Reddit – nyilem menyang apa wae, dhaptar undakan solo kanggo patch 10.1.5 – WOW DrongFlight Pvp Tier Tier – Skill Capped

Dhaptar Tier Solo kanggo Patch 10.1.5 – Dhaptar Tiar Pvp DragonFlight Pvp

Kacilakan cukup kuat ing meta saiki. Saiki, kekuwatan utama yaiku kemampuan kanggo ngatasi ton karusakan tanpa kudu nyusun.

Saka bc menyang dragonflight. Kelas PVP paling apik ing DF.

Aku dadi pemain wah sing aktif sajrone SM. Ing tambahan ing ngisor iki, aku main sethithik (2-3 wulan ing WOWLK + BFA lan 3 wulan ing SL). Nanging ing wektu sing padha, aku wis maca reddit saben sore luwih saka setahun supaya paling ora ngerti kahanan kasebut ing wow.

Lan pungkasane aku siap bali. Nanging aku ora ngerti kelas endi sing kudu dak pilih, mula aku bakal seneng menehi saran.

Wektu pungkasan aku mandheg wow kira-kira 3 wulan kepungkur. Aku duwe 60 sub rogue lan hunter 60 bm. Aku mung muter pvp (biasane rbg) amarga aku ora seneng karo pve.

BM pamburu ana ing c-enier saiki, dadi aku ora pengin muter. Aku mikir babagan assaseinasi (a-tier) rogue, nanging aku ora bisa muter sub apik. Apa sebabe aku ngganti aku ngganti bm. Lan aku wedi yen nganggo assaseinasi, luwih angel. Kajaba iku, aku ora seneng yen dheweke ora ing S-enier.

Ing prioritas, aku pengin golek kelas sing gampang sing ing versi Wow pungkasan (Maksudku lan SL) ora ana ing ngisor S / A-Tier. Sawise kabeh, ana kasempatan yen dheweke bakal terus tetep ana ing kana. ?

Aku ora duwe akeh wektu kanggo muter WOW, mula aku pengin nguasai siji kelas lan muter kabeh wektu lol

Sawise ngeculake nagaflight, DH dadi OP, nanging misale jek ora ana ing ndhuwur sadurunge. lan aku ora pengin nglampahi wektu kanggo mastering kelas sing dadi apes sawise 4-5 wulan.

Dhaptar Tier Solo kanggo Patch 10.1.5 – Dhaptar Tiar Pvp DragonFlight Pvp

Pandhuan kanggo kelas paling apik ing solo solo

Preduli saka kelas sing sampeyan pilih kanggo muter, akeh owah-owahan sing bakal teka, lan sampeyan butuh pitulung ing dalan. Kita nyedhiyakake pirang-pirang kursus playstyle lan kelas kanggo mbantu sampeyan ing perjalanan PVP ing dragonflight. Ndhaptar dina iki kanthi diskon 10% khusus lan luwih dhisik babagan kompetisi karo kursus kelas lan jaminan rating +400.

Tabel konten

Pambuka

Pandhuan iki digawe kanthi kolaborasi kanthi pirang-pirang glelanda, nanging dirancang kanggo makili kabeh tangga.
Kanggo mbantu ngerti carane rangking rangking, kita nganggep ing ngisor iki:
S tier Spek apa sing saiki nemtokake meta. Iki makili sing paling apik ing saben kategori.
A undakan spek luar biasa, nanging ora paling apik. Iki isih kompetitif, nanging duwe kasempatan kanggo entuk lobi sing rada ora becik.
B Tier spek makili “rata-rata” spek, lan duwe penyebaran lobbies sing apik lan ala, sing bisa dirasakake kurang konsisten.
C tier Spek umume ringkih menyang meta lan samesthine duwe lobbies sing mayoritas wektu.

Cathetan penting liyane:
Dhaptar iki minangka proyek sing terus-terusan lan bakal dianyari kanthi berkala

MEEE

S tier

Ksatria pati ora sopan

Dks sing ora sopan wis nggawe popularitas amarga banter karusakan sing anyar. Amarga saka celana sing dhuwur ing solo ksatrah, ora bisa ngilangi mungsuh kanthi cepet.

