RAPIER Donya Anyar Gauntlet Pve Broup – studiooloot, Pandhuan RAPIER lan mbangun – Donya Anyar – Vena Icy

Pandhuan RAPIER lan mbangun kanggo World New World

Contents

Sawise rotasi gauntlet swara sampeyan, sampeyan bakal langsung ngalih menyang RAPIER. Sampeyan pengin nggunakake tondo menyang flurry. Nggunakake flurry uga ngreset iku cooldown kanthi cepet. Sampeyan banjur bakal bisa nggunakake tondo lan flurry liyane kanthi cepet sawise rotasi pisanan.

Bener RAPIER RAPIER Donya Anyar

Pve dunia rapier anyar iki mbangun nggunakake wit getihen, lan nggunakake gaul void minangka senjata baris mburi. Iki mbangun menehi ton DPS. Iku playstyle sing cepet banget, lan muter kanthi cepet kanthi cepet.

Sampeyan bisa mriksa pandhuan ekspedisi kanggo pandhuan infedisi kanggo risak jinis karusakan tinimbang jinis mobs jinis lan konsumsi sampeyan kudu nggunakake saben ekspedisi.

Ing pandhuan iki, sampeyan nemokake informasi babagan kabisan, sampeyan kudu njupuk, distribusi atribut, gear, cacat, lan cara main bangunan kasebut.

Titik penguasaan

Bangunan dunia rapier rappier anyar iki bakal nggunakake rapier kanggo dps sing akeh banget. Sampeyan pengin ngalih menyang gauntlet Void kanggo panggunaan dhewe lan tim sampeyan. Sampeyan bakal ngliwati rotasi Void Gaunlet, banjur langsung ngalih maneh menyang RAPIER kanggo terus DPS.

Rapier

Sampeyan pengin nggunakake kemampuan aktif ing ngisor iki kanggo rapier sampeyan

  • Tondo
  • Tanduran & Rampung
  • Flurry

Sampeyan mung bakal pengin upgrade tondo kaping pindho. Iki bakal ninggalake titik tambahan kanggo pasif sing dibutuhake. Loro kabisan liyane, subur lan rampung lan flurry, bakal nganyari kanthi lengkap.

.

.

Void Gauntlet

Sampeyan pengin nggunakake kemampuan aktif ing ngisor iki kanggo guantlet swara sampeyan

Anyar Void Gauntlet Pve

  • Petrifying Scream
  • Kewajiban
  • Orb Decay / Intine Rupture

Sampeyan pengin nganyarke loro-lorone njerit lan ora sopan kanthi lengkap. Iki bakal menehi sampeyan tungkak tambahan kanggo nggunakake bengok, lan bakal menehi tim sampeyan kanthi apik banget kanggo mungsuh sampeyan, uga, menehi sawetara regenerasi stamina sampeyan uga.

. Orb Decay bakal menehi sampeyan kerusakan tambahan. Penyembuhan bakal diabaikan amarga timbangan fokus, lan bangunan iki ora bakal nggunakake atribut fokus.

Pecah inti bakal menehi sarana luwih akeh kanggo sampeyan lan tim sampeyan. Bakal nambani sapa wae sing ngrusak target kanggo target 20% saka karusakan. Yen wis nganyari kanthi lengkap, sampeyan uga bakal nampa nambani tambahan nalika intine pecah rampung. Kemampuan iki ora kalebu ukuran kanthi fokus, nanging kanthi rusak.

Atribut

Atribut ing ngisor iki kudu digunakke supaya bisa nggedhekake efektifitas bangunan iki:

Atribusi Wiwitan Advanced Pakar
Dexterity 215 250 265
Intelijen 150 215 250
Konstitusi 150 50 5

Titik atribut tambahan teka saka meksa gear nganti 625 gear skor nggunakake shards umbral.

