo keprigelan kritis kanggo hits kritis.

Ing babagan Playstyle, Blades Dual minangka senjata sing fleksibel lan serbaguna sing duwe mobilitas sing apik. Nyatane, pirang-pirang serangan doda dual lan sutra obah sanajan gerakan sing dibangun, saéngga pemburu kasebut kanthi fisik nalika ora ana serangan serangan sing mbebayani. Ora mung kuwi, nanging kanthi ngetik mode Demon, pamuter bakal nampa kacepetan gerakan, lan uga bisa nindakake evade sing wis diowahi sing luwih cepet tinimbang evade sing biasane. Amarga fokus sing jelas babagan versatilitas lan mobilitas, agul-agul dual digunakake kanthi katrampilan sing nambah kemampuan kanggo mindhah kanthi cepet ing paprangan.

MH Munggah Dual Blades Elektronik / Status utawa Kerusakan Raw?

Blades Dual minangka salah sawijining gaman paling apik ing game kanggo tujuan unsur / status status, matur nuwun kanthi cepet lan pirang-pirang serangan saka serangan sing bisa ditindakake. Sampeyan kudu nyatet manawa sanajan bandha dual biasane dipuji kanggo panggunaan unsur / status status, ora ateges kerusakan mentah ora ana gunane. Pancen gampang nggawe pemberontakan mentah sing apik kanggo agul-agul dual, nanging yen dibandhingake karo unsur / status dual dual digunakake nglawan monsters sing gampang diombe kanthi elemen / status sing cocog, mula ora bisa ditindakake.

Mbangun dual blades

MHW: Iskabne | Blades Dual - Pandhuan Mbuwang & Pandhuan Paling apik - GameWith

Blade Dual – Pandhuan Mbuwang & Pandhuan Paling apik

Dianyari pungkasan: 2022/8/21 22:54
Priksa Cara Ngalahake Frostfang Barioth Anyar!

Waca Iki Monster Hunter World: Pandhuan Blades Dual Icaborne ing loadout lan pambajuan paling apik kanggo gaman iki. Kalebu peralatan, unsur, dekorasi, katrampilan, lan liya-liyane.

Senjata Safariiva Mbangun

  • Safijiva Stamina Shampina Caham
  • Dual Blades Perak Sol
  • Mbangun Dual Blades Safi

Iceborne: Disaranake mbangun

  • Eseborne Starter mbangun
  • Awal DPS & TAMPILAN GAMPANG
  • Iceborne Tengah fase mbangun
  • Eseborne Pungkasan Phase Eseborne

Ndhuwur Bangunan sing Disaranake

  • Mbangun Kerusakan Unsur
  • Langastra senjata mbangun
  • Evasion-Nggawe Fokus

Disaranake mbangun unsur

  • Bomba Serangan Geni
  • Mbangun Serangan Banyu
  • Mbangun serangan es
  • Mbangun serangan kilat
  • Ngrungokake serangan naga

Artikel sing gegandhengan babagan lading dual

Cara nggunakake lambang Blades Dual BledesCara nggunakake Lambang dual blades paling apikBanget paling apik
Ikon Skill Dual Dual Blades Paling apikKatrampilan paling apik Dhaptar Tier Endgame NgalihDhaptar EndGame Tier

Gampang Safariiva Stamina & Sharpness

Stamina Surge, Tanpa Wuda Dual Blades Mbangun

Setel iki diilhami dening pembentukan waja sing asli dituduhake dening Aquaos online ing YouTube.