Windwalker Monk

Saka kabeh melee kanthi apik ing solo solo, Windwalker duweni potensi paling akeh lowkey. Ing kertas, koyone kaya spek kasebut bakal dadi meriam kaca, nanging ing tangan tengen, iki adoh saka bebener. Salah sawijining kekuwatan inti saka Windwalker Monk ora mung toolkit sing mbledhos, nanging tinimbang macem-macem pilihan pertahanan. Tutul karma, ngrusak gawe piala, lan siffus sing beda-beda menehi siffdown Windwalker telung cooldowns pertahanan unik kanggo muter-muter sing angel dipateni.

A + undakan

Rogue subtlety

Sawise desain ulang maneh kanggo ret paladins, sub rogue sing paling akeh, amarga meta kanthi cepet pindhah menyang paladin ret, lan wong-wong mau mikirake kontra sing cukup kanggo rogue. Nanging, ing 10.1 sub rogues wis mbalek maneh karo owah-owahan tuning.

Druid feral

Sanajan wis nerf awal awal sing nyetel druid feral sing sethithik, nanging sanajan iki, kita mikir manawa spek isih cukup kanggo tetep ing undakan A + sawise buff sing rusak.

Slamet slamet

Slamet terus dadi pilihan sing nyenengake kanggo Mealee DPS ing ngacak solo, thanks utamane kanggo karusakan lan Toolkit CC sing gedhe banget.

Kabeh spunter spanter nampa paningkatan kerusakan 5% sing rata, sing bisa uga ora kaya kesepakatan sing gedhe nganti sampeyan nggabungake modifer karusakan liyane. , Defensif bandage minangka bagean penting lan ora ana ing kit, sing dadi counter alus kanggo pembunuhan rogues lan druid feral . Amarga kepiye loro kelas kasebut bisa uga ana ing solo solo, iki terus nambah nilai kanggo pamburu Survival .

Havoc Demon Demon Hunter

Sanajan pirang-pirang nerf wiwit peluncuran ekspansi, pamburu s├ętan terus dadi salah sawijining kelas sing paling serba guna kanggo ngacak solo.

Mesthi, karusakan sing terus-terusan lan mobilitas sing ora ana gandhengane karo kinerja ing kurungan iki, nanging salah sawijining kekuwatan paling gedhe yaiku ngontrol.

Kanthi tambahan Sigil saka kasangsaran, Hutters Demon duwe rantai Cast CC sing bisa dipercaya kanggo para penyembuhan apa wae nalika digabungake karo penjara. Yen sampeyan nambahi karusakan sing terus-terusan, dheweke bisa menang game, yaiku kauntungan gedhe kanggo kelas apa wae ing solo.

A undakan

Pahlawan Arms

Kelas Prajurit wis diangkat rada sethithik wiwit ekspansi awal. Sawise desain ulang kanggo wit-witan jawa ing 10.0.5, lengen milih nglirwakake rasa nyeri, sing dadi pitulung cilik kanggo kurungan pertahanan ing krenjang. Ing 10.1, ndeleng owah-owahan terus-terusan utamane karo getihen.

Prajurit Fury

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, lengen wis ditarik ing ngarep minangka prajurit utama kanggo Pahlawan ing DragonFlight. Slaughterhouse wis dadi tulang punggung kanggo ngucapake prajurit wiwit pertengahan pertengahan, lan ndeleng macem-macem desain ulang ing saindenging pundorflight. Sanajan pangurangan penyembuhan total, isih kurang konsisten tinimbang serangan fana lan bledge sing nyenengake, sing saiki mbantu ngangkat lengen ing kurungan solo.

Penghasilan Enhancement

Enhancement Shaman ndeleng sawetara kunci utama ing tengah musim 1 sing mbantu Rerbalance Profile karusakan. Senadyan iki, minangka salah siji saka sawetara MEEE DPS tanpa efek MS, spek perjuangan kanggo nambah nilai kanggo akeh lobbies, ing endi bebek lungguh kanggo tim mungsuh. Ningkatake uga gumantung banget kanggo toolkit penyembuhan minangka sarana utama. Iki dadi kurang efektif kanthi efek MS sing dhuwur lan jumlah sing luwih akeh dampening.