Peralatan

Kanggo mbangun iki, sampeyan bakal pengin ing kategori waja entheng. Iki tegese sampeyan kudu nganggo kombinasi ing ngisor iki:

Sirah Dada Sarung tangan Kaki Boots
Cahya Medium Cahya Cahya Cahya
Cahya Cahya Medium Medium Cahya
Cahya Cahya Cahya Medium Medium
Medium Cahya Cahya Medium Cahya

Armor

Magepokan karo waja entheng, sampeyan pengin motret kanggo duwe tunjangan ing ngisor iki:

  • Ward (gumantung saka jinis mungsuh)
  • Skill Perk
  • Sumilir

Perks keterampilan ing ngisor iki disaranake:

  • Flurry LeeChing (Dipengini)
  • Putrefying Scream (Dipengini)
  • Nlusipake larangan (dipengini)
  • KEEN TONDO (Opsional)
  • Rupre Refreshing (opsional)

Gaman

Persiyapan sing paling optimal kanggo rapier sampeyan ing ngisor iki:

  • Bane (gumantung saka jinis mungsuh)
  • Ganas
  • Kekuwatan sing kuat

Persiyapan optimal kanggo gauntlet sing optimal sampeyan yaiku ing ngisor iki:

  • Bane (gumantung saka jinis mungsuh)
  • Ganas
  • Nggayuh / Putrefy Scream

Perhiasan

Amulet – kesehatan, perlindungan unsur (gumantung karo ekspedisi / mutasi), sumilir

Cincin – Kerusakan tikaman, lintah, kesadaran keen (bisa nganiaya jantung dering Aviva kanggo bangunan iki)

Anting – Roti Panggang, Roti Panggang Segit, Panggang Patifying (Bisa Dadi Kekasih ing papan sing nyegerake)

Mutiara

. Yen sampeyan bisa njaga kesehatan kanthi lengkap utawa ana ing premayaran kanthi penyembuhan sing apik, inten paling optimal. Yen ora, gunakake permata unsur kanggo jinis mob sing cocog.

Kanggo gauntlet swara sampeyan minangka permata unsur kanggo jinis mob sing cocog yaiku apa sing sampeyan pengin slot.

Heartrune

Heartrune sing sampeyan pilih bakal gumantung saka ekspedisi lan komposisi tim sampeyan. Contone, ana ekspedisi ing endi bom bom bom bakal gedhe. Forge empyrean duwe mobs sing bisa ngobati lan nggunakake bom kandhang ing kahanan iki bisa mbantu tim sampeyan. Yen wong liya wis ngetrapake penyakit kasebut, nanging sampeyan pengin milih kanggo nyegerake detonate kanggo karusakan bledosan tambahan.

Cara nggunakake mbangun

Sampeyan bakal nggunakake rapier kanggo DPS sing gedhe banget. Kanggo miwiti perang, sampeyan pengin ngeculake kekarepan supaya bisa nguatake awake dhewe lan tim sampeyan. Iki uga bakal ngrusak target ing njero. Sakteruse sampeyan kudu nggunakake pecah inti kanggo mesthekake tim sampeyan yaiku nambani nalika karusakan ditangani menyang mob kasebut.

Scream bisa digunakke kanggo CC yen perlu. .

Sawise rotasi gauntlet swara sampeyan, sampeyan bakal langsung ngalih menyang RAPIER. Sampeyan pengin nggunakake tondo menyang flurry. Nggunakake flurry uga ngreset iku cooldown kanthi cepet. Sampeyan banjur bakal bisa nggunakake tondo lan flurry liyane kanthi cepet sawise rotasi pisanan.

Sawise sampeyan duwe 3 gangguan sing ditumpuk sampeyan banjur bisa nggunakake lantai lan rampung kanggo ngrusak sawetara karusakan bledosan gedhe.

Babagan penulis

. Sampeyan bisa nyekel dheweke ing twit ing minggu.

Pandhuan RAPIER lan mbangun kanggo World New World

Sugeng Rawuh ing Pandhuan Kita Kanggo Rapier, Senjata ing Donya Anyar. Ing kaca kasebut, sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo ngerti kepiye cara kanggo gaman iki ing loro lan Pvp.

