Reddit – nyilem menyang apa-apa, rpg paling apik ing PC ing 2023 | Shotgun Kertas Rock

RPG paling apik kanggo muter ing PC ing 2023

Contents

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Yen fantasi pungkasan liyane sing sampeyan sawise, muter XIII sabanjure. Nuduhake akeh DNA sing padha karo X (utamane jalan cerita linear), nanging duwe sistem perang sing luwih menarik lan macem-macem kelas kerja sing luwih gedhe kanggo grup.

Nggolek RPG siji-pamuter sing bisa aku sink atusan jam.

Aku nggoleki RPG siji-pamuter sing bisa dakgoleki atusan jam. Nggolek soko kanggo Grind!

Syarat:

– Pamuter tunggal (utawa paling ora game ing ngendi kabeh konten bisa diakses ing mode pamuter siji)

– Kasedhiya fisik kanggo konsol. Aku pengin soko sing ora gumantung ing server supaya bisa digunakake / utawa bisa diakses. Iki kenapa game lawas bisa uga cocog.

– Sawetara jinis “proses tanpa wates” kaya sawetara conto ing ngisor iki:

  • Dungeon tanpa telas (getih getih lan jade duwe conto iki).
  • Tanpa wates utawa cedhak leveling telas (conto: dewa dewi & peteng)
  • Nyampurnakake loot / Peralatan (conto: Borderlands, Diablo & Torchlight) – kanggo njlentrehake; Aku nggoleki game sing ngeculake kanthi statistik / efek, sejatine tegese sampeyan bisa tlatah kanggo nemokake muni “sampurna” sampeyan nggoleki.

– Ora kaya rouge / rouge-lite. Tresna karo dolanan gaya kasebut, nanging aku nggoleki game sing sampeyan lakoni kanthi karakter sing padha.

Game sing paling disenengi yaiku ketemu (utawa nyedhaki rapat) Rezeki:

  • Monster Hunter Freedom Unite – Iki kanthi paling apik kanggo aku main sing ngrampungake apa sing dakkarepake, nanging aku nggoleki sawetara pilihan liyane.
  • Pokemon Fire / Leafgreen / Emerald – Menara Pertempuran Pungkasan Menehi Rentang Mainless.
  • Torchlight 1 & 2 – Iki minangka game sing apik tenan, lan tikel kabeh mriksa dhaptar, kajaba ora kasedhiya fisik kanggo konsol.

Game ing dhaptarku coba coba sing bisa nyukupi syarat kasebut:

RPG paling apik kanggo muter ing PC ing 2023

Gambar guncang komposit saka bedhil saka Weird West, wanita hood sing misterius, lan geral saka rivia saka Witcher, sing ngadeg kanggo pamukiman spacer ing njaba

Diwenehi manawa akeh game main game minangka wujud escapism, apa ora bisa dibantah manawa RPG minangka jinis video video sing paling tru? Ana alesan manawa genre ing ngendi sampeyan pasrahake karo wong liya yaiku sing populer, lan kaya ngono, kita wis ngrebut dhaptar RPG paling apik sing bisa diputer ing PC saiki. Sanajan sawetara perusahaan nempatake saham luwih akeh ing layanan langsung, Gerbang Stunner Balia Balldur 3 saiki kanggo mbuktekake manawa ana keluwen ing RPG Open-World Big lan ngobrol karo babi, ing antarane perang mateni goblins. Lan ya, Gerbang Baldur 3 ana ing. Nanging wedi ora yen sampeyan ora dadi fantasi: kita akeh antik RPG liyane sing cocog karo macem-macem rasa.

Taun RPG durung munggah, minangka Starfield mung ngubengi sudhut sing menehi pengalaman pengalaman RPG sing beda-beda, lan luwih bisa ndeleng judhul naga umur 4 ing ngarep kita. Dadi, kita bakal tetep dhaptar iki dianyari yen game anyar dadi apik – nanging yakin manawa kabeh bisa diputer kabeh ing kene bisa dimainake saiki, mula ora ana kuciwane.

Rpg paling apik ing PC

Aturan utama kita nalika masang dhaptar kasebut yaiku game kudu nyenengake kanggo main dina iki, tinimbang mung nggawe pengaruh gedhe nalika metu. Kita ora seneng karo Gatekeep apa sing dianggep akeh banget; RPG bisa nyakup game pertanian chill, ngandhani crita sing alon-alon saka novel visual (utawa novel nyata), utawa gaya lan tumindak unik RPG Jepang.

Tim video kita wis nggawe sampeyan dhaptar liyane saka RPG sing luwih gedhe sing bakal sampeyan seneng, yen sampeyan luwih seneng pengalaman audio-visual:

Screenshot Screenshot Scene Peperangan Saka Ni No 2: Kraton Revenant

Posisi sadurunge: Entri Anyar
Tanggal Rilis: 2020
Pangembang: Ubisoft Montréal
Ngendi aku bisa tuku: Dasar, Ubisoft

Apa maneh sing kudu daklakoni: Assassins Asring ayu kanthi cara sing beda, disetel ing Mesir kuna. Iku akeh seneng ngelek-iring pinggir piramida. Ana uga osysassin’s Creed Odyssey, varietal Yunani kuno, sing dakkira duwe rasa humor sing paling apik. Lan Abyx Rising Fenyx Rising Ketemu, Jinis Assassin’s Creed Meets Game Zelda.

Aku ngerti sawetara wong bisa nggawe swara babagan ana game Creed Assassin ing dhaptar iki, nanging terus terang aku mikir aku wis nuduhake pengendalian. Game AC duwe pirang-pirang renaissance diwiwiti karo Asal-Usul 2017 yaiku 2017 saka desain inti lan nggawe seri kasebut banjur luwih apik, lan luwih menarik, lan luwih menarik. Ing proses kasebut, Ubi nggawa unsur-unsur RPG menyang permukaan, lan Valhalla bisa uga diwenehi pinunjul saka seri lan arah anyar.

Valhalla ditindakake ing Inggris ing Anglo-Saxon Times. Lanskap sing isih urip banget, banget musim olih lan buah buah, lan menehi latar gedhe kanggo crita babagan raider Viking sing narik kawigaten ing Inggris sing kita ngerti, pungkasane bisa diukum. Crita utama yaiku epik kanthi pengkhianat, dewa, monsters, dlc pungkasan mitis banget yen sampeyan nresnani. Eivor, Pahlawan Pirang Gedhe Big Gender sing luwih disenengi, yaiku protagonis karismatik sing sampeyan pilih – sanajan dheweke nindakake slamet. Kajaba saka kekerasan sing nemen, sing paling ganas saka seri kasebut, ana kesempatan kanggo ngaktifake pasang surya. Minangka raider sampeyan lagi mlaku-mlaku lan mudhun ing prau ing kapal sampeyan kanthi kru sing dipercaya (lan kucing) lan serangan minangka tim, milih kabeh defence lan mateni padusan sing mateni. Sampeyan uga bisa milih opsi dialog kanggo nggawe evor pribadi luwih saka rogue sing lovable, utawa hardass. Sampeyan bisa level menyang Assassin sing siluman, brawler, utawa spesialis sing dawa. Lan kabeh wektu sampeyan mbangun RAVENSHORPE Village, nyoba nggawe omah anyar kanggo sampeyan lan umat sampeyan.

48. Nights Nights 2: Topeng saka pengeling-eling

Potret layar saka pemandangan kutha ing wayah wengi sing ora tau

Posisi sadurunge: 49 (+1)
Tanggal Rilis: 2006
Pangembang: Entertainasi Obsidaik
Ngendi aku bisa tuku: Gog

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Umur naga: asal usul. Yen sampeyan lagi sawise iku hardcore D & D, goleki Dale IceWind Dale Black Black.

Ganjil sing ora tau wengi 2 cenderung lali nalika dhaptar rpg obsidian. Sanajan kemungkinan alasan paling apik – dadi cedhak karo karya sing mulya babagan bioware lan pulo ireng sing sampeyan pikirake iku duweke. Kanthi Chris haellone ing mburi pena kasebut, butuh jinis sing luwih fokus DM lan berkembang dadi rpg pamuter-pamuter sing gedhe banget. Nggoleki Shards Perak, lan Baddie kuno sing diarani King of Shadows, kanthi rapet D & D’S 3.5 edition, lan pancen teka karo alat kanggo wong sing duwe kampanye dhewe. Nanging ing endi sing dadi cemlorot paling cerah yaiku kanca. Lintang kasebut yaiku Khelgar Ironfist, kerdil sing ngamuk sing bisa dadi kanca RPG sing paling apik sing wis ditulis. Nanging neeshka lan sorcerer qara uga ngadeg. Iku game lucu sing nggumunake.

Banjur ana topeng ekspansi sing ngiyanati – luwih saka urutan tinimbang apa-apa – lan bisa uga luwih apik tinimbang game utama. Split menyang rong jagad mirrored, nyilih rada akeh saka Zelda amarga ngidini sampeyan njelajah rong versi wilayah sing padha. Roh-roh diusir, gargoyles penculik, lan jiwa pendiri munggah kanggo bisnis nakal. Para kanca ora seneng banget, nanging critane iku epik lan colok, njelajah tema agama kanthi cara sing jero lan cerdas.

47. Tangan nasib 2

Potret layar Kertu Magician lan bakul saka tangan nasib 2

Posisi sadurunge: 48 (+1)
Tanggal Rilis: 2015
Pangembang: Pembangunan Pengembangan
Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Game pisanan sadurunge duwe omah ing dhaptar iki lan isih apik banget. Utawa golek game dolan pen-kertas karo kanca-kancane.

Tangan bakul nasib minangka game upaya paling apik digawe ing Master Dungeon Virtual Virtual: tokoh sing nyepelekake sing nyetir kertu saka dek acara narasi, mbangun RPG sing cendhak. Mungkin babrat sabanjure bakal dadi brawl, diputer ing hack-wong katelu-lan-slashery sing prasaja, utawa bisa uga dadi glade mistik, kebak balms replenishing. Ngerti bajingan ing hood, mula bakal dadi apa wae sing ora dikarepake. Nanging paling ora ana kemungkinan pengulangan ing tangan nasib 2 – bakul bisa ngawut-awut sampeyan kanthi cara sing luwih warna.

Apa sing ngungkuli urutan kasebut, ngluwihi perjanjian ing pertempuran lan macem-macem acara sing luwih gedhe (kalebu kertu pendamping sing diwenehake sidekicks karo crita sisih dhewe kanggo njelajah) kampanye saben miniatur. Ing siji sampeyan bisa uga ngeret saka pembunuhan pembunuhan, ngarep-arep golek bukti sing didhelikake ing kertu kasebut ing meja. Ing liyane sampeyan nglindhungi wong bodho sing duwe lovestruck, ciloko mangan menyang sumber sing dibutuhake kanggo nggawa sampeyan liwat petualangan. Kerut-kedutan iki layer lapisan ekstra ing pertemuan sing wis ana macem-macem, menehi game sing akeh dibutuhake ing wiwitan.

46. Benteng Dwarf

Potret layar saka Versi Kukus lan Itch.io, diluncurake tanggal 6 Desember, 2022

Posisi sadurunge: 47 (+1)
Tanggal Rilis: 2006
Pangembang: Bay 12 game
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gatel

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Dwarf Fortress Klasik isih gratis. Yen sampeyan bisa ngatasi sinau dhisikan sing dibutuhake kanggo muter Benteng Dwarf, mula sampeyan bisa sinau muter apa wae. Napa ora ngoyak padha karo anekdoting manungsa lan manungsa ing Cradader Kings 3?

Bay 12 sing cukup kanggo-tuku-a-bir tenaga cinta dirilis ing Uap lan gatal – saiki nampilake grafis! Ngendi sadurunge sampeyan kudu main kaya iki kaya Joe Pantolio sing metu saka binar ijo matriks, nyawisake layar Type lan kobols lan udan, saiki sampeyan bisa muter beteng dwarf lan ndeleng Diwasa cilik sampeyan obah. Wit kasebut kalebu wit! Lantai iku lantai (lan uga kadang lava).

Benteng Dwarf minangka simulator fantasi sing ora mung akeh, nindakake akeh uga. Iku ora mung kanggo ngasilake jagad fantasi sing akeh karo sejarah, budaya lan mujurat sing gedhe banget; Iki milih lokasi sampeyan ing jagad iki bisa digunakake minangka jinis masalah sing nggumunake, supaya sampeyan milih level lan jinis tantangan sing pengin diadhepi. Iku ora mung manawa simulasi fisika ngidini kanggo nggawe mesin komplitusi sing rumit; Iku game sing nyurung gaweyan kasebut minangka tujuan dinamis kanthi cara sing cocog karo fiksi game, ngirim ninggah kanthi narkoba. Ana akeh sing aneh lan nggumunake babagan benteng kerdil, nanging uga ana desain game sing akeh kedadeyan pets lan simulasi kuku driji.

