Putra saka alas binokular guide | Teknologi, putra saka Kulit Binokar Lokasi |

Putra saka dana binokular Lokasi

Thanks kanggo maca kita Putra alas Pandhuan binoklar. Priksa manawa mriksa tuntunan liyane ing ngisor iki!

Putra saka petunjuk alas binokular

Putra saka pandangan binoklulus header

Putra alasPembaruan utama pisanan wis teka, nambah sawetara konten anyar kanggo para pemain sing bisa ditemokake. Salah sawijine yaiku teropong, menehi kasempatan kanggo ndeleng ancaman saka luwih adoh. Ing kita Putra alas Pandhuan teropong, kita bakal nuduhake sampeyan kanggo nemokake item sing mentas ditambahake iki.

Tip: Yen sampeyan kepengin miwiti ing putrane alas, kita entuk pandhuan wiwitan kanggo pemain anyar! Kita uga duwe peta lengkap karo saben lokasi penting, lan rincian babagan cara nggawe Virginia kanca!

Nyekeli GPS ing jejere kancane ing alas

Ing endi golek teropong ing Putra alas

Ora kaya pirang-pirang barang ing Putra alas, Sampeyan kudu bisa nyeleh guwa kanggo njaluk teropong, sanajan lokasi uga ora ditandhani minangka papan sing kapentingan ing peta. Sampeyan kudu pindhah menyang wilayah sing ditampilake ing layar ing ndhuwur, sing ana ing pantai ing pinggir pesisir saka guwa sing ngemot reben. Teropong bakal ana ing ndhuwur kayak, kanthi sawetara bahan nyebar ing cedhak cedhak. Njupuk munggah bakal ditambahake kanthi permanen kanggo persediaan sampeyan.

Putra alas Teroculars nggunakake

Sawise dipikolehi, sampeyan mung nglengkapi terkon saka persediaan lan tahan klik kiwa kanggo ndeleng. Dheweke ora ngidini sampeyan ndeleng luwih akeh tinimbang normal, sanajan bisa mbiyantu nalika ndeleng papan sing dhuwur kaya gunung tengah. Wiwit teropong mbutuhake tangan loro, sampeyan ora bisa nahan kaya GPS utawa senter sekaligus.

Thanks kanggo maca kita Putra alas Pandhuan binoklar. Priksa manawa mriksa tuntunan liyane ing ngisor iki!

Liyane Putra alas Pandhuan

Pandhuan Umum

  • Pandhuan Starter
  • Pandhuan printer 3D
  • Pandhuan Bangunan
  • Pandhuan kerajinan
  • Pandhuan Pertanian
  • Pandhuan Makanan lan Masak
  • Cara dadi kanca Virginia
  • Pandhuan lan Pandhuan Lokasi

Pandhuan Lokasi Item

  • Ing endi golek pistol
  • Ing endi golek rerbut
  • Ing endi golek bedhil tali
  • Ing endi golek shovel
  • Ngendi golek senter
  • Ing endi golek teropong

Lengganan kanggo recap game minggon

Duwe tip, utawa pengin nuduhake bab sing ora kejawab? e-mail kita ing [email dilindhungi] utawa gabung karo discord!

Putra saka dana binokular Lokasi

The Teropong ditambahake Putra alas Sajrone patch utama pisanan ing tanggal 9 Maret, 2023, bebarengan karo hang glider.

The binopel minangka alat sing apik kanggo nyepelekake sampeyan ing putrane alas, utawa supaya sampeyan ndeleng lokasi barang, titik sing kapentingan, utawa kewan ing jarak kasebut.

Kanggo mbantu sampeyan njelajah pulau kasebut, kita wis rinci babagan golek Lokasi Binoklar ing putrane alas ing ngisor iki.

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie
Watch ing YouTube 12 Lanjut Tips Hutan – Tips Steamdeck lan Virginia Affinity.

Putra saka dana binokular Lokasi

Teropong ing putrane alas Ing kayak ing nook pantai cilik ing wilayah sisih lor-kulon peta. Western saka pantai luang ing pantai ing sisih lor, lan mung sisih lor-w├ętan lokasi bedhil.

Sawise nemokake teropong ing putrane alas, sampeyan bisa nggunakake kanthi mencet ‘i’ kanggo mbukak persediaan, banjur klik kanggo nglengkapi teropong. Kaya barang-barang liyane sing padha, sampeyan bisa nglengkapi teropong nalika peta lowongan kerja utawa korek GPS uga dilengkapi.

Yen sampeyan nggunakake teropong, sampeyan bakal mlebu ing mode Zoomed-in sing ngidini sampeyan ndeleng luwih akeh tinimbang biyasane. Kaya sing wis dingerteni, iki pancen apik kanggo nemokake mungsuh, kewan, utawa poin kapentingan sampeyan.

Nanging, iku rada janggal nalika sampeyan nggunakake ing alas kanthi wit sing dilakoni. Dadi, yen sampeyan nyoba nggawe lingkup area, kita saranake menek ing tebing sing cedhak, utawa salah sawijining menara sing dibangun, banjur nggunakake teropong sampeyan.

Seneng-seneng nggunakake teropna ing putrane alas!

Kanggo luwih akeh pitulung Navigasi ing pulo kasebut, kita entuk saben lokasi gaman, lan lokasi waja, uga kaca ing papan ing endi wae kaca sing ana ing endi wae sing ana ing endi wae kanggo njupuk shovel, lan carane njaluk tali lan bedhil tali.

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Game Endnight Tindakake
  • Horror Tindakake
  • Tindakake World Tindakake
  • PC Tindakake
  • Putra saka alas
  • Survival & Crafting Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 1 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Penulis Guides Senior

Jessica minangka panulis panulis saka Irlandia Lor sing seneng njerit TV dheweke. Asring ing film medeni, sok-sok ing winasan bertahan. Yen ora ngrusak tali swara, Jessica seneng naksisi babagan persediaan dheweke ing RPG, lan ilang ilang ing dalan sing mbukak.