Tabel konten kaca iki

  • 1. Ringkesan RAPIER
  • 2. Kekuwatan rapier lan kelemahane
  • 3. RAPIER mbangun
  • 4. Senjata sekunder
  • 5. Atribut
  • 6. Tunjangan penting
  • 7. Heartrune
  • 8. Permata lan cacat
  • 9. Rotasi lan Game
  • 10. Tips Game
  • 11. FAQ – RAPIER
  • 12. Apa Perks sing kudu dak lakoni?
  • 13. Bisa nggunakake rapier kanggo dps utami?
  • 14. Bobot sing kudu dakwenehake?
  • 15. Apa sing kudu dakgunakake kanggo nyuda cooldown?
  • 16. Kerusakan sihir sing kudu digunakake kanggo runuklass, atine, lan karusakan chain?

Ringkesan RAPIER

RAPIER minangka gegaman ing sekolah seluler ing PVP sing nawakake macem-macem kabisan lan pasif kanggo negate karusakan. Ing Gudang, nyedhiyakake kemampuan lan karusakan Dot lan karusakan sing terus-terusan. Paling umum katon ing PVP amarga sifat multi-acet. Bisa kanthi gampang kanggo mbangun lan menehi pangguna mobilitas lan defensivenitas sing padha karo atribut.

Kekuwatan rapier lan kelemahane

  • Mobilitas Tinggi
  • Banget banget
  • Bisa dibangun kanggo duwe output karusakan sing dhuwur
  • Potensial Gawe Universal
  • Angel kanggo ndharat serangan dhasar karo ing pvp
  • Kurang senjata individu nggawe bhinéka
  • Umume gegaman kepemilikan sekunder
  • Bisa duwe karusakan sing sithik gumantung saka mbangun

RAPIER mbangun

Riposte – pvp

Riposte rappier

  • RiposteRiposte – iki bakal menehi sampeyan invulnerability lan ngidini sampeyan mblokir serangan mlebu. Yen mungsuh nyerang sampeyan bakal miwiti kontes sing bakal nempel target ing ngarepe sampeyan.
  • EvadeEvade – iki bisa digunakake kanggo wayahe invulnerability kanggo serangan lan kabisan Masak. .
  • FlecheFleche – iki utamane gerakan lan kemampuan repositasi. Ora bakal diblokir lan bakal ngliwati mungsuh, uga ngrusak dheweke.

Riposte

Gunakake iki yen sampeyan seneng duwe pilihan sing slamet karo riposte . Kemampuan iki bisa gampang ing wektu yen ora salah. Nanging, sampeyan bakal menehi sampeyan invulnerabilitas lan mesthi bakal nylametake urip sampeyan.

Ff rapier

Ngrembaka lan rampung

  • .

Ngrembaka lan rampung

Varian iki bisa luwih apik kanggo mbangun sing fokus kanggo ngatasi kerusakan. Tanduran lan Rampung bakal stagger target lan duwe komponen tindakake sing bakal bisa ngrusak lan ngrusak sing bakal mati.

Pve dps

Pve dps rate

  • Tondo .
  • FlurryFlurry – Kerusakan Kerusakan Dhuwur Kanthi Potensi Aoe.
  • EvadeEvade – kemampuan cooldown sing kurang sing bakal terus-terusan nyedhiyakake paningkatan karusakan sakabèhé sing akeh banget. Iki kudu digunakake terus-terusan, utamane sadurunge kemampuan digunakake.

Senjata sekunder

Staff Life

. . Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan nggunakake staf urip, waca pandhuan staf urip kita.

Musket

Kanggo informasi sing luwih rinci babagan panggunaan musket lan aspek urutane critane game, waca pandhuan mustet

Mungkasi kekuwatan

Sp musket sp

Mungkasi kekuwatan

Nggunakake Power Makhle ngidini sampeyan duwe shoter kapindho meh cepet nalika digunakake sawise nembak musket sampeyan. Iki uga bakal stagger target sing mbukak jendhela kanggo cepet dijupuk sing cepet kanggo mateni mateni.

Granat

Musket Grenade

Bom lengket

Sawetara pemain luwih seneng nggunakake bom lengket kanggo karusakan lan AOE sing dhuwur.

Gandhewo

Kanggo informasi sing luwih rinci babagan panggunaan busur lan aspek liyane gamelan, waca gandhewo kita.