Lan yen mode benteng ora nyenengake, mesthi mode petualangan, sing ngidini sampeyan njelajah jagad iki sing padha – lan benteng gagal – minangka panjelajah ing pengalaman rogolike tradisional. Bèntèng Benteng bisa umur rong puluh taun suwene, nanging kudu diputer banget.

45. Diablo 3

Potret layar mungsuh pummeling pummeling ing Diablo 3

Posisi sadurunge: 46 (+1)
Tanggal Rilis: 2012
Pangembang: Hiburan Blizzard
Ngendi aku bisa tuku: Peperangan.net

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Diablo 2, sing paling dhuwur ing versi dhaptar iki, lan kita isih luwih seneng kanthi cara.

Diablo 2 isih ana bandha atmosfer, nanging Diablo 3 wis dadi cara definitive kanggo main game Diablo. Sampeyan butuh kabeh sing sampeyan tresnani babagan seri lan polishes munggah sethithik. Kontrol luwih gampang, mungsuh luwih akeh menacing, lokasi luwih apik. Nganyari gaya saka game isometrik 2D menyang game 3D nanging dideleng saka sudut isometric menehi ambane kanggo jagad iki. Pambuka Kelas Anyar kayata Hunter Demon lan Mondhe Digawe Rumah Sakit lan Karakter Melee RPG nyenengake. Bayangake RPG ing ngendi sampeyan ora gawan kanggo SpellCaster minangka kelas sing paling nyenengake kanggo diputer. Bayangake!

Game Diablo tegese bisa diputer bola-bali, lan ing kelompok, lan Diablo 3 minangka versi paling apik kanggo game kasebut, kanthi pertemuan acak lan tetes acak. Iku isih game ing ngendi sampeyan bisa nggunakake jam-berbasi sing paling apik kanggo panuntun mbukak ing layar liya, nanging sampeyan uga bisa mundur lan ngumbah sampeyan nalika ngobrol lan jotosan karo kanca-kanca. Ing pamindhahan sing cerdas, Diablo 3 uga nggunakake kezaliman nostalgia. Potions Glug kanthi cara sing padha karo sampeyan elinga saka diablo lawas. Treasure nggawe mengilap sing padha ting! Nalika nyelehake. Lan, mesthine kabeh diwiwiti ing Tristram, sawijining kutha sepisan maneh duka karo undead.

44. Pemicu Chrono

Potret layar pambuka wektu kanthi adil ing pemicu Chrono

Posisi sadurunge: 45 (+1)
Tanggal Rilis: 2018
Pangembang: Square Enix
Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Apa maneh sing kudu daklakoni: Pemicu Chrono isih ana ing kelas dhewe nalika crita lelungan wektu-wektu, dadi sampeyan bisa uga luwih becik fantasi pungkasan, lan VI utawa IV minangka pilihan pertama. Uga priksa Octopath Traveller yen sampeyan nggunakake karakter cast Chrono Trigger.

Dheweke pancen ora nggawe kaya biyen. Pancen, nalika port PC sing wis ngenteni pemicu Trigger tuanf pungkasane telep ing Uap ing taun 2018, ana anarkis mutlak. Apa sing kudu dadi perayaan salah sawijining JRPGS paling apik ing kabeh wektu dadi uproar sing dipilih kanthi pilihan font, kewan omo, lan hitch teknis liyane. Kita meh kaget pemicu Chrono ora mung ilang kabeh lan bali menyang snes rosy-isi pundi saka ngendi. Soko wis salah salah ing garis wektu sadurunge.

Matur suwun, sawetara trip baleni nganti kepungkur (utawa, ERR. patch) wis mbenerake kursus lelungan wektu iki, lan wis ana ing wangun sing luwih apik tinimbang nalika luwih dhisik diluncurake. Lan apa sing dadi lelakon sing luar biasa. Lair saka sawetara pikiran JRPG paling apik ing bisnis, pemicu Chrono luwih dhisik saka kurva sing dibandhingake karo fantasi akhir lan pencarian naga dina-dina kasebut yaiku kanggo nitahake seri iki), ngandhani A Crita sing ana ewonan taun, saka jaman prasejarah nganti tekan kutha-kutha mabur, kanthi macem-macem mburi beda. Banjur ana sistem perang aktif sing apik banget. Bagean basis adhedhasar, Bagean wektu, pemicu Chrono supaya sampeyan nggabungake serangan anggota partai tartamtu kanggo ngrusak strategi sing luwih akeh, nambahake strategi sambutan kanggo campuran lan diganti karakter. Game liyane wis nyoba kanggo udakara, mula, pabrik rpg sing paling umum aku yaiku Setuna, nanging ora ana sing paling asli lan paling apik.

43. Vampire: Masquerade – Bloodlines

Potret layar rong vampir saka vampire masquerade: Bloodlines

Posisi sadurunge: 44 (+1)
Tanggal Rilis: 2004
Pangembang: Game Troca
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Game Falllout asli yaiku leluhur getih ‘- sanajan kurang aspek gothy utawa erotis, Amoritas ana.

Kekacoan ing pirang-pirang cara, nanging kaya, yen ora luwih, ora ana liyane ing kene. Adaptasi iki saka vampir pen ‘n’ kertas RPG sing santai ing jinis, grim, medeni lan manipulasi, lan sanajan ana sawetara senior sing ora bisa digunakake ing game pulp liyane. Kanggo nyelehake fiksi vampir liyane ora wani. Sanadyan ana pengaruh ing urutan omah sing apik banget lan pilihan kanggo main minangka ibukutha wong K “Ker-Azy”, iku eksplorasi peteng babagan jinis, kontrol lan katergantungan sing paling bisa dielingake. Iki, tinimbang unsur-unsur medeni, sing nggawe getih ‘Santa Monica minangka salah sawijining panggonet lan ora bisa digunakake – lan siji sing sampeyan kudu eksprimen karo sisih peteng sampeyan dhewe.

Nanging ya, kewan omo: bodlex asale saka tradhisi antara sing ambisi ambisi sing ora umum sing dikirim sadurunge rampung. Sing paling ala saiki wis diatasi saiki, nanging ngarepake numpak kasar kajaba sampeyan nginstal tembelan faster sing kuat, sing nggawe kukul akeh lan ngrampungake sawetara konten sing durung rampung. Mesthi wae, uga ana urutan ing karya, nanging diwenehi pangembangan masalah proyek nganti saiki, ora ana sing ngerti apa bisa uga kaya ngono.

42. Gapura Horizon

Potret layar karakter sampeyan ing tanah ing cakrawala

Posisi sadurunge: 43 (+1)
Tanggal Rilis: 2020
Pangembang: Rad codex
Ngendi aku bisa tuku: Uap

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Kenshi (ing ngisor iki) lan Gunung & Blade 2: Bannerlord yaiku RPG karo busuk karakter sing padha, sanajan nganggo gaya sing beda banget.

Pesta lan petualang sampeyan bisa njelajah lan nglawan sikil ing gapura Horizon, nanging game kasebut paling apik nalika sampeyan bali menyang prau sampeyan. Iki minangka RPG Survival Seafaring Seafaring babagan nambah reputasi lan ngembangake kapal kapal. Sampeyan nyewa anggota partai ing port, dadi kanca liwat omben-omben, lan nyetel lelayaran kanggo golek tanah anyar utawa monsters Laut. Yen kabeh wong luwe lan ora ana port ing ngarsane, sampeyan mangan monsters segara.

Pendhaftaran gapura Horizon kanggo dunia misale jek mbuwang kabeh ing tembok. Ana nessies ing jero banyu, lan wong misterius, lan cleevers sing nggawe senjata lan kapal saka bangkai ula, sikil, lan humanoids ula sing go bzz nalika ngomong karo dheweke. Asil sampeyan entuk hadiah sing durung nate weruh sadurunge saben sampeyan nyingkirake lelayaran anyar, lan ana kepuasan gedhe kanggo entuk akeh port kanggo nggoleki kabeh wong Saiki ngerti babagan prestasi sampeyan.

41. Kenshi

Potret layar maling nyolong barang ing Kenshi

Posisi sadurunge: 42 (+1)
Tanggal Rilis: 2018
Pangembang: Game lo-fi
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: FALLOUT 4 duwe kanca pemukiman lan bangunan pemukiman ing wahyu nuklir sing akrab. Rimworld minangka game manajemen koloni kanthi kualitas sing padha karo crita sing padha.

RPG basis “Gratis-Roaming” ujar halaman uap, mula ora entuk supergame caula. KENSHI miwiti akeh roamer fantasi liyane sing mbukak. Sampeyan nggawe schmuck rata-rata ing dunya pasamunan sing angel. Mungkin budak, bisa uga petani. Nanging enggal dadi luwih jero tinimbang kasebut. Iku babagan nyolong panganan kanggo slamet, utawa kanthi cepet-cepet diombe ing dalan menyang kutha sabanjure. Iki salju dadi game manajemen babagan klompok cilik (mersids, para pemukiman, penjelajahan – telpon sampeyan).

Kelet nganggo antarmuka weirdo lan jagading sawah sawah lan bar nyilem lan sampeyan bisa uga nggawe kutha kabeh kanggo clan kanthi pleser. Utawa, kemungkinan, sampeyan bakal ngapusi ing dunes, diputer mati ing antarane mayit kulawarga sampeyan. Pati ing Kenshi cepet, apa kanthi keluwen utawa dening klub bandit. Iki minangka RPG sing asring asring ora mandheg kanggo nerangake dhewe, nanging kanggo wong-wong sing nglawan kurva belajar bola-bali, bakal menehi crita sing ora kaya sing biasa kanggo sampeyan.

40. Avernum: uwal saka jurang

Potret layar sing nuduhake Aldous

Posisi sadurunge: 41 (+1)
Tanggal Rilis: 2012
Pangembang: Software Spiderweb
Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Vogel wis nggawe RPG ing ngisor moniker Spiderweb kanggo rong puluh taun lan akeh katalog mburi kanggo nglelebke untu +4 sampeyan menyang. Seri genis lan Avadon loro sing hebat banget, lan tilas ngemot gen sing ora biasa.

Yen piranti lunak Spiderweb ora ana, ana wong sing kudu nemoni. Studio kasebut, dipimpin lan dilakokno dening pendiri Jeff Vogel, wis tanggung jawab kanggo sawetara RPG paling apik ing rong puluh taun kepungkur. Nalika kickstarter kickstarted kebangkrutan “lawas sekolah”, sing dikepengini menyang karya Vogel mesthi bisa ngangkat alis ing hiburan Wétan.

Liwat sawetara seri lan siji game mandiri, SpiderWeb durung nate pindhah saka resep plot-lorone, pertempuran basis, grafis isometrik lan jagad sing rinci. Avernum: Uwal saka jugangan, revisit paling anyar kanggo trilogi eksilitas SpiderWeb, minangka titik wiwitan sing apik banget ing behemit sing apik banget.

39. Red Merah Mati 2

Gambar Arthur Morgan nyekeli jaran saka mburi. Dheweke nyengkuyung saka gunung kayu kayu craggy saka abang mati abang 2 ing ngisor langit jeruk oranye

Posisi sadurunge: Entri Anyar
Tanggal Rilis: 2019
Pangembang: Studi rockstar
Ngendi aku bisa tuku: Store Steam, Hosble, Toko Gamelan Epik

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Sampeyan bisa mriksa Red Mati Mati, ing endi Highjinks bisa dadi klompok, utawa headline judhul gedhe liyane kaya Grand Theft Auto V. Kanggo luwih cowboy utawa faire wedok kaya koboi, banjur aneh ing sisih njaba lan jagad njaba ana ing dhaptar iki

Kajaba saka Tutorial sing beda-beda, ing ngendi sampeyan lagi santai ing gunung ing mangsa adhem kira-kira yuta jam, angel mbantah manawa rockstar ‘Tootin’ sing apik ing Redsemption Mati mati 2. Iki minangka crita geng kriminal, sing manggon ing alas lan nindakake awake dhewe kanthi ngetutake pimpinan karismatik sing ngubengi saluran kasebut kanthi saben impen sing paling gedhe sing gagal. Kajaba iku uga crita Arthur Morgan, wong sing apik banget sing tuwuh jenggot ing wektu nyata lan terus kelangan topi nalika mlebu ing kutha. Iki uga crita babagan aku, pemain sing ora lali yen aku kulit kidang sing dakprentakake sadurunge Milih kanggo nyandhang jaran, aku bakal entuk klambi lan jas sing ditutupi getih lan lendir, lan banjur wong-wong lanang kaya ngono, “nalika aku mlebu kutha adol.