Stamina & Sharpness Dual Blades mbangun rincian

Gegaman Dekorasi Augment
Shatterclaws Safi Affinity nambah 3 ahli jewel 4
Armor Dekorasi
Mahkota Crest Crested β + Kritis jewel 2
Jewel Ahli 1
Jewel Ahli 1
Kaiser Mail β + Sprinter / Ahli Jewel 4
Jewel Ahli 1
Jewel Ahli 1
Vambra Crested Safi β + SPRINTER / EVESION Jewel 4
Refresh Jewel 2
Cooil Kaiser β + Refresh / Evasion Jewel 4
Evasion Jewel 2
Vitalitas Jelenge 1
Boots crested safi β + Sprinter / Fissize Jewel 4
Furror Jewel 2
Vitalitas Jelenge 1
Fitness Charm IV
Kekebalan Kekebalan+ Furror Jewel 2
LLIDER MANTLE+ Fitor / Vitalitas Jewel 4
Gething / Perlindhungan Jewel 4
Skills
Kritis mripat lvl 7 Konstitusi Lvl 5
Evade Window LVL 5 Boos Boostical 3
Marathon Runner Lvl 3 Stamina Surge Lvl 3
Kesehatan Boos 2
* Lvl 3 nganggo mantel
Jeblugan nyerang lvl 2
Rintangan blight lvl 1 Lvl kekuwatan lvl 1
Resentment lvl 1
* Lvl 3 nganggo mantel
Ilahi BLVL lvl 1
* karo mantel
Sentuhan Master (Bonus Set) Awakening Dragonvein (Set Bonus)

Awakening Skills Weapon

Skill Ora. Saka bingkai
Teknik teostra 1
Affinity mundhak VI 1
Ketajaman mundhak v 2
Serangan mundhak v 2

Poin Rekomendasi

  • Jendhela Evade 5 ngidini paling ora bisa dipercaya nganti 5 detik
  • Refresh Refresh Stamina & Stamina elongate kanggo mode Dodging & Demon
  • Tutul Master nyuda kerugian sing keturunan

Dual Blades Perak Sol

Blades Dual Safi’iiva & Baju Sil Silver

Safi

Awakening Skills Weapon

Skill Ora. Saka bingkai
Unsur munggah vi 1
Ketajaman mundhak v 1
Unsur munggah v 3

Poin Rekomendasi

  • Jupuk jendhela nanging amarga mobilitas, gampang dibuwang utawa pindhah saka monster
  • Unsur krom sing sejati nambah kekuwatan unsur kritis lan waja sing disetel iki

Mbangun Dual Blades Safi

Blades Dual Safi’iiva & Mbangun Armor Crested

Safi

Awakening Skills Weapon

Ora. Saka bingkai
Unsur munggah vi 1
Ketajaman mundhak v 1
Unsur munggah v 3

Poin Rekomendasi

  • Awakening DragonVein bener apik combo kanthi kekuwatan & resentment
  • Kekuwatan laten bisa mbantu nyuda stamina nggunakake, apik kanggo agul-agul dual
  • Aktivitas keterampilan bisa ora konsisten
  • Ngalih kekuwatan laten kanthi kekirangan eksploitasi utawa pelari marathon yen pesawat iki angel digunakake

Disaranake Iskaborne Starter Dual Blades Mbangun

Chrome Cross Mbangun

Gegaman Dekorasi
Krom Cross 1 Grinder Jewel 1
Grinder Jewel 1
Armor Dekorasi
Jagras Helm α + Tenderizer Jewel 2
+ Tenderizer Jewel 2
Vambra Barroth β + Kritis jewel 2
Tenderizer Jewel 2
Beo coil α + Kritis jewel 2
Beo greaves β + Earplug Jewel 3
Charmraft 3
Skills
Earplugs lvl 5 Nyerang Lvl 4
Kesehatan Boost 3 Kacepetan sharpening lvl 2
Lemah ngeksploitasi lvl 3 Kerajinan lvl 3
Kacepetan mangan lvl 2 Boos Boostical CRITical 2
Marathon Runner Lvl 1

  • Bisa gampang digawe nalika miwiti game
  • Ngalihake Boost Critis kanggo Evade Window kanggo Survivability
  • Duwe petugas pemadam kebakaran sing apik