Cc ga

Tumbak

Kanggo informasi sing luwih rinci babagan panggunaan tumbak lan aspek urutane critane, waca tuntunan tuntunan kita.

Javelin Pvp

Javelin Pvp

Sapuan pvp

Javelin Pvp

Javelin Pvp

Atribut

Amarga ana macem-macem rapier sing dibangun, sampeyan kudu ngrujuk kaca mbangun supaya ngerti carane nyebarake atribut sampeyan kanthi bener.

Yen sampeyan nggoleki skala kanggo ngrusak atribut skala utama sampeyan, atribut skala sekunder sampeyan dadi intelijen.

Tunjangan penting

Perks Senjata sing Nyata Sampeyan bakal Pengin Ditampa ing Jenis Konten sing Sampeyan Ing lan Senjata dipasangake. Paling apik kanggo ngrujuk pandhuan bangunan ing ndhuwur.

Kemampuan tunjangan

  • Omnidirectional evadeOmnidirectional Evade – Iki bakal menehi tambah akeh nalika nggunakake kemampuan iki. Bisa njaga aktif iki meh 100% wektu.
  • Riposting SunderingRiposting Sundering – Iki nampilake target sing penting kanggo target sing bisa mbantu mateni sawise ndharat.
  • Fleche sumelangFleche sing nyegerake – iki bisa dadi mupangat kanggo para penyih sing khusus, nanging sapa sing nggunakake rapier minangka senjata dhukungan sekunder. Bisa mbantu ngreset kemampuan iki kanthi cepet supaya bisa digunakake maneh cepet.

PVP Perks

  • ResilienResilien – Yen bisa, target duwe limang tumpukan ing waja sing disetel kanggo PVP, saben potongan kudu duwe iki.
  • KamardikanKamardikan – iki minangka perk kanggo mbantu sampeyan ngilangi sampeyan CC luwih cepet.
  • Nyusun nyegerakeEvasian nyegerake – iki bisa dadi sumber pengurangan cooldown paling apik sampeyan gumantung saka bangunan sampeyan. Iki biasane digunakake para penyembuhan Aoe, utawa pemain gandhewo.
  • SumilirRefreshing – Iki bisa dadi sumber pengurangan cooldown paling apik sampeyan gumantung ing bangunan sampeyan. Iki biasane digunakake dening penyembuhan, mustet, utawa tumbak.
  • ADSION EMEUnsur Aversion – Duwe tumpukan 1-2 iki minangka Perk katelu ora sampah. Bisa mbantu nyuda karusakana sihir sing mlebu.

Pve tunjangan

  • ADSION EMEUnsur Aversion – Perk iki minangka alternatif sing apik ing PVP uga, nanging ora dibayangake karo pilihan PVP liyane. Nyedhiyakake ekspedisi mutasi pertahanan gedhe kanggo mbantu nyuda efek gaib.
  • Aversion fisikAverion fisik – mung proyek sing bisa ditindakake dening karusakan fisik sing bakal diciptakake dening perk iki. Kaya ngono, bisa migunani ing Pve minangka pilihan potensial liyane. Iki uga kalebu jumlah pvp jumlah, nanging ADSION EMEUnsur Aversion lan Perks Pendhapa MUSIKAL mesthi dadi pilihan pertahanan luwih akeh.
  • Ward sing rusakWadhah sing rusak – gunakake ing shipyard shipyard, atimu tempest, lan ambane, amarga karusakan rusak karo jinis mungsuh sing rusak.
  • Ward Bumi WardWard Bumi Angry – Gunakake Iki ing Taman Purwaning Dumadi Kanggo Rusak Pengurangan Karos Saka Jenis Esemy Angry Bumi.
  • Pendhapa kunoPendhapa kuna – Gunakake iki ing instrumen Lazarus, ennead, lan Starstone barrows kanggo nyuda karusakan saka jinis mungsuh kuno.
  • Wadhah ilangWard ilang – Gunakake iki ing Barnecles & bubuk ireng lan penggalian amarine kanggo nyuda karusakan saka jinis mungsuh sing ilang.
  • Perks Bane – Iki bakal nambah karusakan sampeyan ing pve nalika perk sampeyan lagi gegaman.