Sampeyan bisa mbantah manawa sawetara rolegerus sing dibangun dadi abang red Merah luwih saka ndhuwur (apa ana sing ngurus utawa nyumurupi yen bal jaran kethul nalika adhem? Ora! Mesthi ora!). Nanging yen sampeyan melu – tenan tuku kanggo njupuk topi sampeyan lan sijine maneh saben-saben sampeyan mandheg, adhem ing lumpur lan nempelake jas sing apik – mula sampeyan bakal Temokake jagad sing ora umum sing meh ora game dadi dolanan. Iku gawsh darn koboy cowboy rpg, ma’am, kuwi.

38. Enem umur: Nunggang kaya angin

Potret layar patemon kutha wiwit enem umur: numpak kaya angin

Posisi sadurunge: 39 (+1)
Tanggal Rilis: 2019
Pangembang: Sing cetha
Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Sadurunge kasukman, King of Dragon Pass, minangka game sing padha ing jagad fantasi sing beda. Kadhangkala nuduhake umure (dirilis ing taun 1999), nanging wis ana re-rilis modern lan isih apik.

Enem umur ora bakal salaras karo jinis. Iki minangka game sing meh unik, lan metu saka dhaptar apa wae, jancok lan wani kanggo nggolongake sampeyan. Ya, sampeyan ngatur suku. Strategi lan jostle kanggo sukses ing tanggane. Nanging sing paling penting, SIM Ridalz Fantasi Wanita Bronze-Ish iki babagan netepake etos lan kepribadian wong sampeyan.

Wong-wong kasebut duwe budaya dhewe, dituduhake karo sawetara taler tetanggan, lan konflik karo budaya lokal liyane amarga sejarah lan kapercayan sampeyan. Sampeyan kudu nuntun dheweke ora dadi fraksi kanggo nomer efisien nomer kasebut nganti sampeyan ora ana gandhengane, nanging kanthi entuk hormat, percaya, lan kadang-kadang wedi liwat keputusan sampeyan. Wong-wong teka karo sampeyan karo masalah lan tantangan, lan penasihat sampeyan bakal menehi informasi lan opine sing paling apik kanggo kemampuan (lan kapribaden), nanging keputusan babagan akibat saka keputusan kasebut.

Budaya kasebut nggambar ing setting growrantha sing sugih banget, tanpa njaluk kenal karo. Sampeyan bakal ngerti kepiye masyarakat kerja, nanging isih kudu netepake peran clan sampeyan, apa sampeyan wis entuk penjelajah, bullies sing angel, geng sing tansah mangan, utawa sawetara kombinasi kabeh telu. Nanging senadyan minangka eksplorasi budaya fiksi ing game apa wae, ora nate bisa dipercaya. Iku babagan apa wae sing apik banget, tragis, tragis wong liya.

37. Brogue

Gambar saka guwa lemah ing brogue

Posisi sadurunge: 38 (+1)
Tanggal Rilis: 2009
Pangembang: Brian Walker
Ngendi aku bisa tuku: Iku gratis.

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Kabeh genre roguelikes. Mungkin nyoba nyedhaki ing jaman biyen lan nyoba Nethack, sing uga gratis lan duwe akeh denda sing apik. Utawa nyoba lurung-lurung-lurung kanggo luwih modern.

Brogue minangka watu langkah ing antarane roguelike modern (spelunky lan dungeons dredmor, et al) lan progenitor sing digambar saka genre kaya Nethack, sampeyan ngerti, nakal. Iku kontrol mouse sing nindakake. Tinimbang ora nyenengake tombol keyboard apa sing bakal nggawe potion, klik kanggo pindhah, klik kanggo nyerang, klik kanggo nyandhang karakter sing dikutuk, lan hover marang karakter apa wae.

Ngluwihi aksesoris kasebut, game sing dirancang kanthi rapet ing sisih tengen dhewe. Sampeyan mudhun liwat kunjara minangka normal, nanging flora lan fauna sing sampeyan temokake sesambungan kanthi cara sing luwih menarik tinimbang output karusakan. Golek kethek, umpamane, lan bisa nyolong kanthong lan mlayu. Temokake kethek sing ditahan tahanan dening sawetara kobords, lan sampeyan bisa mbebasake lan entuk dhewe dadi monyet sekutu. Yen digabungake karo sistem potion lan gulung sing nyengkuyung sing ora disengaja kanggo safety sampeyan dhewe, brogue sampeyan kaya pengambilan sistem sing nggawe genre rogelone.

36. Arcanum: saka steamworks lan magick obscura

Potret layar saka dek kapal saka arcanum: saka steamworks lan magik obscura

Posisi sadurunge: 37 (+1)
Tanggal Rilis: 2001
Pangembang: Game Troca
Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Tim Troca Troika pindhah saka Arcanum kanggo nggawe Vampire: Masquerade – beying, lan liya-liyane padha karo bodoh lan tulisan sing padha karo kewan omo.

Akeh rps isometrik saka umur emas ing sangisore sangang puluh lan mulya awal banget eling – kanthi alasan sing apik. Nanging sawetara banget isih kudu bola-bali muter 20 taun mengko, lan Arcanum temtu salah sawijining sing nindakake. Ora ana sambat babagan arcanum – tulisan kasebut apik banget, tulisan karakter jero sanajan kanthi standar dina iki, lan seni dadi riyaya saiki.

Nanging setelan sing pantes menehi perhatian khusus. Troca Donya digawe (Setting Fantasi Tradisional Ngrampungake Versi dhewe Revolusi Industri Pungkasan-Victory) ngrasa kanthi asli, sanajan ana penggemar lan ork sing mlaku-mlaku. Deleng, Orc iki nganggo jaket lan klambi sing apik kanthi kerah lintang sing dhuwur. Ora nyana, eh?

Piandel lan teknologi ora mung ideologi, nanging secara harfiah, lan iki metu ing bit bangunan donya sing apik nalika sampeyan main. Yen karakter sampeyan minangka Mage sampeyan kudu numpak ing kompartemen khusus kanggo sepur, ‘aja nganti mesin kasebut njeblug ing ngarsane banget! Oh, ana sawetara jinis upaya Epik, Assassins sawise sampeyan lan wong sing nyoba mungkasi jagad, nanging sampeyan bisa nyandhang manawa kutha lan kutha-kutha kanthi positif sing beda-beda dhemit, lukisan sing dicolong, fiefdom aneh sing nggegirisi medievalisisis aneh, kabeh kanthi ngepang, lan nggeser saka game kasebut. Riyaya nyata kanggo Roleplayer imajinatif sing nggoleki larks fantasi sing beda karo norma.

35. Titan Quest

Potret layar sing nuduhake rong karakter sing macet ing mburi lawang gedhe ing Titan Quest

Posisi sadurunge: 36 (+1)
Tanggal Rilis: 2006
Pangembang: Hiburan Lore Wesi
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Njaluk dhewe kanggo nyiksa.

Kanthi ringkes, RPG tumindak kaya sing kudu gampang banget. Lan durung suwe banget. Ing samping torchlight, diablo, grumba surem lan dalan sing diasingake, Titan Quest nggawe limang rps paling ndhuwur, saben liga ing papan kaping enem.

Bagéan sukses yaiku kesederhanaan sing relatif – apa ing solo utawa co-op, paling apik saka RPG, supaya sampeyan bisa langsung mlebu ing pirang-pirang mitologi mitologi, lan terus nganyarke Peralatan sampeyan. Kanthi Brian “Umur Empire” Sullivan ing helm, lan tim sing nampilake pangembang kaca sing katon mung siji pangembang kaca, mesthi duwe kauntungan diwiwiti. Nanging senadyan mung kepiye game sing digawe, lan cemlorot sing diterusake babagan ekspansi, tahta abadi, ora cukup kanggo sukses ing wesi. Sing tetep dadi salah sawijining masalah game gedhe. Yen sampeyan nggoleki cara kanggo roleplaying game, mula iki. Incredly diakses lan nggegirisi nyenengake, Titan Quest Stands liwat lanskap game kaya a. uga, sampeyan ngerti.

34. Dragon Quest XI: Echoes umur sing angel

Potret layar saka partai saka Dragon Quest Xi bunder ing campfire

Posisi sadurunge: 35 (+1)
Tanggal Rilis: 2017
Pangembang: Square Enix
Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Pelancong bentiran bisa uga paling cedhak kanggo ngrebut getar retro kanthi rasa busana modern, nanging bisa dadi fest sing apik banget. Yen luwih akeh Dragon Quest Sampeyan sawise, Pahlawan Naga nyuntikake dosis tumindak kanggo campuran, lan ngidini sampeyan nglawan karakter lan monsters klasik.

Yen sampeyan wis nyawang evolusi JRPGs ing Jrpgs, lan nyatakake, ‘Napa ora bisa padha karo dina sing apik?’, Banjur Dragon Quest Xi: Echoes Age Age IS yaiku game kanggo sampeyan. Sanajan dadi entri kaping 11 ing seri (sing paling ora kasedhiya ing PC, susah), Echoes umur angel yaiku retro lan tradisional nalika teka.

Muter Dragon Quest Xi saiki kaya main JRPG saka rong puluh taun kepungkur. Manawa, grafis luwih apik, musik orkestral luwih akeh aduk, lan jagad iki luwih terang lan luwih gedhe tinimbang saben game naga liyane sing apik banget lan dongeng sing nyenengake Pertandhingan basis giliran prasaja bakal sampeyan seneng-seneng babagan ‘dina lawas sing apik’ ora ana wektu. Pancen, tambahan dandanan kothak anyar sing ditambahake menyang Dragon Quest XI minangka mode kamera gratis lan sawetara jaran sing nunggang (sing kudu menehi ide saka francais iki wis rampung. Isih, ana sing nggumunake babagan cara Square Enix sing wis macet ing bedhil ing kene. Iku anget, iku mulyo, wis kenal, lan dening Gusti Allah iku nyenengake. Yen sampeyan lagi sawise JRPG klasik kanthi kabeh trappings visual sing diarepake saka rilis modern 2018, ora ana sing cocog karo PC saiki.

33. Pedagang Star: Frontiers

Potret layar saka papat kelas karakter sing beda saka pedagang bintang: ngarep

Posisi sadurunge: 34 (+1)
Tanggal Rilis: 2018
Pangembang: Trese Brothers
Ngendi aku bisa tuku: Uap

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: FTL minangka game spaceship lan strategi strategi ngidini sampeyan bisa urip ing antarane lintang-lintang, nanging kanthi macem-macem peran muter.

Kapten ruang basis basis iki mbukak RPG iki duwe pengaruh saka kabeh papan, ing struktur lan setelan, lan dheweke lagi ngumpul kanthi apik. Pilih karier, kapal, lan klambi snazzy kanggo bos kapal sampeyan, banjur metu menyang bathi supaya bisa nemokake apa wae sing bisa ditemokake. Ing endi RPG liyane bakal nemokake sampeyan dadi pedagang utawa prajurit, donya ‘sibuk, donya, lan intrik politik bakal bisa nggodha sampeyan ing arah liyane, lan kru sing bener bisa duwe lunga apa-apa. Nganti dheweke mati, lan ujug-ujug sampeyan ora bisa nggunakake serangan kapal kapal sing penting yen sampeyan wis ngandel. Oops. Nanging sampeyan bisa mateni pati yen sampeyan pengin wektu bebas stres.

Skills kru sampeyan nyumbang kanggo nglakokake kapal sampeyan, lan entuk bakat khusus saben sawetara tingkat adhedhasar pakaryane. Talent kasebut kalebu saka mundane nanging rol maneh sing penting kanggo tes latar mburi kanggo serangan pertempuran utawa ngirit kapal sing kuat. Dheweke bisa negesake playstyle kapten sampeyan, nyemplungake kelemahane, utawa sampeyan bisa nyangga galaksi lan nglatih para spesialis ing PlayStyle-Diplomat-dokter sing aneh. Padha karo kapal, kanthi sistem upgrade ekstensif. Pengin refit bargo kargo sampeyan kanggo nglancarake swiwi pejuang? Lunga. Kapal ndelok bersewa sing bisa ditutup kanthi cedhak lan supaya sampeyan numpak para penataran supaya Quartiet Saboteurs bisa mateni kru lan jotosan mesin? Mabula. Sampeyan kudu dadi bajak, sanadyan. Pirate ing iki mung pengin kargo sampeyan, ora mateni kabeh wong liya. Pedagang Star: Frontier entuk.