Retribution Paladin

Ret tetep kuwat sanajan pirang-pirang nerf. Nanging, Meta Caster nggawe luwih angel kanggo ngendhani meta sing nyelehake mudhun menyang undakan.

B Tier

Frost Pati Knight

Sawise seri buffs karusakan ing tanggal 7 Februari, kita wis nggawe keputusan kanggo mindhah Frost nganti undakan b. Loro-lorone DK spek duwe tom TOOLKIT sing padha, nanging ora koyone nyedhiyakake sarana lan kontrol sing luwih lengkap, sing nemplek ing ndhuwur Frost saiki. Ing kasus apa wae, Frost duwe profil karusakan sing njeblug lan bisa ngatasi bledosan gedhe saben menit kanthi kombinasi pilar saka Frost lan corak.

Outaw rogue

Saiki, nglarang kanthi jelas katon minangka spek sing paling ala. Sanajan ora nawakake sawetara teknologi sing padha kaya ing sami-bijat, kalebu cooldown ngisor ing wuta lan evasion, ora bisa bersaing kanthi tekanan sing ditawakake loro liyane sing ditawakake loro spek loro liyane. Pembunuhan lan sub duwe pilihan sing luwih ngganggu kanggo krenjang, lan ironis katon ing ngarepe “Tanky” Rogue saiki kanggo ngontrol “tukar” saiki kanggo kontrol sing luar biasa.

Pembunuhan Rogue

Nerfs Paling Anyar kanggo Assa pungkasane dihubelake minangka Melee sing paling apik ing solo. Wis ngrusak, nanging pertahanan sing konsisten lan ora ana ing ngisor iki.

Ranged

S tier

Balance Druid

Imbangan ndeleng desain ulang gedhe ing 10.0.5, kanthi macem-macem pangowahan sing dituju kanggo ngrusak loro lan karusakan bledosan. Masangake karo bonus potongan 4 undakan kasebut wis ndeleng spike anyar ing kinerja spek, entuk papan ing tier sier kita.

Bayangan imam

Sanajan minangka salah sawijining spek sing paling diwakili ing Shuffle Solo, tetep kuwat sawise ndeleng kerusakan kerusakan sing teka kanthi pass sing anyar.

A + undakan

Frost Mage

Gampang Frost ‘s kanggo muter bubar nggawe spek sing luwih apik, sijine ing ngarep Arcane lan Fire . Output karusakan Aoe cukup kuwat, nduweni potensial burst target gedhe lan minangka target licin kanggo lobbies melee.

Marksmanship Hunter

Marks pamburu sing anyar kanggo a + enier. Ngilangi tutul kaping pindho ing 10.0.5 bisa uga wiwitane stung, nanging sawetara buff rusak bakal enggal ngetren. Kita mikir iki cukup kanggo ngangkat mm pamburu munggah kanggo saiki.

Hunter Mastery Beast

Ora kaya saben spek pamburu liyane, BM bisa ngatasi karusakan sing terus-terusan nalika obah lan ora ngandelake karusakan gedhe kanggo ngatasi tekanan maksimal. Saiki, gampang salah sawijining spek paling apik ing game kanggo tekanan sing ora ana pungkasane bisa ngatasi kabeh game

Dukun unsur

Unsur terus dadi salah sawijining dps sing paling akeh fleksibel, lan sanajan dadi target akeh lobbie, isih bisa ngrusak karusakan Aoe sing luar biasa.

A undakan

Mage Fire

Nalika Arcane lan Frost wis entuk akeh perhatian nganti saiki musim, geni bisa uga alon-alon dadi spek sing paling dawa. Ing kertas, iku duwe output sing rusak banget, amarga ora mbutuhake akeh hardcasting, yaiku fitur sing trep ing chefle lobi cidra. Kanthi desain ulang ing mangsa ngarep, bisa mlumpat ing peringkat.

Arcane Mage

Saben spek Mage misale jek saiki ing solo, kanthi arcane dadi paling angel kanggo muter. Kombinasi kurva belajar sing tajem lan kekuatan Frost sing dideleng Arcane diselehake ing undakan.