Awal Kerusakan & Mbangun Survival

Master Rangking Rangking Banget

Gegaman Dekorasi
Krom Cross 1 Serangan Jewel 1
Armor Dekorasi
Jagras Helm β + Jewel Kerajinan 3
Jewel Ahli 1
Mail Tulang α + Evasion Jewel 2
Vambrasi Barioth α + Evasion Jewel 2
Beo coil β + Jewel Kerajinan 3
Jewel Ahli 1
Viper Kadachi Greaves α + Tenderizer Jewel 2
Eksploiter Charm 2
Skills
Nyerang Lvl 5 Kesehatan Boost 3
Window Window LVL 3 Konstitusi Lvl 3
Lemah ngeksploitasi lvl 3 LVL mata kritis 2
Recovery munggah lvl 2 Kerajinan lvl 2
Kacepetan mangan lvl 1 Earplugs lvl 1

Poin Rekomendasi

  • Bisa digawe awal ing ishaborne
  • Nduwe tenaga serangan sing apik & tingkat
  • Survivabilitas apik karo ngundhakake kesehatan
  • Konstitusi Konserves Stamina kanggo mode Demon
  • Kekirangan eksploitasi bisa diijolke kanggo polish protèktif

Fase Tengah Aceborne Disaranake Dual Blades Mbangun

100% AFIFITITI nalika nyerang bagean sing tatu

Hubungan Senjata 10% + Mata Kritis LVL 7 Affinity 40% = 50% ACOMInity kabeh wektu. .

Kamar luwih akeh kanggo tuwuh dekorasi 4slot

. Sampeyan bisa nambah level cemlorot kritis utawa evade extender yen sampeyan duwe permata sing pas.

Eseborne Late Fase (MR70 ~)) Dual Blades Banget

Ditrapake kanggo kabeh unsur

Kanthi ngaktifake unsur pesona, sampeyan bisa uga duwe jinis boost unsur gumantung karo senjata sampeyan. Sampeyan bisa ningkatake serangan unsur sampeyan kanthi unsur kritis uga.

Kekuwatan luwih nganggo level 4 permata

Kanthi nggunakake slot 4 Slot, sampeyan bisa nambah tingkat kesehatan utawa serangan geni . Yen sampeyan duwe Jewel Jewel 2, sampeyan bisa mbukak siji level 1 slot & aktifake serangan utawa kerajinan.

Grosir Kerusakan Unsur kanggo Blades Dual

* Dipuntedahaken informasi yaiku Monster Hunter Loadout paling apik ing donya, dudu Aceborne.

Grosir Kerusakan Unsur kanggo Blades Dual

Mbangun iki negesake keterampilan unsur gaman & nambahi kanthi nambah kritis lan kurang cetha kanthi sentuhan master. Supaya bisa njaga tolok demon sampeyan, biaya kesehatan dibutuhake minangka senjata tambahan.

Gaman gaman lunastra kanggo agul-agul dual

Fokus ing Kesehatan & Survivivability

Blades Dual Iki Mbangun luwih akeh babagan Survivivability Hunter kanthi katrampilan kayata Health Boost, Evade Window, & Eurplugs. Berkah Suci lan Recovery Up Ora Mung Mbantu Kerusakan Kurang nanging uga nambah pulih kesehatan.

Ngusir Evasion kanggo Blades Dual

Ngusir Evasion kanggo Blades Dual

Nambah undhangan & katrampilan sing disuda

Gampang iki kanggo blades dual fokus ing ekspresan katrampilan. Tetep invincibility & ngluwihi evades supaya sampeyan ora cilaka. Iki uga apik kanggo nggawe kesempatan luwih akeh kanggo nyerang monster kasebut.

Pembentukan KJARR Dagger “Nesu”

Ngoptimalake karusakan serangan geni

Nggunakake KJARR Dagger “Rage” Gangguan Attack Atub Attack, Iki Nggawe Nggawe Serangan Elemen Sampeyan. Kanthi unsur kritis, sampeyan bakal ngatasi kerusakan geni sing luwih akeh nalika sampeyan duwe critane kritis.