32. Shadowrun: Dragonfall – Cut Directory

Potret layar sing nuduhake pemandangan perang saka Shadowrun: Direktur DragonFall

Posisi sadurunge: 33 (+1)
Tanggal Rilis: 2014
Pangembang: Skema harebraed
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Shadowrun: Hong Kong teka sabanjure lan sawetara wong luwih seneng, utawa fokus sing ora fokus, Inc. minangka pengalaman sing luwih apik yen sampeyan pengin basis sing hacking, hacking.

Cetha, paling akeh RPG babagan iki utawa dhaptar liyane yaiku Fantasi-Beated, nanging papan rolasan liyane sing apik yaiku Cyberpunk. Deus Ex ExtUntly nyatakake makutha, nanging kanggo cyberiker sing padhet, loman ing Vena Gibsoness klasik, Dragonfall cocog karo titik kasebut ing campuran kasebut.

Antarane West-Meet-World-World-World-World, repletel karo implan cybernetik lan Blade runneresque Noodlebarsque Noodlebars, minangka elves, kerdil, trolls lan naga. Muncul ora pati rame ing kertas, nanging kaya sing paling alami ing praktik ing jagad iki. Kanggo ndeleng balap fantasi iki nganggo sinistrik sing bosen, tone hard cyberpunk yaiku kanggo nebus saka harat sing kerep banget karo sing biasane digambarake. Iki njupuk revisit abad kaping-21 iki menyang kertas DEN ‘N’ kaping telu gulung kanggo njaluk kanthi bener, nanging potongan Dragonfall sing pungkasane nambah kamardikan sing ditindakake dening Henggo.

31. Anachronox

Potret layar sing nuduhake karakter sampeyan ing jejere mancur sing apik ing Anachronox

Posisi sadurunge: 32 (+1)
Tanggal Rilis: 2001
Pangembang: Badai ion
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Ora ana sing kaya Anachronox – sampeyan bisa uga luwih apik nalika metu saka tanah RPG. Ngluwihi sing apik & ala yaiku pendekatan sing dipimpin jantung kanggo sci-fi sing edan, dene Sam & Max hit Road nawakake sing ora bisa dibayar luwih akeh.

Bisa uga dadi tuwa luwih cepet tinimbang Julian Golek ing Perang Salib Paling Anyar, Nanging Deus Ex Studio Ion Storm liyane tetep game Greini liyane. Petualangan fiksi fiksi / NOIR sing gampang nolak dhewe lan kanthi seneng ngrangkul saben ide alam bébas, Antidote minangka antidote menyang roleplaying cenderung.

Uga, sampeyan entuk planet sing ngomong minangka anggota partai, nanging sing pertama (lan asring) bab sing nate ujar babagan Anachronox, Innit? Luwih penting kanggo ngerti manawa iki minangka game babagan roleplaying minangka gumshoe ing kasus sing mung dadi wong liyo.

30. Tukang warga negara

Pamuter ngomong karo lemari lan mina, kapal lan putrine, ing warga negara turu

Posisi sadurunge: Entri Anyar
Tanggal Rilis: 2022
Pangembang: Mlumpat ing umur
Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog, Hasble, Toko Gamelan Epik.

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: NorCo kurang rpg lan luwih akeh titik lan klik petualangan crita, nanging duwe jinis sing padha karo getar sing apik banget. Kanggo buruh sing dibarakake karo kontrak sing ora mungkin ana kapal kapal, lan kanggo mbuwang RPG Sci-Fi ana gamered.

Ing review saka Warga Sleeper kita, kita nyebut “Sci-Fi RPG sing kebak rotek sing apik lan mung jumlah scum sing tepat”, lan sapa sing ora seneng karo rpg? Ing warga negara turu sampeyan minangka buruh robot sing wis luput saka juragan, lan njupuk papan perlindungan ing stasiun ruang. Game saka template RPG lan sithik saka novel visual, nalika sampeyan navigasi peta 3D saka stasiun ruang sing dilapidated, nanging ketik ketemu sampeyan kanthi statis 2D karakter.

Saben dina sampeyan nindakake pakaryan (sing kudu sampeyan lakoni kanggo tuku obat ROBO sampeyan kudu ngetrapake sacara rutin), kanthi tumindak sing diatur dening meter sing diatur kanthi alon-alon lan dice sampeyan gulung. Bentuk sing luwih ala sampeyan, dadu sing luwih sithik sampeyan entuk, saengga imbangan, lan jagad iki terus ngubengi sampeyan. Kapal kapal utawa Ninggalake, pamburu sing seneng banget, lan sampeyan mboko sithik mbukak peta menyang wilayah anyar, ing ngendi sampeyan bisa nemokake proyek anyar lan ketemu wong anyar. Iku karakter iki sing bakal kelet karo sampeyan. Lagi simpatik, kompleks, lan banget manungsa, berjuang tetep simpatik ing masa depan sing asring ora dikarepake. Kanggo ngomong luwih akeh bakal ngrusak pengalaman sampeyan dhewe supaya kanca karo dheweke.

29. Ultima VII: Edisi Lengkap

Screenshot adegan kastil ndhuwur ing Ultima 7

Posisi sadurunge:
Tanggal Rilis:
Pangembang:
Ngendi aku bisa tuku: Gog

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Trilogi pencerahan nggambarake paling apik saka ultima. Iki menehi game IV-vi lan nggawa pitakon etika lan rumit kanthi konflik vs ala sing apik banget yen RPG fantasi asring gumantung. Dewa: Dosa Asli 2, ing papan liya ing dhaptar iki, ora dadi penerus spiritual nanging jagad sing rumiyap duwe utang sing diakoni kanggo Ultima.

Ultima VII minangka review game kanggo ngyakinake pamuter manawa dheweke dadi bagean saka jagad sing ora muter karakter. Sampeyan ora dadi pusat sistem, srengenge ngubengi kabeh orbit. Luwih saka rong puluh taun mengko, isih dadi salah sawijining conto sing paling apik kanggo jinis. Iki minangka rpg sing diwiwiti karo penyelidikan pembunuhan tinimbang gudang nyusup, dipasang ing papan sing ditindakake NPC, mangan lan turu. Iku rpg babagan urip tinimbang pati lan pengalaman sing diwenehake dening pati.

Sesambungan karo jagad iki ora biasa lan nyenengake minangka mirsani. Ora ana katrampilan ing Ultima VII, sampeyan mung sinau nggawe barang. Sampeyan bisa panggang, sampeyan bisa nggawe sandhangan, sampeyan bisa nyusun buku ing rak, posisi bedhil ing ngresiki ing omah ing mburi. Isih arang banget, yen rasa ngunjungi jagad sing urip, sing katon bisa diuripake nalika lampu dipateni lan ing endi saben wit sing tiba lan ora bisa dirungokake utawa ora.

28. Donya njaba

Posisi sadurunge: Entri Anyar
Tanggal Rilis: 2019
Pangembang: Entertainasi Obsidaik
Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog, Hasble, Toko Gamelan Epik

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Game liyane kanthi pangembang sing padha ing Daftar iki: Fallout: Vegas anyar, ora tau nate nagara 2, pilar ing salawas-lawase. Ngluwihi Langit Baja minangka game teka-teki nanging nduweni getar sing padha. Ana uga cypberpunk 2077, yen sampeyan krasa frisky.

Obsidian duwe katalog punggung RPG sing apik, lan ing taun 2010, sampeyan ngerti apa, gosh Darn, kita butuh rpg futuristik sing tepat. Iki nyebabake jagad njaba, game sing nandur panji klasik kanthi langsung karo pencipta khas sing kalebu asal sing mengaruhi stats sampeyan, lan akeh papan kanggo nyelehake titik. Apa bedhil apa sing sampeyan pengin paling apik nalika njupuk? Apa sing sampeyan pengin sampeyan sing paling apik?

Setting minangka masa depan sing beda-beda, ing ngendi kapitalisme Hyper-kapitalisme nggawe mega-corak sing umume digunakake minangka pamrentah sing saingan. Sampeyan ngoperasikake minangka jinis liburan, golek solusi kanggo masalah nalika mutusake sapa sing pengin sampeyan. Asil minangka jinis Alien Wild West (Sevs ketoke dipengaruhi dening petugas pemadam kebakaran, antara liya), kanthi bedhil laser, robot, lan kutha pinggir lasiswa. Pertempuran beda-beda gumantung, nanging bangunan sing diamati kanthi apik lan karakter sing sampeyan ketemu, utawa malah ora ana ing pawau sing salah, yaiku seneng-seneng.

27. Dungeon paling peteng

Potret layar pemandangan perang kanthi peteng

Posisi sadurunge: 27 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2016
Pangembang: Studi Hook Red
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Dungeon telas kanggo ngrembaka roguelike sing beda ing Formula, utawa Sworcery: Superbrothers ep kanggo luwih akeh maudlin lan tliti ing petualang tol abot bisa njupuk pahlawan.

Dungeon sing paling peteng bakal dadi roguelike sing ora apik lan nantang sanajan ana loro inovasi utama: narasi reaktif lan investigasi reaktif ing efek psikologi bola-bali. Luwih akeh sampeyan nggawe dheweke perang, mudhun ing peteng, luwih wani lan phobias padha berkembang, tetep dadi tanggung jawab luwih akeh.

Iki ana sing bisa njaga sampeyan bisa urip ing wiwitan, mesthi. Dungeon duwe turnover dhuwur. Ing endi model biowa RPG sampeyan duwe obrolan kanggo anggota tim kanthi dawa supaya dheweke seneng, Dungeon sing paling peteng minangka pikirane – lan stres – Game Manajemen. Ora ana peluru sihir kanggo ngobati edan – iki terus-terusan lan karya sing larang, lan yen bakal metu saka tangan sampeyan mung kudu ngeculake pahlawan. Gaya Visual Papercraft minangka perawatan uga, dene pertempuran basis giliran strategis lan kebak macem-macem agawe.

26. Katrangan Grimrock 2

Potret layar sing nuduhake monster sing nyedhaki sampeyan ing jembatan ing legenda Grimrock 2

Posisi sadurunge: 26 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2014
Pangembang: Meh Game Manungsa
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Mesthi mriksa legenda pertama grimrock, lan yen sampeyan ora nate, entuk skyrim.

Sawise penghargaan Master Dunge-Guest sing nyenengake minangka legenda RPG pisanan wong grimrock, meh manungsa bisa ngaso ing larangan kasebut lan nggawe seri lengganan liyane sing dikempalken karo monsters lan teka-teki. Nanging dheweke mutusake supaya luwih gedhe, lan pancen luwih becik. Grimrock II njupuk prekara ing ndhuwur lan ing njobo, kanthi peta gedhe banget, kanggo njelajah siji kothak sekaligus.

Iku game sing luwih angel, ora mung kanthi tekung lan mungsuh mungsuh, nanging kanthi mbukak sampeyan bisa ngumbara menyang wilayah sing adoh banget kanggo ngatasi. Banjur dikempalken karo kunjungan akeh lantai ing saindenging papan, saben trobusan tantangan lan ngurmati. Apik banget bebarengan, lan kaget banget, bisa uga kekacauan kasebut nggawe pajeg ora ana sing ngarep-arep. Ooh, lan jampi fireball sing – apa sing dianggep.

25. Gunung & Blade 2: Bannerlord

Posisi sadurunge: 25 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2020
Pangembang: Hiburan Taleworlds
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Chivalry utawa Mordhau kanggo pertempuran swordy tanpa petualang, utawa m & b: Warband kanggo pengalaman Gunung & Blade kanthi mods sing luwih kasedhiya.

Bannerlord ngembangake template gunung & Blade ing meh kabeh cara. Sampeyan nggawe karakter, banjur ngumbara jagad gedhe sing golek tentara kanggo njupuk rekrut. Kanggo miwiti, sampeyan bisa ngrewangi kabeh, nanging liwat muter mental lan statistik fisik sing saya tambah. Sampeyan menang gelut, nggunakake winnings kanggo mbayar lan tuwuh tentara sampeyan, lan menang gelut sing luwih gedhe. Yen ora ngengingi pedhang kanthi pedhang utawa nyentuh nganggo tumbak, sampeyan ngatasi ekonomi pedagang lan cara sing dinamis, nindakake proyek ing ngisor pidana, utawa nyoba kanggo woo para punggawa.

