Pelacak Skin– Fortnite – Peperangan Pass Season 10, Musim benteng 10 (X) – Pandhuan Fortnite – IGN

Kabeh peta lan lokasi interaktif

Contents

Rong buntut, siji kanca sing apik.

Pertempuran Pas musim 10

Mbukak kunci macem-macem tantangan kanggo nampa barang eksklusif.
950 vbucks.

Ikon Featherweight Feather

Featherweight

Teknique

Dabstand

Hanyut

Rust Lord

Ikon Emoji Spesialis Spesialis Spesialis

Spesialis Spesialis

Lambang semprotek teknique

Teknique

.R.U.T.E. Regu

Shootout ing lambang layar Loading

Shootout ing Sundown

Ikon SC3PT3R Pickaxe

SC3PT3R

Renegade lambang PickAxe

Ronggade rollers

Ikon Fang Sawing Pickaxe

Ikon lambang Vanquisher Pickaxe

Vanquisher

Trofi karung

Ikon glider sperter

Sparkle Strider

Ikon Paket Cat Back Bling

Ikon Gameplan Back Bling

Bunny Crunk

Ikon semprotan piksel

Lambang layar Slurp musim panas

Slurp musim panas

Pungkasan Stop Loading lambang layar

Musim x

Ikon Outfit Ilmuwan

Ilmuwan

Ikon Outfit Katalis

Katalis

.

X-Lord

Ransack saben dimensi.

Ikon semprotan roket

Roket

Ninggalake tandha sampeyan.

Ikon Emojia Abang Abang

Ksatria abang

Rocket Numpak Layar Layar

Nunggang roket

Ikon Converil Popcorn

Popcorn

Ikon glider sampah

Ember junk

Ikon Emoji Bom Boogie

Bom Boogie

Lambang semprot frostwing

Frostwing

Ninggalake tandha sampeyan.

Cocog karo lambang layar

Cocog

Pertunjukan pungkasan

Lambang tra la emete

Kayu Kosmik

DRIFTTEN DRIFT LAYAR LAYAR LAYAR

Dalan Drift

Ikon emoji Crackshoji

Crackshot

.

Ikon semprot geni FIRE v

Lambang lipting kilat

Nyuda Lightning

Ikon bungkus kskual

Kertas

Tampilake gaya sampeyan.

Ikon Lutut Teknique TEKNTED

Teknik miring

Ikon Emoji Popcorn

Nyebutake dhewe ing paprangan.

Ikon semprot kupu-kupu

Kupu-kupu

Ninggalake tandha sampeyan.

Kitune

Rong buntut, siji kanca sing apik.

Cuddle Upload Lambang Layar

Cuddle munggah

Ikon glider semprotan

Semprotan sail

Ikon Jaywalking Emote

Jaywalking

.

Ikon bungkus EQ

Eq

.

Undurr The Stars Loading lambang layar

Undurrr lintang

Ikon Botol Flip ToyIkon semprotan Spesialis Spesialis

Spesialis Spesialis

Ikon Back Back Satchak

Satchak spiked

Ikon Master Campuran Glider

Campuran Master

Ngiris

Ngalahake Drop

Lada sing adhem

Kitune (salju salju)

Lambang layar loading

Mbales

Digawe dening Kiptoe.

Lambang Gelembung Emote

Blumbang gelembung

Ikon Outfit Y0nd3r

Y0nd3r

Pesta kaya ora sesuk.

Resiko Reels Semprotan

Reels berisiko

Ikon Musik OG (Klasik)

Og (klasik)

Bombers Loading lambang layar

Bom

Digawe dening Aaron Kraten.

Ikon Toy Flip Fly Flip

Flip Fancy

Lambang Scythe Pickaxe

Cemlorot scythe

Ora tau ngeculake lambang layar

Ora tau

Digawe dening Hydro74

Kevin mbukak lambang semprotan

Kevin mbukak

Ikon bungkus kevin

Kevin

Tampilake gaya sampeyan.

Ikon semprotan peta miring

Ikon Strde Emote

Stride

Golek alur, lan kenek stride sampeyan

Ikon pet Kititune (ireng)

Kitune (ireng)

Crackshot mural loading lambang layar

Ranting mural

Ikon kontrak overlay

Overlay

Kepala nyilem.

Ikon Outfit sing paling dhuwur

Sparkle Agung

Bintang nembak lambang bling

Bintang Shot

Ikon semprotan Dusty

Dusty ngrusak

Ikon layar Fireewer

Firewalker

Digawe dening Kiptoe.

Ikon pilot pilot piksel

Pilot piksel

Ikon Emote BreakNeck

Breakneck

Ngilangi sikil, lan gulu.

Tangan mateni lambang layar

Tangan mati

Ikon kontrak kontes

Nyilem tanpa wates.

Scavenger

Tampilake gaya sampeyan.

Loading lambang layar

Jeblugan

Digawe dening Muti.

Ikon klambi sing abadi

Abadi Voyager

Ikon Emoji Sweaty

Kringet

Nyebutake dhewe ing paprangan.

Ikon Musik Manis

Impen manis

Ikon semprotan ksatria ireng

Ksatria ireng

WAVIDING LAYAR LAYAR LAYAR

Waverary

Digawe dening Jim Mahfood.

Lambang glider

Steelwing

Ikon bungkus drift maksimal

Drift maksimal

Ikon Bling Dragoncrest

Dragoncrest

Dipasang ing geni naga.

Ikon Outfit Knight Ultima

Kelas Ultima

Musim Level 100 Ikon Emoji

Tingkat Level 100

Lambang level semprotan 100

Tingkat Level 100

Pira barang sing ana ing perang Pass Season 10 perang pass?

Nganti saiki, Battle of the Fortnite Peperangan 10 perang pass ngemot 102 barang kosmetik (ora kalebu V-Bucks etc.). Sawetara item, bisa uga ditambahake mengko ing musim iki lan mbutuhake tantangan tambahan sing bakal entuk.

Kulit-tracker © 2020
Situs web iki ora ana hubungane karo game Riot, game epik utawa mitra masing-masing. Fortnite, valarti lan logo masing-masing minangka merek dagang saka epik game, game rior lan / utawa liyane. Waca Penafian
Impressum

Musim Fortnite 10 (x)

Bab 2

Musim Fortnite 10 (Musim x) Urip lan nampilake Ganjaran Kabeh Anyar, Skins, Miks, Peta, lan liya-liyane.

Musim 9 rampung tanggal 1 Agustus 2019 lan musim 10 wiwit sawise mudhun sawise downtime. 10.0 patch kalebu tambahan pass sing anyar, b.R.U.T.E., Zona cepet, lan akeh tantangan lan ganjaran anyar.

Gunakake link ing ngisor iki kanggo mriksa informasi lan pandhuan rinci kanggo kabeh musim 10:

  • Musim 10 (X) Misi
  • Map Peta Fortnite lan Gambar Perbandingan Musim 10 (x)
  • Mangsa 10 (X) Peperangan Peperangan Ganjaran
  • Musim 10 (X) Kedokteran Pass Pass
  • Musim 10 (x) 10.Cathetan 00
  • Musim 10 (X) Lokasi Star Star Star Hidded