Perhiasan Perhiasan

Amulet

  • KesehatanKesehatan – Iki minangka pilihan standar kanggo kabeh bangunan, iku kesehatan gratis sing bakal nambah defensif kit sampeyan.
  • Gaib.
  • Pamulihan StaminaPamulihan STAMINA – Iki minangka backpocket ngirit nalika fokus lan njupuk karusakan sing abot. Sampeyan bakal nampa bledosan stamina sing bakal ngidini sampeyan entuk Dodge cepet sing bisa nylametake iife lan terus gelut.
  • Proteksi thrustPerlindhungan thrust – tumindak minangka slot perk katelu sing nyedhiyakake kekirangan luwih akeh tinimbang gaman liyane lan senjata ranged.
  • Perlindhungan SlashPerlindhungan Slash – Iki tumindak minangka slot Perk katelu sing nyedhiyakake kekurangan luwih akeh nglawan omah-omah, dubur gedhe, hatchets, lan pedhang.
  • Perlindhungan unsur – iki bisa dadi pengganti peves kanggo Proteksi thrustPerlindhungan thrust utawa perk liyane. Gunakake apa wae jinis unsur sing sampeyan butuhake kanggo margator sing ditindakake.

Cincin lan anting

Cincin lan anting-anting sampeyan bakal gumantung ing bangunan sampeyan. Iki bisa kanthi drastis beda-beda gumantung karo peran sampeyan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap, coba referensi kaca mbangun sing kapacak ing ngisor iki kanggo nemtokake apa sing paling apik.

Heartrune

Heartrune sampeyan bakal gumantung banget karo pilihan lan pilihan pribadi. Yen sampeyan pengin ngerti babagan jantung khusus sampeyan kudu njupuk, monggo referensi kaca-kaca mbangun sing kapacak ing ndhuwur.

Jantung cilik stoneger

PVP Banget kaya penyembuhan, busur, musket, utawa jinis nyilem, jenis gabungan, jantung stonverasi cilik bakal dadi pilihan sing paling apik. Sampeyan ngidini sampeyan ngilangi efek kontrol akeh, mbusak debuff, lan menehi buff sing defensif.

Ana rong pilihan upgrade sing sregep:

Foneka sing nggumunake

  • Ngeculake stoneg Stoneged nyedhiyakake rong buff sing bakal nyuda karusakan.
  • Stillowart Heartrune Stoneform nyedhiyakake siji buff sing mbela lan penyembuhan sing signifikan kanggo efek wektu.

Hiddrune Brutal saka DetonateNyegerake detonate kanggo dps ekstra, utawa Heartrune Brutal saka Anggur Grasping kanggo nempuh mungsuh bebarengan.

Tips panggunaan Heartlune

Foneka sing nggumunake

Nalika nggunakake stonvernune licik, utawa varian liyane, sampeyan kudu nylametake iki ing ngendi sampeyan wis nggumunake utawa kena pengaruh saka cc liyane. .

Minangka pemain musket utawa bow, sampeyan kudu nggunakake Foneka sing nggumunake CRIPPLING BURN BURNWoh-wohan Kripis diobong ing sampeyan. Yen ora, gunakake iki nalika sampeyan di-push utawa kena pengaruh karo kontrol akeh.

Heartrune Brutal saka Vine Grasping

Gunakake heartrune brutal saka anggur nalika 3+ target dibandhingke bebarengan. Sampeyan pengin nggunakake iki kanthi sabisa. Uga bisa digunakake ing target target kanggo karusakan gratis utawa kanggo aplikasi.

Hiddrune Brutal saka Detonate

Coba aja nggunakake nyeri dendam sing brutal nalika sampeyan duwe kesehatan kurang utawa wis fokus ing. .

Simpen detonate nalika ana macem-macem target sing ditumpuk ing ndhuwur siji liyane. Luwih becik target bakal ana ing sawetara jinis efek CC, utawa kesel lan ora bisa ngilangi dheweke. Paling apik dipasangake karo kaya Gravitasi kanthi becikGravitasi kanthi becik utawa ShockwaveShockwave .