Ing endi game sadurunge ing seri dicet kabeh bagean saka petualangan sampeyan kanthi sikat sing wiyar, bannerlord nyilem mudhun ing rincian kasebut. Ana liyane gaman lan macem-macem prajurit kanggo nyewa, lan kompleksitas liyane kanggo pertempuran. Ana macem-macem macem-macem proyek kanggo nindakake dialog lan dialog sing kurang bola-bali. Saben sistem saiki luwih menarik kanggo tinker, lan sampeyan butuh imajinasi sing kurang – utawa mod liyane – kanggo nyerat sistem kasebut dadi crita sing nyenengake tinimbang sadurunge. Siji-sijine guwa yaiku Bannerlord tetep ing Akses awal, kanthi pambiji lan mbenakake bug sing isih ditindakake.

24. FALLOUT: Vegas Anyar

Potret layar wong sing nembak rong robot ing Fallout: New Vegas

Posisi sadurunge: 24 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2010
Pangembang: Entertainasi Obsidaik
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Fallout 3 utawa FALLOUT 4 minangka pilihan, nanging ora duwe kekarepan sing paling apik ing saindenging jagad-anyar sing padha karo Vegas anyar. Protokol Alpha Obsidian Bisa Dadi Luwih Apik lan mesthi mesthi bassland 2.

New Vegas kerajinan jagad sing luwih dipercaya tinimbang game fallout liyane. Ing endi game liyane ing seri pasca nuklir wis ana warna karo warna lan rasa nanging rada kurang inspirasi saka banyu, land ing Western lan Great Land of Chinatown.

Iku takon lan kenapa wong bakal berjuang slamet ing papan sing paling ora bisa dieleh lan paling ala marang sisa pamuter, lan nandur tatanan pamuter ing sisa pamuter sing wis dipadhangi sadurunge bom. Ana upaya kanggo nggawe pangerten babagan pertukaran lan gaya sing wis dadi ciri ing jagad iki lan kabeh bisa dibungkus kanthi roleplay, mesin lan sistem reputasi cukup fleksibel ing wilayah sing dibentuk.

23. Langit sunless

Potret layar kapal sampeyan ninggalake plabuhan sing luwih gedhe ing langit sun

Posisi sadurunge: 23 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2019
Pangembang: Game gagal
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor.

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Asu Sun minangka perjalanan sing didorong kanthi minimalis liwat sistem tata surya, lan regane punta yen sampeyan pengin petualangan transhumanis cilik.

Sapa sing ana ing antarané kita durung nyawang lintang-lintang lan panginten: “Aku kepengin mabur liwat sepur uap”? Ngimpi umum, lan sing disesuaikan karo ahli kunci astrum victorian saka langit sunless. Kaya sing sadurunge, iki asring dadi game kanggo ngowahi kapal kanthi alon-alon kanggo ngobong meriam steampunk kanthi medeni sing ora bisa dingerteni.

Nanging uga babagan petualang nyerang vémat sing nggegirisi, babagan ngrampungake makhluk interdimensional ing kosmos, mangan daging sing wis dimasak saka pasangan pisanan sampeyan amarga seda, kita ora bisa mangan. Ana medeni ing kene, ya, nanging uga ana sing nggumun. Lan umume kepingin iki dikirim kanthi vistas utawa anime bombast, nanging ing prosa sing nggawe imajinasi sampeyan dhewe isi crita sepur ruangane, ora pati cetho utawa digunakake.

22. Star Wars: Ksatria Republik Lama

Potret layar dhasar bintang ing Star Wars: Ksatria Republik Lawas

Posisi sadurunge: 22 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2003
Pangembang: Biowa
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Kotor sing dikembangake Obsidian, ing pirang-pirang aspek, game sing luwih apik, lan dudu keputusan sing gampang kanggo ngatasi kotor siji kanggo dhaptar iki. Kaya sing ana gandhengane karo obsidian, lan nalika patch penggemar wis dibalekake akeh konten sing dipotong lan rusak, game pisanan tetep dadi raos lan lengkap.

Akeh game minangka game Star Wars sing paling apik, nanging kotor bisa ngaku minangka loro Star Wars RPG lan game Jedi / sith paling apik. Iki bioware loro-lorone ngepelake dalan populis lan penggemar Star Wars sing ora ana gandhengane, banjur kuku ing pirang-pirang tugas sing paling gedhe ing omah Lucas.

Kanthi mbatalake garis wektu ing pirang-pirang abad sadurunge film asli, dheweke duwe pamaréntahan gratis kanggo nggunakake kabeh sing dikarepake kanthi apik kanggo ndeleng ing game Star Wars tanpa wedi karo trounding. Tambah menyang pilihan sing terus-terusan dadi pahlawan kosmik utawa cucuk galaksi (utawa ana ing antarane), sawetara twists plot sing paling apik lan bisa uga nemokake kotor tetep dadi klasik sanajan isih nuduhake umure.

21. Monster Hunter: World

Potret layar karakter ngatasi salah sawijining dinosaurus sing akeh banget ing Monster Hunter: World

Posisi sadurunge: 21 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2018
Pangembang: CAPCOM
Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Monster pamburu munggah minangka game paling anyar ing seri kanggo mencet PC lan malah sing luwih ramah lan pangguna pangguna.

Monster Hunter: Donya babagan dadi pembunuh kewan sing paling efisien ing alas (utawa ara-ara samun, utawa rawa). Nduwe kampanye crita babagan nyekel kéwan gargantuan, bebarengan karo praktik ekologis sing bisa dipercaya. Nanging pancene iki minangka tramping-otak sing kuat liwat merek sing rinci, kanthi bersalut sing alon-alon, ati-ati karo kewan-kewan buta sawise sampeyan nglumpukake tengkorak.

Ana akeh gear kanggo kerajinan. Kurban Scaley, Hammers Massive, Pooey Sleingshots – Sampeyan bakal nggunakake kabeh lan liyane kanggo nglacak lan nglacak lan nglereni ambegan sing ambegan. Ana 14 macem-macem gaman utama lan kabeh bisa ditangani kanthi macem-macem cara, asring ngganti cara nganakake mburu kabeh. Kabeh gear-chasing iki tegese ana rasa leveling-up sing ora ana ing jaman saiki, nanging yen sampeyan kesandhung spesies anyar, bagean Gusti Yesus, kabeh nyebarake gas tenang, lan dawa liyane Perang diwiwiti.

20. Neo scavenger

Potret layar karakter sampeyan

Posisi sadurunge: 20 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2014
Pangembang: Game Botol Biru
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Cataclysm: Dina-dina peteng ing ngarepe Roguelike tradisional sing ditindakake ing skenario sing padha.

Pisanan scavenger misale jek rogoleelike. Sampeyan tangi ing fasilitas cryogenic kanthi ora duwe ide kanggo sapa utawa ing ngendi sampeyan, lan banjur kesandhung ing deso timalland, sludge radioaktif, lan paling nggegirisi, npc manungsa liyane sing nyoba urip ing ara-ara samun. Sampeyan entuk gelut lan sampeyan mati. Sampeyan nyoba maneh, njaluk perang lan menang, nanging tatu sampeyan kena infeksi lan supaya sampeyan isih mati. Sampeyan nyoba lan coba maneh, pungkasane sinau nyuwek T-shirt lawas, kanggo nggodhok banyu supaya bisa ngalami penyakit lan sampeyan bisa nyritakake botani lan woh wohan beri sing dirusak lan beracun.

Banjur, minangka Survival wiwit katon, sampeyan ora bisa ngganggu jinis game. Ing ngisor tekane slamet neo ing jagad rpg gaya sing tepat, kanthi karakter skrip kanggo diajak, kutha lan kutha ing kontrol kanggo ngontrol, kanggo perang, dipateni. Sisih paling apik yaiku temtu tempur. Umume dolanan sing kudu mateni wong liya yaiku bayangan daya, pungkasane nggambarake sampeyan luwih kuat tinimbang mungsuh sampeyan yen ora apik utawa ala. Neo Scavenger nggambarake gelut sing main kaya loro Drunks sing kering gelut ing parkir. Ana akeh goringan, scrabbling, tripping, nyoba banget kanggo nyusup, lan sanajan sampeyan menang, kemungkinan sing dhuwur banget yen sampeyan bakal rusak karo pengalaman kasebut.

19. Fantasi X / X-2 HD Remaster Akhir

Potret layar Tidus lan Aubron ngadeg ing reruntuhan Zanarkand saka Final Fantasy X

Posisi sadurunge: 19 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2016
Pangembang: Square Enix
Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Yen fantasi pungkasan liyane sing sampeyan sawise, muter XIII sabanjure. Nuduhake akeh DNA sing padha karo X (utamane jalan cerita linear), nanging duwe sistem perang sing luwih menarik lan macem-macem kelas kerja sing luwih gedhe kanggo grup.

FINAL FANTASY X minangka salah sawijining game fantasi final sing paling tak tresnani. Urutan langsung, Final Fantasy X-2, yaiku Err. rada kekasih, nanging sampeyan bisa uga bisa uga ana ing crita sing kena pengaruh pop-up ing hantu doppelganger lan ballads listrik bocah-bocah wadon sing paling anyar ing HD Remaster. Sanajan ora cedhak utawa emosional kaya-emok amarga wis dirajut kelas X-2 tetep dadi salah sawijining teka-teki pertempuran fantasi paling anyar, ngembangake buah kerja ing fantasi pungkasan V lan nyepetake cara apa mengko ing fantasi akhir XIII.

Sanadyan, iku Final Fantasy X Kita lagi nyandhak sikil ing kene, amarga dongeng epik bocah lanang iki ketemu karo kiasan Lizard Lizard Scary. Manawa, plot muni bonkers nalika nyoba lan nerangake (ayo jujur, apa game fantasi akhir ora muni?), nanging dipercaya karo iki. Pancen tenan. Sawise maneh, bagean saka kapinteran kasebut ana ing sistem perang sing apik banget. Nalika saben karakter duwe kelas sing wis disikat alami, Final Sphere Sphere Sphere Sphere Sphere CHHHERE SHHHERE FINALT menehi kebebasan kanggo molder partai sampeyan, supaya sampeyan ngaktifake pejuang lan prajurit dadi dhukungan. Kajaba iku, duwe sawetara musik paling apik kanggo kabeh game fantasi pungkasan, karo Zanark lan ora bakal nate gagal.

Manawa, sampeyan bisa mbantah manawa fantasi final VII minangka paling apik sing paling apik akeh game fantasi final cantik fugly ing pc. Pelabuhan PC X lan X-2, ing sisih liya, aja nganti pirang-pirang kompromi, utawa mbutuhake akeh guwa, nggawe pilihan FF paling apik ing 2021.

18. Rukun ing salawas-lawase

Potret layar pacelathon karo wong liya saka pilar ing salawas-lawase

Posisi sadurunge: 17 (-1)
Tanggal Rilis: 2015
Pangembang: Entertainasi Obsidaik
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Piratey SEqueel, Pilar saka Abadi 2. Seri gapura Baldur – utamane II lan ekspansi, planances: nyiksa, kejem, dhaptar isometrik.

Kalorone layang katresnan menyang CRPGS kepungkur lan jinis “apa-apa?”Kajaba iku, yen penerbit ora kelangan iman ing model kasebut kanggo bagean sing paling apik ing dekade. Roleplayer fantasi khayalan obsidian pancen jembar lan sugih ing tembung, uga nawakake pertempuran inspirasi sing ora ana strategis, D & D-inspirasi sing katon ing game baundur 1 lan 2.

Paradigma saka loro-lorone lan kualitas, lan karo sistem pesta sing evokes pena lan roleplaying kertas, iki minangka dinten ngimpi rpg ngimpi 1990-an sing digawe. Iku rada atos ing sudhut nalika gelut, nanging mitologi sing akeh, tas pilihan lan surfeit saka tujuan luwih saka sing nggawe.

17. Dalan diasingake

Potret layar sing nuduhake mesin kompleks komplek karakter ing dalan pengasingan

Posisi sadurunge: 16 (-1)
Tanggal Rilis: 2013
Pangembang: GAMES GAMINAN GEAR
Ngendi aku bisa tuku: Gratis, nanging sampeyan bisa nyekel liwat uap

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Sampeyan bakal nemokake hack-and-slashers diablo 3 lan titan nggoleki ing papan liya. Iku genre gedhe.

Ing Bukak, Path saka bengok kaya tumindak sing sopan lan tradisional-rpg kanthi fokus kuwat ing karakter sing luwih kuat tinimbang para kanca sing langsung. Mula, para pangembang wis nambah konten anyar kanggo game kasebut, kalebu sangang ekspansi. Iki wis akeh mekar ing hack paling nyenengake-lan-slasher sekitar.