Mbangun Senjata Ora Perlu Kerajinan

Wiwit gegaman wis duwe ketajaman putih, sampeyan ora kudu nglengkapi katrampilan kerajinan. Kanthi katrampilan sentuhan master, sampeyan uga bakal nyuda kerugian sing cetha nalika sampeyan nampa luwih akeh hits kritis.

KJARR DAGGERS “Banyu” Serangan

Maksimalake karusakan banyu banyu

Nggunakake KJARR Dagger “banyu” ngrusak banyu karusakan banyu sing dhuwur, mbangun iki fokus kanggo nambah serangan unsur sampeyan luwih akeh. Kanthi unsur kritis, sampeyan bakal ngatasi kerusakan banyu nalika sampeyan duwe kritis.

Bisa ngganti augoment kanggo serangan

. Iki bakal ngupayakake kekuwatan pedhang, saéngga sampeyan nindakake kerusakan luwih akeh.

KJARR Dagger “ACE” ACE

Ngoptimalake karusakan serangan es

Nggunakake KJARR Daggers “Air Attack Atubrat Stat Rusak, Iki Nggawe Nganggo Serangan Elemen Sampeyan. Kanthi unsur kritis, sampeyan bakal ngatasi kerusakan es nalika sampeyan duwe kritis.

Pembentukan KJARR Dagger “Spark”

Kjarr Dagger spark serangan serangan

Ngoptimalake karusakan serangan kilat

Nggunakake KJARR Dagger “Banyu” Thunder Attack Cacing Stat, Iki Nggawe Nganggo Serangan Elemen Sampeyan. Kanthi unsur kritis, sampeyan bakal ngatasi karusakan lightning nalika sampeyan entuk kritis.

Kjarr Dagger “Dragon” Ngalahake

Kjarr Daggers Dragon Dragon Dragon

Ngoptimalake karusakan serangan Dragon

Nggunakake KJARR Dagger “Naga” Dragon Attack At Attack At Attack At Attack At Attacking, Nggawe Nggawe Serangan Unsur Sampeyan. Kanthi unsur kritis, sampeyan bakal ngatasi karusakan adhedhasar naga nalika sampeyan tekan kritis critik.

Katrampilan paling apik kanggo dual agul

Katrampilan sing disaranake kanggo nyerang

Skill Ringkesan / Ringkesan
(Unsur) serangan ★ ★ Nambah karusakan serangan kanthi unsur tartamtu
Unsur Kritis ★★★ Nambah Kerusakan Elemental Nalika Kesehatan Kritis
Kekirangan eksploitasi ★ ★ ★ Ngencengi bintik-bintik lemah monster bisa nindakake hits kritis & karusakan sing tambah akeh
Mripat kritis ★ ★ ★ Nambah sampeyan entuk bathi
Nyerang Boost ★ ★ ★ Nambah serangan Daya Plus Plancongan ing tingkat sing luwih dhuwur
Boost kritis ★ ★ ★ Nguatake karusakan saka hit kritis
Kinerja puncak ★★ · Nyerang mundhak nalika HP wis kebak
Kekuwatan laten
Agitator ★★ · Yen monsters diresmikake, nyerang & tingkat penghalang saya tambah

Katrampilan Dhukungan

Skill Ringkesan / Ringkesan
Sentuhan master ★ ★ ★ Nyegah mundhut sing cetha nalika ngatasi hits kritis
Shot Sharp / Spare ★ ★ ★ Halves ketajitan ilang saka gaman melee
Kerajinan ★ ★ Gelombang ketajaman gaman elongates nanging ora luwih maksimal
Polandia Protective ★ ★ ★ Negates Cahaya Mundhak sawetara wektu sawise ngasah senjata
Konstitusi ★★ · Nyuda pelaburan STAMINA nalika nggunakake gerakan stamina
Jendhela evade ★ ★ · Elongates Kahanan Nalika Dodging
Marathon Runner ★★ · Nyuda pelaburan STAMINA nalika Dash, lsp.
Kacepetan sharpening ★ · · Wektu Nyuda kanggo Ngasat Senjata