Mupangate wektu mudhun kanggo ngisi ati. Kayata yen sampeyan adoh sampeyan uga bisa terus nyoba target target utawa struktur kanggo mbangun biaya.

Heartrune sampeyan bakal ngisi cepet. . Aja ngenteni dawa lan terus mbuwang cooldown sampeyan nalika sampeyan duwe wektu kanggo njaluk maneh. Kenalan kanthi cepet, sampeyan bisa bali maneh kanthi online lan ora ragu-ragu kanggo nggunakake prioritas sing dhuwur.

A heartrune ing pve beda banget tinimbang pvp. Iki bakal ngisi luar biasa amarga output karusakan sing terus-terusan ing target siji. Nalika nggunakake prekara kaya deteram sing apik banget iki paling apik digunakake ing nomer mungsuh tinimbang target siji. Kanthi ujar manawa, gunakake kaping pirang-pirang ing pesta boss wiwit bakal kasedhiya lan ora bakal dibuwang.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngatur hotbar cooldown, apa sing kudu digunakake, panganan apa sing kudu dipangan, utawa tips babagan cara luwih efektif karo panggunaan ing pvp lan pve, waca Pandhuan Pelanggan RAPIER.

Mutiara

Gem Staf Life

Yen muter karo staf urip, coba referensi pandhuan kanggo mangertos babagan cara nggunakake Permata kanthi bener.

Gandhing lan Gems Musket

Nalika muter nganggo busur utawa musket, monggo referensi pandhuan masing-masing kanggo mangertos interaksi permata lan gaman gaman.

Permata spear

Nalika muter nganggo tumbak, coba referensi pandhuan kanggo mangertos babagan cara nggunakake permata kanthi bener.

Gems Pve

Ing pertempuran pight, sing luwih spesifik mutators, resistensi unsur minangka prihatin utama.

Sampeyan bisa nggunakake permata ing ngisor iki ing Gear sampeyan:

  • Rintangan unsur GEM X8 + AMulet Perlindungan Perking (adhedhasar efek unsur Mutator.)

Consumables

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngatur hotbar cooldown, apa sing kudu digunakake, panganan apa sing kudu dipangan, utawa tips babagan cara luwih efektif karo panggunaan ing pvp lan pve, waca Pandhuan Pelanggan RAPIER.

Rotasi lan Game

Kaya dene akeh aspek liyane saka rapi, rotasi lan prioritas sampeyan bakal gumantung karo senjata utama lan mbangun sing digunakake kanggo macem-macem gaman sing bisa njupuk kauntungan saka rapier.

Umumé, sampeyan bisa nggunakake kabisan kaya Riposte , Evade, malah Ngrembaka lan rampungNgrembaka lan rampung kanggo nyegah karusakan liwat invulnerabilitas utawa kontrol akeh.

FlecheFleche lan EvadeEvade bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo entuk bebaya utawa kanggo mbantu luwih cepet.

Dhaptar prioritas nomer loro lan mbangun rotasi

Kanggo mangerteni cara nggunakake senjata kapindho kanthi bener, lan rotasi lengkap, waca pvve lan PvP mbangun kaca kita:

Tips Game

Riposte

Kemampuan iki bisa dadi salah sawijining alat sing paling kuat sing sampeyan gunakake. Iku bakal ngrampungake karusakan utawa kontrol sing bisa dikendhaleni saka kabisan liyane. Penting kanggo ora mbuwang kemampuan iki. Yen nggunakake, coba simpen kanggo momen sing perlu kanthi perlu amarga bisa menehi abang abang yen sampeyan ndharat hit kasebut. Sampeyan ora kudu “telegraf” kemampuan lan supaya mungsuh sampeyan ngerti yen sampeyan bakal nggunakake. Iki tegese ora dadi rapier minangka mungsuh wis mlaku sampeyan, lan aja nggunakake awal. Gunakake kanthi bener amarga padha karo serangan utawa kemampuan. Bisa gampang banget kanggo ngalangi counter, saengga bisa nyekel mungsuh sampeyan.

Evade

Sampeyan bisa nggunakake EvadeEvade ora mung kanggo gerakan, nanging meh kaya RiposteRiposte . Sampeyan bisa nggunakake kanthi lengkap serangan amarga menehi jendhela invulnerability.