Iku isih gawean sing ditindakake. Dalan sing diasingake Ayo sampeyan nggawe mesin sing nyenengake, banjur mlaku-mlaku kira-kira atusan guo nalika sampeyan mungsuh dadi musuh. Iki nindakake wit-witan sing akeh banget, lan tambahan liga anyar, mungsuh anyar, barang anyar mung nggawe pilihan sing luwih cocog kanggo eksperimu.

16. Planescape: nyiksa

Potret layar balai gedhe kanthi akeh cog mekanik ing tembok ing planescape: nyiksa

Posisi sadurunge: 15 (-1)
Tanggal Rilis: 1999
Pangembang: Studi Isle Ireng Ireng
Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Penakunan spiritual yaiku nyiksa: ombak nomer, nanging game sing tantangan kanggo makutha yaiku Elysium, ing papan liya.

Isih sentuhan lan tandha tandha tandha ing game, siksa introspektif tanggung jawab kanthi cara dhewe – bedane sing paling gedhe saka rpg, sing utamane karo petualangan pamuter. Kabeh ing kene kanggo nglayani keputusan kasebut ing njero ati, mung ana ing salah sawijining arah – amarga iku tujuane, ora watesan.

Siksa minangka dongeng wong lanang lan getun, lan apa dheweke bisa dadi wong sing luwih apik. Nanging senadyan iki, lan sanajan ana regane maca novel, rahasia peteng lan tekad kasebut kanggo nemoni papan sing anyar lan wong sing apik banget tinimbang nolak daur ulang saka pusaka. Tunggal kanggo ngganti sifat rpgs, nanging luwih inspirasi kanggo tema moral game sing terakhir tinimbang sing asring diwenehake kredit.

15. Lembah Stardew

Potret layar petani sing wis maju ing Lembah Stardew

Posisi sadurunge: 14 (-1)
Tanggal Rilis: 2016
Pangembang: Prihatin kira-kira
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Wayahe ing portia minangka perjalanan sing padha karo urip tani lan tugas. Penjaga Graveyard minangka corak sing luwih peteng nalika nyetel urip anyar.

Yen sampeyan ora lunga saka sapi sampeyan saben dina ing Sim Urip sing apik iki, sampeyan bakal salah. Ora mung amarga padha cute, nanging amarga yen sampeyan ora bakal ngasilake susu substandard, lan mulane sampeyan bakal nggawe keju sing murah. Kanggo akeh wong sing ilang menyang Lembah Stardew, fishing lan tani bakal dadi urip nomer loro sing nomer loro. Malah pambukaan game adol minangka impen: sampeyan minangka pekerja kantor, nanging sampeyan wis ninggalake kebon sing ditanduri kanggo tame. Bukti sing ora bisa ditrapake manawa fantasi sing paling apik cubicle kanggo generasi kabeh ora dadi superhero ing jas lan cerminhades dawa, nanging dadi baron wortel.

Stardew bisa uga wis nilar, swap life lurus babagan tuku wiji organik lan mangan kucing. Nanging uga mbalikke kutha ing saubengé dadi tetanggan saka hobo lembut, nelayan sing grapyak, drunks kenthel, lan liya-liyane. Ora ana wektu sing luwih apik, uga, minangka 1.5 nganyari sing mandheg ing wiwitan taun 2021 nambahake wilayah anyar, Pulo Ginger. Nduwe NPCs, Acara, Minigames anyar, lan uga upaya anyar sing kalebu pirang-pirang NPC. Ana akeh nganyari lan dandan ing sawah uga.Yen sampeyan durung nate ngeculake nomer mingguan kanggo crunch parsnip sing apik, sampeyan kudu mbayar dhewe menyang lembah.

14. Yakuza: Kaya naga

Posisi sadurunge: 13 (-1)
Tanggal Rilis: 2020
Pangembang: Ryu Ga Gotoku Studio
Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Ana pirang-pirang game Yakuza liyane sing kudu dipilih, kabeh petualangan sing nawakake Kazuma Kazuma. Miwiti karo Yakuza 0 – Game sing meh ora aktif kaya naga ing dhaptar iki, luwih saka sepisan.

Yakuza: Kaya naga minangka wiwitan sing anyar kanggo seri, nggawe rong owah-owahan penting. Siji, iku ngrampungake berselan saka game sadurunge kanggo sistem pertempuran basis giliran anyar; Loro, iku Trades Wartledist Protagonis Kiryu Kazuma kanggo Puppy Nickomer Ichiban Kasuga. Iki nggawe wektu sing sampurna kanggo miwiti muter seri sing apik.

Kanggo kabeh owah-owahan, kaya naga njaga kabeh babagan game sadurunge, lan isih lelungan sing angel dianakaké liwat jagad Jepang. Ichiban luwih enom lan kurang serius tinimbang karyu, lan kepribadian sing apikan dheweke cepet-cepet net dheweke sekutu ing kutha Yokohama. Kanca-kanca kasebut dadi pesta kaya RPG, mbantu sampeyan ing Fights lan ing papan liya, lan dheweke dadi bunch sing cocog kalebu Exkhi sing bisa diarani Neba, lan Manajer Club Hostess sing Apik.

Sanajan wis disetel ing njero lading gulung cepet lan ngejar kripik ing jagading pidana, ora ana gris kanggo game yakuza. Impian ICHIBAN dadi pahlawan lan mbuwang wektu sing paling akeh mbantu kanca lan wong liya ing sekitar kutha. Sampeyan bisa njupuk proyek aneh, Nguripake Ichiban menyang penari utawa Saeko dadi idola J-pop. Malah gelut biasane ora sopan, amarga sampeyan perang nglawan ‘slicet kutha’ sing secara harfiah netes nganggo lenga lan spank sampeyan nganggo los. Kaya naga luwih akeh saka rpg tinimbang sadurunge, nanging yen ora ana Yakuu liwat lan liwat.

13. Nier: Automata

Potret layar protagonis 2B petting robot cilik ing Nier: Automata

Posisi sadurunge: 12 (-1)
Tanggal Rilis: 2017
Pangembang: PlatinumGames
Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Yen tumindak slashy-bashy sampeyan sawise, setan bisa nangis 5 sampeyan wis ditutupi.

Iki malah rpg? Mung mesin amorphous lan mesin sing bisa dingerteni mbesuk bisa uga dakkandhani. Nanging tag ing kukus ujar manawa, mulane, sanajan uga bisa lolos ing antarane pejuang Neraka Neraka lan tontonan tontonan karo kabeh glee akrobatik saka karakter robot sing nimble.

Bebener iku, Nier: Automata angel godhok menyang paragraf siji. Sepisanan, iki minangka crita sci-fi sing aksi babagan reclaiming bumi saka robot sing ngrusak. Ing Sabanjure Sabanjure, iku liya. Nalika Katelu, Sampeyan bakal nemokake wong-wong Tin kanthi jeneng matématikawan abad kaping 17, lan sampeyan bakal mikir kepiye carane bisa ngerti apa sing ditindakake game iki.

12. Undertale

Potret layar kembang sing nerangake carane gelut kerja ing undertale

Posisi sadurunge: 11 (-1)
Tanggal Rilis: 2015
Pangembang: Toby Fox
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor.

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Panguburan Spasi minangka prediksi gelap sing ditindakake dening Delectery, lan luwih gratis lan luwih cendhek. Oneshot duwe nada meta sing padha.

RPG homebrew iki diluncurake luwih akeh guyon tinimbang krupuk Novelty raksasa. Malah wujud lan struktur sing cocog minangka salah sawijining ngguyu gedhe ing JRPGS sing dianggep jero lan ora ana sing penting, dene uga dadi layang katresnan kanggo genre sing padha. Sampeyan mlaku-mlaku lan entuk ing pertempuran acak, lengkap karo menu sing nampilake pilihan kanggo nglawan, nggunakake barang, utawa mlayu.

Nanging disiram menyang menu kasebut yaiku kata kerja sing ora digunakake ing fantasi pungkasan utawa pemicu Chrono: “Flirt”, “pujian”, “pet”. Iki minangka dongeng babagan terrors sing apik karo kebecikan komik, dudu panganiaya. Pancen bener, sampeyan bisa nyerang. Ing wayahe apa wae ing tanah kodok kodok lan Kembang sing kokputif sampeyan bisa ilang sabar, sworo seru lan klik pilihan “Fight”. Mesthi ana, kemampuan kanggo mateni badya sing ora sopan iki. Baddial kaya makhluk TV sing misale jek, nanging mung mung kepengin banget lan misuwur. Utawa kanca balung sing ngganggu ora bakal mundur, bodho sing ditresnani. Nanging kanggo ngencengi mungsuh-mungsuh iki sing bakal sampeyan wenehake kanggo kabeh klise JRPG sing sadurunge. Lan nindakake luwih becik sampeyan mbuwang “nyengkuyung” tinimbang “kilat”.

11. System Shock 2

Potret layar loro mungsuh teka menyang sampeyan ing sistem kejut 2

Posisi sadurunge: 10 (-1)
Tanggal Rilis: 1999
Pangembang: Game ora rasional, studio kaca katon
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Game Bioshock nyilih setengah saka jeneng nanging nyelehake umume konvènsi prayoga, manajemen persediaan sing paling penting. Utawa sampeyan bisa nahan kanggo Shock System 2 Remake, Saiki ing Pembangunan.

Shock System 2 minangka salah sawijining game sing paling apik, apa wae kategori sing dipilih. Iki minangka salah sawijining game Sci-Fi / Spasi sing paling apik, nggawe rasa sing meh ora bisa dipercaya kanthi nggunakake ati-ati ing mesin sing ora ati-ati lan desain audio. Sawetara game, apa jerone jerone guo utawa ambane ruang, wis nyekel claustrophobia sing diubengi dening mati. Sampeyan ora nate lali yen kulit logam misahake sampeyan saka punah lan ruang interior sing dipencet saka alam semesta saka njaba diisi karo organisme sing rusak lan rusak.

Rasa wedi lan siksa nggawe masterpiece sing ora rasional minangka salah sawijining game medeni lan, minangka rpg sci-fi medeni, iku unik. Penciptaan karakter minangka bentuk prologue lan tutorial, nuntun sampeyan liwat cabang layanan sing dipilih ing nominasi nasional sing digabungake, banjur, nalika lelungan maiden, ana sing salah. Shock 2 minangka game medeni sing slamet ing wong liya – barang sing langka ing lan awake dhewe – nanging nggunakake mekanik RPG kayata manajemen persediaan lan pangembangan persediaan ing kunjungan sing bola-bali. Ora ana RPG liyane sing dirancang, dadi nggegirisi lan durung mbukak kanggo dolanan eksperimen.

10.The Elder Scrolls V: Skyrim

Dragonborn bakal ngadhepi naga ing gambar skyrim

Posisi sadurunge: 9 (-1)
Tanggal Rilis: 2011
Pangembang: Bethesda Game Studios
Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Game Bethesda Tindakake struktur sing padha, dadi yen sampeyan seneng karo Skyrim, sampeyan uga bakal seneng penembak penembake pas-apokaliptik 4 utawa luwih dhisik, Eriyer.

Loro prekara sing pinituwa Elder Scrolless lanskap lan apa sing bakal sampeyan pilih. Skyrim duwe loro ing spades. Ngendi kunjungan dikritik amarga dadi trady fantasi kanggo titik blandness, Skyrim minangka jagad sing luwih menarik kanggo njelajah. Pagunungan gedhe kanthi pucuk salju sing ditutupi salju ing alas, rawa, bog, guwa es, lan saben kutha lan kutha duwe unik babagan iki. Iki minangka game sing pengin ditembung, lan ing ngendi sampeyan bisa rumangsa yen sampeyan lagi ing perjalanan grand kanthi nggunakake siji-sijine kanggo mlaku saka siji-sijine jagad iki.

Sing ana gandhengane saka prasetya bethesda kanggo nutupi jagad kanthi rolas kegiatan sing padha. Ya, sampeyan dadi Dragonborn, siji lan mung donya kasebut gumantung sampeyan kanggo nylametake, nanging uga ana guild sing kudu dituju, yaiku Arena Mge kanggo melu, lan liya-liyane. Ora ana kegiatan kasebut sing bisa diturunake nalika bisa uga ing game sing luwih fokus, nanging macem-macem kemungkinan pengalaman yaiku kabeh titik. Skyrim minangka game kanggo ilang dhewe.

