Reddit – nyilem menyang apa-apa, carane ngaku Diablo 4 KFC Ganjaran | Shotgun Kertas Rock

Diablo 4 KFC Ganjaran: Cara njaluk Kosmetik KFC gratis

Iki kuciwa berita kanggo puluhan saka AS sing manggon ing negara liya, uga ana sing maca pandhuan iki ing mangsa ngarep. Sampeyan uga kudu dadi umur 18 taun utawa luwih lawas Kanggo nebus freebies sampeyan (nuwun anak).

Informasi Promosi Bali Diablo 4 KFC

Konfirmasi Saiki Saiki – Ganjaran Pisanan entuk Bebarengan.Akun net lan akun KFC, 4 liyane entuk kanthi tuku panganan sing kualifikasi. Saka FAQ:

Produk apa sing cocog kanggo ganjaran ing game?

Kabeh roti lapis ing KFC.COM utawa aplikasi KFC layak kanggo Ganjaran Transmot Cosmetik Diablo ing game. Kabeh gendera kanthi ganjaran diablo iv ing platform pesenan KFC bakal mbukak kunci hadiah transmog kosmetik ing-game. Produk kualifikasi kalebu: Sandwich pitik kfc, combich pitik pitik pitik, kfc pedhes sandwich, kfc roti lapis kfc, kfc roti lapis (klasik utawa pedhes) + nuggets.

Apa bisa supaya 4 roti lapis sekaligus kanggo njaluk kabeh hadiah?

Ora, Ganjaran ora dikunci kanggo saben tuku kalebu barang sing cocog. Sampeyan kudu nggawe papat tumbas sing kapisah sing ngemot produk sing nduweni kualifikasi lan sambungake KFC / Peperangan.Akun Net kanggo mbukak kunci kabeh 5 Ganjaran Transmog Kosmetik.

Sampeyan ora bisa ngirim papat barang sekaligus. Sampeyan kudu 4 pesenan sing kapisah. Dadi dhawuh roti lapis. Mbayar kanggo tatanan kasebut. Pesenan roti lapis liyane ing urutan anyar. Mbayar kanggo tatanan kasebut. Yen sampeyan pengin kabeh 4 Ganjaran ngluwihi sing nomer siji nalika sampeyan link akun, sampeyan kudu papat pesenan sing kapisah.

Diablo 4 KFC Ganjaran: Cara njaluk Kosmetik KFC gratis

NAB kulit senjata wektu iki sadurunge wis apik!

Lilith s├ętan katon ora apik ing karya seni wallpaper Diablo Iv

Pandhuan dening Rebecca Jones Kontributor
Diterbitake ing 2 Juni 2023

Kepiye Ganjaran KFC ing Diablo 4? Kanggo ngrameke pembebasan Diablo 4, francais panganan cepet kfc yaiku nggawe acara promosi ngidini sampeyan nuntut sampeyan sawetara barang crossover game ing game gratis. Lan paling apik kanggo kabeh, ing kesempatan iki, item dasi perusahaan sing paling apik ora bisa katon elek nalika karakter sampeyan padha!

Ana limang barang sing kudu diklaim kanthi jumlah total lan jumlah wektu kanggo ngumpulake kabeh, saengga diwaca kabeh kanggo kabeh sing kudu sampeyan kenal kanggo ngrampungake lengkap kosmetik KFC ing Diablo 4 sadurunge kasep!

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie
Apa kelas paling apik ing Diablo 4? Nonton video iki kanggo ngerteni.Watch ing YouTube

Cara entuk barang saka KFC X Diablo 4 kolaborasi

Acara kfc x diablo 4 promosi kasedhiya kanggo pemain adhedhasar AS mung lan tahan saka 29 Mei nganti 2 Juli, 2023.

Iki kuciwa berita kanggo puluhan saka AS sing manggon ing negara liya, uga ana sing maca pandhuan iki ing mangsa ngarep. Sampeyan uga kudu dadi umur 18 taun utawa luwih lawas Kanggo nebus freebies sampeyan (nuwun anak).

Nanging, kanggo sing nduweni kualifikasi kanggo melu ing acara kasebut, sampeyan mung kudu duwe perang.Akun net lan akun KFC (Bebas loro kanggo nggawe). Nyambungake kanggo nuntut hadiah pisanan sampeyan.

Kanggo ngumpulake papat barang kosmetik sing isih ana, supaya produk sing cocog (deleng kaca promosi kanggo rincian liyane, nanging sejatine ora ana cemaju roti lapis utawa akun online – tumbas. Sampeyan entuk kode penebusan siji kanggo tuku, dadi sampeyan kudu nambani dhewe menyang kfc kaping papat kanthi kaping 2 yen sampeyan pengin set lengkap.

Apa barang KFC X Diablo 4 kolaborasi?

Sedhih tulisan adhedhasar Inggris ing RPS ora bisa nuntut barang-barang kasebut kanggo awake dhewe, nanging kita wis ngerti babagan panguwasa sing apik yen koleksi kfc x digawe saka kulit gaman kfc 4 ing ngisor iki:

  • Slayer pahlawan gandhewo
  • Gulungan gapura Staff
  • Tangan saka gallus Polearm
  • Kapal ing sewelas Totem
  • Reaper Foul scythe tangan loro

Iki katon minangka tatanan kunci kanggo barang-barang, supaya sampeyan entuk Slayer phianten kanggo ngubungake akun, banjur nyambut gawe ing saben wektu sampeyan manggonake pesenan sing cocog nganti 2 Juli.

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

Yen sampeyan ora bisa entuk kulit sing adhem ing Diablo 4, priksa manawa kanggo mriksa pandhuan kita menyang Battle Lids kanggo golek hadiah apa sing bisa dibukak maneh. Lan yen sampeyan mung mbukak kabeh barang sing paling apik ing game kanthi cepet, sampeyan bisa uga seneng pandhuan babagan cara level cepet ing Diablo 4. Kanggo mbantu sampeyan babagan perjalanan setan ing Diablo 4 Kita uga duwe peta Diablo Interaktif 4 Kanggo mbantu sampeyan njelajah lan golek lokasi ing game.

Blizzard aktif saiki minangka subjek saka tumindak legal, pertelakan lan tuduhan pelecehan kerja ing papan kerja. Shotgun Kertas Rock bakal terus nulis babagan masalah kasebut, uga sing kalebu game aktivasi blizzard dadi bagean saka komitmen kita kanggo nutupi subjek kanggo para pamaca. Warta paling anyar bisa ditemokake ing Tag aktif Blizzard.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Tampilan Burung / Isometrik
  • Blizzard Hiburan Tindakake
  • Diablo IV Tindakake
  • Hack & slash tindakake
  • Koperasi Koperasi Multiplayer
  • Tindakake World Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • RPG Tindakake
  • Pemain tunggal Tindakake
  • Xbox siji
  • Xbox Serion X / S Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 8 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Rebecca saiki bisa nggegirisi babagan game multi-platform ing VG247, nanging desas-desus duwe yen sampeyan nggawe “podcast indiescovery” kaping telu ing ngarep Monitor RPS.