Kasangsaran warlock

Kasangsaran minangka spek liyane sing ngalami owah-owahan gedhe wiwit dirabati. Nalika output karusakan bisa uga katon dhuwur, mula gampang ditutup dening lobbies abot, sing nyuda peringkat kabeh ing dhaptar tier kita.

Demokrasi warlock

Demo kemungkinan sing paling apik Warlock sing paling apik, sanajan sawise pirang-pirang nerf. Minangka mung caster dps kanthi nyuda penyembuhan kanthi serangan legion, demo bisa gampang slot menyang lobi, lan duwe alat peoper kanggo awake dhewe lan kanggo kancane.

Warlock karusakan

Kacilakan cukup kuat ing meta saiki. Saiki, kekuwatan utama yaiku kemampuan kanggo ngatasi ton karusakan tanpa kudu nyusun.

B Tier

Evoker atos

Minangka speker meriam sing sejatine, evoker atos banget angel banget. Sajrone jendhela bledosan cilik, iku spek s + tier. Sawise jendela kasebut wis rampung, misale jek pertengahan paling apik. Iki amarga CD Pertahanan Sing Ora Luwih Banget karo Mitorive Pasif sing Apik. Amarga ora konsistensi, kita mikir ribus yaiku tier B Sejati.

Healer

S tier

Paladin suci

Paladin suci nampa desain ulang penting. Wis nambani, pertahanan, karusakan lan CC sing ora cocog lan duwe kolam renang Mana sing cedhak karo Mana Nerfs sing Suci Paladins.1.5.

A + undakan

Mistweaver Monk

Mistweaver bonek ing bentuk “Caster” kanthi cepet dadi salah sawijining penyembuhan sing paling dominan ing saben krenjang. Spek bisa njaga HPS sing dhuwur tanpa mbukak mana.

Dukun pemulihan

.1, kanthi bunderan sakabehe kanggo output marasake awakmu. Iki mbantu bab kelemahane kunci lan wis nggawe salah sawijining penyembuhan sing paling kompetitif.

Tukang pengawetan

Evoker pengawetan bisa uga paling akeh penyembuhan bunder. Ora mung dheweke duwe Hps dhuwur lan macem-macem lapisan lemari pertahanan, nanging pengawetan uga duwe macem-macem cara kanggo mateni. Iki menehi nilai sing gedhe banget ing Shuffle Solo, ing ngendi dheweke bisa uga meh ora ana lobi nalika dadi salah sawijining penyembuhan sing bisa ditindakake kanggo game makarya solo.

Imam Suci

Imam suci bisa menehi kontribusi ngganggu, nanging berjuang output karusakan Aoe sing dhuwur ing titik tartamtu. Kanthi tingkat karusakan sing tambah lan luwih dhuwur, dheweke uga bisa ilang nalika penyembuhan spam, tegese antarakat siji cukup kanggo mungkasi game kasebut. Kanthi cucuk sing terus-terusan, dheweke bakal maju nanging bisa uga berjuang dibandhingake karo penyembuhan meta liyane.

A undakan

Pemulihan druid

Resto druid wis pindah mudhun amarga nerfs haling anyar. Sanajan ana nerf, output marasake cukup kuwat kanggo ngatasi karusakan sing konsisten ing kurungan, utamane saka meta DPS spek.

B Tier

Imam Disiplin

Disiplin weruh penurunan tier kita sawise nerf sing penting kanggo tembung panguwasa: Shield lan tetep dadi salah sawijining penyembuhan sing luwih ringkih ing Meta.

Pikiran Pungkasan

Padha karo kabeh dhaptar liyane sing wis rampung, sampeyan kudu ngerti yen luwih murah ing dhaptar ora nggawe kelas sampeyan. Ana akeh perkara sing mlebu kelas luwih apik tinimbang liyane. Ing solo shuffle khusus, kurang koordinasi minangka faktor gedhe, nanging tingkat kekacauan bakal ganti gumantung rating sampeyan. Kelas sing luwih dhuwur ing dhaptar bakal luwih gampang kanggo navigasi amarga versatilitas lan nindakake potensial, lan bakal dadi pilihan sing aman kanggo musim 1 saka dragonflight.