Lan banjur, mesthi ana mods. Ora umum kanggo game gulung sepuh kanggo nampa puluhan ewu nganyari saka para pamuter, nanging elinga kepiye para pamirsa kanthi nyata, lan pertempuran seimbang anyar, lan mbantah kabeh jagad iki Ngluwihi apa sing bisa diarep-arep kanggo ngrampungake dhewe. Tuku Skyrim dina iki lan sampeyan bisa muter kanggo dekade sabanjure.

9. Weird West

Loro cowboys mbukak dalan ing West West

Posisi sadurunge: Entri Anyar
Tanggal Rilis: 2022
Pangembang: Studios Wolfeye
Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog, Hasble, Toko Gamelan Epik

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Weird West akeh banget fallout. Kanggo kelainan isometrik ana arcanum, sing uga ana ing dhaptar iki. Weird West uga duwe rasa desperados, lan yen sampeyan wis entuk cowboy rpg luwih sampeyan bisa nyoba abang redemption mati utawa mbok menawa malah jagad njaba.

West West entuk paling apik ing review kita, lan sampeyan ora bisa ngomong luwih seneng tinimbang sing. Iki minangka jagad cowboy sing kompleks, kanthi gaya seni sing enak sing dideleng saka sudut isometric, kaya krupuk klasik sing sampeyan tansaya. Iki minangka game sing mateni wong bakal nambah plot seger menyang kuburan kutha, sing bisa uga ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti.

Akeh babagan jagad iki ing West Weird, amarga asring sampeyan mung bisa nyeleh karakter lawas lan diturunake menyang sepatu sing anyar. Iku ora mbayar. Nanging ing sekitar sampeyan, sampeyan bisa ndeleng agensi pamuter ing tumindak. Sampeyan bakal kesapuh karo outlaws sampeyan ora mateni ing gunfight sadurunge. Sampeyan bisa ndeleng kutha Ghost njaluk repopulasi wektu, lan Sheriffs diganti sawise Incumbent lawas mati. Iki minangka papan sing bisa ditindakake kanthi umum, amarga sampeyan bakal melu pertempuran kanthi cepet sing luwih seneng karo penembak TWININTIC tinimbang RPG basis sing sampeyan ngarepake. Kabeh bebarengan, aneh West minangka campuran sing lawas lan sing anyar, lan pantes pola kasebut. Cukup siap karo tombol QuickSave, kos sing paling garing dudu wong sing ramah.

8. Disco Elysium

Potret layar Disko Elysium: potongan akhir

Posisi sadurunge: 8 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2019
Pangembang: Za / um
Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: RPG sing paling cedhak bisa uga planescape: nyiksa, sing graput karo ide sing padha.

Yen sampeyan nggoleki RPG sing ditulis kanthi apik sing menehi macem-macem ing papan kasebut, sing gabung kanthi artine, sampeyan ora mung diwatesi kanggo planences klasik ing taun 21 taun-taun: nyiksa. Elysium Disco Mingket Mekanun Mekanik Kanthi Nelusuri, Naskah, Manusia, Nulis Ditulis kanthi apik lan setelan asli kanggo njelajah ora diikat menyang properti media sing ana. Mekanik kasebut minangka katrampilan sampeyan minangka swara ing protagonis sampeyan sing bisa ditindakake ing obrolan, lan sampeyan bisa nambah ide sampeyan nemoni ide kanggo njelajah utawa ngrusak karakter sampeyan. Setelan kasebut yaiku Revachol, sawijining kutha ing sawijining pulo isih ditandhani revolusi komunis sing gagal.

Loro prekara kasebut bisa digunakake kanggo nggawe game babagan jinis sampeyan, sapa sing pengin, lan apa tegese kanggo ngganti. Disco Elysium Stray Cedhak Dadi Game babagan Piye Kasedhiya Cop, nanging nindakake tugas sing nggumunake kanggo nyekeli pangilon sing bisa ditindakake dening wong liya, lan menehi alat kanggo nggawe amandes. Sampeyan uga, pungkasane, paling langka kabeh: RPG meaty, narasi sing ora ana tempur apa wae. Yen sampeyan pengin njelajah pengangkatan utawa skelliger sampeyan ora terus-terusan nyegat dening kabutuhan njupuk splicer utawa stab sing drowner, banjur Elysium kanggo sampeyan.

7. Gerbang Baldur III

Posisi sadurunge: Entri Anyar
Tanggal Rilis: 2020 (Akses Awal), 2023 (1.0)
Pangembang: Studios Lariia
Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Gapura Gerbang Baldur Asli kanggo Mind, utamane II (sing digunakake kanggo dhaptar iki). Sampeyan uga bakal nemokake pengalaman sing padha ing ketuhanan Lariia: Game dosa asli.

Ana paribasan lawas sing dadi: “Wektu paling apik kanggo miwiti main gapura Baldur III wingi. Wektu paling apik nomer loro saiki.”Fantasi RPG Epik Larian paling anyar wis njeblug kaya sing akeh tentuhan kaya ngene, lan jam 170-haun minangka kompleks, lapisan sing apik banget amarga wutah lan Apik banget. Wisaya sekolah lawas Antik Gaya Pantai Coast, ing ngendi sampeyan bisa ngatur tampilan lan kabisan saka karakter sampeyan lan milih saka kelas klasik (Druids! Barbarian! Rangers!). Iki minangka game sing nggawe sawetara mriksa katrampilan kritis ing layar, gulung nyata D20 ing ngarep sampeyan. Iku, lan aku ora bisa negesake cukup, dungeon & naga: game video nganti ora ana game D & D liyane sing dilisensi liyane.

Crita kasebut, sejatine sampeyan bisa luput saka pemandangan pikiran sing nyerang (monsters pergaya) lan, bebarengan karo sampeyan duwe cacing ing otak sampeyan sing bakal dadi sampeyan pikiran flayer uga. Tujuane yaiku uwal saka nasib iki, nanging tujuane yaiku kanggo main game kasebut. Iki wektu sampeyan bisa kanthi tulus ujar manawa luwih akeh babagan perjalanan, amarga ana akeh cara kanggo nindakake lan ngrampungake perjalanan kasebut. Wilayah wiwitan mung gedhe lan gembur, dilatih nganggo guo lan barang sing didhelikake, lan ana kabeh karakter sing bisa sampeyan luput. Ana uga kabeh wilayah lan subplots sampeyan ora bakal bisa ndeleng manawa sampeyan ora ngilangi trek sing diantemi, lan tekan pungkasan tumindak pungkasan sing bakal bisa ndeleng sampeyan muter sisih lor 30 jam.

Ing wektu sing padha, kena pengaruh sacara dramatis kanthi kabisan lan regu kanca-kanca Weirdo. Kemampuan kanggo ngobrol karo kewan sing bisa goyangake. Ana mantra sing ngidini sampeyan ngobrol karo wong sing wis mati, lan sok-sok sampeyan bisa mbuwang ing wong sing sejatine wis rak kabeh migunani kanggo ngomong. Ing salah sawijining wektu, sampeyan bisa uga bisa kneeling sadurunge Goblin sing penting lan sampeyan bisa nyoba nyedhot dering ing sikil. Kabeh gabungan karo sistem pertempuran, sing padha karo ketuhanan: Dosa Asli. Sampeyan bisa mbanting tong minyak lan selehake kabeh lapangan. Sampeyan bisa nyelinep karo wong lan nyepak. Sampeyan bisa mbuwang sepatune. Wektu sampeyan muter guncang kira-kira 70:30 ing sih pertempuran, lan iku rinci babagan berorientasi giliran sing bisa ditindakake yen sampeyan anyar kanggo gaya, nanging hoot lan setengah.

6. Deus ex

Potret layar saka blokade ing Deus Ex

Posisi sadurunge: 6 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2000
Pangembang: Badai ion
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Deus Ex: Revolusi manungsa ora ngidini eksperimen nanging tindakake saya mundhak akeh.

JC Denton minangka wong sing apik banget. Dheweke cukup saka slate kothong sing katon banget kanggo nyedhaki saben misi lan mlumpat kanthi cara sing milih cyber sing ngidini sampeyan plug-kabeh jinis piranti. Dheweke dadi outlet kanggo tanduran peripheral lan, amarga kabeh rps paling apik, deus ex.

Storm ion ora nate ujar babagan cara muter utawa ngelingake sampeyan kanggo njupuk dalan sing kurang dipotong. Ana alangan lan wates sing dibangun ing jagad, mesthi, nanging saben wilayah dibangun kanthi mripate. Deus Ex pengin sampeyan nemokake sudhut kemungkinan lan kanggo nyurung wong-wong mau, amarga para desainer kasengsem ing solusi sampeyan lan ngerteni manawa sing paling menarik yaiku sing durung prédhiksi.

Ing jejere maling kanca kelas brooding, deus ex minangka cerah lan wangi, game sing secara harfiah. Ing endi garrett ditetepake kanthi watesan dhewe, Dentton ditetepake watesan saka watesan jagad dheweke. Saben wilayah minangka kothak masalah lan pamuter duwe piso tentara Swiss sing bisa nyoba masalah kasebut, lan kanggo nyalutake solusi. Iku inti saka roleplaying – manggon ing karakter lan setelan, lan nggawe sampeyan dhewe.

5. Naga Age: Inkuisi

Posisi sadurunge: Entri Anyar
Tanggal Rilis: 2014
Pangembang: Biowa
Ngendi aku bisa tuku: Uap, asal

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Mungkin Naga Umur: Asal-usul lan Naga Umur II, lan sampeyan bisa ngurutake karya liyane. Ana efek lan lights massa Republik lawas kanggo njaluk untu, ana.

Age Naga: Asal usul digunakake ing papan iki. Nalika isih dadi game sing apik (lan akeh wong seneng pertempuran utamane), aku bubar nindakake muter-muter game Naga Age game, lan ing cahya kanggo asal-omben kasebut duwe kesalahan sing cukup diganti diganti – sanajan isih isih kudu Entuk Plaudits kanggo dadi ing Vanguard Wangsul RPG Fantasi Epik RPG.

Pertempuran inquisisi ditolak ing ngarep CRPG, nanging isih nyenengake, Malah para rangers duwe kekuwatan Goofy, bisa nyembelake gelar blok bledosan dawa lebak. Nyatane, kabeh game nyenengake. Drama kapentingan interpersonal diuripake nganti 11, crita (jinis standar ‘menyang X Jumlah papan kanggo nglumpukake pasukan lan ngalahake kekuwatan sing bisa nyabrang sing nyabrang dimensi, lan jagad iki distractingly ayu.

Iki minangka campuran level diskret sing saben jagad mbukak. Akeh wong sing kesandhung nalika miwiti nyipta Inquisisi amarga wilayah pisanan yaiku Hinterlands, wilayah sing gedhe banget. Sampeyan bener-bener diwenehi pilihan kanggo mindhah lan njelajah tingkat liyane kanthi cepet, nanging akeh wong sing rumangsa kudu tetep lan ngresiki wilayah kasebut, sing suwe banget. The Hinterlands minangka level sing apik ing sisih tengen dhewe, nanging ora apik banget amarga alas sing dilapisi ing kuburan zamrud, utawa tengah-tengah gurun sanding.

Lan nalika kurang sukses, bisa uga, kaya sing aneh utawa ketuhanan: dosa asli, umure naga: Iniku, supaya sampeyan ninggalake tandha ing jagad iki. Tumindak sampeyan bisa nggawe urip wong sing luwih apik, utawa luwih elek. Sampeyan mbangun beteng lan tonton alon-alon dadi tetep, lan bisa milih yen sampeyan pengin ngidini rumah sakit lapangan ing latar. Nanging mbok menawa fitur banter yaiku kanca sampeyan. Iki minangka ciri game bioware sing menehi geng weirdos kanthi rasa sing beda lan banjur nyoba nggawe sampeyan tresna karo wong-wong mau, lan bunch weirdos iki minangka salah sawijining sing paling menarik.

4. Efek Massa 2

Potret layar saka efek massa 2

Posisi sadurunge: 4 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2010
Pangembang: Biowa
Ngendi aku bisa tuku: , Asor, asal

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Obisidan Wonky nanging numpak alpha protokol sing padha karo efek massa, nanging dadi tema agen rahasia tinimbang perang bintang-bintang. Witcher 3 uga nawakake roleplaying prilaku sing unggul.

Apa dhaptar bengoan bedhil iki, tumindak pertengahan trilogi sci-fi bioware mesthi bakal ana ing ndhuwur. Ya, akeh sing dianggep saka rpg supaya bisa dadi tindakan babagan tumindak langsung lan nggawe keputusane, nanging babagan semangat, muter periode ruang root nyoba kanggo mulihake tentrem ing planet galaksi wektu lan ing wektu manis dheweke durung nate bosok.