Iki bisa digunakake kanggo uwal kabisan kaya Gravitasi kanthi becikGravitasi uga lan Pancuran esPancuran es . Kanggo nindakake kanthi bener, sampeyan kudu ngenteni nganti efek oyod, banjur digunakake Evade cepet-cepet mundur.

Sampeyan uga bisa njaluk cepet-cepet lan Stamina bali nalika sampeyan nyerang serangan sing mlebu.

Fleche

Fleche sumelang

Iki minangka alat sing kuat kanggo ngilangi lan reposisi. Iki bakal ngliwati sekutu lan mungsuh supaya sampeyan bisa nggunakake nalika sampeyan lagi ana ing ruang sing ketat banget. Yen sampeyan nggunakake fleche sing nyegerake, sampeyan kudu nyoba kanggo nutupi mungsuh kanggo meksa hit kritis lan entuk nyuda coldown reductional.

Ngrembaka lan rampung

Iki bisa digunakake minangka eksekutif, stagger pertahanan, utawa uga pilihan gerakan.

Yen mungsuh lagi nyurung sampeyan, utawa kurang kesehatan, sampeyan bisa nggunakake potongan pisanan kemampuan iki kanggo cepet-cepet. Tindakake kasebut bakal ngisi kisaran sing signifikan lan nyusup kanthi jumlah karusakan sing akeh.

Kanggo nggunakake defensif iki, sampeyan bisa nggunakake stagger ing serangan wiwitan, banjur giliran 180 derajat lan setya menyang serangan kanggo tindakake kanthi cepet ing arah sing beda. Iki bisa mudhun sanajan mungsuh ora ana ing cedhak serangan serangan sing mlebu, utawa kanggo gerakan ing papan sing mbukak.

Gerakan

Gerakan efektif penting ing bangunan kaya iki, utamane nalika main ing medium. Aja gupuh lan gunakake kabeh stamina bar lan exhaust dhewe, amarga bisa nyebabake pati. Sampeyan bisa njupuk kauntungan kanggo mlumpat, nyilem (bakal rame nalika obah), lan ngganti arah kanthi cepet mindhah mouse utawa njupuk kauntungan cepet ing tombol gerakan sampeyan.

Ana akeh gerakan ing jagad anyar sing bakal stagger sampeyan ing papan nalika cepet ngganti arah. Yen sampeyan mindhah kiwa lan nengen utawa yen sampeyan mlumpat lan bener sampeyan bakal sok dong mirsani ana momentasi sampeyan bakal ngadeg. Kanggo nyegah iki sampeyan kudu nggunakake input penting nalika karakter sampeyan ana ing animasi. Contone, yen sampeyan terus tombol arah kiwa lan mlumpat banjur langsung sadurunge sampeyan ndharat tombol arah sing bener lan mlumpat, sampeyan bakal langsung mlumpat. Yen sampeyan mung mbukak kiwa lan nengen nggunakake tombol arah sampeyan kanthi karakter sing bakal ditanggapi. Kanggo ngindhari iki, sampeyan bisa mindhah kiwa lan banjur sadurunge sampeyan pivot kanggo nengen, tekan tombol arah mburi lan langsung tindakake tombol arah langsung sampeyan. Yen sampeyan terus nindakake maneh lan sampeyan bakal ngindhari animasi geser.

Panggunaan staf urip

Riposte

Yen dipasangake karo rapier a Healer bisa nyilem lan ora ana keterlibatan, utawa gunakake kanthi kacepetan gerakan lan repositasi. Kemampuan kaya riposte uga bakal mbantu slamet.

Kanggo mangerteni sing luwih akeh babagan panggunaan kanthi kemampuan lan incrasi staf urip, waca pandhuan staf urip kita.

Panggunaan musket

Gabungan Senjata Nyedhiyakake Mobilitas kanggo Musket supaya bisa uwal saka bebaya lan repos kanthi cepet.

Mangga deleng tips kaset kita kanggo nggunakake kanthi bener.