Efek Massa 1 durung ngerti apa sing bakal dadi lan Efek Massa 3 dadi korban kanggo mutusake puluhan benang crita dangling, nanging 2 wis fokus, sing paling migunani, mesthine, momentum. Kabeh iku ngrampungake salah sawijining tumindak sing paling apik lan tragedi sing paling tragis ing memori anyar. Efek Massa 2 uga duwe apa sing bisa dadi rolepaying wektu musik sing paling apik. Aku dadi modhél saka ilmuwan ilmuwan.

3. Witcher 3: Hunt liar

Potret layar Geralt menehi jempol jempol ing Witcher 3: Hunt liar

Posisi sadurunge: 3 (ora ana owah-owahan)
Tanggal Rilis: 2015
Pangembang: CD Projekt Abang
Ngendi aku bisa tuku: Eceran, Uap, Gog, Dasar

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Skyrim Yen sampeyan pengin RPG sing padha karo wit lan kustomisasi karakter sing luwih akeh. Inquisisi Naga Age yen sampeyan pengin luwih akeh ing-sampeyan-rai-rai lan koleksi herbless tanpa telas.

Apa sing paling penting babagan Witcher 3 yaiku kepiye manungsa bisa dadi. Ing ngendi epika RPG liyane asring kelangan manungsa ing antarane heroik fantasi, Geralt lan kanca-kancane terus nggambar fokus maneh menyang Bumi. Ing wektu sing sepi (non-seksual) yen ana awake dhewe ing antarane nggolekions, lan banter sing apik banget minangka kanca lawas, sampeyan bisa ngerti apa sing sampeyan seneng mbuwang wektu karo wong-wong iki. Sing isih arang banget, sanajan ana liyane rpg sing ditulis liyane.

Ora kabeh wektu, nanging ana akeh manungsa sing kasebar ing papan sing jembar lan apik banget, uga. Crita wong, sedhih, panjalukane ora bengok-bengok saka ing payon, syukur sing obah kanggo pitulung sampeyan, lan dilema cilik lan akibat sing sampeyan lakoni. Ing istilah minangka game roleplaying, Witcher 3 Fantasi petualang sing kesasar. Penggawa saka populasi mekanik ing punggung gulung lan fallout kudu dianggep sawetara kuatir.

Akeh bagean saka witcher 3 bisa diterangake minangka kelas paling apik, nyatane. Iki uga minangka salah sawijining jagad sing paling apik ing game iki. Nunggang jaran sampeyan menyang sawetara rawa ing wayah awan lan seneng karo angin, langit, swarane. Pertempuran – sing luwih apik tinimbang lelaran sadurunge nanging isih cempunky – minangka frustasi utamane amarga entuk kemampuan sampeyan dadi. Matur nuwun mesthi ana wong liya sing main gwen karo tujuan sabanjure

2. Dewa: Dosa Asli II

Potret layar kabeh karakter utama saka gaib: Asli Sin II

Posisi sadurunge: 1 (-1)
Tanggal Rilis: 2017
Pangembang: Studios Lariia
Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Prediksi, ketuhanan: Dosa asli bisa dadi perkara sampeyan. Nanging akeh rpget isometrik liyane bisa layak, kayata siksa: pasangok-ombak. Ana uga Laria Studio sing paling anyar, Gerbang Baldur, saiki ing Akses Awal.

Gawe cathetan saiki, sadurunge lali: “Mateni Magister Holind”. Sampeyan bisa uga mikir kenapa. Not-descrip npc iki ora ana sing ora ana ing salah sawijining rps sing paling akeh lan rinci ing dekade kepungkur. Dheweke dadi penjaga kaya wong liya, dheweke ora duwe barang sing cocog, lan ora ana bagean ing pirang-pirang pencarian utawa crita crita. Nanging yen sampeyan nggulung menyang bagean komentar saka entri wiki, sampeyan bakal bisa ngerteni manawa dheweke ora bisa dibatalake manawa para pengawal liyane ora. Dheweke mateni kucing.

Iku mung siji wektu sing akeh ketuhanan: Dosa asline 2 bakal nyekel sampeyan. Iki minangka rpg rinci sing rinci babagan nggoleki nggoleki lan busur karakter. Lacy karo crita. Sampeyan bisa muter co-op kanthi pal, pindhah menyang ujung pulo ing pulo sing padha, lan ketemu ing kamar boss ing motif sing gedhe banget kanggo urusan. Nanging kaya sing sampeyan lakoni (lan mbantah sapa wae ing antarane partai reprobasi sampeyan kudu dadi dewa sing seger) Iki minangka wektu cilik sing mbangun crita paling gedhe.

Asli dosa 2 wis ana ing dhaptar iki wiwit dibebasake. Ana edition definitif dibebasake kanggo nglipur sawetara kedutan, nanging alesan nyata kanggo tuwuh ing stature yaiku kita wis terus main sawetara taun kepungkur. Saben riko, saben pamuter anyar bisa dicekel ing klambi, luwih jelas kepiye, macem-macem lan terus-terusan kualitas.

1. Elden Ring

Atlus Platoau ing Cincin Elden

Posisi sadurunge: Entri Anyar
Tanggal Rilis: 2022
Pangembang: Fronthware
Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Apa maneh sing kudu daklakoni yen aku seneng iki: Game Gelap Dark, uga Bloodborne, sing paling jelas kanggo pindhah. Sekir: Bayangan mati kaping pindho lan hantu Tsushima uga eling.

Anyar ing lan langsung menyang papan paling ndhuwur, yaiku Cincin Elden 2022. Frontwares tujuane ing jagad rpg ing dunya lan nggawe wong liya kaya shark sing sepisanan. Donya sing rusak iki diarani tanah-tanah ing antarane, lan sampeyan wis dicenthang – warga negara sing ana ing antarane, ditimbali mulihake tatanan ing papan dering titular. Bener kanggo mbentuk, saben iki dijaga dening monster aneh sing gedhe, kanthi pirang-pirang monsters weirdo liyane kanggo perang, kasebar ing saindenging peta sing luar biasa. Iku rada nggegirisi, malah sepisanan sampeyan murub game. Ora ana panandha sing nggoleki, mung saran babagan arah sing bakal njelajah. Nanging nalika sampeyan adaptasi karo cara sing ora dikarepke utawa ora bisa ditindakake, sampeyan ndeleng kaluwihan.

Sampeyan bisa mati, jelas, lan sistem upgrade padha karo game saka game liyane (yen sampeyan wis ngakoni itungan upgrade dening mungsuh mateni, nanging ilang yen sampeyan mati lan kudu golek mayit maneh. Pertempuran ora luwes, nanging sampeyan bisa nyedhak kanthi kacepetan, utawa tank liwat, lan nguasai seni serangan lan ora ana. Nanging kanthi cara, iku ora mungkin gagal ing sisih antarane. Duwe masalah ngantem serigala kasebut? Ora ana masalah! Sirah ing arah liyane lan duwe retak ing sawetara kepiting. Yen King Yaiku tumpukan sikil wong liya menehi masalah, sampeyan bisa nggawe dalan menyang sekolah Wisaya lan ndeleng apa sing bakal ditindakake.

Ing cincin Elden, ora mung sampeyan duwe jaran hantu sing adhem, nanging sampeyan uga duwe kabebasan. Sampeyan mung bisa ndeleng gambar sing menarik ing peta lan nyelidiki. Odds yaiku yen bakal dadi perkara sing nggegirisi, nanging uga ana desa saka panci. Lan kabeh papan dadi surem lan ayu, lan akeh tingkat sing ora dikarepke ing ndhuwur lan ngisor. Ana lapisan subterranean kabeh. Rawa. Wit emas gedhe. Saengga akeh istana aneh sing kudu ana ing antarane kapercayan negara dhewe. Ana crita aneh sing ditenun kabeh, lan kaya jiwane sing peteng, mung nggawa bagean kasebut, utawa nggawe sawetara potongan ing wektu, mung nggawe jagad katon luwih gedhe lan luwih nyata. Cincin Elden minangka pekarangan ing jejere sing paling akeh, yen ora kabeh, RPG mbesuk bakal diukur.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit

  • 2K Boston
  • Petualangan Aksi
  • Aktivitas
  • Blizzard aktivasi
  • Meh manungsa
  • Anachronox
  • Android
  • Apel
  • Arcanum: saka steamworks lan magick obscura
  • Aspyr
  • Media ASYR
  • Assassin’s Creed: Valhalla
  • Avernum: uwal saka jurang
  • Gerbang Baldur III
  • Hiburan Bandai Namco
  • Bay 12 game
  • Paling apik
  • Bethesda Game Studios
  • Bethesda Softworks
  • Biowa
  • Tampilan Burung / Isometrik
  • Studi Isle Ireng Ireng
  • Hiburan Blizzard
  • Brogue
  • CAPCOM
  • Game kertu
  • CD Projekt
  • CD Projekt Abang
  • Pemicu Chrono
  • Game Chucklefish
  • Tukang warga negara
  • Prihatin
  • Dungeon paling peteng
  • Pembangunan Pengembangan
  • Deus ex
  • Digital Devolver
  • Diablo III
  • Disco Elysium
  • Dewa: Dosa Asli 2 Edisi Definitif
  • Naga Age: Inkuisi
  • Dragon Quest XI: Echoes umur sing angel
  • Benteng Dwarf
  • Eidos
  • Eidos Interaktif
  • Elden Ring
  • Seni Elektronik
  • Game gagal
  • FALLOUT: Vegas Anyar
  • Fantasi
  • Fellow Traveller
  • FINAL FANTASY X-2
  • Wong pisanan
  • Saka piranti lunak
  • Fronthware
  • Produk lengkap
  • GAMES GAMINAN GEAR
  • Hack & slash
  • Tangan nasib 2
  • Skema harebraed
  • Gapura Horizon
  • Indie
  • InfoRames
  • Interplay
  • ios
  • Hiburan Lore Wesi
  • Game ora rasional
  • Jrpg
  • Mlumpat ing umur
  • Kenshi
  • Game Kitfox
  • Studios Lariia
  • Katrangan Grimrock 2
  • Tingkat 5
  • Katon studio kaca
  • LucasArts
  • Mac
  • Efek Massa 2
  • Mmorpg
  • Monster Hunter: World
  • Gunung & Blade II: Bannerlord
  • Kompetitif kompetitif
  • Koperasi bebarengan
  • Neo scavenger
  • Ni No No No II: Kraton Revenant
  • Nier: Automata
  • Nintendo DS
  • Ngalih Nintendo
  • Nintendo Wii
  • Entertainasi Obsidaik
  • Interaktif paradoks
  • Dalan diasingake
  • PC
  • Rukun ing salawas-lawase
  • Planescape: nyiksa
  • PlatinumGames
  • PlayStation Vita
  • Prakara prima
  • Divisi pribadi
  • Ps2
  • PS3
  • PS4
  • PS5
  • Teka-teki
  • Red Merah Mati 2
  • Studi Hook Red
  • Game Rockstar
  • Studi Rockstestemi
  • Rpg
  • Sega
  • Shadowrun: Cut Cut Director Naga
  • Penembake
  • Tampilan sisih
  • Sierra Entertainment
  • Simulasi
  • Pamuter tunggal
  • Enem umur: Nunggang kaya angin
  • Software Spiderweb
  • Square Enix
  • Pedagang Star: Frontiers
  • Star Wars: Ksatria Republik Lama
  • Lembah Stardew
  • Crita sugih
  • Strategi
  • Strategi: Strategi Berbasis Nguripake
  • Langit sunless
  • System Shock 2
  • Njupuk-loro interaktif
  • Taleworld
  • Teks
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Donya njaba
  • Witcher 3: Hunt liar
  • Wong katelu
  • Thq
  • THQ Nordic
  • Titan Quest
  • Toby Fox
  • Tose
  • Game Troca
  • Ubisoft
  • Hiburan Ubisoft
  • Ubisoft Montréal
  • Ultima vii
  • Undertale
  • Vampire: Masquerade – Bloodlines
  • Warner bros. Game
  • Weird West
  • Studios Wolfeye
  • Xbox
  • Xbox 360
  • Xbox siji
  • Xbox Series X / S
  • Yakuza: Kaya naga

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Wong cilik sing didhukung dening teh lan buku; RPS’s Dep Ed wiwit 2018. Kirimi kasunyatan etimologi lan medeni utawa game teka-teki.