Panggunaan musket

Gabungan Senjata Iki Menehi Mobilitas kanggo Gandhewa supaya bisa uwal saka bebaya lan repos kanthi cepet.

Mangga deleng tips busur kita kanggo nggunakake kanthi bener.

Panganggo tumbak

Tumbak lan rapier nggawe gunakake jubin mburi mobile sing duwe macem-macem kemampuan pertahanan lan pilihan kontrol akeh.

Mangga deleng tips tuntunan kanggo nggunakake kanthi bener.

FAQ – RAPIER

Apa Perks sing kudu dak lakoni?

Iki minangka liyane mbangun perkara babagan rapier. Bisa migunani banget kanggo duwe tunjangan sing ana, utawa bisa luwih efektif kanggo ngrusak tunjangan sing fokus ing.

Kanggo penyembuhan, luwih becik nggunakake tunjangan kemampuan ing rapier kanthi modifikasi hit kritis. Sampeyan bisa nggunakake salah siji Fleche sumelangFleche utawa Riposting SunderingRiposting sunding karo Kecepatan Keen Lan KEENKEEN .

Kanggo mbangun busur lan cutet luwih becik entuk pengurangan cooldown tambahan. Kanthi busur, sampeyan bisa nggunakake IcicleIcicle kanggo njupuk tumpukan liyane Nyusun nyegerake. Kanggo cutets sing bisa digunakake Suci kayuSuci kayu kanggo njupuk tumpukan liyane Sumilir .

Ganas

Ing pight, fokus ing modifikasi karusakan kayata tunjangan sing ganas lan bane. Sampeyan meh ora bakal nggunakake raier kanggo karusakan pvp utama, saengga luwih becik duwe tunjangan sarana.

Bisa nggunakake rapier kanggo dps utami?

Rapier duwe akeh pilihan sing kuwat sing ngidini output karusakan sing dhuwur. Utamane efektif ing ekspedisi sing rusak amarga kepiye kerusakan tikus. Iki mesthi bisa digunakake minangka gaman DPS utama sampeyan ing Pve.

Iki ora gampang ditindakake ing PVP amarga angel banget kanggo nampa serangan dhasar karo rapier ing pvp.

Bobot sing kudu dakwenehake?

Ing meh kabeh kasus sing paling apik kanggo muter kanthi rapier kanthi waja entheng. Iki nggawe dheweke mobile lan nambah karusakan kabeh lan penyembuhan sampeyan bisa ngilangi.

.

Apa sing kudu dakgunakake kanggo nyuda cooldown?

Umumé, ing kabeh mbangun pilihan sing paling apik bakal refresh kanggo pengurangan cooldown optimal.

Nyusun nyegerake

Bow Gandhewo Sampeyan bakal dadi dodging asring, saéngga iki nggawe nyegerake resoran sing dadi sumber pengurangan cooldown.

Kerusakan sihir sing kudu digunakake kanggo runuklass, atine, lan karusakan chain?

Iku praktik paling apik kanggo nggunakake jinis kerusakan sihir sing paling cenderung diwarisake. Nalika umume pemain ora bisa fokus ing jinis kerusakan sihir sing kaya kanggo karusakan fisik, isih bisa. Umume kasus, para pemain bisa nggunakake pangayoman kerusakan es tambahan amarga es gauntlet, utawa geni amarga staf geni utawa blunderbuss. Kaya ngono, alam, arcane, utawa karusakan kilat bisa dadi pilihan sing migunani. Alam khusus migunani amarga mesthi bakal kerja ing lingkungan pve amarga ora nate kuwat kanggo jinis mungsuh.

Changelog

  • 29 Mar. 2023 (kaca permata): Gems Pve Dianyari.
  • 29 Mar. 2023 (Kaca iki): GEMY sing dianyari.
  • 16 Feb. 2023 (PVP Pemberites Kaca): Pandhuan ditambahake.
  • 16 Feb. Pandhuan ditambahake.
  • 16 Feb. 2023 (kaca permata): Pandhuan ditambahake.
  • 16 Feb. 2023 (Kaca Kabisan): Pandhuan ditambahake.
  • . 2023 (Kaca iki): Pandhuan ditambahake.